Månedens favoritter


16.10.2017 | 20:40 | FAVORITTERI samarbeid med Kicks 

 

Processed with VSCO with a5 preset

I det siste har jeg fått evig mange spørsmål om jeg kan vise hvordan jeg sminker meg, men siden jeg har vist det så mange ganger- tenkte jeg at jeg kunne vise dere mine makeup favoritter at the moment isteden. Har nå prøvd og brukt disse produktene fast i snart 2 måneder og jeg er superfornøyd- så fornøyd at jeg vil vise og anbefale det videre til dere. 


De to første produktene er highlighter og bronzer fra mac- og her føler jeg faktisk at jeg ikke trenger si noe. Det er mac, favorittmerket mitt og sikkert favoritten til halvparten av dere også. Det som er litt kjipt for meg og alle i Ålesund, er at det er vanskelig å få tak i. Jeg var faktisk ikke klar over at Kicks solgte mac før for et par måneder siden, så det passet meg perf. 

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

 Highlighter HER // Bronzer HER 


Så var det denne luringen, som jeg var på kanten og kaste første gang jeg prøvde den. Jeg har mørke bryn, så valgte en ganske mørk farge i den. Første gang jeg skulle påføre den gjorde jeg det samme som man gjør med mascara- det så helt på trynet ut. Eilin kjøpte seg også denne og lo av meg når jeg fortalte det, man må skrape av nesten alt på børsten før man påfører. DA vet dere, da funket det. Jeg har aldri vært så fornøyd med brynrutinen min som jeg er nå, og det takket være dette herlige produktet. Jeg er dødsfornøyd, men husk..om dere kjøper den; det skal sykt lite produkt til. Kommer til å vare evig denne, så det er jo veldig digg. Nå er jeg avhengig, må jo sørge for at bryna holder hele dagen. 

Processed with VSCO with a5 preset

Øyenbryns gel HER 


For dere som "kjenner" meg, enten dere kjenner meg personlig, følger med på youtube eller har lest bloggen en stund- så vet dere at dette er et skikkelig Sofie palette. Disse fargene er så sykt meg! Brun, lys og rød-ish..jeg synes det er spesielt fint på høsten når alt annet skal være så dystert og kjedelig. Jeg har faktisk fått utrolig mange spørsmål om dette i det siste, altså; hvilken farge jeg bruker over øynene..så nå vet dere.

Processed with VSCO with a5 preset

Anaststasia Palette HER


Så var det parfyma mi..som jeg har ønsket meg SÅ lenge. Jeg klarer ikke si så veldig mye, da det er vanskelig å forklare duft..men det er den beste parfymen jeg vet om, uten å overdrive. Jeg liker veldig godt friske dufter, så denne er midt i blinken for meg. 

Også concealeren og primeren- som er fast ansatt i sminkeveska mi. Dere vet sånne produkt som dere aldri bytter ut, rett og slett fordi du ikke finner noe som er bedre. Sånn er det på disse produktene for meg, jeg elsker de. Er litt sint på meg selv, jeg klarte nemlig å ta en farge for mørk i concealeren- så tror nok jeg må gå til innkjøp av enda en. Den passet meg perfekt rett etter sommeren, men så kommer vinterhuden vet dere..

Parfyme HER // Concealer HER // Primer HER 


Vanskelig å velge ut favoritter og vise dere når jeg har så mange, men kan heller vise frem favoritter atm litt oftere om det er interessant. Jeg liker godt slike innlegg selv, er så greit å lese hva andre synes før man går til innkjøp av sminke. Føler det kan slå så sykt feil til tider, så greit å lese anbefalinger fra andre før man slår til. 

 


5 kommentarer

Hverdagsfavoritter


12.11.2015 | 21:16 | FAVORITTERDet er ingen tvil om at jeg er glad i sminkekoster og kan nå skryte av at jeg mottok 8 herligheter i posten. Jeg har prøvd alle disse tidligere og tipper de fleste av dere også har prøvd merket Real Techniques, hvertfall hørt om det. Jeg fikk min første Real Techniques fondation kost til jul for 2 år siden og det har vært en favoritt helt siden. Kvaliteten, designet og holdbarheten på hårene er on top- åh, kjenner jeg elsker å skrive om produkter jeg virkelig kan gå god for. MED24 har mange av disse kostene HER i flere farger og modeller. Har dere sett de nye modellene i metall? Har ikke bestillt det selv, men det ligger på toppen av ønskelista akkurat nå. 

Orange Core collection set HER // Lilla Starter kit set HER


Dette er jo veldig fine julegaver også, hvem ønsker seg vel ikke dette?

