#Revelista


28.02.2017 | 23:56 | OUTFITSBare en liten outfit fra dagen idag, i favoritt buksa, favoritt genseren, favoritt skoa og favoritt solbrillene. 

Genser HER // Sko SAMSØESAMSØE // Klokke HER // Solbriller & Bukse BIKBOK


Bruk koden SOFIELAXAA20 hos IvyRevel så får du 20% av på hele kjøpet.

Bruk koden SOFIELAXAA hos Daniel Wellington så får du 15% av hele kjøpet. 


// Noen sponset produkt


3 kommentarer

Typisk mandag


27.02.2017 | 20:53 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset
 

TOPPEN FINNER DU HER


Jeg har ingenting kult eller fornuftig å komme med idag, så da tenkte jeg at jeg kunne dele en liten sånn New In post med dere isteden. Har fått helt dilla på bluser i det siste, gjennomsiktige, frynsete, blonder, hva enn det må være- det er min nye greie. Har alltid vært ganske kjedelig når det gjelder topper tidligere, å heller vært litt modig på ytterjakka. Ikke at dette er en topp man må være modig for å gå med, men det er en topp som gjør mye av antrekket, en topp man ikke trenger så mye mer til liksom. DET liker jeg, slenger man på seg en sånn bluse så kan man liksom ende opp over alt. Passer til fest, selskap, dåp, hverdag og andre sosiale sammenkomster, easy peasy.  


7 kommentarer

Q&A m/ Jan Martin


26.02.2017 | 23:04 | VIDEOBLOGG
1 kommentar

mysig fredda


25.02.2017 | 15:46 | UNCATEGORIZEDSkulle til å skrive at jeg elsker når man har planer i helga, men så kom jeg på at jeg har skrevet at jeg elsker å bare slappe av i helga tidligere. Så da liker jeg vel bare helg generelt da, og da snakker jeg nok for hele verdens befolkning. Det ble en spontan tur ut igår og det blir en tur ut ikveld også, det liker vi. Liker egentlig å ha en dag i helga til å spise godis, se film og bare slækkan helt, men siden jeg har gjort det en uke i strekk nå så er det greit å sosialisere litt denne helga tenker jeg. Sophia og meg ♥ Jakka finner dere HER, for dere som har sendt meg DM på insta. 


4 kommentarer

Vlog: En dag i vinterferien


24.02.2017 | 22:02 | VIDEOBLOGGVlog fra onsdagen min i ferien! Håper dere liker den og gjerne si fra hva dere synes, alltid greit med tilbakemeldinger:)


4 kommentarer

Springlike


23.02.2017 | 21:46 | OUTFITSTopp HER // Klokke HER // Sko HER // Bukse HER Jeg har så lyst å gå uten jakke ute, gleder meg uendelig til våren begynner å titte frem. Nå har været bare konstante humør svinger, i det ene øyeblikket titter solen frem, så begynner det plutselig å snøstorme. Norge i et nøtteskall det, men gud så deilig det er nå solen da faktisk velger å ta turen. Jeg trenger ikke sol for å være fornøyd heller, gleder meg bare til det er mulig å gå ut døra uten boblejakke og vintersko. Krysser fingrene for at sommeren kommer tidlig iår. 
 

// Noen sponset produkt


3 kommentarer

produktiv lillelørdag


22.02.2017 | 20:38 | UNCATEGORIZED
Bukse 2ND ONE // Genser HER 


Jeg har fått gjort så mye idag jeg, dere aner faktisk ikke. Eller så er det bare jeg som ikke har gjort noe produktivt på en god stund, men godt var det uansett. Nå har jeg bare en ting igjen på timeplanen, så kan jeg sette meg ned med god samvittighet og nyte et par episoder med OITNB. Har faktisk vlogget også, men om den kommer ut imorgen eller fredag er jeg veldig usikker på. Føler jeg har vært så flink idag, så vet ikke om jeg bare skal legge fra meg alt som heter elektronikk et par timer og heller sette meg ned med redigering imorgen. Klapper meg selv på skuldra idag, så krysser jeg fingrene for flere slike dager. Gav meg selv belønning tidligere, øvelseskjørte gjennom drive-throughèn på Burger King. Har blitt sykt flink bak rattet assa, og nå er det heldigvis ikke så lenge igjen til jeg kan kjøre rundt helt alene. Blir skummelt for helsa mi det. 

