Ny favoritt i garderoben


30.03.2017 | 18:42 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

- NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF A GOOD OUTFIT ON A BAD DAY -

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Sko HER // Topp HER // Skinnbukse HER // Solbriller RAYBAN // Klokke HER 


Jeg kjører på med enda et antrekk jeg. Har jo fått så masse fint i det siste som jeg veldig gjerne vil vise dere, deriblandt denne toppen eller blusen, skjorta...vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Jeg er hvertfall, atter en gang sykt fornøyd. Jeg leser forskjellige blogger veldig periodevis, akkurat nå leser jeg og følger daglig med på Janni Deler. Og for dere som vet hvem hun er, så er dette en skikkelig Janni topp. Jeg er ei pyse skjønner dere, må liksom se det på andre bloggere før jeg tør å bruke ting jeg egentlig synes er kult selv. For tiden tar jeg mye inspirasjon fra henne og Kenza, som er min alltime favoritt blogger. Århhh, de er så kul!!!


12 kommentarer

Spørsmålsrunde


29.03.2017 | 21:52 | UNCATEGORIZED- Wednesday..it's almost, sorta, kinda, close to, just about, nearly the weekend - 


Det er faktisk ekstremt lenge siden jeg har hatt på bloggen, så tenkte jeg skulle kjøre igang en spørsmålsrunde. Så kan dere spørre meg om at dere lurer på, så skal jeg prøve og få svart på alt enten i eget innlegg eller i en video iløpet av neste uke. 

 


30 kommentarer

Kardashian pants


28.03.2017 | 21:16 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

- Luresmilet - 

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Koden: SOFIELAXAA gir deg 15% avslag på hele kjøpet ditt hos Daniel Wellington.


Koden varer helt til 30.April, men tenkte å bare gi dere en liten påminnelse på det nå når jeg har på meg den fine, nye klokka mi. Dere burde absolutt sjekke ut den nye kolleksjonen deres altså, den er såå fin og så klassisk. 

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Bukse HER // Topp HER // Sko HER // Klokke HER // Solbriller HER // Ring CALVINKLEIN // Ørering ARTS&CRAFTS

Idag ble det en enda et antrekk, rett og slett fordi jeg mottok denne godbiten tidligere idag. Måtte bare vise dere med en gang, fordi denne har jeg sett på lenge. Bestillte buksa fra Shein og den endte opp med å bli enda kulere enn jeg hadde håpet på. Jeg fikk former gitt! Det er sykt altså, fordi jeg har seriøst ingen former på kroppen. Jeg er så imponert over Shein i det siste, føler jeg blir så sykt fornøyd med alt jeg mottar. Ja, jeg er så heldig å bli sponset- men det har jeg vært i flere år og jeg har aldri blitt betalt for å skrive positive ord om de, men det synes jeg de fortjener nå assa. Mye snålt på siden deres, men herlighet så mye kult de har der også.

// Noen sponset produkt


6 kommentarer

Jeg ser frem til...


26.03.2017 | 20:37 | UNCATEGORIZEDPÅSKEFERIE. Jeg reiser til Steigen med familien i Påskeferien og det gleder jeg meg veldig til. Eilin skal ta med seg en god venninne også denne gangen så tror det blir veldig koselig. Kan også ha noe med at jeg endelig fyller 18 og at vi skal feire det i Bodø når vi er der. Jeg gleder meg spesielt til å kunne ta meg et glass vin med familien i jacuzzien og bare til å slappe helt av, uten skole og uten bekymringer. Altså, hvem av oss ser vel ikke frem til ferie? 

13.APRIL. Da har jeg bursdag gitt. Endelig 18 år og endelig stor jente. Vi er i Steigen på denne datoen, men da reiser jeg, Eilin og Sara til Bodø for å feire det. Blir vel ut og spise noe god mat, så ut på byen en tur. Krysser fingrene for gode 18-års plasser i Bodø.

25.APRIL. Da reiser jeg nemlig på klassetur til Berlin med tysk-klassa mi. Vi blir der 5 hele dager tror jeg..vet faktisk generelt lite om denne turen, men jeg vet at jeg gleder meg veldig. Blir nok endel shopping og sightseeing, og det er jo morro da. Det jeg ikke gleder meg så veldig til er museum og universitets besøk osv, sånne obligatoriske kjedelige klassetur greier. Neida, det blir uansett artig. Blir jo dreamteam på tur for min del, både Sofi og Daniel skal også.

