Hva drikker jeg på fest?


10.11.2017 | 22:35 | Q&AHvem er din beste venn? 

Søtt spørsmål. Sofi og Daniel.

Hvilken størrelse har du på Daniel Wellington klokkene dine? 28mm eller 32 mm? Hvilken burde jeg gå for?

Jeg har begge deler, flere i både 28mm og 32mm. Akkurat nå er 28mm klokkene litt bedre likt, har en greie for små ur akkurat nå- men det varierer veldig hva jeg bruker og liker. Om du er usikker på hva du skal bestille så burde du for det første tenke over om håndleddet ditt er bredt, for da hadde jeg gått for 32mm. Eilin liker ikke 28mm, rett og slett fordi klokken forsvinner på en måte ( men selv elsker jeg små klokker ) Smak og behag altså!

Hva bruker du å drikke på fest?

Jeg er veldig glad i prosecco og hvitvin. Favorittene er San Valentin og Santero.

Jeans&Hatt BIKBOK // Topp HM // Jakke HER (spons)


 

Hvor og hvordan redigerer du bildene dine?

Jeg redigerer ALLE bildene mine på vsco, men bruker picmonkey til å lage collager osv her på bloggen. 

Hvordan får du bildene til å bli "støvete"?

Shit så mange som lurer på dette, jeg legger til grain på vsco. Kjempelett! 

På hvilke utesteder drar du når du skal ut på byen i Oslo?

Nå er ikke jeg helt veteran på byen i Oslo, men tror eneste plassen for 18-åringer er KJ10(?). Jeg er ikke veldig fan. Den derre stå i ring med jentene mens gutter jukker på deg bakfra greia er ikke helt meg, så gleder meg veldig til å bli gammel nok til andre uteplasser. Har dere tips ?

Kan du ha vlogmas? 

Det vurderes, men jeg er virkelig ikke til å stole på når det gjelder slikt. Ser jo hvordan det gikk med den vlog-onsdagen. Jeg vlogger, men blir jeg ikke fornøyd så klarer jeg ikke legge det ut. Selv om de siste vloggene har vært helt elendig! Jeg må nesten bare se an, liker ikke at folk har forventninger-hehe.

Hvilken størrelse bruker du på klær? 

Jeg bruker small-medium, kommer an på hvordan det er i størrelsen. I Shein og Romwe bruker jeg large, uansett.

Så kort hår du har fått! Trives du med det?

Jeg vet ikke helt assa. Jeg trives med det, ser jo mer voksen ut og det er mye lettere å stelle. Men igjen, har alltid hatt langt hår- så har liksom ikke klart å gi helt slipp på det enda. Vet ikke om jeg skal spare eller klippe nå, hva synes dere? 

Hvordan får du sånn "swipe up" direkte link fra ig story direkte til f.eks YouTube/bloggen?

Du må endre til offentlig person og koble til facebooksiden din, og ha over 10k følgere. Tror jeg? Var det jeg fikk høre, men er faktisk litt usikker. 

Hva jobber du med??

Jeg jobber med sosiale medier, hehe. Bloggen, instagram og youtube er det eneste jeg driver med.

Hvordan blir du sponset? Tar de(sånn typ romwe og shein) kontakt med deg, eller kontakter du dem? :-)

Jeg er ikke flink å ta kontakt, så jeg har blitt kontaktet selv. Jeg har sendt et par mails tidligere og fikk veldig positiv respons, så om du vil prøve det så er der bare og kjøre på. Husk at de vinner mye på å samarbeid med influencers, og det værste som kan skjer er jo at du får et nei. Lag deg en mal på hvordan mailen skal se ut, presenter deg selv og dine profiler, gjerne legg med litt statistikk og kom med en ide på hvordan du vil gjøre det. Har man 500 følgere eller mer på instagram så får man som oftes ja altså, skal ikke så mye mer til. 


 

Noe mer dere lurer på? 


8 kommentarer

Q&A


15.05.2017 | 00:08 | Q&AHvordan ser en typisk dag ut på matfronten hos deg? Kunne ønske jeg hadde et godt svar på dette, men jeg er desverre ikke et rutinemenneske med et sunt forhold til mat. Jeg brødskive til frokost med det pålegget vi har i kjøpeskapet, lunsj varierer veldig- men det blir desverre ofte bigbite eller noe annet lett tilgjengelig på skolen. Til middag spiser jeg det jeg får servert hjemme og til kvelds er det enten omelett / skive / eller noe varm mat om jeg har besøk. Har faktisk ingen fasit svar på dette og desverre ikke et inspirerende svar. 

Er du født i Steigen, hvorfor er du der så ofte? Og hvorfor feiret du bursdagen din i Bodø? Jeg er ikke født i Steigen, men pappa er. Han har vokst opp der, så vi har hele pappas side av slekta der. Familien min bodde der en periode også, men da lå jeg i magen og fikk desverre ikke oppleve det. Pappa bygde hus der, men fant ut at det ikke var nødvendig- så solgte det til Onkel. Etter noen år innså mamma og pappa at vi ikke kunne bo hos farmor hver sommer og påske siden vi har gigantisk familie og vil gjerne ta med venner osv- så da ble det hytte på oss heldigvis. Nå reiser vi dit så ofte vi bare kan og det er faktisk ingen plasser jeg slapper mer av enn i Steigen. Jeg feiret bursdagen min i Bodø fordi jeg har bursdag på skjærtorsdag og da var jeg i Steigen. Rett og slett. 

Hvilken mascara bruker du? Jeg bruker IsaDora Flashing Volume Mascara. Verdens beste mascara, sånn helt seriøst. Har ingen vipper, men med den kan jeg late som.

Et av mine favorittsett fra SHEIN. Du finner flere fine HER


Hvor ser du deg selv om 5 år? Om 5 år bor jeg i Oslo, kanskje med en framtidig kjæreste? Jeg vet faktisk ikke. Forhåpentligvis går jeg en linje jeg trives med og jobber med bloggen på si. Det blir egentlig for vanskelig å svare på dette, akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal etter videregående engang. Vet bare at jeg skal til Oslo, så tar jeg det egentlig litt som det kommer. Jeg håper jo at jeg skal våkne med svaret en dag, må jo begynne å finne ut hva jeg vil studere videre snart. Selv om jeg har god tid. 

Hva skjer mellom deg og Remi? Hei Remi ♥

Hva skal du i sommer? Eilin spurte meg om dette forleden dag og da var svaret mitt " Steigen vel". Det at jeg har blitt 18 og kan reise alene osv har virkelig ikke gått opp for meg, er fortsatt så avhengig av både mamma og pappa. Jeg skal hvertfall være med familien i store deler av ferien, så får vi se om jeg reiser på noen tur alene også. Jeg prøver jo å titte litt rundt å se om jeg finner noe jeg liker, men vil liksom ikke på en typisk teit party plass hvor folk går rundt i like t-skjorter og hooker med tyrkere. 

Hvilke blogger leser du og hvor mange lesere har du på bloggen nå? Jeg leser ingen blogger. Jeg er SÅ dårlig på å sitte på dataen i det hele tatt, så om jeg følger noen er det isåfall på youtube. Jeg sjekker kanskje innom alle på topplisten samt noen svenske bloggere i ny og ne, men det blir faktisk ikke mer enn det. Er ikke rart bloggen min har gått i dassen, jeg vet jo ikke hvordan man gjør dette lenger. Jeg har jo såvidt blogget det siste halvåret faktisk, så nå er lesertallet rimelig lavt altså. Ligger vel på rett under tusingen. Jeg har jo blitt enig med meg selv og Eilin at bloggen desverre skal komme siste denne tiden, fordi akkurat nå er eksamen og skole mye vitkigere. Neste år når jeg flytter til Oslo blir det andre boller, men nå får det egentlig bare gå som det går. Jeg blir hvertfall veldig glad når jeg ser hvor mange av dere som klikker dere inn hver dag og sjekker til tross for dette ♥ Besteste leserene! 


Hvilke størrelser bruker du på Shein? Alt i large. Jeg bruker typ small-medium til vanlig, så bestiller bare alt i large siden det er så smått i størrelsene. Jeg bestiller 6-8 plagg fra shein i mnd og det har jeg gjort i 4 år nå. Tror kanskje jeg har mottatt 3-4 ting iløpet av den perioden som ikke passet meg så godt, så det vil jeg si er imponerende altså. GO shein!! 

Går du noen gang uten sminke? Jeg går aldri helt uten sminke offentlig. Jeg har tidenes babyface og er desverre langt ifra komfortabel uten noe. Det eneste jeg er veldig avhengig å gjøre er vel egentlig å tegne på bryna, fordi uten bryna ser jeg virkelig ikke ut altså. Mascara, hudsminke og leppeprodukter derimot- det kan jeg klare meg uten en dag eller to. Nå er jo det så poppis med no-makeup-makeup og det har jeg faktisk blitt veldig stor fan av. Er så behagelig å gå uten masse sminke rundt øynene, spesielt i pollen-sesongen.

Kan du ha skap tour, hvor kjøper du klærne dine? Som sagt så bestiller jeg veldig mye fra Shein og Romwe. Det er nok faktisk der og junkyard store deler av garderoben min er kjøpt. Samtidig så er jeg veldig glad i Zara, bikbok og alle de andre store kjedene. Vi har også to butikker i Ålesund jeg er ganske forelsket i, DaleTrend og Modo for dere som vet hva det er. Jeg handler egentlig ikke bare noen spesielle plasser, jeg kjøper det jeg liker om jeg finner noe og leter mye på nett. Ingen fasitsvar på dette heller desverre.

Uttaler man venninna di sitt navn Sofia eller Sofi? Hun skrives vel Sophia? Sofi ♥ 

 


1 kommentar

Q&A


20.01.2016 | 19:35 | Q&A 

Hva er det beste minnet ditt i 2015?

Jeg har faktisk ekstremt mange gode minner fra det året, men det er ingen tvil om at språkreisen er det beste. Savner alt med hele turen; jentene, plassen, været, og tro det eller ei..skolen, gud så mange gode minner jeg har å se tilbake til. Jeg sier det bare, får du muligheten til å dra på språkreise noen gang, så GRIP sjangsen. Jeg reiste alene, uansett hvor skummelt jeg tenkte det var så endte det opp med å bli noe av det beste jeg har opplevd. Heldiggriser til dere som skal i år! 

Hvordan ser du for deg livet ditt om 10år?

Skummelt spørsmål, fordi jeg har faktisk ingen anelse. Jeg har såklart planer om å forsette på skole fremover, men må nok ha ett friår eller to etter videregående- så tipper jeg er midt i utdanningen min og kanskje lykkelig forlovet med en kjæreste? Who knows. 

Hvilke produkt bruker du i ansiktet? du har så fin hud.

Dere aner faktisk ikke hva dere snakker om, dette er noe av det jeg liker minst med meg selv- huden min er skikkelig skjør. Jeg kan bare bruke spesiell sminke fordi jeg reagerer på så mye rart, får tørr hud og utslett av ingenting i ansiktet, i tillegg til pigmentflekker om jeg blir litt brun. Jeg bruker så og si ingenting på huden, rett og slett fordi jeg tåler nada. Jeg er heldig med at det ikke viser så godt for alle andre, men jeg merker det veldig godt selv..at huden irriterer seg over alt jeg påfører er så kjipt.

Hvorfor fjernet du vippe extention? 

