Mind your own business


30.06.2016 | 21:52 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with hb2 preset

Jeg er så lei. Lei av at folk skal slenge dritt og ha meninger om absolutt alt. Meninger om folk de ikke kjenner og meninger om ting de vet absolutt ingenting om. At folk skal slenge med leppa om alt og alle uansett hvor lite situasjonen egentlig påvirker deg. Det har vært så mye fokus på utseendet de siste årene, så mye hat mot folk som fikser på seg selv eller gjør noe som helst annet enn å gå naturlig. Hat mot folk som kanskje ikke har det så bra med seg selv og velger å gjøre noe med det. Folk sier jo at du skal være deg selv uansett, så om du da vil farge håret ditt rosa og legge inn 3kilo i hver pupp, har vel det ingenting å si? Hvor store pupper du har påvirker ikke min hverdag i det hele tatt. Hvor rosa håret ditt er eller hvor mange piercinger du har på kroppen din har da ingenting med meg å gjøre? Jeg skjønner virkelig ikke hva problemet er.

Processed with VSCO with hb2 preset

Genser HER

Om en person velger å forstørre puppene eller leppene påvirker da ikke personligheten på noen som helst måte? Er ikke hele poenget å slutte og være så fokusert på utseendet og heller fokusere på personlighet ene alene? Det er hvertfall det jeg har fått høre hele oppveksten min. Det er innsiden som teller. Så de dårlige forbildene er jo de som sitter bak tastaturet og slenger dritt, ikke motsatt. Vet at bloggere og andre offentlige personer blir beskyldt for å bidra til usunt kroppspress, men husk at kroppspress ikke kan skyldes på ÊN person alene, alle må ta sin del av ansvaret. Foreldre, skolen, medier, kulturen vår. Alt påvirker, men du kan faktisk ikke kontrollere noen andre enn deg selv, så det eneste du kan gjøre er å skjerpe dine egne handlinger.

Så neste gang det klør i fingrene etter å legge igjen en nedlatende kommentar til noen som har gjort noe kanskje du ikke mener er riktig, så burde du kanskje titte i speilet og tenke over om du faktisk er noe bedre selv...

 

 


10 kommentarer

Ei litta outfit


30.06.2016 | 17:20 | OUTFITS
Processed with VSCO with m2 preset

Jumpsuit HER // Birkenstock HER // Solbriller BIKBOK


7 kommentarer

2 dager igjen


29.06.2016 | 16:31 | UNCATEGORIZEDTil den dagen jeg har gledet meg mest til hele 2016. Jeg reiser nemlig til Spania med familien + Sophia, og jeg gleder meg så sinnsykt mye. Jeg kom jo nettopp hjem fra Oslo hvor jeg brukte opp så og si alle pengene mine, men var så heldig å få jobbe som kantinedame på jobben til mamma denne uken. Så jeg har faktisk ikke helt ferie enda, men på fredag...DA blir det. Så nå driver og prøver på meg klær, klær som kan passe til sydenvær og som ser bra ut. Er faktisk ganske vanskelig å pakke til sånne reiser har jeg funnet ut, vil liksom dra med meg hele garderoben- men det er desverre ikke mulig. Typisk meg er å pakke med meg alt for mye og ikke bruke halvparten en gang. Flere som kjenner seg igjen i det? I tillegg skal vi på shopping i Barcelona, så må jo ha ekstra plass til det også. Er jaggu ikke lett. hmm, kanskje jeg skulle laget en pakkevideo? Er det noe dere synes er gøy?


Dette settet blir helt klart med meg. Det finner du HER
 


13 kommentarer

Verdens chilleste søndag


27.06.2016 | 16:22 | VIDEOBLOGGVerdens kjedligste videoblogg, men siden det var over en mnd siden sist jeg la ut video så måtte jeg nesten gjøre noee


5 kommentarer

new in


26.06.2016 | 19:20 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with hb1 preset
Jeg har som sagt fått en greie for negler i det siste, har endelig klart å spare mine egne også. Det hele startet når jeg oppdaget DENNE kanalen på youtube, må være favoritten min at the moment. Trodde virkelig ikke det skulle være så morsomt å se på en person påføre neglelakk, men joda- det var det. Neglelakker er jo null stress å skaffe, men olje, peel off, top coat, base coat osv er ting jeg manglet og endelig gikk til innkjøp av. Nå sitter jeg og skroller meg gjennom ebay for å finne produkt jeg ikke har funnet i Norge, i tillegg er jo prisen veldig mye mer overkommelig der. Jeg suger til å fikse neglene mine selv, men synes det er kjempemorsomt å holde på med. Igår fikk jeg tilogmed legge acrylnegler på Eilin. Har aldri sett noe så stygt i hele mitt liv, det ble klumpete og ujevnt, men gøy var det. Vi skal prøve igjen idag, om det ikke blir helt forjævlig igjen kan jeg kanskje vise mesterverket mitt.

