Forelsket, atter en gang.


27.09.2017 | 22:41 | NEW INRABATTKODE: LAXAA 


Jeg har helt glemt å dele det med dere her, jeg har nemlig fått en rabattkode hos Daniel Wellington igjen. Jeg fikk også denne dritkule klokka og et armbånd som matcher, helt klart en ny favoritt. Jeg føler jeg får meg nye favoritter- men denne topper nok kaken over alle kaker. Sort ur og sort mesh-reim med rosë farget detaljer, helt enkel og passer til absolutt absolutt alt. Rabattkoden gir dere 15% på hele kjøpet hos Daniel Wellington, ikke værst hæ? Forelsket, atter en gang. Er ikke så rart da.

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Klokken HER // Armbånd HER (spons)

 


0 kommentarer

Materalistisk lykke


09.07.2017 | 21:15 | NEW INProcessed with VSCO with a5 preset

RABATTKODE: LAXAA (15%)

Jeg har fått helt dilla på klokker og tilbehør jeg. Føler meg sykt naken uten og har fått ei solid samling av dødsfine klokker nå- lucky me. Jeg har alltid vært veldig kjedelig på denne fronten tidligere, har ikke orket å gå med klokke, smykke eller ringer- men nå føler jeg meg rett og slett naken uten. ATM er den hvite en soleklar favoritt, passer perfekt nå på sommeren til søte kjoler og lettere antrekk. Begge disse klokkene er fra den nyeste kolleksjonen til Daniel Wellington, anbefaler dere å sjekke ut alle godbitene de har fått inn HER

 Cuff HER // Hvit klokke HER // Mesh klokke HER(spons)
 


6 kommentarer

Funker det?


09.10.2016 | 21:25 | NEW INIkke bare jeg som har sett disse over alt på youtube vel? Har alltid vært så nyskjerrig på om det faktisk funker, om det er bedre enn vanlige sminkekoster. Gleder meg til å teste ut. Har faktisk veldig troa på hudsminke kostene, men over øynene osv? Don`t think so. Har noen av dere prøvd disse før? De som florerer over nettet koster jo ca 100 ganger så mye som disse, men jeg fant en litt rimeligere variant og klikket de hjem. Så nå skal jeg teste det ut, kan si fra hvordan det funker. Kanskje teste det ut på en video også ? 


DU FINNER SMINKEKOSTENE HER


Spent jeg, men har faktisk veldig troa. Hørt mye om disse og ser at flere youtubere bruker det fast. 
 


6 kommentarer

Hello there beautiful


03.08.2016 | 22:03 | NEW INProcessed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg la ut antrekk igår og snakket om skoene jeg var så fornøyd med, men de vistes ikke engang på bildene. Så her har dere de, disse vakre er endelig mine. Fra SamsøeSamsøe, du finner de HER. Størrelsen er helt normal og skoene sitter som støpt, veldig veldig fornøyd. Disse skal jeg impregnere, og det raskt. Jeg er alltid litt for fornøyd når jeg får meg nye hvite sko, så fornøyd at jeg bruker de hver dag i en uke til de ikke er så veldig hvite lenger. Veldig dumt av meg, men denne gangen skal jeg være flink jente. 
 


7 kommentarer

Nye hverdagsfavoritter


16.02.2016 | 20:49 | NEW IN// Sponset produkt

Jeg viste dere tidligere hva jeg mottok i posten fra bangerhead og fikk deretter veldig mange spørsmål om link til produktene og om nettsiden er trygg. Bangerhead er en kjempebra side med mange gode merker, som jeg absolutt går god for. Rask leveringstid og fri frakt om du handler over 500,- Jeg er kjempefornøyd, gleder meg masse til å lage sminkevideo med disse produktene. Jeg har lenge ønsket meg noen av disse og andre har jeg "re"bestillt fordi jeg er så fornøyd. Jeg bestillte desverre en farge for mørk i fondation, men satser på at når solen titter fram at den vil matche huden min. Ellers passet alt perfekt til huden min, uten at jeg reagerte engang- det er ganse bra siden huden min er så skjør som den er, blir alltid så glad når jeg finner gode produkt jeg kan bruke.


NYX illuminator // Makeup store blue mist eyeshadow // Anastasia contour cream kit // Bahama mama // Isadora lipliner // NYX concealer // Clinique even better fondation // Real Techniques fondation brush // Bare minerals marcara flawless definition // NYX eyeshadow glitter // Makeup store microshadow brown 


Vil dere ha sminkevideo? 


9 kommentarer

Bringing back the 70`s


30.01.2016 | 18:31 | NEW IN


 Denne jeansen finner dere HER


Jeg var rundt å tittet i byen denne uken og det var ikke vanskelig å se hva som er den nye trenden. Bringing the 70`s back og det digger jeg. 80 og 90 tallet var bare crazy, men 70- det liker vi. slengbukser, colorblock, vintage jeans, skjorter, highwaist, croptop og mange stilige retro mønster. Jeg gleder meg veldig og håper vi ser mye av dette i lang tid, spesielt bikbok har fått mye kult i denne sjangeren. Jeg har hatt ganske mange jeans som kan minnes litt vintage, men siden stumpen har vokst siste året måtte jeg klikke hjem en ny skjønnhet og da endte jeg opp med denne. Jeg bestiller alt fra ROMWE i L, de har samme frakt, leveringstid og størrelser som shein- og ja, det er helt trygt å bestille fra den nettsiden. Får så uendelig med spørsmål om dette, og grunnen til at de lager så små størrelser er at deres "folk" har litt mindre benbygning enn det vi i norden har. Dette er ikke noe jeg finner på, jeg sendte faktisk en mail å spurte hvorfor størrelsene er som de er og da var dette svaret jeg fikk! Såå, now we know

 

 


8 kommentarer

Kjærlighet ved første blikk


28.01.2016 | 23:06 | NEW IN♥ ♥ ♥

Vel, jeg trenger kanskje ikke 8 par hvite sko- men får man noen gang nok? Don`t think so. Jeg bruker hvite sko nesten hver eneste dag og da er det greit å ha noen å velge i. Disse herlighetene finner du HER. Hvit sko blir skittent, det vet alle- så jublet når jeg mottok disse vakre. Jeg vet ikke om det går, men jeg tror jeg har en fetish for nye sko. Hadde valgt nye sko over gutter all day err day.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kjærlighet ved første blikk!! 


