Turist i Berlin


26.04.2017 | 22:10 | UNCATEGORIZEDNå har jeg det veldig fint altså. Starbucks til frokost, shopping til lunsj og sosialt til kvelds, det er fint det. Jeg trodde ærlig at det kunne bli litt dølt med klassetur, men vi har faktisk bare brukt 2 timer som turister og resten har gått til shopping, mat og vandring i byen. Vi bor forresten på et kjempefint hotell også, så det føles rett og slett bare ut som en ferie så langt. Jeg bor på rom med Sophia, Martine og June, så vi storkoser oss..mildt sagt. Resten av kvelden blir brukt på rommet tipper jeg, vise fram hva vi har shoppet, spise godteri og kanskje sove til rimelig tid så vi er opplagt til dagen imorgen også. 
Har shoppa litteranne også, såklart. Kjøpte meg jakka^ og en veske fra Zara, samt litt sminke fra Mac. Ålesund, hvorfor har vi ikke Zara hjemme? Har seriøst lyst på alt den butikken tar inn. Det samme med Topshop. Vet dere at grunnen til at Topshop ikke er i Norge er fordi det er ei lita jallashappe som heter Topshop i Oslo som har kjøpt patentet på navnet i der..wtf.  


10 kommentarer

hier kommen wir, Berlin


25.04.2017 | 20:29 | UNCATEGORIZEDBlir en veldig kort update idag. Fordi nå er vi nemlig i Amsterdam, på vei til Berlin-gaten våres. Er faktisk helt utslitt, så idet vi ankommer hotellet i Berlin og hodet mitt treffer hotellputa er jeg ganske sikker på at jeg slukner på sekundet. Har dessuten lyst å være opplagt til imorgen, for da blir det ut på tur i byen for å lære om alt som er verdt å vite. Jeg synes faktisk dette er veldig spennende. Det finnes jo ingen bedre måte å lære på enn å faktisk se ting med egne øyner, da sitter informasjonen litt bedre også. Tjohei som denne nørden gleder seg. 


Meg i verdens styggeste, men chilleste antrekk før jeg skiftet til reiseantrekket. Favorittjakka finner du HER og buksa vil dere ikke vite..tenk at jeg prøvde å gjøre det kult med hull i da. Ser jo ut som jeg har vært i tidenes slosskamp og at det bare gikk utover jeansen. Høyst på tide med en ny svart bukse for å si det mildt. 

Vi snakkes senere folks. AUF WIEDERSEHEN


4 kommentarer

Spring vibes.. or nah


24.04.2017 | 22:27 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Nå er kanskje den overskrifta her litt misledende, fordi akkurat nå er det langt ifra spring vibes. Det var det tidligere, i sånn ca 5 minutter..når jeg tok disse bildene. Men været er så forbanna opp og ned at man ikke vet hvordan man skal kle seg for å forlate huset. Idag har vi vært så heldig å få hele året på en dag. Regn, snø, sol og mye vind. Kjære Zevs, kan vi få sommer nå ? Om jeg ikke tar helt feil så skal det være han som er værguden. Du kan få styre på som du vil den uken her siden jeg reiser til Berlin imorgen, men lørdaskveld forventer jeg at det er strålende sol og blå himmel. Takk for meg :) Nå rakk jeg heldigvis løpe ut og knipse et par bilder, så dere får nøye dere med disse idag. Jeg skal nemlig bruke kvelden på å øve til tentamen og å pakke kofferten- siden jeg reiser imorgen. 


Bukse HER // Topp og øredubber BIKBOK // Sko NELLY // Clutch ACNE // Klokke DW 

 

// Noen sponset produkt
 


3 kommentarer

It`s a selfie kind of a morning


21.04.2017 | 08:01 | UNCATEGORIZED
GODMORGEN VENNER. Idag har jeg faktisk en veldig fin morgen, med god tid til overs og ikke så trøtt som jeg ellers bruker å være på denne tiden av døgnet. Hvorfor ikke bruke denne anledningen til å blogge FØR skolen for en gangs skyld. Ikveld skal jeg ut skjønneru, så vet ikke om jeg får tid til oppdatering ikveld. Må nesten utnytte det at jeg har blitt 18, så etter skolen skal jeg på polet og senere på byen. Tjohei som jeg gleder meg. Har blitt voksen gitt. 
 


5 kommentarer

Datenight


20.04.2017 | 20:45 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Meg og dagens date. 

