Halloween giveaway


30.10.2015 | 17:13 | KONKURRANSERTenkte jeg skulle ha en liten konkurranse hvor dere kan vinne et gavekort hos Shein.com. Som dere sikkert vet så er jeg veldig glad i den siden, så synes det er veldig gøy at jeg får gi dere kjangsen til å vinne gavekort fra favoritten. Denne gangen er det på 120$- som vil si litt mer enn 1000 norske kroner. Shein er jo kjent for å ha lave priser, så for denne summen får du mange fine plagg. Om dere følger disse stegene og ikke vinner får dere uansett mange gode tilbud, dessuten kommer jeg til å ha flere konkurranser fremover hvor du må registerer deg der for å delta. Alt du må gjøre for å delta i konkurransen er: 


 

1. Registrer dere på Shein.com HER

2. Lik facebook siden dere HER 

3. Legg igjen navn og email i kommentarfeltet. 

 
Noen av mine shein favoritter ♥

 

 


250 kommentarer

Bloggkonkurranse på footmall.no


04.03.2015 | 19:07 | KONKURRANSERTenkte jeg kunne tipse dere om en konkurranse som jeg også selv vil delta i. Footmall.no har en bloggkonkurranse nå hvor du kan vinne ett gavekort på 3500kr ( 3 vinnere ) og dette må jeg såklart være med på. Om det er en ting jeg mangler i garderoben så er det faktisk sko, det er kanskje det eneste jeg ikke har alt jeg trenger av og da måtte jeg såklart melde meg på når jeg så dette. Footmall har alle slags merker og sko, om det er høye heler eller joggesko så finner du det garantert på denne siden. Jeg er selv på utkikk etter sko med litt heler for tiden, siden jeg alltid sliter med å finne ut hva jeg kan ha på meg til både kjole og skjørt. Jeg fant derfor noen favoritter fra siden deres: 

- 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER -

Alt man må gjøre for å melde seg på konkurransen er og lage ett innlegg om FOOTMALL.NO og linke til dine 3 favoritter fra siden, så er det vel bare å krysse fingrene og håpe på at jeg blir den heldige . Dere kan jo melde dere på om dere har en blogg, om dere ønsker dere nye sko eller om dere er tom for ideer om hva du kan blogge om. 

Konkurransen finner dere HER - Lykketil alle som melder seg på

 

 


4 kommentarer

Vinn Daniel Wellington klokke


01.12.2014 | 15:15 | KONKURRANSER- Daniel Wellington - 

Jeg kommer ikke til å ha en julekalender her på bloggen i år, selv om det egentlig var planen. Grunnen til dette er at jeg manglet et par gaver og dele ut, men tenkte da at jeg heller kunne ha et par konkurranser på bloggen. Iløpet av desember blir det 5 konkurranser som jeg tror dere kommer til å like, håper hvertfall det. Dette er den første, hvor dere kan vinne en Daniel Wellington klokke i valgfri farge (brun eller svart / gull eller sølv) og størrelse (stor og liten) alt du trenger og gjøre for å være med i trekningen er:


1. Del dette innlegget på facebook ( instagram for de som ikke har facebook ) 

2. Kommenter hvilken farge og størrelse du vil ha og hvordan jeg kan kontakte deg

 

 


1048 kommentarer

Sheinside konkurranse


13.11.2014 | 16:21 | KONKURRANSER- VINN 100$ - 


Nå var det på tide med enda en konkurranse, det liker vi vettu! Denne gangen har dere muligheten til å vinne 100$ fra sheinside, som vil si sånn ca 700 norske kroner. Det har mye og si på sheinside siden det er så billig. Alt du trenger og gjøre er:

1. Registrere deg som kunde på sheinside HER

2. Like facebooksiden deres HER

3. Legg igjen eposten din i kommentarfeltet(samme som du registrerer på sheinside)

4. Del dette innlegget på facebook- Genser fra Sheinside.com


HAR OGSÅ EN RABATTKODE DERE KAN BRUKE OG FÅ -25% PÅ ALLE VARER :  TKG25 

 

