Jakten på den rette kjolen


31.10.2016 | 20:31 | UNCATEGORIZED
Kjole HER 


Imorgen er det faktisk november og det er absolutt ikke lenge til jul. Jeg har aldri vært flink på planlegging, på å tenke fremover i det hele tatt. Julegaveshopping og alt som kommer med blir liksom så sent prioritert, tror alltid jeg har bedre tid enn det jeg egentlig har. Jeg feirer jo jul på hytta iår, men det er jo drøssevis med juleselskap og anledninger man trenger litt penere antrekk til freomver og det har jeg faktisk allerede begynt å tenke på. Flinka, har faktisk aldri vært så tidelig ute med dette. Begynner nesten å få litt julestemning allerede vettu. Har hvertfall prøvd på meg en haug med kjoler jeg har hjemme, men jeg synes helt ærlig det er kjipt å bruke samme kjolen så alt for mange ganger. Den jeg har på meg her^ liker jeg supergodt, men de kjolene jeg har som er litt mer pyntet; de er på en måte "oppbrukt" i mine øyner. Jeg har egentlig kjempemange fine kjoler, men er så lei av alt i skapet mitt for tiden. Bestillte meg en fra Nelly igår og tenkte jeg skulle skrolle meg gjennom Shein & Romwe ikveld, satser på jeg finner noen fine skatter. Er det innafor med langkjole; eller blir det corny? Har litt lyst å bruke det engang, men finner liksom aldri en anledning.

Vet dere om noen som har begynt å selge fine kjoler som passer til juletider?
 


5 kommentarer

Dette bruker jeg i håret


30.10.2016 | 23:54 | HAIRTALKJeg striper håret og da er det viktig med opprettholding av det. Om jeg bruker butikk- shampoo aka shampoo med mye silikon i, så vil ikke fargen sitte godt så lenge og jeg har en tendens på å reagere produkter med sulfat. Jeg vet at man ikke skal vaske håret så veldig ofte, men jeg klarer ikke holde det til mindre enn annenhver dag. Folk klager ofte på at håret er blast, tørt og frizzy, det gjelder også meg- men det er tydeligvis det shampooer og balsamer med silikon i resulterer i lengda. Om dere vil sjekke om det er mye sulfat i ( silikon ) så kan dere se etter SLS eller ALS på baksiden av shampo/balsamen. 


Jeg har farget håret med Olaplex og bruker da denne kuren 1 gang i uken for at håret skal holde seg mykt og friskt. Om dere ikke har hørt om olaplex burde dere google det, skal vist være noe revolusjonerende innen hår. Den gjenoppretter hårets disulfidbinding, som visstnok skal være det du ødelegger med varmeprodukter, farge og andre kjemikaler. Så, det gjenoppbygger håret rett og slett. Jeg har ikke merket syke forskjeller annet enn at håret er mye mer glansfullt, men det gjør frisøren min. Jeg bruker også Moroccanoil i tuppene siden håret mitt fort blir veldig brusete. Disse to er dreamteam på å gi liv til håret mitt^Så har vi de hverdagslige produktene. Tørrshampoo, varmebeskyttende og hårspray. Disse er gjengangere for meg, ikke fordi de er bedre enn alle andre- fordi det vet jeg faktisk ingenting om. Men disse liker jeg rett og slett fordi de lukter fantastisk og for meg funker de veldig fint. Prøver å bruke både tørrshampoo og hårspray så sjeldent som mulig, men det er alltid greit å ha og jeg bruker de oftere enn planlagt. Varmebeskyttendes bruker jeg sjeldnere enn planlagt desverre, men prøver å huske på det hver gang jeg bruker varmeprodukter. Er så lett og ta det for gitt, men jeg vet jo at det skader håret i lengda om jeg dropper det.


Skulle faktisk trodd dette var et sponset innlegg, men det er det faktisk ikke. Jeg har fått veldig mange spørsmål om hvordan jeg kurer og behandler håret mitt, så da vet dere det også. Jeg har blitt mye flinkere på dette faktisk, husker jeg ga ganske faen på dette området før. Har fått meg en frisør som forklarer litt hva ting er, så har forstått hvor viktig det er og behandle håret med omhu. Klipper og striper håret på "Hair&There" i Ålesund sentrum og er superfornøyd med det! 


