Furry tuesday


31.01.2017 | 20:35 | OUTFITSNå er det alt for lenge siden sist jeg postet en antrekk, tror faktisk det er mange måneder siden sist. Husker når jeg startet denne bloggen " Sofiemote " hehe, så var jeg sikker på at jeg skulle legge ut antrekk flere ganger i uken, men neida. En ting jeg angrer på når det gjelder bloggen er bloggnavnet, var liksom greit når jeg var 13...men nå nermer jeg meg 18 og det er like flaut hver gang jeg skal si navnet på bloggen min. Er liksom ikke så veldig Sofie-MOTE å gå i mainstream klær som hele skolen også eier. 
Sko RM WILLIAMS // Jeans BIKBOK // Jakke HER // Topp BIKBOK // Solbriller BIKBOK

 

 


8 kommentarer

Januar favoritter


30.01.2017 | 22:38 | UNCATEGORIZEDSERIE: En moderne familie. Har dere ikke sett den serien? Da må du gjøre det asap. Det er faktisk ingenting jeg ler mer av, det har kanskje dere som følger meg på snap fått med dere. Phil er min favoritt person i hele verden akkurat nå faktisk! 

PLAGG: Denne toppen HER. For et år siden ca så hatet jeg bluser / skjorter. Jeg følte meg så alt for voksen, at det ble så kjerring aktig- men nå er det ingenting jeg føler meg mer vel i. Denne er favoritt akkurat nå, men ellers er det mest sorte bluser det går mest i- da spesielt når jeg skal pynte meg. Gleder meg til salget er borte fra butikkene og vårnyhetene er i butikk for fullt. Jeg har faktisk ikke shoppet ordentlig på lenge. Med shoppet mener jeg i butikk altså, nettshopping er jeg veldig godt på, hehe. 
MAT: Denne er litt vanskelig, men jeg må vel bare være kjedelig å si taco. Det er liksom ingenting som slår taco, pepsimax og en moderne familie på tvèn. Da er jeg faktisk i mitt ESS, beste i verden det. 

PERSON: Donald Trump....jk. Men Meryl Streep, bare fordi jeg elsket talen hennes under Golden Globes. Har du ikke sett den så burde du søke opp, elsker henne. 

APP: Instagram, som alltid. Men pokker altså, den feeden får jeg faktisk aldri helt til. Jeg har lyst på en lys og hvit feed, men det har jeg faktisk ikke sjangs til da alle bildene mine blir bekmørk og rotete. En dag skal jeg klare det, bare vent folks. 

SANG: Don`t stop beliving coveret UB gruppa mi laget. Ikke fordi det er den fineste sangen, men fordi det er den jeg har hørt mest på i januar. Vi har vært i studio og spillt inn, så kommer det snart en liten video til- som jeg ofc skal vise dere. Har ikke fått sett videoen selv, men tror den er klar idag eller imorgen og jeg er såå spent på hvordan den blir. 

 


3 kommentarer

Velykket weekend


29.01.2017 | 21:04 | UNCATEGORIZEDNå er jeg tilbake fra ei dødsbra helg på Bjorli, med en dødsbra gjeng. Skal være ærlig og innrømme at det var godt å komme hjem doe, fordi den rutinen de forventer av oss på disse turene- det er rutiner jeg ikke klarer og venne meg til, noen gang. Jeg er stuptrøtt, fordi å legge seg i rimelig tid eksisterer ikke i min verden, så søvn er noe jeg lengter etter akkurat nå. Gleder meg til å krølle meg sammen i dyna, men først...netflix & chill med sofi.


Her har jeg på meg favoritt-outifiten min. Bukse fra BikBok og singlet HER. Pene sokker eller? 

