Favorite wrap-tie dress


30.06.2017 | 22:30 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Sko NELLY // Kjole HER // Veske HER // Solbriller HER (spons)


Processed with VSCO with a5 preset

Folk skal bli dritlei denne kjolen på meg i slutten av sommeren, så godt liker jeg den. Nemlig.

 

 


7 kommentarer

Baywatchi`n


28.06.2017 | 19:12 | UNCATEGORIZED
Badedrakt HER // Solbriller HER (spons) 
 

Badedrakt ja, vet ikke helt jeg. Det er dritkult liksom, men tror ikke jeg er helt der enda- selv om jeg skulle ønske det. Synes det er så fint når folk går i det, føler det er sykt inspo(?) men det er litt sånn vanesak tror jeg. Samme som med slengbuksa, man må prøve det et par ganger før man liker det på seg selv. Nå har jeg hvertfall fått meg ei badedrakt som jeg synes er fin, så var det å velge den over bikini neste gang da..vi får se. Den er hvertfall veldig god på, så om jeg skal begynne med badedrakt så er denne the shit.  


2 kommentarer

Family first


27.06.2017 | 21:26 | UNCATEGORIZED
 

Denne uken har jeg bare vært med familie og det har vært godt for meg. Marte, Eilin, Kristine, Stine, Andre...alle som bor på tvers av landet har i Skjong familien har kommet hjem for å tilbringe kvalitetstid sammen. Fjellturer, vin og filmkvelder, grilling- alt vi har gjort sammen siste uken og det har vært godt for oss alle tror jeg. Har vært godt med en liten pause fra alt som har med sosiale medier og blogg, det trenge jeg virkelig..men nå er jeg tilbake og klar for spamme dere med bilder av meg selv igjen- neida,joda. 
 


Fine familien min!
 


0 kommentarer

Darling, just fricken own it


27.06.2017 | 18:48 | UNCATEGORIZEDRABATTKODE: SOFIELAXAA (25%)

 

Processed with VSCO with a5 preset

HER finner du alle plakatene. Jeg var så sykt lei av de bildene jeg hadde på veggen tidligere, så det var skikkelig godt å få byttet ut. GIRL POWER FTW. Hadde noen rosa puter liggendes, så synes dette passet perfekt. Er ikke lett å velge heller, Desenio har så sykt mye fint- så har sittet noen timer for å prøve å sette sammen noe som passer sammen og som passer meg. Om jeg blir lei av dette så har jeg de gamle bildene også, så kan jeg bare bytte litt når jeg føler for det. Nå har jeg mye å velge i når jeg flytter neste år også, wiiio. Synes disse bildene er så sykt kul, men litteranne barnslig- så måtte bare utnytte det mens jeg enda kan. Om dere sliter med å finne ut hva som passer sammen kan dere sjekke ut DENNE siden. Genialt. 

- I samarbeid med Desenio -

 

 


1 kommentar

Unblogged summerbürst


22.06.2017 | 19:50 | VIDEOBLOGGJeg hadde typ 3 snakkevideoer, så det ble en unblogged istedenfor vlog. 

 


3 kommentarer

1 down, 9 to go


15.06.2017 | 00:15 | UNCATEGORIZEDJeg glemmer hele tiden at jeg er blogger jeg. Tar liksom bilder og bestemmer meg for hva jeg skal skrive osv, men så glemmer jeg det at jeg faktisk må laste inn bildene og publisere det for at dette skal funke. Jeg har hvertfall vært på fjellet..for første gang i Juni. Jeg har jo et mål om 10 turer hver måned, så ligger litt tynt an denne gangen. Jeg klarer det, men greit å ha litt god margin med tanke på at været er så sabla ustabilt hele tiden. Synes selv at jeg høres veldig sporty ut når jeg skriver at jeg går på fjellet, men dere hadde nok blitt skuffet om dere så toppen jeg går på. 231 Moh det si. For et så lite sporty menneske som meg får det holde altså, enn så lenge hvertfall. Jobber mot sommeren egentlig, for i Steigen finner man skikkelige fjelltopper- DA snakker vi ordentlige toppturer liksom. Slekta mi er så hinnsides sporty, så nå jobbes det for å henge med.   

 

Processed with VSCO with a5 preset

Tights HER // Jakke HER // Bh HER // Sko HER (SPONS)


Processed with VSCO with a5 preset

Man kan ikke alltid være like heldige på bilder nei.. huff.


2 kommentarer

Summerbürst, Stockholm


12.06.2017 | 23:10 | UNCATEGORIZED ( BILDEDRYSS )

 
 

09.06.17 - 11.06.17 


1 kommentar

Time of my life


12.06.2017 | 21:51 | UNCATEGORIZED
Meg, Eilin og Sara på Summerbürst i Stockholm. Nå er jeg tilbake etter en langhelg ute på tur. Først en dag i Oslo, så festival i Stockholm fra fredag-søndag og tilslutt en natt i Oslo igjen. Jeg tok fly tidelig idag, så jeg er ganske så utslitt akkurat nå. Sitter allerede å mimrer tilbake til helga, jeg hadde det seriøst såå fantastisk. Vi bodde på At Six i Stockholm, et 5-stjernes hotell midt i sentrum- herreguud så fint det var. Levde som konger i helga si. Garanterer faktisk at jeg skal tilbake neste år, så krysser jeg fingrene for at summerbürst får inn like bra artister som iår. David Guetta, Justin Bieber, Axwell Ingrosso, Steve Aoki og mange flere. 

