My new home


29.09.2017 | 18:42 | OUTFITSJeg er hjemme jeg nå. Elsker Ålesund, men det kribler i magen av tanken på at jeg flytter hit neste år. Det jeg gruer meg mest til må nok være det å flytte fra rommet mitt og såklart..familien. Hjemme har jeg seriøst ikke et liv, det går liksom i; Skole, mat, lekser, jobb og litt sosialt. I Oslo skjer det noe nytt hele tiden. Idag har jeg vært på kontoret til Splay og jobbet, etterpå lunsjet vi på Olivia, vandret rundt i sentrum og ikveld skal vi møte en gjeng for å lage taco sammen. Imorgen er også fullpakket, med noe som bare skjer i tigerstaden. 9 måneder folkens, da skjer det. Skal faktisk begynne å se på leiligheter etter nyttår, og det er jo faktisk ikke lenge til!!! Omg omg.


 

En stk ukomfortabel Sofie framfor kameraet.

Dagens antrekk framfor Splay kontoret. 


Sko SKOPUNKTEN // Belte ZARA // Bukse&Topp BIKBOK // Jakke ONLY

 


11 kommentarer

Forelsket, atter en gang.


27.09.2017 | 22:41 | NEW INRABATTKODE: LAXAA 


Jeg har helt glemt å dele det med dere her, jeg har nemlig fått en rabattkode hos Daniel Wellington igjen. Jeg fikk også denne dritkule klokka og et armbånd som matcher, helt klart en ny favoritt. Jeg føler jeg får meg nye favoritter- men denne topper nok kaken over alle kaker. Sort ur og sort mesh-reim med rosë farget detaljer, helt enkel og passer til absolutt absolutt alt. Rabattkoden gir dere 15% på hele kjøpet hos Daniel Wellington, ikke værst hæ? Forelsket, atter en gang. Er ikke så rart da.

 

Processed with VSCO with hb2 preset

Klokken HER // Armbånd HER (spons)

 


1 kommentar

Vlog-onsdag


25.09.2017 | 22:09 | UNCATEGORIZEDEr det ikke det man sier? Jeg glemmer jo faktisk helt av at jeg har en blogg jeg. Har fokusert på youtube siste tiden, så glemmer liksom at dette også var en greie. Men her er jeg da, kommer alltid tilbake vet dere. Om dere ikke har fått det med dere så har jeg blitt ganske aktiv på youtube, så om dere er nyskjerrig på hva jeg driver med ellers- så ta titten inn på SOFIELAXAA da vel. Fra og med denne uken kommer det ny vlog hver eneste onsdag, så det blir spennende. Tidsfrister er ikke helt min greie, men vi får se hvordan det går. Tror det blir bra jeg, så får dere en dag og forholde dere til også. Jeg skal selvfølgelig poste mer enn bare vlogger. Men dette er den eneste dagen som er fastslått liksom, alle andre videoer blir spredd utover når jeg føler for det. Liker denne youtube greia altså. Har nesten litt lyst å kjøre på med en Vlogmas i år, hva synes dere om det?

Bukse HER // Genser HER // Klokke HER


 

RABATTKODER: 

IvyRevel: LAXAA20 (20%) // DanielWellington: LAXAA (15%)


5 kommentarer

Need i say more?


19.09.2017 | 20:59 | UNCATEGORIZEDDen nye favoritt genseren finner du HER (spons). Denne skrek navnet mitt, så den måtte selvfølgelig klikkes hjem med en eneste gang. Errday mood altså. Nå ligger jeg rett ut på sofaen og planlegger youtube, så det jeg lurte på- hvilke videoer vil dere jeg skal lage? Jeg er seriøst verdens minst kreative menneske, så dette trenger jeg hjelp til. Jeg lurer faktisk på om jeg skal ha vlog-onsdag, at jeg publiserer en vlog hver eneste onsdag. I tillegg til andre videoer ofc, men høres det ut som e god ide?

