Moa Live


01.12.2016 | 00:02 | UNCATEGORIZEDHehe, Sophie Laxaa faktisk. 


Jeg har blitt syk jeg, typisk min flaks. I helga skal jeg nemlig på en mini tour på Moa og synge hele dagen, noe jeg har gledet meg til veldig lenge. Husker jeg fikk tilbudet ifjor også, men da hadde jeg desverre ikke mulighet- så blir veldig kjipt om jeg mister stemmen elns før helga nå. Det er jo søndagsåpent på Moa i Ålesund, så om noen vil ta turen og høre på så er det superkoselig. Det er så mange flinke som skal synge, så anbefaler dere og ta turen om du bor i Ålesund området assaa

Mottok denne herligheten av en genser idag, den finner du HER

// Sponset innhold


4 kommentarer

Julegavetips til mor/søster/venninne


29.11.2016 | 15:40 | TIPS♦ GAVEKORT. Dette er jo veldig safe og gi bort i gave. Mange mener at det er sånn siste liten gave og at det er veldig upersonlig, men altså - hvem blir ikke glad for å få gavekort vel? Da kan jo de kjøpe hva de selv ønsker. Om du skal kjøpe gavekort anbefaler jeg og kjøpe senter-gavekort så de kan bruke det på flere butikker og ikke bare i en spesifik butikk, så har de litt mer og velge i.

♥ PARFYME. Det finnes pakker som du kan kjøpe på f.eks cubus hvor de har både bodylotion og parfyme i en boks. Disse pakkene synes jeg er genial til julegaver og det er alltid like koselig å få. Finnes også haugevis av slike på nett, mange av de får du tak i for en veldig god pris også. 

♦ INTERIØR. Hva med duftlys eller godteriskåler? det er alltid en seier for jenter som bryr seg om rommet sitt. Om du føler en skål er kjipt, så kjøp litt godteri og fyll den opp..hvem blir vel ikke glad for litt julegodter. 

♦ PERSONLIG GAVE. Dette må jo være det absolutt beste. Lag en scrap bok, lim inn bilder av dere, kjøp artige klistremerker og skriv ned de beste minnene deres. Det går også ann og bestille slike bøker på nett, tenk så koselig å ha da!! HINTHINT VENNER AV MEG

♦ SMINKEMAPPER. Lulu`s, Malene Birger og Happy wifey sminkemappene er jo dødsfin, de finner du på makestyle.no, coverbrands.no, Nelly.com og happywifey.no blandt annet. Eilin fikk den fra MB til jul ifjor, og den er superfin! 

♦ HÅRPRODUKTER. En deilig shampoo og balsam er faktisk veldig kjedelig å bruke penger på selv, men veldig gøy å få i gave. 

♦ BØKER. Nå er det snakk om makeupbøker og stylingbøker - de er jo dødsfin som dekor på soverommet men også som inspirasjon i hverdagen. Disse finner du på alle bokhandler overalt. Eller..Sophie Elise - Forbilde? Tipper mange har lyst og lese den. Jeg er ikke et bok menneske, men den har jeg faktisk veldig lyst å lese.

♦ FESTIVALPASS. Billetter til findings i Oslo eller Jugend i Ålesund f.eks? Genialt. 

♦ SPORTSTØY. En sportsbh eller treningstights i en sprek farge burde jo stå på alles ønskeliste.

♦ KLOKKE. Cmyk, glitter og accessories butikkene har mange fine klokke til en billig pris, eventuelt kan man alltids spleise med andre venniner og kjøpe en litt dyrere klokke. F.eks Daniel Wellington som har verdens fineste klokker! Jeg mottok faktisk noen igår, som jeg kommer til å vise dere veeldig snart. Er SÅ fornøyd. 

