Romjulsmys


30.12.2016 | 23:02 | UNCATEGORIZEDNå koser vi oss her på hytta. Skal innrømme at jeg har vært litt rastløs de siste dagene, blir liksom litt "kjedelig" i lengda med dette været ute. Har sittet inne på hytta siden den dag vi kom, har liksom ikke vært fint ute en eneste dag faktisk. Igår derimot, da var det bygdafest som jeg kaller det. Da var hele familien i Nordfold på noe vi kaller sluttalaget, en romjulsfest her i Steigen. Da fikk vi spist god mat, danset litt og vært litt sosial. Så idag var vi klar for film og sofasitting igjen, så nå sitter jeg og Eilin godt plassert i godstolene og ser The green mile- verdens beste film, bokstavlig talt. 

 Processed with VSCO with a5 preset
 Processed with VSCO with a5 preset

Jeg og Lene, gosser oss på romjulsfest ♥

 

 


1 kommentar

Julegave til meg selv


28.12.2016 | 20:57 | UNCATEGORIZEDJeg kom på at jeg fortsatt har en rabattkode hos Daniel Wellington og tenkte jeg kunne dele den med dere en siste gang. Bruker du rabattkoden SOFIEMOTE får du 15% av på det totale beløpet. Er vel lov og unne seg en sen julepresang til seg selv ? hehe. Nå har jeg faktisk en liten samling av DW klokker selv, synes de er så enkel og tidløs, det går liksom til alt. Kunne ønske de fikk inn sølvremmer eller stål, det er det eneste jeg mangler nå- så har jeg liksom alt jeg trenger. Har hatt den sorte i over 1 år, men fikk denne sorte litt mindre modellen for 1 mnd ca. Er kjempefornøyd med den, føler den gjør litt mer av seg enn den klassiske som hele verden har. Elsker detaljene med stener inni og at den er rosë farget. 

// samarbeid med DW


5 kommentarer

Min Julaften


27.12.2016 | 22:37 | VIDEOBLOGGDa var endelig videoen fra min julaften klar og jeg håper virkelig dere liker den. Det er egentlig mest for min og min familie sin del jeg lager sånne videoer, er så evig koselig å se tilbake til disse tidene. Har en video fra tidligere når vi feiret jul på hytta og det er helt klart favorittvideoen min, bare pga minnene. Gleder meg allerede til om noen år hvor jeg kan se tilbake på dette. Og det kommer forresten en unblogged fra hele ferien min også, men tenkte det var koselig å lage en fra julaften også. Bedre med for mange enn for få, sant? 

Håper dere likte den ♥

3 kommentarer

Verdens beste dag


25.12.2016 | 16:46 | UNCATEGORIZEDAll planlegging og venting på denne dagen og nå er det over, men det er helt klart verdt det. Jeg hadde en helt fantastisk dag med familien igår og jeg har filmet alt til dere, så det kommer snart en unblogged video jeg gleder meg til å dele med dere. Jeg er kjempefornøyd med dagen igår, selv om jeg egentlig fortsatt ikke har så spesielt med julestemning. Jeg føler egentlig det er sånn som skjer med åra, at den julestemningen jeg hadde som liten egentlig aldri kommer tilbake. Når jeg ser på tanteungen min, så forstår jeg godt hvorfor det var som det var. Alt blir jo lagt opp for de små, med godteri og gaver hele dagen, med nissen på besøk og at de blir skjemt bort i oppmerksomhet hele dagen. Bare jeg som gleder meg til å lage tradisjoner når jeg selv får barn?Nå skal vi spise rester og kose oss med brettspill og jacuzzi, så vi snakkes senere. Jada, dere skal få vite hva jeg fikk til jul også! Vet det alltid er det mest etterspurte etter jul, men jeg venter litt med det. Har dere hatt en fin julefering?? Ble forresten lite bilder denne dagen, var mer fokusert på å filme alt som skjedde.

