Min hjemmetrening


10.09.2017 | 21:19 | TIPSProcessed with VSCO with hb2 preset

I det siste har jeg faktisk droppet ute-treningen og funnet en veldig god erstatning. Jeg er ikke en veldig typisk treningssenter-jente, så jeg sliter til tide med å finne ut hvordan jeg skal få trent når det regner ute. Jaja, finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Men for meg, som er så dårlig på å komme igang- så hjelper det ikke når det hagler ned, det blir liksom bare enda ei unnskyldning til å droppe det for min del. Jeg har faktisk blitt flinkere i det siste, prøver å gjøre noe hver eneste dag. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Tror jeg har prøvd ut alle videoer på youtube, men nå har jeg endelig funnet en video som funker for meg. Jeg er død hver gang jeg er ferdig og jeg har allerede sett resultater, bare ved å trene på rommet mitt. Det er drømmen det, for det er jo den dørstokkmila som er så forbarska lang. Vet mange av dere trenger tips til trening osv, men på dette området er jeg veldig feil person å spørre. Det jeg kan gjøre derimot, er å dele videoen jeg bruker. Den funker for meg, kanskje den funker for deg også? Anbefaler hvertfall veldig sterkt å prøve den ut. 


 
" I don`t use machines to workout, I AM ONE "
 

 
 

3 kommentarer

Julegavetips til mor/søster/venninne


29.11.2016 | 15:40 | TIPS♦ GAVEKORT. Dette er jo veldig safe og gi bort i gave. Mange mener at det er sånn siste liten gave og at det er veldig upersonlig, men altså - hvem blir ikke glad for å få gavekort vel? Da kan jo de kjøpe hva de selv ønsker. Om du skal kjøpe gavekort anbefaler jeg og kjøpe senter-gavekort så de kan bruke det på flere butikker og ikke bare i en spesifik butikk, så har de litt mer og velge i.

♥ PARFYME. Det finnes pakker som du kan kjøpe på f.eks cubus hvor de har både bodylotion og parfyme i en boks. Disse pakkene synes jeg er genial til julegaver og det er alltid like koselig å få. Finnes også haugevis av slike på nett, mange av de får du tak i for en veldig god pris også. 

♦ INTERIØR. Hva med duftlys eller godteriskåler? det er alltid en seier for jenter som bryr seg om rommet sitt. Om du føler en skål er kjipt, så kjøp litt godteri og fyll den opp..hvem blir vel ikke glad for litt julegodter. 

♦ PERSONLIG GAVE. Dette må jo være det absolutt beste. Lag en scrap bok, lim inn bilder av dere, kjøp artige klistremerker og skriv ned de beste minnene deres. Det går også ann og bestille slike bøker på nett, tenk så koselig å ha da!! HINTHINT VENNER AV MEG

♦ SMINKEMAPPER. Lulu`s, Malene Birger og Happy wifey sminkemappene er jo dødsfin, de finner du på makestyle.no, coverbrands.no, Nelly.com og happywifey.no blandt annet. Eilin fikk den fra MB til jul ifjor, og den er superfin! 

♦ HÅRPRODUKTER. En deilig shampoo og balsam er faktisk veldig kjedelig å bruke penger på selv, men veldig gøy å få i gave. 

♦ BØKER. Nå er det snakk om makeupbøker og stylingbøker - de er jo dødsfin som dekor på soverommet men også som inspirasjon i hverdagen. Disse finner du på alle bokhandler overalt. Eller..Sophie Elise - Forbilde? Tipper mange har lyst og lese den. Jeg er ikke et bok menneske, men den har jeg faktisk veldig lyst å lese.

♦ FESTIVALPASS. Billetter til findings i Oslo eller Jugend i Ålesund f.eks? Genialt. 

♦ SPORTSTØY. En sportsbh eller treningstights i en sprek farge burde jo stå på alles ønskeliste.

♦ KLOKKE. Cmyk, glitter og accessories butikkene har mange fine klokke til en billig pris, eventuelt kan man alltids spleise med andre venniner og kjøpe en litt dyrere klokke. F.eks Daniel Wellington som har verdens fineste klokker! Jeg mottok faktisk noen igår, som jeg kommer til å vise dere veeldig snart. Er SÅ fornøyd. 

♦ OUTFITS. For tiden finnes det så mange billige nettsider, så hvorfor ikke bestille en søt topp og et smykke du synes passer til venninna di. Om man er tidelig ute med julegavene kan man finne på mye rart. Jeg anbefaler helt klart Shein og Romwe om du vil finne billige, men samtidig fine klær. Om man går og titter i butikker kan jeg garantere deg at du finner mange kupp på salg også, så why not? Dette er kanskje litt vanskelig, jeg synes hvertfall det å kjøpe klær til folk kan bli litt tricky. 

♦ ACCESSORIES. Vanter, lue, skinnhansker, kosesokker, skjerf. Dette er alltid koselig å få på julaften.

♦ PYSJAMAS. På bikbok finner man mange fine pysjamaser eller morgenkåper. Tenk så deilig å ha på ny pysjamas/ morgenkåpe i romjulen når man bare skal sove lenge og slappe av. Selvfølgelig ellers også, men ferier og helger speiselt.

♦ DEKSEL. Bare jeg som synes et fint deksel er dødsgøy? Det finnes så mange fine der ute og prisen er veldig overkommelig, om du vil ha merker eller ei. Bestillte meg selv et for litt siden, men har desverre ikke fått brukt det siden mobilen har vært på reprasjon i evigheter. Nelly har kjempemange fine!! 


1 kommentar

Mine beste studietips


02.11.2016 | 17:31 | TIPSFÅ KONTROLL. Lag liste over arbeidsoppgaver og over ting som må gjøres. Viktig at du skriver ned datoen det skal innleveres, så har du kontroll på innleveringer og skolearbeidet ditt. Det kjipeste er når du blir ambushet med innleveringer du hadde helt glemt av,så skaff deg en kalender og skriv ned hva du skal gjøre hver eneste dag, så er du forberedt til hver tid.

GJØR LEKSER. Sett av en times tid til lekser hver eneste dag. Finn en plass du sitter og gjør lekser, rydd området og lag den noe snacks så du ikke blir utålmodig. Jeg sitter alltid med stuebordet på soverommet, så legger jeg fra meg telefonen på nattbordet. Ha på alarm etter en halvtime og ta en liten "instapause" for å ikke blir lei. 

KOBLE AV. Ingen tv, ingen musikk, ingen data og ingen telefon. Slå av alt som heter sosiale medier, ikke hør på musikk som distraherer, konsentrer deg om å konsentrere deg, haha. 

SELFCONTROL. Last ned Selfcontrol HER! Det blir seriøst det smarteste du noen gang har gjort. Det er en app som gjør at du kan stenge visse nettsiden i så lang tid som ønskelig. Jeg stenger alltid facebook, blogg og youtube i 1 time, det kommer egentlig an på hvor mye jeg har å gjøre. Da kommer du deg faktisk ikke inn på de sidene om du prøver engang, aka: du kan fokusere deg på leksene og ingenting annet. Det er faktisk genialt. 

Processed with VSCO with a5 preset
Topp HER // Krus LENE BJERRE 


ØVE TIL PRØVE. Dette er det mange som sliter med, men om du gjør alt forarbeidet så er det ikke så veldig kjipt med de hersens prøvene. Det beste tipset jeg har her er og lage lapper, eller skrive ned ting du tror er relevant. Du får jo som regel vite hva prøven skal være om, så les deg gjennom kapittelet og skriv ned et sammendrag. Dette sammendraget er gull verdt timene før prøven, så kan du lese gjennom notatene dine og huske hva du har lest dagene før. 

IKKE KOPIER. Tro det eller ei, men du lærer ingenting om du kopierer fra nettet eller medelever. Plutselig får du noe på prøven som ikke sto på notatene du fant på nettet, men hadde du lest kapittelet hadde du kanskje kunnet det. Gjør deg selv denne tjeneste og lag dine egne notater, det kommer til å lønne seg i lengda.

BELØNNING. Sett deg et mål med øvingen og lesingen, del det opp og gi deg selv pauser med belønning. Om det er snacks eller 5 minutter på telefonen, dette er hvertfall den eneste metoden som funker for meg. 1 kapittel = belønning. 

SAMARBEID. Jobb med flere, jo flere hjerner jo bedre. Lær av hverandre og byttelån notater, kanskje den andre har fått med seg noe du har glemt? Det er faktisk ingenting man lærer bedre av enn å diskutere med andre. Finn noen som utfordrer deg, ikke noen som bare er ute etter notatene dine- da hjelper jo det deg nada. 

GÅ UT. Har du en stor prøve / eksamen? Ikke sitt for lenge og les om gangen, husk og ta luftepauser. Det er faktisk bevist at du bruker større deler av hjernen etter man har gått en tur i frisk luft. 


En annen ting som kanskje ikke gjelder alle er, hold orden! Jeg har oversikt over arbeidet mitt og holder det fint og ryddig i bøkene mine. Bruk post-it lapper og farger, gjør lekser litt mer kos. Er ikke noe morro om det bare er et stort kaos! 


