Smil


27.07.2016 | 22:20 | OUTFITSJeg gjør ingenting jeg, så tenkte å poste dagens kjedelig outfit bare for å oppdatere dere. 
Jakke fra Zara, en av innkjøpene fra Spaniaturen! Loveit. 


 


12 kommentarer

FamilyReunion


24.07.2016 | 18:28 | UNCATEGORIZEDDet som er så koselig med å komme på hytta er at vi møter hele familien. Mamma`s side av familien bor samme plass som meg, men pappa sin side bor litt spredt overalt. Om sommeren er liksom den eneste muligheten til å møte alle, og det er sjeldent alle er her samtidig også siden det er mange fra både California, Tyskland og andre land. Men denne gangen var vi det, så da ble det en liten slektsfest igår. Noen kan kalle det slektstreff, men det blir for kjedelig. Vi spiste god mat og danset til klokken ble alt for mye. Elsker festene med Laxaa-familien, ingenting bedre. Folk fra 15-85 står og danser til langt på natt, til både kygo og bruce springsteen. Er så morsomt når vi er så mange på min alder også, føles liksom bare som jeg henger med venner jeg ikke får møte så veldig ofte. Er heldig jeg, som har en familie som er så samlet- både på mamma og pappa sin side.Meg, Linnea, Eva Grace og Mathias. Alle disse bor i USA, så har fått øvet meg på engelsken min også gitt. 

 

 


5 kommentarer

Spørsmålsrunde


20.07.2016 | 21:39 | UNCATEGORIZEDSNAPCHAT: S0fiesl


Dette er alt vi gjør på for tiden, så vi kjører på med en liten spørsmålsrunde. Føler det er en evighet siden sist, så det er kanskje på tide. Spør om alt dere lurer på mellom himmel og jord, så skal jeg se om jeg får svart på det iløpet av uken. Video eller innlegg?
 


42 kommentarer

Mood


19.07.2016 | 23:20 | UNCATEGORIZED


Jeg går bare i treningsklær og ingen sminke. Sover lenge og chiller dagen lang, ELLER trener. Føler liksom ingenting passer på bloggen her i Nord. Har dere noen ideer? Det er ikke fint vær heller, så vi gjør liksom ingenting spennende. Kanskje en liten lookbook på video ? Det husker jeg faktisk at jeg gjorde for noen år siden, det var jo litt artig. Hva tenker dere, noen tips til hva jeg kan blogge om når livet er basert på eat, sleep, chill, repeat? Jeg har hvertfall ordentlig hjerneteppe. 

 


13 kommentarer

litta ferri


17.07.2016 | 18:33 | UNCATEGORIZEDTog meg ei litta pause jeg, det trengte jeg. Ikke at jeg har vært så veldig sliten, men det å måtte oppdatere alle sosiale medier hver eneste dag tar på det også. Så jeg bestemte meg for å ta noen dager av og det gjorde jeg. Jeg er hvertfall i Steigen med hele familien og nyte disse dagene. Det er ikke noe vær og skryte av, men vi har trent, badet i jacuzzi og slappet veldig mye av. Var godt å se igjen alle også, spesiellt lille Nora. Helt sykt hvor mye hun vokser fra hver gang jeg ser henne. Nå går hun rundt og jabber 24/7, verdens beste underholdning. Men ja, nå er jeg klart for å "komme tilbake" så tenkte bare oppdatere dere litt først. 
Bare for å være en dritt....tenk at vi er halvveis i ferien da folkens!!! Har du hatt det fint så langt?
 


15 kommentarer

Takk for meg


11.07.2016 | 17:37 | UNCATEGORIZED
Da reiser vi hjem, så sykt kjedelig. Har hatt det såå bra, elsker denne plassen og skal definitivt tilbake om ikke så lenge. Vi er hjemme sent ikveld, og allerede imorgen reiser vi til Steigen. Da må vi kjøre i 18 timer...wooho. Tenkte egentlig bare klikke meg innom og hilse før jeg reiser, så snakkes vi når vi snakkes! Igjen. Og til alle som spør om jeg kan lage Barcelona guide, trokke det altså. Jeg var her bare i 3 dager, så kan liksom like lite som alle andre turister, om ikke mindre. 


8 kommentarer

Last day


10.07.2016 | 16:42 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Sko HER // Skjørt HER // Topp BIKBOK 


Sykt trist å skrive den overskriften, men idag er faktisk siste dag i Barcelona. Imorgen reiser vi hjem fra dette paradiset, herlighet som vi har kosa oss her nede. Idag skal jeg virkelig nyte dagen. Bade, shoppe, spise god mat og vandre rundt, bare for å utnytte den så godt som mulig. Føler jeg har fått mye ut av denne turen, men kunne vært her i mange uker om jeg hadde muligheten. Nå blir det hvertfall hjem 1 dag eller 2, så kjører vi videre til Steigen. Gleder meg veldig til det også, savner familien i Nord. 

Processed with VSCO with a5 preset
Her ser det ut som jeg har slikket sol et par timer, men bildet lyver desverre. Uff, iwish det var sånn!

