SUMMER ESSENTIALS


23.05.2016 | 20:32 | MAKEUPVar så heldig å få klikke hjem noen produkter forleden dag og dette var det jeg endte opp med. Jeg valgte ganske safe denne gangen, produkter jeg har brukt før og gått tom, eller produkter jeg har prøvd med andre og har ønsket meg selv. Jeg gleder meg masse til å bruke dette fremover, blir så deilig å bruke litt farger på både lepper og negler mot sommeren. Jeg er så typisk plane og kjedelig, men blir alltid litt flinkere til å eksprimentere mot sommeren. Gleder meg hvertfall veldig til å prøve ut og bruke alt. 

Og forklare dufter er virkelig ikke innafor mitt felt, men gud den lukter godt. Ordentlig sommerslig parfyme, lukte litt sånn derre godteriish om dere forstår. Søt eller frisk, er det det man kaller det? Lene ( Søstra mi ) har denne og synes alltid hun lukter så godt når hun bruker denne, så da var det på tide og klikke den hjem. Dere finner den HER. Så finner du verdens deiligste EOS bodylotion HER og Dry shampoo HER.
 

EYELINER // BLUSH // ØYENSKYGGE // NEGLELAKK // MASCARA // MATTE LIPSTICK


LIP PENCIL // MEET MATTE PALETTE // WHITELINER // NEGLELAKK // ØYENSKYGGE // BRONZER 


MASCARA // LIP PENCIL // EYELINER // BLUSH // NEGLELAKK


3 Looks jeg gleder meg masse til å prøve ut, tenkte jeg kunne lage en slags videoblogg hvor jeg prøver å få med alle 3. Det er 3 farger jeg er superfan av å bruke når sommeren nærmer seg, og det begynner jo å bli varmt ute nå så. Jippiii

 

// Sponset produkt
 


3 kommentarer

Hverdags (hudsminke) rutine


22.03.2016 | 21:06 | MAKEUPJeg har tidligere vist dere produktene jeg bruker hver eneste dag i innlegg, men siden det er så mange som har forespurt en video av det så kjører vi på med det også. Ble mye videoer i det siste, men det satser jeg på går greit. Jeg har nada sminke ellers, ville rett og slett ha fokus på hudsminken og vise dere min hverdagsrutine. For meg er det et MUST at det ser naturlig ut og da er dette de perfekte produktene for meg. Det endrer seg såklart hele tiden, men dette er produktene jeg har brukt siste månedene og de produktene jeg er mest fornøyd med at the moment. Her er det ikke noe WOW før og etter faktor siden jeg liker det naturlig, men denne "looken" holder hele dagen og huden blir akkurat sånn jeg liker det. Det er altså denne looken jeg bruker hver eneste dag, på alle bildene jeg tar og ja, hele tiden rett og slett. Linker produktene jeg bruker under videoen.


 
 Hudkrem HER //Primer HER // Fondation HER // Concealer HER
Pudder HER // Bronzer HER // Hightlighter HER 
 

6 kommentarer

Let`s talk brows


19.03.2016 | 15:15 | MAKEUP
Jeg har vært veldig fram og tilbake på bryna mine i det siste, vet liksom ikke helt hva jeg liker lenger. Jeg hadde ganske "tykke" bryn for ca 1 mnd siden, men i det siste har de bare blitt mindre og mindre. Jeg ser ganske morsk ut på bilder når jeg har tykke bryn, så tenkte å prøve noe nytt. Akkurat nå er jeg faktisk ganske fornøyd, selv om de kan se litt rar ut i den vinkelen jeg viser på kamera her. Jeg kommer ALDRI til å gå tynnere enn det de er nå, men synes denne naturlige looken er veldig fin. Smålei av instabryn kjenner jeg, det tar jo 20 minutter bare å style bryna hver eneste dag- kjempedeilig å bare bruke 2 minutt og være fornøyd med resultatet. På slutten av filmen ser dere hvordan bryna mine ser ut nå, jeg er faktisk helt greit fornøyd, fikk et mer åpent blikk når jeg gjorde de litt tynnere- sett bort ifra at jeg har NADA sminke på her. Beklager det assaa
 

 
Produktene jeg bruker:

5 kommentarer

Lip swatches


08.03.2016 | 15:21 | MAKEUP// I samarbeid med makeupmekka.no

Mottok en pakke med 12 leppestifter fra Makeupmekka og tenkte jeg kunne vise dere hvordan de ser ut på. De har faktisk tilbud om du kjøper hele pakken nå. Så mange fine farger. Leppestiftene finner du HERFør: 1188 Nå: 300


7 kommentarer

Hvordan jeg oppbevarer sminken


05.03.2016 | 15:14 | MAKEUPI det siste har jeg faktisk fått uendelig med spørsmål hvordan jeg oppbevarer sminken min og hvor jeg har kjøpt alt. Jeg har lagt ut mange bilder av hvordan jeg har sminken i sminkebordet, men har aldri skrevet hvor jeg har kjøpt oppbevaringen. Det har jeg faktisk kjøpt på kjøkkenavdelingen på IKEA. Det er egentlig meningen at du skal ha bestikk i, men jeg synes det passet perfekt til å fordele sminken i- og dessuten passet størrelsen perfekt i skrivepulten. Så kjøkkenavdelingen på IKEA folkens, det passer jo perfekt og prisen er meget oppnåelig. Løp og kjøp folkens! Sponset av ikea :):) Neida, var bare sykt mange som lurte