Jeg måtte fjerne det fordi jeg reagerte på det desverre, våknet med et knallrødt øye. Som sagt, jeg har veldig skjør hud og jeg må derfor være forsiktig med hva jeg bruker i ansiktet. Jeg skulle virkelig ønske det ikke skjedde, var så deilig å våkne og føle seg ok fresh med en gang. Når jeg våkner nå ser jeg ut som en død rotteunge, forferdelig stygg og skikkelig uvant, haha. Eneste som er sykt deilig uten vipper er at jeg kan kni meg så mye jeg bare føler for i øynene, det er faktisk undervurdert hvor deilig det er. Dere har kanskje merket på videoer i det siste så har jeg null vipper, det er rett og slett fordi jeg fjernet vippene selv...så jeg mistet alt jeg hadde. Jeg klarte faktisk ikke vente til neste gang jeg var i Oslo, så utålmodige meg pirket av vipp for vipp! Angrer nå..dette er vippene jeg har igjen: MED mascara :/ :/ :/ 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hva er planene dine etter videregående?

Først og fremst ett eller to friår, men etter det vet jeg ikke. Er fortsatt på første året videregående, så har heldigvis god tid til å finne ut hva jeg vil, men sånn jeg tenker nå så blir det nok til Oslo, eller.. jeg vet faktisk ikke. 

Hva er snappen din, godtar du alle?

Jeg godtar ikke folk jeg ikke kjenner, men alle kan følge meg og se mystoryene mine: S0fiesl.

Taco VS pizza?

Uten tvil Taco. Tenk at jeg ikke likte det ifjor og har gått glipp av15år med tacospising...hva tenkte jeg med?

Når tenker du å flytte hjemmefra?

Når det passer seg. Jeg trives veldig godt hjemme, spesielt deilig når jeg har fått min egen stue også. Tipper jeg blir boende ut videregående hvertfall, men etter det er vel planen å komme meg ut i egen leilighet. Gleder meg til å innrede noe som er bare mitt.

Hvordan startet du denne bloggen? og når?

I 2012 når jeg og Eilin plutselig bestemte oss for å ta litt bilder, var vel egentlig sånn det hele startet. Husker vi fikk så positiv respons med en gang, så vi bare fortsatte og fortsatte...3,5 år etter driver vi enda på. Motivasjonen er kanskje ikke like på topp da vi bor 2 forskjellige plasser i Norge, men vi prøver. 

Hva liker du best med soul children?

Samholdet vi har, herlighet for en fin gjeng. Jeg anbefaler alle som liker å synge og melde seg på det lokalet soul children koret, du får bruke stemmen skikkelig og i tillegg blir du kjent med mange herlige mennesker OG får bli med på mye spennenede hele tiden. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Er du og Sara bestevenner?

Har ikke vært med Sara på snart 2år, så vi kjenner nok ikke hverandre lenger. Sånn er det på videregående, der man finner ut hvem dine framtidige venner er, noen holder sammen og noen vokser fra hverandre.

 Har du merket at du har fallt på listen?

Ja, såklart har jeg det. Jeg har ikke fokusert helt på bloggen siden før sommeren egentlig, men som jeg har sagt veldig mange ganger; det er bare en hobby som jeg driver med når jeg føler for det. Jeg har ingen behov for å ligge på toppen, synes det er nok press hvor jeg ligger nå, så er egentlig fornøyd med plasseringen enn så lenge:)

Hvordan fikk du så langt hår?

Dere aner ikke hvor mange ganger jeg får dette spørsmålet, selv hvor åpenlyst svaret er; Jeg sparer:) BOM

Kan du vise oss bilder av hytta di?

Flinke pappaen min som har gjort alt dette selv! Den er ikke ferdig utvendig enda, men når uteplassen og alt er påplass tenkte jeg og lage en liten videosnutt til dere. Dette er altså mitt sommerparadis ♥ Norsk sommer slår alt etter min mening, spesiellt i Steigen!! 


Noe dere lurer på til neste gang? Begynner med ukens spørsmål hver onsdag fra nå av! 


19 kommentarer

Q&A


21.10.2015 | 21:34 | Q&ATrener du rumpa? og hvilke øvelser gjør du?

Jeg trener ikke rumpa sånn fast, men jeg har tatt squatchallenge 2 ganger og det har faktisk funket. 

Når du tok spraytan, hvor lenge varer det og hvordan fungerer det?

Jeg har ikke hatt det så lenge, men det skal vare i 3 ca uker. Jeg er kjempefornøyd med resultatet og skal helt klart gjøre det igjen, må være deilig før jul- få litt brunfarge før man skal valse rundt i kjole hver eneste dag. 

Hva kommer du til å bruke mye av i høst?

Skinn i både jakke, skjørt og bukse, mye olivengrønt og burgunder, store deilige strikk og boots tror jeg min garderobe kommer til å se mye av fremover. 

Hvordan tjener du penger på bloggen?

Jeg får daglig mail med tilbud fra sponsorer, men jeg takker bare ja til ting jeg kan gå god for. Man kan også sende mail til folk du vil bli sponset av og høre om de er interessert i sammarbeid, men det har jeg faktisk aldri gjort før. 

Hva er en engangstruse?

Haha, var mange som lurte på dette. Det er en engangstruse du får når du tar spraytan, sånn du ikke trenger å få brunfarge på ditt eget undertøy. Mange som trodde det var noe jeg brukte til vanlig, men det er det altså ikke- haha. 

Hvor kjøpte du de stripet skoene dine som du la ut på instagram?

De er fra Junkyard og du finner de HER

Når kommer romvideoen?

Den kommer så fort rommet er helt ferdig, men det kan ta sin tid. Alt skal på plass før jeg lager noe video, men jeg satser på det blir før jul engang. Jeg kan eventuellt lage en liten sneakpeak om dere vil ha det?

Har du hatt sex?

Fikk veldig mange personlige spørsmål om mine erfaringer igår, men håper dere fortstår at jeg ikke kommer til å svare på det. Jeg laget "mensensnakk" innlegget for å hjelpe jenter som lurer på ting- ikke for å fortelle flaue historier om meg selv og legge ut om privatlivet mitt.

Har du farget håret ditt eller er det din naturlige farge?

Jeg har stripet håret lysere, men det gjorde jeg i sommer - jeg har ganske lik farge som jeg har nå, bare litt mørkere. Jeg driver fortsatt å funerer på om jeg skal farge det mørkere eller lysere..hva synes dere?

Er du rik? Du er så ofte i Oslo, hvorfor?

Jeg er så heldig at bloggen betaler Oslo turene mine. Jeg reiser dit ofte for å besøke Eilin og for å møte sponsorer osv- trives veldig godt der, så er veldig takknemlig for at jeg har muligheten til å reise dit så ofte.

Kan du lage flere youtubevideoer?

Dette spørsmålet får jeg hele tiden, men jeg tør ikke love noen ting. Jeg skal såklart prøve, men det er så lett og glemme. Bloggen tar dessuten veldig mye av tiden min, så om jeg skal drive med masse video i tillegg så blir det ikke mye fritid til overs desverre. MEN, jeg kan love dere at jeg kan prøve å bli flinkere til det- jeg vet jo selv hvor godt jeg liker å se videoer på de bloggene jeg selv leser.

Hvor får du inspirasjon til å blogge?

Overalt egentlig: på gata, på andre blogger, instagram, youtube, weheartit og pinterest. Jeg sliter ofte med å finne inspirasjon og motivasjon selv, så da setter jeg med ned og leser favorittbloggene mine, sjekker instagram og sitter i flere timer på både pinterest og weheartit. Inspirasjon kommer ikke alltid av seg selv, så det må til.

Trener du ofte?

Den treningen komme og går litt hos meg. Jeg har uker hvor jeg trener livshiten av meg selv, men så har jeg uker hvor jeg lever på junk og sofasitting. Såå..jeg trener avogtil ofte og avogtil aldri, om dere skjønner?


 

Noe mer dere lurer på? 


12 kommentarer

50 uviktige fakta om meg


15.08.2015 | 10:47 | Q&AJeg bruker ikke hudsminke til hverdags // Martine er den venninna jeg har hatt lengst // Jeg tråkker ikke på komlokk 

Jeg hater å høre min egen stemme på film // Jeg blir veldig voksen når jeg møter nye folk // Jeg har aldri hatt skikkelig kjæreste

Jeg er høyere enn alle søstrene mine // Jeg svarer aldri på skjult nummer // Jeg har pigmentflekker i hele ansiktet og på halsen

Jeg har bursdag 13april // Jeg har spist så mye på mcdonalds at jeg ikke liker det lenger// Jeg skal flytte til Oslo etter videregående

Solo og superchips er det beste snopet jeg vet om // Jeg har verdens fineste hytte i Steigen 

Jeg skal ta jegerprøven når jeg blir gammel nok // Jeg elsker å se dokumentarer om alt mulig // Jeg kan spise flere bokser mais alene 

Hele slekta mi er skikkelig sammenspleiset og har et veldig godt forhold til hverandre // Jeg hater å gå i høye heler 

Jeg googler alt jeg lurer på // Jeg tar så og si aldri selfies // Jeg sender alltid bilde av panna mi når jeg svarer folk på snap

Jeg takket nei til å komme på tv fordi jeg ikke vil høre stemma mi // Jeg har går alltid i hestehale // Gæærn er favorittsangen min atm

 

Jeg blir dødsklein når jeg tar bilder offentlig // Jeg sikler og smatter når jeg sover // Jeg begynte å synge før jeg snakket 

Jeg leser nesten ingen blogger // Jeg ser youtubevideoer HELE tiden // Jeg sitter veldig sjeldent på mobilen

Jeg sender alltid bilde av panna mi når jeg svarer folk på snap // Jeg crusher på Marcus og Martinius pga de siste sangene deres

Jeg er livredd for edderkopper // Jeg svimer ofte av etter jeg har dusjet // Jeg er en veldig ryddig person

Jeg liker ikke å se serier fordi jeg blir bare forelsket i hovudrollen og får alltid hjertesorg // Jeg ser ut som en bebi uten sminke

Jeg blir skikkelig bebisjuk når jeg er med tanteungen min // Jeg har iphone 5s // Jeg savner allerede ungdomsskolelærerene mine 

Jeg hater å fly om jeg ikke har vindusplassen // Jeg snakker aldri om bloggen min med folk // Har aldri vært forelsket før

Jeg kan sove til klokken 5 på dagen // Når folk synger helt random legger jeg alltid på andrestemma, uansett hvilken sang 

Jeg klarer ikke å blogge når folk ser på // Jeg girlcrusher på kylie Jenner // Jeg mancrusher på Zac Efron og Dave Franco 

 

 


11 kommentarer

Spørsmålsrunde ala Instagram


14.08.2015 | 19:45 | Q&AHvilke fritidsaktiviteter går du på ? @juliacvr

Atm så går jeg faktisk ikke på noen, det har jo vært sommerferie - så nå er det vel påtide og bestemme seg for hva jeg vil fortsette med. Skal jeg fortsette med cheerdance og sant? Jeg aner faktisk ikke, men det får dere nok vite så fort jeg finner det ut selv.  

Positivt / Negativt med blogging ? @onkelinga

Kunne laget en evig lang liste med hva som er både positivt å negativt, men det beste med å blogge er såklart responsen jeg får fra dere - så skal jeg ikke lyve, alle godene er selvfølgelig også veldig positivt. Jeg får jo sminke og klær, tilogmed en tur til Malta - Er ikke alle som er så heldig, det er jeg evig takknemlig for. Det negative er at det tar veldig mye tid og energi, så er det ikke alltid like artig å få frekke kommentarer. 

Har du hatt kjæreste? @sofen16

Jeg hadde en kjæreste som het Kristian i 7 klasse, sånt forhold hvor vi såvidt turte å se på hverandre engang - men aldri noe seriøst.

Hva ser du etter i en gutt? @idamosamuelsen

En som behandler meg som familie, en som går overens med familien min og vennene mine. En med et gigantisk hjerte og en som kan være min aller beste venn.

Hva synes du om å være sjenert, hvordan takler du det? @serine_mossige

Jeg har aldri vært supersjenert, bare litt i starten av ungdomsskolen. Jeg var veldig stille når jeg møtte nye folk fordi jeg var redd for å gjøre eller si noe feil, men med årene har jeg lært å gi litt faen. Jeg er heller ikke en person som liker å være midtpunktet irl, så at jeg er litt stille til tider synes jeg bare er greit. 