1 kommentar

fredagskos


28.10.2016 | 22:53 | UNCATEGORIZED
Lue HER 


Jeg elsker fredager jeg. Lørdager er morsomt, men da er det mer press på å gjøre noe og på fredag skal man liksom bare slappe av. Kjøpe inn til taco og massemasse godis, så ser man skam og netflix. Det er min ideelle fredagskveld. Festing og sosiale festligheter kan man vente med til lørdagen, med mindre du bare skal slappe av med venner da. Det gjør jeg nå; Sophia, Daniel og Brede tok turen- så nå muncher vi nachos og nyter fredagen på sofaen. Kooseross!! 
 


3 kommentarer

Coming up; sluttoween


27.10.2016 | 22:40 | UNCATEGORIZEDNår jeg var yngre handlet halloween om godteri og skumle masker. Nå er det bare en ting som gjelder; og se bra ut. Vi har en unnskyldning til å endelig kle oss overdrevent slutty uten at folk kan klage, men dette er desverre ikke min greie. Jeg har ingenting imot det, for all del. Jeg synes bare det er mye morsommere å kle seg ut som noe gøy, det er også den eneste dagen du har muligheten til å være skikkelig teit. Det som er kjipt er at jeg ikke aner hva jeg skal være, har faktisk gått helt tom for ideer. Jeg har vært mario og kanin tidligere, det var jeg veldig fornøyd med. NEI, jeg var ikke slutty kanin. Hadde en stor drakt som skjulte hele kroppen og vel så det, men iår har jeg ikke tenkt på å gå til innkjøp av kostyme før nå. 2 dager til og jeg har ingen anelse, har dere noen gode tips? Noe man kan gjøre selv hjemme, men ingenting sexy.
 


3 kommentarer

Endelig blir du min


26.10.2016 | 17:28 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with p5 preset
Jeg venter på mamma, har så lyst hun skal komme hjem fra kurset hun har vært på i Oslo. Ikke fordi det er så veldig lenge siden jeg har sett henne, men hun har med seg noe jeg har ventet lenge på. Vet ikke om dere har sett telefonen min? Jeg har knust den fire ganger, mistet den i doen og synes det var en god ide og legge den i BHèn når jeg var på trening. Etter dette endte jeg opp med en knust telefon, som har lagt i doen og full i svette- deilig ikkesant? Den er supertreig og jeg har ikke kamera, det trenger jeg. 

Processed with VSCO with p5 preset
Jakke HER // Choker HER 


Så her står jeg og venter på mamma, fordi Eilin kjøpte iphone6 til meg og hun skulle ta den med til meg idag. Nå kan jeg endelig ta selfies med telefonen og ikke et tonn tungt speilrefleks. Dere aner ikke hvor tiltak det er og være "blogger" uten telefon, har også ødelagt det lille vlogkameraet mitt- så jeg har bare det gigantiske kameraet igjen, noe jeg virkelig ikke orker å drasse med meg. 

Har forresten på meg en dødskul bomber, hele vises ikke på bildet, men bare klikk dere inn for å se. Kom vel ikke akkurat som et sjokk at jeg har gått til innkjøp av enda ei bomberjakke, min avhengighet det. Nå er jeg fornøyd med samlinga mi assa!!

 

Noen sponset produkt


2 kommentarer

Heia bloggen


23.10.2016 | 22:21 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Jeg har vært opptatt hele helga og er supersliten nå, gleder meg til å legge hodet på puta om noen minutter. Men først ville jeg inn og oppdatere dere, jeg lever enda. Slenger med en liten outfit casual/ bad hair day outfit fra helga, så snakkes vi mer imorgen. 


Jeans BIKBOK // Sko RM WILLIAMS // Jakke HER // Solbriller HER // Topp HER // Sekk ??