17.MAI. Denne dagen har jeg nettopp lært meg å like faktisk. Har hatt det veldig fint de siste årene og jeg liker denne dagen bare mer og mer for hvert år. Det blir jo ekstra stas iår, for da flyr jeg til Oslo for å feire der. Gleder meg til champagnefrokost og ikke minst til å bruke den fine bunaden min. Jeg har nordlandsbunaden for alle som spør.

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

LAPPEN. Jeg bor på en øy, en ØY. Jeg har hatt scooterlappen, men på vinteren hjelper det meg veldig lite og det samme når jeg vil til byen. Kan ikke kjøre gjennom 2 tuneller med 60kmt. Jeg vet ikke helt når dette skjer, men satser på det blir ganske kjapt etter jeg er tilbake fra ferie. Har jo bursdag på skjærtorsdag, så hadde desverre ikke fått lappen på dagen uansett. Besto teorien med glans og føler meg egentlig veldig klar for å kjøre opp, så nå går jeg faktisk bare og venter. Har tilogmed skaffet bil!! Kjør da..

SOMMERFERIEJeg vet ikke helt hvor jeg skal enda, men jeg gleder meg selvfølgelig til sommerferie..Føler alle disse punktene har med at jeg fyller 18, men det blir jo litt sånn da. Jeg kan jo reise alene også, men det vet jeg faktisk nesten ikke om jeg tør, hahah. Har egentlig ikke planlagt ferien så veldig enda, men det er vel snart på tide å tenke på det faktisk. 

NEW YORK. Jepp, jeg skal dit jeg. Fyfak som jeg gleder meg. Reiser med Klassa mi, så ja..verdens beste linje much? 


Jeg har faktisk veldig mye jeg kan se fram til og det er det jeg lever for akkurat nå. Eneste grunnen til at jeg fungerer for tiden.


3 kommentarer

Vlog: Jentetur til Oslo


24.03.2017 | 01:28 | VIDEOBLOGG
3 kommentarer

Work it, gurrrl


23.03.2017 | 17:18 | OUTFITS
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Sko HER // Bluse HER // Bukse BIKBOK // Ring CALVIN KLEIN & BIKBOK // Øreringer ARTS&CRAFTS
Wowow, her ser jeg faktisk ut som tidenes bitch. Jeg tar alltid uendelig mange bilder fordi jeg ikke er så veldig fotogen, men på disse bildene var smilet virkelig ikke on point..så da ble det disse da. Leke modell bilder ftw. Jeg er på moa at the moment og jobber for å tjene penger til klassetur, så derfor slenger jeg ut ei litta outfit til dere i mellomtiden. 
 


2 kommentarer

It`s time..


22.03.2017 | 21:26 | OUTFITS
Jakke HER // Topp JUNKYARD // Jeans HER // Belte BIKBOK // Solbriller HER 


Nå har jeg pakket bort parkasen og hengt opp alle vårjakker. Er kanskje ikke helt sommer her i Ålebyen, men gud så godt det var å komme seg til Oslo og få kjent på sola. Får krysse fingrene for at det ikke blir så alt for lenge til den titter frem her også. Jeg har hvertfall gledet meg lenge til å legge bort de feite jakkene og de gigantiske skjerfa, føler seg liksom ikke så veldig pen i sånne antrekk. Bestillte meg denne jakka for et par uker siden og jeg digger fasongen, men aller best fargen. Synes det er såå kult og bryte et antrekk med en skikkelig fresh farge og da er nok rød favoritten for tiden.
 


4 kommentarer

Denne helga var fin


19.03.2017 | 21:02 | UNCATEGORIZED Processed with VSCO with e6 preset
 Processed with VSCO with e6 preset

Denne helga var fin...den var faktisk veldig fin. Jeg har shoppet, jeg har spist god mat, jeg har vært på konsert og jeg har hatt en skikkelig kvalitetshelg med mine to beste venner og jentene i familien. Dette var faktisk en sånn type helg jeg savner med en gang jeg kommer hjem og som er god å ha i minnet. Oslo skuffer aldri altså, jeg tiltrekkes bare mer og mer for hver eneste gang. Bare 1 år til jeg må begynne og lete etter leilighet i Oslo, tenk det da. 
 