3 kommentarer

Månedens fav-produkt


14.04.2016 | 19:06 | TIPSProcessed with VSCO with f2 preset

Noen av dere som følger med på Wilmasbeauty? Hun er en kjempeflink youtuber med sin egen sminkebørste kolleksjon. Jeg har egentlig alt for mange børster fra før, men det er jo noe man aldri får nok av i mine øyner. Jeg vil jo ha koster til alle produkt og farger så man slipper og vaske de etter hver gang man bruker de, men i lengda kan det bli veldig dyrt med børster til 200pr stk. Jeg er en skikkelig Real Techniques fan, så gikk egentlig litt skeptisk inn- men ble overraskende fornøyd. Fikk klikket hjem hele kolleksjonen og er mer enn fornøyd, frister å bestille hjem enda en pakke med øyenskygge koster så jeg har til ALLE farger. Nei, dette er ikke reklame, jeg ville bare annbefale det videre fordi jeg ble så fornøyd og prisen er veldig overkommelig


Sminkebørstene finner dere HER

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

 


5 kommentarer

Tips til shoppeglade mennesker


30.03.2016 | 11:25 | TIPSJeg får heletiden spørsmål om man må betale mye frakt fra både Romwe og Shein, all informasjon om dette finner dere på nettsiden deres. MEN, er dere lur venter dere til fraktfrie dager, noe ROMWE har idag. Klærne er jo mega billig, så du kan få flertallige plagg for bare 200kr. Veldig greit å utnytte seg av disse dagene, med frakt kan jo det bli dobbelt pris om du ikke shopper så veldig mye. Mottok en fellesmail idag, så tenkte jeg kunne tipse dere om dette. PS: Størrelsene er veldig små, jeg bestiller alle plagg i LARGE- altså 2 størrelser over det jeg bruker. Eller, jeg varierer fra Small til medium alt ettersom.


En av mine favoritt topper fra Romwe, den finner du HER.

 Processed with VSCO with p5 preset

 


2 kommentarer

Gjør hytteturen ekstra morro


26.03.2016 | 19:23 | TIPSAlle vet det kan bli ikke kjedelig, men veldig stille på hytta- og da er det lett å bli rastløs. Det er ingen plasser jeg trives bedre enn på hytta, så tenkte jeg kunne dele noen av de aktivitetene jeg er flink å bruke om det blir litt kjedelig.


Kort eller brettspill. Obviously. Jeg er spesiellt glad i Ticket to ride eller Alias, kommer ann på hvilket humør jeg er i. Er så deilig å legge fra seg telefonen og legge inn litt kvalitetstid med venner/ familie en time eller to avåtil. 

Netflix. Når resten av familien legger seg tidelig for å få en god start dagen derpå- velger jeg å sitte våken noen timer ekstra og nyte mine favoritt neflix serier. Akkurat nå synes jeg The Carrie diaries er veldig koselig å se på.

Fargelegging/ Tegning. Det er jo superkoselig og har faktisk blitt ganske populært for de "eldre" også i det siste. Kjøp inn noen fine fargeblyanter og en koselig tegnebok, så har du noe å gjøre på når tiden står litt stille. Kan også ha konkurranse om hvem som klarer å tegne hverandre best! Alltid like morsomt å se resultatet. Kanskje du tilogmed har et skjult talent?


Fotoshoot. Få med deg et annet familiemedlem ut i naturen og knips teite eller inspirerende bilder. Overdreven sminke og overdreven posing er alltid like morsomt, vær kreativ og kanskje det til og med blir bra.

Baking. Kanskje dette er tidspunktet å lære deg noen triks på kjøkkenet?

Lær deg en dans. Klikk deg inn på youtube og søk opp en dans du synes er kul og sett igang å øve. Dette bruker jeg og Lene å gjøre, det ender alltid opp med at hele familien står på gulvet og shaker. Det har dere kanskje sett på unblogged-videoene mine også? haha.

Roadtrip. Jeg og Eilin er veldig glad i å kjøre rundt med høy musikk- veldig høy musikk og synge for full hals. Steigen er verdens fineste plass med null biler, det er så deilig å kjøre rundt - eller bare til butikken ( som går for det samme siden det er så langt unna ) heheh.

Les en bok. Dette er ikke for meg desverre, men det kan kanskje være noe for deg?

Lag videoer. Driver du med youtube? Da er jo dette det perfekte tidspunktet på å lage masse forskjellige videoer.

Quiz. Dette er noe familien min er veldig fan av, har alt for mange quizbøker og det blir dradd frem ved alle anledninger. Vet ikke om familien min er veldig rar, men vi storkoser oss når vi sitter rundt bordet og konkurrerer om hvem som kan mest om ABSOLUTT alt. Blir like sjokka hver gang Pappa svarer, det finnes virkelig ingenting han IKKE kan. Elsker å teste han!

Scrapbooking. Da må du jo forberede litt, men dette er jo noe som er veldig koselig å holde på med- og du finner jo egentlig ikke et bedre tidspunkt å drive med det enn på hytta vel? Da har du god tid til å gjøre boka akkurat sånn du ønsker uten og stresse. 

Har dere noen tips til andre ting man kan gjøre på hytta?

 


4 kommentarer

Beauty hacks


05.01.2016 | 23:18 | TIPS♥ Påfør fondation i midten av ansiktet og blend det utover for et mer naturlig resutat.

♥ Smør deg inn med vaselin på de områdene du bruker parfyme, så sitter den hele kvelden uten å forsvinne.

♥ Vaselin fremmer hårveksten, så det kan du påføre forsiktig på vippene dine hver kveld om du vil ha lengre vipper ( brukes som vippeserum ) 

♥ For et mye bedre resultat, påfør concealeren som en trekant under øynene. 

♥ For å finne ut hvilken fondation som passer deg, test fargene på halsen og ikke i ansiktet.

♥ Påfør fondation FØR concealer.

♥ For å få mer markerte lepper, bruk en kost med litt concealer rundt for å redigere ujevnheter og highligte i samme sleng.

♥ Etter du har fått på deg hudsminke, bruk en våt qtips til å gå over leppene med. Det vil markere leppene så mye at det ser ut som du har på lipliner.

♥ Ikke pump mascaraen din for å få på mer farge, det vil bare tørke den ut og ødelegge effekten. Snurr den heller på vei ut for å få brukt siste rest uten at den tørker ut. 

♥ Har du ikke browgel? Spray litt hårspray på en kost og gå over med den, det funker like bra. 

♥ Ikke bruk samme concealer som du bruker under øynene på kviser og rødheter. Under øynene skal være lysere enn resten av ansiktet, men for å dekke kviser og rødheter må du bruke en som matcher resten av fargen i ansiktet. 

♥ Brukt teip/ eller hold en papirbit for å få liquid eyelineren on fleek. Fest den skrått nedom øynene og påfør, det samme gjelder med smokeyeyes.

♥ Highlight og contour i 3tall. Bronseren i 3tall ytterst i ansiktet, altså i panna, ned mot tinningen og selvfølgelig på kinnbena og ned under hakebenet. Hightlight i motsatt 3tall, altså over bryna inn mot nesen og under øynene, deretter fortsetter du ned mot nase/leppe og under bronseren på kinnbenet. 

♥ Bruk en lapp og hold den over øynene for å unngå å rote med mascaraen.

♥ Bruk en lys eller hvit eyeliner på våtkanten under øynene sånn de ser større ut.

♥ Har du ikke eyeliner? Bruk en kost og påfør litt mascara, funker like bra.

♥ Påfør litt lys eyeliner i midten av leppene for å få de til å se pouty ut.

♥ Bruk en hvit eyeliner som primer på øyenlokket før du påfører øyenskygge. Da vil fargen på skyggen bli enda klarere og finere.

♥ Har du bare en vanlig eyeliner, men ikke liquid? Bruk en lighter til å varme opp enden, vent 2 sekund og påfør. Da får du akkurat samme resultat som med liquid liner, men husk å kvesse den før du gjør dette.

♥ Legg øyenskygge i hårskillet ditt for å få det til å se tykkere ut.

♥ Sliter du med babyhår? Spray hårspray på en tannbørste og børst over.

♥ Spray hårspray på fliseklemmene før du bruker de så sitter de mye bedre på, husk at den bølgete delen av fliseklemmene skal inn mot hodebunnen. Ikke alle som er klar over dette faktisk.

♥ Påfør vaselin rundt neglene før du lakker de, da blir det lettere å fjerne det du griser utover.