Processed with VSCO with hb1 preset

Kjøpte alt på Douglas i Bogstadveien.


4 kommentarer

Fredagsoutfiten


24.06.2016 | 20:18 | OUTFITSIdag er jeg sliten. Har ikke gjort noe spesiellt, bare veldig mye småputt. Var en tur nedi byen for å sjekke ut scena på rådhuset, sett mye på youtube og vært ute på "shopping" på douglas OG meny. Har fått en greie for neglelakk og utstyr, så brukte en 1000lapp på helt unødvendige ting jeg egentlig aldri kommer til å bruke. Neida, joda. Kan vise dere i eget innlegg iløpet av morgendagen, eventuelt lage innkjøpsvideo om dere vil? Etterpå dro vi på meny for å kjøpe inn godis til kvelden, så nå er planen rett og slett bare å lime oss fast i sofaen og ha en skikkelig kos fredagskveld. Burde vel egentlig løfte rumpa og gå ned for å se vglista, men har virkelig ikke energi til det akkurat nå. Orker ingenting egentlig, så sånn ble det idag. 


Skinnjakke og topp BIKBOK // Sko RM WILLIAMS // Bukse 5UNITS


Hva gjør dere denne fine fredagskvelden?
 


6 kommentarer

Turist i tigerstaden


22.06.2016 | 09:58 | UNCATEGORIZEDJeg har sett slottet ca 50 ganger før, minst. Så dette var skikkelig spennende for meg hvertfall. Neida, men Jan Martin har aldri vært ordentlig med slottet og lekt turist, så det var vel høyst på tide. Jeg har ganske mange spørsmål angående slottet jeg egentlig, veldig nyskjerrig på hvordan det funker og lurer veldig på hvordan det ser ut inni. Tipper det er stygt, sånne store bygg er så upersonlig og gamle. Ser ikke for meg at dette slottet har en sjarm ved seg heller, føler det ikke er den type slott. umulig å vite. Eller det er jo det forsåvidt ikke da men, noen av dere som har vært der?

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset

Kjole fra ZARA // Sko fra TOMS // Jakke fra SHEIN // Solbriller fra BIKBOK
 


8 kommentarer

Fargerik sommer


21.06.2016 | 22:16 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Her har dere antrekket jeg brukte tidligere idag. Denne sommeren blir jeg fargerik. Har kjøpt meg masse nytt med spreke farger og jeg digger det, ingen bedre tidspunkt til det enn nå vel. Føler jeg går så kjedelig å svart året rundt, men det skal jeg skjerpe. Har fått en greie for både farger i sett og denim, så blir mye av det fremover - men skal innrømme jeg ikke er veldig god på tilbehør. Synes det er så vanskelig å vite hva man skal bruke til liksom, både når det gjelder sko og jakker. Finner nok ut av det, får plante meg forran pinterest noen timer for inspirasjon og tips.

Dette søte settet finner du HER. Jeg har det i strl: L
 


4 kommentarer

The struggle


21.06.2016 | 15:37 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with c1 preset
Det eneste som ikke funker i sola er det med å oppdatere sosiale medier. Å redigere kølsvarte bilder hvor du ikke ser en dritt og skrive blogginnlegg med øynene blendet er jaggu ikke lett, men lagå. Vi kjører på uansett. Nå sitter vi ute i sola og koser oss med litt lunsj før dagen bærer videre. Jan Martin var veldig keen på å se slottet, så regner med vi tar oss en liten tur nedover bogstadveien og se hvor vi ender opp derifra. Ikveld skal vi hvertfall grille på balkongen, deretter på kino. Tenkte bare klikke meg innom å oppdatere dere før vi stikke ut og leker turister. Ahh, de herligste dager.


