yummi


12.03.2014 | 20:15 | KOSHvor skal man begynne!? Tenkte bare fortelle dere at jeg og Sara fikk matorgasme igår...jepp, du hørte riktig. Vi bestemte oss for og lage vaffler og jordbær, egentlig bare fordi jeg hadde sett noen kule bilder av det - og vet dere hva?? det smakte himmelsk ♥ Har egentlig ikke vært noen vaffelmenneske, men det endret seg igår. Kombinasjonen av vaffler og jordbær var rett og slett fantastisk, jeg som trodde folk gjorde det bare fordi det så kult ut. Dette skal bli min faste søndagsrutine har jeg bestemt meg for!! 

Har forresten pakket og er helt klar for Bodø imorgen *kribler i magen*


11 kommentarer

Et sunnere alternativ


09.03.2014 | 22:41 | KOSEtter ferien bestemte jeg og Sara oss for å inngå en avtale, altså godtestreik. Nå som Nm og sommeren nermer seg så tenkte vi at vi skulle være litt flinkere enn vi er ellers og når det kommer til kosthold er jeg faktisk helt håpløs!! Jeg elsker junkfood og godterier så jeg har faktisk store problemer med og være sunn selv hvor hardt jeg prøver. Mamma og Pappa har alltid servert sunn husmannskost hjemme og egentlig alltid vært streng når det gjelder godteri osv, men nå som jeg tjener mine egne penger blir det vanskeligere. Jeg kjøper godteri når jeg selv vil det, og det må jeg nok være litt forsiktig med! Kommer nok rullende på skolen endag, og det er ikke overdrivelse - jeg er faktisk SÅ glad i drittmat. 

 

Mine problemområder er Mcdonalds, potetgull og brus...disse må jeg slutte med. Har derfor funnet ut at jeg må finne et sunnere alternativ og det har jeg klart! Sara hadde den ideen og lage dip, så kutte opp grønnsaker! Kjempegodt og dippe både kålrabi(?), gulrøter og agurk i vanlig holiday dip! Isteden for brus lager jeg meg heller fun saft som bare har 1 kalori og isteden for mcdonalds....gjør jeg ingenting. Mcdonalds får nok ingen erstatning, men må nok klare og legge den på hylla en stund. Gjør ikke dette fordi jeg skal slanke meg, men bare for å være litt flink! ♥ I sommer har jeg planer om å spise hva enn jeg vil, orker ingen regler da - så da blir jeg ferdig med dette før den tid. 

Noen av dere som har godtestreik?


18 kommentarer

Happy


27.02.2014 | 21:10 | KOSIdag har vært en bra dag for Sofie. Etter skolen kom Sara på besøk siden det ikke ble på tirsdag så tok vi det idag isteden ♥ Som dere kanskje husker så skrev jeg at jeg hadde fått meg dobbeltseng, ganske lenge siden! Men iåfall, den måtte jeg gi fra meg til Lene når hun reiste til Bodø - og tro meg, det er tung og gå fra verdens deiligste dobbeltseng til den trange senga jeg har hatt lenge nå. Jeg og mamma va hvertfall og så på seng igår og det tok ikke lang tid før jeg fikk den....idag "monterte" jeg og Sara den opp og nå har jeg en enda større og enda deiligere seng enn sist. Jeg betalte faktisk for den selv, så denne senga skal bli med meg når jeg flytter også!

Skulle liksom vise dere hvor glad vi var når vi var ferdig og pakke opp senga!

Etter det tok vi endel bilder, dro på butikken og snopet og danset litt...som alltid. Vet ikke hva det er med meg og Sara, men vi danse alltid når vi er sammen! Ser videoer på youtube og lærer oss stega - aah, har planer om å være barnslig i evigheter! Små gleder i hverdagen sier jeg bare ♥ Når vi var på butikken kjøpte vi faktisk bare sunne ting, brukte 44kr - det er faktisk en big deal. Når vi drar på butikken snoper vi alltid for langt over det, men det var vist ikke så dyrt og være sunn alikavel. Frukt og grønnsaker med dip - så nå skal vi kose oss med film og fifa av alle ting ♥ 

Tok på oss joggisene og er klar for film, snart kommer dagens antrekk så stay tuned ♥


9 kommentarer

Partey


14.12.2013 | 03:43 | KOSEr noen dager til Emilie har bursdag, men idag feiret hun det med en gjeng jenter og det var kjempekoselig. Vi slappet av, snakket og danset hele kvelden - akkurat sånn vi liker det. Dere kjenner meg og vet at jeg er dårlig og ta bilder av det vi gjør...alltid oppstillte bilder. Jeg er sånn " da tar vi bilder til bloggen SMIL" så legger jeg bort kameraet hele kvelden. Dumt av meg, dere får jo absolutt ingen innbligg av det vi har gjort hele kvelden. Dette er en ting jeg har tatt meg selv på, og sier sånn ca hverdag jeg skal skjerpe meg men glemmer det like fort. Menmen...sånn er det.

