Julegavetips; Venninner


15.11.2014 | 18:33 | Tips / anbefaling♦ GAVEKORT - Dette er jo en veldig safe og gi bort i gave. Mange mener at det er sånn siste liten gave og at det er veldig upersonlig, men altså - hvem blir ikke glad for å få gavekort vel? Da kan jo de kjøpe hva de selv ønsker. Om du skal kjøpe gavekort annbefaler jeg og kjøpe sentergavekort så de kan bruke det på flere butikker og ikke bare i en butikk, så har de litt mer og velge i.

♥ PARFYME - Det finnes pakker som du kan kjøpe på f.eks cubus hvor de har både bodylotion og parfyme i en boks. Disse pakkene synes jeg er genial til julegaver og det er alltid like koselig å få. 

♦ INTERIØR - Hva med duftlys eller godteriskåler? det er alltid en seier for jenter som bryr seg om rommet sitt.

PERSONLIG GAVE - Dette må jo være det absolutt beste. Lag en scrapbok, lim inn bilder av dere, kjøp artige klistermerker og skriv ned de beste minnene deres. Det går også ann og bestille slike bøker på nett, tenk så koselig å ha.♦ SMINKEMAPPER - Lulu`s sminkemappene er jo dødsfin, de finner du på makestyle.no og coverbrands.no! Du finner det sikkert mange plasser i butikk også, men hvilken vet jeg ikke nå. Rosa, svart, blå - stor, små, kort, lang - du finner alt i lulu`s.

♦ HÅRPRODUKTER - F.eks morrocanoil produktene. Alle vil såklart ha disse, alle BURDE ha disse - elsker de. 

♦ BØKER - Nå er det snakk om makeupbøker og stylingbøker - de er jo dødsfin som dekor på soverommet men også som inspirasjon i hverdagen. Disse finner du på alle bokhandler overalt. 

♦ SPORTSTØY - En sportsbh eller treningstights i en sprek farge burde jo stå på alles ønskeliste.♦ KLOKKE - Cmyk, glitter og accessories butikkene har mange fine klokke til en billig pris, eventuelt kan man alltids spleise med andre venniner og kjøpe en litt dyrere klokke.

♦ OUTFITS - For tiden finnes det så mange billige nettsider, så hvorfor ikke bestille en søt topp og et smykke du synes passer til venninen din. Om man er tidelig ute med julegavene kan man finne på mye rart. Jeg annbefaler helt klart sheinside.no om du vil finne billige, men samtidig fine klær. Om man går og titter i butikker kan jeg garantere deg at du finner mange kupp på salg også, så why not?

♦ ACCESSORIES - Vanter, lue, skinnhansker, kosesokker, skjerf. Dette er alltid koselig å få på julaften.

♦ PYSJAMAS - På bikbok finner man mange fine pysjamaser eller morgenkåper. Tenk så deilig å ha på ny pysjamas/ morgenkåpe i romjulen når man bare skal sove lenge og slappe av. Selvfølgelig ellers også, men ferier og helger speiselt.


 Q: Vil dere ha flere slike innlegg?

 

 

 


18 kommentarer

Inspo-insta


10.10.2014 | 12:22 | Tips / anbefaling@FREDERIKKEWAERENS:

@INSPO_FASHIONPICS:

@FASHIONLUXURIES:


@MATHEAW:

@XMYDE:

@SAVINACHAIYJ:

@FASHDISTRICT:
7 kommentarer

Netflix favorites


22.09.2014 | 13:20 | Tips / anbefalingACTION - " Taken, Bad Boys, Kick Ass, Skyfall, Seven, Hostage, Bad Company.

JENTEFILMER - "A lot like love, Bring it on, Lovling blond 1 og 2, 10 ting jeg hater med deg, En shopoholikers bekjennelser, The prince and me 1, The proposal, LOL, A cinderella story, Nerdeprinsen.

♥ KOMEDIER - " She`s the man, Magic Mike, We`re the millers, Hot Chick, Livet 1klasse, Step Brothers.

♥ ANNET - "Pretty woman, Catch me if you can, Forrest gump, The longest yard, LA gigalo, Big Daddy.

JENTESERIER - "Make it or break it, Gossip Girl, Drop Dead Diva.

KOMISERIER - "Modern family, New Girl, Blue Mountain State.

♥ ANDRE SERIER - "White collar, Suits, Orange is the new black, Teen Wolf, Vampire Diaries, Life unexpected.


7 kommentarer

YourTea


03.09.2014 | 15:09 | Tips / anbefalingDenne teen hjelper mot oppblåshet, har økt fordøyenses funksjonalitet, den forbedrer hudens klarhet, øker energinivet ditt og lindrer problemer som er forbundet med matintoleranse. Denne teen passet meg perfekt idag siden jeg er syk og har vært hjemme pga at jeg er dårlig. Har faktisk slitt med oppblåst mage i det siste, men etter en uke med denne teen er det over, heldigvis ♥ Værste jeg vet er og gå ut med oppblåst mage, føler meg så uvel da. Den er også vektreduserendes, men det er ikke et slankeprodukt. I tillegg til alt dette smaker jo det himmelsk, anbefaler alle og prøve den.