Hvor kjøper du de fleste klærne dine? @lottemooor

Synes dette er så vanskelig å svare på, jeg har ingen faste plasser jeg handler. Jeg går rundt i butikker overalt som alle andre, finner jeg noe jeg liker så kjøper jeg det - om jeg har penger såklart. Jeg bestiller også litt på nett, men samme der...titter rundt, finner jeg noe så bestiller jeg det. 

Fav årstid? @birwaaa

Sommeren, definitivt. 

Hva tjener du penger på? @elisefurevik

Jeg er så heldig at jeg har fått litt sponsorer på bloggen, så jeg tjener litt penger her i tillegg til at jeg får ukelønn med mamma og pappa om jeg er flink å hjelpe til hjemme.

Hva er din største frykt? @heles03

At det skal skje noe med noen som står meg nær..og edderkopper.

Hvor kjøpte du michael kors veska og hva kostet den? @malenhammer

Jeg var så heldig å få veska med Eilin, den koster 3400,-

Hva søkte du på videregående og hvorfor? Og gleder du eller gruer deg? @jennyklynne

Jeg søkte på Latinskolen i Ålesund, på en linje som heter Creo. Det er en gründerlinje som er ganske ny her, jeg synes det høres veldig spennende ut i tillegg til at jeg har hørt mye positivt. Jeg er veldig lei av bare skole, så tenkte det ble deilig med litt forandring - så får jeg allmenfaglig utdanning i tillegg. 

Kan du lage video om Malta språkreisen du var på og innkjøpsvideo? @lisehansen02

Jeg holder på med Maltavideoen, den kommer så fort Eilin har redigert ferdig. Innkjøpsvideo kommer det nok ikke desverre.

Har du flest gutte eller jentevenner? @lene_hagevold_tjernlie

Jeg har både gutte og jente bestevenner, men flest jenter som jeg ser på som nære venner. 

Hvordan er det med familien din siden du er en kjent blogger, er det annerledes? @risnesprivat

Jeg har ikke merket noe siden jeg startet bloggen, hvor jeg bor kjenner alle alle og ingenting skjer fordi jeg får litt ekstra følgere. Jeg merker det når jeg reiser til Bodø eller Oslo f.eks, men ikke hjemme på valderøya eller med familien min såklart.  

Hva vil du jobbe som? @tinajasminee

Enn så lenge har jeg bare planer om å gifte meg med en rik mann og leve av han. God plan ikkesant? med tanke på at jeg ikke klarer å komme på en eneste ting jeg kan jobbe som selv. Men regner med det kommer med årene, er tross alt bare 16 år enda..så tror jeg venter noen år før jeg stresser med det. 

Leppestift eller lipgloss? @apepriiv 

Lov å si lipliner? Neida, leppestift. Jeg klarer ikke klisserier som lipgloss på leppene.

Hvilket sminkeprodukt har du brukt mest av denne mnd? @siljee_h

Jeg bruker faktisk bare øyenbrynspensel for tiden, den er fra billion dollar brows. Siden jeg har satt på vipper trenger jeg ikke sminke! Jeg bruker ikke hudsminke, jeg trenger ikke mascara lenger og da må det bli brynpenselen, helt klart. 

Av alle appene du har, hvilke er best? nevn 3 @guropriiv

Hmm: instagram, messenger og snapchat.

Hvilket kamera har du? @ms.sande

Tenkte jeg skulle ha ett innlegg om dette, har fått meg ett nytt kamera - så tenkte det kunne være greit. 

Kan du ha ny linkerunde? @madeleineevj

Jaa, det kan jeg ha iløpet av de neste dagene faktisk! God idee 

Kan du ha sunn mat video? @nystool

Det tror jeg ikke du vil, kostholdet mitt er ingenting dere blir inspirert av. Spiser det mamma lager til middag og om jeg skal fikse selv blir det junk..hihi

Er Kristian Steffensen en av de kuleste du vet om? @kapteinzwerz

DEFINITIVT

Kan du ha romvideo? @stineharaldsen

Rommet skal pusses opp og gjøres klart, men når det er helt ferdig kan jeg prøve å sette sammen en video til dere - gleder meg veldig til å se selv, så det kan bli spennende.

Beskriv deg selv med 1 ord? @fursetida

Perfekt, søt, snill, glad, best, grei og hæærlig. Jeg er ubeskrivelig...næddaa, om jeg skulle valgt ett ord måtte det blitt ; Lat. 

Hva er det beste du har gjort i ferien? @maddaprivat_

Språkreise til Malta, for en fantastisk opplevelse - beste jeg noen gang har vært med på.

Hvor redigerer du bildene på instagram? Hvilke apper bruker du? @noraskjorsvik

Alle bildene jeg legger ut på instagram er redigert på VSCOCAM - heter sofiemote der, om dere lurte:):)

Hvor gammel var du da du begynte å blogge for første gang? @malingjer

Jeg var alt for ung. Men denne bloggen startet jeg når jeg var 13, som er ungt nok..tenk at jeg hadde 2 blogger før det også. Hadde heldigvis Eilin med meg på denne, så er ikke så mye dumt å lese her heldigvis. 

Kan du ha en VlogVideo? @Nigen.ab

Er det ikke litt samme som unblogged bare uten musikk? Eller er det masse klipp fra dagen min liksom? Det kan jeg hvertfall gjøre en dag, det var en god ide. 

Hvordan parfymer bruker du? @privatmilene

Uff, jeg har ingen anelse. Jeg bruker så mye forskjellig hele tiden, tror jeg aldri har brukt opp en hel parfyme. Kan sikkert ha ett innlegg om det en dag, har så mange forskjellige dufter jeg er glad i så.

Tips til å få bedre karakterer? @mekarans

Gå inn for det, ønsk det. Om du ikke bryr deg om det så vil du ikke få bedre resultat, fordi da klarer ingenting å motivere deg. Jeg har gått inn for å få gode karakterer, så jeg har øvd til prøvene og gjør leksene mine, skal ikke så mye mer til enn det. 

Hvordan ser du på folk som er feite? @lene_hagevold_tjernlie

For det første så er feit feil å si, synes det er et stygt ord som jeg aldri ville brukt. Folk kan være så stor de bare vil, det er det siste jeg bryr meg om - jeg velger venner etter personlighet, ikke utseende. 


Så skal jeg hilse til Nigen, SofieBorvik, Elise Furevik, Trine Aune,Tina Fossheim, Ihne Øvrebø, Frederikke Sørensen, Mathea Ness, Helene Johanne, Madelen, Julia Croberg, Bettina, Mariell, Celina, Ane Hanken og Maria Johnsen..ouh, det ble mange. Dere trodde nok jeg skulle lage video, men tenkte jeg kunne hilse uansett - Sååå..HEI til deree<3<3 

 


6 kommentarer

Svar på spørsmål


22.04.2015 | 22:20 | Q&AHva skal du denne sommeren?

Denne sommeren skal jeg på språkreise til Malta dagen etter ferien starter, der skal jeg være i 3 uker. Etter det reiser jeg direkte til Bodø og skal være der så lenge som mulig. I slutten av juli reiser jeg videre til Oslo for å være litt med Eilin og møte endel sponsorer osv, før jeg reiser hjem til Valderøya for å tilbringe resten av ferien med venner. 

Hvem filmer unbloggedvideoene dine?

Det varierer egentlig, men det er vel mest Eilin som filmer til disse videoene.

Hvor får du klesinspirasjonen din fra?

Overalt. Jeg har ingen spesiell plass hvor jeg får inspirasjon, det tar jeg fra blogger, venner, butikker.. ja, overalt. 

Hvor høy er du?

Jeg er faktisk ikke så veldig lav lenger, jeg tror jeg nermer meg 1,68 nå. 

Hvordan blé du kjent med Rudi og Niklas?

Jøss, dette spørsmålet har jeg fått såå mange ganger nå, så tenkte bare fortelle hele greia. Ifjor sommer var jeg i Steigen med familien, da krasjet jeg i en gutt ( Kristian steffensen, som dere så på bloggen i sommer ). Jeg kontaktet Kristian, fordi jeg syntes han var kjekk (hehe). Helga etter møttes vi i Steigen på et arrangement de hadde. Rudi og Niklas er nære venner av Kristian, så det var sånn jeg kom i kontakt med de. Startet med en fellesamtale på kik å har bare snakket mer og mer med de etterpå! Vi bestemte oss for å møtes alle 4 når jeg kom til Bodø. Vi gikk overens med engang å jeg var med Niklas og Rudi så og si hele ferien. Jeg møtte Kristian også, men ikke sånn som med de andre guttene. Kristian har jo fått seg dame, så at han skal drive og sove over med meg og familien hadde blitt rart. DERFOR var jeg nesten bare med Rudi og Niklas..så vet dere det. Jeg liker ikke og bli kjent med randoms via nett, det er via felles venner jeg blir kjent og møter nye folk. Da har vi liksom en mellommann som gjør at det blir på en litt "tryggere" måte. Er du noe med Sara lenger?

Jeg og Sara har ikke det forholdet vi hadde før nei, det tror jeg de fleste har fått med seg. Vi møtes på cheertreninger og på fester til tider, men det er vel egentlig alt. Vi er ikke uvenner for de som tror det, vi har rett og slett bare mistet kontakten og vokst fra hverandre som person. 

Kan du ha oftere video på bloggen?

Jeg kan si ja nå, men da vet jeg at jeg kommer til å skuffe dere. Jeg synest faktisk det er superkleint og spille inn videoer der dere kan høre stemmen min, jeg liker virkelig ikke dialekten min. MEN jeg kan love at jeg skal prøve, det kan jeg. 

Hvorfor er du ofte i Bodø?

Jeg har halve slekta mi i Nord, bare søstra mi som bor i Bodø og resten i Steigen. Familien min har jo bodd der før, så vi har masse familie og hytte der..derfor er vi der så ofte som det er mulig.

Gleder du deg til VGS?

Jeg både gleder og gruer meg. Blir selvfølgelig godt å bli ferdig med ungdomsskolen, men jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal forvente. Gleder meg til ny skole og nye utfordringer, men gruer meg til å "miste" jentene på trinnet og til leksene. 

Hva skjedde med salgsbloggen?

Haha, uff. Jeg trodde jo det var en supersmart ide, at jeg endelig fikk kvittet meg med alt jeg ikke trengte i skapet, men det var det altså ikke. Jeg brukte bare alt for lang tid på å sende ting som kostet 50kr, for mye styr for så lite synes jeg. 

Går det mye rykter om deg der du bor?

Alt for masse også, så masse at jeg til tider vil flytte langt bort. Jeg kan sitte hjemme med familien min og spise taco en lørdagskveld, dagen etter får jeg høre masse syke rykter om meg selv. Folk er jo så glad i og sladre, jeg må bare innse at sånn er det og godta det. Håper bare folk har vett i hodet og forstår at ikke alt de hører stemmer. 

Når Eilin filmer deg til unbloggedvideoene, tar hun det på spesielle anledninger eller er det mer sånn at du sier "Eilin film jeg skal slå hjul" ? haha

Hahah, nei! Vi tar bare med kameraet når vi orker, så har Eilin det rundt halsen. Om noe skjer er hun rask med og begynne å filme, det er vel sånn de fleste unbloggedvideoene har blitt laget. Det er jo over lenger tid også, så ikke tro jeg er hyper 24/7 som det kan se ut på videoene. 

Kan du begynne og blogge oftere?

Siste tiden har jeg vært utrolig slapp på bloggen, men det er rett og slett fordi det skjer så mye ellers. Det er både skole og trening, jeg må prøve og fokusere på det som er viktigst. Jeg er jo bare en hobbyblogger, så må nok prioritere andre ting før bloggen avogtil og sånn har det blitt mye i det siste. Har også en veldig grå periode hvor motivasjonen ikke er helt på topp, men det kommer vel når solen begynner og skinne ute. 