Processed with VSCOcam with f2 preset
Ellers har jeg sminken jeg bruker til vanlig i sminkemapper fra HappyWifey. Jeg er kjempefornøyd med disse, elsker at det er matt hvit. Jeg har også en som er enda mindre, men den har jeg glemt igjen i Oslo. Jeg har alt jeg bruker hver dag i sminkemappe fordi når jeg skal bruke det tømmer jeg det ut, så legger jeg det på plass i mappen når det er brukt. Mitt lille system. Disse tar jeg med meg på reise også, men om jeg skal ta med meg sminke på skolen eller ut en plass- da bruker jeg lulu`sen sånn disse ikke blir ødelagt. Disse var jeg så heldig å få sponset en tid tilbake- og jeg er kjempefornøyd.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

Disse kan du finne HER

 

 


4 kommentarer

Min faste hudrutine


02.03.2016 | 21:56 | MAKEUP- samarbeid med Nordicfeels.no -

Jeg er den typen som elsker å eksprimentere med sminke, prøve nye ting og nye looks hele tiden, men det er ikke alltid huden min lar skje. Jeg har veldig skjør hud og kan få både utslett og tørr hud av forskjellige produkter. Jeg har derfor mine faste favoritter som alltid ligger i sminkemappa og som alltid er safe, det er også de produktene jeg blir mest fornøyd med resultatet av. Noen av produktene har jeg prøvd mange ganger før og noen er ganske ny, men at the monment så er dette mine "to go to" produkter. 


 

Klikk på navnene for å komme til produktet:


1. Clinique moisturizing facelotion - denne er et must for meg som sliter med tørr hud og rødheter i ansiktet. Jeg smører meg hver morgen og kveld, men også før jeg putter på meg ansiktet. Jeg har lett etter en god ansiktskrem lenge, men aldri funnet en jeg er så fornøyd med. 

2. PrimeTime - En god primer hadde jeg aldri trodd var så viktig. Jeg tror faktisk ikke jeg innså det før jeg kjøpte denne. Jeg var ute på lørdagen, men kvelden endte ikke som planlagt og jeg gikk ute i snøstorm i langt over 1 time før jeg kom meg hjem. Jeg skulle vlogge, så måtte såklart ordne sminken litt- men den satt helt på plass, akkurat som da jeg forlot hjemmet. Aah, dette er min holygrail.

3. Diorskin fondation - Denne er akkurat sånn jeg liker den, ikke 100% dekkevne men den skjuler rødhet og gir huden en skikkelig fin touch. Jeg er ikke typen som liker å dekke ansiktet i fondation, det blir for mye for min del- så denne er perf for meg.

4. Stroke of light concealer - Denne hadde jeg faktisk ikke testet ut før for 2 uker siden ca, men jeg tror jeg nesten har brukt den opp allerede. Jeez, i love it. Jeg tenkte og lage en sminkevideo hvor jeg viser hudrutinen min, da kan jeg vise dere hvor fint restultatet blir med denne.

5. NYX settingpudder - Kjempe affordable settingpudder, men det gjør virkelig jobben. Dette er minst like viktig som en god primer i mine øyner.

6. Terracotta bronzer - Denne bronzeren har jeg ønsket meg alt for lenge, endelig er den min. Kan brukes til både blush og bronzer siden det er 4 farger i- gir en veldig naturlig look.

7. Glö-minerals highlighter - Prøvd den før og endelig fikk jeg tak i den pånytt. Pga fargene er i mer gulskjær så synes jeg resultaten blir mye bedre enn med alle de sølv eller hvitfarget highlighterene. Jeg er som sagt en veldig ubesluttsom person når det gjelder sminke, men akkurat nå er dette mine absolutt holygrail produkter. Tenkte det var på tide med noe annet enn bare hverdag og siden dette var veldig etterspurt, så kjørte jeg på med det. Kan selvfølgelig oppdatere dere litt mer på rutiner og produkter jeg liker fremover, det er jo alltids gøy å lese OG å skrive om. 


6 kommentarer

Vippefin til jul


16.11.2015 | 00:02 | MAKEUPNoen andre enn meg som har lyst å være fresh til jul? Jeg er så heldig å få dele en rabattkode med dere på " Rapide for brows " hvor jeg fikser vippene mine. Det koster jo litt å ta vippeextention og jeg vet mange av dere har veldig lyst på, så nå er det bare å gripe muligheten. De holder til i første etasjen på Steen og Strøm i Oslo og er kjempeflink, jeg er hvertfall superfornøyd hver gang jeg forlater salongen. Har gått fast til de en gang i mnd siden juni, så disse går jeg virkelig god for! For dere som lurer så har jeg volumvipper. Jeg vurderte å prøve klassiske vipper, men når jeg har hatt volum så lenge og er fornøyd med det så tror jeg klassiske vil føles små på meg. For et mer helhetsbilde kan dere se på headeren min. Rabattkoden varer tom. 28/11


Bruk koden SOFIEVIPPER så får dere litt avslag på prisen, bare fordi det nermer seg jul ♥ 

Klassiske vipper: 1195,- ( ord. pris  1495,- ) // Volum vipper: 1395,- ( ord. pris 1695,- ) 

// I sammarbeid med Rapide for Brows 


5 kommentarer

Bangerhead favoritter


25.09.2015 | 20:09 | MAKEUPNYX butterlipstick HER i fargen ( Parfait og Biscotti ) /// Makeupstore eyeshadow HER i fargen ( Clouded sky, Cupol, beetle og ashes ) 

NYX curve liner HER /// NYX superfat liner HER /// NYX fly with me mascara HER /// TheBalm anti wrinkle concealer HER

The balm spot concealer HER i fargen nude /// Wet and wild coverall concealer HER /// Bare minerals Fondation HER  

NYX concealer jar HER i fargen Porceline og Beige /// NYX powder blush HER i fargen spice /// NYX lip primer HER /// VS mist HER

NYX settingspray HER /// NYX natural shadow palette HER /// Real techniques setting brush HER /// Real techniques blush brush HER 


Jeg har ett lite sammarbeid med bangerhead.no nå og tenkte derfor at jeg kunne vise dere favorittene mine fra deres nettside. De har alt fra A-Å innen skjønnhet og velvære, i tillegg har de masse gode rabatter hele tiden. Det som er så greit med bangerhead er at du har alt på en side, hverfall av mine favorittmerker og det gjør jo ting mye lettere når du skal bestille. De har bland annet VS, NYX, BareMinerals, Real Techniques osvosv. Jeg fikk velge ut min favoritt fra nettsiden deres og holde en konkurranse hvor to av dere er så heldige å motta det i posten. For instrukser, sjekk instagrammen min @sofielaxaa eller @bangerhead 


Vil du vinne dette Real Techniques starter settet:?  