 


11 kommentarer

Just do it


26.11.2015 | 10:48 | TIPSNå har jeg gjort det folkens, jeg har skaffet meg personlig trener. Har ikke hatt min første time enda, men jeg begynner faktisk å glede meg. Skal innrømmes at jeg kanskje ikke er så motivert som jeg kunne ønske, så da har jeg gjort den ene tingen som får meg i gang- altså sett på treningsklær. På Stylepit fant jeg mange av favorittene jeg har ønsket meg lenge, men som ALLTID er utsolgt når jeg bestemmer meg for å kjøpe. Har skrevet opp disse på ønskelista, da spesiellt buksa og genseren øverst, som jeg har ønsket meg siden april. På fredag er det black friday og det liker vi vel? Da er det alltid så mange gode tilbud. Cuponation har et eksklusivt tilbud fra Stylepit nå som gir 15% på alt i butikken, det skal jeg absolutt utnytte og spare noen penger på julegavehandelen ( og litt til meg selv såklart, heheh ) Har dere kommet igang med julegavene? Er faktisk bare 1 mnd til julaften!!

CUPONATION har gode tilbud fra mange forskjellige nettbutikker nå, check it ooout

HER // HER // HER 

HER // HER // HER 

 

 

// I sammarbeid med Cuponation

 


2 kommentarer

Workoutmotivation


04.10.2015 | 23:48 | TIPSJeg har en rutine for hver gang jeg mister motivasjon til å trene, da går jeg inn på pinterest og weheartit og blir skikkelig inspirert. Deretter skraper jeg sammen noen kroner og kjøper meg noe nytt treningstøy - så ikveld har jeg sittet på nelly.com og siklet over alt det fine treningstøyet de har. Jeg er sånn som liker og matche når jeg skal trene, så elsker jeg sko og topper med litt farger. Her har jeg hvertfall funnet mine favoritter, er veldig usikker på hva jeg skal klikke hjem enda..men det blir hvertfall den grå nikebuksa, jeg er seriøst forelsket i den. Jeg har shortsen og toppen til - og det er helt klart mine favoritter atm. 

1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER 

7. HER // 8. HER // 9. HER 

10. HER // 11. HER // 12. HER 

13. HER // 14. HER // 15. HER

16. HER // 17. HER // 18. HER

19. HER // 20. HER // 21. HER

22. HER // 23. HER // 24. HER

25. HER // 26. HER // 27. HER

 

 

 


8 kommentarer

fotoshoot med engangstrusa


24.09.2015 | 19:03 | TIPSIgår gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg kom til å tørre, jeg tok spraytan. Jeg har prøvd dette flere ganger selv, det uten suksess- det har med andre ord ikke sett fint ut i det hele tatt, endte opp oransje og sjoldete hver gang. Jeg bestemte meg uansett for å prøve, så får jeg bare skrubbe meg til jeg blør om det går galt - men det gjorde det heldigvis ikke, dette er jo ordentlige saker heldigvis. Jeg ble annbefalt å ta den mørkeste siden jeg var ganske brun fra før så da hørte jeg på henne og kjørte på. Rett etter hun var ferdig var jeg helt svart, fikk litt panikk når jeg så meg selv i speilet - men bare noen minutter etterpå var det myee finere. Når man tar skikkelig spraytan skal man ikke dusje på 1 døgn, så igår og idag har jeg gått rundt å vært skikkelig skikkelig brun. Nå har jeg endelig dusjet og nå føler jeg meg skikkelig fresh, typ "jeg kom hjem fra syden igår" fresh. Her står jeg altså uten sminke, i engangstrusa mi og poserer for bloggen. Det var Lise som spraytanet meg og hun er kjempeflink- som dere ser så ble resultatet jevnt og fint! Annbefaler alle som bor i Ålesund å bestille seg en time, det er jo kjempemasse bedre enn solarium. Det er billigere i lengda, det skader ikke og man føler seg jo superfin med litt farge på kroppen, ikkesant? Det koster 400kroner- og jeg er den typen som føler meg skikkelig stygg når jeg blir bleik, så jeg synes absolutt at det er verdt det.


 

For å bestille time ringer du/ sender melding til: 40648155

 

 


10 kommentarer

Favorittsanger atm


19.09.2015 | 11:33 | TIPS
Jeg er en sånn person som finner en favorittsang, hører den 1000 ganger på rad - så finner jeg en ny sang og gjør det samme helt til jeg blir dritlei av alle sangene jeg har på lista. Jeg tenkte derfor jeg kunne dele mine favoritter atm med dere, så kan dere kanskje dele deres med meg? Så hjelper vi hverandre og ikke bli lei av sangene. Denne lista er ganske godt og blandet, men jeg personlig elsker disse for tiden - noen til trening, noen til fest og andre når jeg skal sove. Jeg har egentlig ingen spesiell smak, kanskje litt mainstream pop og RNB det går i- men jeg liker det meste i såå mange forskjellige sjangre. Etter jeg har begynt skikkelig med treningen og jogger generelt ganske ofte, så trenger jeg virkelig ny musikk. Her har dere hvertfall mine favoritter atm:
.
Bailano - Matoma Remix
What do you mean - Justin Bieber
Marvin Gaye (feat. Meghan Trainor) - Charlie Puth 
Honey i´m good - Andy Grammer 
Nothing left - Kygo
Downtown - Donkeyboy
Superhero - Jesper Jenset 
Encore - Alejandro Fuentes 
Never forget you - Zara Larsson 
I don´t think so - Suite 16
Stiches - Shawn Mendes 
Locked Away - R.City, Adam Lavine 
Jealous - Labrinth
Cool for the summer - Demi Lovato
Invincible - Kelly Clarkson 
Million Questions - Patrick Jørgensen
Mockingbird - Eminem
Nothing left - Kygo
Drag me down - One Direction
Can´t feel my face - The weekend
Want to want me - Jason Derulo
That´s how you know - Nico & Vinz
Elektrisk - Marcus og Martinius 
Flash Light - Jessie J
Hva er dine favorittsanger? Har dere noen tips?13 kommentarer

Flash tattoos


27.08.2015 | 15:22 | TIPSNå har jeg fått flashtattoos dilla, ikke for en mnd siden når hele norge og hele verden hadde det..nei, nå. Typisk. Det er jo såå kult på, men jeg skal innrømme jeg var litt kritisk når jeg klæsjet et stort ark i panna for å få det på. MEN, jeg synes det ble kjempestilig og har planer om å bruke det så langt "lageret" mitt med tattoos rekker. Jeg fikk tak i mine hos TATTSTORE. Tittet innom igjen nå, og de har jo ikke bare i sølv og gull..de har massevis av i svart og farger også. Det er sikkert mange som har planer om å ta noen slags tattoering i fremtiden, da er jo det greit å prøve seg litt på sånt først - så finner du ut om det kler deg og om du liker det uten at du faktisk gjør det permanent med en gang. Greit å prøve seg litt frem før man markerer kroppen for alltid vil jo jeg tro:)Mange synes nok dette var litt too much, men det gjør meg ingenting - jeg digget det og gikk all in når jeg endelig skulle prøve.

 

 


7 kommentarer

Stormberg rabattkode


29.07.2015 | 18:36 | TIPSTenkte jeg skulle fortelle dere om en veldig bra og ikke minst smart side jeg har kommet over. Cuponation.no er en nettside med mange eksklusive rabattkoder fra mange mange forskjellige kjente nettsider. Om du skal ut å reise, bleike tennene, ha deg nye treningsklær eller elektronikk så burde du sjekke den ut - du kan jo ende opp med å spare masse penger på kjøpene dine, det liker vi. 

- Meg i favorittgenseren min/mamma sin på hytta, som er fra Stormberg - 


Vet ikke med dere, men jeg har hvertfall store planer om å starte skikkelig med treningen - da er det alltid godt med litt nytt treningstøy som motivasjon. Derfor tenkte jeg å tipse dere om at Stormberg har eksklusivt tilbud på alt av treningstøy nå, hele 20% av ordinær pris. Dere finner jo mye mer spennende på siden deres, men her har dere mine favoritter: For å sjekke ut alle rabattkodene så trykker dere inn HER - denne siden er nr1 på å spare penger på netthandel, så annbefaler å titte innom.

Kompresjonsshorts HER// Treningsbh HER // Kompresjons Tskjorte HER

 

// Sammarbeid med cuponation

 

  

 


7 kommentarer

haircare routine


08.07.2015 | 20:37 | TIPSOm sommeren er det spesiellt lurt å behandle håret skikkelig så det ikke blir tørt og slitt i varmen. Jeg bruker Redken extreme produktene fordi de er full av proteiner og det er spesiellt godt for håret mitt siden det er stripet. Alle disse produktene styrker håret og gjør det mye lettere å gre over, noe jeg setter stor pris på siden jeg har ganske tykkt hår. Jeg er generelt ikke flink til å bruke andre produkter i håret, jeg bruker shampoo og conditioner hver gang jeg vasker håret, så prøver jeg å kure det en gang i uken og behandle det skikkelig hver gang jeg bruker varmeprodukter. 


Extreme Shampoo HER - Extreme Contiioner HER - All Soft Argan 6Oil HER - Extreme Strenght builder plus HER


Tenkte jeg skulle annbefale dere en god nettside. Adore.no har inne alle disse produktene og mye annet spennende. Det er cashpoint på alle kjøp, så du kan tjene opp rabatter på dine neste kjøp, det er gratis frakt. Noen av produktene de fører er: Joico, Tigi, L?Oréal, Helena Rubenstein, L?Occitane og mer - annbefaler dere og titte innom.