Det var hvertfall kjempekoselig men det var jeg fullstendig klar over at det kom til og bli. Alle jentene er så søtee, og det er utrolig artig og bli kjent med nye folk også. Jeg, Sara og Emilie går jo på forskjellige skoler allesammen så har ikke så veldig mange felles venner. Da er det veldig koselig og få møte de også, kjempehærlige hele gjengen♥

Etter selskapet dro jeg hjem til Malin for og natte med henne. Faktisk utrolig lenge siden jeg har nattet med Malin, vi er rett og slett for dårlig til å planlegge! Vi har hvertfall kost oss med julefilm (home alone) må si det er en av de filmene som får meg mest i julestemning - og askepott selvfølgelig. Men den ser jeg aldri før på selveste julaften! Nå har vi planer om og legge oss.. Trening, konsert og juleball imorgen. Lover og oppdatere dere så godt jeg klarer, men det er begrenset hvor mange ganger jeg kan sitte på dataen når det skjer så mye. I tillegg til dette skal jeg kanskje på lydprøve før ballet, men er ikke sikker på om jeg rekker det enda. Vi får se, vi får se ♥ 

Godnatt snuppiser!!


6 kommentarer

Girlsnight


01.06.2013 | 21:42 | KOSTenkte og gi dere en liten oppdatering! Jeg spurte Eilin om Martine værsåsnill kunne få overnatte i byen med meg en dag før Eilin flytter - selv om det er en stund til!! Sååå, idag har vi 4 jentekveld. Driver bare og danser og synger - det vi alltid gjør ♥ Vi skal legge oss ganske tidelig, med tanke på at det er opptak på cheerleadingen imorgen tidelig. Må være opplagt, skal jo testes i altmulig - både styrke, stunt og tøying! Satser på og komme med, gleder meg ♥ 

Hahahaha døør av Martine på dette bildet! søtaa

♥ 

Sofie Laxaa


17 kommentarer

Grillkos


30.05.2013 | 23:13 | KOSNå har jeg nettopp kommet hjem for dagen! Har vært med Stine, Eilin og Liselle og grillet nede på berga her på Valderøya - skikkelig koselig. Bildene er tatt etter klokken 8, helt sykt hvor fint vær vi har.. er jo Syden i Norge gitt. Vi gjorde ikke så mye annet enn å slappe av, grille å kose oss! Skikkelig deilig når vi har mulighet til å gjøre slikt - må bare utnytte de dagene vi har så fint vær. 

Ps: Tusentakk for alle fine tilbakemeldinger om sangvideoen, blir utrolig glad ♥

Sofie Laxaa


5 kommentarer

TrampolinePiknik


12.05.2013 | 18:36 | KOSNå sitter jeg og June hos meg og har nettopp koset litt med Bruno. Tidligere idag hadde vi faktisk piknik på trampolinen. Vi tok med oss mye godt fra igårkveldens snop og gjor det beste ut av dagen når solen endelig er her! Jeg måtte låne kameraet og macen til June fordi jeg har glemt alt jeg eier i byen hos Eilin, uff. Idag kjørte jeg #nomakeup

Nå skal vi på Pss og spise god mat, senere vet jeg ikke helt hva jeg skal! Kjenner jeg absolutt ikke er klar for skole imorgen, gleder meg allerede til neste helg - har allerede planlagt hele uken faktisk. Blir koselig !!


♥ Sofie Laxaa


13 kommentarer

Ready for DISCOO


25.04.2013 | 20:47 | KOSNå er vi klare for disco, og gleder oss skikkelig. Er så merkelig og si at jeg skal på disco, føler det er så gammeldags. Men nå må jeg og June snart fyke ut døren, skal sitte på med Malin og regner med de er her om et par minutter!! Tenkte vi bare skule vise "outfitene" våres før vi dro. Tar ikke med kameraet, men oppdaterer kanskje på instagram! Følg meg på: Sofielaxaa.