Denne teen kan du bestille på nettet, dere finner den HER
7 kommentarer

D.I.Y


05.08.2014 | 18:13 | Tips / anbefalingIgår bestemte jeg og Eilin oss for å rydde hele leiligheten, men startet med rommet til Eilin som så ut som ett bombet nedslag og det er ikke å overdrive. Fikk tatt ett par ting før vi fant et par bukser som Eilin aldri har brukt og kom heller aldri til å bruke. Disse buksene har hun hatt i evigheter, så de har alltid vært for stor for meg så vi lo jo litt når Eilin sa jeg skulle prøve de. Ble ganske sjokkert da nesten alle buksene passet og de som ikke passet klippte vi opp til shorts. Det verste er at shortsene ble såå kul, jeg som sliter med og finne i butikk så passet jo det meg perfekt. Liker heller ikke at shortsene er så alt for stram og kort, så disse ble jo sittendes akkurat sånn jeg liker det. Annbefaler alle og klippe opp gamle bukser du kanskje ikke bruker lengre, så slipper man og kaste det. 

FØR:ETTER:Denne buksen var jo litt stor for meg, men passet perfekt som en shorts. Om dere har planer om å prøve dette selv så er det viktig at du ikke klipper den så kort, jeg klippte av sånn ca midt på låret så bretter jeg heller opp så kort som jeg vil ha ♥ Fikk meg altså 4 nye shortser og 4 nye topper bare av skapet til Eilin, alle var nye også - MED prislapp. Jeg var rett og slett på shopping i skapet til Eilin, lenge siden jeg har blitt så fornøyd også, haha ♥ Tenkte og ha en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem, da viser jeg dere alt jeg har kjøpt / fått nytt i sommer så da får dere se resten også!


13 kommentarer

Makestyle wanties


24.02.2014 | 22:51 | Tips / anbefaling// Sponset innlegg

Nå har jeg sittet på makestyle i mange timer. Tenkte jeg skulle se om jeg fant meg en rettetang og det gjorde jeg, klarte ikke holde meg så nå er den bestillt. Mange av dere lurer på hvorfor i alle dager jeg trenger rettetang når håret mitt er så stritt fra før, men av og til ser jeg ut som ett troll på håret - spesiellt etter jeg har dusjet. Makestyle må faktisk være min absolutt favorittside hvor de selger sminke og diverse! Har bestillt sånn ca alt jeg eier av sminke derifra og enda mer blir det. Fant frem noen wanties jeg tenkte og vise dere, ble ikke så mye "spennende" siden jeg har bestillt alt jeg eier derifra. Sminke, sminkebørster, sprayer, stellevesker og diverse hår ting. Kan sikkert vise dere engang siden jeg har lovd dere og ha "min sminke" innlegg engang så! 

Elsker at du faktisk finner alt du ønsker på makestyle! Om jeg mangler noe så finner jeg det der - billig og rask levering ♥ Høres ut som tidenes sponset innlegg og dere tenker sikkert at alt jeg sier er tull siden det er reklame. Men jeg har ikke fått noe av det jeg eier sponset til nå, alt er kjøpt for mine egne penger. Selv om dette er reklame så er det 100% mine meninger, men tror de fleste av dere kjenner til denne siden og liker den like godt som meg. 

Dette er hvertfall mine favoritter atm og krølltanga som jeg bestilte såklart - viser den i senere innlegg

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

5. HER 6. HER 7. HER 8. HER


8 kommentarer

Anbefaling


23.02.2014 | 20:50 | Tips / anbefalingTenkte vise dere en herlighet jeg fikk med Eilin som hun kjøpte med fra Oslo. En høytaler fra Mitone som er liten og funker dritbra, rett og slett! Jeg og jentene driver jo alltid og danser rundt, da er jo det kjempegreit og ha denne. Brukte bare dataen og mobilen før, men denne trippler jo lyden og jeg ELSKER den allerede. Mamma blir nok lei, men hun overlever - hihi. Tenkte egentlig bare anbefale den til dere! Den er kjemperimelig og funker veldig veldig bra, men er litt usikker på hvor du får kjøpt den. Eilin kjøpte den på Flyplassen, men de selger den sikkert overalt. 

Hvis du skrur på den blir den lengre og da kommer bassen frem. Elsker at den er så liten, blir jo genial og dra med seg om sommeren! 


8 kommentarer

Lørdagskos


22.02.2014 | 20:12 | Tips / anbefalingJeg var våken så aalt for sent inatt...helsikkes Pretty little liars!! Vi hadde jo planer om å stå opp tidelig å dra på shopping, men det ble altså ikke slik når jeg våknet klokken 3 - upsi. Da kom Eilin inn og vekte meg...så kom Stine en tur...så Sara. Nå sitter jeg, Eilin og Sara på rommet og koser oss med alt for mye godterier. Skal filme masse til dere så det kommer snart en ny unblogged, bare og stay tuned. Det blir litt Sofie og Sara Unblogged, men jeg vet dere liker når sara er med på videoer så det regner jeg med er ingen problem ♥

Fortsatt litt usikker på om Sara skal overnatte, men håper såklart det. Da blir det tidelig opp imorgen siden hun skal på treninng klokken 12, jeg og Eilin skal ha bloggsøndag før hun reiser tilbake til Oslo. Skal ta masse bilder sånn jeg har fremover, får så utrolig mye bedre motivasjon når Eilin er her og hjelper meg med ideer osv. 
15 kommentarer

Valentinsball2014


13.02.2014 | 18:30 | Tips / anbefalingDa var det påan igjen, herlighet så mange ball vi har. De som går på skole i byen har 1ball i 10ende klasse, og thats it! Her på øyene har vi faktisk 3-4 ball hvert år omtrent. Det er selvfølgelig kjempeartig, men kunne ønske vi også hadde ett hvor vi kunne pynte oss skikkelig med prinsessekjoler og ha med date til ballet. Vi har mer casual..med korte kjoler og at du drar med jentene! Gleder meg kjempemasse, får håpe det blir like bra som det har vært tidligere. Har faktisk enda ikke funnet ut hva jeg vil ha på, men det blir bare en gammel kjole denne gangen - tidligere har jeg kjøpt, men droppet det nå. Hele greia ble litt i siste liten planlagt, så får bare ta det som det kommer. Uff, kunne ønske det var på en fredag og ikke torsdag av alle dager! Menmen, er vel bare jeg som ikke har planer på selve valentinsdagen ♥ Forstår at det ikke passer for alle da.