♦ OUTFITS. For tiden finnes det så mange billige nettsider, så hvorfor ikke bestille en søt topp og et smykke du synes passer til venninna di. Om man er tidelig ute med julegavene kan man finne på mye rart. Jeg anbefaler helt klart Shein og Romwe om du vil finne billige, men samtidig fine klær. Om man går og titter i butikker kan jeg garantere deg at du finner mange kupp på salg også, så why not? Dette er kanskje litt vanskelig, jeg synes hvertfall det å kjøpe klær til folk kan bli litt tricky. 

♦ ACCESSORIES. Vanter, lue, skinnhansker, kosesokker, skjerf. Dette er alltid koselig å få på julaften.

♦ PYSJAMAS. På bikbok finner man mange fine pysjamaser eller morgenkåper. Tenk så deilig å ha på ny pysjamas/ morgenkåpe i romjulen når man bare skal sove lenge og slappe av. Selvfølgelig ellers også, men ferier og helger speiselt.

♦ DEKSEL. Bare jeg som synes et fint deksel er dødsgøy? Det finnes så mange fine der ute og prisen er veldig overkommelig, om du vil ha merker eller ei. Bestillte meg selv et for litt siden, men har desverre ikke fått brukt det siden mobilen har vært på reprasjon i evigheter. Nelly har kjempemange fine!! 


1 kommentar

Advent allerede


27.11.2016 | 22:31 | UNCATEGORIZED1. søndag i advent allerede? wow, som tiden flyr. Dagen ble ikke så julete som jeg hadde håpet, men det ble en liten julebrus som belønning for all leksen jeg har fått gjort idag. Begynner heldigvis å nærme seg ferdig med lekser for dagen, så nå skal jeg og Marte se en siste film sammen før hun reiser hjem imorgen. Ser henne heldigvis om under en mnd, så jeg overlever nok. Jeg kjenner jeg ikke er helt klar for jul enda, så pynting osv tar jeg faktisk ikke før 1.desember- føler det er mer riktig. Pynter dere 1.advent eller 1.desember? Vet ikke hva som er normalt og har ikke laget noe tradisjon på det enda.


Julegenseren finner du HER


2 kommentarer

Julekjolen i boks


26.11.2016 | 15:35 | UNCATEGORIZEDHusker dere pakken jeg var så fornøyd med, som jeg mottok forrige uke? Her har dere den. To døds fine kjoler, som skal brukes masse fremover mot og i jula. Jeg har et skap fullt i kjoler, men den lille svarte er faktisk noe jeg ikke har. Tidløse kjoler som passer hver anledning, enten det er juleselskap eller bursdagsfest. Jeg gleder meg masse til å bruke disse, med både pels og skinnjakke. Det jeg liker med sånne type kjoler, du kan liksom bruke de til alt- alt etter hvilket humør du er i. Nå er jo det black friday weekend og jeg var så heldig å få dele en rabattkode med dere, som gir hele 35% avslag på alt av IVY REVEL. Koden er: 

SOFIELAXAA35

KJOLENE FINNER DU HER

Rabattkoden gjelder kun innen imorgen ( Søndag 27.des ) 

// Sponset klær


7 kommentarer

BLACK FRIDAY BALUBA


24.11.2016 | 22:01 | UNCATEGORIZEDEr vel ikke bare jeg som har planer om å utnytte morgendagen for alt den er verdt? Tenk så mye man sparer på denne dagen, om man klarer å handle effektivt. Typisk at man glemmer hele poenget og ender opp med å bruke penger på alt man egentlig ikke trengte. Jeg har hvertfall planlagt et par julegaver jeg skal kjøpe, men siden jeg ikke har tid til å titte så mye i butikkene får jeg gjøre det på nett. Tenkte jeg kunne vise dere noen gode tilbud dere ikke burde gå glipp av! 


JUNKYARD HER. De har mange gode tilbud hele imorgen, men jeg faktisk veldig usikker på hva enda. De skal ha nye tilburd hver eneste time, så her er det egentlig bare å følge med. 