 

PS: GRATIS FRAKT HOS SHEIN TIL 12.07
 


7 kommentarer

Hva har vi gjort??


09.07.2016 | 22:03 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with hb2 preset
Noen andre som ikke klarer å motså fristelsen når disse damene går forbi på stranda? Både jeg og Sophia måtte prøve, selv om jeg synes det er kjempestygt. Går forbi sånne damer hele tiden vettu, så jeg og Sophia flettet håret og pappa fikk massasje. Jeg kommer nok til å ta de ut før jeg lander i Norge, men litt digg å ha i sola. Får litt brunfarge i hodebunnen, så slipper man at håret flyger i alle kanter når vinden kommer. Vet ikke om jeg tør og vise resultatet til dere, men her har dere hvertfall en liten sniktitt. Nordmenn i syden altså. Haha, er det ferie så er det ferie..ikkesant? 

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

 


3 kommentarer

Badenymfer


09.07.2016 | 21:55 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Denne fine bikinien finner dere HER


Nå har vi faktisk reist bort fra dette paradiset og endt opp i et nytt paradis- altså Barcelona. Hverken jeg eller Eilin har sittet på dataen siste dagene, så det har blitt lite oppdatering på bloggen. Er det ferri så er det ferri. Vi storkoser oss hvertfall veldig og jeg liker Barcelona enda bedre enn jeg trodde jeg skulle gjøre. Shopping paradis, så passet meg utmerket. Har kjøpt meg mange godsaker, spesiellt sminke- som jeg gleder meg til å vise dere i en innkjøpsvideo ganske snart. Trist å tenke på at vi forlater dette imorgen, men GJETT om jeg skal tilbake engang. Liker meg såå godt her! 

Noen bilder av badenymfene i Sitges. FOR en plass ♥


7 kommentarer

Hilsner fra Sitges


06.07.2016 | 16:03 | UNCATEGORIZED
Heyhey! Kom over en plass med brukbart nett, så tenkte jeg skulle slenge inn en hilsen fra Sitges. Dette er det kjipeste med å reise når du blogger, vet aldri når du har nett til å laste opp bilder. Idag har vi bodd i både bassenget og i sjøen, utnytter det så godt vi bare kan. Har til og med prøvd å lære meg å stupe, så nå er jeg dritflink. Selv om jeg ikke aner hvordan det ser ut. Vi reiser til Barcelona på fredag, så føler vi bare må utnytte disse dagene så godt som mulig. Blir selvfølgelig bading der også, men de 3 dagene jeg har der har jeg litt lyst å bruke til å se byen og shoppe. Shoppe MYE. Så da lurer jeg på, har noen av dere vært der og muligens har noen tips til meg? 
 


8 kommentarer

Streets of Sitges


05.07.2016 | 23:16 | UNCATEGORIZED
Shorts HER // Sko HER // Caps VOLT // Topp BIKBOK


 Folkens, tenk så fint det hadde vært i Norge om sommeren om vi hadde hatt været på våres side da. Om vi kanskje hadde hatt en fin brygge med resturanter eller noe som helst å gjøre på kvelden som ikke innebærer og bli spist opp av mygg. Ikke missforstå meg, jeg elsker norsk sommer- men det er noe med det å vandre i gatene på kveldstid i deilig tempratur og bare titte på alle menneskene. Det er kanskje noe av det morsomste med å oppleve nye plasser, så mye fint å se på og så mye nytt å oppleve hver dag. Har en drøm om at jeg skal besøke alle 197 landene i verden. Har lyst å kjøpe meg et stort kart og henge på rommet, så skal jeg nåle hvert land jeg har vært i som motivasjon. En vakker dag er det kartet fullt med nåler og minner fra et rikt liv. Har vel vært i ca 12 land hittil...mangler bare 185. Minus Nord-Korea, dit trenger jeg ikke dra. Der får man ikke bevege seg utenfor hotellet på fritiden din, det hadde jeg nok hatt alt for lite tolmodighet til. Men igjen, det hadde vært en kul opplevelse også. Så ja, 185 to go.

Processed with VSCO with hb2 preset

Hvor mange land har dere vært i og har dere noen favorittplassser jeg burde besøke? 
 

 

 


14 kommentarer

GG Sofie


05.07.2016 | 19:32 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Etter bare 3 dager i sola har jeg klart å bli brent. Jeg som var så sta på dette før jeg reiste, var sikker på at jeg ikke skulle få en rød flekk på hele kroppen. Her sitter jeg med vannblemmer i ansiktet og knallrødt bryst. Blir nok liggende sånn et par dager, så får jeg bare krysse fingrene for at det forsvinner ganske fort så jeg får jobbet meg opp litt farge med "blanke ark" etter alt har flasset fra seg. Jeg hater egentlig å sole meg, har ikke tålmodighet til det- jeg forstår virkelig ikke at folk kan ligge i timesvis og slikke sol. For meg er en halvtime MAKS, med mindre jeg sovner- og det ender jo aldri godt.