// Noen sponset produkt

 


2 kommentarer

Når netflix er livet


20.10.2016 | 23:02 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with c1 preset

GENSER HER

Jeg er glad, fordi imorgen er det helg. Jeg er glad fordi når helga kommer kan jeg se så mye netflix som jeg bare vil, helt alene. Trist, men jeg digger det. Mitt liv er sove, spise, jobbe og påàn igjen..så jeg lever et mer spennende liv gjennom netflix. Prison Break er definitivt favoritten, har faktisk sett det to ganger nå. Første gang  avsluttet jeg i det sekundet jeg fant ut hva som skjedde på slutten (dere vet nok hva jeg snakker om) men det innså jeg var dumt, så nå har jeg faktisk kommet meg gjennom hele serien. Hater slutten, men elsker alt det andre- så om du ikke har sett den? DO IT. Nå vurderer jeg "Game of thrones" siden den blir anbefalt av alt og alle på to ben, men vet ikke om det er lurt og sette meg inn i enda en sånn serie. Er faktisk ødeleggende for skolegangen.


Processed with VSCO with a5 preset

Shit as, livet mitt er så sykt spennende. Noen andre som lever av netflix?

 

 


8 kommentarer

Søke jobb?


19.10.2016 | 19:40 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset
 

Har faktisk tenkt mye på dette i det siste, skal jeg søke jobb? Om to år flytter jeg til Oslo for å studere, men først og fremst skal jeg ta meg et friår og bare jobbe i butikk. MEN, det er vel kanskje ikke bare og bare å få seg jobb uten erfaring om jeg ikke starter ganske snart. Jeg er bare så redd for å ende opp en plass hvor jeg mistrives, vil liksom ikke hate jobben min og angre på valget mitt etter en uke. Jeg har jo ganske mye jobb med bloggen og sang, men har litteranne lyst på erfaringer og å forberede meg på årene fremover- på tide og oppgradere CVèn nå tenker jeg. Litt lyst og jobbe med klær også, tror jeg hadde trives med det. Noen som har tips til hvor jeg IKKE burde søke? haha, livredd for å få en fæl sjef. Hørt så mange "skrekk" historier.


Bukse ?? // Jakke HER // Topp HER // Choker HER // Solbriller BIKBOK // Sko HER


Jeg vet at det er mange av dere som har spurt hvor jeg kjøper chokers, og på linken jeg la med får du en pakke med mange forskjellige farger. Anbefaler og sjekke det ut om du er på leting etter det. 

 

// Noen sponset produkt


10 kommentarer

God jul


18.10.2016 | 20:24 | UNCATEGORIZEDEller..kanskje ikke helt enda da, men jeg har faktisk nesten fått litt sånn julefølelse jeg. Kom nettopp reklame på tvèn med snø, lys og nisser, OG de har allerede begynt å selge julebrus i butikkene. Jeg synes det er alt for tidelig! Får alltid julestemning et par måneder for tidelig, og når desember kommer er det borte. Kan de ikke vente med alt i butikkene til november? Sommeren er jo nettopp over i min verden, er liksom ikke klar for jul enda. Selv om jeg gleder meg veldig, ingenting som er mer koselig enn juletidene. Skal faktisk jobbe hardt for å få julestemning iår; ha juleverksted, pynte rommet skikkelig, julegaveshopping og bake julekaker. Iik, gleder meg.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Bukse HER // Topp HER 


Disse bildene skulle ut igår, derfor teksten^ 

 


6 kommentarer

Siste dag i paradis


15.10.2016 | 20:19 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Genseren min finner du HER // Buksa finner du HER

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Aka hytta med familien. Pappa har vært på jakt denne uken og igår skjøt han en elg, så ikveld blir det fersk elgbiff med familien. Haha, er så store kontraster fra hjemme på Valderøya og når vi er her i nordland. Her fisker vi vår egen fisk og skyter vår egen biff, men jeg liker det. Har faktisk veldig lyst å ta jegerprøven, så kan jeg bli med pappa på jakt om ikke så lenge kanskje? Det hadde vært morro. Lene har jo tatt den, så nå er det min tur! 

Processed with VSCO with a5 preset

Imorgen reiser vi hjemover og da er det tilbake til gamle rutiner. Idag skal vi nyte siste kvelden med jentene mine, kjenner allerede det blir trist å reise. Er heldigvis ikke så alt for lenge til vi ser de neste gang, vi skal nemlig feire jul her på hytta i år, gleder meg masse til det. Har storkost meg med familien her i Nordland, eneste som var litt kjipt er at jeg gikk glipp av Sophia sitt selskap- skulle gjerne vært der for å feire henne, menmen, kan ikke få med seg alt. 