 

- Sponset produkt -

 


9 kommentarer

Quickfix av bryn


27.06.2015 | 03:14 | TIPSHeihei søtiser. Når jeg stoppet i Oslo på torsdag var planen min å dra innom byen og få fikset bryna osv, timen var allerede bestillt og siden jeg ikke fikk lov å forlate hotellet så dro Eilin isteden for meg. Eilin ble kjempefornøyd med resultatet og annbefalte absolutt denne plassen, så når jeg kommer til Oslo i august blir dette det første jeg gjør. Jeg klarer fint og fikse bryna mine fra dag til dag, men etter en stund blir jo de litt usymetrisk og det er det greit å få rettet opp i. Jeg er ikke en person som bruker så alt for mye penger på slike ting, ting jeg egentlig kan gjøre selv - men når prisen er så fin som her, DA er det lov. 


Rapide heter plassen og ligger i 1 etasje på Steen og Strøm.


Det jeg liker best med denne plassen er at det faktisk er dropin, om du føler for å ta deg en tur så gjør du det - men du kan selvfølgelig også bestille om du synes det er bedre. Prisen for å fikse bryna ligger på under 300 kroner, det inkluderer trådning, napping, farging og styling - det er innafor synes jeg. Se HER hvilke behandlinger de tilbyr og hva prisene ligger på. Lover jeg skal vise dere resultatet når jeg besøker de i August, gleder meg allerede. Noen som allerede har vært der kanskje? 

 

 

- I sammarbeid med Rapide -

 


4 kommentarer

Lei av spillforespørsler?


15.06.2015 | 01:35 | TIPSEr du lei av 100 daglige spillforespørsler fra folk du ikke kjenner til spill du ikke vil spille eller apper du aldri har planer om å laste ned? Velkommen til klubben. Jeg har blitt så forbannet på facebook flere ganger, har klikket for meg pga candycrush og farmville. Om jeg vil laste det ned så gjør jeg det, at jeg får forespørsler flere ganger i timen gir meg rett og slett mindre lyst å laste det ned. 

MEN, jeg har funnet løsninga for å slippe dette. Jeg har jo vært sint på facebook som godtar dette tullet og på folk som sender disse forbanna forespørslene, men vi kan faktisk bare fjerne dette selv. 


Alt du må gjøre for å fjerne det er : TADAA, ingen flere spillforespørsler!!

 

 


6 kommentarer

Treningsmusikk: Mai2015


11.06.2015 | 19:11 | TIPSI det siste har jeg brukt en del tid på treningssenteret som dere sikkert har fått med dere, da må man såklart ha litt musikk til. Jeg hadde faktisk ikke klart å trene uten, det eneste som gjør at trening er utholdbart. Jeg har faktisk ingen spesifik liste jeg kan linke til, jeg er alt for dårlig til å oppdatere de listene jeg har på spotify. Jeg bruker både spotify og soundcloud, men her har dere hvertfall 15 av mine favoritter og trene til. Jeg hører egentlig på alt mulig når jeg trener, men de med mest fart i bruker jeg såklart på mølla og de andre når jeg trener styrke. 9 kommentarer

Make it count


10.05.2015 | 21:49 | TIPS 

- La sommeren 2015 blir den beste sommeren hittil -


 

♥ Vær spontan. Det er det du husker best! Ikke sitt inne hver eneste sommerkveld, gå ut, opplev nye ting og vær kreativ. Tør og være litt barnslig. 

♥ Ikke sitt hjemme alene hver eneste kveld og syt over at sola ikke er så sterk som du hadde håpet på, ha deg ut av huset og gjør det beste ut av situasjonen. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. 

♥ Ta masse bilder. Vi lever i 2015 da vi tar bilder av alt vi opplever og er med på, så ta med deg kameraet ut og forevige minnene du lager. 

♥ Begynn og spare penger NÅ. På min alder tar vel folk det som det kommer, men jeg vet godt at jeg liker og ha litt lommepenger og dette er noe som kan dempe stemninga. Hvorfor ikke begynne og legge av litt penger allerede nå, så kan jeg kjøpe så masse is og brus jeg bare skulle ønske når sommerferien faktisk er her. 

♥ Legg igjen mobilen hjemme, lev i nuet. Skru i det minste av nettet når du er ute og koser deg med venner! 

♥ Lag videoer. Nei, du trenger ikke være blogger eller youtuber for å gjøre dette. Dette er noe som motiverer deg til å gjøre litt mere artige ting og ikke bare sitte inne på rumpa i fineværet.

♥ Tøy grensene, vær litt "badass" og gjør ting du kommer til å huske i lang tid fremover.

 

- Tips til hva du kan gjøre -


♥ Sitt ute i sola hver eneste gang du får mulighet til det. Om det er i hagen eller på badestranda har ingenting og si, ikke kom med unnskyldninger. 

♥ Innviter venner på grilling eller på picnic i hagen.

♥ Dra på båtturer og telt på forskjellige øyer rundt i havet, fisketurer eller bare ut og bade. Ta med deg noen som har en båt, eventuelt lån deg en robåt. 

♥ Kjenner du noen som har bil? pakk en bag, sett dere bak rattet og kjør. Hvor dere skal finner dere ut etter hvert. 

♥ Pakk med deg sjokolade og brus, dra på fjellturer og gjerne ta med ett telt. 

♥ Spark fotball, sandvolleyball eller kjøp deg ett par rollerblades. Og være aktiv med gode venner er noe av det beste om sommeren, det finnes faktisk ingen bedre følelse. 

♥ Telt i hagen med gode venner, dette er et must for meg hver eneste sommer.

♥ Kjøp is, HELE tiden. 

♥ Lag hjemmelaget blomsterkranser og ta fine sommerslige bilder.

♥ Kjøp deg ett kjempestort basseng på lekebutikken, har du ikke råd alene? begynn og spar nå eller spleise med venner. Dere kan bruke dette hele sommeren, ha vannkriger og "poolparty`s" 

♥ Sleepover og picnic på trampolina, dette er ett must for min del.


HAR DERE NOEN ANDRE TIPS?

 

 


11 kommentarer

Ting som irriterer meg..


02.03.2015 | 21:38 | TIPSNå håper jeg dere klarer og ta dette innlegget med en klype humor og ikke tror jeg sitter hjemme og kutter meg med saks fordi at jeg skriver ned ting som irriterer meg. Jeg var bare tom for ideer og da var dette det beste jeg kom med. 


♦ Folk som kaller alle som ikke gir dem oppmerksomhet overlegen. Man trenger ikke være bitch bare fordi du ikke fikk et smil på gata den ene gangen eller at du ikke ble lagt merke til på andre siden av kjøpesenteret. 

♦ Folk som tar alt jeg skriver bokstavlig når jeg egentlig prøver og være morsom :/

♦ Overdreven bruk av emojis. Hjelpe meg det finnes mange som driver med dette, og da er det sånn at med en gang jeg glemmer og sende tre hjerter tror de jeg er sint eller care ♥♥♥♥♥

♦ Når folk ikke godtar at jeg sier nei. For eksempel når folk spør om de kan få snapchatten min så skal de argumentere i en halvtime hvorfor jeg burde gi den bort til akkurat de og ikke alle andre som spør. 

♦ Autocorrect. Auch så mange ganger jeg har tabbet meg ut på denne! Det kan være morsomt når det er til folk du snakker med eller kjenner, men når du finner ut i ettertid at du har skrevet " feita eller penis " til noen du ikke kjenner så er det ikke så morsomt lenger. 

♦ Gamle griser. Uff det finnes faktisk for mange av disse og det kan jeg skrive under på! Jeg kan sitte og ha en samtale med noen en stund, kjempekoselig - men etter en stund vil jeg jo ha bekreftelse på hvem jeg snakker med og at jeg ikke blir lurt. Det har da vært flere tilfeller hvor mannfolk over 30år har prøvd og forklare meg at det ikke er såå stor aldersforskjell osvosv. 

♦ Masete blogglesere som tror jeg er google. Jeg kan legge ut en outfit og få spørsmål: Hvor har du kjøpt buksa, hvordan er den i størrelsen, hvordan blir den etter vask, er det frakt, hva kostet den, finnes det noen plasser som selger den billigere, vil den komme på salg, link til den, kan du selge den når den blir for liten, hvordan er kvaliteten, hvordan størrelse trenger jeg, hvordan størrelse har du?.and the list goes on. Selv om jeg er blogger så har jeg ikke skrevet bok for hvert plagg jeg kjøper, jeg likte det, kjøpte det, thats it. - Bilder fra arkivet på bloggen  -

♦ Varm brus. Dere vet når du er ute og spiser, så bestiller du kanskje en cola eller noe annet godt å drikke - da forventer du at du får is og sugerør til, om de da kommer med ett glass uten isbiter elles sugerør gir jeg opp hele resturanten på flekken.

