The new me


03.10.2017 | 20:55 | HAIRTALKANNONSE

 

Processed with VSCO with hb2 preset


Jeg har jo helt glemt å vise dere det nye håret mitt. Dere som har lest bloggen en stund vet at jeg alltid har hatt veldig langt hår. Rettelse: Veldig langt og flatt hår. Jeg tenkte derfor at det var på tide med en ny frisyre. Det er jo fortsatt langt, men ikke så langt som jeg er vant til; så dette er veldig annerledes for meg. Jeg har faktisk aldri vært så fornøyd etter en tur på frisøren før. Går alltid derifra med et smil om munnen, men det var så godt at jeg faktisk endelig gjorde litt forandringer, at jeg faktisk turte. Klippet og farget hos Hendrix Hair Frogner og frisøren min var Benette. Tusentakk for at du gjorde meg fin på håret!! Det trengtes virkelig. Jeg har alltid hatt lyst på litt grålig tone i håret, å nå fikk jeg endelig det. Kjøpte meg også den fudge blåshampooen, så nå blirre bra vettu. Jeg stripet det i bunnen og bleket det nederst, så i toppen er det for det meste min naturlige hårfarge. Veldig deilig med en så fresh, men samtidig naturlig look. Og hallooo, så mye lettere å style håret i denne lengden. Hehe, se bort ifra disse bildene da..prøvde og herme etter frisøren min som krøllet håret mitt så fint med glattetang. Trenger nok litt øvelse der, blir bare hakkete med meg..menmen, øvelse gjør mester eller hva?  

Processed with VSCO with hb2 preset

Genser HER 


 


9 kommentarer

Dette bruker jeg i håret


30.10.2016 | 23:54 | HAIRTALKJeg striper håret og da er det viktig med opprettholding av det. Om jeg bruker butikk- shampoo aka shampoo med mye silikon i, så vil ikke fargen sitte godt så lenge og jeg har en tendens på å reagere produkter med sulfat. Jeg vet at man ikke skal vaske håret så veldig ofte, men jeg klarer ikke holde det til mindre enn annenhver dag. Folk klager ofte på at håret er blast, tørt og frizzy, det gjelder også meg- men det er tydeligvis det shampooer og balsamer med silikon i resulterer i lengda. Om dere vil sjekke om det er mye sulfat i ( silikon ) så kan dere se etter SLS eller ALS på baksiden av shampo/balsamen. 


Jeg har farget håret med Olaplex og bruker da denne kuren 1 gang i uken for at håret skal holde seg mykt og friskt. Om dere ikke har hørt om olaplex burde dere google det, skal vist være noe revolusjonerende innen hår. Den gjenoppretter hårets disulfidbinding, som visstnok skal være det du ødelegger med varmeprodukter, farge og andre kjemikaler. Så, det gjenoppbygger håret rett og slett. Jeg har ikke merket syke forskjeller annet enn at håret er mye mer glansfullt, men det gjør frisøren min. Jeg bruker også Moroccanoil i tuppene siden håret mitt fort blir veldig brusete. Disse to er dreamteam på å gi liv til håret mitt^Så har vi de hverdagslige produktene. Tørrshampoo, varmebeskyttende og hårspray. Disse er gjengangere for meg, ikke fordi de er bedre enn alle andre- fordi det vet jeg faktisk ingenting om. Men disse liker jeg rett og slett fordi de lukter fantastisk og for meg funker de veldig fint. Prøver å bruke både tørrshampoo og hårspray så sjeldent som mulig, men det er alltid greit å ha og jeg bruker de oftere enn planlagt. Varmebeskyttendes bruker jeg sjeldnere enn planlagt desverre, men prøver å huske på det hver gang jeg bruker varmeprodukter. Er så lett og ta det for gitt, men jeg vet jo at det skader håret i lengda om jeg dropper det.


Skulle faktisk trodd dette var et sponset innlegg, men det er det faktisk ikke. Jeg har fått veldig mange spørsmål om hvordan jeg kurer og behandler håret mitt, så da vet dere det også. Jeg har blitt mye flinkere på dette faktisk, husker jeg ga ganske faen på dette området før. Har fått meg en frisør som forklarer litt hva ting er, så har forstått hvor viktig det er og behandle håret med omhu. Klipper og striper håret på "Hair&There" i Ålesund sentrum og er superfornøyd med det! 