 


3 kommentarer

Friyay


27.01.2017 | 20:29 | UNCATEGORIZED
Genseren min finner du HER 


Nå er jeg på Bjorli med koret og jeg har gledet meg til dette lenge. Hvert år reiser vi til Bjorli for å øve til en stor konsert vi har i pinsen, og det er alltid like koselig. Vet egentlig ikke hva mer jeg kan fortelle, vi bruker liksom hele helga på sang og ski, kanskje ikke så veldig spennende å høre om. Jeg vet ikke om jeg får tid til å oppdatere bloggen, men jeg skal prøve. Dere kan jo følge meg på instagram da, skal være flink på å oppdatere instastory fremover- jeg liker den effekten jeg. Snap og insta på samme plass, det kan jo ikke gå galt. 


Kos dere i helga folkens, så snakkes vi når vi snakkes!! 
 

 


6 kommentarer

Hva jeg fikk til jul


25.01.2017 | 21:39 | UNCATEGORIZEDNy snakkevideo gitt, det var lenge siden det. Jeg er skikkelig rusten, så dette ble en ekstremt kjedelig video- men dere ser jo hva jeg har fått til jul og det er heldigvis det viktigste. Håper dere likte den, så får dere bare avslutte om det blir alt for døllt, hehe.


4 kommentarer

Reklameinspilling; Check


24.01.2017 | 21:58 | UNCATEGORIZEDMeg, Melinda, Emilie, Sofi og Lone


Idag, imorgen og torsdag jobber vi med innspilling av ny reklamefilm for UB gruppa våres, så tiden går rett og slett litt forbi meg for tiden. Jeg har også øvelseskjørt når jeg har tid til overs, må nesten bare jobbe på nå- skal nemlig på min første kjøretime på Torsdag og jeg er ikke den beste sjåføren enda. Litt stolt av meg selv igår, da kjørte jeg fra byen og hjem til øya. Er vant med kjøring på øyene med ca null trafikk, så dette var et steg opp for meg. Gleder meg til den dagen hvor jeg kan kjøre overalt og føle meg trygg uansett trafikk, det blir morro det. Nå skal jeg faktisk ut og kjøre en liten tur igjen, så vi snakkes senere folks! 


2 kommentarer

The new me


22.01.2017 | 22:12 | UNCATEGORIZEDJeg skal trene hver dag og slutte med alt som heter kalorier, nå skal jeg virkelig bli et helt nytt menneske. Kødda, men idag har jeg faktisk vært veldig motivert og det har vært godt å føle litt på det. Jeg fikk mamma til å klippe meg, laget video til youtube, spist god mat og nå skal jeg gjøre noen styrkeøvelser. Planen var jo at jeg skulle ta meg en joggetur, men har fått gjort så mye annet så det ble desverre ikke tid til det. Jeg elsker denne følelsen, håper den blir her i noen dager. 

Treningsklær fra Junkyard, du finner det HER. Det er noe med det å få nye treningsklær altså, man blir liksom litt motivert av nytt tøy. Det var forresten denne tightsen jeg snakket om tidligere, den som ikke siger. Endelig funnet en som sitter hele treningsøkta uten at jeg må heise hele tiden. KA GØTT som vi sier her på øya.
 


4 kommentarer

Sleng, all day err day


18.01.2017 | 22:38 | UNCATEGORIZEDHusker dere for ca et år siden, så sa jeg at jeg ALDRI kom til å gå i slengbukser? Jeg vet det er mange av dere som husker det, fordi det er mange av dere som kommenterer det når jeg har det på. Isåfall da, herlighet som tidene forandrer seg. Nå er jeg all for sleng altså, det er faktisk ingenting jeg liker bedre. Sleng armer spesielt. Ærlig, så liker jeg discobukser bedre enn sleng bukser, men beggedeler er dritkult. Tenk så fort man endrer meningen da, tenk så mainstream jeg er da. Eneste grunnen til at jeg plutselig endret mening er jo fordi alle begynte med det..Kunne ønske jeg var en skikkelig mote innovatør, men jeg er desverre veldig pysete på den fronten føler jeg. En vakker dag, så klarer jeg kanskje og lage mine egne meninger om et plagg FØR jeg har sett det på alle motebloggere i hele verden først.