 


0 kommentarer

Update


21.02.2017 | 22:15 | UNCATEGORIZEDTjena grabben! Nå er jeg på jentekveld med Emilie, Vilde og Mia- så dette er et forhåndsskrevet innlegg, bare sånn at dere er klar over det. Idag hadde jeg muligheten til å snu døgnrytma mi, hadde nemlig kjøretime tidelig idag. Tror dere jeg klarte det? Nope, sovnet rett etterpå og ble liggendes til langt utpå ettermiddagen. Typisk Sofie! Som sagt, nå er jeg på jentekveld med jentene fra kor- så vi får heller snakkes imorgen. Kos dere masse ikveld folkens, det skal hvertfall jeg!! Jakke HER // Klokke HER // Jeans BIKBOK 

 


6 kommentarer

Pretend sporty


20.02.2017 | 20:48 | UNCATEGORIZEDDet beste jeg vet om er å bruke treningsklær uten å faktisk trene, bare for show. Det er digg og det ser sporty ut, så kan jeg lure alle til å tro at jeg faktisk trener. Genialt? hehe, neida. Men helt ærlig, det finnes faktisk ikke plagg som er mer behagelig enn tights og oversized gensere. Dette er det jeg bor i på dager som dette, altså når jeg har fri og har ingenting på timeplanen. 

Tights HER // Genser HER 

// Sponset klær
 


3 kommentarer

Sleeping beauty


20.02.2017 | 16:23 | UNCATEGORIZEDJepp, fordi jeg våknet nesten nettopp. Kanskje litt overdrevent, men jeg sov faktisk til klokken 2 idag og jeg elsker det. Mange sover til 2 og våkner med dårlig samvittighet, med en dritt følelse. Jeg derimot, våkner med verdens beste følelse- fordi å sove er faktisk det absolutt beste jeg vet. Tenkte hvertfall at jeg kunne titte innom bloggen før 22 for en gangs skyld, har jo endelig tid nå når det er ferie. Tror jeg bare skal legge meg ned i senga igjen, se litt serie og slappe av et par timer til før jeg blir produktiv. Den eneste planen jeg har idag er å lage en video og pakke kofferten min, siden jeg kanskje, kanskje ikke reiser til Oslo imorgen. Er ikke helt bestemt enda, jeg er nemlig lutfattig for tiden. Vi får se hva som skjer, tar det litt som det kommer egentlig- jeg orker hvertfall ikke stresse. 
Favorittgenseren finner du HER 
 


4 kommentarer

YOGA CHALLENGE


19.02.2017 | 15:35 | VIDEOBLOGGPå denne fronter har jeg rett og slett vært elendig den siste tiden, men da er det vel på tide å skjerpe seg også? Så det prøver jeg på nå. Endelig en ny video ute, en video jeg egentlig ikke hadde tenkt å publisere fordi den ble dårlig. Men det er bedre enn ingenting tenker jeg! Så håper jeg dere liker den bedre enn jeg gjør ♥

 

0 kommentarer

friyay


17.02.2017 | 17:50 | OUTFITS
Sove lenge, spise god frokost, god tid til stell og sminke- det liker vi. Våknet med verdens beste følelse, men det er vel en selvfølge når det er første dag i vinterferien. Nå har jeg vært på besøk med bestemor og senere skal jeg på sleepover med jentene i Showup, altså ungdomsbedrifta mi. Vi har egentlig lagt planer om å jobbe litt, men det blir nok mest kos kjenner jeg oss rett. 


Genser HER // Jakke HER // Jeans BIKBOK // Clutch ACNE // Klokke HER // Sko HER 

 


Mottok en pakke fra shein.com idag og jeg er kjempefornøyd med alt. Det er alltid noe som enten er for lite, for stort eller bare snålt- men denne gangen traff jeg faktisk på alt. Denne genseren ble fort en favoritt hos meg, ser for meg at den blir godt brukt fremover. Mye av det Shein selger inneholder akryl, så tror jeg skal gå til innkjøp av en nuppemaskin. Har en dårlig vane på å kaste ting som nupper..at jeg ikke har tenkt på dette tidligere altså. 

PS: Bruk koden SOFIELAXAA hos DW så får du 15% avslag på prisen ♥
 


8 kommentarer

Ferie? ferie.