Eneste som er litt kjipt nå er at moasenteret har nattåpent idag, men det er kanskje like greit! Har sånn ca null kroner i lommeboken, så hadde bare blitt fristet. Må jo spare alle pengene med tanke på at jeg muligens skal til London i Juni ♥ Kos dere masse masse ikveld søte lesere! Kanskje jeg ser deg der? ♥

♥ Sofie Laxaa


5 kommentarer

Pysjparty med jentene


14.04.2013 | 03:21 | KOSNå har alle jentene dratt hjem og jeg kjenner jeg er ganske utslitt etter dagen. Livet er tøfft som fjortizz! Har jo hatt bursdagsselskap (pysjparty) og det var kjempegøy! Tok veeeeeldig mange bilder iløpet av kvelden, men dette var de få bildene som egner seg til blogg. For en gal gjeng!! 

Jeg vet browniesen ble vellykket!! hahahahh

Dere vet når jeg legger ut dagens antrekk osv så bruker jeg og ha en liten fotoshoot i gangen hjemme hos Eilin. Der jeg alltid bruker og stå, altså i trappen - det ville jentene prøve idag. 

HAHAHAHAH  - jeg dør serriøst av disse bildene! Det værste med det er at dette var de fineste av bildene. Finere jenter skal du lete lenge etter ♥ Håper bare jentene har hatt en like fin dag som jeg har hatt, jeg storkoste meg.

Sofie Laxaa ♥


3 kommentarer

Paradise Hotell maraton


10.04.2013 | 20:54 | KOSHeiia søtiser ♥

ATM så sitter jeg, Malin og Eilin å ser flere paradise hotell episoder i reprise. Vi har kjøpt jordbær, sjokolade og blåbær så nå skal vi kose oss! Vi var jo en stund i byen siden vi møtte Isak og Lennart - så vi ble faktisk sittende i to timer og snakke. Veldig koselig ♥ Møtte forresten noen søte lesere på Mcdonalds tidligere idag, blir såå glad når dere kommer bort! 

PS: Genseren finner dere HER!(sponset link) Glemte og legge ved link i forrige innlegg.♥ Sofie Laxaa


8 kommentarer

En liten oppdatering


17.02.2013 | 20:00 | KOSHeiia ♥

Da var jeg så heldig og få låne det trådløse nettverket til noen av de som er på hytta. Tenkte jeg bare skulle gi dere en liten oppdatering! Har tatt utrolig lite bilder, men fant et par stk jeg kunne bruke. Har faktisk tilogmed prøvd og ta antrekk til dere, selv om jeg bare har valset rundt i ullundertøy og hood. Vi har vært i bakke og stått på slalom, men det var altfor mye snø til at jeg turte og ta med kameraet - MEN vi tok et par stk med mobil så får lagt inn når jeg kommer hjem. Elsker disse hytteturene, nå har vi nettopp vært på Bowling hele gjengen og nå er det chicken tandori på menyen ♥ Imorgen blir det nok bare og pakke å reise hjem. DA er det heldigvis ferie! heerlig. Ignorer trynet mitt på bildene btw. hahahh♥ Sofie Laxaa


14 kommentarer

GOD JUL


25.12.2012 | 02:17 | KOSHei søtiser♥ 

For en dag det har vært!! ELSKER JULAFTEN. Må være den koseligste dagen i året, garantert. Slappet av med familien hele dagen, spiste nydelig mat og åpnet pakker. Fikk alt jeg ønsket meg ♥ Jippiii - viser dere i video jeg, siden det er så mange av dere som har spurt om det. Kjedlig at dagen er over nå, heldigvis får vi "feiret" julen et par dager til. Her har dere noen bilder fra dagen. 