Her har dere forresten alle mine tidligere antrekk, herlighet så lang tid jeg brukte på å finne frem disse bildene. Bildene på pcén er bare ett stort rot, og det var hvertfall ingen system på bloggen! Måtte faktisk google meg selv for å finne de, da har jeg gjort det og! Skal selvfølgelig oppdatere dere med hva jeg velger, så får dere antrekk iløpet av morgendagen. Nå burde jeg vel hoppe i dusjen og komme meg avgårde om jeg ikke har planer om å komme så alt for sent, så da snakkes vi søtiser. Kos dere kjempemasse ikveld, det skal hvertfall jeg ♥


11 kommentarer

Late presents


12.01.2014 | 08:48 | Tips / anbefalingJeg rakk ikke møte alle før jeg reiste til Bodø før jul, så fikk ikke alle julegavene mine med meg...så når jeg kom hjem fikk jeg to hærligheter jeg ville vise dere. Jeg har ønsket meg begge så utrolig lenge og de var høyt på ønskelisten min. Jeg har faktisk lagt det i handlekurven på så mange forskjellige nettsider i det siste, men det trengte jeg ikke alikavel! 

Victoria Secret body splash - som lukter himmelsk, bokstavlig talt. Tror denne blir oppbrukt ganske snart med tanke på at jeg ikke bare bruker den hver dag, sprayer den overalt. Jeg er sånn med parfymer også, om jeg synest det lukter godt går jeg bare og sprayer den overalt hele tiden. Det første jeg gjorde når jeg fikk denne var faktisk og spraye på meg selv og på puten hvor jeg sover...jepp, det er så gale. hahah! Med tanke på at den mest sannsynlig blir oppbrukt ganske så kjappt så lurte jeg på om noen av dere vet om noen gode nettsider hvor de selger disse? Orker ikke kjøpe det fra en side hvor jeg må betale kjempemasse toll og frakt osvosv..det blir for dyrt for bare en bodysplash.

Milk chocolatte soleil fra too faced. Dette puddere har jeg faktisk ønsket meg helt siden jeg begynte og blogge...husker jeg satt og så gjennom kjempemange blogger og alle hadde dette puddere! Jeg fikk deretter prøve det når flere av vennene mine fikk det men tok meg aldri tid eller råd til og kjøpe det, men nåå har jeg det ENDELIG. iik! I likhet med bodysplashen så lukter denne hærlig - sjokolade faktisk. Kanskje ikke så rart med tanke på at det er ett sjokoladepudder! Jeg kan ikke ha det mørkeste, så dette er milk - den lysere versjonen. 

Ville bare vise resten av julegavene mine som ikke kom med på videoen! Noen av dere som har prøvd disse?


26 kommentarer

Memories


20.12.2013 | 20:44 | Tips / anbefalingI det siste har jeg hatt skikkelig trøbbel med kameraet mitt, at bildene forsvinner hele tiden. Jeg har så mange gode minner på bilder som jeg er livredd for og miste! Har tatt så mye bilder, spesiellt siden jeg begynte og blogge. Har drevet og tenkt på dette en stund, hvor koselig hadde det ikke vært og laget en fotobok - eller en scrapbook. Føler det er så personlig, å så koselig! Kommer alltid til og ha den, det som ligger på dataen kan jo bare forsvinne så plutselig og det er egentlig utrolig kjipt og tenke på. 

Jeg har heldigvis bloggen hvor de fleste bildene er, men har jo mange fra "mine yngre dager" om dere skjønner. Sitter faktisk og sterkt vurderer og lage en slik bok, er jo også koselig og gi det i gave til folk. Blir litt mer personlig enn ett gavekort/ penger. Artig og være litt mer kreativ til tider - jeg skal bli flinkere til dette. 


Har mange bilder fra jeg var yngre som jeg kunne tenke meg og gjort dette med. På Allfoto kan du lage albumet online og få det levert direkte i posten! Det er jo alle tiders, trenger ikke gå inn på en fotobutikk heller, så da kan jeg egentlig bare gjøre det jeg er aller flinkest til - og gjøre absolutt ingenting. Bare vente på albumet skal komme i posten! Det går også ann og lage mobildeksel med egne bilder, lerret og kalendere...å så masse koselig ♥ Jeg har allerede startet på ett album, og samlet opp bilder til det osv - gleder meg til det er ferdig! Blir så artig og ha både nå og spesiellt når jeg blir eldre - noe og se tilbake til. 


4 kommentarer

Julegavetips DEL1


01.12.2013 | 22:03 | Tips / anbefaling
17 kommentarer

Welcome Desember


01.12.2013 | 18:49 | Tips / anbefalingDenne helgen har gått i ett sett. Som jeg fortalte på fredag skulle jeg og Emilie synge på to julebord denne helgen + jeg skulle i selskap og hadde trening. Da blir det litt dårlig blogging fra min side, beklager det! Fikk hvertfall skikkelig julestemning, vi hadde jo på oss nisselue og julekjoler når vi sang. 