1 kommentar

Et skikkelig hverdagsinnlegg


20.06.2016 | 21:55 | UNCATEGORIZEDIdag har vært en fin dag, men som alltid har jeg kjempet meg gjennom stuptrøtt. Men vet dere hva ? Jeg skal faktisk på legen og finne ut hva som er galt med meg, er faktisk flere som har reagert på hvor mye jeg sover i det siste. Tipper det er jernmangel, men det finner jeg heldigvis ut ganske snart. Bortsett fra soving har vi hvertfall shoppet litt og vært innom Nordic Screens kontoret en tur. Jeg har faktisk aldri vært der, noe jeg absolutt burde gjort tideligere. Veldig koselig folk som jobber der, så blir helt klart flere turer dit. Tok også med lillebror, som var så sinnsykt starstruck da alle youtube idolene hans jobber der. Nå har vi egentlig bare slappet av, Eilin har mekket opp taco OG fajitas- så sykt godt. Nå sitter vi her stappmett og ganske sliten, blir nok bare å se en film videre ikveld- så hopper vi i seng ganske tidelig egentlig. Ha en fin fin mandags kveld videre folkens ♥Genseren finner dere HER // Skjørt fra SHEIN

 


7 kommentarer

Bråstarter ferien


19.06.2016 | 20:09 | UNCATEGORIZEDBle en brå start på sommerferien denne gangen, rett til Oslo for å kose meg med familien. Mamma og pappa reiste hjem idag, så jeg og Jan Martin ble igjen for å ha litt kvalitetstid med Eilin og Niklas denne uken. Vi har ikke noen konkrete planer, men både frognerbadet, tusenfryd og mye annet har blitt nevnt, så vi får se. Jeg koser meg hvertfall veldig. Idag var vi på brygga og kjøpte is, siden solen tittet frem når kvelden nærmet seg. 

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Så ble vi sugne på litt godis. Da stoppet Eilin uberen så vi fikk shoppe- bokstavligtalt. Godteslottet, noen som har hørt om det? Min favorittbutikk fra denne dag av. Jan Martin har hvertfall aldri vært mer i sitt ess enn som i den butikken. Nå har vi satt oss ut på balkongen for å spille ludo og kortspill resten av kvelden, mens Jan Martin og Niklas sitter inne med fifa på skjermen. 

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Mmmm, gosser oss!! 

 


11 kommentarer

9 timers powernap


15.06.2016 | 21:58 | UNCATEGORIZED
Endelig sommerferie! Kunne ikke vært mer lykkelig. Kom hjem etter avslutning med alle 1klassene, tok med jentene for å chille på verandaen i fineværet. Jeg og Martine gikk på rommet for å powernappe i noen minutter, bare for å samle litt energi før vi fortsatte videre på denne veldig fine dagen. 9 timer senere....her ligger jeg i senga liksom. Powernap my ass. Jaja, nå får jeg heldigvis noen måneder for å samle masse energi og sove så mye jeg vil..nesten. Jeg har ikke gjort en dritt annerledes enn igår, men er 10 ganger lykkeligere. DET ER SOMMERFERIE FOR POKKER, æææ for en lykkerus!!!!

 

Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with f2 preset
 

Denne toppen finner du HER
 


6 kommentarer

Det nærmer seg


14.06.2016 | 19:56 | UNCATEGORIZEDBare jeg som går med nedtelling til ferien? Det tviler jeg sterkt på. Tipper mange av dere heldiggriser allerede har fått fri og reist til syden eller på hytta. Jeg derimot, teller ned minuttene til jeg kan forlate skolen og vise fingeren til fengselet vi kaller skole. Neidaaaa. joda. Det er jo heldigvis nesten ferie allerede, ingen prøver, ingen lekser og ingen oppgaver lenger- men flink som jeg er møter jeg alltid opp på skolen, selv om jeg egentlig bare vi ligge hjemme og sove bort livet mitt. Noen som allerede har fått ferie?

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Blusen finner du HER
 


8 kommentarer

Spontantur ish


13.06.2016 | 23:51 | UNCATEGORIZEDHalla folkens, vet dere hva? DET ER EN UKE IGJEN TIL FERIE. Herlighet, tiden flyr jo avgårde. Idag facetimet jeg en god stund med Eilin og Niklas, da ble det bestilt Oslotur i helga, så lørdagen starter ferien min 4real. Jeg skulle jo egentlig ikke til Oslo før i August, men det ble for lenge til- hallo, må jo nesten se den nye leiligheten de har flyttet i. Fikk meg en liten tour på facetime, men det holder virkelig ikke. Jeg og Sophia snikstarter på ferien, så det ble en liten tur på butikken for å kjøpe snacks og pizza, så blir det nok å se en god film senere. Har dere noen tips? Jeg har liksom sett alt som er verdt å se føler jeg, trenger litt tips. 


