Kan noen gifte seg?


03.03.2016 | 20:59 | INNKJØPJeg trenger at noen skal gifte seg sånn jeg kan bruke denne prinsessekjolen jeg mottok. Eventuellt kan dere lage et party med tema, har ikke noe å si..men jeg vil bruke kjolen min. Jeg har faktisk aldri eid en lang kjole før og jeg synes det er superfint- men det er jo ikke akkurat en casual outfit jeg kan bruke everyday. Gleder meg til sommeren, da faller det kanskje litt mer naturlig å slenge på seg noe sånt. Og vet dere hva? Jeg har endelig "lært" meg å gå i hæler uten at det er smerte smerte. Jeg gikk jo langt over en mil i hæler denne helga, så nå kan jeg det folkens, så i sommer skal det pyntes. Jeg trenger sko i flere farger og varianter, det er jo såå fint å gå med litt hæler på både fest og i selskap. Akkurat nå er det nudefarget som står høyest på ønskelista. 


Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

Kjolen finner du HER 


Den er helt stram fremme, jeg hadde bare glemt å strammet den inn før de nederste bildene, så den ser ikke sånn ut oppe. Jeg må også steame den før jeg bruker den, har jo lagt flatpakket når den ble sendt hit, så litt rynker har den nok enn så lenge. Ble så fornøyd, så tok å bestillte den i en grønnfarge i akkurat den samme- gleder meg til å motta og bruke den.  


14 kommentarer

REUNITED


08.12.2015 | 21:04 | INNKJØPEndelig fikk jeg tilbake kjærligheten min, den har jeg virkelig savnet. Jeg fikk en Daniel Wellington klokke av Eilin til konfirmasjon og det tok meg bare noen måneder å miste den, jeg ble både trist for min egen del og fikk dårlig samvittighet i samme slengen. Jeg virkelig elsker Daniel Wellinton og det var derfor jeg jublet når jeg mottokk Paul Hewitt klokken min, som jeg har stribrukt siste tiden- fordi den lignet på DW klokka jeg er så forelsket i. Den er jo egentlig bare helt enkel og uten noe glitter eller glamour, men jeg tror rett og slett det er derfor jeg liker den så godt. Casual? Party? null stress, den funker liksom til alt. Nå er den endelig påplass der den hører hjemme, rundt håndleddet mitt og denne gangen skal jeg IKKE miste den.
Klokken finner du HER

Jeg er så heldig å få dele en rabattkode med dere også, det klager man vel ikke på? Det er jo en perfekt julegave også, så litt avslag på prisen liker vi. Bruk koden SOFIEMOTE så får du 15% avslag på hele summen. GOD JUL til meg selv sier jeg bare!! 

 

 

// I sammarbeid med Daniel Wellington


9 kommentarer

Armcandy


30.11.2015 | 20:13 | INNKJØPJeg har mistet Daniel wellington klokken min, så i 1 år har jeg gått rundt i samme klokka fra Paul Hewitt. Jeg har ingenting imot det, den er kjempefin- men det var skikkelig digg å motta disse godbitene..altså, de på de da!! Den grå sitter som et skudd, men den rosefarget er litt stor på, så må ta den med til en urmaker og få den justert. I det siste har jeg faktisk fått helt dilla på armcandy, altså klokker og armbånd- det finnes så sykt mye fint, deriblandt disse to herlighetene. 

Grå HER // Rosé HER 


Begge er som dere ser fra harperandbrooks, et ganske nytt merke for mine ører- men som jeg allerde har forelsket meg i. Kjedelig som jeg er så hadde jeg lyst å bestille i svart, men siden jeg allerede har en svart og det er påvei en fra Daniel Wellington valgte jeg å prøve noe annet her og det er jeg jaggu glad for. Er de ikke fin vel? 

