Enjoying life


01.08.2017 | 00:07 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Topp HER // Sko SAMSØE // Jeans GINA TRICOT // Belte BIKBOK 


 

Imorgen reiser jeg til Bodø- fordi onsdagskveld drar jeg videre til Trondheim. Det skjer mye spennende denne uken og jeg gleder meg til å vise dere, tenkte nemlig å vlogge fra torsdag til søndag....WHAAT. Jeg blir flydd til Trondheim for å bli med på "One night with Stargate" hvor jeg får møte de som driver det, henge med de etter konserten og ikke minst; se Ne-Yo, Alan Walker og Karme Diem. Jeg og Eilin bor med Sara i to netter, så tar alle sammen fly fredags morgen og drar direkte til Strømstad for Strømstadfestivalen. Der har vi også billetter til både festival og etterfest, noe jeg gleder meg veldig til. Blir nok en smule annerledes, litt mer chill stemning tror jeg. Timbuktu, Loreen, Postgirobygget, DDE og mange flere som er skikkelig sommerstemning. Føler det blir en øltelt-type festival, som jeg gleder meg veldig til. Har alltid vært på festivaler eller konserter hvor man må stå og hoppe for å henge med, men her føler jeg man kan sitte rundt et bord med god stemning i bakrunnen. Dessuten skal vi telte hele helga også...herreguud det er lenge siden sist.

Noen andre som skal på "One night with Stargate" i Trondheim?

 


6 kommentarer

VLOG: En dag på hytta


28.07.2017 | 17:26 | VIDEOBLOGGJeg vet lyden suger, men det er stroppene på kameraet som bråker. Så vet dere det ♥


2 kommentarer

Mitt paradis


24.07.2017 | 19:23 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset


Kjører man rundt i Steigen så er det så utrolig mange fine områder og utsikten er like on fleek overalt. Norsk natur er virkelig noe for seg selv og spesielt om sommeren etter min mening. Det tror jeg faktisk er min favoritt-ting når det kommer til Steigen, det er så utrolig vakkert her. Norge på sitt absolutt beste. Det går jo mye i fjellgåing, turer og bading når man blir værende på en sånn plass, så da skader det virkelig ikke at naturen er så fin som den er altså. Gjør hele opplevelsen med alt mye bedre. Mitt paradis dette. Marte og Hans Kristian møttes jo her og har så mye historie på denne plassen, så de har valgt å gifte seg her- noe som passer de perfekt. Hun har lyst på utebryllup og det er jo ikke vanskelig å finne plasser til det for å si det mildt- MEN så var det dette været da, som er langt ifra like fint. Har vært heldige nå da, fint vær en hel uke og det skal tydeligvis fortsette sånn i lang tid. Hjelper på hjemlengselen det, at det skal være strålendes fint vær her og pissregn i Ålesund. 

Processed with VSCO with a5 preset
Veske ZARA // Jumpsuit HER // Klokke HER // Solbriller HER (spons)


(Rabattkode SOFIELAXAA for 15% hos DanielWellington)


9 kommentarer

Årets første bad


22.07.2017 | 19:02 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Da har jeg offisielt tatt årets første bad...med våtdrakt. Idag er første dagen Steigen bikker over 18 grader, så vannet er fortsatt super kaldt og jeg er da fortsatt super pysete- men jeg har gjort det, påenmåte hvertfall. Fant igjen disse våtdraktene fra yngre dager og både jeg og Marte ble SÅ stolt når vi fikk på oss Eilin og Lene sine fra de var 12 og 13 år gammel. Da kan vi ikke gjøre noe annet enn å bruke de for alt det er godt, ikkesant? Har et mål om å hoppe i "sjøen" i bikini før jeg reiser hjem og med dette fine været så virker det lovende. Må bare la vannet varme seg opp litt først, hihi. Er jo en innsjø også, så litt fusk blir det uansett. Tenk så sykt det egentlig er, slutten av juli og jeg har ikke svømt av i sjøen enda. Hva har skjedd..ikke sånn jeg husker tidligere somrer når alt vi gjorde var å henge ved sjøen. 

 

 


0 kommentarer

Ain't No Mountain High Enough


20.07.2017 | 21:01 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Da fyker vi på fjellet igjen. Rekker ikke si så mye mer enn det, fordi da går hele gjengen fra meg. Oppdaterer dere mer imorgen!

 


0 kommentarer

Hvorfor Steigen?