♦ Å tape?. koselige familiekvelder med ludo eller kortspill kan vi bare glemme her i gården, om jeg taper blir stemningen helt dass og jeg er ikke den eneste Laxaaèn som er sånn såå, hehehe. Verdens dårligste taper, konkurranseinstinktet er høøyt 

♦ " Jeg bare tar en sup fra colaen din jeg " og før jeg rekker og si ja sikler du over colaen min. Jeg er ikke egenshit, jeg har bare vokst opp med skikkelige manerer hvor man spør før man tar noe som ikke er ditt.

♦ Dårlig nett midt i en samtale. Dere vet når dere er midt i en samtale på facebook eller andre plasser, så klikker nettet seg og det du sender blir sendt på helt feil tidspunkt og du må forklare og sende printscreens av hvor det egentlig skulle stå. BLÆH

♦ Dagen derpå bilder. Nå snakker jeg ikke om alkohol eller noe sånt, men dagen etter du har vært en plass hvor folk har knipset mange bilder. Du føler deg kanskje fresh når du forlater døra den dagen du skal ut på fest eller i selskap, men når du kommer hjem og ser bildene får du ett lite spark i trynet " er det virkelig sånn jeg ser ut " trodde virkelig de 10 lagene med sminke skulle holde, men neida :/

♦ Om mamma vil ha hjelp til å noe så sier hun alltid " Det er ditt hus også " men med engang hun er sint sier hun alltid " Mitt hus, jeg bestemmer " #parentlogic

♦ " Nei jeg blir ikke med, jeg tror det blir kjedelig " så kommer vennene dine hjem og har hatt the time of their lifes fordi det var så sinnsykt gøy og legger ut hundre bilder av denne legendariske kvelden de hadde da du satt hjemme og så netflix isteden.


Kjenner du deg igjen på noen av punktene? 


9 kommentarer

Vårmoten


08.02.2015 | 23:11 | TIPS♦ Laces. Blonder overalt - skjørt, bukser, topper, jakker, bher, shortser, skjorter.

♦ Naturlige pupper. Nå er det påtide og legge pushupen på hylla, nå er det naturlige pupper som er in. Lace-bh og trekant-bh / bralette er det nye og jeg elsker det. Er så fint når blondene viser over eller under toppen, gjør hele antrekket mye bedre! 

♦ Matchende sett. Skjørt og matchende topp, det samme med bukser og jakker! Finner mye av dette på bikbok for tiden og jeg digger det så lenge det ikke blir for mye av det gode.  

♦ Hippie. Slengbukser, frynser, blomster i håret, blomstercardigan, blomster, blomster og blomster. Jeg er ikke så veldig fan av denne stilen, slengbuksa kommer dere nok ALDRI til å se på meg. 

♦ Millitærgrønn. Grønne bukser, topper, gensere og jakker - denne fargen har holdt seg lenge og den kommer til å fortsette en god stund fremover. Skinn + millitærgrønn sammen er råkult i mine øyner. 

♦ Skinn. Skinn fra topp til tå og i alle farger. Skinnmoten har jo vært her en stund, men den tar bare mer og mer av. Det kommer pastellfarger og ikke bare bukser, men topper, jakker, shortser osvosv. Jeg personlig elsker skinn, så kommer helt klart til å gå mye med det. 

♦ Denim. Tror det vil komme mye av denim fremover! Både jakker, skjorter, jeans og hele dresser - jeg elsker dette, så tipper det blir mye brukt av meg. 

♦ Pastellhvit/beige. Denne fargen har jo alltid vært in, men nå skal ALT være i lyse pastellfarger. Jeg er jo veldig fan av å bruke svart, svart fra topp til tå! Jeg liker veldig godt disse lyse fargene, men får se hvor mye jeg kommer til å bruke det - har velidg vanskelig for å legge fra meg det svarte. 

♦ Jumsuits. På party, til hverdags, med og uten mønster. Jeg synes den helt svarte og enkle typen er veldig fin, men tror nok ikke jeg kommer til å gå rundt i mønstrete jumpsuits i nermeste fremtid. 

♦ Oversized gensere. Gjerne turtlenecks, jeg elsker det! Med strømpebukser, laceshorts under og boots - ser det for meg. 


Noen av disse du IKKE kunne brukt?

 


10 kommentarer

Netflix favoritter


05.02.2015 | 19:12 | TIPSSiden netflixen min endelig er oppe og går igjen, så tenkte jeg og dele mine favoritter med dere. Jeg, som alle andre er en netflixslave, setter meg ned med det hver eneste gang jeg får muligheten. Jeg har dager hvor jeg kan se 100 jentefilmer, uansett hvor dårlig de er. Andre dager hvor jeg sitter forran tven og ser en hel sesong av en spennende serie, disse under her er hvertfall favorittene hittil. Har andre serier jeg også har sett, men dette er de du kan finne på netflix. Har også prøvd popcorntime, men har funnet ut at det er virus! Etter en stund med det vil dataen fucke seg helt opp, så annbefaler absolutt alle og slette det fra dataen sin. Er 50/100 sjangse for at det skjer med deg også

JENTESERIER - "Make it or break it, Gossip Girl, Drop Dead Diva.

KOMISERIER - "Modern family, New Girl, Blue Mountain State.

ANDRE SERIER - "White collar, Suits, Orange is the new black, Teen Wolf, Vampire Diaries, Life unexpected.

ACTION - " Taken, Bad Boys, Kick Ass, Skyfall, Seven, Hostage, Bad Company.

JENTEFILMER - "A lot like love, Bring it on, Lovling blond 1 og 2, 10 ting jeg hater med deg, En shopoholikers bekjennelser, The prince and me 1, The proposal, LOL, A cinderella story, Nerdeprinsen.

KOMEDIER - " She`s the man, Magic Mike, We`re the millers, Hot Chick, Livet 1klasse, Step Brothers.

ANNET - "Pretty woman, Catch me if you can, Forrest gump, The longest yard, LA gigalo, Big Daddy.


Har du noen favoritter?

 


18 kommentarer

Oslove


03.02.2015 | 21:19 | TIPSHar fått kjempemange spørsmål om hva jeg gjør når jeg er i Oslo, hvor jeg spiser når vi er ute og hvor jeg shopper. Jeg er ikke noen ekspert, men har absolutt funnet mine favoritter - så tenkte jeg kunne fortelle dere det.

BILLIG OG GODE SPISEPLASSER


Fridays. Alle småkresne folk elsker vel fridays, de har alt for god mat til en ikke alt for dyr pris. Det er gratis påfyll på drikken og chipsen er himmelsk! Fridays finner du på Aker brygge, i Karl Johan og ved Saga kinoen. 

♥ Olivia. Dette er min favoritt når jeg er i Oslo, jeg og Eilin er der hele tiden! Pizzaen er så ubeskrivelig deilig og nesten gratis, 100kroner for en hel pizza kan man virkleig ikke klage på. Olivia finner du på Aker Brygge og helt nederst i bogstadveien. Både jeg og Eilin bestiller alltid margarita pizzaen, den annbefales til absolutt alle!

♥ La Cucina. Denne resturanten var jeg med Malin og familien på og det ble fort en favoritt. Spagettien der er fantastisk og plassen er dødsfin - den er så koselig.  Denne resturanten er ikke så veldig synlig, den ligger plassert bak SAShotellet på holbergsplass. Tar ikke mange minutter og gå fra slottet! Ikke for dyrt og er litt en litt finere plass enn fridays blandt annet. 

Subway. Dette har vi ikke i Ålesund, så den må jeg såklart ta med. Føler det er en bedre versjon av BigBite og jeg MÅ kjøpe det opp til flere ganger hver eneste gang jeg er i Oslo. Dette er som regel frokosten min, bestiller alltid dagens da det koster bare 35kr!!!!:O Det ligger plassert overalt, men jeg er som oftes på den som ligger øverst i bogstadveien.

- Bilder fra siste Oslotur -

FAVORITTBUTIKKER


Tatler. Denne ligger midt i bogdtadveien og selger litt eksklusive merker. De har blandt annet Marc Jacobs, Acne, Michael Kors, FWSS og mye mer. Jeg går ofte inn dit for å sikle på ting jeg ikke har råd til.

Monki & Weekday. Midt i Karl Johan finner du en Monki og Weekday som henger sammen, der finner jeg alltid så mye kult hver eneste gang jeg skal shoppe. Vintage bukser, basic topper og tilbehør. Det er så sinnsykt billig der, så prisen der kan man absolutt ikke klage på. 

Zara. Alle liker vel Zara! Synes kvaliteten på klærne der er så god i forhold til prisen, må alltid innom og finner gode kupp hver gang.

Egertorget. Midt i Karl Johan, men herregud det er nesten skummelt og gå inn. Jeg blir så alt for fristet hver eneste gang, så blir jeg litt deppa for at jeg ikke har penger til å kjøpe alt jeg ønsker meg der. Alle favorittmerkene mine samlet på en plass!! 

♥ Godtebutikken på Arkaden. Nederst i Karl Johan, mot Oslo City. Jeg måtte nesten bare ta med denne, siden det er min favoritt - haha. De har pusset opp senteret og da kom denne godteributikken, så annbefaler alle og besøken den om dere vil ha et glimt av himmel.