6 kommentarer

OSLOVE


18.03.2017 | 12:17 | UNCATEGORIZED Processed with VSCO with e8 preset

NÅ koser jeg meg altså. Vi kom frem til Oslo veldig tidelig igår og hadde hele dagen til shopping og kos med familien og Sofi. Jeg har kjøpt meg masse fint som jeg gleder meg til å vise dere i en innkjøpsvideo iløpet av neste uke. Er så bittert at vi ikke har Zara i Ålesund, jeg finner meg så alt for mye der- men igjen, kanskje greit for lommeboka også. Igår ruslet vi nedover Bogstadveien og gikk innom endel butikker, deretter lunsjet vi på Olivia.

 Processed with VSCO with e8 preset
 Processed with VSCO with e8 preset
 Processed with VSCO with e8 preset
Vi var ekstremt sliten igår hele gjengen, så etter shopping var det hjem og slappe av et par timer- før det var påan igjen. Da dro vi på en veldig koselig returant som heter La Cucina, da bestillte jeg meg spagetti og sjokolade fondant til dessert. Hele gjengen var seriøst kvalm-mett, men det hindret ikke oss i å gå på godteslottet etterpå. SÅÅ var det film med hele gjengen i leiligheten til Eilin. Alt i alt en veldig koselig dag her i Oslo. Emilie kom jo også, stakkars som ble så sen pga flyet var forsinket osvosv. Er snø i Ålesund nå vett, så perfekt timing å være i Oslo altså. 

Har forresten vlogget gårsdagen og tenker jeg gjør det samme både idag og imorgen også. Så det kommer 3 videoer iløpet av neste uke + en innkjøpsvideo♥ Så trenger egt ikke gå så dypt inn på hva som skjer, dere finner det snart ut! 

 


0 kommentarer

Jentetur`s up


16.03.2017 | 21:28 | OUTFITSJeans BIKBOK // Sko SKOPUNKTEN // Jakke HER // Genser HER // Belte GAMMELT


Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Det pissregner, jeg er trøtt og jeg reiser til Oslo grytidelig imorgen. Tror jeg bare må sove jeg, er jo digg og være opplagt til helga. Vet faktisk ikke om jeg har sagt dette tidligere på bloggen, men jeg skal på jentetur med mamma, søstrene mine og Sofi. Highasakite konsert, shopping, god mat og mys med familie og venner hele helga. Tenker jeg skal vlogge, så dere får jo se hvordan vi har det på video om ikke så alt for lenge. Jeg gleder meeeg, iiik. 
 


2 kommentarer

Dagstur til Kristiansund


14.03.2017 | 20:30 | UNCATEGORIZEDNå sitter vi på hotellet i Kristiansund, så tenkte jeg bare måtte utnytte muligheten til å oppdatere dere før jeg fyker igjen. Er på tur med skolen skjønner dere, ungdoms bedrifta mi skal konkurrere i fylkesmessa imorgen og vi er supergira altså. Driver og ordner oss nå, så blir det ut for å spise pizza en tur- så rett tilbake på hotellet for å øve på presentasjonen. C U L8TR

Processed with VSCO with e6 preset

Meg & Sofi som er råklar for fylkesmessa♥ 


0 kommentarer

Floral


11.03.2017 | 18:13 | OUTFITSProcessed with VSCO with f2 preset

Sko HER // Genser HER // Belte BIKBOK // Klokke HER // Solbriller HER // Jeans GINATRICOT 

Processed with VSCO with f2 preset
Blir ute og farter hele dagen, så slengte meg på bakken utenfor huset og knipset et par antrekksbilder til dere før jeg dro. Her ser dere den nye genseren jeg snakket om i siste video, som jeg er helt forelsket i. Jeg blir så sykt overrasket av leveringene til Shein til tider, at denne herligheten her koster under 100lappen sjokker meg. Skal ikke legge skjul på at jeg liker merker selv, men tenk så mange dritkule plagg man kan få fra f.eks shein da..for 1000kr i forhold til et plagg med et merke på. Jeg har funnet ut en smart greie jeg..om jeg skal bruke mye penger på et plagg, da må jeg vite at det kan brukes over lengre tid. Men sånne plagg som dette, et plagg som kanskje, kanskje ikke går ut av moten neste uke..da legger jeg ikke mye i det. Kjøper heller flere kule gensere, som ikke svir i lommeboka om de ligger og ikke blir brukt i skapet. Trendplagg rett og slett..det er noe jeg IKKE er villig til å bruker mye penger på. 