 

// Sponset produkt


9 kommentarer

Desemberfavoritter


05.12.2014 | 21:39 | FAVORITTER1. Vaseline intensive care - Kjøpte denne på vita til en billig peng, var egentlig bare en sånn midlertidig krem siden jeg hadde så tørr hud. Ble rett og slett så fornøyd at jeg gikk tilbake og kjøpte samme når jeg gikk tom, passer perfekt til min hud. Ikke for fet og ikke for oljete, det liker jeg! Denne er spesiellt god å ha nå når vinteren er her og når huden blir så tørr når det er kaldt ute. 

2. Too Faced Choccolate soleil - Har vel brukt dette pudderet i snart  2 år og har prøvd mye rart i mellomtiden, men det er alltid dette jeg faller tilbake til - helt klart en favoritt og det kommer det nok til å være en stund. 

3. Nars rouge - Kjøpte denne når jeg var i København og er inlove. Fargen er rødrosa, passer meg perfekt! Tenkte såklart ikke på å ta bilde av det, men får vise dere en annen gang. 

4. True match foundation - Jeg har egentlig aldri brukt fondation eller liquid farge på huden i det hele tatt, rett og slett fordi jeg er redd for at det skal bli ujevnheter. Jeg kjøpte denne for ikke så lenge siden og er superfornøyd. Har begynt med litt fondation nå som jeg har pigmentflekker på ene kinnet og da dekker denne perfekt og er veldig naturlig i fargen. 

5. Moroccanoil treatment - Fuktighetsgivende hårpleie, passer meg utmerket siden jeg sliter med babyhår og slitte tupper(ups). Husker jeg ønsket meg denne i evigheter før jeg faktisk fikk den, og nå som jeg har den er jeg mer enn fornøyd! 


PS: Ingen av disse produktene er sponset, bare så det er sagt!:) 

 

 


12 kommentarer

mine "musthave" favoritter


28.11.2014 | 20:08 | FAVORITTER♥ Hvite Nike air max! Kan ikke forklart nok hvor mye jeg digger disse skoene, god å gå i og dritkul - blir ikke bedre enn det. 

♥ VS bodysplash. Alle de gode luktene er helt fantastisk, jeg er rett og slett avhengig av disse. Blir veldig mye om du skal gå rundt og klæsje på deg alt for mye parfyme, så da er det greit med en sånn spray du kan ha både på kroppen og i håret, det blir aldri for mye av de synes jeg. 

♥ Svart bomberjakke. Jeg bruker den hele tiden til hva som helst, om det er fest eller hverdag så bruker jeg den! Føler det passer til alt og kan gjøre hele antrekket mye kulere. 

♥ Lipsyl. Spesiellt når vinteren nermer seg, da får man så utrolig tørre lepper.

♥ Joggebuse med slimfit-legger. Om man skal gå rundt i joggebukse synes jeg det hvertfall er greit og ha smale ben på så det hvertfall ser litt ok ut. I det siste har den blitt mye brukt hos meg for og si det mildt, den tentamenstiden assa.

♥ Lulu`s sminkeveske. Disse er jo ren perfeksjon, både størrelsen og utseendet er akkurat sånn jeg vil det skal være. Jeg har denne lille til sminke i rosa, så har jeg en større toalettmappe i en brun-ish farge som også er veldig greit og ha om jeg f.eks skal ut å reise. 

♥ Dr. Martens boots. Kan ikke alltid gå rundt i nike air sko, da er det greit med et par kule boots. 

♥ Bahama mama bronzer. Dette pudderet er et musthave med meg, rett og slett. 

♥ DW klokke / Paul-hewitt. Jeg er ikke en accecories person, men den klokka utgjør så mye av et kult antrekk. Det blir jo fort veldig kjedelig om jeg aldri skal bruke tilbehør, så da er det veldig greit og ha på seg den. CMYK og glitter har mange rimelige versjoner :)

♥ Rød leppestift. Alltid greit og ha til spesielle anledninger eller bare en dag du føler for og se litt ekstra fresh ut, det funker jo egentlig når som helst og til omtrent alt. Digger når folk går med røde lepper, synes det er sykt kult.

♥ Music angel. Enten det er sommerkvelder eller at du er alene, det er alltid greit og ha noe som gir litt mer lyd enn bare dataen eller mobilen. 

♥ Sminkefjerner og ansiktskrem. Om jeg glemmer og fjerne sminken eller går tom for våtservietter føler jeg at jeg mister alle vippene mine når jeg fjerner den med vann og etter jeg har fjernet sminken er jeg alltid tørr i huden - så da er det greit med en god ansiktskrem.