6 kommentarer

Njuter det


12.06.2016 | 20:00 | UNCATEGORIZEDFinnes det noe bedre enn norsk sommer? Det tviler jeg faktisk på. Idag har solen skint på og jeg har brukt dagen på kvalitetstid med familien. Pappa kjøpte en båt for en stund tilbake, en båt jeg har veldig lyst å kjøre. Jeg får jo selvfølgelig ikke lov til det uten og lære det først, så idag tok vi oss en lære-kjøre-time med pappa, både jeg og mamma. Gleder meg til å ta med meg jentene på båt-tur. DA blir det endelig telttur på meg, krysser virkelig fingrene for flere sånne fine dager fremover. Ikveld blir det grilling med familien, så kommer kanskje noen av girlsa bort en tur. Er så deilig med stor stor uteplass disse dagene. 
Verdens deiligste skjorte HER // Skjørt fra Shein // Sko fra Junkyard ( Birkenstock )

 

 


5 kommentarer

Ferieplaner


10.06.2016 | 15:46 | UNCATEGORIZEDDenne sommeren skal bli den beste hittil. Er det ikke det man sier hvert år? Men det er fint det, går inn med skikkelig positiv innstilling. Det er mitt første år på lenge hvor jeg faktisk ikke er borte hele sommeren, i år har jeg faktisk tid til og henge med vennene mine også. Det gleder jeg meg veldig til, får også reist litt både til utlandet og en liten tur på hytta. Her har dere hvertfall mine sommerplaner, som er bestemt hittil hverfall:


- I starten av ferien, aka slutten av juni reiser jeg med familien til Barcelona- da er jeg så heldig å få ta med Sophia også, så har troa på at det blir en helt fantastisk tur. Har vært i Barcelona en gang før, men da var jeg veldig ung og husker rett og slett nada. Mamma`s beste venninne og familien hennes skal også være med, så har troa på at det skal bli veldig kos. Der skal vi være i 10 dager.

Processed with VSCO with f2 preset

- Deretter reiser jeg hjem og blir der i 2 hele dager, haha. Så reiser jeg på hytta i Steigen i noen uker, litt usikker på hvor lenge vi blir faktisk. Vi har fått jacuzzien og hagestua er ferdig nå, så det blir mange sene kvelder med natt-bading og kos. Elsker at vi er så mange unge i slekta, har så mange jeg kan henge med når jeg er der. Hele slekta kommer denne sommeren, fra både Tyskland, USA og andre plasser verden rundt- gleder meg masse masse.

- Etter Bodø/Steigen reiser jeg hjem en tur for å slappe av og nyte fineværet *Krysserfingrene* med gode venner. Er bestemt at jeg skal gjøre alt som er obligatorisk om sommeren i år. Masse bading, telt tur, grilling, fjellturer, båt turer, vann aktiviteter og spise meg stappmett på is og grillmat hver eneste dag.

- I august en gang reiser jeg nok til Oslo for å være med Eilin. Hun har faktisk flyttet, så må nesten dra en tur for å se ny leiligheten. Da blir det muligens Norway cup, men er veldig usikker på tidspunkt osv. Ingenting er egentlig bestemt, så vi ser an når det blir.

- 19-20 august er det Jugend festival i Ålesund. Verdens beste måte og avslutte ferien på. Herlighet så surt å skrive, men det er heldigvis veldig langt frem i tid enda.


Har dere noen spennende planer for sommeren? 

 


8 kommentarer

Sover bort livet mitt


09.06.2016 | 21:07 | OUTFITS

Jeg vet at jeg er i den alderen hvor du skal være litt trøtt, at ting ikke skal være helt på plass enda. Men jeg sover HELE tiden, er det normalt? Jeg kan legge meg klokken 23 på kvelden, for å så sovne på skolen og det første jeg gjør når jeg kommer hjem er at jeg slukner der også. Det er jo ikke morro å sove bort hele dagene, føler jeg kaster bort livet mitt men samtidig klarer jeg ikke gjøre noe med det. Jeg vet, spis sunt, tren og legg meg tidelig- men det hjelper ikke, har hvertfall ikke hjulpet meg hittil. Jeg sover HELE tiden jeg, bokstavlig talt. Dere har kanskje merket at bloggen har blitt småelig glemt i det siste? Jepp, det er fordi jeg sover. 