SHEIN HER. Gratis shipping og 85% av hele dagen, altså??? Jeg har allerede gjort klar handlekurven min her fra, gleder meg til å vise dere når jeg mottar pakken. Bestillte meg faktisk noen fine ytterjakker og en julegenser, jippiii. 

ROMWE HER. Kjøp 1 plagg og få det neste med 90% avslag, ærlig talt, det er jo nesten gratis. De har også opp til 80% på alt hele dagen, det kan man jo absolutt ikke klage på. Så mangler du julekjole eller en fin topp, burde du absolutt sjekke ut den her. NEGLELAKK HER. Den superfine neglelakken min såklart, som man finner på 30% imorgen. Halloen, verdens fineste julegave daa

NELLY HER. Man må jo sjekke nelly også, her finner du jo alt av julegaver. Litt skummelt med denne egentlig, kommer til å klikke meg hjem et par ting selv også, det er faktisk umulig å unngå når de har så mye fint inne. 

TING / LUNEHJEM / ROYALDESIGN / ELLOS / KITCHN. Noen som har ønsket seg interiør eller kjøkkenutstyr? Da burde man sjekke ut disse, selv om jeg ikke har anelse om de skal ha tilbud eller ei, men det skal vel alle? 


3 kommentarer

Gleder meg


22.11.2016 | 22:14 | UNCATEGORIZEDGleder meg til russetid, til siste året på videregående, til å flytte for meg selv og til å bo i storbyen. Jeg føler jeg har mye å se frem til akkurat nå, men spesielt det med å bli voksen. Jeg er faktisk snart 18 år, det er ganske kult det. Endelig kan jeg kjøpe min egen alkohol! Kødda. Men tenk så spennende det blir, selv om jeg ikke helt klarer å se for meg at jeg skal være helt selvstendig. Har jo fortsatt noen gode år hjemme først, så skal bruke tiden fremover på å spise meg mett på mammas kjøttkaker og nyte vaskehjelpen. Det er de to tingene jeg har hørt både Marte og Eilin savner mest! Akkurat nå sitter jeg faktisk og ser på leiligheter i Oslo, en smule dyrere enn her i Ålesund si. Får finne noen jeg kan dele prisen med, så krysser fingrene på at jeg har kjæreste før den tid. Sitter og drømmer meg bort i det å innrede egen leilighet akkurat nå, til tross for at det er et par år til. JEG GLEDER MEG


Caps HER 


Har dere funnet ut hva dere vil etter videregående? 
 


3 kommentarer

UKEN SOM GIKK


21.11.2016 | 22:33 | UNCATEGORIZEDUKENS HØYDEPUNKT: Langhelg og at Marte blir igjen enda en uke, så får jeg tilbringe enda mer tid med tante ungene mine. 

UKENS OPPTUR: Jeg fikk 2 pakker i posten som jeg ble superhappy for, fra Junkyard og IvyRevel. Gleder meg til å vise dere iløpet av uken!! Jeg er hvertfall veldig klar for juletidene nå *hinthint

UKENS PERSON: Thea og Nora såklart. Storkoser meg med gledessprederene på besøk, gruer meg veldig til de reiser neste uke. Er heldigvis bare 3 uker til neste gang jeg ser de igjen, nå begynner virkleig nedtellingen til jul. 

UKENS NEDTUR: 2 Karakterer jeg ikke var helt fornøyd med og at jeg fortsatt ikke har fått tilbake telefonen min fra reprasjon, hater at jeg er stuck med denne styggheten av en telefon. Skjermen er så ekkel at dere ikke engang får se!! 

Jakke HER 


UKENS HUMØR: Variert. Jeg har det generelt veldig fint, men har hatt noen kjipe momenter. Er ikke motivert til å gjøre en dritt for tiden, hverken på blogg eller skole, dette mørket går alltid innpå meg. Men å ha gulla mine her gjør alt veldig mye bedre heldigvis. 

UKENS FILM: World trade center & Syv liv, men så har jeg litt lyst å si Trainwreck, bare fordi den får meg til å le. 