Åh, tenk da dere - desember allerede ♥ Definitivt den koseligste måneden i året. Den beste maten, mandariner, julebrus, kalender, hærlige tvserier, julepakker, julebakst, juleselskap osvosv. Ingenting er bedre enn julestemning. I tillegg så får jeg muligens oppleve snø på julaften iår, har faktisk ikke hatt det på mangemange år. Er alltid bare regn i Ålesund på julaften, gir ikke akkurat god stemning. Gleder meg så sykt til julaften/romjulen og Nyttårsaften. Eneste jeg tenker på nå er julegavene, jeg er alltid i siste liten med dette. Har heldigvis ikke så altfor mange og kjøpte til, sett bort ifra at jeg har stor familie - håper mamma hjelper meg litt der. Har dere noen tips til hva jeg kan kjøpte til venninder? Skal komme med julegavetips snart, greit om dere hjelper meg litt på veien. 

Er det for tidelig eller går det ann og si God Jul nå? Isåfall GOD JUL ALLESAMMEN hahaha ♥


15 kommentarer

Viva la diva makeup


26.11.2013 | 10:52 | Tips / anbefalingMottok ett pressekit fra Viva La Diva for noen dager siden, og tenkte jeg skulle lage ett par looks bare med de få produktene jeg mottok. Mange av dere har ønsket ett innlegg hvor jeg anbefaler noe billigere men bra sminke, og da mener jeg virkelig dette kan være noe for dere. Jeg har selv mange produkter der ifra, og synest de funker kjempebra. Fikk dette sponset, men ingen krav om å skrive om det på bloggen så dette er 100% mine meninger. Viva la diva er vel noe som ligger mellom H&m - Mac på både kvalitet og pris. 

Look 1Look 2

Egentlig litt teit og skrive det sånn, med tanke på at den eneste forandringen jeg gjorde va leppestiften - men det kan gjøre så innmari stor forskjell. Nr1 er mer hverdags, og nr2 blir vel mer til fest/selskap. Ble veldig tvilsom på fargen på leppestiften når jeg opnet den fordi den var mørkmørk burgunder, nesten brun...men synest den ble kjempefin på. De har faktisk en nettside dere kan besøke HER ! Jeg har kjøpt produkter fra de før, så vet at de selger på alle Cubusbutikkene tror jeg. Har brukt en øyenskygge og øyenbrynsfarge de har kjempelenge og er veldig fornøyd.Her har dere produktene jeg brukte, i tillegg til maskara. Har desverre ingen anelse hva det koster, men vet at prisen er veldig oppnåelig. 

Q: Har du prøvd noe fra Viva La Diva før?


7 kommentarer

Julekjoler


21.11.2013 | 18:44 | Tips / anbefalingJeg er ganske sikker på at til jul skal dere mye hvor dere trenger julekjoler, om det enten er juleball, juleselskap, julaften eller nyttårsaften. Jeg skal snart på juleball så har tittet litt rundt i håp om og finne en fin kjole jeg kan bruke. Hver gang jeg leter etter kjoler er det alltid Nelly.com jeg ender opp på! De har så utrolig mange fine kjoler og merker - alltid der jeg kjøper mine. 

Her har dere noen kjoler jeg fant som jeg likte utrolig godt! Alle disse går så fint til alle julekveldene, om du skal på ball eller bare i ett lite selskap - er alltid greit og pynte seg litt ekstra nå når julen nermer seg. Hva synest dere?

1. HER 2. HER 3. HER

1. HER 2. HER 3. HER

1. HER 2. HER 3. HER

1. HER 2. HER 3. HER


12 kommentarer

Xlash + rabattkode


20.11.2013 | 03:47 | Tips / anbefalingDere vet kanskje at jeg driver og smører på vaselin på vippene før jeg legger meg i håp om at vippene mine skal bli lengre, siden vaselin fremmer hårveksten. Det har vist litt resultat men jeg fikk endelig tilbud om noe som faktisk fungrer på skikkelig. Det er det beste vippeserumet de har på markedet og jeg har søkt endel rundt og sett før og etter bilder! Jeg fikk det nettopp så har bare brukt det ett par dager men merker allerede forskjell. 

Jeg skal prøve serumet i 30dager, og de garanterer at de skal bli både lengre og mørkere. Om det ikke fungerer så har de 100% garanti så om du ikke er fornøyd så kan man bare levere tilbake...for en deal sier jeg bare. Siden jeg ikke har prøvd det skikkelig ut så er det egentlig ikke så mye og si enda, men lover at jeg skal vise dere resultatet - jeg har virkelig troa, håper hvertfall det funker. Siden dere er så fantastiske så bestemte vi oss for og gi dere litt rabatt!! Dere får 100,- avslag på serumet ut søndag. Trykk HERHERHER for og komme direkte til linken! 

Noen av dere som har erfaringer rundt dette?

Bilder fra google


5 kommentarer

Svar på spørsmål DEL2


28.10.2013 | 22:55 | Tips / anbefalingHer har dere spørsmålsrunden del2. 


8 kommentarer

Mine iphonedeksler


15.10.2013 | 02:37 | Tips / anbefalingHeiaa! Idag var det utrolig tungt å stå opp, høstferien gikk utrolig fort. Skoledagen gikk også unna ganske fort. Etter skolen dro jeg rett hjem og la meg i sengen rett og slett. Sovnet i noen timer før jeg måtte dra på kor. Nå skal jeg øve til matteprøven vi skal ha imorgen, er ikke litt forberedt engang. Må prøve å legge meg litt tidligere enn vanlig idag, få på plass døgnrytmen min.