// Sponset produkt


9 kommentarer

Adidas stan smith


27.10.2015 | 12:49 | INNKJØP

Adidas Stan Smith finner du HER 


YES, endelig er disse herlighetene mine. Dere aner faktisk ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å bestille disse hjem, hver eneste gang kommer det- desverre utsolgt. Not anymore, enda finere i virkeligheten er de også. Jeg bestillte de med grønne detaljer, men skal innrømme det frister å klikke hjem i både rød og svart også. Jeg er en skikkelig sneakers person, går i det overalt- til både hverdag og fest. Nå har jeg brukt disse skoene i noen dager allerede, tok de på med en gang jeg fikk pakken- men tenkte jeg skulle vise dere mitt siste innkjøp som jeg er såå fornøyd med. Er de ikke fin vel?

// I sammarbeid med Junkyard

 


4 kommentarer

Marble


22.09.2015 | 20:02 | INNKJØPHar fått veldig mange spørsmål hvor jeg har kjøpt coveret til macen og iphonen min. Jeg hadde ett egendesignet cover tidligere, med masse bilder fra 2014 - men det ble jeg ganske lei av tilslutt. Jeg valgte derfor å ta noe litt nøytralt denne gangen, noe jeg lenge har synes er fint; marble designet. Jeg tok samme mønster på både mac og iphone, rett og slett fordi jeg har forelsket meg i det mønsteret i det siste. Kjenner meg selv rett, så kommer jeg til å bestille ett mer personlig cover om ikke så lenge - men akkurat nå synes jeg dette var veldig fint. Er det ikke veldig typisk blogger også da? Føler alle har dette mønsteret på macbooken sin for tiden. 

Det er en veldig grei nettside hvor ting blir forklart skikkelig, enten du vil designe cover selv eller bare velge ett mønster sånn som meg. Det er såklart veldig koselig å designe sitt eget cover med personlige bilder, men jeg måtte prøve ut dette først- har synes det er så fint så lenge nå, til tross for at det er veldig mange som har det. Jeg bestillte det hos CASEAPP, de har kjempemasse fint til både mac, iphone, ipad og antre telefoner. 


RABATTKODE : SOFIEMOTE20 = 20% avslag 

 

// Sponset produkt

 


17 kommentarer

Primeboots


16.09.2015 | 21:01 | INNKJØPNå er jeg klar for alt slags vær som møter meg, har sikret meg verdens deiligste boots. Tipper de fleste av dere har sett disse før, enten denne modellen som er lav eller den som er helt opp til knærne. Primeboots er håndlagde sko fra Spania og modellen jeg har heter Engineer Low; som er inspirert av den den orginale engineer bootsen. Engineer bootsen er sko som blandt annet ble brukt under gruearbeid og annet hardt arbeid, derfor måtte kvaliteten og slitestyrken være der etter. Kvaliteten er bevart i disse, men looken er smalere og mer fasjonabel. Modellen finnes med både gull- og sølvdetaljer i nesten alle farger du kan ønske. 

Dette er en sko man helst ikke skal dele eller låne så mye bort, fordi skoen vil forme seg etter føttene dine. Jeg har allerede brukt de noen dager nå og de er rett og slett himmelsk å gå i. De koster 3300, men siden dette er sko som kan vare livet ut om du behandler de bra så synes jeg det er en god innvistering. Jeg digger glidelåsdetaljene og er superfornøyd. Tror nok det blir ett par høye slike en gang i nær fremtid også..var de ikke fin vel?

Vet skoene fåes tak i hos lillevinkel og miinto men også i flere butikker rundt om i landet. Om dere har noen flere spørsmål angående forhandlere kan dere kontakte: marius@shoeandclothe.no

 

 


9 kommentarer

Sheinside bag


18.08.2015 | 18:49 | INNKJØP

Skjørt HER // Veske HER  //  Klokke fra Gant  


Jeg trodde faktisk ikke Sheinside hadde mye tilbehør, men jeg satt kjempelenge å skrollet meg gjennom alt de hadde en dag og fant kjempemasse fint. Var redd veska jeg bestillte ikke kom til å være noe fin, at kvaliteten var helt elendig - men der fikk jeg meg en positiv overraskelse. Jeg synes en veske kan gjøre så sykt mye med ett antrekk, men det er en ting jeg har vært dårlig på å prioritere. Vet dere om noen nettsider som selger fine vesker? De trenger ikke nødvendigvis være kjempedyre. 