 


160 kommentarer

Enda en konkurranse - NIKE AIR MAX


28.10.2014 | 19:23 | KONKURRANSER
Det var så mange som meldte seg på konkurransen forrige gang, så nå har jeg fått fikset enda en konkurranse hvor du kan vinne ett par NIKE AIR MAX! Eneste forskjellen fra forrige gang er at denne gangen kan du velge hvilke farger du vil ha av: Hvit - Hvit&Rosa - Hvit&blå eller Hvit&rød ♥ Størrelsene er fra 36 - 42, velger to vinnere iløpet av uken.

Alt du trenger og gjøre er : 

1. Kommenter emailen din eller hvordan jeg kan kontakte deg

2. Skriv hvilken farge og hvilken størrelse du trenger 

3. Del dette innlegget på facebook Denne gangen velger jeg 2 vinnere ♥ LYKKETIL


1356 kommentarer

Sushitime - vinn sushisett


27.10.2014 | 18:39 | KONKURRANSERIdag startet jeg og Lene med det strenge kostholdet våres og da har det vært mye snakk om mat. Jeg tenkte derfor at jeg skulle prøve meg på å lage sushi, har aldri gjort det før og har aldri smakt det engang. Blir veldig spennende og viser dere resultatet iløpet av uken. Jeg har fått ett sushisett fra Godfisk, noe man trenger for å lage skikkelig sushi. Om jeg skal prøve meg på dette så skal jeg gjøre det skikkelig altså, gleder meg til å prøve - skal virkelig leke masterchef med dette. Jeg får dele ut ett til en av mine fantastiske lesere, så nå har dere også muligheten til å vinne ett sushisett fra Godfisk.no! Så kan dere også ha sushijentekveld, wii ♥ 


 

- Alt du trenger å gjøre for å vinne er å kommentere innlegget med din e-post adresse - 

Settet inneholder mye mer enn dette, alt du trenger for å lage sushi rett og slett. Noen tips til en nybegynner og skal lage sushi?

 


// Innlegget er skrevet i sammarbeid med Godfisk.no 

 


119 kommentarer

Vinn NIKE AIR MAX(avsluttet)


19.10.2014 | 19:44 | KONKURRANSER

Sånn ca 90% av spørsmålene jeg har fått den siste tiden er hvor jeg har fått tak i disse skoene. Jeg hadde planer om å ha en konkurranse på bloggen og da var det klart at jeg måtte gi bort ett par slike, siden det er så mange av dere som ønsker seg de. Nå har dere altså mulighet til å vinne ett par hvite NIKE AIR MAX sko i den størrelsen du skulle trenge. Vinneren blir trukket iløpet av uken. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er:

1. Kommenter hvilken størrelse du trenger og legg igjen mail

2. Del dette innlegget på facebook

VINNEREN HAR BLITT TRUKKET ! KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Thats it ♥ Lykke til 


2158 kommentarer

VINN 2 VIP LADY GAGA BILLETTER


09.09.2014 | 18:56 | KONKURRANSERDen 29.septemer er jeg så heldig at jeg får reise til Oslo og være med på Lady Gaga konserten i sammarbeid med SOBAZAAR! Ikke nok med det, jeg og Eilin har fått VIP billetter og skal sitte på VIP loungen. Dette blir min andre konsert noen gang, så ser skikkelig frem til det. Personlig digger jeg Lady Gaga så gleder meg veldig til å se henne på scenen ♥ Disse billettene er ikke til salgs, men nå kan dere også være heldig og vinne de. Alt dere må gjøre er og trykke HER og skrive inn navnet ditt, så er dere med i trekningen. 