16.02.2017 | 21:37 | UNCATEGORIZEDProcessed with VSCO with a5 preset

Føler alt jeg "lever" for er disse feriene vi har en sjelden gang i blandt. Når juleferien er over, da venter vi på vinterferien og når vinterferien er over- da teller vi ned til påskeferien. I mellomtiden går vi bare automatisk gjennom den daglige S-rutinen sove, spise og studere, uten morsomheter at all. Tenk om vi ikke hadde hatt disse små feriene innimellom, da hadde det jeg kaller en hverdag idag sett helt annerledes ut. Det er faktisk ene og alene det som motiverer meg til å gjøre det bra på skolen, det som får meg til å fungere i hverdagen. Derfor er jeg kjempelykkelig idag, fordi nå har jeg nemlig vinterferie og det skal bli ordentlig godt for sjela. 


Processed with VSCO with a5 preset

Skulle trodd dette ble en slapp dag, fordi det er jo alt jeg står for. Men har faktisk vært supereffektiv de siste dagene, fått gjort mye jeg har tenkt på alt for lenge. Vasket sminkekostene mine, ryddet i skuffer som virkelig har trengt en omgang og idag har jeg vært på musikal på gamle skolen min. De var SÅ flinke, blir helt imponert jeg. Nå skal jeg og Sofi bare slappe av resten av kvelden, med Mamma Mia på skjermen. Tar det helt ljungt denne helga tror jeg, så reiser jeg til Oslo neste uke. Har faktisk ikke vært der siden sommeren, så det er høyst på tide altså. 

 


2 kommentarer

V-day outfit


14.02.2017 | 20:49 | OUTFITSSko HER // Jakke HER // Skjorte HER // Jeans BIKBOK 


Idag skal jeg faktisk ut å spise middag og se film senere, så tenkte jeg kunne slenge ut dagens antrekk- så snakkes vi heller senere ikveld. Det er jo tross alt valentine idag, så må være lov å kose seg litt ekstra synes jeg. Kos dere med eller uten kjæreste ikveld folkens, det skal hvertfall jeg ♥ HAPPY VALENTINE BABES 
♥ ♥ ♥ 


3 kommentarer

Etterlengtet pust i bakken


12.02.2017 | 22:46 | UNCATEGORIZEDDet er mye som skjer for tiden, både på skolen og på fritiden egentlig. Derfor valgte jeg å ta meg en ordentlig frihelg denne gangen, og det gjorde godt for å si det sånn. Jeg har slappet av med Daniel og Sofi, jeg har trent, tro det eller ei og nå har jeg en liten jentekveld med meg selv. Sitter med macèn på fanget og blogger mens neglelakken skal tørke, samtidig som Orange is the new black går på skjermen. Har rett og slett gosset meg skikkelig denne helga, rart så positiv og energisk man plutselig føler seg etter bare en tur ute i naturen. Derfor ble det bestemt at imorgen skal jeg ut å stå på skøyter, for første gang denne vinteren faktisk. Skøyter og kakao med Sofi, det må bare bli en bra mandag det altså. 


Har dere hatt en fin helg ?
 

 

 


1 kommentar

min OCD


10.02.2017 | 21:54 | UNCATEGORIZEDJeg har en kvalitet som kan tolkes både positivt og negativt. Spør du meg er det postitivt, men spør du vennene mine får du et helt annet svar. Jeg er ekstremt ryddig av meg, så om jeg har det rotete rundt meg så klarer jeg faktisk ikke kose meg. Det gjelder spesielt hjemme hos meg selv, så jeg har det alltid strøkent. Jeg rer senga hver morgen og rydder rommet før jeg legger meg, fordi når jeg forlater rommet mitt SKAL det være strøkent. Jeg er faktisk så ekstrem til tider at jeg irriterer meg over at folk bruker teppe, fordi det er rot i mine øyner. Jeg har jo det alltid så fint brettet over sofakanten, så jeg vrir meg litt på innsiden når noen roter det til. Gruer meg nesten til den dagen jeg skal dele soverom og plass med en eventuell kjæreste, liker så godt å ha kontroll på mine egne ting. 