Mange av dere har spurt meg om jeg kan vise dere dekslene mine, så da tenkte jeg og gjøre det idag siden jeg ikke hadde noe annet å blogge om. Jeg aner ikke hvor noen av de er fra egentlig!! 

Sofie Laxaa


6 kommentarer

Byebye Oslo


29.09.2013 | 21:12 | Tips / anbefalingVeldig kreativ overskrift ! Men nå er vi altså påveg hjem etter en fantastisk helg i Oslo. Hadde virkelig ikke trodd jeg kom til og være så trist når jeg skulle dra, har virkelig kost meg denne gangen. Fredagen fikk vi shoppet, vært på operahuset og tilbringt mye tid med Eilin i tillegg til at soulchildren festivalen begynte. Ble utrolig inspirert og imponert av opningsshowet de hadde laget til, de var så utrolig flinke allesammen. Må si etter denne helgen er jeg helt utslitt i stemmen min, vi har bare gått rundt og sunget hele dagene. 


Lørdagen hadde vi konsert på rådhusplassen! etter det fikk vi være mye med alle guttene og Senere Malin og Eilin. Prøvde og ta bilder, men er det bare jeg som synest det er utrolig kleint når det står sykt mange og ser på? haha, det var virkelig ikke bare og bare og få meg med på så mange bilder. Bloggern du liksom!

Idag har vi hatt konsert og etter det møtte vi Youssef og Ardian! Ardian dro ganske tidelig, så vi var med Youssef for det meste. Nå har vi vært oppe hos tante og pakket tingene våres, så nå sitter vi faktisk på gardemoen og er klar til avreise klokken 22.40. Så utrolig kjipt og måtte dra, men heldigvis reiser jeg og Sara ned om ikke så altfor lenge. 

Jeg skal faktisk prøve å få gjort ferdig unblogged ikveld, så dere får den iløpet av dagen! Den blir kanskje litt lang og litt dårlig redigert, men det er bare så dere får se litt hva vi har drevet med på turen. Nå skal vi bare spise noe mat her på gardemoen før vi hopper på flyet, så da snakkes vi senere.

Sofie Laxaa


5 kommentarer

Gotta love these t-shirts


20.09.2013 | 07:35 | Tips / anbefalingJeg bare elsker disse lange t-skjortene! Jeg går rundt i dem hver dag før jeg legger meg og sover med de gjør jeg også. De er sykt behaglig, og i tillegg veldig kule! Jeg har også en fra cubus som jeg kjøpte for lenge siden, som jeg brukte og bruker veldig ofte. For litt siden så jeg disse her og tenkte bare, de må jeg ha - så sinnsykt hærlige.

Har så sykt mye fint på sheinside.com atm! Er virkelig verdt og ta turen innom.Nr 1: LINK Nr 2 har jeg desverre ikke link til.

Sofie Laxaa

// Sponset innlegg


5 kommentarer

NY


19.08.2013 | 22:01 | Tips / anbefalingHei alle sammen ♥

Nå sitter jeg bare på macen og skyper med June, og har nesten nettopp kommet hjem fra kor. Har spilt inn en video til dere også, så den kommer imorgen om jeg får redigert den ferdig. Men over til poenget med dette innlegget! Denne kule t-skjorten som jeg har på fikk jeg i posten sammen med den galaxygenseren fra sheinside, men har bare glemt helt av å vise den til dere.

LINK

#Sponset

Sofie Laxaa


7 kommentarer

Wednesday


03.07.2013 | 19:34 | Tips / anbefalingIdag møtte jeg Sara og Emilie i byen, vi gikk litt rundt og tittet før vi dro hjem til Sara. Vi har bare slappet av og koset oss, etter en stund kom Kine. Vi har farget vippene og brynene til Emilie, noe som ble veldig vellykket. Tideligere idag har jeg klippet plenen og ryddet rommet mitt. Resten av kvelden skal vi bare være hos Sara, så vi får se hva vi finner på.Sofie Laxaa


12 kommentarer

sheinside shortser


01.07.2013 | 20:12 | Tips / anbefalingFor litt siden mottok jeg to dødskule shortser fra sheinside. Anbefaler dere å ta en titt! Jeg ser utrolig gul ut på bildene, men dette har med lyset i rommet atm

Har forresten fått meg nytt og større rom endelig, så om noen vil ha romvideo så si ifra ♥ Veldig masse styr om ikke så mange av dere er interessert i det! 


1: HER 2: HER

Sofie Laxaa

Sponset innlegg


45 kommentarer

Blogger som fortjener mer oppmerksomhet


12.06.2013 | 10:42 | Tips / anbefalingHadde en linkerunde for litt siden, og nå har jeg gått igjennom å lest alle bloggene - dette var altså de jeg fallt for. Anbefaler alle og titte innom alle disse bloggene ♥ Hadde satt stor pris på om du tittet innom disse bloggene, og kanskje legge igjenn bloggen din så kan jeg lese den! Leter etter nye inspirasjonsblogger innen mote om dere vet om noen gode. 

Trykk på bildene for å komme til bloggen ! Sofie Laxaa


11 kommentarer

Unblogged #10


04.05.2013 | 19:32 | Tips / anbefalingHei søtiser ♥

Vet jeg har lagt ut veldig mange videoer i det siste, men siden jeg er i konfirmasjon så rekker jeg ikke blogge om noe annet før senere. Hadde en unblogged video lagret, så da får dere den nå ! Håper dere liker den!


