Takk for meg


22.08.2016 | 14:43 | UNCATEGORIZEDAugust 2013 startet jeg og Eilin denne bloggen sammen og siden da har vi tatt bilder og blogget nesten hver eneste dag. Jeg trodde aldri i livet at bloggen kom til å bli en så stor del av livet mitt. Det høres veldig klisje ut, men det er helt sant. Jeg har fått være med på så mye kult, møtt så mange fantastiske mennesker og sist men ikke minst, hatt verdens beste lesere. Jeg er evig takknemlig for alt og jeg angrer ikke et sekund på bloggen. Etter en periode blir man litt sliten, sliten av å ikke ha tid til overs. Som 17-åring er det litt kjipt å være stresset hele tiden og ha så alt for mye og tenke på, fordi jeg har andre ting som kanskje burde prioriteres før bloggen. Jeg velger derfor å slutte med bloggen idag, men det er ikke sagt det er for alltid. 


Om jeg en dag får mye motivasjon kommer jeg nok tilbake, men akkurat nå trenger jeg sårt denne pausen. Klarer ikke og legge det helt fra meg, så jeg fortsetter faktisk som youtuber. Jeg legger alt over på det isteden og skal publisere 1-2 videoer hver uke, så håper selvfølgelig dere vil fortsette å følge meg der. Jeg ville egentlig bare takke alle som har klikket seg inn på denne bloggen de siste årene, tusentakk for at dere har fulgt med på det veldig uinteressante livet mitt. 


KJEMPE GLAD I DERE ALLESAMMEN!!!!!!


YOUTUBE: HER

INSTAGRAM: @sofielaxaa

SNAP: s0fiesl
 


20 kommentarer

Favoritt helga


16.08.2016 | 22:39 | UNCATEGORIZEDToppen min finner du HER.

Jeg gleder meg såå mye til helga, da er det nemlig jugend festival her i Ålesund. Favoritthelga mi i hele året, den helga jeg og vennene mine snakker om 1 år i forveien. Selv om det kanskje blir litt høysa opp, så tror jeg nok det blir veldig bra dette året også. Alan Walker, Matoma, Ina Wroldsen og Broiler, for å bare nevne noen. Er en veldig lik festival i Oslo som heter Findings, dit vil jeg neste år tror jeg- der har de akkurat de samme artistene ++ Sitter faktisk og bestiller antrekket jeg skal ha på meg, krysser fingrene for at det kommer før helga. Heldigvis er Junkyard superrask på levering, så det tror jeg de fikser. 
 


10 kommentarer

tøffer sæ


15.08.2016 | 22:49 | OUTFITSNice pose? Jeg vet. Følte meg skikkelig kul...helt til jeg så bildene. Men her har dere hvertfall dagens antrekk, et veldig enkelt antrekk siden jeg ikke har gjort mye annet enn jobb og netflix. Jeg vet, jeg vet. livet mitt er sykt spennende, dere blir vel helt sjalu på livet mitt av å lese bloggen min, tenker det er mange der hjemme som kunne ønske de var meg nå. Jeg gjør jo så mye forskjellig hele tiden, sånn er livet som blogger.....he-he-he. Kunne ønske jeg var kul og gjorde nye ting hele tiden, men det er ikke helt meg. Jeg er liksom...lat, så det passer ikke livsstilen min og farte rundt 24/7.

SKO // JEANS // JAKKE // SKJORTE


ALLE klærne mine er bestillt på nett tilogmed, trenger ikke løfte rumpa en gang jeg.


4 kommentarer

VLOG: EN DAG I BARCELONA


14.08.2016 | 18:30 | VIDEOBLOGG
1 kommentar

VSCO lately


13.08.2016 | 00:56 | UNCATEGORIZED
5 kommentarer

1 uke igjen..