♥ Sofie Laxaa


6 kommentarer

Julekos


22.12.2012 | 03:45 | KOSTenkte jeg bare skulle vise dere litt julestemning i leiligheten♥ Haha, elsker treet. Har man ikke plass til et stor juletre, så finnes det jo søtere alternativ - som dette. Jeg tenkte jeg skulle spørre dere i sånn siste liten gode ideer om hva man kan kjøpe til venninder? Jeg kommer med hundre forslag til andre, men kommer aldri på noe når jeg skal kjøpe noe selv. Mangler bare et par julegaver, så er jeg heldigvis ferdig. Litt sånn siste liten, menmen! ♥ Vil dere vite en funfact om meg? Jeg er verdens mest nyskerrige person, elsker julaften og hater den samtidig. Blir gal av og lure på hva jeg får! Må vitee, derfor forteller vennindene mine hva de kjøper til meg. Noen andre med det problemet?? hahahah♥ Sofie Laxaa


5 kommentarer

Christmastime


13.12.2012 | 21:58 | KOSHei!! Beklager for altfor lite blogging - har ikke internett. Nåå har jeg forhåndsskrevet flere innlegg, så skal jeg love dere at dere får antrekk nesten hver dag. Igår prøvde jeg og Martine å lage julestemning!! Gjett om det gikk, jaaa ♥ Endelig føler jeg at julen er på veg. Er såå glad! Kommer dagens antrekk snart, så da snakkes vi :* 

Q: Har du julestemning?


♥ Sofie Laxaa


6 kommentarer

Julebord med soulchildren


10.12.2012 | 02:32 | KOS

Q: Fine bilder? heheheh

♥ Sofie Laxaa


6 kommentarer

shoppiing


20.11.2012 | 23:24 | KOSIdag har jeg fått gjort mye! Rett etter skolen ble jeg med Martine hjem, men bestemte meg for og dra til byen en liten tur. De hadde salg på hele storsenteret idag, så da måtte vi nesten dit en tur! Var jo opent til 11 også, så måtte jo få det med oss. Ganske greit og få unnagjort noen av julegavene når det er slike tilbud - hjelper på når det er nedsatt med et par hundre. Ble selvfølgelig et par ting til megselv også, så viser det i eget innlegg senere. Kommer også outfit iløpet av dagen. Jeg dro først til Eilin for og møte henne og Malin - så var det og krølle håret til Malin fordi hun hadde så lyst og prøve papiljottene. 

Startet med og få i meg litt frokostblanding. Har faktisk egen frokostblanding hos Eilin fordi jeg spiser det hver gang jeg er på besøk - som er gaanske ofte. Så var det og krølle håret til Malin! 

See så fin hun ble - verdens vakreste! Finner flere bilder som kommer på bloggen til Malin HERHERHER. Tok ganske mange bilder, så da tenkte vi og fordele de på bloggene - så checkitout. 

Vi dro også på cafe med mamma! Tok ingen bilder da, men tok et par "fine" bilder mens vi ventet. 

Snakket også med et par av dere på kik og snapchat idag - ville bare si tusentakk for alle fine ord ♥ Dere er bare superherlig!! 

Q: Noen av dere som har handlet julegaver?

♥ Sofie Laxaa


8 kommentarer

jackass the movie


16.11.2012 | 22:39 | KOSNå er jeg og Jan Martin hos eilin. Vi skal overnatte og nå ser vi på jackass the movie og koser oss. Senere skal vi sikkert spille inn en video! Gled dere♥  Har ikke fått tid til og blogge tidligere, men tenkte jeg bare skulle innom for og si god helg. Dere er så søte btw, snakker med noen av dere på kik - blir så glad! Dere gjør virkelig dagen min ♥ Har fått endel spørsmål om hva jeg heter osv, det er sofiemote - rett frem! 

♥ Sofie Laxaa


6 kommentarer

kisskiss


11.11.2012 | 02:05 | KOSIdag har jeg og Stine overnattet med Malin, og det ble derfor veldig sent igår. Idag måtte vi jo opp på cheertrening klokken 10, så jeg har vært supertrøtt i hele dag. Nå er det endelig tid for senga!! Jeg har også vært ute og solgt kaker for cheerleadingen idag, ikke gøy !! Og vært med Martine, vi har kost oss skikkelig og sett spiderman.  har dere gjort noe spennende idag?

♥ Sofie Laxaa


11 kommentarer

hipphurra


10.11.2012 | 02:40 | KOSIdag har jeg vært i selskap med Malin og Stine! Det var kjempegøy, selv om jeg ikke kjente så altfor mange der - ble jo kjent med et par stk. Nå skal jeg og Stine overnatte med Malin - og vi sitter foreløbig bare og ser på hverandres sminke. HEHE! Malin og Stine fikk jo hver sin lulus i bursdagen, så da må jo det sorteres - heldiggrisene. Har egentlig ikke så mye mer og si, annet at jeg er skikkelig flau fortiden!! Foten min er jo skadet, så nå jeg går ser det ut som jeg har trefot, uff... Veldig gøy og gå rundt i byen slik. 

