Overtrøtt..


14.08.2017 | 22:57 | UNCATEGORIZEDHva driver jeg med? Har ødelagt døgnrytma mi, atter en gang. Jeg vet ikke helt hvorfor dette skjer med meg hver eneste ferie, men det er tydeligvis en greie. Jeg liker meg åpenlyst best når det er mørkt ute, da våkner jeg til. Nå tenker dere kanskje..Men Sofie, klokka er jo bare 11? Fortsatt tid til å skjerpe deg. MEN, jeg våknet nettopp skjønner dere. Valgte rett og slett å sove bort dagen, så nå starter min mandag si. Eneste som kommer positivt ut av dette er at jeg ikke har noe å gjøre, for alle sover- så da lager jeg videoer og blogger. Eller... så ser jeg 3 sesonger av Game of Thrones på 2 uker, upsi. Er faktisk kleint å tenke på hvor slapp jeg har vært denne ferien. Men er det ikke sånn det skal være da? 

Shorts HER // Topp HER (spons)


3 kommentarer

Ofte stilte spørsmål


14.08.2017 | 15:21 | OUTFITSHvor lang er leveringstiden til Shein og Romwe? 

Herlighet så ofte jeg får dette spørsmålet, føler jeg svarer på dette flere ganger daglig i DM på instagram- så da tar vi det på fellesen. Det varierer veldig, men sånn ca 2-3 uker. Jeg har bestilt fra Shein fast i 4 år og fra Romwe i snart 2 år- og det har variert veldig, men aldri mer enn 3 uker. Om det skulle være sent ute så er det bare å sende mail, de er veldig flink til å svare mail fortgående. Veldig behjelpelig også!

Hvordan er størrelsene hos Shein og Romwe? 

Små! Veldig, veldig små. Jeg bruker som regel small-medium til vanlig, alt etter hvordan jeg vil det skal sitte på. Bestiller alltid i large hos både Shein og Romwe. Skjørtet jeg har på nå er kanskje det første plagget som faktisk er litt for stort som jeg har bestilt derifra, så fra nå av skal jeg bli flinkere å lese størrelses-guiden på plagget før jeg bestiller. 

Er Shein og Romwe trygt?

JA, så absolutt. Jeg skjønner at mange tror det er lureri, alt er så sinnsykt billig. Men jeg har bestilt fra nettsidene deres i 4 år fast, hver eneste måned faktis- og har bare god erfaring. Har også snakket med mange som har shoppet der, og de sitter med samme erfaringen. Synes det er ganske sykt hvor billig det er i forhold til hvor fine klærne faktisk er. 

Må man betale toll og frakt? 

Man skal egentlig betale toll hver gang man bestiller for over 200,- fra utlandet, men jeg har aldri opplevd dette. Tror de sender pakkene som gave og man trenger heller ikke betale frakt. Frakt kan jeg gå god for, det er helt gratis- men det med toll tør jeg ikke love. 


 

Sko NELLY // Skjørt HER // Topp BIKBOK // Jakke SHEIN (spons)  

 

Har dere noen flere spørsmål?

 

 


4 kommentarer

Last day of summer


12.08.2017 | 17:54 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Nå erre bare å nyte disse siste solskinnsdagene merker jeg og hvordan gjøre det best? JO, med å kle seg i det mest sommerlige plagget du har i klesskapet vel. 

Processed with VSCO with a5 preset

Sko SAMSØE // Solbriller HER // Kjole HER (spons)

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Var ikke den vel søøt? 


6 kommentarer

Strømstadfestivalen dag 1&2


09.08.2017 | 21:59 | VIDEOBLOGGDa var vloggene fra dag 1 og 2 ute, så håper jeg dere likte de. Er jo fortsatt veldig nub, så kan være det blir litteranne kjedeig i lengda- men det kommer vel med tid håper jeg. Om dere vil jeg skal lage vlog oftere, så er det bare å si fra- er faktisk veldig artig etter jeg har kjøpt meg tripoden. Hadde også blitt veldig glad om dere vil gå inn på youtube og klikke subscribe! ♥ Gi veldig motivasjon når tallet går oppover, tenker nemlig å fokusere på YT igjen. Vet selv at jeg liker den plattformen best, så da må jeg nesten bare kjøre på. 


Vil dere ha flere vlogs? 

3 kommentarer

Stargate i Trondheim


07.08.2017 | 21:38 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Torsdag var jeg så heldig å bli flydd til Trondheim for å bli med på "One night with stargate" og det måtte jeg selvfølgelig takke ja til. Jeg fikk ta med Eilin og Sara ble med, så vi gjorde en koselig greie av dette. For dere som ikke vet hva Stargate er så er det et av verdens største musikkprodusenter og som kommer fra Trondheim, så de hadde konsert der på Torsdag hvor de spilte låtene de har vært med på å produsere, pluss at det hadde med Alan Walker og Ne-Yo. Jeg har vært på flere konserterter/ festivaler- og dette må jeg si var en av de bedre. Tror det har med at alle sangene var så kjent og at de byttet på låter med futt i og litt roligere sanger som alle kan synge med på. Var bare god stemning overall og jeg er kjempefornøyd med kvelden. Her har dere hvertfall vlogg fra torsdagen, så håper jeg dere liker den!


 

Blir veldig glad om dere vil subscribe på youtube BTW ♥


 

 Processed with VSCO with a5 preset

Emma, meg og Sara før konserten!

 


2 kommentarer

Sliten og lykkelig


06.08.2017 | 20:35 | UNCATEGORIZEDShorts&topp HER // Bomber BIKBOK // Briller H&M (spons)


 

Da er vi tilbake i Oslo, etter en veldig lang helg og jeg har fortsatt 8 timer med bilkjøring i vente. Jeg har hatt en helt fantastisk langhelg og sitter nå igjen med en lykkelig følelse. Har skjedd så mye artig og jeg er så heldig som får bli med på alt dette, kjenner jeg er skikkelig takknemlig. Det kommer 4 vlogger iløpet av uken, så da får dere se alt vi har gjort selv. Har hvertfall storkost meg både i Trondheim på Stargate konsert og i Strømstad på Strømstadfestivalen. Skal si vi var takknemlig for at vi leide hytte og ikke trengte å bo i telt. Er ikke at jeg har noe imot telt, men det å våkne i en seng og kunne ordne seg, dusje og tisse på egen do var magisk når vi var så sliten som vi var. Akkurat nå ligger hele gjengen og sover, jeg tok på alarmen en halvtime tidligere så jeg rekker oppdatere dere før vi kjører videre. Blir en lang dag på meg og Lene! MEN verdt det når jeg endelig snart kan ligge i egen seng etter over en måned på reisefot. Blir morsomt og se hvordan det går med en så baktung bil, har nemlig fylt den opp med pepsimax og vinkartonger.Nå skal jeg bare spise litt mat, så kjør vi.

 

 


1 kommentar

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©