12.08.2016 | 21:20 | UNCATEGORIZED
Verdens deiligste cardigan finner du HER


Altså..bare litt over en uke til skolen starter. For noe dritt. Vi får bare nyte dagene som er igjen, min plan er hvertfall og ligge inne med en god serie på skjermen helt til skolen starter. Akkurat nå har jeg begynt på Prison Break IGJEN, men den serien blir bare bedre og bedre for hver gang jeg ser den. Har faktisk fått mamma til å se den nå, hun elsker den! Ikke at det kom som et sjokk. Når jeg ikke er i humør til action ser jeg Modern Family, så jeg har egentlig alt jeg trenger for tiden. Hva ellers skal man gjøre liksom? Været er jo helt dritt uansett så, får ligge inne og gjøre ting man egentlig skal gjøre om vinteren da. Norge det vettu

 


4 kommentarer

Sommerferie be like..


09.08.2016 | 23:08 | UNCATEGORIZED
Toppen finner du HER


Prison Break og Modern Family er livet mitt, bare så dere vet det. Alt jeg gjør er å ligge inne med en god serie på skjermen, men jeg storkoser meg jeg. Mangler bare en kjæreste som kan lage mat til meg, så er jeg i mitt ess..


 


3 kommentarer

Q&A


08.08.2016 | 21:49 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset
Toppen finner du HER


Hva vil du jobbe som i fremtiden og hva skal du studere?

Jeg aner ikke. Jeg endrer meningen min hver eneste dag og har faktisk ingen anelse hva jeg ender opp som. Akkurat nå har jeg en nål på pilot, men om et par dager endrer jeg vel mening..så vi får se. Jeg skal hvertfall ha et friår etter videregående, flytte til Oslo- og innen da håper jeg at jeg begynner og få en viss anelse. Men det tar jeg veldig som det kommer, time will show.

Har du noen i kikkerten?

Alltid noen i kikkerten, hehe. Men forelska har jeg faktisk aldri vært. 

Tenker du å fortsette med bloggen i lang tid fremover?

Det vet jeg faktisk ikke, men skal ærlig sier at jeg dabber av med tiden merker jeg. Driver med instagram, youtube, blogg og diverse andre ting- kan bli mye i lengda. Men jeg har ingen planer om å slutte akkurat nå, så jeg fortsetter vel så lenge noen finner bloggen min underholdende. Jeg blogger når jeg har tid og om det holder for dere kommer jeg nok til å drive med det en stund ja. 

Har du fortsatt kontakt med guttene i Steigen?

Tipper du mener Rudi og Niklas, de bor i Bodø. Jeg har møtt de i ettertid, men fikk desverre ikke gjort det denne sommeren! Håper virkelig jeg får møte de når jeg er der neste gang, savner de guttene!

Skal du bli tante for andre gang? Gratulerer!

Jaa, det skal jeg og jeg gleder meg evig masse. 6.september er datoen og da regner jeg med at jeg reiser nord for å se lillenurket.

Hvordan uttaler man etternavnet ditt?

Lakså*

Spiller du pokemon GO?

Haha, nei og jeg er vel kanskje den eneste som ikke forstår greia med pokemon? Skal ikke si for mye, regner med jeg er avhengig iløpet av neste uke, men akkurat nå skjønner jeg ikke bæra av det spillet.

Processed with VSCO with a5 preset

Hvordan har det gått siden dere flyttet i nytt hus? 

Det var rart i starten. Var et par ganger jeg svingte innom det gamle huset med en feil, og det er selvfølgelig litt trist å forlate barndomshjemmet. Men når det er sagt så digger jeg ny-huset. Jeg har jo fått min egen "mini"leilighet og er kjempefornøyd med alt, vi koser oss her.

Hva er dine tanker om russetiden, har du begynt å planlegge?

Jeg tenker at det blir gøy, men det er ingenting jeg stresser med. Har ikke begynt å planlegge i det hele tatt, men vet vel sånn ca hvem jeg kommer til å være på bil med osv. Buss er ikke en greie her i Ålesund, så blir nok en van. 

Bruker du prevensjon?

Ja, jeg går på p-piller pga mensensmerter.

Har du hytte i både Steigen og i Bodø?

Nei, har bare hytte i Steigen- men marte bor i Bodø. Er bare 1 time unna med båt, så er ofte i Bodø for å være med venner.

Kan du og Eilin lage video sammen en gang?