Her får dere litt bilder fra bursdagen! Bare si fra om noen av dere vil jeg skal ta bort bilder. 

♥ Sofie Laxaa


4 kommentarer

Malin <3


04.11.2012 | 21:55 | KOSATM så sitter jeg og Malin(link) å koser oss å lager videoer! Problemet er at vi aldri blir fornøyd - vi klarer ikke uten latterkrampe. Vi laget jo flere videoer forrige uke også, men når vi begynte med redigeringen så ble det aldri bra. Vi prøver på nytt!! ♥ Jeg har fått meg masse ny sminke forresten, så jeg skal prøve å få legge det ut iløpet av kvelden! I tillegg så skal jeg anbefale dere et par blogger som jeg synest fortjener litt oppmerksomhet. 

Q: Hvilke filmer skal vi lage til dere?

♥ Sofie Laxaa


4 kommentarer

kosikos


30.10.2012 | 22:20 | KOSIdag har jeg vært hos Eilin igjen! Vi har rett og slett vært skikkelig effektive idag, fått gjort kjempemye. Vi har vasket, ommøblert og ryddet hele leiligheten - i tillegg har vi kjøpt mye nytt og fint. Nå sitter vi bare og koser oss med sushi, kakao og marsmallows - og ser bring it on!!  Ah, herlig♥ 

Q: Hva har du gjort idag?

Sofie Laxaa


9 kommentarer

Aafk supporter


22.10.2012 | 02:09 | KOSBle litt sen blogging, fordi hele søndagen min gikk ut på og være aafk supporter. Det var kanskje ikke helt slik, men jeg har vært og sunget på colorline stadion! Skummelt men veldig gøy og synge for så mange folk. Var veldig gøy - i tillegg til dette så var der en slik boligmesse(masse gratis mat og drikke) haha! Jeg har også vært ute og spist med søstrene mine idag. Veldig koselig at alle er samlet, med tanke på at Marte bor i Bodø så skjer jo det veldig sjeldent uheldigvis ♥ 

Q: Noen andre som var på colorline idag?

Sofie Laxaa


7 kommentarer

Rekekos


19.10.2012 | 20:16 | KOSAkkurat nå sitter jeg med hele familien og spiser reker! Skikkelig koselig♥ Marte(søsteren min) har jo kommet på besøk fra bodø å Eilin og Niklas har kommet hjem fra byen - så nå er hele familien samlet. Har egentlig ikke så mange bilder fra dagen, så da får dere et der jeg sminker meg tidligere idag! haha - veldig spennende for dere:) 

Q: Hva skal du ikveld?

Sofie Laxaa


10 kommentarer

SMILE its the best thing you can do


17.10.2012 | 18:24 | KOSLurte litt på hva dere synest om dette. ikke smiling altså, men sånn på bilder osv. Hva liker dere best? Mange smiler, ser sur ut, grimaser eller så har de slike dønn seriøse poser. Hva synest dere er best, og hva gjør dere når noen tar bilder av dere?

Jeg går mest for smil og grimase. Føler meg bare litt teit når jeg begynner og posere med seriøse ansiktsutrykk - kommer selvfølgelig av seg selv avogtil men jeg tror jeg aldri klarer og gjøre det med vilje. Ikke sånn trutmunn bilder heller! Da må det være den fjortiss posen, ikke sånn "se hvor sexy lepper jeg har" pose om dere skjønner hva jeg mener?

Q: Hva gjør du når noen tar bilder av deg? Og hva liker du best at bloggere gjør?

♥ Sofie Laxaa


8 kommentarer

HappyBirthdayBFF


15.10.2012 | 16:38 | KOSGratulerer så mye med dagen fineste Malin! Gleder meg til cheertrening idag, så jeg kan gi deg en stor bamseklem. Endelig 14år - fjortissen min ♥ LOVEYOU! Laga en liten kollasj av oss i 2012Noen andre som vil gratulere Malin med dagen? Finner bloggen hennes HERHERHER

♥ Sofie Laxaa


7 kommentarer

ItsOver


13.10.2012 | 17:02 | KOSIdag har ikke vi hatt noe å gjøre! Vi bruker jo å ha cheertrening hver lørdag, men denne gangen ble det avlyst - så idag sov jeg leenge :) Tenkt at høstferien er over imorgen da dere, og jeg har ikke gjort noee som helst egentlig, altså sånn reise eller noe. Har dere gjort noe gøy i ferien?♥ Sofie Laxaa