Gjespet tilogmed på bildet her^ jøss. Settet jeg har på finner du HER
 

 


7 kommentarer

Når ingenting passer


07.06.2016 | 00:36 | UNCATEGORIZEDDere vet den dagen i året da du innser at alle klærne dine er for små, den dagen det er så varmt og du har ingenting du vil ha på deg. Enten får du cameltoe eller kyllingvinger under armene fordi det kniper en plass på antrekket, det er jaggu ikke lett å vokse opp altså. Er liksom i den alderen hvor sommerklærne fra i fjor aldri passer og jeg må kjøpe nytt hvert eneste år. Nå har jeg kommet meg i en såppas god størrelse at jeg tror det vil funke neste år, men i fjor var jeg fortsatt pittepitte liten på både former og høyde- så idag når jeg skulle prøve shortser og diverse klær å bruke i varmen fikk jeg panikk. Menmen, får se på det som en god unnskyldning til å kjøpe nye klær. Her har dere to av favorittene jeg var så heldig å få på meg, får bare krysse fingrer og tær for at det holder seg sånn til neste år. Er litt spent på hvilken størrelse jeg vil ende opp med fremover, både i sko og klær. Er liksom ikke vits og bruke alt for mye penger på ting som blir for smått om noen måneder- men håper og tror jeg er ferdig med å vokse så veldig nå. 

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset

Lys Denim HER // Mørk Denim HER

 


5 kommentarer

Zunday


05.06.2016 | 15:02 | OUTFITSTenkte bare svippe innom og si god morgen. God morgen for meg hvertfall, vet ikke hvordan døgnrytmen er med dere- men jeg kan ikke skryte av den for tiden...eller noen gang egentlig. Ville egentlig bare innom å vise dere et kjempesøtt antrekk jeg mottok i posten forleden, passet meg perfekt siden jeg elsker matchende sett om sommeren. Dette var jo ganske nøytralt også, så kan godt brukes til andre underdeler og overdeler for den saks skyld. Har bestillt mange maange søte sett fra Shein som jeg gleder meg til å vise dere på bloggen senere. Tenkte å bare svare med en gang at jeg har det i LARGE- siden jeg alltid får uendelig med spørsmål om dette etter jeg har lagt ut noe fra Shein eller Romwe. Nå skal jeg sluke i meg frokost, så vi snakkes senere! Det søte settet jeg har på finner du HER


6 kommentarer

Festival-lørdag


04.06.2016 | 20:50 | UNCATEGORIZEDIdag har jeg, Sophia og Emilie vært på Syvde og sunget faktisk. Har vært en sånn bygde festival der og da var GESS leid inn til underholdning. Gabija som var med tidligere har endre linje, så det er bare oss tre i GESS nå- men synes faktisk vi klarte oss veldig bra. Koste meg masse hvertfall. Det er så morsomt å få være med på sånne ting med sine aller beste, gleder meg allerede masse til å se tilbake på alt dette. Gjør så mye morro for tiden og tiden fremover ser veldig lys ut den også. Tror virkelig det er sola som gjør det altså- humøret er virkelig på topp disse dagene. 


Vi skulle være kledd i "all white" og da endte jeg med dette. Verdens deiligste kjole finner du HER og skoene er fra Skopunkten.
 


4 kommentarer

Hello, it`s me


02.06.2016 | 22:41 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

God kveld folkens. Noen andre som er dritspent på paradise finalen ? Tenk at både paradise og skam sesong 2 er over imorgen da..hva skal vi gjøre med livet våres fremover. Jeg har jo ingen liv selv for tiden, så det skal bli ekstremt trist i mitt tilfelle hvertfall. Får krysse fingrene for at været er på min side så jeg kan gå ut og finne på noe gøy da. Er faktisk veldig chill på skolen i det siste også, så da har jeg endelig tid til å nyte solen skikkelig også. Vi må jo nesten bare slikke så mye sol som bare mulig når vi har muligheten til det.


Ble en liten innendørs selfie når været ikke funker.
 


3 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©