1 kommentar

Forandring fryder


11.02.2016 | 22:50 | HAIRTALK// Sponset behandling

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

 


Hvor herlig er det ikke å komme fra frisøren? Jeg var hos HAIR&THERE i Ålesund og jeg er superfornøyd, flinkeste frisørene. Jeg har faktisk litt panikk for å dra på frisøren, kan faktisk ikke telle hvor mange ganger jeg har kommet hjem og blitt skuffet fordi de har klippet det enten for kort eller stripet det helt feil. Forteller at du bare vil stusse kantene og VIPPPS er halve håret borte, kjipekjipe greier. Nå har jeg endelig funnet meg en frisør som gjør akkurat som jeg sier, så; so far so good! Denne gangen gikk jeg for en mørk farge i bunnen og en kald lysbrun/mørk blond farge nedover. Wæ, jeg er dårlig og forklare- men dere ser jo resultatet. Jeg er kjempefornøyd og glad jeg gikk for noe annet enn den kjedelige fargen jeg alltid går for, som sagt; forandring fryder!
8 kommentarer

New hair


09.12.2015 | 17:35 | HAIRTALK
Se så fint det ble da, jeg er kjempefornøyd med resultatet. Håret mitt begynte å blitt slitt, musegrått og flatt- så en time med frisøren var høyst på tide. Jeg ble også veldig inspirert når jeg ble med Marte, men jeg var ikke fullt så modig- får blir i en gråtone neste gang isteden. Dere kommer til å få se resultatet bedre på alle bildene fremover, men det er hvertfall mørkt på toppen, så blir det lysere og lysere nedover. Jeg digger det, var veldig deilig med forandring kjente jeg.

Jeg fikset meg hos HAIR & THERE som ligger i sentrum i Ålesund. Som sagt så er jeg kjempefornøyd med resultatet, håret mitt er så mykt og deilig nå. For å få et bedre resultat brukte hun olaplex når hun farget det. Olaplex er styrkende behandling for hår som skal farges, blekes eller bygges opp. Olaplex gjør at hår ikke slites eller brekker, og med den behandlingen kan man gjøre forandringer på håret flere ganger uten at det ødelegger håret. Anbefaler alle å be om at frisøren skal bruke dette når håret skal farges eller stripes, håret holder seg også glattere og lengre med denne behandlingen.


Snille som de er sendte de med meg noen produkter som skal hjelpe meg å opprettholde kvaliteten på håret mitt. Shampoo, balsam og hårkur fra BC bonacure. Jeg har alltid vært så dårlig på dette, har egentlig bare brukt shampoo og balsam som jeg kjøper på kiwi og kur har jeg aldri brukt noe særlig av, så har vel bare meg selv å skylde på når jeg klager på flatt og slitt hår. Jeg gleder meg og håper håret mitt holder seg sånn, dere vet den frisørfølelsen sant? håret er så mykt og friskt akkurat nå!! // Sponset behandling


13 kommentarer

Haircare


21.10.2015 | 19:32 | HAIRTALKDet er faktisk veldig etterspurt hva jeg gjør med håret og hvordan jeg steller det. Det er ikke noe jeg er veldig flink på, men en skikkelig shampoo, balsam og hårspray trenger jeg i hverdagen. Jeg har ikke vært snill med håret mitt opp gjennom årene og dette er noe jeg helt klart må bli flinkere på..nå har jeg hvertfall endel produkt som behandler håret og ikke sliter. Både shampoo, balsam, hårspray, børsta og strikkene jeg bruker er veldig gode for håret heldigvis, og siden jeg ikke bruker så mange stylingjern så er jeg på god vei. Tipper de fleste av dere er kjent med TIGI produktene? Det er hvertfall det jeg bruker og er kjempefornøyd. Liker spesiellt disse pakningene godt, de er så stor og med tanke på hvor lite man skal bruke om gangen så varer det jo kjempelenge. 

Shampoo HER // Balsam HER // Hårspray HER

Invisibobble HER


Disse hårstrikkene er genial. Husker jeg mottok en pakke med grønne sånne i starten av sommerferien og jeg hadde ingen anelse hva det var. De har lagt i pakningen i flere mnd, helt til jeg så en person på gata gå med det som hårstrikk. Jeg måtte selvfølgelig prøve og de imponerte meg, hvem skulle tro det om hårstrikk? Disse hårstrikkene etterlater ikke merke i håret, de sliter ikke på håret og de er veldig holdbare- i tillegg er de ikke vond på, de strammer ikke i det heletatt. Jeg hadde jo bare en pakke i grønn, så tenkte det var påtide å bestille noen i litt mer nøytral farge, så da ble det i blank, hvit og svart. 