Superhappy for at jeg får være med på dette! Meld dere på da, så kanskje vi sees der ♥ LYKKETIL


10 kommentarer

Konkurranse: Vinn gavekort på 1000kr fra Junkyard


01.03.2014 | 02:05 | KONKURRANSER// Sponset innlegg

Fikk en mail fra Junkyard tidligere denne uken om jeg ville ha en konkurranse på bloggen min som gir en av dere muligheten til og vinne ett gavekort på 1000kr til å handle på nettsiden deres. Jeg elsker Junkyard så takket selvsagt ja til dette og jeg vet dere liker konkurranser like godt som meg! Glad jeg får slike muligheter avogtil, liker og gi dere disse mulighetene selv om jeg gjerne skulle hatt det selv hihi. Jeg har vist om junkyard utrolig lenge og synest de har utrolig mange kule merker! Har funnet noen av favorittene mine selv så dere kanskje får noen tips.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

Det du må gjøre for og delta er:

1. Like facebooksiden til Junkyard HER 

2. Link til dine favorittprodukter i kommentarfeltet

3. Legg igjen navn og mail

LYKKE TIL ♥♥♥


196 kommentarer

Konkurranse


28.01.2014 | 18:01 | KONKURRANSERI starten av januar fikk jeg meg som sagt ny krølltang, og har brukt den kjempeofte! Kunne ikke vært mer fornøyd og synest det var ett kupp. Jeg hadde en krølltang fra før, men pga "skaftet" er litt tykkt så klarte jeg aldri og krølle håret mitt selv uten og brenne meg - jeg er skikkelig dårlig når jeg må lage til håret selv. Jeg sliter litt enda, men begynner og komme seg. Det vil altså si at jeg har en krølltang til overs, og da finnes det ingenting bedre og gjøre enn å gi bort en til dere! Tenkte derfor og sette igang en konkurranse for dere, sånn du har muligheten til og vinne. Jeg trenger jo ikke ha en liggende her, hvertfall ikke når jeg har en annen og ikke klare bruke den engang.

Det du må gjøre er:

1. Del dette innlegget på facebook.

2. Skriv navn og epost i kommentarfeltet.

Den fra Mast er den nyeste og det er selvsagt den jeg beholder selv. Synest den andre med lilla zebra mønster er utrolig kul, og den er god...bare litt for tykk for min del. Satser på noen av dere er litt flinkere med sånt enn hva jeg er ♥Lykke til allesammen! Velger vinneren iløpet av uken.


290 kommentarer

Konkurranse: Vinn 100$ på Sheinside


04.12.2013 | 21:10 | KONKURRANSERFor en stund siden hadde jeg en konkurranse på bloggen hvor du kunne vinne 100$ og bruke på Sheinside.com !! siden det var så stor interesse så kjører vi på med samme konkurransen igjen. De har så utrolig mye fint fra sheinside, så dette er jo en kjempefin mulighet for dere. Har fått utrolig mange spørsmål om frakt og hvor lang tid det tar osv..men dette varierer utrolig mye. Det er gratis frakt, men leveringstiden er ganske lang - kan ta opp til 3 uker men det er verdt ventetiden. Det lover jeg ♥ Det du må gjøre for og delta er:

1. Registrere deg på sheinside HER

2. Legg igjen navn og mailadresse i kommentarfeltet

3. del dette innlegget på Facebook, Instagram eller blogg

LYKKE TIL ♥


98 kommentarer

VINN VALGFRITT ACNE SKJERF


26.10.2013 | 02:35 | KONKURRANSERNår skal jeg gi dere en dødsbra mulighet til og endelig vinne ett acneskjerf. Vet det er kjempemange av dere som ønsker dette, så here we go. 

Alt du må gjøre er DELE dette innlegget på facebook/blogg/instagram !

Skrive mailadressen og hvilken farge du ønsker i kommentarfeltet og du er med i trekningen av ett acneskjerf.