12 kommentarer

#TB innkjøpsinnlegg


10.10.2016 | 22:09 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with c1 preset

Genseren min finner du HER

Jeg føler meg som en 12-åring nå, evigheter siden jeg har laget et sånt innlegg. Husker når jeg startet denne bloggen, da var liksom innkjøps-innlegg "the shit" å skrive om. Er i Bodø for å være med tante ungene mine i ferien, og idag har vi shoppet litteranne. Jeg har fått lønn og da klør det i fingrene etter å bruke det opp, så idag kjøpte jeg inn litt nødvendigheter. Elsker å shoppe i her, deilig med forandringer og jeg digger senteret de har, city Nord- det har blitt så sykt stort siste året. Good for you, Bodø! 

Processed with VSCO with c1 preset

En koselig dag i Bodø, storkoser meg her. Endelig fikk jeg møte den nye tante-ungen min også, verdens fineste gull. Er så stolt tante og fadder, dere aner faktisk ikke hvor stort dette er for meg. Har alltid vært glad i barn, så er i mitt ess nå!! 


8 kommentarer

Funker det?


09.10.2016 | 21:25 | NEW INIkke bare jeg som har sett disse over alt på youtube vel? Har alltid vært så nyskjerrig på om det faktisk funker, om det er bedre enn vanlige sminkekoster. Gleder meg til å teste ut. Har faktisk veldig troa på hudsminke kostene, men over øynene osv? Don`t think so. Har noen av dere prøvd disse før? De som florerer over nettet koster jo ca 100 ganger så mye som disse, men jeg fant en litt rimeligere variant og klikket de hjem. Så nå skal jeg teste det ut, kan si fra hvordan det funker. Kanskje teste det ut på en video også ? 


DU FINNER SMINKEKOSTENE HER


Spent jeg, men har faktisk veldig troa. Hørt mye om disse og ser at flere youtubere bruker det fast. 
 


6 kommentarer

JENTETRENDER- YEY OR NEY?


06.10.2016 | 21:46 | VIDEOBLOGGEn sånn derre kjedelig snakkevideo, håper dere liker den♥

 

2 kommentarer

Oktober favoritt


06.10.2016 | 21:05 | UNCATEGORIZED
Ryggsekk. Ryggsekk har jeg fått skikkelig sansen for i det siste. Bestillte denne søte fra Romwe for litt siden og jeg ble superfornøyd.  Trodde faktisk ikke den skulle være så fin irl, gleder meg til å bruke denne mye fremover. Men ikke FOR mye. En rosa sekk er ikke akkurat diskré. Har 2 sorte jeg også digger, men klarte og glemme den ene i Oslo forrige gang, typisk.

Sekken finner du HER


Ser at den ser litt flatpakket ut på bildene, men håper det går seg til når jeg får stappet tingene mine i.


5 kommentarer

Mid week Mood


05.10.2016 | 20:20 | UNCATEGORIZED

Ikke særlig fotogen idag gitt. Jeg har nettopp laget en liten video, men som dere ser så er ikke idag dagen for meg altså- så vi får se an om jeg legger den ut eller ei. Det jeg lurte på var egentlig hva dere liker å se? Hvilken video er favorittene deres og hvilke typer vil dere jeg skal lage mer av. Ikke nødvendigvis av ting jeg har gjort, men sånn generelt liksom. Jeg er så lite kreativ når det kommer til det, så trenger litt hjelp fra dere. Jeg er egentlig ikke veldig fan av sånne sitte og snakke videoer, synes det blir kjedelig i lengda. Men hva liker dere?


9 kommentarer

Excited


04.10.2016 | 23:29 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with f2 preset

Lørdag reise jeg og familien til Bodø for å se det nye familiemedlemmet våres. BebiThea♥ Er så rart at jeg har en ny tanteunge som heter Thea, klare liksom ikke helt venne meg til noe annet enn bebien. Var samme med Nora, tok såå lang tid før jeg klarte og venne meg til navnet. Gleder meg hvertfall evig masse til å møte henne for første gang, og til å møte Nora. Finnes absolutt ingen bedre måter og tilbringe høstferien min, det kribler i magen!


Skal dere noe gøy i ferien?

Processed with VSCO with f2 preset

TOPPEN FINNER DU HER! Passer perfekt til helga, skal møte prinsessene mine ♥


3 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©