Pizzaskiver


04.02.2015 | 20:20 | OPPSKRIFTERJeg har hatt en oppskrift tidligere på bloggen og dere synes tydeligvis det var spennende, så tenkte jeg skulle prøve en gang til. Jeg er 15 år og spiser egentlig bare mammas og pappas middag hver eneste dag, men jeg kan ett par retter også. Dette er blandt favorittene mine, altså verdens beste pizzaskiver. Denne bruker pappa ofte og lage, veldig enkel og lages på under 20 minutter.

 

INGREDIENSER: Kjøttdeig, melk, hvetemel, salt, pepper, tomatpure og ost + 8 brødskiver.

Før du begynner setter du ovnen på 200 grader.


1. Brun kjøttdeiga og strø over litt salt og pepper.

2. Bland inn 2ss hvetemel.

3. Bland inn 4ss tomatpure og 1dl melk. La kjøttdeigen stå i minst 2 minutter til etter dette.


Etter kjøttdeigen er ferdig legger du 8 brødskiver på en rist. Bruk en skje til å fylle skivene med så mye kjøttdeig som du vil ha selv, deretter 3 osteskiver på hver brødskive. Avslutt med å strø grillkrydder over for ekstra god smak. 

Sett den på midterste rille i 7-8 minutter. RESULTAT:

ENJOY!!

 

 


10 kommentarer

Sjokolade-fondant på 1-2-3


15.09.2014 | 23:05 | OPPSKRIFTEREtter en spørsmålsrunde jeg hadde hvor jeg svarte at favoritt desserten min var sjokolade fondant fikk jeg veldig mange spørsmål. Isteden for å bare svare på dette så tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan dere lager det. Sjokolade fondant er muffins med rennende sjokolade inni, er serriøst verdens deiligste dessert ♥ Det dere trenger for å lage dette er:

1. Smelt 100g melange og del sjokoladen i biter. Når smøret er smeltet putter du sjokoladen i og rører sammen til en sjokoladeblanding.

2. Pisk egg og sukkeret sammen, tilsett sjokoladeblandingen og rør det til en jevn røre. Ta deretter litt og litt mel og rør det inn.

3. Smør 4 porsjonsformer og fyll den 3/4 full og sett dem på en bakeplate. Stekes på nederste rille ved 180 grader. Når du tar de ut skal de avkjøles i ca 15 minutter før du tar det ut av forma.

( Bruker du små skåler eller ildfast form kan du ha det 12 minutter i ovnen, men om du bruker muffinsformer kan du ha det i 7-8 minutter)

4. Hvelv den forsiktig på talerkene. Gjerne dryss melis over og pynt med friske bær! Smaker også himmelsk når det serveres med vaniljeis.
Mange tenker kanskje " bare 4 muffinser?" vel, når dere spiser skjønner dere hvorfor. Dere kan såklart doble oppskriften, men lover at dere blir stappmett av bare en fondant ♥ Prøv det med is og bringebær, dere kommer til å elske det! Enjoy


5 kommentarer

Brownies på 2 minutter


27.08.2014 | 10:37 | OPPSKRIFTER

Som verdens lateste person vil jeg annbefale alle og prøve denne oppskriften. Jeg hater og stå på kjøkkenet i mange timer og vente på at ting skal heve, men når oppskrifen tar bare 2 minutter så blir det så mye gøyere. Den er jo kjempegod og kjempelett og lage! Noen av dere som har prøvd denne før?


16 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©