 

// Noen sponset produkt


9 kommentarer

Materalistisk lykke


09.08.2015 | 21:21 | INNKJØPNå har jeg hatt en skikkelig lat helg her i Oslo, vi har bare gjort akkurat det vi vil - ingenting produktivt. Det har egentlig vært veldig deilig, har skikkelig sommerferie følelse - har vært så heldig at solen har tittet frem også. Fredagen var jo jeg å fikset vippene mine, mens jeg gjorde det så var Eilin rundt og tittet på Steen og Strøm i noen timer mens hun ventet på at jeg skulle bli ferdig. Når jeg var ferdig der hadde hun faktisk kjøpt en gave til meg, verdens beste. Har lenge ønsket meg en litt større veske så det blir litt lettere å drasse med seg det store kameraet mitt og alt det andre jeg drasser med meg overalt. 

Veske - Michael Kors // Sko - Nike free Run // Kjole - BikBok // Solbriller - BikBok


Jeg fikk denne skjønnheten fra Michael Kors, jeg hadde aldri sett modellen før - men har konkludert til at det faktisk er den fineste MK veska jeg har sett. Synes den minner litt om Celine veska, som jeg leenge har drømt om. Var den ikke fin vel? Jeg veldig fornøyd. 10 kommentarer

Happy wifey


19.05.2015 | 23:45 | INNKJØPForrige uke mottok jeg disse sminkemappene fra HAPPY WIFEY og det var seriøst kjærlighet ved første blikk. Jeg trodde faktisk ikke at jeg kom til å bli såå fornøyd, men det ble jeg altså. For en stund tilbake bestillte jeg meg noen lulu`s sminkemapper, men begynner å bli lei av de nå når absolutt alle i hele norge har de. Jeg har jo gjort om hele rommet mitt nå, og disse passer perfekt inn. Størrelsen, uteseendet og ikke minst kvaliteten er perfekt, nulltull. Det er en helt ny kolleksjon som de har egendesignet, de kommer i disse 3 størrelsene. Hele happywifey konseptet er helt nytt. De åpnet nettbutikk i februar iår, så annbefaler absolutt alle og titte innom nettsiden deres. Jeg er så heldig at jeg får gi dere en rabattkode som gjelder til 24.mai:


Bruk koden SOFIEMOTE så får dere 10%

- Sminkemappe/toalettmappe HER -

 

 


9 kommentarer

Dagens innkjøp


15.04.2015 | 22:17 | INNKJØPJeg hadde jo bursdag og var så heldig å få en del penger, så da var det rett på shopping. Denne gangen var det bare treningsklær som sto på lista og jeg fant endel jeg likte også. Om det er en ting som motiverer meg til å trene så er det faktisk nytt og fresht treningstøy, tviler på jeg er den eneste som har det sånn. Ikke bare treningstøy, men også vekter og matter som jeg skal bruke hjemme, både kettlebell og ankelvekter.
Har faktisk vært flink i det siste og har kommet skikkelig igang med treningen, så får bare satse på at det holder seg fremover. Om jeg faktisk klarer å fortsette så tenkte jeg og la treningen bli endel av bloggen også, vet at mange av dere liker og lese om det så vi får se. Har dere noen forslag til hvordan man kan blogge rundt treningen, er det video, innlegg, mat eller tips dere helst vil ha? Jeg er hvertfall veldig åpen for forslag, og selv om jeg ikke er noe spesiellt flink til dette så er det vel lov å prøve seg. Ikke bare for å motivere og tipse dere, men også for min egen del - kanskje det blir som ett lite spark i rumpa. Vet dere forresten om noen gode treningsblogger?