 


12 kommentarer

Unblogged


17.09.2017 | 20:49 | OUTFITSLå på latsiden idag, så ble et unblogget antrekk denne gang.


I dette øyeblikket er jeg på russemøte. Jeg synes egentlig det er sykt tidelig å starte med sånne ting, men det er tross alt bare "noen" måneder til russetiden og det er mye som skal fikses. Tenk på de i Oslo med buss da, har hørt at de starter i 1.klasse videregående- eller tidligere?? Det er jo helt sykt. Tenk at folk tar russetiden så seriøst da, det er snakk om 17 dager i livet ditt. Jeg forstår greia, tro meg. Vi har funnet en bil som er kjempefin og det gleder meg veldig merker jeg, men jeg hadde faktisk aldri i livet lagt så mye penger som noen gjør på de dagene. Man kan jo ha det gøy uten å tømme lommeboka helt tenker jeg da, men det er min mening. Hadde jeg bodd i Oslo, så hadde jeg kanskje hatt et helt annet syn på det. Ålesund er så lite vettu, ingen som trenger buss her. Hadde sikkert vært morsomt, men så sinnsykt upraktisk på en så liten plass. 

Processed with VSCO with a5 preset

Shorts&topp HER // Veske HER // Klokke&armbånd HER // Sko SAMSØE (spons)

 


2 kommentarer

Countdown


14.09.2017 | 17:46 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Jeg teller ned til sommer allerde. Neste sommer blir faktisk magisk, ikke bare skal jeg reise- men jeg flytter til Oslo. Jeg er i en sånn benekter at vinteren kommer stadie akkurat nå. Har lagt fra meg shorts og skjørt, men letet frem korte topper og nekter å la solbrillene ligge helt enda. Det er jo faktisk ikke SÅ kaldt ute enda heller og solbriller synes jeg er innafor så lenge solen skinner i 2 minutter iløpet av dagen. Er en solbriller hele året person jeg, man blir jo faktisk blendet av lys også..i tillegg funker det på dagen man ikke orker sminke seg, sånn som meg på disse bildene. HEHE, luring. Nei farsken altså, jeg gruer meg til snø og plask på veiene. 

Processed with VSCO with a5 preset

Bukse JUNKYARD // Sko SAMSØE // Topp HER (spons)

 


3 kommentarer

Flytter inn i dette


11.09.2017 | 23:11 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset


Dere som har lest bloggen min en stund, vet at jeg er ekstremt glad i å sove. Hvorfor i all verden har jeg ikke gått til innkjøp av deilige pysjamaser før nå? Har bestilt meg et par stykk fra både Romwe & Shein, og jeg er helt forelska jeg. Kommer seriøst til å bo i dette antrekket fra den dag idag! Drømmer faktisk om den dagen jeg våkner i slike antrekk i egen leilighet, lage meg en god frokost og er skikkelig INZPO. hihi. Var den ikke søøt vel? Jeg er superfornøyd rett og slett.

Dere finner settet HER


8 kommentarer

Min hjemmetrening


10.09.2017 | 21:19 | TIPSProcessed with VSCO with hb2 preset

I det siste har jeg faktisk droppet ute-treningen og funnet en veldig god erstatning. Jeg er ikke en veldig typisk treningssenter-jente, så jeg sliter til tide med å finne ut hvordan jeg skal få trent når det regner ute. Jaja, finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Men for meg, som er så dårlig på å komme igang- så hjelper det ikke når det hagler ned, det blir liksom bare enda ei unnskyldning til å droppe det for min del. Jeg har faktisk blitt flinkere i det siste, prøver å gjøre noe hver eneste dag. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Tror jeg har prøvd ut alle videoer på youtube, men nå har jeg endelig funnet en video som funker for meg. Jeg er død hver gang jeg er ferdig og jeg har allerede sett resultater, bare ved å trene på rommet mitt. Det er drømmen det, for det er jo den dørstokkmila som er så forbarska lang. Vet mange av dere trenger tips til trening osv, men på dette området er jeg veldig feil person å spørre. Det jeg kan gjøre derimot, er å dele videoen jeg bruker. Den funker for meg, kanskje den funker for deg også? Anbefaler hvertfall veldig sterkt å prøve den ut. 


