F U


30.05.2017 | 23:25 | OUTFITS
Jeg er så lei. Er faktisk så lei at jeg blir kvalm av hele opplegget. Dere aner faktisk ikke hvor mye jeg lengter etter friåret etter sommeren neste år. Idag var bare en skikkelig dust dag på skolen, fikk tilbake en alt for dårlig karakter også. Da blir jeg sint, det ødelegger faktisk dagen min. Trøster meg med at det faktisk snart er sommerferie og at det allerede begynner å bli chill på skolen fordi folk driver med eksamen osv. Er ikke helt min dag dette her. Først får jeg tilbake en dårlig karakter, så bæsjer og tisser katten til Daniel i ene skoen min. Gaad. 

Sko HER // Jakke HER // Strømpebukse EBAY // Solbriller HER // Jeans BIKBOK 

Tenk at jeg syter for en så små ting, teite menneske. Men, sånn blir det noen dager.

 

// Noen sponset produkt


2 kommentarer

Dette gir meg frysninger


30.05.2017 | 16:28 | VIDEOBLOGGNå sitter jeg her med frysninger på hele kroppen, og det med god grunn. Sara, som er bestevenninna til Eilin har vært med i en musikkvideo som kom ut idag og det må jeg selvfølgelig med dere. Det er tvillingsøstra, Emma som synger. Er hun ikke flink vel? Jeg er så sykt imponert, både av sangen, musikkvideoen og ikke minst, den nydelige stemma. Noen ganger vet man bare at en person kommer til å slå gjennom og dette er et sånt tilfelle. U GO GIRL. Nesten litt starstruck over at jeg reiser til Stockholm med Sara neste fredag.

 

 
ER SÅ IMPONERT. FIN, ikkesant? 

4 kommentarer

Snyltefylla


28.05.2017 | 19:22 | UNCATEGORIZED"Eilin; Prøv å legg deg på bilen og poser" 

Ekke bare og bare. Idag våknet søstrene Laxaa opp greit redusert etter gårsdagens festligheter. Jeg, Lene og Eilin bestemte oss for å dra en tur på byen sammen for første gang. Vi hadde det veldig gøy alle sammen, til tross for at de måtte bli med meg på den eneste 18-års plassen vi har her i byen. Alltid skummelt å sjekke kontoen etter man har vært ute en plass, men igår hadde jeg tydeligvis ikke dradd kortet en eneste gang. Ikke at jeg har så veldig mye å skryte av på konto, men det står enda..skikkelig snyltefyll igår på meg. Neida, men joda. Eilin betalte inngang for meg, så møtte vi en kompis av Eilin senere som tydelig hadde tatt på spanderbuksa som mamma sier. Skyss  og nattmat ble også fikset for meg, så dette ble en billig tur for min del altså. Nå høres det kanskje ut som jeg har bedt om det, men jeg var tydeligvis ute med ekstremt gavmilde folk igår aka folk over 20. Er ikke vant til det jeg. Var ikke hjemme før i 5-tiden inatt, så ble en sen morgen- så selvfølgelig rett på BurgerKing drive-thru idag morges. Som forresten Eilin spanderte. HVA skjer.  

Sko URBAN // Bukse BIKBOK // Topp BIKBOK // Jakke HER 
 


0 kommentarer

Work it


27.05.2017 | 19:54 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Treningssettet finner du HER 


 

Min åttende gang på fjellet i mai og jeg SKAL klare 10 før måneden er omme. Jeg skjønner ikke hvorfor dette ellers bruker å være et problem, det er jo så deilig- spesielt i dette været. Har heldigvis fått med meg enten Daniel eller Sofi nesten hver gang, så har jo bare vært koselig. Endelig funnet trening jeg faktisk liker, hvem skulle trodd det. Nå tenker dere sikkert "lulz, det er jo ingenting" men for meg er det dødsbra. For denne late rævva er så mange turer MYE assa, så creds til meg selv. Jeg er flink!! 

 

Processed with VSCO with a5 preset

Liten fotoshoot før jeg dro på fjellet, er så sykt fornøyd med det nye treningstøyet.