11 kommentarer

90210


08.10.2012 | 21:22 | KOSHei dere ♥ 

Idag har jeg vært på cheertrening. Det var bare sånn kosetrening siden mange var vekk nå som det er høstferie. Men vi fikk stuntet en del. Etter det ble June med meg til Eilin. Vi tok oss en tur på kjøpesenteret! kjøpte ikke særlig mye, men jeg skal vise dere senere idag eller i morgen! Nå sitter jeg, June, Eilin og Niklas i leiligheten og skal spise nachos og kose oss med 90210! Etter en episode skal vi lage maange videoer:) Gled dere♥

Q: Hva har du gjort på idag ?

 Sofie Laxaa


17 kommentarer

Selskap


03.10.2012 | 21:23 | KOSIgår var jeg i selskap med tante Bente og Andrea(søskenbarnet mitt)! Var kjempekoslig, spiste god mat og fikk vær med Olivia og Kristine før de reiser tilbake til Oslo:) Olivia er sånn helt seriøst verdens søteste jente, blir så gla bare av og se på henne♥ Se for en prinsesse!

Meg og Stine:) 

Q: Var ikke Olivia vel søøt? ♥

Sofie Laxaa


11 kommentarer

Tapastime


30.09.2012 | 19:19 | KOSJeg har jo vært hos Eilin inatt, vi hadde tapaskveld. Jeg har jo aldri laget tapas før, egentlig ikke Eilin heller - men vi ville gi det er forsøk. Det ser jo skikkelig kult ut, og skikkelig nammis. Vi laget mye forskjellig, forskjellige tapasruller, bruchetta, asparges med spekeskinke og mer. Noe av det ble skikkelig velykket, og noe av det gikk virkelig ikke! hehe :) Tapas må være den gøyeste matretten og lage, er jo kjempegøy siden det blir så "kult" hehe:) Dere må prøve det - og hvis dere vil kan jeg godt legge ut oppskrifter:)

Må alltid ta på meg joggedressen når jeg skal kose meg hjemme! Vi satt også våken lenge og såg på beverly hills 90210, da er det viktig og sitte godt! heh♥Frister dette?
Q: Har dere smakt tapas før?

Sofie Laxaa


13 kommentarer

Regionsamling med Soul Children


29.09.2012 | 21:23 | KOSHei♥

Da er en ganske sliten Sofie endelig hjemme fra regionsamling med Soul Children. Eller jeg er ihvertfall hos Eilin! Vi skal lage tapas, leie film og bare slappe av, det trenger jeg nå. Må også beklage for altfor sen blogging osv. Vi hadde siste konserten med Lisa Børud idag, så nå er jeg for fullt tilbake! Jeg fikk også Eilin til og filme når jeg sang idag, så jeg lurer på om vise dere - må dere må vite at det er ingen Justin Bieber sang! Jeg synger jo i kor, og da er jo det Gud og Jesus og de greierne :) MEN om dere fortsatt vil høre tross dette, så kan jeg publisere den iløpet av imorgen♥

Her har dere litt bilder fra helgen min! Jeg var for det meste med Sofie, Mathea og Linn :) Søøte jenter♥ Og btw: sjekk shortsen til Mathea - driitkul :)

Her er jeg nåå! På veg hjem etter en lang helg med mye sang, dans og koos ♥

Imorgen kommer ukens spørsmål på video igjen :) 

Sofie Laxaa


6 kommentarer

Sangvideo?


28.09.2012 | 21:19 | KOSHei folkens! 

Beklager for dårlig/sen blogging, men jeg er ganske opptatt med syngingen for tiden. Akkurat nå er jeg faktisk og overnatter med mange kor, vi har slik øvingsdag - så opptreden imorgen, med Lisa Børud faktisk - hvis dere vet hvem det er! Tenkte jeg kanskje kunne lage en sangvideo til dere snart, om dette er interessant? :) Etter opptredenen imorgen så er det fullfokus på bloggen! hihi♥ Her har dere antrekket for dagen, hadde på meg ynglingsbuksen(den grå) og svarte boots til - fikk bare dårlige bilder av hele antrekket.

Har også vært litt med Kristine(søskenbarnet mitt) og datteren Olivia idag. 