// I sammarbeid med Bangerhead.no


11 kommentarer

Step by step; hudsminke


17.09.2015 | 18:30 | MAKEUPSiden jeg fikk veldig positiv respons på bryninnlegget mitt, så tenkte jeg at jeg kunne dele ett innlegg med dere hvor jeg viser hudsminken min. Dette er det jeg gjør om jeg sminker meg skikkelig, til fest eller om jeg skal ta bilder. Jeg orker såklart ikke å gjøre alt dette før skolen, men det er hvertfall disse produktene jeg bruker. Starter såklart med blanke ark, altså null hudsminke;

Blending sponge HER // Fondation HER 

Jeg starter alltid med denne fondationen, jeg synes den er kjempebra og det er veldig viktig for meg at den dekker godt. Jeg sliter med litt pigmentflekker på siden av kinnene mine som jeg føler for å skjule- og da gjør denne jobben. Har nettopp begynt å bruke denne blending spongen til og resultatet blir mye bedre nå. 

Camouflage concealer HER

Etterpå bruker jeg denne camouflage concealeren som er 100% oljefri- det vil si ett matt og veldig fint resultat. Den bruker jeg på de områdene i ansiktet jeg føler for å highlighte og om det er noen urenheter jeg vil dekke til. Her bruker jeg også bare den blå blending spongen til å jevne det ut. 

Pudderkost HER // Pudder HER

Setting pudder fra glo minerals som gjør at all sminken under vil holde hele dagen. Jeg har det i en ganske lys farge, så om jeg vil ha ansiktet mørkere bruker jeg bronzer over. Bruker verdens beste børste fra real techniques som egentlig skal brukes til blush, men jeg bruker det heller til dette settingpudderet. 

 Bronzer HER

Siden jeg bruker såppas lyst settingpudder er bronzeren veldig viktig for meg så jeg ikke blir helt bleik. I tillegg har jeg ganske rundt ansikt, så liker å markere ansiktet så det hvertfall ser ut som jeg har litt kinnben. Dere ser hvor jeg bruker bronzeren på bildet. 

 

Highlighter HER

Jeg synes hele looken blir mye bedre når man highligher og dette har helt klart blitt en favoritt. Jeg bruker veldig lite, men det er ikke nødvendig å bruke så alt for mye av dette. Veldig viktig å ikke ta på for mye, da går du rundt og glinser hele dagen- det vil vi ikke. 

Setting spray HER 

Denne er GENIAL. Jeg har nettopp anskaffet meg denne og det er virkelig en god invistering. Nå kan jeg gå på skole, fest eller camping med sminke og komme tilbake med akkurat den samme sminken i ansiktet. Jeg har alltid irritert meg over at sminke bli så stygg iløpet av kvelden, men med denne så holder den seg like fin kjempelenge. Jeg kan våkne dagen etter og fortsatt føle meg fin, annbefales virkelig til de som ikke har prøvd den ut. Her har dere resultaten av min hudsminke. Sminken ser veldig naturlig ut på siden jeg ikke bruker for tykk fondation eller for mørkt pudder! Jeg har prøvd veldig mange produkt siden jeg startet med sminke, men har endt opp med disse-  mine absolutt favoritter. Kan si dette er min partyhudsminke- da jeg ikke gjør dette hver eneste dag. Hva synes dere? Vil dere ha flere sånne innlegg?

Bruk koden SOFIE så får du 20% rabatt hos blivakker.no - der får du tak i alle disse produktene. 


7 kommentarer

Neglefin


17.09.2015 | 14:25 | MAKEUPDere husker kanskje for omtrent en mnd siden så var jeg i Oslo og fikk ordnet neglene mine? Når jeg kom dit var jo neglene mine helt nedbitt, men det gjorde absolutt ingenting. Du klarer ikke å bite av acrylneglene, så dette er jo kjempesmart om du ønsker å spare litt negler. Jeg synes det er mye finere når jenter har litt negler, blir mye mer feminin og ser så stellt ut - men det er ikke bare og bare å slutte med bitingen. Nå har jeg endelig klart det! Her har dere før og etter bilder fra forrige gang når jeg tok acrylnegler:

Nå i helga var jeg i Oslo igjen og fikk komme innom å fikse de pånytt. Jeg valgte da å ta av acrylneglene for å se hvor lange mine egne negler hadde blitt- og endelig har de begynt å vokse. Jeg kjenner endelig mine egne negler og valgte derfor å prøve ut shellac denne gange. Shellac varer opp til 4 uker, alt etter hvor fort neglene dine vokser ut. Det blir verken riper eller hakk i lakken i tillegg til at det forsterker neglene veldig. Acrylnegler er veldig bra om du ikke har så lange negler, men om du har veldig lange negler fra før så er shellac veldig greit. Jeg valgte en veldig mørk farge og med foliemønster, noe jeg synes ble veldig kult. Jeg er veldig fornøyd, neglene mine er jo mye lenger enn det jeg vanligvis bruker å ha - så jeg er veldig happy med det. Skal inn neste mnd også- og da satser jeg på at jeg har lange nok nelger til at fransk manikyr blir fint, men må nok spare litt til først. 