NOE MER DERE LURER PÅ?


20 kommentarer

50 spørsmål


23.02.2015 | 21:20 | Q&A1. Hvor gammel er du om fem år? Om 5 år nermer jeg meg 21. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Hele klassen min. 

3. Hvor høy er du? Er faktisk evigheter siden jeg målte meg sist, men siden jeg har blitt høyere enn Eilin som er 1,66 regner jeg med at jeg er rundt 1,67 høy.

4. Hvilken film så du sist? Camp Rock, haha! Sophia nattet igår, så vi bestemte oss for å se teite disneyfilmer ( Som vi egentlig elsker og har sett flere ganger )

5. Hvem ringte du sist? Mamma.

6. Hvem ringte deg sist? Ukjent nr. Jeg har faktisk frykt for ukjent nr, så jeg svarer aldri på telefon om det er ukjent. 

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? " Send bilda med engang " fra Eilin som er lei av og vente på bildene jeg skulle sendt for lenge siden, haha. 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Ingen av delene, jeg hater telefon generelt. Liker ikke å snakke lenge i telefon, liker ikke å skrive lange meldinger, eneste jeg kan like er faktisk facetime. 

9. Hva er ditt favorittsted? Senga mi, helt klart! 10. Hvilket sted foretrekker du minst? Det må såklart bli tannlegen eller sykehuset.

11. Når så du moren din sist? For 10 minutt siden ca.

12. Hvilken øyefarge har du? Blå.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Klarer ikke velge bare en, har så mange julefavoritter.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Jeg er så heldig og ha foreldre som fortsatt er sammen, og det er jeg så evig glad for! At familien min er samlet betyr så mye for meg.

15. Når våknet du i dag? Jeg sov ikke mye inatt, men våknet vel i 7 tiden.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Vanskelig spørsmål, men jeg håper jeg bor i Oslo med kjæresten min og studerer noe jeg liker godt der. Hva det skal være vet jeg ikke enda! 

17. Hvilken musikksmak har du? Jeg liker alt, men er veldig glad i partysanger. Jeg er typen som kan sitte og høre på teite russesanger i senga mi alene, digger det! Skikkelig harry

18. Beskriv stilen din? Variert. Jeg er verken class eller swag, jeg går i akkurat det jeg føler for. En dag kan jeg gå i skjorte med genser over skuldrene, mens en annen dag kan jeg ha bomberjacket og boots. 19. Hva er din beste egenskap? At jeg sparker meg selv i rumpa når det kommer til skole, klarer og ta det seriøst - selv om det til tider er slitsomt og er veldig demotivert atm.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er lat, veldig veldig lat! Så har jeg en greie med å se veldig negativt på meg selv, det må jeg slutte med.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Jeg er en puteperson, så kunne hatt stappfullt med puter i senga, men akkurat nå har jeg 5. 

23. Hva er det rareste du har spist? Har ikke spist noe rart tror jeg faktisk, hmm

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar, jeg har Mac Pro.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker eller sko, jeg hater føtter.

26. Hva hører du på akkurat nå? Ser faktisk på musikkvideoen til Maroon5 "sugar" den er så sinnsykt søt.

27. Snakker du ofte med folk på telefonen? Nei, absolutt ikke. Jeg er veldig dårlig på å svare generelt, så å sitte på telefon å snakke med folk er ikke min greie. MEN det skal sies at jeg har ett par samtaler på kik f.eks som jeg sjekker og svarer ganske ofte.

28. Hviken dessert er din favoritt? Sjokoladefondant, får foodgasm av det ordet. 

29. Den største premien du har vunnet? Hm, engangskamera(?) når jeg var 8 år. Neida, men jeg melder meg sjeldent på konkurranser og hver eneste gang kommer jeg i finalen eller videre..men vinner aldri noe liksom, haha.

30. Liker du kaffe? Nei, absolutt ikke. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Melk eller vann.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Det gjennstår og se til neste år det.

33. Vil du ha barn? Ja, jeg gleder meg allerede til at jeg får barn. Noen av det beste som har skjedd meg er og bli tante til verdens fineste gull, så ser virkelig frem til den tiden jeg skal ha min egen lille familie.

34. Skal du på noen reiser iår? Jeg skal på språkreise til Malta, 24juni til 14juli! Wææ

35. Har du mange bestevenner? Jeg har så mange som jeg ser på som mine beste for tiden, er så heldig å ha den største og beste gjengen du kan finne.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Uff, det husker jeg faktisk ikke. Eneste gangene jeg hører på radio er når jeg sitter på med pappa, da er det som regel nyheter - så husker ikke kanalen.

37. Røyker eller snuser du? Nope og nope.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk! Så kan jeg si " Hola, me llamo Sofie " Woho

39. Noe du ser frem til? Bodø i påsken, språkreisen jeg skal på i sommer og sommerferie generelt!! 

40. Hvor gammel er du og når har du bursdag? Jeg er 15år, født: 13 april 1999.

41. Hva bruker du helst penger på? junk og godteri, helt klart.

42. Eier du dyrebare smykker? Ikke sånn diamantsmykker til mange tusen nei, det dyreste jeg har er vel bunadssølvet mitt, Björgsmykkene mine og de fleste øredobbene som er av gull eller små diamanter siden jeg ikke kan ha bijouteri i ørene. 

43. Hva er hobbyene dine? Jeg driver med cheerdance, blogg og sang, så det er vel mine hobbyer. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Har ingen konkrete planer enda, men skal hvertfall møte Daniel på lørdagen. 

45. Kan du stå på slalåm? Jaa, åh som jeg savner det! Alt for lenge siden familien har vært og stått på slalom nå, håper det ikke blir så lenge til neste gang. 

46. Hvordan imponerer man deg? Få meg til og le, det er den absolutt beste måten. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige, men jeg har som oftes på lydløs - noe som irriterer alle siden jeg er helt elendig til å svare på telefonen av den grunn. 

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg har en bror som er ett år eldre enn meg (98er) som heter Magnus, han døde som ung pga hjertefeil. Jeg har nettopp lært meg og like taco og jeg liker ikke ketchup. Jeg 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En bokscola, mm

50. Er du sosial? Jeg er veldig sosial ja, men må ha litt sofietid en gang i blandt også. 

 

 


12 kommentarer

Svar på spørsmål; om bloggen


17.11.2014 | 18:45 | Q&A 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL UKENS LESER


 

Når startet du bloggen og hvorfor startet du? 

Jeg og Eilin startet denne bloggen sammen i august for to år siden! Vi startet den rett og slett fordi vi kjedet oss en dag, tok masse bilder og bestemte oss for å prøve oss på blogging. Jeg hadde blogget før, men det var sånn 5 oppdateringer på en mnd type blogg, noe jeg ikke tok seriøst eller brydde meg stort om før vi startet denne og så at vi faktisk fikk det til. 

Når tar du bilder til bloggen?

Hverdagsinnleggene er atm bilder som regel, ellers tar jeg kanskje flere outfit på en dag og planlegger fremover sånn jeg har tilfelle jeg ikke har tid til bloggen en dag. Men bilder prøver jeg såklart å ta hele tiden.

Hvordan får du inspirasjon til å blogge?

Via andre bloggere og weheartit helt klart. Leser veldig mange blogger hver eneste dag og de dagene jeg ikke har inspirasjon og vet hva jeg kan blogge om så føler jeg at jeg leser alle bloggene som finnes. Kan sitte mange timer og lese bloggene til de som kommenterer, de som ligger på topplisten osvosv.

Hvordan har du tid til å blogge 1-2 ganger hver dag og gjøre det så bra på skolen?

Det er det som er så fint med at jeg og Eilin har denne bloggen sammen. De dagene jeg har mye å gjøre så sender jeg en tekst og bilder til Eilin, så fikser hun resten. Da får jeg tid til alt vettu. Hadde nok aldri klart og oppdatere denne bloggen så ofte som jeg gjør om jeg hadde hatt den alene, så forstår ikke at andre greier det.

Tar du alle bildene dine selv?

Jeg synest det er kleint og ta bilder av meg selv, så jeg får som regel Martine, Lene, JanMartin eller mamma til å gjøre det for meg.

Hvordan fungerer sammarbeidet om bloggen når Eilin bor i Oslo?

Jeg sender alle bildene til Eilin via dropbox, så redigerer hun. Vi snakker hele tiden og planlegger hvem som skal gjøre hva, så det går egentlig fint. Var selvfølgelig lettere når hun bodde i Ålesund, men det funker.

Kan vi få se Eilin?

Vel, dere merker kanskje at navnet til Eilin blir ofte nevnt på bloggen, men aldri vist på bilder. Hun liker seg best bak kameraet, men dere kan få se noen bilder vi tok på photobooth for ett par år siden, alt er såklart bare tull. haha, se så liten jeg var da:

 


Hvordan blir man sponset?

Jeg vet det er mange som sender mail og spør, da sender du bare en mail hvor du presenterer deg selv og bloggen din, legg gjerne med statistikk og forklar hva du kan gjøre for de. Jeg har aldri gjort dette, bloggen min ligger jo på topplisten, da får jo bloggen endel sponsorer av seg selv. Dere kan også melde dere inn i f.eks bloggklubben eller tradedoubler.com!

Tjener du penger på bloggen?

Ikke fast inntekt, men jeg tjener litt nå og da. Jeg er veldig opptatt av at bloggen skal være "ren" og ikke full av reklame som ikke passer inn. Jeg velger heller og bli sponset med klær jeg får velge selv eller produkt jeg kan gå god for. Skriver aldri om ting jeg selv ikke vil annbefale.

Hvordan kom du på topplisten og hvor lenge har du vært der?

Det gikk veldig fort etter vi startet, lå på topplisten allerede etter en mnd. Vi gikk ganske opp og ned hele tiden, og det gjør vi enda! Men så langt oppe som jeg ligger nå har jeg bare lagt siden før sommeren. 

Hvordan har livet ditt forandret seg etter bloggen?

Jeg har de samme vennene og gjør det samme som jeg gjorde før jeg startet bloggen. Selvfølgelig fått litt flere likes, folk dømmer meg positivt og negativt på absolutt alt jeg gjør og jeg får bli med på ting jeg ikke fikk før, men sett bort i fra det så er det egentlig ikke så mye som har forandret seg. Er selvfølgelig veldig takknemlig for alt det positive som kommer med, men det er ikke så mye som folk kanskje tenker, det kommer også mye negativt som ikke er så lett og takle som man tror. 

Q: NOE MER DERE LURER PÅ?


PS: Ville egentlig bare fortelle dere at grunnen til fraværet igår er fordi jeg og Eilin driver og diskuterer om vi skal ta en pause fra bloggen. Det er veldig usikkert enda og vi blir nok å tenke på det en liten stund til! Det kommer jo endel negativt med bloggen og det har bare blitt mer og mer i det siste, når dette skjer mister man litt motivasjon og det har skjedd nå. Jeg kommer ikke til å slutte, men kanskje pause til etter jul(?) vi skal tenke ett par dager til, men det er mulig bloggingen blir litt sløvere fremover, så vet dere hvertfall grunnen til det. 


21 kommentarer

UKENS SPØRSMÅL


23.10.2014 | 20:58 | Q&ATrener du mye utenom cheerdance?

Nei, dette er noe jeg er alt for dårlig til. Jeg sliter med den dørstokkmila, kommer meg liksom aldri igang! Nå har jeg heldigvis fått ett JA til å starte på treningssenter, så håper jeg blir mye flinkere fremover.

Kunne du tenke deg og bo noen andre plasser enn Valderøya?