UKENS SERIE: Har ikke kommet så veldig langt enda, men Orange is the new black. Har bare sett et par episoder, men jeg liker den veldig godt så langt. Får se om litt da, er verdens mest utålmodige person og kommer meg sjeldent til slutten av en serie uten at jeg blir alt for lei. MEN, i will try.

UKENS INNKJØP: Verdens fineste klokke, jeg viser dere den senere. Den har nemlig ikke kommet enda, men jeg ser den er på vei!!

UKENS LÅT: Love on the brain - Rihanna 

UKENS MAT: Chicken tandori, uten tvil. Det var faktisk middag 3 ganger forrige uke, en gang med Marte, en gang med Sophia og en gang oppvarmet. Jeg er ikke mye til konemateriale når det kommer til matlaging, men Chicken Tandori er jeg faktisk helt rå på. 

 


3 kommentarer

Kjære julenisse


17.11.2016 | 22:50 | UNCATEGORIZEDI år ønsker jeg meg faktisk nesten ingenting. Synes det vanskeligste hvert år er det med ønskeliste, vet liksom ikke helt hva jeg skal ønske meg. Er så heldig å kan si at det faktisk er ingenting jeg trenger nå. MEN, det er såklart mye jeg har lyst på og det er vel på tide å finne ut hva det er. Eilin har mast på hele familien om å skrive ønskeliste i over en mnd nå, så burde vel komme med noe ganske snart. Har tatt en omgang i skapet i kveld og fant ut at jeg har alt for mange skinnjakker. MEN, jeg har ingen ordentlig skinnjakke..jeg vil ha det jeg. Disse er kjempefin og deilig på, men jeg ønsker meg en jakke jeg kan ha til jeg blir gammel- altså, med veldig god kvalitet. Jeg bruker skinnjakker alt for mye, men det er jeg heldigvis ikke alene om- så føler det kanskje er noe jeg "mangler" i skapet. Selv om jeg egentlig ikke gjør det i det hele tatt. 

Processed with VSCO with f2 preset
Gul fra ZARA // Blå HER // Rosa HER // Svart SHEIN


For et luksusproblem. 

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har hvertfall tittet litt rundt på nett, men uten lykke. Vet dere om noen fine skinnjakker av god kvalitet? Gjerne en som er i litt god størrelse, vil liksom ha en jakke jeg kan bruke til hva som helst, også med en hoodie under. Så heller en casual og KUL jakke enn en damejakke, skjønner? haha. Jeg har et bilde i hodet, men finner den liksom aldri.


9 kommentarer

Klør etter shopping


14.11.2016 | 21:37 | UNCATEGORIZEDMin alltime favorittgenser finner du HER. Kødder ikke når jeg sier jeg bruker denne HELE tiden.


Juletider er skummelt for lommeboka assa. Sitter og skroller meg gjennom hele internett for å finne ut hva jeg kan kjøpe i julegaver til folk, men jeg gjør egentlig ikke annet enn å friste meg selv. Hittil har jeg klart å klikke hjem to par sko, to rålekre kjoler, et armbånd og  ting som ligger i handlekurven og vurderes nå. Har litt lyst å kjøpe meg en sånn søt julegenser som jeg hadde ifjor, brukte den så mye- føler jeg må ha en til. Synes Shein og Romwe er veldig flink på sånt, uten at man må betale så alt for mye. Skal være sånn psyko julenerd dette året, pynte rommet mitt, bake og gjøre alt i min makt for å for en gangs skyld ha julestemning i desember. Da må nesten en reinsdyrgenser til altså. Bare vent og se, i desermber ser dere ikke meg i noe annet enn juletema klær. Lover.
Vet dere om noen søte gensere med juletema?


4 kommentarer

Hva skjerà?