 
" I don`t use machines to workout, I AM ONE "
 

 
 

3 kommentarer

Wardrobe cleanup


07.09.2017 | 23:23 | OUTFITSProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Litta torsdags outfit. 


Dere aner faktisk ikke hvor jeg har stått på i det siste. Jeg har ryddet rumpa av meg og sortert ut så mye, dere aner faktisk ikke. Greit nok, å rydde i skapet gjør man litt og litt hele tiden- men denne gangen hadde jeg tidenes opprydding og nå er jeg endelig ferdig. Jeg har kvittet meg med over halvparten av klesskapet mitt om ikke mer og da mener jeg bokstavlig talt. Nå er jeg dritlei av å sortere, men herlighet så godt det var. Har endelig plass i både skap og skuffer, dere aner faktisk ikke hvor lenge siden jeg har kunnet lagt på plass en topp uten at den må STAPPES ned en plass. Jeg er jo ganske glad i klær også, så bestiller nytt hver eneste måned- så dette var høyst på tide. Finner mye rart under en sånn opprydding også, så var digg å få orden endelig. Nå har jeg bare klær jeg faktisk liker, så nå skal jeg slutte og være den "har ingenting å ha på meg" jenta som jeg er hver eneste fredag og lørdag.

Veske HER // Topp HER // Bukse BIKBOK // Øredobber H&M (spons)


Btw: Hva skal man med chanel når man har romwe? Jeg er såå fornøyd med denne veska. Og toppen. Wii.

 


4 kommentarer

Schoolgirl outfit


06.09.2017 | 22:51 | OUTFITSProcessed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg er skolelei og det suger både for meg og dere. Jeg har derfor ingenting kult å dele, så da ble det enda en outfit gitt. lei eller? hehe, jeg også. 

Sko SAMSØE // Jeans GINA TRICOT // Bh CK // Topp HER // Klokke DANIEL WELLINGTON // Sekk HER (spons)

 


4 kommentarer

My life be like..


04.09.2017 | 23:11 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with hb2 preset

Nå ligger jeg i senga og planen var å sove, men det blir jo aldri helt som planlagt vet dere. Så blir fort et lite GOT maraton før jeg slukner. Jeg har allerede gått lei av skole, men imorgen har jeg faktisk bare 1 time- så jeg overlever enn så lenge. Lei av skole, jeg sover etter skolen og ødelegger døgnrytma mi og ender opp med å se GOT til langt på natt..så ingenting har forandret seg med andre ord, samme gamle rutina. "Etter sommeren skal jeg skjerpe meg" er den største løgnen jeg noen gang har spredt. Jeg får bare nyte det så lenge det varer, ungdomstiden altså. Regner med og håper at jeg en gang i fremtiden skjerper meg, men enn så lenge..GAME OF THRONES ♥


5 kommentarer

24 timer igjen..


03.09.2017 | 16:52 | UNCATEGORIZEDTenkte jeg bare skulle minne dere på dealen Daniel Wellington har nå, bare 24timer igjen. Du får altså 15% avslag ved å bruke koden LAXAA i tillegg til at du får ved en gratis reim på kjøpet. Så egentlig får man to klokker, kupp ikkesant? Om du bestiller en svart klokke, kan du f.eks velge en hvit reim- så har du å bytte på. Jeg har snart i alle fargene og favoritten min er nok den på dette bildet og den hvite. Den helt enkle svarte er også dødsfin, men siden jeg har hatt den lengst- så er det den jeg har gått mest lei av atm. Vurderer faktisk å bestille i brun også, eneste jeg mangler i samlinga mi, hihi. Noen har dilla på sko, andre har dilla på klokker...

KLOKKENE FINNER DU HER


 

Processed with VSCO with a5 preset

RABATTKODE: LAXAA

(Siste frist 4.september) 

 


2 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©