Hidden treasures


30.08.2017 | 21:49 | UNCATEGORIZED Topp BIKBOK // Bukse HER (spons)

De siste dagene har jeg brukt på å rydde skapet, og da mener jeg RYDDE. Har kastet ut alt, prøvd på og gått igjennom hver eneste krik og krok for å finne ting jeg ikke lenger bruker. Har nemlig laget meg en Tise konto, så om dere vil følge meg der heter jeg; Sofielaxaa. Hittil står det 5 stappfulle søppelsekker med klær som enten skal selgers, gis bort eller kastes- så om dere er interessert så er det bare å sjekke meg ut der. Ikke lagt ut noe helt enda, men det kommer nok fortløpende. 

 


1 kommentar

Lørdagen sin det


26.08.2017 | 20:07 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Matfestivalen i Ålesund, så det måtte vi såklart sjekke ut. Jeg elsker slike lørdager! Bruker som regel disse fridagene på å sove, alt for lenge- men denne dagen har faktisk vært veldig produktiv i forhold til hva jeg er vandt med. Først matfestivalen med Sofi, så fjellet og nå skal jeg ut på byen og sjekke ut livet ikveld. Er godt at vi ikke har kommet skikkelig igang med skole enda, kan fortsatt slappe litt av uten og bekymre oss så alt for mye om lekser og prøver. DIGG.

Storfornøyd med dagens lunsj. 

Processed with VSCO with a5 preset

Sko NIKE // Belte BIKBOK // Topp HER // Genser SAMSØE // Solbriller JUNKYARD (spons)


5 kommentarer

1 down..


24.08.2017 | 21:08 | UNCATEGORIZEDOg alt for mange to go. Men første uka med skole er hvertfall vel overstått og det skal jeg feire med litt vin og favoritt-mennesket mitt atm; Sofi. Har fri imorgen og jeg er i ekstase over det, tenk at det allerede er digg etter bare 4 relativt slappe skoledager. Får bare bite sammen tenna og komme meg gjennom det, tenk at jeg bare har dette året igjen- så er jeg ferdig! Enn så lenge hvertfall, til jeg finner ut hva jeg vil videre. Ohh, det er motivasjon det. 

Processed with VSCO with a5 preset

Litt glad i polka si? Har seriøst fått helt dilla på det. Har denne toppen, som jeg har bodd i de siste dagene. Favoritt jumpsuiten min og et skjerf, som dere kanskje har sett om dere følger meg på youtube. Bestilte meg faktisk et skjørt med prikker igår, så gleder meg til å prøve det- mitt nye kjennetegn dette. Ser forresten at det kan se litt "drøyt" ut for noen, men utrigningen er ikke så dyp egt. Var bare knuten som ble litteranne slapp her ser jeg. For en hoe altså. Jeg skylder på vinden.

Jeans BIKBOK // Topp HER // Solbriller HER // Klokke HER (spons)

(Bruk koden LAXAA og få 15% på hele kjøpet hos Daniel Wellington. Du får også en gratis reim med på kjøpet i valgfri farge. Gyldig til 4.sep)


4 kommentarer

Back to reality


22.08.2017 | 20:57 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Pysjamas HER (spons)


 

Dag 2 på skolen og jeg er allerede lei. Ett år igjen nå Sofie, u can do it. Jeg har hvertfall forberedt meg på denne perioden og gått til innkjøp av verdens deiligste pysjamas og flere joggedresser. Mottok denne for ikke så lenge siden, ble faktisk så fornøyd at jeg bestilte to stk til fra Shein. Blir nok boende i denne outfiten en god stund fremover. Alt jeg blir å gjøre er jo skole, sove, fjellet og Game of Thrones. Livet mitt det ATM. Jeg kan faktisk ikke understreke det godt nok, ALLE burde se GOT. Eilin har snakket om det veldig lenge, og etter 2 sesonger synes jeg selv at hele greia var oppskrytt. Tenkte at jeg bare måtte fortsette siden alle snakker om det, og det er jeg så glad for at jeg gjorde. Må nok være den beste serien jeg har sett hittil. Er så uforutsigbart, alt kan skje liksom- noe jeg hater, men samtidig elsker. Tungt å komme seg gjennom de to første sesongene siden det er så mange roller man skal bli kjent med, men når man er i det, DA er man i det altså.