 

// Noen sponset produkt


8 kommentarer

Typisk Sofie


08.03.2017 | 21:35 | UNCATEGORIZEDIdag har jeg vært opptatt, har nemlig jobbet med ungdomsbedriften hele dagen. Hadde oppdrag klokken 9 idag tidelig, og etter det var vi på dragen kulturhus for å øve til et oppdrag vi har på fredag. Vi har hvertfall jobbet med sang hele dagen og da var jeg såklart utslitt når jeg kom hjem..og alle vet hva det betyr. Jeg sovnet. Jeg sov lenge også. Jeg våknet faktisk nettopp, uthvilt klokken 21.30... klassisk Sofie. Tenkte jeg kunne utnytte muligheten til å filme en video til kanalen min, og om jeg ikke klarer å sove inatt blir den nok klar til imorgen. Men jeg lover ingenting. Denne døgnrytma mi er så ustabil at det er helt fantastisk, er faktisk godt mulig jeg sovner igjen om litt og våkner like trøtt som alltid imorgen tidelig. Det kan ikke være normalt assa. Menmen..sånn er det. 
Meg, Emilie og Sophia utenfor Dragen kulturhus. 
 


2 kommentarer

Everyday dressup


07.03.2017 | 20:54 | UNCATEGORIZEDKjolen finner du HER 


Hvorfor kan vi ikke bruke kjole hver eneste dag? Tenk så koselig det hadde vært da, og kaldt. Det har faktisk vært strålendes sol i det siste, så jeg begynner å se lyset i enden av tunellen merker jeg. Krysser fingrene for kjolevær i mai jeg, selv om jeg kjenner Norge såpass godt og vet at det aldri i livet skjer. Nå er ikke dette en kjole jeg hadde valgt i hverdagen, men tenkte jeg kunne vise dere siden den er helt ny. Den er fra IvyRevel og jeg elsker den, gleder meg til neste bursdag aka neste mulighet til å bruke kjole.

Processed with VSCO with a5 preset

Bruk koden SOFIELAXAA20 så får du 20% av hele kjøpet hos IVYREVEL. 

 

 


3 kommentarer

ROOM TOUR


06.03.2017 | 14:03 | VIDEOBLOGGRommet mitt er egentlig veldig langt ifra ferdig, men siden det er så sykt etterspurt- så tenkte jeg bare, why not. Jeg får heller lage en oppdatert Room tour når den tid kommer. Det ble en litt sjanglete og blurry video, men dere ser jo sånn ca. Håper dere liker den ♥


4 kommentarer

Hello sunshine


05.03.2017 | 22:54 | UNCATEGORIZED

Hele helgen har vi vært så heldig å hatt sterk sol her på sunnmøre. Har jeg utnyttet det? Nei, ikke i det hele tatt. Jeg har lagt under dyna hele helga jeg, rett og slett. Har faktisk aldri vært så slapp og bleik som jeg er nå, så idag sparket jeg meg selv i rumpa og gikk meg en tur på fjellet. Synes alltid det er så tungt å komme igang, men når jeg har kommet igang og når jeg er ferdig for så vidt, så synes jeg det bare er kjempedeilig og egentlig ikke så tungt som jeg skal ha det til. Mosjon og sol i en smekk, det blir jo ikke bedre enn det, men det vet tydeligvis ikke den sofa liggendes Sofie. Dette må jeg gjøre oftere altså, frisk luft er undervurdert i min hverdag. 

 


0 kommentarer

OOTD..not


03.03.2017 | 21:56 | OUTFITS

Jakke HER // Sko SKOPUNKTEN // Skinnhansker HESTRA  // Jeans BIKBOK 


Jeg vet, enda en outfit..kjedeliig. Jeg er bare lat akkurat nå, så tenkte jeg kunne poste noen bilder i arkivet og bare slippe å røre meg fra sofaen. Det må vel være lov en gang iblandt? Jeg har gjengen på russebilen på besøk nå, vi prøver å komme igang tidelig. Veldig tidelig tydeligvis, det er jo faktisk mer enn 1 år til vi er russ, men det er litt deilig å bare komme igang med planleggingen. Tenke bare oppdaterer dere, så snakkes vi mer imorgen. Da lover jeg og poste noe som ikke er en kjedelig outfit. 


3 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©