13 kommentarer

Romvideo


02.05.2013 | 11:26 | Tips / anbefalingDa får dere faktisk den etterspurte romvideoen! Jeg har sagt nei sånn ca tusen ganger, men gav etter når det var så mange av dere som ville ha det. Dere må bare vite at jeg er ikke fornøyd med rommet mitt i det hele tatt, det er kjempelite! Men når Lene skal flytte får jeg kjempestort rom, med garderobe og alt.. gleder meg såånn ♥


20 kommentarer

VideoOutfit


30.04.2013 | 21:08 | Tips / anbefalingTenkte og prøve meg på noe nytt! I "hvem er du" innlegget fikk jeg veldig mange fine svar, og fant ut at de fleste av dere var glad i videoer og outfits! Så da tenkte jeg og prøve meg på disse to ilag - altså vide outfit på video. Gjerne gi respons på hva dere synest ♥ 

Håper dere liker den !


14 kommentarer

Svar på spørsmålsrunden


29.04.2013 | 05:25 | Tips / anbefalingEndelig var videoen klar, men dere må bare vite at den er meget kjedelig. Uff, skal personlig gi dere applaus om dere klarer og se hele! Klarte det faktisk ikke selv engang, så vet faktisk ikke hvordan redigeringen er, med tanke på at jeg ikke har sett hele sammenhengende. Men håper dere liker den, og at dere fikk svar på det dere lurte på! Om det er noe mer dere lurer på så er det bare og spørre i kommentarfeltet så kan jeg muligens lage ett innlegg med svar - IKKE video. Enjoy ♥


10 kommentarer

Gratulerer med dagen Sofie


13.04.2013 | 20:45 | Tips / anbefalingEndelig ble Sofie også fjortizzz.. Nå er det Eilin som blogger, siden Sofie har bursdagsselskap(pysjamasparty). Jeg fikk beskjed om å legge ut et par bilder hittill i selskapet og skulle si at med en gang gjestene har dratt blir det et langt innlegg med mye bilder. Jeg sitter på andre rommet, og hører at Jentene storkoser seg. Kommer flere innlegg iløpet av kvelden! ♥

 


8 kommentarer

Unblogged #8


11.04.2013 | 14:02 | Tips / anbefalingSiden jeg ikke får blogget før senere ikveld så tenkte jeg og slenge med en unblogged video, siden det er så lenge siden sist. Blir litt kjedelig denne gangen, siden jeg nesten aldri filmer noesomhelst - menmen. Enjoy ♥

♥ Sofie Laxaa


4 kommentarer

batgirl // outfit


10.04.2013 | 15:31 | Tips / anbefalingNåå stikker jeg til byen for å møte Malin! Vi skal kose oss og bake muffineser osv. Blir nok flere innlegg iløpet av dagen, men tenkte og bare slenge inn ett dagens antrekk! Hope you like it ♥

Genseren er fra sheinside.com og du finner den HER! Vesken er fra københavn!! 

♥ Sofie Laxaa


22 kommentarer

NM finalen (video)


26.03.2013 | 23:11 | Tips / anbefalingHer har dere filmen av oss i Nm-finalen. Er utrolig stolt over 4.plass og over laget mitt!! Enjoy ♥

PS: Dere burde se på storskjerm, ser utrolig dårlig ut når du ser det på liten skjerm.

♥ Sofie Laxaa

14 kommentarer

Linkerunden


23.03.2013 | 19:47 | Tips / anbefalingJeg har jo glemt helt av denne linkerunden, men her er den! Det som er veldig viktig for meg i en blogg, er lyse og store bilder, fint og ryddig design, og 2-3 oppdateringer hver dag. Disse fire bloggene var de jeg likte best av alle 120 bloggene som meldte seg på. Anbefaler dere en titt innom alle fire!


1.Inning  2.Vikrei  3.Ifomaej  4.Christinabk ♥

♥ Sofie Laxaa


8 kommentarer

Anbefaling av Serier


12.03.2013 | 01:52 | Tips / anbefalingSPENNENDE:

Prison Break, Dexter, The walking dead, Lost 

MORSOM:

Modern Family, How i met your mother, Klovn, Blue mountain state

GOODFEELING: (Litt mer jentete)

The OC, One three hill, Gossip Girl, Beverly hills 90210, Sex and the city

GOODFEELING: (Litt mer guttete)

Suits, Entourage, Californiacation

Har ikke sett hele sesongene av alle seriene! Men jeg har sett såppass mye at jeg kan anbefale de og har planer om å se alt selv. Er allerede på god veg ♥ Selv om jeg har skrevet at seriene er litt mer jentete eller guttete så betyr det på ingen måte at det som er mer guttete ikke er så gøy. Jeg digger alle de seriene, men handler liksom ikke om shopping, sladder å kjærlighet. Jeg ser veldig mye serier når jeg er hos Eilin og Niklas så det er de som anbefaler meg alle disse og dette var de jeg likte best.

Q: Har du noen andre serier å anbefale/ ser du på noen av disse?

♥ Sofie Laxaa


16 kommentarer

Hverdagssminke + Øyenbryn


11.03.2013 | 00:10 | Tips / anbefalingDa ble filmen endelig ferdig! Ble litt dårlig fokusering, men det får bare være. Håper dere liker den ♥

Btw: mange reagerer på at jeg "glemte" å ta på pudder osv, men det er bare dette jeg bruker til hverdag, og egentlig ellers også! Bruker mer øyensminke enn hudsminke. 