 


4 kommentarer

Jeg elsker deg, Oslo


20.08.2017 | 23:27 | UNCATEGORIZED-Oslo-squaden-

Jeg sitter igjen med en veldig fin magefølelse, som alltid når jeg er hjemme fra Oslo. Er så glad for at jeg skal flytte dit neste år, krysser fingrene for at jeg alltid har det så artig da. Jeg synes det var ganske kjipt å gå glipp av Jugend som er en stor festival her i Ålesund, men nå er jeg glad jeg gjorde det. Det er to helt forskjellige ting. Jugend er veldig sosialt, man står gjerne og snakker med vennene sine og mingler med hele verden- findings derimot, det er skikkelig festival. Man danser seg gjennom hele dagene og starter så fort man står opp. Skal nok tilbake hit neste år også si. Misforstå meg rett, jeg ELSKER jugend. Synes bare det var veldig artig med Findings- så blir jo det såklart litt mer spennende når du ikke kjenner alle ansiktene, blir påenmåte litt mindre filter på den måten.

For en fin gjeng altså! Neste år skal dere få bli lei av meg. 

 


3 kommentarer

Findings, here i come..


17.08.2017 | 16:00 | UNCATEGORIZEDDette har jeg ventet lenge på. Sånn serr.. har gledet meg til dette siden ifjor, når jeg måtte gi fra meg billettene mine til Eilin og Niklas siden jeg desverre ikke var gammel nok enda. Men NÅ, nå er jeg endelig gammel nok og nå er jeg rå klar. Vet ikke hvorfor jeg er så gira på det, er jo litt samme opplegg som på Jugend som vi har her i Ålesund, men Eilin synes Findings var mye bedre- så er nok forventnigene jeg har til denne helga. Selvfølgelig veldig typisk at det er meldt dritt vær, men hiver på oss en poncho, så blirre bra uansett tenker jeg. Nå skal jeg bare på jobb en tur, så må jeg hjem og pakke- SÅ oslo. Jippii. 

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with a5 preset

SSS`CUTE


 

Knipset noen bilder når jeg prøvde å finne antrekk til helga. Blir nok denne søte jumpsuiten fra Shein ene dagen ja. Du finner den HER

 


7 kommentarer

Overtrøtt..


14.08.2017 | 22:57 | UNCATEGORIZEDHva driver jeg med? Har ødelagt døgnrytma mi, atter en gang. Jeg vet ikke helt hvorfor dette skjer med meg hver eneste ferie, men det er tydeligvis en greie. Jeg liker meg åpenlyst best når det er mørkt ute, da våkner jeg til. Nå tenker dere kanskje..Men Sofie, klokka er jo bare 11? Fortsatt tid til å skjerpe deg. MEN, jeg våknet nettopp skjønner dere. Valgte rett og slett å sove bort dagen, så nå starter min mandag si. Eneste som kommer positivt ut av dette er at jeg ikke har noe å gjøre, for alle sover- så da lager jeg videoer og blogger. Eller... så ser jeg 3 sesonger av Game of Thrones på 2 uker, upsi. Er faktisk kleint å tenke på hvor slapp jeg har vært denne ferien. Men er det ikke sånn det skal være da? 

Shorts HER // Topp HER (spons)


3 kommentarer

Ofte stilte spørsmål


14.08.2017 | 15:21 | OUTFITSHvor lang er leveringstiden til Shein og Romwe? 

Herlighet så ofte jeg får dette spørsmålet, føler jeg svarer på dette flere ganger daglig i DM på instagram- så da tar vi det på fellesen. Det varierer veldig, men sånn ca 2-3 uker. Jeg har bestilt fra Shein fast i 4 år og fra Romwe i snart 2 år- og det har variert veldig, men aldri mer enn 3 uker. Om det skulle være sent ute så er det bare å sende mail, de er veldig flink til å svare mail fortgående. Veldig behjelpelig også!

Hvordan er størrelsene hos Shein og Romwe? 

Små! Veldig, veldig små. Jeg bruker som regel small-medium til vanlig, alt etter hvordan jeg vil det skal sitte på. Bestiller alltid i large hos både Shein og Romwe. Skjørtet jeg har på nå er kanskje det første plagget som faktisk er litt for stort som jeg har bestilt derifra, så fra nå av skal jeg bli flinkere å lese størrelses-guiden på plagget før jeg bestiller. 

Er Shein og Romwe trygt?

JA, så absolutt. Jeg skjønner at mange tror det er lureri, alt er så sinnsykt billig. Men jeg har bestilt fra nettsidene deres i 4 år fast, hver eneste måned faktis- og har bare god erfaring. Har også snakket med mange som har shoppet der, og de sitter med samme erfaringen. Synes det er ganske sykt hvor billig det er i forhold til hvor fine klærne faktisk er. 