Om jeg skulle bodd noen andre plasser i Norge så måtte det blitt Oslo, noe jeg faktisk har vurdert. Var innom tanken på å flytte dit til videregående, jeg har jo så mange venner der og tror jeg hadde digget den byen i lenga - men det ble ikke slik. Jeg har så alt for mange jeg ikke klarer å reise fra enda, er rett og slett ikke klar for å flytte fra familien og bo for meg selv enda. Skal ikke se bort ifra at jeg flytter dit når jeg blir endre, det er det stor kjangs for.

Hvor høy er du?

Var veldig mange av dere som lurte på dette! Som de fleste har lagt merke til så har jeg vokst fra Sara, vi var jo like høy litt før sommeren - men nå er jeg en del høyere. Jeg er 1,66.

Har du alltid vært like populær som nå, du har så mange venner?

Jeg synest det er dumt at hver eneste gang jeg har spørsmålsrunde så kommer det slike spørsmål. Synest populæritet er en teit ting og ha fokus på, dette er og har alltid vært noe jeg ikke bryr meg om. Jeg har de samme vennene som jeg hadde da jeg startet bloggen, men har selvfølgelig blitt kjent med mange nye også. Å være populær betyr ingenting, alt jeg trenger er mine nermeste for å være lykkelig♥

Kan du vise bilde av Eilin?

Eilin er kamerasky og liker seg best bak kamera, men om dere absolutt vil se kan dere følge henne på instagram: Eilinlaxaa.

Hvordan blé du kontaktet av sheinside?

Har fått veldig mange spørsmål rundt sponsorer! Jeg har aldri kontaktet en sponsor selv, jeg fikk en del lesere, kom ganske langt opp på topplisten så kom sponsorene av seg selv. Men husk, det tar tid før slike ting skjer! Du kan ikke starte en blogg å forvente at du skal bli sponset dagen etter.

Hvilken krølltang bruker du?

Jeg bruker den lilla MAST krølltangen fra Makestyle.

Skal du være med på NM?

Jaa, det jeg gleder meg så sykt til dette - NM er helt klart en av høydepunktene iløpet av året.

Hva skjer med deg og Sara?

Merker det er mange av dere som savner og se Sara på bloggen. Vi er fortsatt like gode venner, bare med en travlere hverdag. Både Sara og jeg har veldig mye skole fortiden og i helgene går tiden min går for det meste til sang. Vi sees selvfølgelig av og til, men ikke like mye som før sommere da det var mange ganger i uken.


Jeg trenger virkelig nytt solpudder og det står mellom hoola eller chocolat soleil jeg ser du har begge, hvilken ville du helt annbefalt?

Personlig liker jeg best Hoola på kinnbena. Jeg synest chocolate soleil er litt lyst i fargen, så jeg bruker det heller litt over hele ansiktet - så det kommer rett og slett an på hvor du skal bruke det. Jeg bruker chocolate soleil hele tiden, har gjort det siste året. Hoola har jeg nettopp skaffet meg, men det annbefales virkelig.

Er sminkekostene fra sheinside bra?

Skal være helt ærlig å si at jeg trodde det kom til å være elendig med tanke på prisen. Jeg ble overrasket når de kom, elsker de kostene og jeg bruker ingen andre enn de lenger, annbefales absolutt. 

Kan du begynne å lage videoer oftere?

Haha, stakkars dere. Jeg lover og lover, men dere får aldri video. Jeg har faktisk spillt inn en del videoer, men som dere vet så er det Eilin som redigerer de, og når dropbox ikke fungerer så vet ikke vi helt hva vi skal gjøre. Jeg skal prøve å få sendt videoene så det blir gjort, lover at jeg skal prøve å lage flere videoer når jeg får tid til det.

Hva ønsker du deg til jul?

Jeg kan lage en collage av hva jeg ønsker meg til jul om ikke så lenge, må bare finne ut hva det er først, haha.

Veit du om en fin vinterjakke du har lyst på denne vinteren?

Jeg har Canada Goose montebello nå, men har veldig lyst på Svea til vinteren.

 


 

Q: NOE DERE LURER PÅ TIL NESTE UKE?

 15 kommentarer

Q / A


09.10.2014 | 10:37 | Q&AKan du legge ut bilder av rommet ditt/ Video?

Har fått veldig mange spørsmål om dette siden jeg sa jeg hadde fått større rom for lenge siden. Jeg har klart og knuse speilet på rommet mitt, men når det er på plass kan jeg vurdere og lage en liten romvideo.

Er du og Sara uvenner?

Jeg og Sara er fortsatt bestevenner. Sara har begynt på videregående og har mye skolearbeid i hverdagene og vi har begge vært opptatt endel i helgene. Det er ingenting som har skjedd, alt har med tid å gjøre - håper jeg får møte henne med en gang jeg kommer hjem, alt for lenge siden nå. Vi møtes på treningene, men har ikke hengt skikkelig på en stund.

Hvor lang tid tar det før du får tingene fra sheinside og hva koster frakt?

Det kan ta opp til 3 uker før du får det, men det er absolutt verdt ventetiden og det er gratis frakt! 

Når kommer innkjøpsvideoen fra København?

Den kommer snart. Jeg har spillt den inn for lenge siden, men som dere kanskje vet så er det Eilin som redigerer. Hver gang jeg har prøvd og sende den via dropbox kommer det error før den er ferdig! Jeg blir derfor å spille inn en ny video, sender den med engang jeg kommer hjem - så iløpet av neste uke ligger den garantert på bloggen.

Kan du lage en høst-lookbook?

Jeg har tenkt å fokusere mye mer på videoblogger fremover, har fått inntrykk av at dere liker de veSildig godt. Kommer flere sminkevideoer, lookbook, outfitvideoer, hårvideoer og unblogged. Kom gjerne med tips om det er noe mer dere ønsker.

Hvordan er kostholdet ditt?

Uff, hvor skal man starte? Kostholdet mitt er elendig, må være min svakeste side. Jeg elsker junkfood og godteri, klarer ikke holde meg unna. Sier hele tiden at jeg skal skjerpe meg, men har aldri klart det. Kommer til å fortsette å prøve, men kostholdet mitt er ingenting å skryte av akkurat..SKJERP DEG SOFIE


Hvordan er størrelsene på junkyard og sheinside?

Størrelsen på sheinside er litt små! Jeg bruker egentlig small, men bestiller alt i medium fra sheinside. Junkyard er normal i størrelsen.

Går du fortsatt på cheerleading?

Nei, jeg har byttet til cheerdance.

Hvorfor får du så mange sponsorer?

Jeg har vært veldig heldig når det gjelder sponsor/ sammarbeid. Tror det har med at jeg er en moteblogger og ikke en hverdagsblogger - det passer kanskje bedre til produktene deres? usikker! Men heldig har jeg hvertfall vært, så tusentakk til alle som leser bloggen min hver dag ♥

Når jeg kommenterer oppdaterer siden seg og jeg får ikke sendt kommentaren min med engang, noe feil med designet?

Jeg har hørt dette et par ganger nå. Jeg har gratisdesign nå, rett og slett fordi jeg likte det så godt. Om noen av dere er flinke til å lage design kan dere godt kontakte meg på facebook - blir hvertfall nytt design iløpet av noen uker, da håper jeg det problemet blir fikset.

Hvor har du kjøpt cardigan?

Når jeg er i Oslo bruker jeg og raide skapet til Eilin og låne med meg alt hun ikke bruker, denne ble med meg hjem denne gangen. Cardiganen er kjøpt på cubus litt før sommeren, tviler på de selger den enda.


Det virker som Eilin er favorittsøsteren din, er hun det?

Jeg har ingen favoritter, liker alle like godt. Dumt spørsmål. MEN, grunnen til at Eilin blir nevnt så mye på bloggen i forhold til de andre er jo at vi driver denne bloggen sammen, da er jo det klart at Eilin dukker opp på bloggen litt ofteren enn de andre.

Har du mange bestevenner?

Jeg har ikke tellingen på hvor mange bestevenner jeg har akkurat nå, det er noe jeg er evig takknemlig for ♥

Hva jobber søstrene dine som?

Marte jobber som butikksjef hos WOW i Bodø, Eilin jobber på BikBok i Oslo, Lene jobber på G-Max i Bodø.

Hvilke redigeringsprogram bruker du på instagram og på bloggen?

Dette spørsmålet får jeg mange ganger daglig. Jeg bruker Gimp og Picmonkey på bloggen -  VSCOCAM og whitagram til instagram. Det hender også at jeg bruker pixlr til bloggen. 

Hvordan har du fått så langt hår, er det ekte?

Håret mitt er ekte ja, har aldri brukt extention. Jeg har spart lenge nå, bruker ikke noe spesiellt i håret - bare den shampoen og balsamen som står på badet når jeg dusjer. Jeg har faktisk vurdert å klippe meg litt kortere og stripe det litt lysere, hva synest dere?

NOE DERE LURER PÅ TIL NESTE GANG?


22 kommentarer

30facts


20.09.2014 | 19:23 | Q&A- Mitt fulle navn er Sofie Skjong Laxaa

- Jeg har 3 søstre og 1 bror

- Jeg driver med cheer dance, sang og blogging på fritiden min

- Blir aldri fornøyd med øyenbryna mine og tegner på forskjellig fra dag til dag

- Jeg har ikke tellinga på hvor mange bestevenner jeg har lenger, har så mange fantastiske ♥

- Jeg smatter og spooner når jeg sover

- Bruker håret mitt til tanntrå(æsj jegvet)

- Vennene mine klager alltid på at jeg er så dårlig å svare på melding, telefon og facebook

- Jeg har bare vært på en konsert før ( Juntin Bieber )

- Humor er det jeg faller lettest for hos gutter

- Jeg klarer ikke bli kjent med folk via nett, blir bare kjent med folk via felles venner

- Jeg er lei av håret mitt, men tør ikke klippe meg

- Potetball er favorittmaten min

- Jeg er halvt nordlenning

- Jeg har en søster som bor i Oslo og to som bor i Bodø

- Jeg er veldig sjenert når jeg først møter folk og er alltid nervøs for å møte nye mennesker

- Jeg trekker meg unna hver gang noen blir betatt av meg fordi jeg er redd for forhold

- Jeg er tante til verdens fineste jente ( Nora )

- Jeg hater og høre stemmen min på video og hater å skype med folk pga dialekten min

- Eilin er både søstra mi, sjefen min og bestevennen min

- Jeg har ingen smileselfies på telefonen min, bare stygge grimase bilder av meg selv

- Jeg er veldig opptatt av å få bra karakterer på skolen

- Jeg skal gå Creo(grunderlinje) når jeg skal begynne på videregående

- Jeg har nesten flere venner i Oslo enn i Ålesund

- Jeg synger i kor 

- Familie og venner betyr alt i hele verden for meg

- Når jeg blir hyper sier jeg alltid " nå er jeg i slaget "

- Jeg blir aldri fornøyd med antrekkene jeg setter sammen

- Jeg er modell for Devold ( wiii )

- Jeg har aldri lagt ut et bilde på bloggen eller instagram selv, Eilin eller noen andre må velge fordi jeg aldri blir fornøyd.

- Jeg har kjendiscrush på Zac Efron


9 kommentarer

A&Q


06.07.2014 | 21:19 | Q&AKan du noen gang lage video med ett familiemedlem, Eilin eller broren din kanskje?

Vel, har tenkt på dette flere ganger men må nesten høre om de vil være med. Skal jo tilbringe tid med hele familien noen uke fremover nå, så det er mulig vi kan få til om dere vil det!

Hvordan utales navnet Laxaa?

Dette får jeg så uendelig mange spørsmål om, og helt ærlig er jeg litt usikker selv. Men det er nok "Lakså" selv om jeg har en vane og si "laksa" selv!, er jo ikke så stor forskjell så det varierer sikkert veldig mye hva folk sier. 

Hvilket program bruker du til å redigere bilder og videoer?