 Processed with VSCO with a5 preset
 Processed with VSCO with a5 preset
 Processed with VSCO with a5 preset

 

Tror dere jeg reagerte når jeg så Justin Bieber eller? Før vi reiste snakket vi om at det var så deilig at det var 18-års aldersgrense, så slipper vi all den belieber hylingen og gråtingen. Gjett hvem som satt på skuldrene og gråt gjennom hele Bieber? Jepp, det var meg. Sykt flaut, men gud som jeg digger han- mer enn jeg ante selv tydeligvis. Jeg tenker at jeg skylder på alkoholen denne gangen, at det var derfor jeg ble "følsom" heheh. Jeg har massevis av bilder og filmet hele turen, så det kommer både bildedryss og vlog iløpet av kort tid. 

 

 


1 kommentar

Jag är redo för dig, Stockholm


07.06.2017 | 20:06 | UNCATEGORIZEDNå står jeg på rommet mitt med tom koffert og planlegger antrekk for helga. Jeg gleder meg så sinnsykt mye, men har faktisk ingen anelse hva jeg skal ha på. Skal prøve å begrense det til håndbagasje, så må beherske meg. Det står at det skal regne, være litt kaldt og at det skal være sol og varmt andre dagen. Så, det betyr at jeg må pakke til all slags vær- værste å pakke til. Jeg har ikke vært på noe annen festival enn jugend heller, så vet liksom ikke hva man skal ha på. Ser at bloggere kjører kjole og hæler, men er ikke sjangs i havet at jeg skal gå langt over bakken en hel dag. Orker ikke være den " må sitte fordi jeg har vondt i føttene " personen som alle irriterer seg over. Nei, guri nå gleder jeg meg altså. OG, jeg lover faktisk å vlogge denne helga- men bloggfronten vil nok ikke bli så bra tipper jeg. Det kommer litt an på om vi har mye tid til overs og hvordan nettet på hotellet er. 


Verdens diggeste undertøy fra CK. 
 


6 kommentarer

Favoritt antrekket


06.06.2017 | 19:48 | UNCATEGORIZEDRABATTKODE: LAXAA15

Tights og bh finner du HER(spons) 


 

Jeg er så forelsket i dette settet og det andre i helt grå som jeg la ut på bloggen for en ukes tid siden. Jeg bestilte først det grå og ble så fornøyd at jeg måtte ha det i en til farge. Jeg bestilte alt i small, men merket at bhen ble pittelitt stram på dette settet, så om du skal kjøpe det så anbefaler jeg å gå opp en størrelse der. Jeg har jo nada boobs og JEG trenger medium liksom. Ingenting er bedre en fine treningsklær, blir aldri så motivert som når jeg mottar det i posten. Rett på fjellet  da SI

PS: Rabatten er gyldig til 10.juni. 


5 kommentarer

Helt kjørt


05.06.2017 | 22:39 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Skjørt BIKBOK // Topp HER // Solbriller HER 


HEHE- ordspillet sitt det. Jeg er bokstavligtalt helt kjørt akkurat nå og jeg har kjørt hele dagen, gøy. Har begynt å bli syk, noe som var sinnsykt kjipt i helga siden det var festival hvor jeg skulle synge både- fredag, lørdag og søndag. Gikk desverre glipp av deler av det, men fikk være med på det meste heldigvis. Nå skal jeg legge med ned med 13 reasons why på netflix og kose meg i eget selskap for en gangs skyld. I helga reiser jeg til Stockholm på festival med Sara og Eilin, så nå gjelder det å bli frisk ASAP. 

Processed with VSCO with a5 preset

Lite spørsmål til dere. Skal jeg vlogge i helga? Liker dere vlogs? 
 


10 kommentarer

Polkadots


04.06.2017 | 21:30 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Settet finner du HER // Veske ZARA // Sko HER


----

Nå er jeg RÅklar for sommeren altså, gleder meg allerede til å bruke dette settet en fin sommerdag. Ingenting gjør meg lykkeligere enn å åpne opp en pakke med noe som faller så sykt i smak og som sitter perfekt på. Materalistisk lykke altså. Selv om det er langt ifra sommer på sunnmøre enda, så var det på tide og klikke hjem noe lettere. Sitter faktisk ATM og bestiller meg sommerkjoler også, gleder meg til å vise dere! Er så fint med mønster disse dager, så det blir en stk fargerik pakke på meg. 
2 kommentarer

Sommerferie for en dag


03.06.2017 | 00:21 | OUTFITSIdag har jeg bare chillærn helt altså, ingen skole- det er livet det. Våknet tidelig faktisk, men bare fordi jeg måtte- Lene skulle til Oslo, så da var jeg snill søster og kjørte henne på flyplassen. Lene prøver å skaffe seg jobb i Oslo, så neste år bor nesten alle søstrene i tigerstaden gitt. Eilin reiste også tilbake til Oslo idag, men før det var vi på besøk med bestemor på gamlehjemmet. Var så fint utenfor, så da knipset Eilin noen antrekksbilder av meg før vi dro. Latet som det var sommer jeg idag, selv om dette egentlig var alt for kaldt. Men HALLO, se denne nydelige toppen. Shein ass, ilu. 

Topp HER // Shorts BIKBOK // Solbriller HER 
 


3 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©