Jeg blir fikset av flinkeste Marine, hun holder for tiden til på Majorstuen og annbefales virkelig på det sterkeste. Jeg er så heldig å få dele en rabattkode med dere, så bruk koden SOFIE og du 30% avslag av prisen, yey!! For bestilling, send melding til: 45238498

 

// Sponset behandling


5 kommentarer

min Bryn-rutine


15.09.2015 | 15:02 | MAKEUPHar fått ekstremt mange spørsmål om hvordan jeg fikser bryna mine og tenkte det var påtide å vise dere. Har faktisk fått spørsmål om dette helt siden jeg startet denne bloggen for ca 3 år siden, men jeg har aldri hatt eget innlegg om hvordan jeg gjør det. Jeg er egentlig ikke særlig flink, men jeg som regel fornøyd med resultatet. 

Jeg bruker 3 produkt hver gang jeg skal fikse bryna mine og de samme produktene har jeg faktisk brukt helt siden jeg begynte med sminke. Steg for steg ser dere egentlig på bildene over, er ikke så veldig mer komplisert enn det. Markerer bryna sånn jeg vil ha de med brynpenselen min fra BDB, så fyller jeg inn til jeg er fornøyd. Etterpå bruker jeg BDB concealer duo til å highlighte under bryna og markere de skikkelig rundt. Til slutt bruker jeg browgelen fra BDB til å børste de på plass og sørge for at de holder gjennom hele dagen. Jeg er superfornøyd med disse produktene, alle fra Billion dollar brows. Har prøvd masse forskjellig og det hender såklart at jeg har dager hvor jeg eksprimenterer - men kommer alltid tilbake til disse tre favorittene.

BDB pencil HER // BDB brow gel HER // BDB concealer duo HER


Bruk koden SOFIE så får dere 20% avslag på alle ordinære varer hos BLIVAKKER.NO

 


4 kommentarer

Vippefin igjen


13.09.2015 | 20:45 | MAKEUPEndelig fikk jeg ordnet vippene mine igjen. Det er faktisk hele 6 uker siden jeg var i Oslo og fikk på vipper - helt sykt hvor fint de har holdt seg. Det er jo meningne at man skal fylle på etter 3-4 uker, så imponert over at det faktisk holdt så bra. Det var uansett kjempedigg å få fyllt de på, kjenner jeg har blitt skikkelig bitt av basillen. Blir nok å fylle på disse vippene i lang tid, den følelsen av man faktisk ikke trenger å sminke seg for å se fresh ut - ubeskrivelig. Jeg har ikke merket noe ubehag etter jeg har satt på vipper. Det er såklart litt uvant i starten, du går rundt og tenker at de kommer til å flyge av om vinden blåser på deg, men såppas tåler de heldigvis. 

Jeg fikser mine vipper hos RAPIDE på steen og strøm og er like fornøyd med resultatet denne gangen. Jeg valgte volumvipper forrige gang og kjørte samme ruta nå, jeg har blitt vandt med det og synes alt annet blir for lite for meg nå. De har selvfølgelig andre behandliger også, om du liker det litt mer naturlig så gir de deg det - i tillegg til at de fikser bryn og diverse andre ting. Verdens koseligste personalet, så annbefaler virkelig alle til å ta turen innom de - du kan bestille time, men de har også dropin. 

 

 

// Sponset behandling 


6 kommentarer

Everyday makeup


26.08.2015 | 13:14 | MAKEUPNå er jeg ikke den personen som bruker så veldig mye sminke hver eneste dag, selv om mange tror det. Jeg bruker såvidt hudsminke, og siden jeg har på falske vipper bruker jeg såvidt øyensminke også. NÅR jeg faktisk bruker skikkelig sminke er det hvertfall dette jeg bruker. Jeg er veldig glad i å eksprimentere med sminke, så ting blir byttet ut veldig ofte - lover å bli flinkere til å oppdatere på den fronten også. Tenkte hverfall jeg kunne vise dere akkurat hva jeg bruker nå for tiden:

NUDE DUDE HER : Jeg har brukt Nude Tude helt siden jeg begynte med sminke og jeg har enda ikke brukt det opp. Det er ganske så lite igjen, så tenkte det var på tide å bestille nytt. Jeg fant Nude Dude isteden og tenkte det var greit å prøve ut litt nye farger og jeg likte faktisk disse mye bedre. Kan vise dere fargene i en sminkevideo senere eventuellt. 

BDB KIT HER : 3 steg for å få perfekt bryn og dette har jeg også brukt helt siden jeg startet med sminke. Det er brynpelselen fra Bdb, brow gel og brow boost - funker flesk alletre og for meg er disse en musthave i sminkeveska. 

BDB DUO PENCIL HER :  Har vurdert denne flere ganger, men aldri bestillt den før nå. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er noe av det beste jeg har vært borti. Både concealer og highlighter i en. funker veldig fint til å dekke, men er veldig smart å bruke under bryna for å markere. Bryn er det viktigste for meg, sikkert derfor jeg forelsket meg i denne. 

BARRY M PERFECTING POWDER HER : Siden jeg har sånne stygge pigmentflekker i ansiktet, så er jeg veldig forsiktig med hvilke produkter jeg bruker på huden - denne klaffet perfekt og jeg er superfornøyd med dette pudderet. 

PERFECT FINISH FOUNDATION HER : Jeg bruker veldig sjeldent fondation, og jeg er veldig skeptisk til å prøve nye fordi jeg er livredd for sminkeskille. Jeg har alltid brukt samme, men har hørt veldig mye bra om denne - så tenkte bare why not. Jeg er veldig fornøyd, synes tykkelsen var veldig fin og den ligger kjempefint på huda - så den blir helt klart byttet ut med den gamle. 