11 kommentarer

Nytt i garderoben


15.01.2016 | 20:34 | NEW INIdag har jeg vært og sunget i begravelsen på Averøya til bestemor sin bror. Jeg har derfor vært borte hele dagen og er bare en liten svipptur innom hjemme for å ordne meg til neste "event" som startet for allerede noen timer siden. Jeg hadde noen bilder liggende av mine nyeste plagg i garderoben, så da tenkte jeg og vise dere det- så snakkes vi heller imorgen!

HER


Denne jakka kjøpte jeg faktisk i svart først, men trodde ikke jeg likte den så godt før jeg fant ut at jeg kunne fjerne pelsen. Jeg har lenge hatt lyst på en burgunder-brun skinnjakke og da var denne perf, helt klart en favoritt til vår,sommer og høst- gleder meg masse til å bruke denne framover. Synd det er minus hundre grader ute og vi må pakke oss inn i alt for store boblejakker for tiden. 


HER


Denne er ikke grønn som den ser ut på det ene bildet, men det ble litt feil lys på hele bildet ser jeg. Jeg synes ikke denne jakka var noe kul til dette antrekket, men fant ut at denne var skikkelig fin med pelsvest over. Kan vise dere ved senere anledning! 

 

 


15 kommentarer

Hvordan kombinere?


13.01.2016 | 13:23 | NEW IN
Kjolen finner du HER


Jeg mottokk denne for en stund siden og har flere ganger vurdert å bruke den, MEN jeg har ingen anelse hva jeg kan bruke til. Både mønsteret og fargen gjør det ganske vanskelig, men jeg digger den og har lyst å bruke den- spesiellt når det blir varmere ute. Har dere noen tips? Da mener jeg om alt liksom. Hvordan sko kan jeg ha, hvilke jakke passer best, med eller uten strømpebukse? Jeg bruker å ty til Eilin eller pinterest når det gjelder sånne ting, men begge var like blank som meg. Det er en kjole jeg har lyst å bruke litt mer casual, så helst ikke med høye heler osv..men det gjør egentlig alt bare enda vanskeligere! How to combine? HJELP

 


24 kommentarer

Pink pleasure


16.11.2015 | 17:16 | NEW IN" A perfume is the most intense form of memory - Jean Paul Gaultier "

Versace - Bright Crystal HER // DKNY Be Delicious HER 


Siden før sommerferien har jeg brukt samme parfymen hver eneste dag, så nå var det egentlig påtide å bytte. Den er veldig god den også, men den begynner å bli tom og er rett og slett lei av duften. Jeg var så heldig å få bestille meg to parfymer fra MED24 og valget endte på disse herlighetene. Versace har jeg ønsket meg lenge, fikk en miniversjon av den i en goodiebag engang og har ønsket meg den siden. Jeg valgte også DKNY fordi jeg har hørt den er god. Siden jeg og Eilin deler denne bloggen valgte jeg å gi henne en av de, og da beholdt jeg Versace selv. Etter en helg i Oslo angrer jeg nesten på valget mitt, har lånt DKNY med Eilin hele helga og den er sykt god. Neste gang jeg skal bestille meg ny parfyme er det ingen tvil om hva jeg velger, kanskje vi eventuellt byttelåner parfymene våres for å få litt variasjon- veldig greit med søstre av og til, da kan man dele og bytte litt garderobe.


Tipper de fleste av dere har prøvd en av disse før, så da vet dere hvor godt jeg lukter nå..hoho

 

 

// Sponset produkt


7 kommentarer

I`m in love


13.11.2015 | 08:20 | NEW INFor meg, så er freshe joggesko som kan brukes til både trening og hverdag på toppen av materalistisk lykke. Dere vet folk har hver sin avhengighet, noen kjøper veske, skjerf eller sminke i hytt og pine, men for meg er det joggesko. Jeg liker å pynte meg såklart, men når jeg toner det ned med noen stilige sneakers blir jeg 100 ganger så komfortabel. Det passer meg så fint at det er en trend, at det faktisk er kult å gå i skjørt sammensatt med sporty sko som hverken gir blemmer eller knagesår- la oss bare be om at det aldri skal bli ukult, jeg har store planer om å gå i sneakers på byen når den tid kommer. Altså, se på disse herlighetene daa

Disse vakre er faktisk på halv pris nå ser jeg, du finner de HER 


Jeg har planer om å kjøpe en vindjakke som matcher fargen på de skoene, tenk så fint det blir da! Elsker den fargen. I tillegg bestillte jeg noen hvite Nikes som har vært på ønskelista en stund nå, Stefan Janiski Max heter modellen og de er såå fin inreallife. De finnes i grå også, så skal innrømmes at det frister å klikke de hjem, men det får nok holde for denne gang. Eneste som er dumt med disse er hvitfargen som jeg er så dårlig til å opprettholde, burde kanskje få meg noen sko som ikke blir ødelagt av dette regnværet vi er så heldig å få hver eneste dag. Var vel egentlig lurt å lete frem støvlene for allerede noen måneder tilbake i tid, menmen..


Stefan Janoski Max finner du HER

 

 

// Sponset produkt


11 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©