19 kommentarer

In my calvins


18.03.2015 | 20:57 | INNKJØPNoe jeg har fått dilla på i det siste er fint undertøy, da spesiellt braletter. Jeg har kjøpt mye i blonder som er fint under gjennomsiktige bluser og passer fint om man har dyp utringing - da det ikke blir så drøyt med disse under. MEN det jeg har ønsket meg i det siste er denne fra Calvin Klein, ser at absolutt alle bloggere legger ut bilder av de i det siste og jeg har forelsket meg. Gjett om jeg ble glad da jeg fikk velge meg ut en fra Junkyard.no - eneste greia er at jeg ikke enda er helt sikker på hvordan jeg kan bruke det ute. Jeg kommer til å nibruke denne når jeg er hjemme, men det er jo så kult om man faktisk får det til med ett antrekk. Har dere noen tips til hvordan jeg kan bruke den?

- Bralette HER

 

 


12 kommentarer

More issues than vogue


16.03.2015 | 16:38 | INNKJØP

Denne deilige tskjorten bestillte jeg fra GIRLCODE.NO og den finner dere HER. Jeg bestillte den faktisk i størrelse large rett og slett fordi jeg vil bruke den akkurat sånn som på bildene, netflixsoutfiten dette. Spesiellt deilig etter jeg har vært på trening hele dagen sånn som idag, da er denne god å ha. Den ser hvit ut, men den er grå irl - redigerte bildet lysere og da ble fargene ganske feil på disse bildene.

Var så heldig og få en del andre ting også, ett "coco made me do it" nett som jeg har planer om å nibruke, ett deksel og en lommebok. Lommeboka koster 299,- når du bestiller, men jeg er så heldig å få dele en rabattkode med dere. Rabattkoden er : GIRLCODE4ME og vil gi dere 100,- avslag på lommeboka og den kommer i flere farger. Det jeg liker så godt med denne er at den er så romslig, får plass til både mobil, penger og andre nødvendige småting. Lommeboka / Clutchen finner dere HER

- Nett HER // Lommebok HER // Deksel HER // Tskjorte HER

 

// Sponset produkter


7 kommentarer

New in


16.02.2015 | 19:11 | INNKJØP- New Balance HER - 

- Vans HER -


 Mottok disse herlighetene fra Junkyard forleden og jeg er superfornøyd. Har lenge ønsket meg de lepard skoene etter jeg så de på bloggen til Kenza! Har ett par grå new balance fra før, men disse er i litt mørkere og de andre er uansett helt utslitt. De er så god å gå i, og hverdagssko var faktisk noe jeg trengte og disse vet jeg at passer meg, så var ganske safe og bestille de i forhold til noe nytt over nett. 

 


16 kommentarer

Ecotools travelkit


19.12.2014 | 00:55 | INNKJØPEnda flere sminkekoster sofie? ja, jeg vet. Jeg har faktisk helt dilla på det, får aldri nok. Disse bestillte jeg fordi jeg villa ha et lite reisesett, noe jeg faktisk trengte ( vi kan hvertfall late som ). Det er mineralkoster som føles helt himmelsk på huden, akkurat sånn jeg vil ha de. De er ganske små, så synes dette settet var veldig greit å bruke som reisekit, siden det fulgte med en sånn søt liten veske til som jeg selvfølgelig glemte og ta med på bildene. Nå begynner det og samle seg opp med sminkekoster, men jeg har mine absolutt favoritter, og denne er helt klart en av de:Jeg liker når sminken blir påført så det ser naturlig ut ( hvem gjør vel egentlig ikke det ) og denne gjorde virkelig en god jobb. Settet finner dere HER og er bestillt fra Estella.no - annbefaler dere som er ute etter rimelig og god sminke å sjekke den ut. 


Note to self: Ikke hold tommelen fremfor produktet neste gang du prøver og ta kule bilder... Bravoo Sofie

 3 kommentarer

Verdens fineste macbook


04.12.2014 | 22:02 | INNKJØPFor litt over en uke siden bestillte jeg et cover til macen min! Jeg hadde lyst på noe personlig om jeg i det heletatt skulle ha deksel, så klæsjet sammen masse bilder av mine nermeste venner og familie. Var redd det kom til å ser råharry ut, men idag mottok jeg dekselet og skal ha det på til jeg er 90år gammel. Jeg DIGGER det!!! Man kan jo bestille til både macbook og telefoner, tror jeg må bestille til iphonen min også. Er jo også veldig fine julegaver til venninder og familie, hvem vil vel ikke ha noe sånt? Dere finner disse på Caseapp.no.