Jeg bruker Gimp og Picmonkey til bildene og imovie til filmer, men det er som regel Eilin som redigerer de.Forelsket?

Haha, nei det er jeg ikke. Har faktisk aldri vært det heller, uheldigvis.

Hvor kjøper du klærne dine?

Jeg shopper faktisk veldig sjeldent! Jeg får mye klær fra sheinside så det er absolutt favoritten. Jeg er veldig sånn som ønsker meg spesielle ting, så om jeg skal "shoppe" så kjøper jeg gjerne de tingene. Veldig lite spontanshopping egentlig, da er det hvertfall på de butikkene alle andre handler som : Bikbok, H&M, Cubus, Carlings osv.

Hvor får du inspirasjon til stilen din ifra?

Jeg leser veldig mye blogg, ser i butikker, wehearit, folk på gaten og vennene mine. Jeg føler ikke jeg har noen spesiell stil, synest selv den er veldig mainstreem egentlig! Litt dumt.

Hva jobber foreldrene dine med?

Pappa er byggingeniør og mamma er regnskapsfører.

Hvilken shampoo og balsam bruker du og hvor ofte vasker du håret ditt?

Jeg bruker bare det som står på badet og det varierer veldig hele tiden. Vasker håret enten annenhverdag eller hver dag! 

Kan du ha en Osloguide?

Jeg er jo helt ny på Oslo så er kanskje ikke rette personen og spør! Kan godt ha ett innlegg hvor jeg skriver mine favorittbutikker og spisested osv, tar det iløpet av neste uke.Når kommer CDen dere jobber med ut?

Den kommer i høst, glider meg så uendelig mye til og vise dere ♥ Er så spent på resultatet.

Du skriver aldri hvilken fondation du bruker, har du en og annbefale?

Jeg skriver det aldri fordi jeg ikke bruker fondation, har en pigmentflekk på kinnet mitt som ikke tar til seg farge og da blir det veldig stygt. Prøver og unngå flytende sminke, synest det blir så unaturlig på megselv.

Hva er den hvite prikken på kinnet ditt?

Noen av dere har kanskje merket at jeg har en hvit flekk på kinnet mitt så tror dere at jeg er oversminket av den grunn. Men jeg har en pigmentflekk som er helt hvit og den tar ikke sol eller sminke til seg. Om sommeren vil dere sikkert legge merke til den siden resten av ansiktet mitt blir brunere, og flekken er ikke akkurat liten heller - haha. 

NOE DERE LURER PÅ TIL NESTE UKE??


20 kommentarer

Eilin svarer på spørsmål


15.06.2014 | 19:09 | Q&AHva skal Sofie søke til neste år?

Jeg er faktisk litt usikker, det tror jeg Sofie er selv også - men håper og satser på det blir latinskolen. Jeg gikk der selv og annbefaler absolutt alle den skolen!! 

Kjøper Sofie mye klær?

Nei, egentlig ikke. Sofie er så heldig og bli sponset av sheinside som sender endel klær i måneden, da blir det liksom ikke nødvendig og kjøpe så veldig mye - men litt shopper hun selvfølgelig. 

Hva vil Sofie bli?

Det er jeg veldig usikker på og det tror jeg ikke Sofie vet selv engang. Jeg har alltid trodd hun kommer til og bli ingeniør siden hun er så smart, ta over firmaet til pappa - men hvem vet. Tror dette spørsmålet blir vanskelig og svare på i mange år fremover, jeg som er 21år vet ikke hva jeg vil bli selv engang.

Hvem er Sofie mest med av vennene sine?

Jeg tror Sofie er veldig mye med June, Martine, Sara og Emilie. June og Martine møter hun hver dag på skolen og er gjerne med de etter det også! Sara og Sofie har faste dager de møtes i uken, og Emilie møter hun veldig ofte pga de synger sammen.

Trener hun mye?

Trening er vel kanskje ikke Sofie sin sterkeste side. Hun går Cheerleading og tar seg en tur på fjellet en sjelden gang, men ikke så mye mer enn det! 

Hva liker du mest og minst med Sofie?

Hmm, jeg liker veldig godt at Sofie blir veldig voksen når hun må det - at jeg ikke føler jeg går rundt med en fjortiss når vi er sammen! Jeg har møtt mange på den alderen og det er ikke alle som klarer og "oppføre" seg like voksent som Sofie, det liker jeg veldig godt. Det jeg liker minst med Sofie er at hun er verdens dårligste til og ta telefonen, egentlig til å svare generelt overalt. Bruker og si at det er lettere og få tak i Justin Bieber enn Sofie!! Tror ikke jeg er den eneste som har klaget på dette.

Har hun noen gang gjort deg flau? hvordan/hvorfor?

Nei, som sagt tidligere - det er dette jeg liker best med Sofie. Hun klarer og oppføre seg voksent når hun er sammen med meg i offentligheten.

Har Sofie kjæreste?

Nei, hun er singel. Tror ikke hun har hatt noe behov for kjæreste, hver gang jeg spør får jeg til svar "nehh, venter med slikt til videregående - vil bare nyte livet uten drama". 

Er ho en liten diva?

Har snakket utrolig mye med Sofie om dette, helt siden hun fikk bloggen. Jeg synest det er viktig at uansett hvor mye oppmerksomhet Sofie får er det viktig og ha føttene på jorda og ikke bli for høy på seg selv - men dette har absolutt ikke blitt ett problem med Sofie. Om vi går på gata og folk peker på sofie og hvisker merker ikke sofie noe i det hele tatt, jeg bruker selvfølgelig avogtil å nevne det når jeg ser det og da får jeg som respons " herregud, ikke vær innbilsk Eilin"  eller "har jeg noe i ansiktet?" - det tar jeg som ett godt tegn.

Gjør Sofie det bra på skolen?

Ja, det gjør det. Jeg er så utrolig stolt av Sofie på det området♥

Er Sofie sjenert?

Sofie er faktisk sjenert ja, tro det eller ei. Dette er bare når hun møter nye folk, men problemet er ikke at hun ikke tør og snakke - med engang der er noen nye mennesker blir hun mer voksen og ikke fullt så barnslig som hun egentlig er! Det tar ikke lang tid før dette går over og hun slår seg løs.

Har du og Sofie veldig god kontakt?

Helt siden Sofie ble født har jeg elsket og være med henne. Passet alltid på henne når hun var liten, og det stoppet egentlig aldri! Gulljenta mi det ♥

Snakker dere om mye sammen?

Har mange ganger fått høre at jeg er den eneste som får vite absolutt alt, så ja - vi snakker om absolutt alt og ingenting med hverandre.

Når har Sofie bursdag?

Sofie har bursdag 13april.

Krangler dere ofte?

Vi har selvfølgelig smådiskusjoner, men de går over på noen minutter - vi klarer ikke krangle med hverandre.

Hvordan er det å ha en toppblogger som lille søster?

Vi startet denne bloggen sammen, sofie blogger og jeg redigere bilder og filmer osv. Hun har ikke forandret seg ett sekund siden hun fikk bloggen, så dette er ikke noe jeg tenker over.

skal hun på vg lista??

Ja, vi satser på det. Hun og Malin reiser ned på Fredag, enveisbillett så ser vi hvor lenge de blir! 

Er Sofie ofte sur, hormonell?

Ikke som jeg merker, men hun har dager hvor hun sliter litt med selvtilliten og da er ikke humøret på topp. Folk tror kanskje det og ha en blogg gir mye bedre selvtillit, men det er ikke alltid tilfelle! Folk kommer med meningene sin om absolutt alt hun gjør, hun blir dømt om hun viser navelen sin selv om absolutt alle gjør det - hun er veldig flink og drite i de negative kommentarene, men det går selvfølgelig litt innpå henne selv om hun ikke alltid sier det selv. 


8 kommentarer

Ukens Spørsmål


03.06.2014 | 11:05 | Q&AHar du bare 1 venn, siden du bare legger ut bilder av deg og Sara?

Jeg har kjempemange venner, men Sara er den eneste som tar initiativ til å ta bilder når vi er sammen. Det går ikke en eneste dag hvor jeg ikke er på besøk eller har besøk, men prøver og ikke la bloggen ta over så det er egentlig sjeldent jeg tar bilder uten om når det skjer noe spesiellt. 

Hvilken modell har du i DW klokka di?

Jeg har jentemodellen i liten, det er det eneste jeg vet. Fikk den i gave, men den er kjøpt på Klondike i Ålesund ♥

Hvorfor har du aldri videoer og når kommer unbloggedvideoene?

Jeg har hatt så utrolig mye annet og tenke på siste tiden, så videoblogging har desverre blitt nedprioritert. Jeg vet dere elsker videoer, så skal prøve og få til noe i den nermeste fremtid! Unbloggedvideoene er det Eilin som redigerer siden jeg ikke har plass til alle klippene på dataen min, så når hun har redigert ferdig får dere se de med en gang. Jeg vet hun har 2 stk som snart er ferdig, så det blir nok ikke lenge til neste kommer ut.

Hvilken Iphone har du?

Jeg har Iphone 5s i gull.

Hvorfor vil du ikke svare på hvor kostymet er ifra?

Jeg har ikke svart på dette spørsmålet fordi jeg har ingen anelse hvor det er kjøpt. Jeg fikk låne det av en venninde av Eilin!

Er du opptatt av merker siden du har så mye merkeklær?

Nei, det er jeg absolutt ikke. Når jeg kjøper merkeklær er det ting jeg har ønsket meg en stund, så da er det klart jeg bruker det i antrekkene jeg vil vise dere. Jeg lyver om jeg sier jeg ikke bryr meg, fordi det gjør jeg - og det gjør nok mange av dere også. Når jeg kjøper noe skikkelig føler jeg meg såå fin i forhold til en topp jeg har kjøpt på salg hos BikBok, men dette er ikke noe jeg går og tenker på. Jeg kjøper egentlig veldig sjeldent merkeklær i det hele!

Kan du ha ett innlegg om hvordan du lager cheersløyfer?

Nå kommer jeg ikke til å lage flere av disse, men kan se om jeg finner tilbake det gamle innlegget hvor jeg viste det og reposte.

Kan du ha Ebayfinds?

Jeg kan selvfølgelig prøve, men er ingen ekspert når det kommer til Ebay.

Har du fått deg kjærest, typisk når bloggere har litt fravær?

Grunnen til mitt "fravær" er at jeg har fokusert på skole og utnyttet fineværet, har nok ingen kjæreste nei - uheldigvis!!

Hva heter du på snap, insta og kik?

Jeg heter sofielaxaa på instagram og sofiemote/sofielaxaa på kik. Snappen legger jeg ikke ut her!Denne kjolen finner dere HER!

Har du noen avklarte planer denne sommeren?

Jeg skal til Oslo med Malin i Juni på vglista, Bodø og Steigen med familien, Tyrkia med familien og Sara, Norwaycup med Sara (vi skal bare se på), København med klassen, så til London med Eilin og Lene.

Har du noen serier og anbefale?

JA, kjempemange! Lager ett innlegg om dette iløpet av uken.

Funnet ut hva du skal gjøre etter ungdomskolen?

Jeg har enda ett år til å tenke på det, men tipper det blir Latinskolen her i Ålesund.

Kan du ha linkerunde snart?

Jeg kan linke en av dere som legger igjen bloggadressen deres i kommentarfeltet.

Om dere har noen spørsmål til neste uke så er det bare og spør, skal prøve og svare på alt!