Eilin liker seg best bak kamera desverre, men jeg skal nok få henne med en gang i fremtiden.

Hva er dine favorittbloggere og youtubere?

Jenna Marbles er min favoritt-youtuber. Ingen jeg ler så mye av som henne, elsker ironien hennes i hver eneste video. Blogger leser jeg faktisk ikke lenger, så har ikke noen favoritter atm. Kom gjerne med tips om det er noen jeg burde sjekke ut. 

Er det ikke kleint når Eilin er der og filmer deg rundt gutter osv?

Hahaha, skjønner at dere tenker det. Men Eilin sitter ikke i et hjørne og filmer meg. Hun har alltid kameraet med seg når vi er sammen, og om noe morsomt skjer tar hun det opp og filmer. Det er ikke kleint nei, det kommer helt naturlig og det er ingenting vi tenker over. Er jo blogger, så tar jo ofte med kameraet- så det er alltid lett tilgjengelig.


Noe mer dere lurer på?

 


8 kommentarer

Spania Haul


07.08.2016 | 21:09 | VIDEOBLOGGEndelig. Nå er jo det snart 1 mnd siden jeg var der, men her har dere hvertfall den etterspurte innkjøpsvideoen fra Spania. Vi var bare i 3 dager i Barcelona, så var ikke så alt for mye shopping desverre, men er veldig fornøyd med alt ♥

 
 

3 kommentarer

Hello there beautiful


03.08.2016 | 22:03 | NEW INProcessed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg la ut antrekk igår og snakket om skoene jeg var så fornøyd med, men de vistes ikke engang på bildene. Så her har dere de, disse vakre er endelig mine. Fra SamsøeSamsøe, du finner de HER. Størrelsen er helt normal og skoene sitter som støpt, veldig veldig fornøyd. Disse skal jeg impregnere, og det raskt. Jeg er alltid litt for fornøyd når jeg får meg nye hvite sko, så fornøyd at jeg bruker de hver dag i en uke til de ikke er så veldig hvite lenger. Veldig dumt av meg, men denne gangen skal jeg være flink jente. 
 


7 kommentarer

Det enkle er ofte det beste


02.08.2016 | 21:25 | OUTFITSVeldig enkelt, men kanskje litteranne kjedelig- akkurat sånn jeg liker det. Som sagt var det som julaften å komme hjem etter ferien, og dette var noen av skattene jeg mottok. Toppen finner du HER, Skoene fra Samsøe Samsøe HER, Jakke HER, Bukse og solbriller fra BikBok, Ring fra CK. Skoene har jeg ønsket meg evig lenge, og endelig er de mine. Har sett de overalt i Oslo og på favorittbutikken i Ålesund, har vel siklet over de i snart et halvår- så det var høyst påtide. Jeg lover, disse skal jeg klare å holde hvite i mer enn 2 dager.

 

Processed with VSCO with s1 preset Processed with VSCO with a5 preset


 


11 kommentarer

Borte bra, hjemme best


02.08.2016 | 00:41 | UNCATEGORIZEDOver en måned borte, så det var rimelig digg å komme hjem nå. Hjem til rommet mitt, huset, vennene mine og til alt for mange pakker i posten. Det ble en liten julaften for meg igår, gleder meg til å vise dere alt. Ene pakken tenkte jeg og åpne på snapchat faktisk, så følg meg på: S0fiesl. Etter jeg kom hjem igår har jeg egentlig gjort veldig lite, bare slappet av og sett alt for mye Modern Family. Har dere ikke sett det enda, så er det bare å kjøre på! Herregud så morsom den serien er, skikkeleig goodfeeling. Vet det er sent nå, men ville egentlig bare oppdatere dere og si at jeg er tilbake. Tilbake til en plass med stabilt nett, wohoo. Har faktisk savnet å oppdatere bloggen, selv om det har vært deilig med en liten miniferie fra sosiale medier. 
Dette herlige settet ventet på meg når jeg kom hjem, du finner det HER! Har lignende i svart også, bruker det hele tiden- så vurderer og klikke det hjem i hvitt også. Til den prisen, hvorfor ikke lizzåm?
 


4 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©