KODE: LAXAA15 for 15% avslag på alt // Samarbeid med Stronger
 


7 kommentarer

Føler meg så fet


26.05.2017 | 19:39 | UNCATEGORIZEDJeg gjør det. Synes det er så kult at jeg kan sette meg i bilen og kjøre avgårde- helt mutters alene. Jeg bruker Bestemor sin bil for dere som lurer, men siden hun bokstavlig talt aldri i livet sitt kommer til å kjøre denne bilen igjen, så ser jeg på det som min. Jeg har tilogmed betalt vegavgift og fikset forsikring, så voksen er jeg liksom. Jeg blir så sykt snål når jeg får ha noe for meg selv. Nå har jeg vasket ned hele bilen, hengt opp dusken min ( som dere ser på bildet ) og gjort den klar for hva enn det skulle være. Jeg har kjøpt tyggis og pastiller tilfelle det skulle trengs, tissues om det søles, lader til telefonen ligger klar og en toalettmappe med viktige essentials. ALLTID BEREDT. Jeg koser meg med dette altså. 

 

Processed with VSCO with a5 preset

Hun er ikke så fet som hun selv skal ha det til. Når vi kjørte fra Oslo-Ålesund havnet vi bak en bil med L på og jeg ( Eilin ) var veldig keen på at Sofie skulle kjøre forbi siden den bilen kjørte litt saktere enn alle andre. Det nektet Sofie, fordi hun ikke ville forlate squaden sin som hun har kjørt sammen med den siste timen. Er det ikke det teiteste dere har hørt?

Processed with VSCO with a5 preset

Favoritthoodien min finner du HER


1 kommentar

Kaster bort livet mitt


25.05.2017 | 17:55 | UNCATEGORIZEDGodmorgen jenter og gutter? Jepp, jeg våknet så og si nettopp. Er det ferie så er det f* ferie. Jeg sto opp klokken 3, så idag ble middag plutselig en deilig frokost. Er på tide at jeg sjekker ut det med sovinga mi altså, fordi nå går det langt over grensa snart. Dere tenker kanskje at det er normalt, jeg er jo tross alt tenåring...men alle nær meg er enig om at det må være noe galt med meg. Jeg sover 7-8 timer på natta, om ikke mere- sover kanskje litt på skolen, for å så ta buss hjem og legge meg igjen. Våkner kanskje klokken 9 på kvelden til vanlig, så sovner jeg igjen i 12-1 tiden..ikke kom og fortell meg at det er normalt. Nå forstår dere kanskje litt bedre hvorfor jeg er helt elendig på blogg/ youtube fronten. Rett og slett fordi jeg er opptatt...med å sove. Livet altså, er så sykt spennende. Skal på legen om litt å finne ut om det kan være mangel på noe, så krysser jeg fingrene for at dette tullet snart går over. 

 

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Toppen min finner du HER


// Sponset
 


8 kommentarer

Ferie?


24.05.2017 | 20:02 | UNCATEGORIZEDJeg har fri jeg nå. Ingen skole idag og ikke før neste uke faktisk, det er godt for sjela det. Eilin har kommet hjem også, så nå koser jeg meg gløgg ihjel. Skal innrømme at det går mye i kjøring disse dagene. Dagen etter jeg fikk lappen reiste jeg til Oslo og Sverige, så der har jeg vært de siste dagene skjønner dere. Tok med meg Sophia og Daniel, så kjørte vi agårde- bare helt spontant. Nå har jeg fylt opp skuffene med godteri og er litt mer erfaren bak rattet, så veldig fornøyd med det. Skal si det er andre boller å kjøre i Oslo enn på lille Valderøya. 