Se denne skjønne prinsessen da! Er hun ikke nydelig vel? :) Kristine har forresten blogg, noe jeg kommer til og vise/skrive om senere siden hun driver og fikser designet enda - når det er ferdig vil jeg anbefale dere og lese om denne skjønnheten ♥

Q: Skal jeg lage en sangvideo til dere?

 SofieLaxaa


12 kommentarer

Egonkos


27.09.2012 | 21:14 | KOSDa kom dette innlegget! haha - bedre sent enn aldri. Vi var ihvertfall på egon med cheerleadingen forleden dag, skikkelig koselig♥ Har egentlig ikke så mye mer og si om det, her har dere noen "fine" bilder.

Etter egon bestemte jeg, Malin, June, Martine og en gjeng å dra på MCdonalds og kjøpe oss en hamburger! Vi sto i køen, klar for og bestille - meen så ombestemte vi oss plutselig. Typisk

Q: Noen andre som liker MCdonalds bedre enn en finfin resturant? 

SofieLaxaa


11 kommentarer

kveldsmat


25.09.2012 | 21:06 | KOSHvis det er EN ting jeg vil anbefale dere, så er det og lage toast på vaffelhjern! Det er noe av det beste jeg vet om:) 

♥ SofieLaxaa


7 kommentarer

delicious sunday


23.09.2012 | 20:30 | KOSAh, for en herlig dag! Jeg har somsakt tidligere vært i byen og sunget - når jeg kom hjem var Eilin der, da vi tok litt bilder. Martine, Sigrid og June kom bort, så vi har drevet og stuntet med Andrea! Nå har vi vært på Egon med cheerleadingen, og nå er jeg, Malin, June og Martine hjemme hos Eilin og venter på skyss hjem til øya! :) Har sikkert 1000bilder fra denne dagen, så jeg må begrense det litt og heller legge fler ut en annen dag, fordii jeg har jo bilder fra Egon jeg vil dele med dere senere!  Happy day♥

Q: Har du gjort noe spesiellt denne søndagen?

♥ SofieLaxaa


7 kommentarer

Smoothie


18.09.2012 | 21:50 | KOSIdag blir dere virkelig spammet med blogginnlegg her! hihi♥ Nå har jeg fått av meg dongeribuksen og hevet på meg joggedressen, laget meg smoothie og resten av kvelden skal tilbringes foran pcskjermen for og lese haugevis med blogger. Dette blir nok siste gang jeg skriver ikveld så da sier jeg GODNATT søte lesere♥LOVEsofie


5 kommentarer

Lazyday


18.09.2012 | 20:09 | KOSIdag har jeg ikkje gjort annet enn og chille! Sovnet sent igår, sto opp sent idag - en skikkelig lazyday♥ Nå sitter jeg og leser bloggene deres! Ser nesten alltid gjennom bloggene til de som kommenterer, mange jeg liker også. Vurdere og anbefale noen av dere:) Jeg har også vært på butikken og kjøpt masse frukt og bær, jeg skal lage smoothie. Oppdaterer dere om det senere!

Q: Har dere noen gang fri fra skolen pga. planlegging for lærerne?

LOVEsofie


10 kommentarer

Salgsblogg


15.09.2012 | 16:37 | KOSDa har jeg faktisk laget meg salgsblogg! HAHA. Selv om det sikkert ikke blir solgt så mye, så tenkte jeg og ha en alikavel - skader ikke:) Kommer til og prøve å oppdatere jevnlig, og får se hvor lenge jeg vil ha den. Har fått veldig stor forespørsel på hvor jeg har kjøpt klærne mine, og siden mye av det ikke blir solgt lengre - kanskje dere finner det der:) Selger selvfølgelig ikke favoritter, men har ganske mye jeg ikke bruker like mye. Og i tillegg så ville både Eilin og Lene(søstrene mine) selge noen ting. Har ikke laget ett eneste innlegg enda, men det kommer nok iløpet av helgen:) Håper dere liker den♥ dere finner den HER

ATM så driver jeg og skifter klær, fordi jeg og en gjeng jenter endelig skal på kino og se Tina og Bettina The Movie. Da oppdaterer jeg dere snart med dagens antrekk! Tok et par bilder nå også, men skal prøve og få tatt til antrekk før jeg stikker til byen. Gleder meg♥ Imorgen får dere forresten vite hvem vinneren av konkurransen blir! hvem blir den heldige eier av en ny dritfiin veske hmm? :) hiihi

Q: Har du sett Tina og Bettina the movie?