Jeg sjekker selvfølgelig om du har delt innlegget, lykketil !! 
422 kommentarer

Sheinside giveaway vinner


22.10.2013 | 22:01 | KONKURRANSEREtter litt om og men, har jeg endelig funnet vinneren av sheinside giveaway konkurransen. Den heldige ble Hedda Martine! Du får nok en mail av sheinside med gavekort, så da har du nesten 1000kroner og slå deg løs på deres herlige nettside. Sheinside er faktisk den nettsiden jeg har mest klær fra, digger den så du er superheldig. Hihi, gratulerer :)

Q: Vil dere ha flere konkurranser?


10 kommentarer

Vinn gavekort fra sheinside.com


26.09.2013 | 20:15 | KONKURRANSERHei hærlige lesere!!

I sammarbeid med Sheinside.com har jeg vært så heldig og få dele ut ett gavekort på hele 150$(ca900kr) som du kan bruke på nettsiden deres. Jeg synest det er kjempeartig at jeg får dele ut ett slikt gavekort til en av dere! Jeg har kjempemye fra Sheinside, og jeg elsker klærne! Jeg har allerede 8plagg som er påveg til meg nå, gleder meg såå mye til det kommer på døra.

Alt du trenger og gjøre er
1. melde deg inn i siden deres HER ( bare med epost og passord) 
2. Legg igjen en kommentar under dette innlegget med navn og Epost
3. Del dette innlegget på facebook

Jeg sier ifra med en gang vi har trekt vinneren! håper dere er like spent som meg og lykketil.

Sofie Laxaa


146 kommentarer

Flinke bloggere


15.09.2013 | 21:52 | KONKURRANSERDa har jeg sett gjennom nesten alle bloggene som meldte seg på linkerunden! Var utrolig mange fine blogger, så klarte ikke bare velge en blogg. Jeg tar 4 i første omgang, men det er mulig det blir flere ! Disse bloggene valgte jeg fordi det var de bloggene jeg endte opp med og sitte og bla nedover, se videoer og fikk inspirasjon av. Disse bloggene fortjener virkelig lesere på bloggen sin, så setter utrolig stor pris på om dere klikker dere inn en tur. Så om du har en blogg du vil jeg skal titte innom, så kan du legge igjen bloggadressen i kommentarfeltet så sjekker jeg den ut.


Trykk under her for link til bloggene

BLOGG 1 HER - BLOGG 2 HER - BLOGG 3 HER - BLOGG 4 HER

Sofie Laxaa


20 kommentarer

Anbfale DIN blogg?


10.09.2013 | 16:41 | KONKURRANSERVeldig etterspurt med ny linkerunde, så da kjører vi på med det! Jeg kommer til og sjekke alle bloggene som melder seg på, så om det er din eller noen annens blogg som du syntes fortjener litt oppmerksomhet så gjør det ingenting. Skriv bloggadressen i kommentarfeltet - så kommer linkingen i slutten av uken! Linker de bloggene jeg personlig liker best, lykke til ♥


124 kommentarer

Vinn: Nudetude palette


29.08.2013 | 20:26 | KONKURRANSER Hei alle søte!

Med tanke på at jeg er syk, ligger rett ut i sengen og ser ut som ett troll - så har jeg ingen bilder og publisere eller noe interessant og skrive om! Daa setter jeg bare igang en konkurranse. Mange av dere har skrevet at dere ønsker dere nudetude palettet, jeg har ett for mye atm - så hvorfor ikke gi det bort i konkurranse.

Det du må gjøre er: Dele innlegget på facebook, kommentere navn og mailadresse i kommentarfeltet og du er med i trekningen. PS: jeg sjekker om dere har delt på facebook!

Velger ut vinneren iløpet av uken! Lykketil allesammen

Nå skal jeg bare slappe av, sitte på dataen og mobilen resten av kvelden ithink. Snakker med utrolig mange av dere på kik nå, dere er så hærlig!! Tusentakk for positiv respons på forrige innlegg. dere er best!