18.07.2017 | 20:03 | UNCATEGORIZED

Jeg har fått så uendelig mange spørsmål om hvorfor i pokker jeg er i Steigen, hva skjer her liksom? Jo, det skal jeg fortelle dere. Pappa er født og oppvokst her, så jeg har halve slekta mi og ei hytte jeg besøker hver ferie. Pappa bygde seg hus her da han var 25, men det solgte han til Onkel- så for et par år siden sto hytta  vår klar for bruk og vi har utnyttet dette med å tilbringe både jul, påske, sommer og høstferie her. Jeg kjenner jeg blir så stolt av pappa som har gjort dette selv, den er så sykt fin! Vi har ei stor hytte med 5 soverom og i ettertid har pappa laget ei hagestue bak hytta til ungdommen. Så vi har ei lita hytte bak hytta sånn vi kan være våken litt lenger og bråke så mye som vi vil..smart ikkesant? Har også gått til innkjøp av jacuzzi for ikke så lenge siden, så nå har vi ingenting å klage på altså. Jeg har veldig lyst å vise dere alt en dag, kanskje ha en hytte-tour, men er litt artig å gjøre det når alt er ferdig. Mamma har altid nye prosjekt på gang, så vet ikke helt når det skjer- men vi får se. Iår var det denne steintrappa som ble laget, som skal føre ned til en koselig gapahuk som pappa driver med nå. Han er godt igang, så om den blir ferdig lover jeg å vise dere.

En annen ting også da. Marte ( den eldste søstra mi ) møtte kjæreligheten i Steigen, så hun valgte å flytte til Bodø..enda en grunn til at vi er her så ofte. Litt koselig historie egentlig..Familien min har jo bodd her ei stund, men det var før min tid. Vi har hvertfall vært her hver eneste sommer og det sammen med en gjeng gutter som har hytte over oss. Pappa var fadder til han ene (Hans Kristian) som nå er Marte sin forlovede. Så koselig at de har vokst opp sammen og nå er forlovet med to barn. 


7 kommentarer

Summer vibes


17.07.2017 | 17:18 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Jumpsuit HER // Veske CALA JADE // Sko HER (spons)


Ble heldig likevel vi gitt. Var meldt drittvær hele uka, men fineværet kom brått på likevel. Veldig deilig, så slipper vi å sitte inne på hytta hele dagene. Hadde bestilt nye brettspill til hytta, så vi var egentlig veldig forberedt på regn..men jeg klager ikke. Har et veddemål med hele gjengen om at jeg skal på 5 toppturer i sommer og igår ble den første besteget. Ble opplett ganske sent på kvelden, så da bestemte vi oss for å utnytte dette med en fjelltur. 827moh..og jeg er evig stolt over at jeg ikke er støl i det heletatt idag. 

SÅ fornøyd med denne søte jumpsuiten. 

 


5 kommentarer

Mood?


16.07.2017 | 18:49 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Jeg har vært litteranne bitter siste dagene, fordi det ser ut som det fine været unngår meg. Jeg reiste fra Ålesund til Oslo, da forsvant fineværet i Oslo og dro til Ålesund..og med en gang jeg kom til Bodø/ Steigen ble det meldt regn i flere uker frem i tid. MEN, nå har hellet snudd gitt. Solen tittet frem nå og jeg er strålendes fornøyd- haha, see what i did?  Det skal nå være fint vær på kveldingen og senere i uken kommer den tydeligvis for å bli en stund også. Kanskje jeg endelig får føle på sommeren? Det er høyst på tide. Føler seriøst at det er påske sånn det er nå og siden jeg har valgt bort sydenferie, så burde jeg i det minste få oppleve litt Norsk sommer. Jeg skal til New York om ikke så alt for lenge skjønner dere, så har valgt å spare penger denne sommeren og bare chille på hytta- men unner meg selv et par festivaler. Summerbürst i Stockholm, Strömstadfestivalen tidelig i August og Findings i slutten av ferien, så det får holde for meg denne gangen. Jeg har så mye å se frem til i senere tid uansett så!

Skinnbukse HER // Sko HER // Genser BIKBOK // Solbriller HER (spons)

 


 


8 kommentarer

Lillelørdag


12.07.2017 | 23:54 | UNCATEGORIZEDSiste dagen i Oslo før vi reiser til Bodø imorgen kveld og den synes jeg vi brukte godt. Kubb, grilling og vin i glasset i frognerparken med Eilin, Niklas, Stine og Håvard. Nå sitter vi i sofaen hjemme i leiligheta og skal se en film, men hvilken vet vi ikke helt enda. Jeg har hatt en sånn netflix periode over lang tid nå, så føler jeg har sett alt som er verdt å se. Har dere noen tips? Ingen skrekkfilm, ingen actionfilm- har bare sånn sånn derre derre dag, føler for komedie eller litt koselig stemning akkurat nå. 


