Produktiv fredag


30.09.2016 | 19:10 | UNCATEGORIZEDIdag var jeg trøtt, skikkelig trøtt. Men for en gangs skyld bestemte jeg meg for å ikke legge med ned for å sove, ikke en gang 10 minutter. For alle vet at 10 minutter fort blir 5 timer, hvertfall i min verden. Jeg har fått hentet litt pakker på posten, montert opp et nytt skap og om-møblert hele soverommet. Stuen står fortsatt som den var, men senga og diverse er snudd helt om. Jeg ble kjempefornøyd, klapper meg selv på skuldra nå. For meg er det virkelig enten eller, massevis av energi og skikkelig produktiv, eller så sovner jeg og blir liggendes hele dagen. Finnes liksom ingen imellom for meg, det er noe jeg må jobbe med assa.

Genser HER // Sko HER // Jeans HER // Skjorte BIKBOK 

Fikk denne søte genseren i posten, synes den var skikkelig kul- den var skikkelig meg. Har troa på at den skal bli godt brukt fremover. Favorittbuksa, favorittskoa og en potensiell favorittgenser, her har dere en skikkelig Sofie-outfit altså; Comfy og litteranne kjedelig.Har dere kanskje lyst på en roomtour video? 

 

 


4 kommentarer

Shopping er ut


29.09.2016 | 19:03 | UNCATEGORIZEDIdag har jeg vært på Moa og hatt en minikonsert, etterpå gikk jeg rundt i butikkene og da slo det meg- det er evigheter siden jeg har fysisk gått rundt i butikker og shoppet. Husker i "gamle" dager sparte jeg pengene mine til jeg skulle på shopping med vennene mine, er det noen som gjør dette fortsatt? Føler alle shopper online for tiden. Da kan man spare penger, tid og energi- men det er jo mye mer koselig å gå rundt og titte i butikkene. Jeg har jo ikke shoppet ordentlig på flere år tror jeg, bestiller alltid sånn litt etter litt om det er noe jeg trenger. Søker rundt og leter etter beste pris, så klikker jeg det hjem. Enkelt og greit. Handler dere mest på nett eller online? Tenkte hvertfall og tipse dere om mine favoritter for tiden. 

Topp HER


SHEIN / ROMWE: Er du ute etter noe som gir mye for pengene? Da er disse perfekt for deg. Jeg tipper 50% av garderoben min består av disse to og jeg liker disse kjempegodt. Grunnen til at jeg legger de i samme kategori er fordi det er samme selskap, bare litteranne forskjell på klærne. Jeg anbefaler og kjøpe jakker, basic kjoler og topper herifra. Noen av toppene jeg har klikket hjem har vært litt stygg, om det er for mange detaljer og mye strass på. Bestill enkle og basic ting så vet du at du blir fornøyd. Jeg har evig mange skinnjakker, bombers og enkle topper derifra og er kjempe fornøyd. Størreslene er SMÅ, så gå opp 1-2 størrelse i det du bestiller. Det er bedre at det blir litt oversized enn at det ikke passer tenker hvertfall jeg. Leveringstiden er ca 3uker. 

JUNKYARD: Trenger jeg egentlig si noe? Alle liker junkyard. De har mye sært der, mye skategreier for de som liker sånt- men om du leter finner du såå mange fine skatter. Dette er uten tvil en av mine største favoritter. Er du ute etter ytterjakker, solbriller eller sneakers? Da er dette plassen for deg. Størrelsene er helt normal, bestill akkurat det du kjøper i butikk. Leveringstiden er superrask, 3-5 virkedager. Husker jeg synes junkyard var så swag før, men i det siste har den siden blitt SÅ bra. Alle burde sjekke den ut asssaa 

NELLY: No shit da. Er ikke dette alle sin favoritt? Finnes ingenting de ikke har. Så ja, trenger ikke si så mye mer egentlig. 
BANGERHEAD: Jeg kjøper ALT av sminke på nett og da er bangerhead min nr1. Jeg vet som regel hva jeg skal ha og søker alltid rundt etter billigste pris, da vinner denne som oftes. Det kommer innen en uke, tror jeg? Har hvertfall gjort det med meg hver eneste gang. Det finnes kjempe mange gode nettsider som selger sminke, men bangerhead har alltid det jeg leter etter- så har nok mye med det.