Albert Sko. Denne ligger midt i bogstadveien og her finner dere alt mulig(av sko), og da mener jeg absolutt ALT. 

-

Er jo så mange gode plasser, men de fleste finner dere overalt i hele Norge! Sett bort fra det, så er det nok disse som er mine favoritter i Oslo. Blir vanskelig for meg som "turist" og skrive ett skikkelig innlegg om dette, men her har dere hvertfall ( fyller på om jeg kommer på med mer )

Q: Har du noen plasser du annbefaler å spise/shoppe når du er i Oslo?


10 kommentarer

From Sobazaar to reality


20.01.2015 | 20:39 | TIPS- Genser og skjørt fra Bikbok // Solbriller fra Rayban - 

Jeg prøver og være kreativ når det gjelder antrekk, kreativ når det kommer til å sette sammen og få det til og se kult ut, men det er ikke alltid bare og bare. Derfor synes jeg denne appen(SOBAZAAR) er genial! Kan sitte i mange timer og sette sammen antrekk og lage boards, og ikke minst bla nedover veggen å se hvordan andre har satt sammen antrekkene sine. Jeg får alltid mange gode ideer og det er veldig greit på dager hvor jeg absolutt ikke får noe til å funke, når jeg ikke klarer å finne ut hva jeg skal ha på. Som dere vet så er ikke inspirasjonen eller motivasjonen på topp for tiden, så lurte på om noen av dere har SOBAZAAR og isåfall, hva heter du? Tenkte å følge noen av dere, sjekke ut hvordan dere setter sammen outfits, så kanskje jeg får noen gode ideer derifra. 

FØLG MEG HER 

 


14 kommentarer

Let`s do this


13.01.2015 | 20:41 | TIPSDa folkens, har jeg laget meg en salgsblogg. Jeg fikk noen spørsmål på kik om Juicydressen min for litt siden, vi snakket en stund og bestemte oss for at hun skulle få kjøpe min sin. Hun sendte meg bilde når hun mottok den og var superfornøyd, så da tenkte jeg bare WhyNot? Jeg tar 50kr i frakt siden det var det jeg betalte for å sende. Det er ikke mulig å betale kontant og dere MÅ overføre før jeg sender, bare for at jeg er sikker på at det skjer. Jeg har veldig mye jeg ikke bruker i skapet mitt, så da er jo dette mye bedre enn at det bare skal ligge der. Ting som ser brukt ut og ikke kan selges har jeg gitt bort til fretex! Så det som er igjen ser bra ut i tøyet, ingenting er slitt eller ødelagt - alt er egentlig ganske ubrukt. 

Om dette fungerer så skal jeg absolutt vurdere og gjøre det oftere. Jeg har bare lagt ut litt av det jeg skal selge nå, så iløpet av de neste dagene vil den bli oppdatert hele tiden. Med en gang plagget er solgt vil jeg slette innlegget:) 

BLOGGEN FINNER DU HER

 

 


4 kommentarer

Rutiner


06.01.2015 | 20:57 | TIPSTenkte jeg kunne fortelle dere mine rutiner, altså hva jeg gjør fast iløpet av en uke og hver kveld. 


◊ Fjerne sminken HVER eneste dag. Dette er jeg avhengig av og klarer virkelig ikke legge meg med sminken på, det er ikke sunt for huden eller for øyenvippene å sove med sminken på. 

◊ Vaselin på vippene hver kveld før jeg legger meg. Vaselin fremmer hårveksten og etter en stund blir de mye lengre, har hvertfall funket for meg. Ser at det er mange som brukser vaselin som lipsyl, noe jeg absolutt ikke annbefaler - da fremmer du hårveksten over leppa og kan tilslutt få deg en liten bart, haha! 

◊ Bruker en god hudkrem etter jeg har dusjet og hver eneste morgen og kveld.

◊ Tannkrem på kvisene mine. Er det bare jeg som gjør dette? Har hvertfall lest at det er et sånn kjærringråd å ta tannkrem på kvisene for å tørke de ut. Jeg vet ikke om det funker, men jeg føler det. Får hvertfall panikk hver gang jeg får en ny kvise, takler det ikke - så da er det rett på tannkremtuba når kvelden kommer. Jeg vil ikke sminke så mye over, i frykt for at det bare skal blir verre pga bakterier og at det tetter. 

- Mine favoritter -

◊ Jeg kan bli litt slapp på dette, men prøver å bruke hårkur en gang i uken. Har hvertfall blitt mye flinkere nå som håret har blitt litt kortere og mye mindre slitt. Før var det så langt at jeg ikke orket å bry meg, var så slitt fra før tenkte jeg bare..

◊ Napper bryna mine minst 4 ganger i uken. Etter jeg var hos DylanStudio i Oslo har det blitt mye lettere og fikse bryna mine, plukker egentlig bare de småhårene som vokser under nå. Før var det mye vanskeligere å forme og tegne på, men siden han fikset de så har de holdt seg veldig fin. Merker det begynner og bli en stund siden og at det er på tide å besøke han igjen, så neste gang jeg er i Oslo skal jeg HELT klart bestille meg en ny time. Gleder meg skikkelig, har er såå flink og kan virkelig det han driver med. 

◊ Smører kroppen inn i en god bodylotion etter jeg har dusjet eller tatt meg et bad. 

◊ Vaske sminkekoster og børster. Jeg har kanskje ikke gjort dette hver uke, men prøver å få gjort det ganske så ofte. Når man bruker sminkekostene hver eneste dag så vil jo det samle seg mye bakterier og legger seg mye støv - det er derfor viktig å vaske de jevnlig for at det ikke skal være "skadelig" for huden. Du kan vaske det med pittepittelitt shampoo, men det selges også børstespray som er spesifikt ment til dette. 

◊ Barberer legger og det som skal barberes hver gang jeg dusjer.


Har du noen faste rutiner?

 17 kommentarer

Rabattkode: Estella.no


24.11.2014 | 19:38 | TIPSMitt favorittmerke er helt klart TheBalm, de har så gode produkter til en fin pris. Tror det var med engang jeg begynte å blogge jeg merket dette merket, husker alle toppbloggerene hadde flere innlegg og sminkevideoer med disse produktene. Jeg endte da opp med å kjøpe det selv og har brukt disse produktene konstant siden, altså i 2 år. Har vel bestillt to ganger før, men nå er det på tide med påfyll. Jeg ble derfor superhappy da Estella.no kontaktet meg og ga meg en rabattkode som jeg fikk dele med mine herlige lesere! Det liker vi, ikkesant? Dette er jo et godt julegavetips også, alle liker vel sminke! Så herlig at alt av hverdagssminken min selges på denne siden! Både mascara, pudder, solpudder og øyenskygge, wii 


RABATTKODE: 10SOFIEMOTE

Rabattkoden gir dere 10% og er gyldig til 10/12-14

Denne nettsiden finner dere HER

 

 


9 kommentarer

billig og bra


10.11.2014 | 18:51 | TIPSDere har spurt meg uendelig mange ganger hvordan jeg har råd til å kjøpe så mye klær, men jeg bruker ikke noe mer på shopping enn mange andre. Det trenger ikke koste så alt for mye for å være fint! Tenkte derfor og fortelle dere om de litt billigere nettsidene, altså min personlige mening om de. 


♥ EYESLIPSFACE.COM - Elf som de fleste kaller det. Jeg har bestillt fra denne siden flere ganger og kan absolutt anbefale den. Produktene funker veldig bra, spesiellt i forhold til prisen. Det kan koste fra 7kr og opp - det er helt klart det billigste sminkemerket jeg vet om og at produktene faktisk funker så bra som det gjør er helt sykt. Leveringstiden er sånn ca opp til en uke, og det er 100% sikkert og kjøpe ting derifra. Du kan jo shoppe skapet fullt av sminke for under 200kr, gjett om jeg jublet for noen år siden da jeg fant denne siden.

♥ SHEINSIDE.COM - Som dere sikkert har fått med dere for lenge siden så blir jeg sponset av sheinside, men har bestillt ting selv også. Jeg vil absolutt anbefale denne nettsiden, synest det er så mye fint der for en så rimelig pris. Ting du finner for langt over 1000lappen kan du finne for 5 ganger så lav pris der. Det er helt trygt og handle derifra og gratis frakt. Det eneste som er negativt med denne siden er at leveringstiden er opp til en måned, tar ca 3 uker før du får det du har bestillt. Størrelsene på denne nettsiden er veldig små, gå gjerne opp en eller to størrelser når du bestiller derifra. Jeg bestiller alltid medium selv om jeg ellers bruker small.

♥ JUNKYARD.COM - De har jo litt for alle på denne siden, men det jeg liker så godt er at de alltid har tilbud eller rabatter vi kan bruke, derfor jeg tok det med her. Har du f.eks planer om å kjøpe deg uggs eller nike sko så burde du absolutt følge junkyardgirls eller junkyardnorge på instagram - så får du beskjed med en gang de har tilbud på siden sin, noe de ofte har. Det er gratis frakt og pakken kommer etter bare 3 dager - denne siden annbefales på det sterkeste, 100% trygt. Størrelsene på denne siden er normal, bestill det du bruker i butikk. 