Jepp, idag har jeg en heftig date med påskeegget mitt og med alt for mye lekser, desverre. Prøver å få så mye som mulig gjort før helga, sånn jeg kan reise til Berlin med tysk-klassa på tirsdag med god samvittighet. Vi blir der til Lørdag og jeg gleder meg evig masse, påskeferien var alt for kort- så blir skikkelig deilig med et lite avbrekk midt opp i alt. Har vært i Hamburg tidligere, men aldri Berlin- så gleder meg til å oppleve en ny plass. Har mye å se frem til nå merker jeg, det gjør noe med hverdagen og motivasjonen altså. Jeg har Berlin med klassa, Ariana Grande konsert i Oslo i mai, Summerbürst festivalen i Stockholm i Juni og forhåpentligvis lappen om ikke så alt for lenge. Alt dette gjør at dagen går SÅ mye lettere merker jeg, som glidemiddel for hverdagen. Haha. Nå skal jeg hvertfall prøve å komme igang med leksene så jeg rekker å belønne meg selv med dagens episode av Paradise hotell.


Processed with VSCO with a5 preset

Noen av dere som skal på Ariana Grande 10.mai? 

 


3 kommentarer

Den tiden på året


19.04.2017 | 21:33 | UNCATEGORIZED
Topp ADIDAS // Tights HER 


 

Da var det den tiden på året igjen. Den tiden man innser at man begynner å få dårlig tid til å oppnå den teite uoppnåelige sommerkroppen. Jeg prøver hvert eneste år, men gir også opp etter et par uker..om ikke mindre. Jeg er virkelig ikke et trenings menneske, har aldri synes det er noe gøy og jeg forstår ikke at folk kan mene det når de sier de liker trening. Nå skal jeg hvertfall få løpt meg en liten tur og muligens få inn litt styrketrening etterpå. Begynner å få panikk nå vettu, snart mai og jeg har såvidt beveget på meg i 2017. Den der New Year, New me quoten jeg prøvde meg på slo like feil iår som ifjor gitt. Er faktisk flaut hvor dårlig kondisen min har blitt i det siste, så nå skal det skjerpes. Hørt det før eller? He-he.

 

 

// Noen sponset produkt


5 kommentarer

Dette har jeg ventet lenge på


18.04.2017 | 20:14 | UNCATEGORIZED13.april var det endelig min tur. Jeg har gledet meg så alt for lenge til dette, ikke fordi jeg kan drikke alkohol, men fordi...fordi alt egentlig. Jeg kan kjøre, jeg kan kjøpe alkohol, jeg kan dra på byen, jeg kan være min egen sjef. Endelig trenger jeg hverken mammas eller pappas signatur på ting, jeg kan gjøre alt selv liksom. I sommer f.eks, da skal jeg reise alene. HELT alene. Neida, men jeg kan liksom ta sånne avgjørelser selv og det er litt veldig deilig altså. Er så glad på mine egne vegner jeg altså, hurra for meg!! 

Vi feiret dagen i Bodø. Jeg, Sara og Eilin reiste fra Steigen til Bodø og sjekket inn på Scandic Havet. Så kom Rudi og vorset sammen med oss, så blerre en liten tur på byen såklart. Var generelt veldig lite folk ute, men det var vi veldig forberedt på- så vi storkoste oss i eget selskap. Alle restauranter og butikker var jo også stengt på dagen, så ble bare en liten tur på Peppes pizza tidligere. Jeg er kjempefornøyd med dagen faktisk, ble enda bedre enn jeg hadde håpet på. 


PS: Fikk tur til Stockholm og Sümmerburst festival billetter i bursdagsgave med Eilin. Er det noen av dere som skal dit eller? 
 


5 kommentarer

Just woke up


05.04.2017 | 21:05 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with e4 preset

Og nå er klokka typ..alt for sent. Jeg sover hver eneste dag etter skolen jeg, tenk å ha en så jævlig døgnrutine da!! Sove- Skole- Sove- så vente på å sove igjen. Altså, er det engang mulig? Klarer heldigvis å se litt lysere på det idag, bare en hel skoledage igjen så er det påskeferie. Reiser til Steigen på fredag og jeg er mer enn klar for jacuzzi, tantebarn-kos og å sove hele dagene. Eller..skal faktisk prøve å være litteranne flink kommende uke, kanskje til og med prøve å våkne før 12 noen dager? Vi får se. 

Processed with VSCO with e4 preset

Ouff, gleder meg til den dagen jeg får inn en slags rutine..til den dagen jeg klarer å gjøre noe annet enn å sove. Kan noen fortelle meg når det skjer? Om det skjer i det hele tatt da. Krysser fingrene for at dette er en teit tenåringsgreie.

 


2 kommentarer

Selfiesunday


02.04.2017 | 20:42 | UNCATEGORIZED
Jeg har ikke noe kult å komme med idag, bare slapper av hjemme med fammen. Har lagt fra meg kameraet de siste dagene også, tatt meg litt ferri og ikke gjort noe annet enn å slappe av hele dagene. Men..to dager fri fra bloggen holder, så nå tenkte jeg det var på tide med en liten oppdatering. Selv om jeg ikke har noe å oppdatere dere med. Skal prøve å være litt mer kreativ imorgen, men idag blir dette alt dere får altså. Lite inspirert idag, så lagå. 

 


3 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©