10.11.2016 | 23:11 | UNCATEGORIZEDJeg vet, jeg vet. Lenge siden sist og alt det der. November og Desember er alltid stress fylte måneder for meg, når det kommer til alt egentlig. Det blir mørkt ute supertidelig, jeg har mange sangoppdrag alene og med GESS, julegaveshopping og mye mer. Jeg prøver ikke å unnskylde fraværet på bloggen, vil bare at dere skal synes sykt synd i meg. Neida, men det er veldig mye som skjer for tiden- i tillegg så sover jeg i mange timer hver eneste dag etter skolen. Det kan jeg vel egentlig ikke skylde på noen andre enn meg selv. Not good. Marte er her med tanteungene mine også nå, så kan adde det på lista mi. Det at jeg skulle søke meg jobb tror jeg vi bare kan glemme altså. Hvordan får folk tid til alt? Jeg skjønner det ikke. Foto: Srisoi's Photography


2 kommentarer

LANSERER MITT EGET PRODUKT


06.11.2016 | 14:32 | UNCATEGORIZEDJeg er såå stolt av dette og har ventet alt for lenge med å dele det med dere. Jeg har nemlig fått min egen neglelakk!! Synes dette er så sykt stas og håper dere liker den. Føler denne lakken er SÅ meg! Noen av dere tenker kanskje; en helt vanlig grå neglelakk? Jeg tenker at; denne lakken går til alt, den gjør mye av seg og den passer alltid og året rundt. Jeg har haugevis med lakker, men ender alltid opp med grå til slutt uansett og nå kan jeg gå med min egen. Hvor kult er ikke det? Jeg er superstolt. Vi er 8 youtubere som har hver sin lakk i en vloggkolleksjon og jeg elsker alle disse lakkene. Så mange friske farger og så mange nøytrale som funker året rundt. Min favoritt er såklart min, hehehe. Men liker veldig veldig godt de kyliejenner fargene også og..nei det går faktisk ikke velge, jeg liker alle jeg. Gleder meg til at folk spør hvilken lakk jeg har på, så bare: BOM, SOFIE LAXAA VEL.


LAKKEN FINNER DU HER

Om dere kjøper lakken min og legger ut på instagram, så gjerne hashtagg #TLDESIGNSOFIELAXAA & #TLVLOGGKOLLEKSJON. Hadde vært dritkult og se noen av dere i mitt produkt. ææ, det er så kult.//I samarbeid med TLBEAUTY


 


7 kommentarer

En hilsen fra sofaen


03.11.2016 | 22:24 | UNCATEGORIZED
Sophia ville ikke bli med på bilder idag, så jeg fant en løsning^ Idag har vi tatt pause fra virkeligheten. Ingen lekser, ingenting. Vi har bare slappet av og sett serier, så nå sitter vi og hulker i sofaen av slutten på Prison Break. Nå sier jeg meg offisielt ferdig med den serien, for andre gang. Klarte endelig og se alt, til og med den dumme slutten som jeg hater noe så inderlig. Men det var på tide! Nå begynner jeg på Game of Thrones, har liksom bare hørt skryt av den serien, så gleder meg veldig. Har så sinnsykt høye forventinger nå, så om den skuffer....da hører jeg aldri på dere igjen. Neida, joda. Kødda. Vi snakkes senere, for nå skal jeg gråte litt til.


1 kommentar

FALL INSPIRED


03.11.2016 | 19:14 | VIDEOBLOGGHåper dere liker den ♥


4 kommentarer

Mine beste studietips


02.11.2016 | 17:31 | TIPSFÅ KONTROLL. Lag liste over arbeidsoppgaver og over ting som må gjøres. Viktig at du skriver ned datoen det skal innleveres, så har du kontroll på innleveringer og skolearbeidet ditt. Det kjipeste er når du blir ambushet med innleveringer du hadde helt glemt av,så skaff deg en kalender og skriv ned hva du skal gjøre hver eneste dag, så er du forberedt til hver tid.