♥ CHOIES.COM - For noen måneder siden bestillte jeg ett par solbriller og en topp, men har enda ikke fått det. De har mye fint, men pga av at jeg ikke har mottat det jeg bestillte vil jeg ikke annbefale denne siden.

♥ HM.COM - 100% trygt, gratis frakt og kort levering. Såklart annbefaler jeg denne siden.

- Sminken jeg bestillte fra ELF - 


♥ EBAY - Ebay er komplisert. Du kan finne mye bra og billig, men om det er trygt eller ikke trygt kan jeg ikke svare på med tanke på at det er private personer som selger ting. Om du har paypal og vet hvordan Ebay funker så vil jeg helt klart annbefale den siden, fordi man kan finne så og si alt man leter etter der. Trenger du en rosa hest? ja, da finner du det på Ebay. Om du vil lære mer hvordan det funker så kan du lese HER

♥ LAKKSTORE.NO - Denne nettsiden er helt trygg, gratis frakt om du bestiller for over 200kr og levering på under 1 uke. De har mye forskjellige farger og varianter, nå har jeg prøvd ganske mange av de og vil absolutt annbefale disse neglelakkene. 

VET DERE OM NOEN ANDRE BILLIGE OG BRA NETTSIDER? 

 20 kommentarer

Tips: Gjør stilen din bedre


25.10.2014 | 21:23 | TIPS♥ Ytterjakken teller folkens. Mange gjør denne feilen(etter min mening) at de har på seg noe dritkult, men over tar de på seg en fargerik boblejakke som skjuler hele antrekket. Jeg har en rar greie for jakker, det er helt klart mitt favorittplagg - rett og slett fordi jeg føler jakken utgjør hele antrekket. 

♥ Verdens kjedligste antrekk, dere ser på bildet hva jeg har på meg, dette er altså verdens kjedligste antrekk. En ting som er viktig er detaljer! Ser at veldig mange på min alder tar på seg en bukse, topp å kanskje en hals/skjerf. Ytterjakke, sko, armbånd, belter,  klokker, sminke, hår, ringer, neglelakk og tilogmed hårstrikk - slike ting legger folk merke til, tro det eller ei så er det disse tingene jeg oftes tenker over hos folk. Alt dette er slikt som er kjempeenkelt å ta på seg, men gjør slik at folk legger ekstra godt merke til det du har på deg. Bare et litt annerledes hårstrikk har mye å si. 

♥ Finn riktig lengde på buksa di. Mange gjør den feilen at de velger for lange bukser, da krøller det seg nede ved føttene og beina dine vil se mye kortere ut. Dette er ikke så mange som tenker over, men det vil gjøre helheten i antrekket mye finere. ♥ Ikke vær mainstreem. Ikke sikkert alle vet hva dette er, men det vil altså si at du gjør som alle andre. Vær modige folkens!!! Ikke tenk at denne synest ikke venninda di er kul, men det betyr ikke at den er dritstilig fordiom? Folk legger ikke merke til hva du har på deg om absolutt alle andre også går slik, HUSK vær deg selv, og gå med det du selv synest er stilig !! :)

♥ Håret. Dette er også en ting jeg legger veldig godt merke til!! Jeg ligger selv litt på latsiden når det kommer til dette. Men herregud så kult det er med folk som styler håret hver dag, og det vil absolutt ikke si at de setter opp håret - men bare ikke går rundt i hestehale hver dag. Bare en enkel flette, krøller, glattet, stylet hestehale osv. Jeg har tenkt om komme med flere hårvideoer fremover, da kan jeg vise mine favorittfrisyrer.

♥ Vis frem de delene av kroppen du er mest fornøyd med, og "skjul" de du ikke liker så godt. Det du gjør da er og kompinere ettersittende og løstsittende klær sammen. 

♥ Vær kreativ. Har du en kjedelig vest, eller en altfor stor skjorte? da kan du gjøre noe med det. Veldig mange er kjempelei av klærne sine, det kan du faktisk gjøre noe med! Er dere tom for ideer, så finnes det noe som heter youtube folkens - finnes såå mye å ta derifra. Bare å søke DIY(do it yourself) så kommer det sykt mye. 

♥ Byttekveld med venninde/søsken. Denne her er god altså! Som sakt så blir jo alle lei av klærne sine, men du er ikke den eneste. Det jeg og mine venninde gjør da er og planlegge en byttekveld, da tar alle med seg noen poser med klær/sminke/ting til rommet vi er lei av så sitter vi og bytter hele kvelden. Ikke bare er dette smart, men kjempekoselig.

♥ Det er fint med korte skjørt og utringing, men ikke samtidig. Om du skal ha en av disse, ikke vis alt på en gang - velg en av delene.

♥ Planlegg antrekket. Når du står opp om morgenen og har 20minutter på deg så er det veldig vanskelig og finne frem noe kult og kreativt - defor er det veldig lurt og planlegge klærne dine. Dette gjør jeg selv kvelden før. Velger hva jeg skal ha på meg og legger det frem! Da har jeg bedre tid til håret og sminke å div ting på morgenen. 

♥ Alle vet at når du er fornøyd med det du har på så føler du deg vel,, dette er jo et stor + !! Tenk på dette, hvor mye bedre føler du deg ikke om du har på noe du er fornøyd med? Dette gjør jo veldig mye med selvtilliten din. 

♥ Om du er lav kan du bruke en farge på hele antrekket, all black er jo inn nå så det passer fint. Har du store pupper burde du unngå å bruke for mye mønster på toppen og om du har liten rumpe burde du bruke bukser med små baklommer som sitter midt på rumpa, da ser den større ut - hehe.  


HEHE - dette var altså stiltips fra sofiemote... neida. Men husk folkens, dette er bare det JEG tenker over, det er altså mine personlige meninger! Jeg tror ikke jeg har peilig eller noe slik, ville bare dele det med dere siden det er så mange som har spurt om dette før. Håper dere fikk noen tips dere selv kan ta nytte av, gjerne si fra om du fikk noen ideer eller har noen tips til meg.


27 kommentarer

Hvordan jeg redigerer bildene mine


22.10.2014 | 10:23 | TIPS
FØR - ETTER

Jeg starter med å redigere bildene mine i gimp. Her endrer jeg hvitbalansen og lysstyrken, spesiellt om bildet har hvit bakrunn. Det er ikke alltid jeg føler for å bruke gimp, det kommer egentlig ann på hvor mye støy det er i bakrunnen på bildene. Jeg er ingen ekspert på hvordan jeg skal redigere, så jeg prøver meg egentlig bare frem hver gang, har ikke noe fasitsvar på hvordan jeg gjør det. Om man endrer lysstyrken og kontrast på dette programmet kan man få en følelse av den VSCOCAM kvaliteten mange leter etter - noe som ikke er lett å finne på dataen. Jeg digger de effektene, så om dere vet om noen programmer som har de på dataen så rop gjerne ut! 
FØR - ETTER(RESULTAT)

Etter gimp bruker jeg picmonkey. Her adder jeg sharpen og hvilke effekter jeg vil ha på bildet. Dette er også hvor jeg redigerer alle collagene mine, eller om jeg vil ha tekst på bildet. Synest de har så mange fine fonter vi kan bruke her! Som sagt så har jeg absolutt ingen fasitsvar på hvordan jeg redigerer bildene mine, det endres hver eneste gang. Sitter rett og slett å leker meg med disse to programmene, men tenkte og forklare for de av dere som har lurt på dette. Har spesiellt fått mange spørsmål hvor jeg redigerer collagene mine og bilder med skrift - nå vet dere altså det. De har så uendelig mange valg på denne siden, så mye man kan gjøre med bildene sine. Jeg er ikke så veldig flink når det kommer til bilder og redigering, men jeg lærer - og da er denne siden veldig god. Personlig må det bli min favoritt hittil, annbefaler alle som leter etter gode redigeringsprogram å bruke picmonkey.com ♥

Q: Hvor redigerer du bildene dine?

 
7 kommentarer

beauty tips


19.10.2014 | 22:52 | TIPSAlle disse holdbarhetene gjelder etter at du har åpnet produktet. Om du har produkter som er gamlere enn dette burde du kaste det, det kan være bakteriebombe og kan lett skade huden din. Har du brukt produkter som er eldre enn dette fjerner du sminken med sminkefjerner, så vasker du over med kleenex for å fjerne resterende bakterier du har på huden.


Har du brukt en leppestift mens du har hatt munnsår? Da går du over den med antibak, ellers kan du risikere og få munnsår igjen.

Du bør vaske sminkekostene dine en gang i uka. De med syntetisk hår kan vaskes med litt zalo. Det er viktig å vakse de lenge for å være sikker på at du har fjernet all såpe. Tørk lett med hånkle og la de lufttørke over natten. Pensler med ekte hår kan vaskes med mild shampo eller egen penselrens. Hårbørsten burde du også skylle jevnli og fjerne alle hår regelmessig. En gang i måneden burde du legge børstene dine i såpevann i et kvarter og la de lufttørke etterpå.