 


2 kommentarer

Jeg lever


21.12.2016 | 23:05 | UNCATEGORIZED
Jakke HER og HER


Da var jeg tilbake for fullt. Takk for tålmodigheten deres, men som jeg sa; det har vært helt kaos denne måneden. Har hatt sang oppdrag hver eneste dag de siste 2 ukene, så nå blir det jaggu godt med ferie. Imorgen reiser vi til Steigen endelig, så håper jeg endelig får litt julestemning. Er så kjipt at det blir mindre og mindre for hvert år, selv hvor mange julekonserter jeg har vært på- ingenting som gir meg stemning. Men ja, nå skal jeg kose meg med en julefilm sammen med Sophia, vår siste dag i 2016. Vi snakkes senere folkzz, tenkte bare gi et lite pip fra meg. 


 


5 kommentarer

Sånn går nu dagan..


11.12.2016 | 19:27 | UNCATEGORIZEDJeg har et sånt veldig hat elsk forhånd til denne perioden før jul jeg. Har massevis av oppdrag både alene og med disse jentene, noe jeg elsker. Men at jeg ikke får tid til noe annet er veldig kjipt, og med min elendige døgnrytme så blir jeg utslitt av absolutt alt. Får liksom ikke tid til noe annet på denne tiden av året, men siden det er noe jeg elsker så høyt så går det liksom greit. Føler meg faktisk veldig heldig, at jeg får bli med på så mye gøy via sang. I det siste har jeg sunget både på Amfi Moa, Storsenteret, Terminalen og Colorline- det er jo veldig stas. Så om dere lurer på hva som skjer og hvorfor jeg er så dårlig med oppdateringer, så vet dere nå. 


Jeg kjører på med ukens spørsmål hver søndag btw, bare sånn nederst i innlegget. Får ganske mange spørsmål, så tenkte det var på tide at jeg besvarte noen av de. Velger de mest spurte og besvarer det i søndagens innlegg fremover. Så om dere lurer på noe så er det bare og spørre i vei. 

Hvorfor har du sluttet med youtube? 

Jeg har ikke sluttet, bare tatt en liten pause nå når det skjer så masse. Jeg har også klart og ødelegge kameraet mitt, så må få fikset det før jeg får gjort så veldig mye. Har mange planer fremover, men venter til jeg møter Eilin og får planlagt alt skikkelig i jul. 

Hvordan er Romwe og Shein i størrelsene? 

Gurimalla så ofte jeg får dette spørsmålet. Gå opp en eller to størrelser, fordi begge er veldig små i størrelsene. Jeg bestiller absolutt ALT i large, det bruker som regel alltid og gå fint. Jeg bruker small/medium til vanlig. 

Kan du lage video på julaften? 

Jaa, til jul kommer det både unblogged og andre videoer. Blir lettere når Eilin og jeg er sammen, da blir det alltid video! Tenkte og lage en unblogged julaften og unblogged jul, gleder meg til det. Er alt for lenge siden sist nå og vet det er mange av dere som liker de!

 

 


 


2 kommentarer

Julegavetips


07.12.2016 | 20:50 | UNCATEGORIZED
 

Klokkene finner du HER

Tenkte jeg kunne tipse dere om dette, siden jeg ikke har delt det på bloggene enda. Jeg har fått en rabattkode som jeg får dele med dere, så da må jo jeg nesten gjøre det. Bruk koden SOFIEMOTE så får du 15% av hele summen. I fjor kjøpte jeg klokke til mamma fra Daniel Wellington, noe som virkelig slo an. I år derimot, bestemte jeg meg for å kjøpe det i julegave til meg selv. Så nå har jeg den fineste klokke-samlinga, elsker disse faktisk. Så enkle og tidløse!

 


 

" Badabababaa, im loving it "
 


2 kommentarer

Tanker midt på natta


06.12.2016 | 01:33 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with e7 preset
Jeg kom nesten nettopp hjem jeg, og jeg er langt ifra trøtt enda. Jeg misunner dere A-mennesker så inderlig. Tenk å kunne legge seg på puta klokken 11-12 og sovne, deretter stå opp tidelig på morgen og føle seg opplagt. Det er en helt annen verden for meg, livet mitt er så langt ifra det som man kan komme faktisk. Har ikke vært hjemme idag, og igår var jeg sliten etter en lang dag med sang. Derfor tenkte jeg; hvorfor ikke bare oppdatere bloggen nå, klokken er jo bare halv2 på natta? Så her sitter jeg, på Jan Martin sin acer pc og blogger fordi jeg har glemt min mac i bilen til en kompis. Har heller ingenting kult jeg kan fortelle dere, fordi sånt driver jeg ikke med. Netflix, sang, lekser og blogg...story of my life. 