- Dette coveret har jeg bestillt HER


Bruk rabattkoden SOFIEMOTE20 så får du -20% på alt fra den nettsiden. Annbefaler alle og ta en titt - det er jo så koselig og litt mer personlig med slike deksel. De har gratis frakt og kort leveringstid til de av dere som lurer på dette. Følg @caseapp på instagram, så får dere se mye av det de har på nettsiden! Ikke nok med det, jeg får også gi bort et slikt deksel til en av dere. 

Vil du vinne et deksel selv? Dette må du gjøre:

Del dette innlegget på facebook og kommenter hvordan jeg kan kontakte dere! That`s it, goodluck

Var det ikke kult vel?

 

 

// Sponset produkt


37 kommentarer

Perfeksjon i posten


15.10.2014 | 18:32 | INNKJØPJeg har mottat perfeksjon i posten! ah, hvor lenge jeg har hatt lyst på disse skoene - endelig er de mine. Synest dr.martens er så utrolig stilig å nå har jeg mitt eget par, noe som var høyst påtide. Har planer om å slite ut disse i høst/ vinter! De passer jo til nesten alt og gjør så mye av seg, men samtidig så er de ganske enkle - digger de rett og slett. Ikke bare det at de ser bra ut, de er jo kjempegod å gå i også! Nå har jeg ikke hatt mine i så veldig mange dager, men flere av vennene mine har de og jeg har lånt de flere ganger så jeg vet med sikkerhet at de er gode ♥ Om det er en ting som er viktig i mine øyner så er det at sko skal være gode å gå i! Jeg kan ha på en genser som klør, en litt for liten bukse, men ikke sko som er ubehagelig i lengda - er nok derfor dere ikke ser meg i høye heler. Har fått dilla på alle de junkyard skoene, både dr.martens og nike ♥ Jeg gikk inn for å finne linken til dere og så at det faktisk er salg på de nå - skoene finner du HER! Har ingen anelse hvor lenge det varer, så er vel nå jeg burde si LØP OG KJØP

Q: Vurdere og bestille de i burgunder eller armygrønn også, hvilket burde jeg kjøpe?

 


11 kommentarer

Girlystuff


04.10.2014 | 18:05 | INNKJØPDet er en ting jeg vet for sikkert, det er at jeg har dilla på sminkekoster - skikkelig myke sminkekoster. Om du har gode sminkekoster gjør det hele greia med å sminke seg mye bedre. Jeg husker for 1 år siden drev jeg og gikk inn på bodyshop bare for å se på og ta på børstene de hadde der fordi de var så gode. Jeg kjøpte ett par stk, men det kostet jo nesten 200kr bare for en kost, så hadde ikke penger til mer enn det. Nå har jeg altså bevis på at det ikke trenger og koste så mye men likevel er like bra. Jeg bestillte det rosa settet med børster for litt siden og var superfornøyd, men med tanke på at det bare var småbørster så bestillte jeg ett til. Dette settet har litt større børster til fondation, pudder osv. Jeg er superfornøyd! Det beste er jo at hele dette settet er billigere enn bare en børste på bodyshop.

Dette settet finner dere HER

 


6 kommentarer

New in


29.09.2014 | 15:07 | INNKJØP


13 kommentarer

Makeup brush kit


04.09.2014 | 18:45 | INNKJØPHar fått ganske mange spørsmål hvilke sminkebørster jeg bruker når jeg sminker meg. Ifjor bestillte jeg disse søte børstene fra SHEINSIDE  og ble superfornøyd. Med tanke på at prisen var så fin trodde jeg kanskje det ble sånn halvveis kvalitet, men jeg likte de kjempegodt. Iløpet av ett år har jeg klart og miste en del av disse børstene, så tok og bestillte meg ny  ♥

Til alle som spør så tar det opp til 3 uker før du får pakken fra sheinside og det er gratis frakt! 