Må man betale toll og frakt? 

Man skal egentlig betale toll hver gang man bestiller for over 200,- fra utlandet, men jeg har aldri opplevd dette. Tror de sender pakkene som gave og man trenger heller ikke betale frakt. Frakt kan jeg gå god for, det er helt gratis- men det med toll tør jeg ikke love. 


 

Sko NELLY // Skjørt HER // Topp BIKBOK // Jakke SHEIN (spons)  

 

Har dere noen flere spørsmål?

 

 


4 kommentarer

Last day of summer


12.08.2017 | 17:54 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Nå erre bare å nyte disse siste solskinnsdagene merker jeg og hvordan gjøre det best? JO, med å kle seg i det mest sommerlige plagget du har i klesskapet vel. 

Processed with VSCO with a5 preset

Sko SAMSØE // Solbriller HER // Kjole HER (spons)

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Var ikke den vel søøt? 


6 kommentarer

Strømstadfestivalen dag 1&2


09.08.2017 | 21:59 | VIDEOBLOGGDa var vloggene fra dag 1 og 2 ute, så håper jeg dere likte de. Er jo fortsatt veldig nub, så kan være det blir litteranne kjedeig i lengda- men det kommer vel med tid håper jeg. Om dere vil jeg skal lage vlog oftere, så er det bare å si fra- er faktisk veldig artig etter jeg har kjøpt meg tripoden. Hadde også blitt veldig glad om dere vil gå inn på youtube og klikke subscribe! ♥ Gi veldig motivasjon når tallet går oppover, tenker nemlig å fokusere på YT igjen. Vet selv at jeg liker den plattformen best, så da må jeg nesten bare kjøre på. 


Vil dere ha flere vlogs? 

3 kommentarer

Stargate i Trondheim


07.08.2017 | 21:38 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Torsdag var jeg så heldig å bli flydd til Trondheim for å bli med på "One night with stargate" og det måtte jeg selvfølgelig takke ja til. Jeg fikk ta med Eilin og Sara ble med, så vi gjorde en koselig greie av dette. For dere som ikke vet hva Stargate er så er det et av verdens største musikkprodusenter og som kommer fra Trondheim, så de hadde konsert der på Torsdag hvor de spilte låtene de har vært med på å produsere, pluss at det hadde med Alan Walker og Ne-Yo. Jeg har vært på flere konserterter/ festivaler- og dette må jeg si var en av de bedre. Tror det har med at alle sangene var så kjent og at de byttet på låter med futt i og litt roligere sanger som alle kan synge med på. Var bare god stemning overall og jeg er kjempefornøyd med kvelden. Her har dere hvertfall vlogg fra torsdagen, så håper jeg dere liker den!


 

Blir veldig glad om dere vil subscribe på youtube BTW ♥


 

 Processed with VSCO with a5 preset

Emma, meg og Sara før konserten!

 


2 kommentarer

Sliten og lykkelig


06.08.2017 | 20:35 | UNCATEGORIZEDShorts&topp HER // Bomber BIKBOK // Briller H&M (spons)


 

Da er vi tilbake i Oslo, etter en veldig lang helg og jeg har fortsatt 8 timer med bilkjøring i vente. Jeg har hatt en helt fantastisk langhelg og sitter nå igjen med en lykkelig følelse. Har skjedd så mye artig og jeg er så heldig som får bli med på alt dette, kjenner jeg er skikkelig takknemlig. Det kommer 4 vlogger iløpet av uken, så da får dere se alt vi har gjort selv. Har hvertfall storkost meg både i Trondheim på Stargate konsert og i Strømstad på Strømstadfestivalen. Skal si vi var takknemlig for at vi leide hytte og ikke trengte å bo i telt. Er ikke at jeg har noe imot telt, men det å våkne i en seng og kunne ordne seg, dusje og tisse på egen do var magisk når vi var så sliten som vi var. Akkurat nå ligger hele gjengen og sover, jeg tok på alarmen en halvtime tidligere så jeg rekker oppdatere dere før vi kjører videre. Blir en lang dag på meg og Lene! MEN verdt det når jeg endelig snart kan ligge i egen seng etter over en måned på reisefot. Blir morsomt og se hvordan det går med en så baktung bil, har nemlig fylt den opp med pepsimax og vinkartonger.Nå skal jeg bare spise litt mat, så kjør vi.

 

 


1 kommentar

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©