Solbirller HER // Jakke HER // Bukse BIKBOK 
 


1 kommentar

Så stolt av meg selv


19.05.2017 | 02:23 | UNCATEGORIZEDNå var det på tide at jeg også la ut oppdatering fra min 17.mai, selv om den ble ganske kort i år. Jeg kjøpte ikke noe særlig med alkohol til denne dagen heller faktisk, men med god grunn. Jeg hadde det uansett veldig artig med jentene- champagnefrokost slår jo aldri feil. Det ble jeg som hostet i år igjen, men heldigvis bidro alle på matfronten så det ikke ble stress for meg. Fikk hvertfall feiret litt, men ble som sagt en tidelig kveld på meg. Dere skjønner at...jeg hadde oppkjøring tidelig dagen etter, den 18.mai. Var jo livredd for promille og for hele oppkjøringen generelt, men vet dere hva? JEG HAR LAPPEN. Jeg er så sykt letta nå, og stolt av meg selv. Tror jeg aldri har vært så usikker på meg selv og så selvsikker på en dag før. Hadde null troa på meg selv før jeg dro for å kjøre opp og etterpå var jeg så sykt høy på pæra, følte meg så sykt kul. Den følelsen av å kjøre HELT alene for første gang, herlighet så deilig og ikke minst rart / skummelt. Nå har jeg hatt lappen i snart et døgn og allerede brukt opp en tank..men er vel sånn det skal være den første perioden. 

Hipp hipp hurra


Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Gjengen jeg skal være på russebil med neste år! GUD som vi gleder oss.
 


5 kommentarer

Favoritt dagen


17.05.2017 | 00:01 | UNCATEGORIZEDJakka mi finner du HER

Imorgen er dagen her, dagen jeg har lært meg å bli så glad i de siste årene. Gleder meg til champagne frokost med jentene, til å spise meg stappmett på is og ikke minst å endelig få bruke bunaden min. Jeg har egentlig ikke så mye og komme med, tenkte egentlig bare titte innom bloggen siden det mest sannsynlig ikke kommer til å skje imorgen. Dere må hvertfall kose dere massevis imorgen og hurra for Norge!! 


Forresten, så en jodel idag som jeg bare må dele videre. Jeg irriterer meg skikkelig over folk som vil gå rundt med andre flagg enn Norskeflagget på 17.mai, for det er Norge som har bursdag, det er derfor vi feirer denne dagen. Kjenner jeg blir på de irritert som gjør dette til noen big deal, om du vil gå rundt med det tyske flagget f.eks så kan du gjøre det ALLE andre dager, resten av året. Men 17.mai, da er det Norge vi feirer!! 

" Dere som vil gå med andre flagg enn det Norske på 17.mai...går dere rundt i Andreas sin bursdag og gratulerer Bjørn med dagen? " 


 


3 kommentarer

Hurra for meg


15.05.2017 | 22:52 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

I helga feiret jeg bursdagen min sammen med Emilie. Vi leide et lokale på øya og inviterte 60 stk for å feire det sammen med oss. Ble en vellykket kveld og jeg tenkte jeg kunne vise dere antrekket jeg hadde på. Det ble desverre en tidelig kveld på meg, men hørte at resten av folket koste seg i godt lag. Dårlig host si, men det ble desverre slik på lørdag. Litt mye alkohol konsumert på litt for kort tid var en dårlig ide, så vet jeg det til neste gang. Nå har jeg feiret bursdagen min, jeg har vært på polet, jeg har vært på byen..nå mangler jeg bare lappen så er jeg så godt som 18 som du kan få det. Såå, nå går jeg og gleder meg til å bli 20. Neida, joda.
Veske HER // Sko NELLY // Belte ZARA // Topp HER // Bukse HER 


 


2 kommentarer

Q&A


15.05.2017 | 00:08 | Q&AHvordan ser en typisk dag ut på matfronten hos deg? Kunne ønske jeg hadde et godt svar på dette, men jeg er desverre ikke et rutinemenneske med et sunt forhold til mat. Jeg brødskive til frokost med det pålegget vi har i kjøpeskapet, lunsj varierer veldig- men det blir desverre ofte bigbite eller noe annet lett tilgjengelig på skolen. Til middag spiser jeg det jeg får servert hjemme og til kvelds er det enten omelett / skive / eller noe varm mat om jeg har besøk. Har faktisk ingen fasit svar på dette og desverre ikke et inspirerende svar. 