Litt gjennomsiktig med blonder/ broderi, sleng armer og svart + litt høy hals. Denne toppen er akkurat som jeg liker det. Elsker at dette er på moten nå og gleder meg til å kjøpe meg flere lignende topper. Elsker at det endelig kommer topper man kan pynte seg i, så slipper man og bruke kjole hver gang man skal føle seg litt ladylike. Favoritt!! Toppen finner du HER

 

 


9 kommentarer

Monday mood


16.01.2017 | 21:46 | UNCATEGORIZED
Tenkte bare jeg skulle titte innom og hilse på. Idag har jeg faktisk hatt en ganske fin mandag, til tross for at, ja...det er mandag. I kveld skal jeg kose meg skikkelig har jeg bestemt meg for, ikke bruke hele kvelden på lekser som jeg alltid ellers gjør på mandagskvelden. Meg, Moderne familie på Netflix og pepsi max..mm. Min guilty pleasure det. 

 


4 kommentarer

Sporty spice...eller ikke


15.01.2017 | 23:14 | UNCATEGORIZEDEn ting jeg har vært skikkelig dårlig på etter jul er og skjerpe meg. Jeg har alltid noen uker i starten av januar / februar hvor jeg er ganske så flink med både kosthold og trening, men 2017 er tydeligvis ikke helt mitt år. Har ikke tenkt tanken på hverken aktivitet eller kosthold, helt til jeg mottok en pakke treningsklær fra Junkyard. Tror det var sparket i rumpa jeg trengte! Er veldig lett å sitte her og spytte ut med "imorgen starter jeg" når alle vet at det er den største løgnen av alle. Men jeg vil da, det skal være sikkert og vist. 

Tenkte jeg skulle prøve og youtube noen egentrenings videoer, det er jo egentlig litt genialt for oss som sliter med dørstokkmila. Da kan jeg trene, uten og forlate rommet mitt. Har dere noen tips til kanaler som driver med slikt? Jeg har faktisk alt for mye fine treningsklær til å la det ligge i skapet hele tiden, er på tide og bruke noe av det nå. Jeg mottok forresten en tights som jeg kan vise dere senere, men den ble jeg skikkelig imponert over. Jeg hater egentlig trenings tightser fordi de siger så jævlig, men denne satt skikkelig fint - HELE dagen liksom. Og ja..jeg har brukt klærne, uten og trene. Stretchy klær + pottis og brus er en perfekt kombinasjon skjønneruu, trenger ikke tenke på at det strammer rundt magen når du blir mett..heheh. 


Toppen finner du HER

 

 


4 kommentarer

Superstjerner for en dag


11.01.2017 | 18:34 | UNCATEGORIZED Processed with VSCO with a5 preset
 Processed with VSCO with a5 preset
Idag hadde jeg en sånn " elsker linja jeg går " dag. Ungdomsbedriften min; som heter ShowUp for de som ikke har fått med seg at vi har endre navn var så heldig å få spille inn sang hos Ocean Sound Recordings på Giske idag. Vi endret navn fordi Gabija sluttet og vi fikk inn to nye medlemmer, så nå har vi endret litt på hele opplegget egentlig. Vi synger, men har dradd på med litt bevegelse på scenen også, hehe. For tiden driver vi og lager ny reklamefilm, jeg vet ikke om dere husker den forrige jeg? 


Nå har vi hvertfall fått spilt inn sangen og er klar for innspilling av selve videoen. Tenk at jeg får drive med dette i skoletiden da, heldige oss. For dere som ikke vet hva dere vil gjøre på videregående, så anbefaler jeg absolutt CREO. Da får du starte din egen ungdomsbedrift, som for min del vil si at jeg får drive med det jeg liker aller best i store deler av skoletiden. Og som bonus; med mine beste venner. Det blir virkelig ikke bedre enn det, eller hva? 