Du finner sminkekostene HER


12 kommentarer

Cheap Monday


13.08.2014 | 19:18 | INNKJØPMottok disse herlighetene fra Junkyard, er helt forelsket. Har lett etter hvite sko (ikke converse) lenge nå og endelig fant jeg noen jeg likte godt. De er utrolig god å gå i og prisen kan man hvertfall ikke klage på. De passer til absolutt alt og er mye finere i virkeligheten enn på disse bildene.

Skoene finner du HER

// Sponset produkt


10 kommentarer

N.E.W.S


10.07.2014 | 01:00 | INNKJØP


4 kommentarer

Nye krøller


09.01.2014 | 21:21 | INNKJØPVet dere hva jeg mottok i posten idag? Jeg fikk MAST krølltanga, Berry M våtlinern og Billion dollar brows penselen. Prøvde ut alt idag..og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! skulle krølle en krøll, så glapp jeg etter 2 sekund SÅ VAR DER EN KRØLL.. woow! Jeg er vant til og sitte i 20 sekunder på hver krøll så dette var nytt for meg. Bildene under ser det kanskje ikke så fint ut, men det har nok med at jeg er elendig på å krølle mitt eget hår. Gjorde det på Martine også å det ble superfint! Glemte selvfølgelig og ta bilder før hun dro♥

Eyelinern og øyenbrynspenselen var noe jeg faktisk hadde ønsket meg så dette var på tide. Er rett og slett forelsket i alt jeg fikk i posten, skal gå med krøller HVER dag fremover siden det er så lett. Er faktisk dritlei av det flate håret mitt med absolutt ingen volum i. Har vel alltid vært slik..de med krøller vil ha stritt hår og de med stritt hår vil ha krøller - det er også tilfelle med meg. Alt ser så mye penere ut med krøller synest jeg, du blir plutselig mye mer stellt enn før.

Dette innlegget er skrevet i sammarbeid med makestyle...livet som blogger er fantastisk.

Tullaaa!! Alt dette måtte jeg betale for selv, men det er virkelig verdt det når produktene er så bra. Kommer nok både sminkevideo og krøllevideo om ikke så alt for lenge, i tillegg til unblogged video som kommer iløpet av uken - den dere aldri fikk før jul. Jeg bare spammer dere med videoer og håper dere synest det er grieit ♥


20 kommentarer

New shoes


21.11.2013 | 13:29 | INNKJØPHar lett utrolig lenge etter de "perfekte" bootsene. Har funnet mange på dinsko og skopunkte osv som er kjempebillig og egentlig ganske grei, men når jeg var i Oslo fant jeg disse og ELSKET de. Synest de var utrolig kule, og likte veldig godt at de var så smale i ankelen. Mange av bootsene er så bre i ankelen, meg jeg har lett etter noen som sitter litt bedre og da var disse perfekt. Klarte ikke ta bilder som viste hvordan skoa sitter på eller hvordan de i det heletatt ser ut, men dere ser sånn ca. De er helt svart og litt "lakk" men ikke så mye som det ser ut som.

Fant de på Sapatos i bokstadveien, men de hadde ikke størrelsen min så vi bestillte det på nett med engang jeg kom hjem.

Sapatos 999,-


9 kommentarer

Oslo innkjøp


17.11.2013 | 18:09 | INNKJØPHelt fantastisk hvor mange spørsmål jeg har fått om osloturen, og om jeg kan lage innkjøpsvideo. Men det hadde nok blitt tidenes dårligste og kjedeligste film! Vi var jo rundt og tittet endel i Oslo, men vi gjorde så mye annet så shopping ble liksom ikke prioritert - kjøpte meg bare 3 ting. Alle disse tingene var på ønskelisten min og har snakket lenge om å kjøpe de! 


Marc Jacobs macbeskyttelse, Michael Kors lommebok og ett mac pudder. 

Det var alt jeg kjøpte, og jeg er faktisk veldig fornøyd med shoppingen. Spesiellt lommeboken! Har snakket så lenge om å kjøpe meg en skikkelig lommebok og endelig fant jeg en jeg likte. Har hatt en liten Acne pengpung hvor jeg kun har plass til ett kort og litt mynt - men nå får jeg plass til alt av kort og penger + mobil. Jeg er ikke en veskeperson så veldig greit at jeg får alt smådill i lommeboka. Håper dere forstår at jeg ikke orket lage video når det var så få ting. 