Jeg trodde virkelig dette innlegget skulle bli lenger, men dette var visst mine favoritter atm. Kan skrive alle siden jeg vet om, men disse er de jeg konstant bruker om og om igjen. Hva er dine favoritter?


 


4 kommentarer

Jan Martin sminker meg


29.09.2016 | 14:28 | VIDEOBLOGGHåper dere liker den! Kom gjerne med forslag på flere videoer vi kan lage ♥

 
 

4 kommentarer

Stolt Tante til 2


28.09.2016 | 21:21 | UNCATEGORIZED
Topp HER 


Jeg kom på en ting jeg, har faktisk ikke skrevet på bloggen at jeg har blitt tante igjen. Marte fikk en liten bebis tidligere i September og den er like nydelig som den forrige. Jeg gleder meg såå mye til oktober, da reiser jeg nemlig for å se henne. Thea heter hun og jeg kunne ikke vært mer stolt!!! Jeg skal tilogmed være fadder, heldig meg. Nora er det beste som noen gang har skjedd meg, så kommer denne godklumpen og gjør det enda bedre. Beste lykkerusen dette!  
 


4 kommentarer

Hvor ender jeg opp?


27.09.2016 | 20:18 | UNCATEGORIZED
Skjorte HER


Noen andre på min alder som begynner å bekymre seg? Jeg vet jeg har god tid, men det føles ikke sånn ut til tider. Hva vil jeg gjøre etter videregående? får jeg meg kjæreste? flytter jeg til Oslo? Jeg er skikkelig nysgjerrig på hva jeg ender opp med. Håper jeg ikke er alt for demotivert og venter alt for lenge med videre utdannelse, håper det ikke tar alt for mange år før jeg finner ut hva jeg faktisk vil bli. Jeg vet Eilin, f.eks sliter med dette. Hun er klar for å studere videre, men siden hun ikke aner hva hun vil gjøre- så er det liksom ingen vits for henne og gå en vei som ikke fører henne noen plass.

Jeg endrer mening hele tiden, har lyst å bli pilot en dag og en annen er det ingeniør, så plutselig noe innen mote eller sminke. Det er så vidt spekter på hva jeg har lyst til, derfor jeg blir nysgjerrig på hva jeg ender opp som. Jeg har hvertfall noen meninger om hva jeg ønsker, men hva det blir aner jeg ikke. Kunne liksom tenkt meg og flytte til USA, men tør jeg dette? Kanskje jeg får meg kjæreste og vil bli hjemme med han. Kanskje jeg til og med får meg en kjæreste som ikke vil forlate denne plassen...Neiuff. Da får han finne seg en ny, det er faktisk den ene tingen som er helt sikkert- om to år flytter jeg til Oslo, med eller uten kjæreste. 

Har/hadde dere anelse på hva dere ville bli på min alder? 


7 kommentarer

Den derre fraværsgrensa


25.09.2016 | 21:11 | UNCATEGORIZEDJeg er kanskje den eneste ungdommen i hele Norge som mener dette, men jeg har faktisk ingenting imot fraværsgrensa. Jeg tror kanskje til og med at jeg liker den. Jeg forstår at folk hater den regelen og skjønner hva alle mener, men for meg gjør den bare positivt. Den motiverer meg faktisk. Før den regelen kom var jeg faktisk mye slappere. Ikke misforstå meg, jeg har aldri vært en person som skulker- og kommer aldri til å bli det. MEN, når jeg var i Oslo f.eks; så tenkte jeg at jeg kunne reise hjem mandagen, fordi; det har ingenting å si om jeg mister noen timer. Ikke nå, nå er jeg er på skolen konstant og den regelen sparker meg litt i rumpa da kan man si, på godt og vondt. Jeg forstår godt at noen folk klager, fordi det finnes spesielle tilfelle da den regelen kan ødelegge veldig mye- folk som kanskje ikke har det så lett og ikke kommer seg på skolen hver dag av gode grunner. Men for meg og for andre med god helse og ingen andre unnskyldninger, så er det faktisk ingenting å klage på.Jeg går hvertfall på skolen for å lære og ikke minst for å få meg en god jobb når jeg er ferdig. Hadde jeg da sluntret unna hver dag, da hadde det kanskje blitt enda tyngre og komme seg ut i arbeidslivet. Æsj, jeg høres skikkelig teit ut nå. Men det jeg ville si da, er at den regelen skader ikke meg. Det eneste som er dumt er jo det at jeg er typen som da går på skolen; med omgangs-syka eller ei. Smitter alle medelever og lager en ond sirkel av syke. Trodde jeg aldri kom til å si dette, men jeg tenker hvertfall at denne regelen hjelper oss, på samme måte som lekser. Det er kanskje dritt der og da, men alle vet vi trenger det. Hadde vi ikke hatt lekser / prøver, så hadde vi faktisk ikke blitt motivert til å gjøre en dritt. 