 Processed with VSCO with a5 preset
Sophia, meg og Emilie klar for å spille inn sang.

 

 


7 kommentarer

Model me


10.01.2017 | 20:32 | UNCATEGORIZED Processed with VSCO with a5 preset
 Processed with VSCO with a5 preset

Idag har vi vært på Moa og prøvd klær til et oppdrag vi har neste uke, for da skal nemlig UB gruppa mi være modeller på en trend kveld her i Ålesund. Jeg liker egentlig ikke sånne ting, rett og slett fordi jeg suger på å holde maska. Spesielt om jeg gjør det med gode venner, klarer ikke holde meg seriøs. Nå vet jeg ikke helt hvordan opplegget blir, men jeg håper det ikke blir sånn at jeg må posere på noen som helst måte- da tisser jeg meg seriøst ut. Modell er liksom ikke helt min greie. 


Idag har jeg på meg favoritt-jakka mi, som du finner HER. Bestillte denne før jul og var litt spent på om den kom til å være skikkelig harry på, men jeg likte det egentlig. Litt rar, men samtidig veldig kul synes jeg. Også holder den veldig godt på varmen, så det er digg! Endelig en bomber jeg kan bruke i kuldegrader. 
 


2 kommentarer

Tenk at...


08.01.2017 | 21:58 | UNCATEGORIZED Processed with VSCO with a5 preset

Om 3 måneder fyller jeg 18 år og jeg har aldri vært så gira, men jeg vet egentlig ikke hvorfor. Mamma og Pappa er langt ifra veldig streng, men jeg har alltid gledet meg til den dagen jeg blir min egen sjef, til jeg kan ta mine valg uten at noen andre kan påvirke meg. At jeg kan reise alene, at jeg kan kjøpe det jeg vil og gjøre hva jeg vil, rett og slett. Men greia er, at når dagen kommer så skjer det nok absolutt ingenting. Føler det blir så opphauset, at det høres så mye kulere ut enn det egentlig er. Jeg bor jo fortsatt hjemme, under mamma og pappa sine regler, men jeg gleder meg dønn uansett. Dagen jeg fyller er jeg faktisk i Bodø og jeg har allerede planlagt hva jeg skal gjøre. Hehe teit, jeg vet. Vi er på hytta i Steigen hele påsken, men dagen før bursdagen min kjører jeg og Eilin til Bodø, fordi da skal jeg såklart feire ordentlig. Ut på byen i Bodø, for første gang! Jippii


Genseren min finner du HER 

 Processed with VSCO with a5 preset

Noen som er kjent med Bodø og vet hvor jeg burde dra? 


6 kommentarer

Unblogged #30


07.01.2017 | 20:18 | VIDEOBLOGGDa var siste videoen fra 2016 ute, håper dere liker den! Jeg hadde faktisk over 2 timer med video, så det tok litt tid å kutte det til 5 minutter, haha. Har hvertfall hatt en fantastisk jul med familien på hytta, så jeg får en såå god følelse av å se filmen. Det jeg elsker med disse unblogged videoene er at jeg kan se tilbake på de etter mange år, har jo faktisk laget 30 stk nå, tenk det da. 

Skal jeg fortsette med disse videoene?
 

8 kommentarer

Back to reality


03.01.2017 | 21:58 | UNCATEGORIZEDBlæh, jeg liker det ikke- men nå er jeg faktisk tilbake på Valderøya, tilbake i min egen seng og tilbake på skolebenken. Eneste jeg setter pris på nå er senga mi, som jeg har savnet siden den dagen jeg reiste. Jeg vurderer faktisk om jeg bare skal hoppe til sengs nå jeg, føles ut som jeg aldri blir helt uthvilt. Blir faktisk slappere av sånne ferier enn noe annet, men jeg er nok ikke den eneste som har det sånn. Tenkte jeg bare skulle oppdatere dere først og si at jeg er vel hjemme tilbake til kjedeligheten, så vi snakkes imorgen ♥


3 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©