Er du født i Steigen, hvorfor er du der så ofte? Og hvorfor feiret du bursdagen din i Bodø? Jeg er ikke født i Steigen, men pappa er. Han har vokst opp der, så vi har hele pappas side av slekta der. Familien min bodde der en periode også, men da lå jeg i magen og fikk desverre ikke oppleve det. Pappa bygde hus der, men fant ut at det ikke var nødvendig- så solgte det til Onkel. Etter noen år innså mamma og pappa at vi ikke kunne bo hos farmor hver sommer og påske siden vi har gigantisk familie og vil gjerne ta med venner osv- så da ble det hytte på oss heldigvis. Nå reiser vi dit så ofte vi bare kan og det er faktisk ingen plasser jeg slapper mer av enn i Steigen. Jeg feiret bursdagen min i Bodø fordi jeg har bursdag på skjærtorsdag og da var jeg i Steigen. Rett og slett. 

Hvilken mascara bruker du? Jeg bruker IsaDora Flashing Volume Mascara. Verdens beste mascara, sånn helt seriøst. Har ingen vipper, men med den kan jeg late som.

Et av mine favorittsett fra SHEIN. Du finner flere fine HER


Hvor ser du deg selv om 5 år? Om 5 år bor jeg i Oslo, kanskje med en framtidig kjæreste? Jeg vet faktisk ikke. Forhåpentligvis går jeg en linje jeg trives med og jobber med bloggen på si. Det blir egentlig for vanskelig å svare på dette, akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal etter videregående engang. Vet bare at jeg skal til Oslo, så tar jeg det egentlig litt som det kommer. Jeg håper jo at jeg skal våkne med svaret en dag, må jo begynne å finne ut hva jeg vil studere videre snart. Selv om jeg har god tid. 

Hva skjer mellom deg og Remi? Hei Remi ♥

Hva skal du i sommer? Eilin spurte meg om dette forleden dag og da var svaret mitt " Steigen vel". Det at jeg har blitt 18 og kan reise alene osv har virkelig ikke gått opp for meg, er fortsatt så avhengig av både mamma og pappa. Jeg skal hvertfall være med familien i store deler av ferien, så får vi se om jeg reiser på noen tur alene også. Jeg prøver jo å titte litt rundt å se om jeg finner noe jeg liker, men vil liksom ikke på en typisk teit party plass hvor folk går rundt i like t-skjorter og hooker med tyrkere. 

Hvilke blogger leser du og hvor mange lesere har du på bloggen nå? Jeg leser ingen blogger. Jeg er SÅ dårlig på å sitte på dataen i det hele tatt, så om jeg følger noen er det isåfall på youtube. Jeg sjekker kanskje innom alle på topplisten samt noen svenske bloggere i ny og ne, men det blir faktisk ikke mer enn det. Er ikke rart bloggen min har gått i dassen, jeg vet jo ikke hvordan man gjør dette lenger. Jeg har jo såvidt blogget det siste halvåret faktisk, så nå er lesertallet rimelig lavt altså. Ligger vel på rett under tusingen. Jeg har jo blitt enig med meg selv og Eilin at bloggen desverre skal komme siste denne tiden, fordi akkurat nå er eksamen og skole mye vitkigere. Neste år når jeg flytter til Oslo blir det andre boller, men nå får det egentlig bare gå som det går. Jeg blir hvertfall veldig glad når jeg ser hvor mange av dere som klikker dere inn hver dag og sjekker til tross for dette ♥ Besteste leserene! 


Hvilke størrelser bruker du på Shein? Alt i large. Jeg bruker typ small-medium til vanlig, så bestiller bare alt i large siden det er så smått i størrelsene. Jeg bestiller 6-8 plagg fra shein i mnd og det har jeg gjort i 4 år nå. Tror kanskje jeg har mottatt 3-4 ting iløpet av den perioden som ikke passet meg så godt, så det vil jeg si er imponerende altså. GO shein!! 