34 kommentarer

Litt annerledes spørsmålsrunde


09.03.2014 | 19:42 | Q&AMange av dere har spurt etter en ny spørsmålsrunde, så da kjører vi på med det ♥ Tenkte jeg kunner herme etter veldig mange andre bloggere og la vennene mine svare for meg, har gjort dette før men denne gangen blir det på video! Jeg har sett mange gjort det, og synest det er kjempegøy og se på selv - så why not. Har ikke spurt noen av jentene enda, men hadde vert gøy og få med alle på samme videoen. Veldig sjeldent jeg "samler" alle mine nermeste, så det kunne egentlig vært veldig koselig også! Vi får se hvem som gidder, skal mase rumpa av allesammen !!Da er det egentlig bare og kjøre på med spørsmål - som mine venner svarer på om meg!! ♥


69 kommentarer

Svar


23.01.2014 | 19:32 | Q&AHvor mange lesere har du, og er du på topplisten?

Hvor mange lesere jeg har varierer fra hver dag, men det kan være alt ifra 1500-3000 hver dag! Og ja, jeg ligger på topplista, men som sagt - det varierer også hvor jeg likker fra dag til dag.

Jeg har bestilt klær fra sheinside.com men får aldri klærne, tar det lang tid?

Ja, de er absolutt til og stole på. Men når jeg bestiller tar det ca 3 uker før jeg får de i posten - men min personlige mening er at det er absolutt verdt ventetiden.

Hvor høy er du? og hvor mye veier du?

Jeg har gått rundt og sagt til folk at jeg er 1,60ca, men fant faktisk nettopp ut at jeg er ca 1,65 - så jeg er høyere enn jeg trodde. Hvor mye jeg veier er helt urelevant for dere og vite :)

Gjør du det bra på skolen, og hvilket fag er ditt beste?

Ja, jeg jobber jo endel med lekser så karakterene er gode. Men ble ikke så fornøyd med snittet mitt, håpte det skulle bli litt bedre. Mitt beste fag er matte, får faktisk 6èr i det faget - men det blir jo bare vanskeligere og vanskeligere så tviler på den karakteren holder seg slik.

 

 

Genseren jeg har på finner dere HERHERHER

Har du kjæreste og hvem er dine beste venner?

Jeg er nok singel, og har planer om å bli det en stund. Mine bestevenner er Martine, June, Emilie, Sara og Malin!

Kunne du blitt bestevenn med en 00er?

Jeg synest det blir for dumt og pushe ett helt kull under en kam. Jeg har ikke møtt alle 00èrne, men om jeg hadde møtt en som var det så hadde jeg virkelig ikke brydd meg om personen var tre år yngre eller eldre. Jeg dømmer på personlighet og ingenting annet!

Blir du nervøs før du skal synge, tips til og ikke være nervøs?

Jeg er faktisk utrolig heldig her, blir sjeldent nervøs. Jeg begynte og synge før jeg snakket skikkelig så har liksom alltid opptredt og er ganske vandt til det. Om jeg skal synge en vanskelig sang hvor jeg er redd for å voicecracke så er jeg selvfølgelig nervøs, men det går som regel over når jeg går på scenen.

Hvor handler du mest klær?

Hm, dette er litt vanskelig og svare på egentlig. Jeg har utrolig mange favoritter fra sheinside, så det må nok bli favoritten! Ellers handler jeg overalt, ingen fast plass hvor jeg kjøper utrolig mye - går rundt og ser så kjøper jeg det om jeg liker det!

Har du noen dyr?

Nei, det har jeg ikke. Hadde en kanin i sommer, men jeg er virkelig ikke flink med sånt! Jeg klarer selvfølgelig og ta vare på den, men jeg gir den nok ikke nok oppmerksomhet  - så den ga vi videre til noen som hadde litt større interesse for det.Er du bortskjemt siden du fikk mac bare sånn uten videre?

uff å uff så mange spørsmål jeg har fått om jeg er bortskjemt osv. NEI, jeg er langt ifra bortskjemt! Jeg hadde ikke data, så ble det salg på mac som var nedsattt med 3tusen kroner, så da var jeg heldig og fikk den siden de hadde lovd meg ny data. Jeg måtte selvfølgelig jobbe for den, får ikke ting bare uten videre.

Hvor lang tid bruker du på blogg?

Dere har sikkert merket at jeg blogger veldig sent på kvelden, og det er fordi jeg gjør alt annet først. Prøver og ikke la bloggen ta over og snakker så lite som mulig om bloggen med venner og familie. Jeg tar bilder og blogger etter jeg har spist kveldsmat og gjort alt av lekser osv..så jeg bruker kanskje 1 time på blogg hverdag ca, noe jeg synest er helt greit.

Har du et bra forhold til familien din, det virker slik.

Ja, familien min har ett veldig bra fohold til hverandre. Den personen jeg sier absolutt alt til er jo søsteren min, og jeg ELSKER og tilbringe tid med alle av de. Vi er en veldig sammenspleiset familie og jeg kunne ikke bedt om en bedre nei:)

Hva synest du om at folk på din alder drikker alkohol?

Det har jeg ingen planer om å blande meg i, men personlig har jeg planer om å vente en stund. Jeg synest selv jeg er alt for ung og har planer om å vente til jeg føler meg ansvarlig nok.

Hvordan uttaler vi Laxaa?

Veldig mange som har lurt på dette, man sier Laxa**

Da fikk jeg hvertfall svart på noen spørsmål, har dere noen flere så svarer jeg på de neste uke!! Forresten: Genseren på bildet er fra Sheinside.om


9 kommentarer

Svar på spørsmål


12.11.2013 | 22:19 | Q&AHvor har du og Sara kjøpt vinterjakkene deres?

Canada Goose (montebello)

Hvem bodde dere hos i Oslo?

Eilin(søsteren min) Niklas(kjæresten til Eilin) og Joachim (Broren til sara) bor ilag, så vi besøkte de.

Hvor kjøpte du og Sara kjolene dere brukte i selskapet til Malin?

Sara kjøpte sin på Bikbok(gammel) og jeg kjøpte min på Wow.

Hvem filmet Oslofilmen?

Eilin var jo sammen med oss, så hun hadde kameraet nesten hele tiden og filmet. 

Er du og Sara i slekt? dere ligner

Dette har jeg hørt kjempemange ganger, men nei - vi er bare gode venner.

Hvor har dere kjøpt den rosa og blå skjorten?

Det er Ralph Lauren - poloskjorter.

Hvor masse penger hadde du med til Oslo?

Jeg hadde ikke så mye penger med! ca 2000 kroner, brukte opp alt siden jeg er helt elendig til og spare. Kan vise dere innkjøp senere!

Hvordan er det med frakt fra Sheinside? tar det lang tid, og koster det noe?

Det er fraktfritt og bestille fra Sheinside.com! Det kan ta opp til 3 uker før dere får varene, men det er verdt ventetiden.

Hvor kjøpte dere SWAG skjortene?

Den sara brukte er fra Topman i London, og den jeg brukte er fra NN07 (limited edition) så får nok ikke tak i den.

Hvor kjøpte du ballkjolene dine?

Den svarte og røde er fra Nelly.com - har ingen direktelink. Den hvite lånte jeg av Sara! Alle var i størrelse XS - fått veldig mange spørsmål om dette.

Hvor jobber Eilin i Oslo?

Eilin er butikksjef på Lene Bjerre i house of oslo.

Gikk dere i truse på butikken i Oslovideoen?

Nei hahahaha.. vi hadde på shorts under. Og butikken var rett over gaten!

Hvor tok dere sånn fotoboks bilder?

På T-banen på nasjonalteateret og på majorstuehuset er det fotoboks. Men den på majorstuen kommer det 4 eksemplar av ett bilder, men på nasjonalteateret får du 4 forskjellige bilder.

Skal du konkurrere i Norwegian Open?

Nei, det skal jeg ikke.

Skal bli mye flinkere og svare på kommentarer, så da er det bare og spørre om det er noe. Har fått så sinnsykt mange mails i det siste, blir enda vanskeligere og svare der - så nå skal jeg prøve og svare med engang! Men lover ingenting ♥

 ♥


18 kommentarer

SPØRSMÅLSRUNDE


11.10.2013 | 21:59 | Q&ASpør om alt, svarer iløpet av neste uke! innlegg eller video?Sofie Laxaa


77 kommentarer

Ukens spørsmål


15.08.2013 | 22:48 | Q&AKan du svare på video/ ha videoer litt oftere på bloggen?

Ja, det kan jeg absolutt. Har bare ikke hatt mulighet til dette i det siste - men det kommer en unblogged video igjen snart! 

Hvorfor har dere hytte i Steigen, så langt borte ?

Fordi Laxaa familien bor der, pappa kommer der ifra og vi er der flere ganger i året uansett. Vi har faktisk også bodd og hatt hus i Steigen før, men flyttet ganske fort tilbake til Ålesund.

Har du Mac / Hvorfor fikk du det?

Ja jeg har Macbook pro, fikk det fordi det var salg så vi måtte bare slå til når det endelig var tilbud. 

Er du og Benjamin sammen?

Nei, jeg og Benjamin er ikke sammen.

Hvorfor bruker du ikke salgsbloggen til og selge klærne dine?

Og bruke salgsbloggen tar så sinnsykt mye lengre tid med sending osv, var egentlig ikke i planene at jeg skulle selge - var bare siden det var så mye.

Hvordan kom du på topplisten, har du noen tips?

Bare tenk hvordan du liker bloggene du leser skal være, så prøver du og gjøre omtrent slik. Store bilder, lyst og ryddig design, rettskriving og variasjon tror jeg er de beste tipsene og gå etter. 

Hvor høy er du?

Jeg har faktisk ikke sjekket på veldig lenge, men vet jeg er over 1.60!

Når begynte du med sminke?

Tror jeg begynte i 7ende med maskara, men ikke før i 8ende jeg gjorde det skikkelig. 

-

Ikke så mange spørsmål denne gangen, men spør i dette innlegget om det er noe dere lurer på til neste uke!! 


35 kommentarer

Ukens spørsmål


07.08.2013 | 04:26 | Q&AEr du bortskjemt siden du har så mye klær og sminke?

Nei, jeg er langt ifra bortskjemt. Om jeg har lyst på noe må jeg jobbe for å få det!

Hvor lenge har du gått på cheerleading?

Jeg startet ifjor høst - så snart 1år. 

Er du flink på skolen?

Jeg vil helt ærlig innrømme at jeg synest selv jeg er ganske skoleflink! Om jeg gjør leksene mine og pugger til prøver får jeg ofte 5/6 - men om jeg ikke pugger får jeg 4. 

Synest du selv at du er pen, har du god selvtillit?

Fikk faktisk utrolig mange spørsmål om dette! Jeg har selvtillit som er midt på treet, synest ikke jeg selv er noe spesiellt pen eller stygg. Hvilken farge Toms har du?

Svart, Svart(blonder), Rød og sølvglitter.

Hvor redigerer du bildene dine?

Jeg redigerer bildene mine i Gimp og Pixlr. 

Kan du ha flere videoer på bloggen?

Ja, det kan jeg absolutt - er bare veldig usikker på hvilke videoer dere liker?

Er du sunn?

Nei, jeg er kanskje den mest usunne personen jeg vet om. Favoritt plassen min og spise er Mcdonalds, som dere kanskje har merket! Jeg er faktisk helt elendig når det kommer til kosthold - noe jeg virkelig burde prøve og skjerpe. 

Hvordan er det og være på topplisten, har mye forandret seg?

Veldig gøy at så mange leser bloggen min selvfølgelig. Eneste som har forandret seg er når folk kjenner meg igjen og vil ta bilder osv, i tillegg til at jeg får endel "oppmerksomhet" på facebook. Sett bort ifra det så er nok privatlivet det samme.

 

Får du ting sponset?

Jeg er nok ikke den bloggeren som får flest ting sponset nei. Har bare ett par faste sponsoravtaler - så får jeg selvfølgelig litt tilbud her og der! Men jeg tjener så og si ingenting på bloggen om det var det dere mente. 

Er du singel, har du hatt kjæreste før?

Ja, jeg er singel. Har aldri hatt en skikkelig kjæreste før.

Er det koselig eller travelt når lesere skriver til deg på facebook/kik osv?