FOUNDATION BRUSH HER : Veldig god. Ikke så veldig mye mer å si enn det.

BARRY M WHITE LINER HER : Har lenge hatt lyst å kjøpe en hvit eyeliner, men har aldri prioritert det. Jeg har hvertfall skaffet meg en nå og det angrer jeg ikke på, denne blir godt brukt. Gjør øynene så mye finere og hele blikket blir mer åpent. 

LIP LINER HER : Hva skal man si? En veldig farge på liplineren og det er noe jeg har fått helt dilla på i det siste. Viser dere bedre hvordan fargen og konsistensen på den er i en sminkevideo senere. 

EYELINER GEL HER :  Kjempeskummelt, men veldig gøy med sånt. Jeg var litt skeptisk på å bestille, føler det bare er profesjonelle som klarer å påføre sånn eyeliner - men jeg fikk det faktisk til. Synes det funket kjempebra og er veldig veldig fornøyd - denne varer jo kjeempelenge også, det er såklart et stort pluss.

EYEBROW AND EYELINER PENCIL HER : Til å påføre eyelinergel og til brynpudder.

BDB BROW POWDER HER : Bestillte også brynpudder fordi mitt begynte å bli ganske tomt. Liker å bruke det når bryna skal se litt mer naturlig ut, at de ikke skal være så veldig mørke. Jeg er avhengig av å farge bryn, så dette bruker jeg til mer casuale tider. Har det i fargen light brown.

LIQUID EYELINER HER : Bruker eyeliner også veldig ofte, så den gamle begynte å bli ganske dårlig. Den eyelinergelen var ganske skummel og bestille alene, så denne bestillte jeg samtidig fordi den er så safe. Har brukt denne maange ganger før og er superfornøyd

VIL DERE JEG SKAL LAGE SMINKEVIDEO? 


// Alle produktene jeg bruker er mulig å få tak i hos HAPPYWIFEY.NO og jeg er så heldig å få dele en rabattkode med dere. BRUK KODEN SOFIE SÅ FÅR DU - 10% PÅ HELE KJØPET.

 

 

 

// I sammarbeid med Happywifey.no

 

 


10 kommentarer

Lucky me


10.08.2015 | 20:18 | MAKEUPFor noen dager siden bestemte jeg meg for å spare negler, har hatt lyst på lange negler i lang tid - men som sikkert mange av dere vet, så er det ikke bare å bare å slutte å bite. Bare noen timer etter jeg og Eilin satt å diskuterte det så fikk jeg en melding om jeg ville komme inn å fikse neglene mine, så det takket jeg såklart ja til med en gang. Jeg var i studio Marna og ble ordnet av flinke Marine. Samme som med vipper, så er jo det litt skummelt - det kan jo bli kjempestygt om du ikke gjør det skikkelig. Jeg ble skikkelig fasinert av hele prosessen - satt og beundret neglene mine på slutten. Neglene mine er goals nå, yey!! Føler meg så heldig de siste dagene, har blitt skikkelig dollet opp til skolestart, ikke så værst at jeg har blitt ordnet av så flinke folk også.


Jeg var så heldig å få velge akkurat det jeg ville og med tanke på at jeg ikke har lange negler så er jo det veldig greit med acryl. Det varer opp til 4 uker, siden neglene vokser ut og får "ettervekst". Det koster 1200 for hele behandlingen, men det synes jeg absolutt ikke er gale - veldig greit å føle seg litt fin til skolestart. Etterfylling koster rundt 800 og det samme for shellac. Shellac er jo minst like genialt, det varer i 4 uker og gjør neglene dine beinharde sånn du ikke biter. Jeg ble skikkelig imponert, trodde ikke det kom til å bli SÅÅ fint. Her ser dere før og etter bilder, helt syk forskjell - føler meg såå fin nå. Studioet ligger på majorstuen og er veldig lett å finne; Majorstueveien 31a. For å bestille time ringer du ( 45238498 ) og for å se flere bilder av ting hun har gjort kan dere følge henne på instagram : MARINEROUBAUD  

 

 


9 kommentarer

Vippefin på Rapide


07.08.2015 | 18:17 | MAKEUPIdag har jeg gjort noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre - jeg har alltid hatt veldig lyst, men aldri turt å prøve pga alt folk sier! Dere husker kanskje at Eilin var inne på Rapide å fikset øyenbryna sine tidligere denne sommeren? Jeg fikk da tilbudet om å komme innom nå når jeg var i Oslo å sette på vipper - og da måtte jeg selvfølgelig takke ja. Eilin var råfornøyd når hun var innom, så jeg regnet med dette var folk som hadde peiling. Der tok jeg jaggu rett, jeg er superfornøyd og det ble mye mye finere enn jeg trodde det kom til å bli. Jeg er ikke vandt til å ha på falske vipper eller i det hele tatt ha lengde på vippene - men gud som det løftet hele ansitet. Jeg lå der i ca 2 timer, men med liggestol, puter og ikke minst et herlig personale så var det ingen problem - hele behandlingen var bare behagelig.
De tilbyr flere behandlinger hos Rapide, blandt annet massage, tråding og styling av bryn og forskjellige behandlinger av vipper. Du kan sette på kortere vipper også, med mindre volum - du får egentlig velge helt selv hvordan du liker det, men jeg valgte volum. Det ble jo kjempefint og jeg er superfornøyd mer resultatet, tror nok jeg har blitt bitt av basillen. Bare det at du slipper å sminke deg hver eneste dag for å føle deg vel gjør hele greia verdt det, man får jo så syk selvtillit boost av dette.Jeg var livredd for at det skulle bli skikkelig stygt på, jeg trodde ikke det var noe jeg kom til å kle - men der tok jeg feil. Det er kanskje ikke lov å si, men jeg synes jeg ble kjempefin med det. Mye skryt til flinke Frida som satte på vippene, tusentakk for behandligen! Salongen ligger i første etasje på Steen og Strøm for de som lurer. Hva synes dere, ble det fint?