♥ Sofie Laxaa
Blogglisten

10 kommentarer

Blogger jeg leser som ikke er på topplisten


05.02.2013 | 18:16 | Tips / anbefalingEn stund siden jeg hadde anbefalinger, men her kommer det! Tenkte jeg skulle vise dere de bloggene jeg leser som ikke er på topplisten. Alle disse bloggene fortjener mer oppmerksomhet, ikke bare fordi jeg kjenner de men fordi de er flinke og oppdatere absolutt hver dag selv om de ikka har hundrevis av lesere. Jeg hadde blitt kjempeglad om dere vil trykke dere inn på disse bloggene å se. Kanskje du liker en av de godt? ♥ Trykk på bildene for å komme til bloggen PS: Glemte et par stk som f.eks Malin og June ! 

♥ Sofie Laxaa


10 kommentarer

Følg meg/Kontakt


05.02.2013 | 00:57 | Tips / anbefalingINSTAGRAM: SOFIELAXAA

HOTMAIL: SOFIEMOTE@HOTMAIL.COM

FACEBOOK: DU FINNER MEG HER

BLOGLOVIN: DU FINNER MEG HER

Lenge siden jeg har hatt ett slikt innlegg så fikk jeg ideen fra Stine!! Dere finner bloggen hennes HER 

♥ Sofie Laxaa


2 kommentarer

Lykkerus


24.01.2013 | 13:01 | Tips / anbefalingJeg føler meg så heldig idag! Tror alle vet hvorfor, tenk at Erica Mohn Kvam leser bloggen min. Jeg viste det fra før, siden jeg har snakket pittelitt med henne på facebook, og i tillegg følger hun meg på instagram! Samme med Aurora Mohn, altså facebook og instagram... Jeg er helt i skyene ♥ Hahah, sikkert mange av dere som synest det er teit men jeg synest det er kjempegøy !! Så da får jeg bare være litt teit idag :)

Var egentlig bare det jeg ville si denne gang! Var så mange som skrev det i kommentarfeltet og til meg på facebook så da tenkte jeg bare å si IKNOW ♥ ♥ ♥ hihihi

♥ Sofie Laxaa


17 kommentarer

Getting Ready


01.01.2013 | 18:19 | Tips / anbefalingHer har dere filmen hvor jeg gjorde meg klar for nyttårsaften! Er selvfølgelig ikke slik jeg sminker meg osv hver dag, kun til spesielle anledninger. Håper dere liker den♥ Kommenter gjerne om du vil ha en hverdagssminkevideo

♥ Sofie Laxaa

26 kommentarer

ENDELIG


27.12.2012 | 21:03 | Tips / anbefalingBegynner Malin og blogge skikkelig! Dette har jeg ventet lenge på.. Hun snakker om det hele tiden, men begynner aldri. MEN nåå er det på altså ♥ Bloggene våres kommer til å bli ganske "like" fordi vi har bestemt oss for å sammarbeide litt på en måte. Ta bilder ilag og planlegge litt ilag - være flinke ♥ 

Dere finner bloggen HERHERHER, kan også trykke på dette "sexy" bilde av Malin. 

Q: Har du lest bloggen hennes, eller skal du sjekke den ut? Da hadde vi blitt kjempeglad :)

♥ Sofie Laxaa


5 kommentarer

Mine julegaver


26.12.2012 | 22:00 | Tips / anbefalingDa var endelig videoen ferdig! Har tilogmed laget meg en sånn "introduksjonsfilm" hehe. Følte videoen ble altfor kjedelig hvis jeg tok den bort. Håper dere liker den, selv om den ble pittelitt kjedelig ♥

Q: Hva fikk du i julegaver?
 
♥ Sofie Laxaa

14 kommentarer

2søte jenter


05.11.2012 | 00:45 | Tips / anbefalingIgår hadde jeg ikke så altformye å gjøre på kvelden, så jeg las skikkelig mange blogger!! Såg gjennom Giske og Ålesund kommune og bestemte meg for å finne et par av dere som fortjener litt oppmerksomhet etter min mening. Det endte opp å bli to blogger jeg er innom en gang iblandt - to søte jenter. 

Den ene er Isserb.blogg.no!(linklinklink) Kjempesøt jente fra valderøya som jeg synest er flink å blogge. Synest hun fikk med de viktigeste kriteriene for en god blogg altså store lyse bilder og flere innlegg hver dag. Skikkelig søt jente ♥ 

 

Den andre bloggen er Mariast0len(linklinklink). Jeg leser også denne bloggen jevnlig og synest hun er kjempeflink og fortjener å få litt flere klikk på bloggen. Jeg viste jo dere nettopp et antrekk på min blogg som hun hadde på seg! Har også store lyse fine bilder og blogger flere ganger daglig. Misunner kameraet hennes så sykt - heldiggris. Jeg og Maria hadde faktisk en blogg ilag en gang, tenkte jeg skulle vise dere en dag - den er helt sykt teit(morsom). HAHAHA!! dør av og tenke på det. Vil si at begge har forbedret seg på bloggingen siden den tid haha. Har jo også kjent Maria siden jeg var lita, altså ei barndomsvenninde. Q: Leser du noen av disse to bloggene?