20 kommentarer

Nytt deksel


24.10.2013 | 21:50 | INNKJØPJeg fikk ett nytt deksel i posten, likte det kjempegodt. Jeg er ikke så veldig glad i farger på mobilen, så likte dette kjempegodt. Fine detaljer, men også veldig nøytralt! Blir så utrolig lei av det om det er for glorete, men dette passer meg kjempefint. Hva synest dere?

Dekselet finner dere HERHERHER

// Sponset produkt


6 kommentarer

New in


12.10.2013 | 20:55 | INNKJØP
Igår var før jeg skulle på trening dro jeg og mamma en tur på Moa fordi hun skulle på synstest, men før det kikket vi litt på Modo. Jeg har kjempelenge ønsket meg 5units buksen i grå, men den har vært for stor og de har ikke hatt den i min størrelse. Det er en stund siden sist jeg prøvde den på men igår DAA gikk det heldigvis! Begynner endelig og få litt former på kroppen, og med tanke på at buksene på både Modo har vært for store så er det veldig greit. 

Jeg ville ha den i grå fordi det funker jo like fint til nesten absolutt alle farger, liker egentlig best litt nøytrale bukser. De er sinnsykt deilige på og så utrolig kul! Vurderer sterkt og kjøpe samme i millitærgrønn eller svart.

899,- fra Modo i Ålesund.

Sofie Laxaa


12 kommentarer

Dagens innkjøp


22.03.2013 | 22:32 | INNKJØPHer er da dagens innkjøp. Deilig og få kjøpt meg noen nye bukser. Er så lei av de jeg har.. Etter vi hadde gjort det vi skulle, dro vi på café med noen venner av Marte og kjøpte sjokoladefondant. Naam ♥

Q: Hva har dere gjort idag? 

♥ Sofie Laxaa


5 kommentarer

new perfume


06.02.2013 | 14:27 | INNKJØP

♥ Sofie Laxaa


6 kommentarer

Spikes


24.11.2012 | 12:54 | INNKJØPSe hva jeg har fått! Verdens kuleste jakke fra Vero Moda - 400ognoe? Usikker på prisen. Synest den var dritkul jeg ♥

Q: Hva synest du?

♥ Sofie Laxaa


15 kommentarer

Ugg australia


01.11.2012 | 23:52 | INNKJØPJeg har jo letet etter vintersko lenge nå, men det endte opp med et par grå uggs. Det er jo ikke noe fint, men herlighet så deilig de er og ha på seg ♥ Noen andre som har uggs?♥ Sofie Laxaa


10 kommentarer

pink lulu`s


28.10.2012 | 15:29 | INNKJØPJeg har fått meg enda en lulu`s. Fikk den med snilleste Marte(søstrami)!! Elsker disse og vil gjerne ha alle. Står høyt på ønskelisten til jul for og si det slik ♥ Synest de er så praktiske, også er det så fint med det slangeskinnsmønteret og gulldetaljene!

Q: Var den ikke fin?

Sofie Laxaa


22 kommentarer

Nettshopping


23.08.2012 | 23:25 | INNKJØPHar søkt litt rundt på nettet idag, og funnet en del jeg ønsker meg! Har planer om og kjøpe noe av det, og resten en gang i fremtiden! thihi♥
Q: Noe spesiellt som ligger høyt på di ønskeliste?

LOVEsofie


11 kommentarer

Ny // Sløyfe genser


18.08.2012 | 13:57 | INNKJØPJeg var så heldig og få en slik søt genser med Martine igår. Fordi den er litt stor så bruker jeg den som en oversized genser, syntes den var kul slik. Kjempe søt med sløyfe på, og hvis dere ser litt nermere så er det små perler på. Perler er HOT. hiihi♥  Tusentakk Martine!

Q: Var den ikke søt vel?

LOVEsofie

 


10 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©