// Sponset behandling 


10 kommentarer

Everyday skinmakeup


08.03.2015 | 20:45 | MAKEUP Har fått veldig mange spørsmål om jeg kan vise sminkerutinen min, ikke på video men på innlegg. Det kan jeg såklart, men jeg velger og dele det opp - først hudsminken også øyensminken en annen dag. Det ser ut som jeg bruker veldig mye på huden, men det var fordi jeg redigerte lyset i ansiktet veldig forskjellig så dere skulle se forskjell på før og etter bildene. Var ikke så veldig lett å vise på bare bilde når det ikke er dagslys ute eller blits på kameraet. Her ser dere hvertfall min hverdagssminke og partysminke, bruker egentlig det samme bare i forskjellig mengde:


Steg 1: Fondation (Før-Etter)Steg to: Settingpudder (Før-Etter)

Steg 3: Bronzer ( Før-Etter )

Fondation bruker jeg egentlig bare som concealer og dekker områdene jeg føler for å skjule. Jeg klarer ikke og klæsje fjeset fullt i fondation rett og slett fordi jeg er alt for ukomfortabel med det. Settingpudderet bruker jeg i hele ansiktet, og bronzeren på kinnbena og på tinningen. Det er alt jeg bruker på huden både til hverdag og fest, bare varierer mengden sminke alt etter hvor jeg skal. Det hender såklart at jeg føler for å påføre litt highligheter om jeg skal ut, men det er en sjelden gang. 

Dette er hvertfall resultatet, men tenkte og vise dere øyensminen osv i eget innlegg en dag lyset er bedre ute. Hva synes dere? 

 

 


8 kommentarer

Everyday makeup


18.02.2015 | 18:52 | MAKEUP- Everyday makeup -


 

 Har fått veldig mange spørsmåk om hvilken sminke jeg bruker til både hverdags og fest! Greia med meg er at jeg så og si bruker det samme om det er fest eller hverdag, bare i forskjellige mengder. Jeg har prøvd så ekstremt mange produkter de siste årene, men føler jeg har funnet mine favoritter nå. Det er ikke noe sponset innlegg eller sponset produkt, dette er ting jeg bruker pengene mine på selv fordi jeg liker det så godt. Jeg handler veldig mye på makestyle.com/ Coverbrands.no ellers har det blitt når jeg er i Oslo eller i utlandet. Har prøvd ut mye forskjellig og har andre produkter det hender at jeg bruker også, men dette er mine absolutt favoritter som jeg bruker NESTEN hver dag: 


17 kommentarer

Everyday makeup


30.12.2014 | 22:28 | MAKEUP- Hverdagssminken min - 


Siden jeg ikke hadde noen bilder fra hverken gårsdagens eller dagens så tenkte jeg bare og slenge med et par bilder av hverdagssminken min siden det er etterspurt. Igår var jeg, Eilin og Malin ute å spiste god mat på Egon og etter det ble Malin med tilbake på øya for å natte. Vi satt våken en stund for å spille sims, når personene våres druknet seg selv og tok selvmord bestemte vi for å legge opp. Idag har vi egentlig bare gjort det samme, spillt sims, spist godteri og slappet av. Malin er i byen for å spise mat med familien nå, men kommer tilbake så skal vi ha spillkveld med familien Laxaa og familien Synnes, det blir koselig. 

 


10 kommentarer

Polish me


06.11.2014 | 00:30 | MAKEUP- Helt klart favorittene mine - 

For litt siden skrev jeg ett innlegg om at jeg endelig har blitt kvitt uvanen å bite negler. Jeg sa også at jeg hadde bestillt et par neglelakker fra LAKKSTORE og at jeg skulle vise dere når jeg mottok disse i posten. Jeg bestillte de dere ser på det øverste bildet, men de var så grei at de sendte med et par ekstra. Så glad jeg ble når jeg fikk denne pakken, jeg elsker neglelakker i alle farger og varianter, så nå har jeg litt flere i samlingen min. Klarte faktisk å slutte og bite pga jeg tok på neglelakk, så må nesten bare fortsette med det så jeg ikke faller tilbake. Jeg synest disse glitterneglelakkene er utrolig fine, men det er enda finere om du legger en base med farge først, så fyller du på med glitterneglelakk så det blir litt mer kompakt farge. Prisene kan man hvertfall ikke klage på!!:)


Såå mange nydelige farger. Har ikke fått tid til å prøve noen farge enda siden jeg har på gammel neglelakk nå, men tenkte jeg kunne vise dere hvordan alle ser ut på en dag - så kan jeg vise resten av samlingen min en annen dag. Gir dere en liten update om noen dager, satser på jeg har fått fikset og prøvd de iløpet av kort tid så jeg kan fortelle hva jeg synest om de. Vanskelig og annbefale et produkt når man ikke har prøvd det enda, men jeg tenkte bare vise dere fargene først siden de var så freshe

Q: VAR DE IKKE FIN VEL?