 

Sko HER // Jeans HER // Topp HER 


Jeg liker kanskje denne regelen, men jeg vet veldig godt at den er dritt når alt kommer til alt. Det burde gjøres unntak på noen mennesker, men for meg og alle andre som klarer å komme seg på skolen, vi har ingenting å klage på. Ikke misforstå meg, jeg synes ikke det er en gøy regel- men for akkurat meg funker den. 

Hva tenker dere om fraværsgrensa? 

 

 

 


6 kommentarer

En liten lørdagsoutfit


24.09.2016 | 17:48 | OUTFITS
Processed with VSCO with tk preset
Processed with VSCO with tk preset

Processed with VSCO with tk preset
Processed with VSCO with tk preset

Sko HER // Jeans BIKBOK // Jakke HER // Belte ?? // Solbriller HER // Veske HER

Processed with VSCO with tk preset
 

 


7 kommentarer

GIRL STRUGGLES


23.09.2016 | 21:04 | VIDEOBLOGG 

Ny video igjen daa, håper dere liker den♥

4 kommentarer

Fav shirt


22.09.2016 | 18:40 | OUTFITS

Bukse HER // Sko SKOPUNKTEN // Topp HER // Klokke GUESS 


Bare en liten outfit på en kjedelig torsdag.
 


4 kommentarer

Fotoshootìn


21.09.2016 | 21:19 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Melinda, Lone, Sofie, Sophia & Emilie. 

Når jeg startet på igjen her på bloggen sa jeg ganske klart og tydelig at jeg ikke skulle hverdagsblogge mer, men det blir jo ikke alltid sånn. Det skjer jo ikke så mye spennende, så hvorfor ikke. Idag var jeg og GESS på shoot siden vi har fått inn to nye medlemmer, nemlig Melinda & Lone. Ingen av de skal synge, men jobbe mer "bak" i ungdomsbedriften våres, med blandt annet markedsføring og økonomi. Jeg kjenner jeg gleder meg til tiden fremover, er jo nå og mot jul vi får flest oppdrag. Jeg anbefaler alle som har planer om å velge CREO og velge en ungdomsbedrift dere vet dere kommer til å trives med. Det er noe man jobber mye med og det er de absolutt gøyeste timene, så velg med omhu. At jeg, Sophia og Emilie får synge ilag kunne ikke passet meg bedre. Hvem vil vel ikke gjøre det de liker best med de de liker best. Jeg er heldig! 


Det er squaden sin det!!! 


 


3 kommentarer

Ting forandrer seg


20.09.2016 | 21:22 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Sko HER // Jeans BIKBOK // Belte ?? // Topp HER // Smykke HER


Jeg synes det er så morsomt så fort ting forandrer seg. For et par måneder tilbake husker jeg at jeg snakket om hvor stygt jeg synes chokers og slengbukser var, men nå er det noe av det kuleste jeg vet om. Akkurat nå digger jeg faktisk trendene, liker spesielt høsten når det kommer til mote. Deilige gensere, kule tynnere jakker og sneakers. Det jeg gruer meg til er vinteren, hater når jeg må gå rundt i den feite boblejakka og enten fryse eller svette ihjæl. Det er faktisk ikke lenge til, så nå er det bare å utnytte seg med å bruke bombers, skinnjakker og fine sko i hytt og pine. Jeg nyyter det

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Hva er din favorittårstid når det kommer til klær? 
 