♥  Sofie Laxaa


5 kommentarer

VeroModa kupp


11.10.2012 | 19:01 | Tips / anbefalingJeg var jo en tur på VeroModa igår igjenn! De har jo fått inn kjememye fint til høsten og jul. Mange kjempegode gensere til høsten og masse fint til julefester! Tok jo litt bilder til dere av noe av det jeg likte best, digget spesiellt gullshortsen, paliettkjolen og verdens deiligste genser :)gullshorts // 230,- Topp // 100,- Rosa,blå&hvit genser // 400,- Paliettkjole // 260,- Kjempebillig!! ♥

Dere kan også være kjempesnille og like facebook siden deres HERHERHER ! Der legger de ut nye godbiter fra butikken nesten hver dag, anbefaler dere og sjekke det ut :)

 

♥ Sofie Laxaa

 


6 kommentarer

20ting du kanskje ikke visste om meg


09.10.2012 | 20:11 | Tips / anbefalingJeg er redd absolutt alle dyr untatt hester

Jeg er verdens største godtegris og cocaholiker

Jeg shopper igrunn veldig lite

Har bodd i Steigen(Bodø)

Er halvt nordlænding

Driver med Sang, Riding og Cheerleading(er flyer)

Stopper midt i en setning og smiler om noen tar bilder av meg når jeg snakker(smiler alltid på bilder av vane)

Har verdens dårligste humor

Liker egentlig ikke og skrive punktum i innleggene mine, foretrekker hjerter, utropstegn og smilefjes

Er en veldig ryddig person, må ha det ryddig rundt meg

Er veldig glad i å gjøre det bra på skolen

Elsker og pynte meg, noe jeg har gjort helt siden jeg var liten

Ynglingsretten min er nachos

Har et helt forferdelig usunt kosthold

Er en veldig sta(lat) person

Smatter når jeg sover :S

Skal på Justin bieber konsert neste år, men klarte å bestille falske billetter til over 3000,- Noen andre som har gjort dette?

Har små føtter, så jeg bruker huntersåler slik sko i strl 36 passer - Da kan jeg tilogmed låne med Eilin i strl 37♥

Klarer ikke å sitte stille og kose meg skikkelig uten joggedress

Tar ikke meg selv høytidelig, har veldig god selvironi

Som sakt: tar ikke meg selv så høytidelig :) 
Q: Noen andre som kjenner seg igjen på noen av punktene? 
 Sofie Laxaa

26 kommentarer

Følge meg på Instagram?


04.10.2012 | 12:30 | Tips / anbefalingHeiia søte lesere♥ 

Så deilig at jeg kan forhåndsskrive innleggene mine! Ville bare dele instagramen min med dere jeg. Jeg har to forskjellige - sofiemote og s0fiesl. S0fiesl skrives med 0 altså i tall ikke bokstav - bare så dere ikke misforstår:) Sofiemote laget jeg nettopp, der kommer jeg til og legge ut bilder som kommer til og komme på bloggen, eller det blir litt sånn "bloggens instagram" om dere skjønner :) Legger ut antrekk, tips, sminke, hår og slike ting. Men på s0fiesl der legger jeg ut av altmulig fra venner, hobby og hverdag :) Kan gjerne følge meg på begge to om dere vil ♥ 

Følg meg gjerne på bloglovin også:) Jeg har en slik knapp på sidemenyen min, så kan dere bare trykke på den + Follow this blog står det.

Q: Vil du følge meg? 

Sofie Laxaa


7 kommentarer

Miieee.blogg.no


01.10.2012 | 23:40 | Tips / anbefalingTenkte jeg skulle anbefale dere en blogg jeg leser daglig - Martine sin:) Hun skrev jo et innlegg om min blogg tidligere idag, så synest jeg hun også fortjente ett- ikke pga av det, men fordi hun virkelig er flink og blogge. Hun skriver for det meste om hverdag, mote og cheerleading:D Litt det samme som meg og i tillegg så er hun kjeempepen, skriver skikkelig bra og blogger flere ganger daglig! Dere burde virkelig ta en titt på denne bloggen! Hun ligger jo på topplisten, men fortjener og ligge mye høyere oppe. 

Dere finner den HERHERHER - se så fin hun er :D

Q: Leser dere denne bloggen?

PS: Tenkte forresten at jeg skulle ha ukens leser hver mandag - jeg begynner neste mandag :) Der jeg linker de mest aktive leserne! Så kan jeg kanskje hjelpe dere og få litt flere lesere♥ 

♥ Sofie Laxaa


15 kommentarer

Favoritthverdagsleppestift


14.09.2012 | 22:35 | Tips / anbefalingDenne herligheten fra the Body Shop er en musthave for meg i min hverdag! Bruker den som vanlig lippsyl♥Q: Har du en favoritt? Hvilken? jeg trenger tips:)

LOVEsofie


7 kommentarer

Makrame


13.08.2012 | 23:18 | Tips / anbefalingHar dere makrame`et før? Om det går ann og si det slik? Syntes det er såå kult - spesielt om sommeren. Har fått litt dillet på det i det siste, gjorde det spesiellt mye i bodø.

Hvorfor blir dette bildet så lite i forhold til alle andre? :/ Liker det ikke...Q: Har du prøvd makrame før?

LOVEsofie


10 kommentarer

Tangle Teezer


12.08.2012 | 03:42 | Tips / anbefalingDette er sånn helt ærlig verdens beste hårbørste! Har du problemer med floker etter en dusj? da måå du prøve denne børsten. Jeg kjøpte den i bodø i sommer, og det er den beste børsten jeg noen gang har prøvd. Tar ut flokene uten at du må gå flere ganger over engang. borte på - en to tre. Dere får kjøpt den på ;enklere liv. 

Q: Har du prøvd denne hårbørsten før?

LOVEsofie


11 kommentarer

The crystal bra


11.08.2012 | 21:40 | Tips / anbefalingNoen som har sett "the crystal bra"? Den er råålekker. Skal selvfølgelig ikke ha den selv, men syntes den va såå fin! Heldige de som kan bruke en slik ! LOVE IT

Denne BHen har faktisk egen nettside bare for denne ene bhen! finnes i svart og sølv!

               


 

Q: Hva synest du om The crystal bra?

LOVEsofie


10 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©