 7 kommentarer

Mine hverdags-sminkekoster


03.11.2014 | 10:58 | MAKEUPTviler på jeg er den enste som digger sminkekoster i alle varianter. Jeg hadde ikke hatt noe imot å fyllt opp rommet mitt med sminkekoster uansett hvor lite jeg egentlig har bruk for de. Jeg har ganske mange, men tenkte og vise dere hvilke koster jeg faktisk tar i bruk hver eneste dag. Det er ikke så mange i forhold til hvor mange jeg faktisk har, men dette er helt klart favorittene. Jeg har noen gode fra Body Shop og ett par andre plasser, men de jeg bruker hver eneste dag er faktisk fra Sheinside.no! Dette er ikke ett sponset innlegg som mange av dere kommer til å tenke, det er faktisk disse kostene jeg bruker til hverdags. Trodde ikke jeg kom til å like de så godt og at de kom til å være så gode når jeg bestillte de, men de var de faktisk. De er myk men hårene er ikke alt for lang, akkurat sånn jeg liker de. Ganske greit, så slipper jeg å bruke så mye penger på sminkekoster, siden de egentlig er ganske dyrt overalt. Annbefaler dere og sjekke sheinside sine om dere vil noe bra til en rimelig pris ♥

 


- Mine hverdags sminkekoster -Q: Hvilke sminkekost-merker bruker du mest?

 

 


 9 kommentarer

My everyday makeup


29.10.2014 | 08:39 | MAKEUP

- Glemte og ta bilde av øyenskyggen min, bruker som regel NudeTude settet mitt og det har jo dere sett mange ganger før -

 

 


6 kommentarer

Min ansiktspleie


20.09.2014 | 16:47 | MAKEUP1. Jeg bruker Body creamen fra Dove i ansiktet - og ja jeg er fullstendig klar over at det står body cream og jeg bruker den fortsatt i ansiktet. Jeg synest denne kremen er kjempegod og bruker den hverdag før jeg legger meg - hvertfall når jeg husker på det. Denne påfører jeg altså først, før jeg fortsatte med bryna og masken. 

2. Etter jeg hadde påført fuktighetskrem bruker jeg denne øyenbrynsfargen - kjøpt på Cubus, men fåes også kjøpt på h&m. Det er altså den øyenbrynsfargen jeg bruker slik jeg ikke trenger og tegne på brynene hver dag. Jeg har farget brynene mine 8-9 ganger nå med sånn depend farge, og synest det er så mye bedre enn at jeg må farge de hverdag med øyenbrynspenn. Jeg kommer sikkert til og få massemasse spørsmål på hvordan jeg påfører osv, men bruksamvisning kommer med pakningen. Det står på bruksamvisningen at det skal virke i 15-30min, jeg bruker og la det virke i 30min fordi fargen blir mye finere synest jeg ( du kan farge øyenvippene med denne også, det skal også virke i 30min). Om jeg har noen mørkere områder på brynet så lar jeg kanskje det virke litt lengre hvor jeg vil ha det mørkere. Husk at jeg har veldig mørke bryn, så om du ikke har fullt så mørke burde du prøve deg frem, påfør heller flere ganger enn at det blir svart med engang.

3. Etter jeg har påført øyenbrynsfargen, bruker jeg denne masken - 3i1 skrubb. Den er serriøst hærlig! Den både vasker, rensker og skrubber huden på samme gang og jeg synest den funker kjempebra. Jeg påfører den i hele ansiktet, og lar den bare virke samtidig med øyenbrynsfargen. Dere ser på bildet hvordan jeg har påført påde øyenbrynsfargen og masken!

Husk når du påfører øyenbrynsfargen at du må vaske skikkelig bort ALT som ikke skal bli mørkt. Bruk en våt q-tips til og fjærne alt rotet rundt, for om du får litt farge på øyenlokkene og lar det virke i 30min så blir du brun der  - så vær litt forsiktig, gjerne la en venn gjøre det på deg første gangen ♥ Nå vet dere altså hvordan jeg "steller" huden og øyenbrynene mine. Veldig greit, med tanke på at jeg ikke trenger og stresse med øyenbrynene hver dag, og trenger heller ikke bruke masse penger på å farge de på frisøren.


5 kommentarer

Et billigere alternativ


15.08.2014 | 12:53 | MAKEUPVar så heldig at jeg mottok en stor pakke med sminke når jeg var på ferie. Det sto desverre ingenting om hvor de var fra, ikke nettsted og ikke butikknavn, men jeg vet at disse tingene kan du få kjøpt på Cubus blandt annet. Merket er Viva La Diva og er et veldig godt alternativ for folk som ikke vil legge så alt mye penger i sminken de bruker. Dette er et godt merke som jeg selv bruker endel av! Før jeg fikk denne pakken hadde jeg noen ting jeg brukte fra dette merket allerede, men nå blir det nok mye mer brukt. Både pigmenteringen og fargene er kjempebra, prisen kan man hvertfall ikke klage på. Nå vet jeg ikke hva disse produktene koster, men vet at når jeg har sett på denne sminken så er prisen mer enn overgåelig for de fleste. 

Jeg prøvde disse produktene tidligere idag for første gang samtidig som jeg laget sminkevideo, skal redigere den så fort jeg kan så legger jeg den ut med engang den er ferdig. Noen av dere som bruker dette merket?


5 kommentarer

My makeup


16.06.2014 | 10:10 | MAKEUPHar fått så mange spørsmål om jeg kan vise sminken jeg bruker, og grunnen til at jeg ikke har gjort det før nå er nettopp dette. Jeg bruker veldig lite sminke generelt, så finner det egentlig ikke spennende! Jeg bruker mer om jeg skal i selskap og diverse, men til hverdags er det lite jeg har på. Jeg reagerer på hudsminke, så det bruker jeg  kun ved spesielle anledninger. Disse to produktene er altså mine musthaves, alt jeg bruker egentlig. Maskara og øyenbrynskost - kan være dager jeg føler for og ta på litt dipliner eller øyenskygge, men det er ikke ofte.

Dette er kanskje litt bedre, litt mer enn til hverdags. Jeg bruker veldig lite på huden, men liker og ha smokey-eyes om jeg skal ut eller om jeg tar bilder til bloggen! Jeg ser så utrolig stor forskjell på øynene og synest det er det fineste noen kan bruke - tenkte og lage en video / innlegg om dette senere, altså hvordan jeg lager smokey-eyes. Mange har også spurt hvilken concealer og fondation jeg bruker, men pga skille liker jeg ikke og bruke det - jeg ser så utrolig godt når andre bruker det så jeg har valgt og droppe det selv for en mer naturlig look. 