10 kommentarer

SOFIES DIY HJØRNE


20.09.2016 | 01:09 | VIDEOBLOGGHer har dere den nyeste videoen min! Det værste med denne videoen er at jeg og Eilin handlet inn ting til dette og hadde faktisk stråtroa på at det skulle bli en bra video. At alt skulle bli veldig inspo. Med en gang vi begynte og kutte i boka skjønte vi at det ikke gikk og ga opp, derfor ble resultatet som det ble..hahah. Men håper dere liker den fordiom ♥


4 kommentarer

Sporty pink


18.09.2016 | 18:42 | OUTFITSBukse HER // Sko HER // Solbriller BIKBOK // Jakke HER // Topp BRANDY MELVILLE 

// Noen sponset produkt


7 kommentarer

Gårsdagens kos


17.09.2016 | 14:10 | UNCATEGORIZED
Det beste med å ha fri på fredager er at jeg kan reise til Oslo og være der i mer enn bare 2 dager. Så nå har jeg kosa meg her siden torsdag og blir her til imorgen kveld. Vi har egentlig ikke gjort så alt for mye, og det er egentlig litt deilig det også. Har vært på takterassen til Grims Grenka og feiret UpcloseTV som startet for 1 år siden- det var kjempekoselig, med mange flinke folk som sang. Ellers driver vi og skal lage et par videoer, så vi lurer litt på hva dere liker å se? Hva er favorittvideoene deres? ♥ Ligger forresten en ny vlog ute nå, håper dere liker den! 


8 kommentarer

10 ENKLE FRISYRER


16.09.2016 | 00:03 | VIDEOBLOGGHåper dere liker den! gjerne kom med tips til videoer dere vil se ♥

 
 

9 kommentarer

Guess what


14.09.2016 | 20:35 | UNCATEGORIZEDJeg er tilbake. Under en måned tok det før jeg innså at jeg faktisk ikke har lyst å slutte. Jeg gjorde det mest for deres skyld, mest fordi jeg hadde dårlig samvittighet over at jeg ikke lenger hadde tid eller energi til å blogge hver eneste dag. Men vet dere hva? Jeg har innsett at det ikke trenger være sånn. Jeg kan fortsatt blogge, må mine premisser. Blogge når jeg føler for det, blogge når jeg har noe gøy og dele, blogge når jeg vil vise dere ting jeg gjør. Jeg håper dere vil lese bloggen min, men jeg bare sier det; den blir nok ikke oppdatert hver eneste dag. Den blir oppdatert når jeg føler for det, om det blir hver eneste dag eller 2 ganger i uken vet jeg ikke enda. Til tross for litt tull, så var det godt med en liten pause fra sosiale medier. Har drevet litt med youtube og det kommer jeg til å fortsette med, så kan jeg poste videoene mine her på bloggen også. Jeg gleder meg til å fortsette her, innså at jeg savnet det allerede. Savnet og vise dere de egentlig veldig kjedelige antrekkene mine og snakke om de kjipe dagene. 

Processed with VSCO with s1 preset Processed with VSCO with a5 preset

Sko HER // Jeans BIKBOK // Genser NA-KD 


Da begynner jeg på blanke ark. Og da kan jeg jo starte med og fortelle dere at jeg har farget håret :o BLONDT!! Jeg er såå fornøyd, klipper og striper det hos "Hair&There" i Ålesund og de er så flink i jobben sin. Når man skal sitte der i mange timer er jo det greit at det er hyggelige folk som jobber der, og det er det så absolutt- kjempe koselige jenter. Er fortsatt litt uvant, men tror jeg liker det veldig godt altså. Sitter faktisk og lager en hårvideo atm, så dere får se litt bedre resultatet der. Etter jeg har redigert litt video skal jeg pakke kofferten, fordi imorgen reiser jeg til Oslo faktisk. Vil dere jeg skal vlogge fra torsdag- søndag? En liten vlogweekend kanskje. 


iiik, jeg har savnet å blogge altså ♥

 

 


14 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©