Ikke bruk øyekrem før etter du har fyllt 20år. Både for å unngå å få tidelig rynker, svarte ringer og poser under øynene.

Skrubb kropp og ansikt jevnlig! Husk å bruke en god fuktighetskrem. Selvpleie kan gjøre dagen mye bedre, man føler seg bedre og man ser mye bedre ut også. Skrubb også før du tar selvbruning, dette gjør at du unngår skjolder og resultatet blir mye bedre. 

Fjern all sminke når du trener, tar sol og når du skal sove, dette burde være en regel de fleste vet om.

Sminkekostene dine burde være i egen sminkepung og ikke sammen med resten av sminken din. Det er viktig å vaske sminkepungen din ofte så du ikke får bakterier på sminke og koster som skal brukes på huden.

Vær ops på å bruke andres sminke, isåfall tørk over overflaten først, men det er noe man egentlig ikke burde gjøre i det hele tatt. IKKE bruk noen andres mascara, det kan gi øyebetennelse.

Husk å drikke mye vann gjennom hele dagen. Dette er utrolig viktig for at huden skal holde seg fin.

 

 


15 kommentarer

TIPS: Hva du kan blogge om


12.10.2014 | 01:51 | TIPS ♥ Dagens antrekk! Enten du er hverdagsblogger, rosablogger eller moteblogger så er dette altid en slager.

♥ Hverdagsinnlegg! Blogg om hverdagen din, enten du har gjort noe spennende eller om du har kjedet rævva av deg. Kjeder du deg så kan du ta bilder hvor du kjeder deg, har du mye lekser så tar du bilder med leksene dine, har du en bra dag så tar du happybilder, legg ut collage med bilder av dagen din - vær kreativ!!

♥ Videoblogg! Sminkevideo, unblogged, hårvideo, osvosv. Om du ikke vet hva du kan lage video om så ta deg en tur på youtube, søk "blogg" så kommer det opp millioner med videoer - ta inspirasjon derifra. 

♥ Bloggere du leser! Enten du vil vise bloggene du leser eller tipse leserne dine hvilke blogger de burde sjekke ut. Du kan eventuelt ha linkerunder eller skrive om din egen blogg! Hva du liker å lese, Hvordan få en bra blogg, tips til å få flere lesere, Skriv om når du startet og hvordan bloggen har forandret seg. Så mye man kan finne på rundt dette.

♥ New in! Om det er en data eller en neglelakk, innkjøp funker alltid så lenge bildene er bra.

♥Favoritt! Lag ett innlegg med alle favorittene dine. Favoritt - sminke, serie, film, sminke, antrekk, nettbutikk, reisested, frisyre og sko. 

♥ Inspo! Søk på weheartit eller tumblr, bli inspirert og del bildene med leserne dine. 

♥ Kupp! Tips til leserne dine. Salg på favorittbutikken din? funnet noe kult på ebay? 

♥ Wanties! Skriv om ting som står høyt på ønskelisten din og hva du ønsker deg til jul. Ting du drømmer om å ting du planlegger å kjøpe - noe du sparer til? Lag collage av ønskelisten din kanskje?

♥ Q&A! Sett igang spørsmålsrunde på bloggen. Du kan også spørre leserene dine om ting, tips til hva de vil lese om, hva de liker med bloggen din, hva du skal blogge mere om og hva de ikke vil du skal blogge om.

♥ Fotoshoot! Tipper 50% av dere som leser blogger ikke bokstavligtalt leser bloggen, men bare ser på bilder. Ta noen kule bilder og legg til en overskrift som passer, mer enn det trenger man ikke alltid. 

♥Reise! Har du vært ute og reist? Da kan du lage innkjøsinnlegg, tips til bra butikker eller resturanter, annbefale hotell og ting man burde besøke om man er samme plass du har vært.

♥ Om deg! Skriv noen morsomme ting leserne kanskje ikke visste om deg(funfacts), ting du hater, ting som gjør deg glad, de beste opplevelsene dine osv.

♥ Tips/ Annbefalinger! Tips til bra sminke, gode nettbutikker, ebay finds, Do it yourself innlegg(DIY)

♥ Oppskrifter! Legg ut oppskrifter du vil dele, enten det er brownies eller kjøttkaker - ta fine bilder så er dette alltid gode innlegg.

♥ Instagram! Legg ut siste bildene dine på insta eller favorittbrukerene dine.

♥ Dagens makeup! Bilder av dagens sminke, samme opplegg som dagens antrekk bare i sminke. Legg ut hvilke produkter du bruker, noen du annbefaler kanskje?

Interiør! Legg ut detaljbilder av rommet ditt, rominspirasjon fra weheartit, bilder av drømmerommet ditt.

♥Trening! Legg ut treningsinspirasjon, bilder fra dagens trening, treningstips, tips til å komme igang, tips til å bli sunn, bilder av treningstøyet ditt og joggeskoene dine. Finnes evig mange tema rundt trening man kan bruke.

 


Håper noe av dette hjalp til dere som kanskje sliter med å finne noe å blogge om. Dere som har blogg vet at dette ikke alltid er så lett, plutselig sitter du forran dataen og er helt blank på hva man skal skrive. Veldig greit å få ett lite spark i rumpa, så håper noen av dere fikk ett par tips eller hvertfall noen ideer til hva de kan blogge om fremover ♥

 9 kommentarer

TIPS: En sunnere hverdag


11.10.2014 | 11:41 | TIPSJeg satt og redigerte dette bildet, da slo det meg at jeg virkelig må skjerpe meg. Andre bloggere legger ut bilder av den sunne frokosten de har spist idag, men jeg legger ut bilder hvor jeg sluker brødpinner og nutella, way to go Sofie. Jeg må være verdens feiteste person på innsiden! På utsiden har jeg enda ikke, vell, Jeg ruller ikke, enda. Tenkte jeg derfor kunne gi dere mine "tips" til å holde vekten, altså hva jeg gjør/ prøver å gjøre for å ikke legge på meg.


Drikk mye vann! Vann motvirker hodepine og slapphet. Det renser kroppen og gir en sunnere kropp - kroppen består av 70% vann. Om du mister 1% vann risikerer du å miste 10% av yteevnen. Det finnes så uendelig mange grunner til å drikke mye vann, dette er faktisk den ene tingen jeg er flink til - å drikke myemye vann. Det hjelper også til økt forbrenning og minsker sultfølelsen.

Bruk kroppen i hverdagen! Jeg er kanskje ikke en treningsnarkoman som trener på treningssenter flere ganger i uken, men jeg er veldig aktiv i hverdagen min. Jeg sykler til skolen, jeg sykler om jeg skal besøke noen, jeg går til butikken, tar trappene isteden for heis og er egentlig veldig aktiv hver eneste dag selv om det ikke er intensiv trening. 

Spis skikkelig! Jeg spiser frokost, lunsj, middag og kveldsmat hver eneste dag. Om du ikke spiser frokost kan det gå utover humør, læringsevne og konsentrasjon. Alle disse er jo viktig om jeg i det hele tatt skal klare å fokusere på skolen, så frokost er for meg dagens viktigste måltid om jeg skal fungere resten av dagen. 

♥ Få nok søvn! Jeg sliter kanskje med døgnrytmen i ferien, men på hverdagene er jeg veldig flink og har gode rutiner på når jeg skal legge meg. Prøver å sovne før 12 på hverdager så jeg får 7-8 timer søvn hver dag. Da får du mye mer energi dagen etter og klarer å yte mer, uten dette fungerer man ikke dagen etter.

♥5 om dagen! Spis grønt til middagen og få i deg mye frukt. Enkelt og greit.

♥Finn en aktivitet du liker! Jeg går på cheerdance to ganger i uken, uten dette hadde jeg sikkert rullet nå. Jeg klarer ikke stå på en mølle på ett treningssenter fordi jeg synest det er dødskjedelig, prøv å finn en aktivitet du liker sånn at trening blir artig. Dette er viktig for meg, hadde jeg ikke elsket cheer så hadde jeg sikkert ikke fått trening i det hele tatt. Om jeg skal jogge eller trene på den måten må jeg gjøre det sammen med noen sånn at det blir gøy, da er kjangsen for at jeg kan gjøre det igjen pittelitt større hvertfall.

♥Spis ofte! Spis ofte, da holder du igang forbrenningen hele dagen. Spis med jevne mellomrom, ikke spis deg stappmett - heller mindre og oftere, enn mye og sjeldent. Wow, den var vanskelig å forklare, håper dere skjønte.

Forstår om dere ikke vil ta tips fra frøkenen på bildet, men dette er hvertfall mine hverdagstips. Jeg er absolutt ingen treningsnarkoman eller sunnhetsfreak, men jeg klarer og holde vekten, å dette er altså det jeg gjør for å ikke bli smellfeit, hahah. Dette er jo sånne basic sunnhetstips, men jo..det er også disse jeg følger så ♥ Kom gjerne med tips om dere har, det er noe jeg absolutt trenger!! 


11 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©