♥ 

Sofie Laxaa

 


232 kommentarer

Linkerunde


05.06.2013 | 19:41 | KONKURRANSERTenkte og sette igang en linkerunde! Har tenkt å anbefale en eller to blogger jeg liker, alt dere må gjøre er og dele dette innlegget på facebook - deretter kommentere at dere har gjort det. Selvfølgelig legge igjen bloggadresse og navn i kommentarfeltet. Anbefalingen kommer iløpet av uken! Lykketil ♥

Sofie Laxaa


69 kommentarer

Vil du vinne denne ytterjakken?


13.11.2012 | 15:30 | KONKURRANSERVero Moda har nå konkurranse på facebook, så jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om. Du kan vinne en dritkul ytterjakke som er kjempegod til vinteren. Den finnes i blå, beige og Grønn! Det dere må gjøre for og delta er: 

1. Lik facebook siden til Vero Moda HER

2. Lik dette bildet HER

Ferdig - kommenter gjerne om du meldte deg på ♥ Hvorfor burde du vinne?

♥ Sofie Laxaa


47 kommentarer

Vil du vinne?


16.10.2012 | 19:31 | KONKURRANSERVil du vinne dette settet med pudder og kabuki kost! Alt du trenger og gjøre er:

1. Del dette innlegget på facebook

2. lik facebook siden min HER

3. Kommenter når du er ferdig og legg igjen fullt navn og Epost adresse i kommentarfeltet

LYKKETIL SØTISER♥

Får selvfølgelig med forseglingen på kosten, synest bare bildet ble finere slik! hihi ♥

♥ Sofie Laxaa


146 kommentarer

Vinneren av mac leppestiftene


04.10.2012 | 01:36 | KONKURRANSERDa har jeg trukket vinneren av mac leppestiftene - og den heldige ble MARIA G. Gratulerer!! Har sendt deg mail for noen dager siden, og tenkte jeg skulle publisere dette innlegget når jeg fikk svar - men fortsatt null respons. Hvis du ikke svarer iløpet av uken blir jeg og trekke en ny vinner! så da er det bare for dere andre og håpe, hehe ♥ Jeg har en konkurranse på lur om dere vil ha? Legg gjerne igjen en kommentar om du vil ha flere konkurranser :) 

♥ Sofie Laxaa


15 kommentarer

Gir bort mac leppestifter


22.09.2012 | 16:48 | KONKURRANSERDa er det faktisk nye macleppestifter på veg hjem til meg, men disse tre fargene har jeg planer om og gi bort i en konkurranse. i tillegg til disse leppestiftene, så har jeg en liten goodiebag fra mac jeg sender med. Det du må gjøre er, som alltid:

1. Lik/del bloggen min på facebook. 

2. Lik facebook siden min HER

kommenter hvordan du kan kontakter når du er ferdig:D:D

LYKKE TIL♥

♥ SofieLaxaa


221 kommentarer

Kamerakontroll(vinnerene)


19.09.2012 | 21:54 | KONKURRANSERDa har jeg trukket vinnerene av de to kamerakontrollene!Det ble Malin(link) og Emilie(link) som vant denne gangen. Kontakter dere iløpet av kvelden:)

Kommer snart ny konkurranse før helgen - en litt større konkurranse der du kan vinne mac sminke! GLED DERE♥

Legg meg til på instagram daaa :):)  har to stk - s0fiesl og sofiemote. s0fiesl med nulltall som O. 

LOVEsofie


10 kommentarer

The lucky one


16.09.2012 | 21:16 | KONKURRANSERDa har jeg trukket vinneren av denne herligheten♥ Ooog - vinneren ble Regine raolsen:D Gratulerer! Har sendt deg email, håper du liker den nye vesken din:) Må svare, ellers så har jeg ingen adresse og sende den til, og da blir det en ny vinner:) Q: Vil dere ha flere konkurranser?

LOVEsofie


9 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©