♥ 


10 kommentarer

Min favorittparfymer


12.03.2013 | 23:25 | MAKEUPQ: Hvilken parfyme er din favoritt?

♥ Sofie Laxaa


14 kommentarer

Hverdagssminkevideo + øyenbryn


10.03.2013 | 19:28 | MAKEUPVille bare informere dere om at ATM så sitter jeg og redigerer hverdagssminkevideo! Det som er mest etterspurt er jo øyenbrynsvideo, så jeg viser dere hvordan jeg gjør det i starten av videoen. Den kommer iløpet av kvelden, men det er ingen vits å mase - jeg legger den ut så fort den er ferdig. Så stay tuned ♥

Tok noen bilder av "arbeidsplassen" hahah! 

♥ Sofie Laxaa


9 kommentarer

Coming up


07.11.2012 | 03:22 | MAKEUPSenere idag kommer det endelig videoblogg - i sminkemappa mi!! Her har dere et par "in action" bilder. Disse er selvfølgelig redigert, men tanke på at videoen kommer til å ha elendig kvaltet fordi batteriet gikk tomt midt i, så det ble webkamera.. menmen♥ Gled dere!! Jeg skal lage enda en video btw. Noen tips?

♥ Sofie Laxaa


10 kommentarer

elsker lulu`s


18.10.2012 | 18:22 | MAKEUPHar så sinnsykt lyst på flere av disse i alle farger og varianter. I LOVE LULU`SQ: Har du noen lulu`s vesker?

Sofie Laxaa

 


12 kommentarer

Elf - eyeslipsface


17.10.2012 | 11:07 | MAKEUPNår jeg dro til byen igår, fikk jeg vite at Eilin hadde fått pakke i posten og at hun hadde bestillt dobbelt av nesten alt, så jeg skulle få noen sminkekoster osv. Jeg fikk litt mer enn som så! Er ikke lurt og bestille bl.a sminke for øynene som f.eks øyenskygge, maskara og eyeliner osv - det er ikke sunt for ansiktet / huden. Men om du skal bestille sminkekoster og sminke til øyenbryn osv så vil jeg absolutt anbefale dere denne siden. Sikkert den billigste siden som finnest når det kommer til sminke. Om dere skal bestille koster så mååå dere huske og ikke trykke på brushes - men på mineral eller studio(ogsåå brushes) fordi om du velger brushes så får du sånne stive ekle koster:/ Har dårlig erfaringer med det - men disse må være noe av det deiligste!! Dere finner hjemsiden demmes HER Syykt billig.Q: Har du sminke fra elf?

Sofie Laxaa


16 kommentarer

Sminke til 200lappen


02.10.2012 | 16:51 | MAKEUPNå skal faktisk jeg en tur til byen for og kjøpe sminke til ikke under eller over 200lappen. Mange som har spurt meg om dette, så da tar jeg det nå. Skal prøve og finne alt jeg trenger for under 200kroner. Litt av en utfordring - blir nok ikke så mye kvalitet, men jeg skal jo selvfølgelig teste sminken også:) Bruke det noen dager selv og fortelle dere hva jeg synest! Viser dere på video hva jeg har kjøpt♥

Q: Vil dere jeg skal gjøre slike ting oftere?

Sofie Laxaa


19 kommentarer

selvpleie


02.09.2012 | 15:39 | MAKEUPAvogtil må man ha litt selvpleie - og det hadde jeg og Eilin igår. Ble bare bilder av meg, siden Eilin er kamerasky! Vi brukte en mudmask fra epoch og den fungerer sinnsykt bra, får babyhud når du er ferdig. Veldig mange tenker at når de har brukt facemask eller muddmask så blir huden kjempefin og ren, men det har seg slik at når skal ta av masken så er det kjempeviktig og ta bort alt - SKIKKELIG. Og etter det så er det veldig lurt og påføre en fuktighetskrem slik at huden ikke tørker ut. Greit at huden er kjempedeilig med en gang du har tatt av masken, men dette varer ikke lenge om du ikke gjør det skikkelig. Blir veldig tørt etter en stund om du ikke gjør det. Spesielt med den mudmasken fra epoch!

Q: Har du prøvd muddmask før? Bruker du og ta det?

LOVEsofie


27 kommentarer

sminkevideo


17.08.2012 | 20:03 | MAKEUPDa kom min førte video på bloggen. Ignorer at det står s0fiesl.blogg.no - det er fordi jeg la den ut på den andre bloggen og glemte at jeg skulle legge den ut her også. MEEN det er meg, og det er en video - såå! Dette er altså hvordan jeg sminker øynene mine når jeg skal noe spesiellt. 

BTW: Vet det ser ut som jeg klæsjer på utrolig mye sminke, men bare se på sluttresultatet at det ikke er så mye som det ser ut som :)

Håper dere liker den♥

 

Q: Hva synest dere?
LOVEsofie

7 kommentarer

Sminkevideo


17.08.2012 | 17:28 | MAKEUPSenere i kveld får dere en sminkevideo, der jeg viser hvordan jeg sminker meg om jeg skal noe spesielt. Er veldig glad i og gå uten sminke, men om jeg skal på shopping, selskap eller noe annet så bruker jeg og gjøre det lille ekstra. Blir sikkert en kjempedårlig video, siden jeg ikke kan det med redigering osv.. men dere får ta til takke med det dere får! - blir ihvertfall noe! hihi ♥Q: Vil dere jeg skal begynne og legge ut videoblogger?

LOVEsofie


8 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©