Går du noen gang uten sminke? Jeg går aldri helt uten sminke offentlig. Jeg har tidenes babyface og er desverre langt ifra komfortabel uten noe. Det eneste jeg er veldig avhengig å gjøre er vel egentlig å tegne på bryna, fordi uten bryna ser jeg virkelig ikke ut altså. Mascara, hudsminke og leppeprodukter derimot- det kan jeg klare meg uten en dag eller to. Nå er jo det så poppis med no-makeup-makeup og det har jeg faktisk blitt veldig stor fan av. Er så behagelig å gå uten masse sminke rundt øynene, spesielt i pollen-sesongen.

Kan du ha skap tour, hvor kjøper du klærne dine? Som sagt så bestiller jeg veldig mye fra Shein og Romwe. Det er nok faktisk der og junkyard store deler av garderoben min er kjøpt. Samtidig så er jeg veldig glad i Zara, bikbok og alle de andre store kjedene. Vi har også to butikker i Ålesund jeg er ganske forelsket i, DaleTrend og Modo for dere som vet hva det er. Jeg handler egentlig ikke bare noen spesielle plasser, jeg kjøper det jeg liker om jeg finner noe og leter mye på nett. Ingen fasitsvar på dette heller desverre.

Uttaler man venninna di sitt navn Sofia eller Sofi? Hun skrives vel Sophia? Sofi ♥ 

 


1 kommentar

Day dreamin`


12.05.2017 | 20:05 | UNCATEGORIZED18år, så...hvor reiser jeg på ferie alene for første gang? Akkurat nå sitter jeg å drømmer meg bort i instagram kontoer fra himmelen. Instagram kontoer som får det til å se normalt ut med pannekaker, bacon, nypresset juice, omelett, jordbær, nutella og all mat som gir den typiske inspo-viben til frokost. Jeg hadde brødskive med hvitost på jeg og akkurat nå holder det ikke for meg. Jeg vil langt bort, jeg vil bli tan, jeg vil svømme i havet og jeg vil drikke drinker på stranda. Tenk at nå får jeg lov til det da. MEN, hvor reiser jeg? Har dere noen tips til en nybegynner som aldri har forlatt landet uten foresatte. Er jo på tide og booke noe snart nå. 


Processed with VSCO with a5 preset

Bikini HER // Solbriller HER

Ny bikinien som aldri forlater skapet mitt, j*vla Norge og det ustabile været. Elsker denne faktisk- får en skikkelig retro vibe. Litt høyt liv og den sitter perf, så gleder meg til å endelig få bruke en bikini som skjuler magen litteranne. Viser dere kanskje senere hvordan den sitter på, eller ikke, vi får se, kanskje om jeg har en god dag, men jeg tviler. ah, mood.

 


7 kommentarer

FML


08.05.2017 | 22:48 | UNCATEGORIZED
Genser HER // Bukse HER 

Nå er jeg så lei av hele skole opplegget at jeg vurdere å droppe ut. Ingenting som frister mer faktisk. Dere har kanskje merket at jeg har distansert meg fra sosiale medier de siste ukene, ene alene på grunn av mye skolearbeid og mye stress hver eneste dag. To tentamener tidligere, to denne uken, trekk dag til eksamen på fredag og i tillegg til dette driver jeg med kjøretimer for fullt. Jeg er så lei. Jeg legger alt for mye press på meg selv også, en 5èr holder ikke i min verden- for da vet jeg at jeg kunne klart 6 også. Prøver å se positivt på det, ikke lenge til sommerferie- men gud det blir en tung måned fremover. Har en skikkelig sutredag, men tenkte det var på tide med en liten oppdatering igjen- så dere vet hvor ståa er. 


PS: Hva synes dere om blogg-designet mitt? Flinkeste Albertine som har laget det. Jeg beskrev hvordan jeg ville ha det og fikk det levert typ en uke etter, akkurat som jeg ønsket. Synes dere skal sjekke henne ut HER. Tror hun selger design også om noen interessert i det! 


4 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©