Det er veldig koselig når dere snakker til meg, setter utrolig stor pris på koselig meldinger! 

Er det koselig at folk vil ta bilder med deg/ Har mange spurt etter bilde med deg?

Det er noe av det koseligste jeg vet om, elsker når dere kommer bort og hilser på. 

Hva synest du selv om bloggen din?

Vet ikke hva jeg skal svare her! Jeg synest rett og slett bloggen min er kjedelig, men sånn er det vel med alle - føler sin egen blogg er dårlig og er såå mye jeg må gjøre bedre osv osv. Men siden jeg har så mange lesere så gjør jeg vel noe riktig? 

Leser du alle kommentarene du får, får du noen stygge?

Jeg har godkjenning på kommentarene, så JA jeg leser alle. Får faktisk såvidt stygge kommentarer, er noen avogtil men det går ikke inn på meg. 

Hvorfor bruker du vaselin på øyenvippene?

Vaselin fremmer hårveksten, så jeg bruker det for å få lengre øyenvipper - og det funker. Mange bruker det på leppene som lipsyl, men da må dere vite at det fremmer hårvekste på overleppa(bart) !! Ikke lurt. 

Kan du please legge ut sangvideo?

Ja, kan vel det. Har dere noen sangtips? 

Om det er noe mer dere lurer på skal jeg ta det neste uke, begynner med ukens spørsmål fra nå - sånn det ikke blir så mye og svare på.


27 kommentarer

Ukens Spørsmål


29.05.2013 | 23:12 | Q&AHvordan fikk du jobb på Vero Moda/ Hvor mye tjener du?

Jeg er ikke ansatt på Vero Moda, meg jeg er og hjelper til med søsteren min (Eilin) som jobbet som sjef der. Jeg får ikke betaling fra Vero Moda, men Eilin kjøper utrolig mye klær til meg så da hjelper jeg henne avogtil - i tillegg så får jeg jo arbeidserfaring. 

Hvor kjøper du klær, og hvor mye bruker du på klær i måneden?

Jeg kjøper utrolig mye klær på Vero Moda, siden jeg tilbringer så mye tid der - finner meg alltid noe fint. Men kjøper selvsagt på alle andre kjedebutikker som: BikBok, Cubus osv men er veldig glad i Dale som de bare har i Ålesund. Har ingen kontroll på hvor mye jeg bruker, men det er ikke så mye som det virker som - er flink å bruke gamle ting også. 

Hvilken sminke bruker du til hverdags?

Jeg bruker ikke hudsminke til hverdags, bruker bare mascara, øyenskygge og farge på øyenbryna - men det hender at jeg har bahama mama på kinnbena.

Hvor høy er du?

Jeg har vært den laveste lenge, men begynner å ta igjen folk. Har ikke målt meg på lenge, men er rett over 1.60!

Forbildet ditt, hvor får du inspirasjon?

Jeg har mange forskjellige forbilder! Innen sang er det definitivt Celine Dion, men regner med dette kanskje gjelder innen blogg? Da må det bli Angelica Blick eller Kenza. Men får egentlig inspirasjon overalt - plukker opp tips fra alle blogger jeg leser.

Er du populær?

Liker virkelig ikke slike spørsmål! På skolen min har ikke vi sånne populære folk og upopulære folk. 

Hvor kjøper du toms/ hvor mange har du?

Jeg kjøper toms på Dale som finnest i Ålesund. Koster vel rundt 600-800 pr stk! Jeg har 4 par selv. 

Hvor gammer er du?

Jeg har bursdag 13april, født i 1999. Altså 14år. 

Hvor mange søsken har du?

Jeg har tre søstre og en bror. Marte (bor i bodø, 23år) Eilin ( Bor i byen, 20år) Lene (bor hjemme, 19år) Jan-Martin (hjemme, 8år).

Har mange spurt deg om å ta bilder med deg, synest du det er koselig eller travelt?

Jaa, er utrolig mange som har spurt om å ta bilder med meg å det må helt serriøst være noe av det kosligste jeg vet om - blir like glad hver gang. 

Er du bortskjemt?

Absolutt ikke! Jeg må jobbe for alt jeg får, og om det er noen som skjemmer meg bort så er det Eilin. Men jeg hjelper henne også utrolig mye på både jobb og hjemme i leiligheten!

Hvordan fikk du så mange lesere?

Jeg vet faktisk ikke, føler jeg har vært utrolig heldig. Ble ikke linket av så mange heller, men det var å komme seg opp på topplisten som var vanskeligst - men anbefaler alle og kommentere andre blogger, det var effektivt. Men det som gjorde at jeg fikk så mange lesere som jeg har pr.idag er nok sangvideoen Eilin la ut på facebook! Jeg ble kjempesint på Eilin når hun la den ut, men nå er jeg sykt glad hun gjorde det. 

 

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, bare og spørre om det er noe mer ♥

Sofie Laxaa16 kommentarer

Ukens spørsmål #4


03.09.2012 | 22:35 | Q&AHvor har du kjøpt den rosa collegejakka di?

Den er kjøpt på wow

Er epoch et bra merke, og fungerer mudmasken bra?

Jaa, kjempebra! Det er jo fra nuskin som er kjempebra - Hjelper veldig om du sliter med kviser osv. 

Hvor får du kjøpt mud-masken, og hva koster den?

Den får du kjøpt HER! Koster 250,- men er på salg nåHandler du på wow? Er ikke du litt for gammel til det?

For gammel? Om jeg finner noe jeg liker godt nok så kjøper jeg det om det er på wow eller bikbok. Jeg har kjøpt kjempemasse klær på wow og fått mange fine tilbakemeldinger på klærne. Hvorfor skal det ha noe og si hvor det er ifra om det ser bra ut?:) Synest de har kjempemasse fint på wow, men også mye som ser litt barnslig ut. Jeg har for eksempel kjøpt den rosa collegegenseren, stjernebuksa og skinnjakka mi der:) OG det er jo en + at det er litt billigere der! hihi♥

Jobber du på Vero Moda?

Haha, nei! Mange som missforstod dette. Søsteren min jobber der, derfor jeg er der en del. 

Kan du lage flere hårtips innlegg?

Ja, det kan jeg! Tenkte jeg skulle gjøre det i løpet av neste uke.

Kan du lage videoblogg?

Har planer om og lage en i nermeste framtid. Men hva vil dere jeg skal lage om? Flere av dere har spurt om jeg kan ha må gjøre video og hårvideoer. Kom gjerne med tips!

Er du ofte med Eilin, har dere et godt forhold? 

Jaa, Eilin og jeg er kjempegode venner. Prøver og besøke Eilin i byen så ofte som jeg bare kan! Vi har egentlig alltid vært "bestevenner" - vanskelig og forklare. Vi krangler så og si aldri og vi liker og gjøre akkurat det samme, har alltid gjort det. Tror nok at de fleste "hobbyene" mine har jeg fått fra Eilin. Men sminke og mote osv så er det Eilin som hjelper meg:) helt siden jeg var liten så er det Eilin som har dollet meg opp:) hihi♥

Hvor gammel er Eilin?

20år

Har du mange lesere?

Med tanke på hvor lenge jeg har blogget, så ja! Jeg er superfornøyd. Tallet går oppover hele tiden og jeg blir like glad hver gang jeg ser resultatet. Startet bloggen 7 august, så har ikke hatt bloggen i en måned en gang, og jeg har allerede vert på topplisten flere ganger - Og er veldig nært hver dag egentlig. Søte leserene♥

Kan du begynne og skrive hvor du har kjøpt klærne dine?

UPS! Glemmer det hver gang. Ble spurt om dette forrige gang også, men glemmer det hver gang jeg lager et innlegg. Skal prøve! Ellers så er det bare og spørre i innleggene hvor ting er kjøpt så svarer jeg så godt jeg kan:)

 

 

Q: Noe mer du lurer på?

DET var det! Håper dere fikk svar på det dere lurte på♥

LOVEsofie

 


15 kommentarer

Ukens spørsmål #3


24.08.2012 | 23:20 | Q&AHvordan fikk du jobb på Vero Moda?

Haha! Faktisk veldig mange som har spurt meg om dette, men om du leser innlegget godt nok så ser du at det var bare ønsketenking. I WISH:) 

Har du tatt silikon i leppene? De var så stor.

neei, er du gal. Jeg er bare 13 år - og jeg hadde uansett ikke gjort det om jeg var eldre. Jeg har egentlig ganske store lepper, men ble nok bare født slik :) hihi♥

Hvor gammel er du?

Jeg er 13 år.

Hvordan krøller du håret ditt?

Tenkte jeg kanskje kunne lage en videoblogg om dette om det kunne vært noe? Jeg bruker isåfall bare en vanlig krølltang, hvilken har jeg ikke i hodet akkurat nå - men kan vise dette i filmen:)

Hvor kjøpte du den grå buksa med to glidelåser på hver side?
Denne fantastisk kule jeansen er fra Vero Moda. 

Hvor mange søstre har du?

Jeg har 3 søstre og 1 bror. Marte, Eilin, Lene og Jan Martin♥

Bruker du alltid så mye sminke som på videoen?

Haha! nei - det var bare for og vise dere hvordan jeg sminker meg om jeg skal noe spesiellt. Bruker også veldig lyse farger, så det ser verre ut enn hva det er.

Kan du legge ut et bilde uten sminke og er uredigert?

Here you go♥

Har Eilin blogg?

Jepp, du finner den HER


Det var det! håper dere fikk svar på det dere lurte på! Nå er det natta snart for min del♥

LOVEsofie


13 kommentarer

Ukens spørsmål #2


19.08.2012 | 16:38 | Q&AHvor gammel er du?

Jeg er 13 år, fyller år den 13 april.

Hvilket cheerleading lag går du på?

Jeg går på Ålesund Hurricanes. 

Kan du begynne og skrive hvor klærne er ifra?

Ja, kan ihvertfall prøve. Har masse jeg er usikker på hvor det er ifra, men kan skrive sånn ca på alt:)

Hvor er skinnjakka du brukte til den skillett t-skjorta fra?


Den får du kjøpt hos Vero Moda.

Kan du lage en video der du viser oss hvordan du tøyer ut?

Jeg gjør egentlig ikke noe spesiellt når jeg tøyer ut, bare det normale liksom! Så om jeg skal lage en video så blir det ikke med det samme. Kan kanskje lage et bilde innlegg.

Pusser du ofte tennene dine, de var så hvite?

HAH, for et spørsmål - TAKK ♥ Jeg pusser tennene når jeg står opp og før jeg legger meg. Og selvfølgelig før jeg skal noe. Bildene mine er redigerte, så de blir nok hvitere med den effekten jeg bruker, siden hele bildet blir lysere av det. 

Hvilket program bruker du når du redigere bildene dine?

Jeg bruker 3 forskjellige program - ikke noen sånne kompliserte redigeringsprogram. Jeg bruker mest iphoto og picasa, og når jeg har god tid så bruker jeg pixlr.com :)

Håper du fikk svar på det du lurte på ♥ Bare og spørre om det er noe mer.

LOVEsofie


9 kommentarer

Ukens spørsmål #1


13.08.2012 | 21:12 | Q&ATenkte jeg skulle ha ukens spørsmål fra nå av. Da velger jeg ut de mest spurte spørsmålene den uken og svarer på de. Håper dere liker det ?

1. Hvor er shortsen med nagler ifra?

BIKBOK

2. Hvor har du kjøpt de svarte bootsene dine?

DIN SKO

3. Hvem tar bildene av deg?

Mange som spør meg om dette når jeg tar bilder av antrekk, da er det min kjøre storesøster Eilin som tar bilder, men ellers er det meg selv som tar, også er Martine til god hjelp. 

-Sneakpeak på antrekket imorgen-
Har ikke tid til og skrive mer nå, men har ett innlegg til på lur til senere.

LOVEsofie 


3 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©