Processed with VSCO with e7 preset
Processed with VSCO with e7 preset

Genser HER

Jeg mottok to pakker idag da, er det kult nok til å dele? To pakker med deilige gensere og klær jeg kan bruke masse fremover. Blandt annet denne digge genseren^ som er såå cool. Skulle trodd det var pakker jeg hadde bestilt til noen andre, siden det snart er jul. Men neida, har vært litt ego jeg. Ikke begynt på en eneste gave, bare kjøpt masse kule greier til meg selv. Men det går fint, jeg er alltid like treig når det gjelder gave, begynner aldri og stresse før alle forteller meg at de er ferdig med alle gavene. DA tenker jeg det er greit og starte. Litt sånn som med skolearbeid dette faktisk, stresser ikke før jeg innser jeg egentlig er for sen. Hvert år. Var faktisk bombesikker på at jeg kom til å være ferdig med gavene tidelig iår, men det blir liksom litt glemt blandt all netflixen. Velvel, prøver igjen neste år. Har jo litt tid på meg enda heldigvis. Noen andre som er sånn?
 


6 kommentarer

Jeg elsker deg, Lørdag


03.12.2016 | 15:47 | UNCATEGORIZEDJeg fikk en skikkelig god nyhet denne lørdagen, at jeg får ny telefon neste uke. Jeg fikk jo ny iphone med Eilin for en mnd ca, men den funket ikke fra dag 1- så har lagt inne på reprasjon siden jeg fikk den. MEN, nå får jeg endelig ny telefon. Jeg har iphone 5 jeg, ikke at det er noe galt i det- men min telefon er bare...ekkel. Jeg har knust den utallige ganger, så trodde jeg det var en god ide og legge den i bhèn når jeg var på trening. Det anbefales ikke, med mindre du også vil ha en telefon full av svette UNDER skjermen. Kan ikke tro at jeg engang skriver dette, så ekkelt er det faktisk. Gleder meg til å kaste den og aldri se den igjen, stygge stygge telefon. 


 

Endelig funnet meg vintersko også, du finner de HER // Topp & Jeans BIKBOK

Nå sitter jeg og venter på pianisten min, som er så snill og spiller for meg når jeg får sangoppdrag. Vi skal øve til morgendagen og til ikveld, noe jeg trenger nå. Stemma mi er helt på styr, men jeg tror den kan bli bedre til imorgen. Jeg håper* den blir bedre til imorgen. Forresten, kjempekoselig å høre at det er så mange av dere som kommer for å se på. Jeg gleder meg!! 
 


8 kommentarer

Årets vinterjakke


02.12.2016 | 21:20 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Jakka finner du HER


Denne jakka er seriøst alt! Har sagt at jeg skal vise dere når jeg kjøper meg ny vinterjakke og valget endte på denne iår. Jeg har allerede en parajumper, men trengte en jakke jeg kunne bruke til alt. En jakke jeg kan slenge over joggisen, en jakke jeg kan bruke på skolen og en jakke som holder meg varm. Denne er perf og ikke minst, minimalistisk! Akkurat som jeg liker det. Adidas er garantert en favoritt for tiden, husker det var veldig in for ca 6 år siden også. Ikke værst og komme så sterkt tilbake altså. 

Jeg vet, dere ser ikke jakka så veldig godt på bildet. Men det blir selfies når det blir mørkt ute klokken 3 på dagen. Alt blir bare dårlig, får ikke tatt bilder i speilet engang. dumme dumme lys. Men om dere er nyskjerrig så kan dere sjekke bildene på linken^

 

// Sponset produkt

 


5 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©