- Min genser HER // Stine sin genser BIKBOK -
 


2 kommentarer

Another one


12.07.2017 | 17:05 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

 

Sko HER // Skjørt HER // Belte BIKBOK // Topp HER // Bh CUBUS // Solbriller HER (spons)


Lei av antrekk nå ja? Jeg også. Jeg har skrevet på youtube at jeg lover å publisere alle antrekk på videoen med linker, så da får jeg bare gjøre det. Jeg har atter en gang ikke gjort noe spesielt, været er liksom ikke helt på topp- så orker ikke henge ute bare for å gjøre det heller. Ser solen titter mer og mer frem idag, så vi tenkte å dra i frognerparken med en gjeng for å grille, spille kubb og kanskje en tur på byen senere på kvelden. Kjenner det blir godt å komme seg ut en tur, forma har endelig blitt litt bedre også så er påtide. Proppene er fortsatt i ørene og vi har bestilt fly til Bodø imorgen, får se hva som skjer da..typisk at jeg blir dårlig igjen. Velvel, får nyte denne dagen i det minste.


Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
 

♥ ♥ ♥


3 kommentarer

Girlsnight


11.07.2017 | 00:00 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset


 

Gurimalla som koser jeg meg nå. Fotbad, rosë i glasset, ost & kjeks og Gossip Girl på skjermen. Vi har ikke gjort noe spesielt idag, eller igår..vi slapper egentlig bare helt av og prøver å bli frisk hele gjengen. Både jeg og Niklas er småsyk enda og Eilin brygger på noe som hun prøver å holde tilbake, så er godt å bare slappe helt av. Passer fint nå som styggeværet har kommet til Oslo også, typisk. Har vært strålende sol i Oslo kjempelenge nå, men i det flyet mitt landet kom regnet..og det har blitt værende siden også. Det sies at det skal bli finere være senere i uken, så regner med det skjer når jeg reiser til Bodø. Menmen, vi klarer oss meget fint inne også som dere ser. JENTEKVELD ♥


Processed with VSCO with a5 preset

 

♥ ♥ ♥

 


6 kommentarer

errday update


10.07.2017 | 15:12 | OUTFITSJeg er i Oslo jeg. Har faktisk ikke blogget ordentlig på en god stund nå, så en oppdatering er vel greit på tide. Eilin hadde bursdag på lørdag, så jeg reiste gry tidelig den dagen for å feire med henne. Hadde en helt j*vlig flytur- ikke fordi det var humpete eller skummelt, men jeg har vært syk siste uken og jeg sitter igjen med de sykeste proppene i øret som ikke går bort og hodet føles helt tett. Er skikkelig slapp i tillegg, så hverdagen er ikke akkurat veldig spennende atm. Koser meg, men prøver å gjøre så lite som mulig å bare bli frisk så fort som mulig. Vi prøver å finne ut når vi skal reise til Bodø denne uken, men jeg nekter faktisk å sette meg på et fly med proppene i øret..det skjer faktisk ikke. Haha, for et deprimerende innlegg- men der har dere hvertfall unnskyldningen min for at jeg bare publiserer tidligere antrekk. SÅÅ, her har dere enda et. 


Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Veske MICHAEL KORS // Sko NELLY // Solbriller KLONDIKE // Kjole HER (spons)Vi snakkes senere ikveld, eller imorgen...når jeg føler meg pittelitt bedre ♥ 


4 kommentarer

Materalistisk lykke


09.07.2017 | 21:15 | NEW INProcessed with VSCO with a5 preset

RABATTKODE: LAXAA (15%)

Jeg har fått helt dilla på klokker og tilbehør jeg. Føler meg sykt naken uten og har fått ei solid samling av dødsfine klokker nå- lucky me. Jeg har alltid vært veldig kjedelig på denne fronten tidligere, har ikke orket å gå med klokke, smykke eller ringer- men nå føler jeg meg rett og slett naken uten. ATM er den hvite en soleklar favoritt, passer perfekt nå på sommeren til søte kjoler og lettere antrekk. Begge disse klokkene er fra den nyeste kolleksjonen til Daniel Wellington, anbefaler dere å sjekke ut alle godbitene de har fått inn HER

 Cuff HER // Hvit klokke HER // Mesh klokke HER(spons)
 


6 kommentarer

SUIT UP


03.07.2017 | 18:31 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Bh CUBUS // Sko SKOPUNKTEN // Vekse ZARA // Sett HER // Klokke&cuff HER // Smykke jordklode HER // Smykke fjær BJØRG (spons)

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
 

Antrekk nummer 2 fra videoen, for dere som har sett den. Legger den ved under for dere som ikke har fått med dere at jeg har lagt ut en summer-lookbook. Planen var egentlig bare å vise frem noen av favorittene mine, men så tenkte vi- hvorfor ikke filme litt i tillegg. Youtube må jeg skjerpe meg skikkelig på altså, har såvidt vært aktiv der i 2017..iche bra. Vet ikke helt hvorfor, jeg liker veldig godt å lage videoer- men synes det er så vanskelig å komme på nye ting. Har dere tips til hva jeg kan lage? 

 
 
 

8 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©