Skjorte HER 


Så idag har jeg rett og slett brukt fredagskvelden min på å rydde i sminka mi, har irritert meg alt for lenge over at det ligger så blandet i skuffa. Nå er heldigvis alt på plass, så nå skal jeg klare å kose meg med godis og netflix med Sofi resten av kvelden. Elsker følelsen over at jeg har kontroll over alle ting, at jeg vet hvor alt ligger og har så fint system på "rotet" mitt. Det er jo en god kvalitet å ta med seg når regningene kommer og jeg skal ut i egen leilighet, men det er også ganske slitsomt. Er jo ikke noe koselig at jeg blir irritert hver gang folk går i klesskapet mitt fordi jeg får panikk om de roter.Noen andre som har det sånn?
 


9 kommentarer

Hverdagsmotivasjon


08.02.2017 | 21:28 | UNCATEGORIZEDTrenger man en grunn til å shoppe? Isåfall er jo dette et veldig fint tidspunkt, valentinsgave til meg selv. Som jeg sa i tidligere innlegg så har jeg en skikkelig normal uke, altså ingenting kult å skrive om. Jeg sover, ser Sherlock Holmes og har evigheter med lekser jeg aldri får tid til. Ellers tenker jeg på trening, at jeg burde begynne- men at jeg faktisk ikke klarer å komme igang. Da er min løsning shopping, fordi nytt treningstøy eller sporty tøy motiverer meg veldig. Så får vi se da, om jeg får rumpa i gir denne gang. Hver uke dette, den evige kampen om å komme igang med treningen før sommeren. Den evige kampen om sommerkroppen. 

Sko HER
 


2 kommentarer

Mandag be like..


06.02.2017 | 21:02 | UNCATEGORIZEDSko HER // Genser HER // Jeans BIKBOK 

Denne dagen suger, vil det skal bli tirsdag asap. Har faktisk ingenting godt å komme med heller, men tenkte jeg skulle titte innom bloggen siden jeg har vært borte hele helga. Mye som skjedde, så jeg hadde rett og slett ikke tid til dataen før nå. Har på meg verdens chilleste antrekk idag btw, mottok en pakke fra Junkyard på lørdag og jeg er superfornøyd. Jeg trengte nye sorte sneakers og denne modellen var SÅ god. Elsker at det er IN med sneakers, klarer meg ikke uten.
 


6 kommentarer

Queen A


03.02.2017 | 20:11 | UNCATEGORIZEDGuess what?? Jeg skal på Ariana Grande konsert 10.mai på Telenor Arena og jeg er SÅ gira. Har vært stor fan av henne veldig lenge, rett og slett fordi stemmen hennes er helt syk. Har vært på et par konserter tidligere, men jeg kan så og si alle sangene til Ariana Grande, så det blir noe for seg selv. Gleder meg til å synge for full hals med Eilin, faktisk ingenting jeg gleder meg mer til akkurat nå. Blir digg med et lite avbrekk midt i tentamens perioden også! Noen andre som skal?


BILLETTENE FINNER DU HER

Processed with VSCO with e6 preset

Nå skal jeg på russemøte av alle ting, så vi snakkes senere! 


7 kommentarer

Min egen valentin


02.02.2017 | 19:28 | UNCATEGORIZEDSiden jeg ikke har noen kjæreste, så får jeg skjemme bort meg selv til valentinsdagen. Men til dere som er så heldig og har kjæreste, så har jeg et lite tips til dere. Hva med en DW klokke? De har jo så mange fine inne nå, og før valentinsdagen sender de med charms til klokkene, som jeg synes er såå søt. Jeg fikk en både i gull og sølv, et lite hjerte man fester på klokken. Se på dette da ♥ ♥ ♥ Jeg er så heldig å få dele ut en rabattkode til dere også, om dere bruker den får du 15% avslag på hele summen. 


RABATTKODE: SOFIELAXAAJeg har alltid likt best med skinn-reim, men tenkte jeg skulle prøve noe nytt denne gangen og det ble jeg veldig fornøyd med. Ser kanskje ikke så cool ut her, men den er dødsfin på. Denne blir garantert godt brukt fremover! 


KLOKKEN FINNER DU HER

 

// I samarbeid med DW


1 kommentar

Endelig


01.02.2017 | 20:20 | VIDEOBLOGGDette har vi gledet oss til ganske lenge nå, endelig er reklamefilmen til UB våres ferdig. Trenger du underholdning eller? hehheh

 
Vi er veldig fornøyd, hva synes dere? 
 
 

6 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©