♥ Hårspray. Herregud som jeg hater babyhår, dette er nødvendig for meg i min hverdag, ellers står håret rett ut i alle veier.


Sikkert mye mer som jeg ikke kommer på atm, men når jeg sitter her og skal skrive får jeg selvfølgelig helt jernteppe! Hva er dine "musthave" favoritter?

 8 kommentarer

Favorite lipstick


22.11.2014 | 18:42 | FAVORITTERHar fått ganske mange spørsmål om hva jeg bruker på leppene i det siste! Har faktisk svart på det ganske mange ganger, men tror det er en stund siden sist nå. Jeg bruker bare Mac leppestiftene, fordi de er de eneste jeg faktisk klarer å ha på. Takler ikke lipgloss, at jeg skal ha sånn kliss på leppene funker ikke for min del. Jeg må ha noe jeg ikke merker er på engang, bare litt fukt og da passer disse meg perfekt. Liker veldig godt når fargen er enten litt mørkere enn leppa, altså at det er veldig naturlig - eller rød! Jeg har også en rød leppestift, men den finner jeg ikke atm, så sett bort i fra den så er det absolutt disse som er favorittene mine:Q: Har du noen favoritter?

 

 


10 kommentarer

Februar favoritter


07.03.2014 | 22:01 | FAVORITTERDenne duften er definitivt favoritten min i februar. Jeg bruker den hele tiden..bokstavelig talt. Sprayer den når jeg kommer inn i rommet, på klærne mine, i håret mitt, til og med på puta mi - verdens beste duft ♥ Vurderer og bestille flere av disse, kommer nok ikke til å holde så lenge med en har jeg på følelsen. Det er Victoria Secret og anbefaler denne på det sterkeste, alle duftene egentlig. Kjenner mange som har disse duftene så jeg har prøvd mange av de men dette er favoritten, helt klart.

Eyeshadow palette fra Sheinside, too faced sjokolade pudder fra makestyle og Simple sminkefjerner - mine trofaste produkter i hverdagen. Tror veldig veldig mange av dere allerede bruker sminkefjerneren og sjokoade pudderet, men palettet er utrolig bra. Husker jeg kjøpte meg ett fra ebay engang, eller fikk av Eilin rettere sagt! Så stor forskjell fra det jeg har fra sheinside, mye bedre pigmentert og masse finere farger. Er så gøy og blande litt, ikke bare gå for den brune fra naked palettet hele tiden og da er dette brettet utrolig greit og ha - billig er det og ♥


13 kommentarer

Coming up


27.11.2013 | 11:25 | FAVORITTERDere husker kanskje at jeg skulle lage flere av den mine shortser videoen, altså (mine kjoler, mine ytterjakker osvosv) og nå har jeg endelig fått laget en. Videoen er ute om litt (innen en time) tenkte bare gi dere en litten oppdatering før den tid. Forresten, hva vil dere ha neste gang? Tenkte og bare kjøre igang og begynne med engang ! Vet dere er glad i videoblogger, så skal virkelig prøve og skjerpe meg på den fronten - holder ikke bare med unblogged. Kan love dere minst 2 videoer bare denne uka ♥

Til neste gang: Jakker, Jeans, smykker, skjerf eller sko? Må nesten vente med overdeler med tanke på at jeg har så mange, får dele det opp engang jeg har kjempegod tid. Blir kanskje en litt veldig lang video, så da tar vi det ved senere annledning heller.


12 kommentarer

I mine våroutfit


03.04.2013 | 02:25 | FAVORITTERTenkte å vise dere et par ting dere kommer til å se mye av i mine outfits mot sommeren. Alle disse er ganske openlyse nå, men tenkte bare vise dere hva dere kommer til å se mye av i mine outfits! Synest det er utrolig deilig å bytte ut store boblejakker med deilige vårjakker - det er den beste følelsen, altså å gå ut og kjenne at sommeren nermer seg. Er ting jeg ikke har tatt med som f.eks: solbriller, mønstrede bukser, pelsgensere/jakker, skjorteunder genser, nagler osv.


18 kommentarer

Sofie`s favoritter - Vårjakker


26.02.2013 | 21:29 | FAVORITTERHar tenkt og begynne med noe nytt, altså sofie`s favoritter. Denne ganger ble det mine vårjakker, men klarte selvfølgelig og glemme to stk. Men dette er altså mine favoritter nå, og kommer til å bruke alle disse fremover. Alle jakke er faktisk kjøpt på Vero Moda!! 

♥ Sofie Laxaa


16 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©