GJØR LEKSER. Sett av en times tid til lekser hver eneste dag. Finn en plass du sitter og gjør lekser, rydd området og lag den noe snacks så du ikke blir utålmodig. Jeg sitter alltid med stuebordet på soverommet, så legger jeg fra meg telefonen på nattbordet. Ha på alarm etter en halvtime og ta en liten "instapause" for å ikke blir lei. 

KOBLE AV. Ingen tv, ingen musikk, ingen data og ingen telefon. Slå av alt som heter sosiale medier, ikke hør på musikk som distraherer, konsentrer deg om å konsentrere deg, haha. 

SELFCONTROL. Last ned Selfcontrol HER! Det blir seriøst det smarteste du noen gang har gjort. Det er en app som gjør at du kan stenge visse nettsiden i så lang tid som ønskelig. Jeg stenger alltid facebook, blogg og youtube i 1 time, det kommer egentlig an på hvor mye jeg har å gjøre. Da kommer du deg faktisk ikke inn på de sidene om du prøver engang, aka: du kan fokusere deg på leksene og ingenting annet. Det er faktisk genialt. 

Processed with VSCO with a5 preset
Topp HER // Krus LENE BJERRE 


ØVE TIL PRØVE. Dette er det mange som sliter med, men om du gjør alt forarbeidet så er det ikke så veldig kjipt med de hersens prøvene. Det beste tipset jeg har her er og lage lapper, eller skrive ned ting du tror er relevant. Du får jo som regel vite hva prøven skal være om, så les deg gjennom kapittelet og skriv ned et sammendrag. Dette sammendraget er gull verdt timene før prøven, så kan du lese gjennom notatene dine og huske hva du har lest dagene før. 

IKKE KOPIER. Tro det eller ei, men du lærer ingenting om du kopierer fra nettet eller medelever. Plutselig får du noe på prøven som ikke sto på notatene du fant på nettet, men hadde du lest kapittelet hadde du kanskje kunnet det. Gjør deg selv denne tjeneste og lag dine egne notater, det kommer til å lønne seg i lengda.

BELØNNING. Sett deg et mål med øvingen og lesingen, del det opp og gi deg selv pauser med belønning. Om det er snacks eller 5 minutter på telefonen, dette er hvertfall den eneste metoden som funker for meg. 1 kapittel = belønning. 

SAMARBEID. Jobb med flere, jo flere hjerner jo bedre. Lær av hverandre og byttelån notater, kanskje den andre har fått med seg noe du har glemt? Det er faktisk ingenting man lærer bedre av enn å diskutere med andre. Finn noen som utfordrer deg, ikke noen som bare er ute etter notatene dine- da hjelper jo det deg nada. 

GÅ UT. Har du en stor prøve / eksamen? Ikke sitt for lenge og les om gangen, husk og ta luftepauser. Det er faktisk bevist at du bruker større deler av hjernen etter man har gått en tur i frisk luft. 


En annen ting som kanskje ikke gjelder alle er, hold orden! Jeg har oversikt over arbeidet mitt og holder det fint og ryddig i bøkene mine. Bruk post-it lapper og farger, gjør lekser litt mer kos. Er ikke noe morro om det bare er et stort kaos! 


3 kommentarer

Trick or treat?


01.11.2016 | 21:16 | UNCATEGORIZED
Verdens diggeste genser HER


Denne dagen liker jeg! Dagen etter halloween, fordi da har vi alltid mye godteri som jeg kan frotse meg i med "god" unnskyldning.e Jeg synes faktisk det er litt kjipt hvor lite populært halloween er for tiden, før var det alltid fullt av barn i gatene- ikke nå lenger. MEN, jeg ser positivt på det- mer godteri til meg. Så her sitter jeg, koser meg med godteri og prøver å komme på videoer jeg kan lage til youtube. Har hatt en lang pause der nå, har rett og slett blitt nedprioritert blandt alt som skjer for tiden. Har dere noen tips? 


Ikke helt min smak på godteri, men jeg tar det jeg får!! mm


1 kommentar

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©