Ukens Leser


19.09.2015 | 18:16 | UKENS LESERUkens leser finner dere HERHERHER


Dere aner faktisk ikke hvor mye det betyr for meg som blogger at dere kommenterer og gir meg tilbakemeldinger på det jeg gjør - det er tross alt det som motiverer meg til å fortsette. Denne personen har kommentert nesten alle innleggene mine siste tiden og da kan jeg ikke gjøre noe annet enn å gjengjelde det med å linke til bloggen hennes og håpe det kanskje gir henne litt motivasjon til å fortsette. Det er mange som leser bloggen min, men veldig få som kommenterer - så da blir jeg ekstra glad når jeg ser at noen tar seg tid til å kommentere noe hyggelig hver gang de titter innom bloggen. Tusentakk for at du leser bloggen min, du gjør meg glad!! 


14 kommentarer

Dere inspirerer meg


03.06.2015 | 11:46 | UKENS LESERJeg hadde linkerunde for noen dager tilbake, og nå har jeg lest gjennom alle bloggene som meldte seg på. Et ord: wow. Dette skal jeg gjøre flere ganger, jeg sitter igjen med motivasjon og inspirasjon til å gjøre bloggen min bedre, jeg har fått masse gode ideer og tips etter at jeg har lest bloggene deres, tusentakk. Det var så mange flinke bloggere som meldte seg på, men jeg valgte de 4 bloggene jeg følte traff meg best. 

Det jeg liker best ved en blogg er at den har store klare bilder, at det ikke er alt for mye tekst, at jeg blir inspirert og motivert - det ble jeg helt klart av disse. Annbefaler alle og ta en titt innom de, dere kommer absolutt ikke til å angre. 


 

idanesby.blogg.no

odahelene.blogg.no

annikeng.blogg.no

sizzi.blogg.no


 

Har faktisk sittet i 3 timer med dette, var ikke lett og plukke ut hvilke 4 jeg likte best. Satt med 9 blogger og klarte ikke plukke ut til slutten, men sånn ble det. Jeg tenkte og gjøre dette flere ganger, men har funnet ut at jeg heller skal starte med ukens leser. Det som motiverer meg mest er kommentarene deres, men i det siste har det blitt stusslig med det. Dette er en fin mulighet for både dere og for meg, så da tenkte jeg og gjøre det sånn. Jeg linker en av dere hver eneste søndag, fra og med nåkommende. Så stay tuned! 

 


23 kommentarer

Ukens Leser


04.03.2014 | 20:49 | UKENS LESERHei alle sammen ♥ 

Idag har jeg verdens slappeste dag...er fortsatt syk! Det finnes faktisk ingenting kjedeligere enn og være det...greit nok at man får ett par fridager fra skolen, men i lengda blir man faktisk dritlei av å ligge i senga å hoste og harke hele dagen. Halsdrops og serier har vært min bestevenn de siste dagene! Jeg ser ut som ett troll siden jeg ikke orker og stelle meg, ser like trøtt ut klokken 9 på kvelden som klokken 9 på morgonen - derfor tenkte jeg og starte en ny greie siden bilder ikke er aktuellt nå.

2-3 ganger i måneden kommer jeg til og velge en ukens leser som får ett innlegg på bloggen min. Det er så mange hærlige som kommenterer og deler innlegg hele tiden, jeg har derfor lyst og gi noe tilbake! Kommentarene og delingene jeg får er det som motivere meg mest av alt, altså respons på det jeg skriver. Det er ikke så mange som faktisk tar seg tid til og gjøre det, vil derfor gjøre noe tilbake til de av dere som er så snill og kommenterer innleggene mine! Dette er ikke for å få folk til å kommentere, det er fordi jeg vet noen er aktiv på bloggen min og kommenterer hele tiden og jeg føler derfor og gjøre noe tilbake - og synest på slike dager er det greit med sånne innlegg. Når jeg ikke har noe å blogge om, så kommer det en ukens leser...ikke hver uke vel og merke, men 2-3 ganger i måneden. Første kommer iløpet av uken ♥ 


27 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©