5 kommentarer

UKEN SOM GIKK


03.07.2016 | 20:02 | UNCATEGORIZEDUKENS HØYDEPUNKT: Dette er det ingen tvil om. Fredag, når jeg hadde pakket kofferten, ferdig på jobb og hele gjengen kjørte på flyplassen for å sette oss på flyet til Spania. For en digg følelse og vite at jeg endelig har ordentlig ferie, og ja- jeg STORkoser meg.

UKENS LÅT: Samme som resten av Norge: Arigato - Julie Bergan. Denne går på repeat hos meg hele tiden.

UKENS INNKJØP: Jeg har ikke fått lagt inn bilder av det enda. Men når jeg og Sophia var ute på shopping fant jeg meg en jakke jeg har ønsket meg kjempelenge. En gul skinnjakke fra Zara, viser dere med en gang nettet vil samarbeide. Klarer ikke laste inn nye bilder på blogg nå desverre.

UKENS FILM: Har fått en greie for seriøse action filmer, men denne ukens film er faktisk: How to be single. Skikkelig feelgood morsom film, som jeg tipper kommer til å dukke opp på skjermen min flere ganger fremover.

UKENS PLAGG: Er sko et plagg? Isåfall Birkenstocksa mine i både hvit og svart, de blir brukt så og si HVER dag for tiden. 

UKENS NEDTUR: At jeg gikk glipp av sommerfesten på Giske, skikkelig misunnelig på alle som var der igår!! OG at det er overskya her nede, allerede dag 2. Krysser fingrene for at det blir bedre imorgen og alle andre dager.

UKENS OPPTUR: At jeg fikk jobbe for mamma denne uken. Hadde vært lutfattig i Spania om jeg ikke hadde gjort det, må jo ha litt penger i min egen lommebok som jeg kan bruke på shopping og is i fineværet. Kjedelig å må spørre mamma og pappa om å punge ut hver gang jeg vil ha en liten duppeditt.

UKENS PERSON: Sophia såklart. Kjempegøy at hun ble med meg og familien min til Spania, ingen andre jeg heller ville tatt med. 

UKENS HUMØR: Lykkeliiig. Har ingenting og klage på akkurat nå, så smiler rett og slett fra øre til øre for tiden.

Processed with VSCO with a5 preset

Caps HER // Kjole HER // Sko HER

 

 


3 kommentarer

Vel fremme


02.07.2016 | 18:11 | UNCATEGORIZEDSuperdeilig å komme frem til Sitges i Spania. Vi ankom i går kveld og har siden da ikke gjort noe annet enn å slappe av. Fra det jeg har sett hittil liker jeg meg kjempegodt. Her skal vi være en uke og nyte fineværet på stranda som ligger 10 meter fra hotellet, deretter drar vi til Barcelona i 3 dager for litt storby opplevelser- skal innrømme jeg gleder meg veldig til det. Idag var det opp tidelig for å teste ut vannet, men etter en stund på stranda bestemte jeg og Sophia oss for å ta en tur til sentrum. Vi var der igår kveld med hele gjengen, men denne gangen dro jeg og Sofi alene for å shoppe litt. 

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Det ligger absolutt ikke langt unna, gåavstand for de som faktisk ikke er like lat som meg og Sofi. Neida, joda. Men vi valgte å ta "bussen" om man kan kalle dette en buss, bare fordi det så morro ut. Jeg har kjøpt meg noen godsaker som jeg gleder meg til å vise dere- blir fort en innkjøsvideo når jeg kommer hjem. 
Dag 1 er hittil meget vellykket, gleder meg til de neste 10 dagene i varmen! Eneste som var litt kjipt idag var at Sofi skulle ta ut penger i en minibank i sentrum, men de kom aldri ut ? Hun tok ut 100Euro, ble trekt på kontoen- men det kom ingenting. Vi har såklart prøvd å kontakte banken, men de har enda ikke svart. Regner med det ordner seg så for vi sier fra. Har noen av dere opplevd noe sånt før? 


9 kommentarer

Snakkes når vi snakkes


01.07.2016 | 16:53 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Når du leser dette sitter jeg mest sannsynlig på flyet til Oslo, for å så ta flyet til Spania. Endelig den dagen jeg har ventet på alt for lenge, selv om det var pittelitt kjipt å reise dagen før sommerfesten på Giske- men vi overlever nok. GU, kor vi gler oss. Tenkte jeg måtte slenge få ut et innlegg før jeg reiser, sånn tilfelle jeg ikke får tid til bloggen iløpet av dagen eller imorgen. Jeg skal såklart ta bilder, så krysser fingrene for at det er nett på hotellet. Jeg vet faktisk ingenting enda, men skal nok finne en måte å få oppdatert dere. Har hvertfall et par forhåndspubliserte innlegg de neste dagene, sånn just in case. Så mens jeg plasker i svømmebassenget på hotellet kan dere lese gamle kjedelige innlegg som egentlig ikke finnes spennende i det heletatt..nais. Jeg er hvertfall supergira og overlykkelig akkurat nå, denne turen er akkurat det jeg trenger etter et år som veldig demortivert og lei av skole. Men nå må jeg løpe! Vi snakkes når vi snakkes♥ Og ha en superfin sommer allesammen, håper dere er like lykkelig som jeg akkurat nå!!
Kjolen min finner du HER


3 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©