LOVEsofie


6 kommentarer

Homework


13.09.2012 | 21:43 | KOSIkveld har jeg kost meg endel alene! Konsentrerer meg om og gjøre ferdig endel hjemmelekser. Deilig og få gjort ferdig masse på endag ! Herlig og bli ferdig med leksene på en god stund, så jeg ikke trenger og tenke på det resten av uken, spesiellt i helgene - Da måå jeg ha skikkelig fri. Har også vært litt med Sunniva idag, Skikkelig kos♥Q: Hva har du gjort idag?

LOVEsofie


2 kommentarer

Plipp, plopp og plomma


13.09.2012 | 16:56 | KOSHadde en liten fotoshoot med June og Martine! Lo meg ihjel av noen av disse, blant annet de av meg og june - Ser ut som familiebilde! haha. June har faktisk en blogg som dere finner HER. Tror dere kommer til og like bloggen hennes! Nettopp begynt og blogge pånytt, så der er ikke så mange innlegg enda:D♥

Q: Leser du bloggen til June? Skal du inn og se?

Sofie Laxaa


8 kommentarer

Cafekos med Eilin


12.09.2012 | 21:04 | KOSHeii! Nå sitter jeg klar for og dra på cafe med Eilin! Idag har jeg vært på riding, så dette blir faktisk mitt tredje klesskift! Så her har dere dagens antrekk nr2:P hehe

Q: Hva har du gjort idag?

Sofie Laxaa


12 kommentarer

Kos


11.09.2012 | 21:58 | KOSDa klarte jeg og finne på noe denne kvelden også, hihi! Jeg, Sunniva og et par kompiser endte opp på cafe - skikkelig koselig! Nå har jeg kommet meg trygt hjem og er snart klar for senga. Slenger med et speilbilde av meg og Sunniva♥ 

Q: Hva har du gjort ikveld?

LOVEsofie


3 kommentarer

sleepyhead


10.09.2012 | 21:40 | KOSNå er jeg faktisk allerede klar for senga, kjenner jeg er ganske sliten etter dagen. Alt jeg skal gjøre nå er og sitte i senga og lese blogger jeg skal linke senere. Imorgen skal jeg prøve og ta antrekksbilder til dere, prøvde og ta ett tidligere idag, men det ble rett og slett for mørke bilder! Liker ikke mørke bilder på bloggen, så da får dere vente til imorgen♥ 

GodNatt søte lesere! ♥

LOVEsofie


8 kommentarer

Dancing in the rain


06.09.2012 | 22:09 | KOSIdag har jeg vært med June og Martine - Martine er altså fotografen våres her:) hihi! Vi har stuntet og tatt litt bilder ut i regnet:) Må vel bare gjøre det beste ut av dette dritværet.

Q: Hvordan er været hos deg?

LOVEsofie

 


17 kommentarer

Happy day


29.08.2012 | 23:08 | KOSIdag har jeg egentlig ikke gjort annet enn og være på riding, ellers bare slappet av og kost meg.  Martine ble med meg hjem, så vi tok et par bilder til dere søte lesere♥ 

Q: Hva har du gjort idag?

LOVEsofie


10 kommentarer

Jeg vil ha deg NÅ


28.08.2012 | 18:37 | KOSMmm, slush♥ Har helt dilla!


Q: Er du glad i slush?

LOVEsofie


9 kommentarer

SUNDAYLOVE


26.08.2012 | 21:44 | KOSEr jeg den eneste som synest at søndager er skikkelig deilige? Aldri noe spesiellt jeg må gjøre, kan bare slappe av hele dagen. Etter jeg hadde tatt "outfit" bilder til dere så slengte jeg på meg en skikkelig deilig joggis! Ah, Søndager er best♥

 

Q: Bruker du og gjøre noe spesiellt på søndager?

LOVEsofie

 


6 kommentarer

Kosedag med jentene


23.08.2012 | 20:03 | KOSIdag har jeg ikke gjort annet enn og tilbringe tid med mine kjære BFFs! hihi♥ Vi hadde planer om og dra på cheerleading, men møtte ikke opp før 10min før desverre! Da dro vi heller til Eilin for og spise å kose oss med nachos. Namm... 

Nå har Martine og June dratt, å da har jeg og Eilin planer om og shoppe litt på nett! jippii

Dere trenger ikke og kommentere at jeg er kjempefin her! jeg vet det♥

Q: Hva har du gjort idag?

LOVEsofie


14 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©