Tangleteezer HER


Husker denne hårbørsta var helt ny på markede når jeg var 13 år og nettopp hadde startet bloggen- jeg bestillte meg en i rosa og har brukt den siden. Man tenker kanskje at hårbørster ikke har så mye og si, men det er jo kanskje den tingen som sliter mest på håret- at du skal dra ut flokene dine med både vått og tørt hår, da er det greit å finne en som behandler det fint. Bare sånn dere vet at jeg ikke lyver, så ser dere meg som 13 åringer her; superfornøyd med den nye børsta mi, hahah. 3 år har jeg hatt den børsta uten å bytte ut- men nå tenkte jeg det var høyst påtide og bestillte meg en i både rosa og en i svart. 


Minime i 2012

 

 

// Sammarbeid med Adore.no 

 


6 kommentarer

Go crazy


16.10.2015 | 20:06 | HAIRTALKEtterveksten sniker seg innpå alt for raskt og da begynner man å tenke hva man kan gjøre next! Skal jeg fortsette og stripe håret blondt, skal jeg farge det mørkere eller skal jeg bare smelle på med rosa eller blåfarge(?) Jeg kunne såå ønske at jeg var modig på sånt, at jeg turte og eksprimentere- ikke nødvendigvis være crazy, men bare litt. Jeg tør såvidt klippe 2 cm når jeg sitter i frisørstolen, jeg sitter gjerne med speil i hånda og passer på at det ikke blir for kort. Jeg er sjalu på alle når det kommer til hår, mitt vil aldri legge seg sånn jeg liker det- det er flatt, kjedelig og skillet mitt kan ikke endres. Ser folk rundt meg eksprimentere med småting hele tiden, ene dagen har de midtskill og andre dagen er det skikkelig på siden..jeg også vil gjøre sånt. Har hvertfall bestemt meg for å bite i det sure eple og gjøre noe litt "crazy" neste gang jeg besøker den skumle frisøren..men hva kan jeg gjøre??

27 kommentarer

Før - Etter (øyenbryn)


23.06.2014 | 21:24 | HAIRTALKHelt siden fredag når jeg kom til Oslo har Eilin klaget på øyenbrynene mine. Det er som oftes Eilin som napper de, men siden hun bor i Oslo og vi ikke møtes så ofte må jeg gjøre det selv, noe som ikke alltid blir så fint. Jeg er faktisk helt elendig på å fikse øyenbrynene mine! Kan godt tegne på de når de er fint nappet og stylet, men det med forming er ikke min greie. Da bestillte Eilin time til meg på Dylans Studio her i Oslo, en sykt flink øyenbrynsspesialist nå idag. Jeg var der klokken halv 5 og det tok ca 45 minutter! Han både formet, stylet og farget de - synest det var utrolig kult siden han brukte silketråd og ikke pinsett, det er første gang jeg har sett noen gjøre det. 

Her ser dere resultatet. Jeg bruker selvfølgelig og sminke over brynene mine, men dere kan jo se selv hvor stygg de var før jeg var der og hvor stor forskjell det er fra før og etter ♥ Jeg er så utrolig fornøyd og anbefaler absolutt alle og dra dit. Det koster 550,- og for min del var det absolutt verdt pengene. NEI, det er ikke sponset, så dette er hundre prosent ærlige meninger. Q: Hva synest dere om øyenbrynene nå?


28 kommentarer

Yesterdays hair


13.11.2013 | 11:11 | HAIRTALKFikk spørsmål om frisyren jeg hadde igår, hvordan jeg lagde den! Jeg er utrolig dårlig på og variere frisyrer, føler jeg alltid går enten med rett hår eller en type hestehale. Blir jo veldig kjedelig og gå med det samme i lengden, skal derfor prøve og bli mye flinkere og variere. Denne frisyren er jo utrolig enkel og få til, og tar sånn ca 2min å lage.

Dere har spurt etter hårtips mange ganger før, men med tanke på at jeg suger og gjøre noe med mitt eget hår så er jeg vel egentlig feil person og spørre om slikt. Kan sikkert vise dere de frisyrene jeg kan, men det er bare sånne helt simple. Ingenting avansert!  


De fleste av dere har sikkert brukt denne frisyren før, men tenkte bare vise dere - jeg synest den hvertfall er kjempefin ♥


12 kommentarer

Hvordan jeg lager "tuten"


28.11.2012 | 20:12 | HAIRTALKPå flere bilder hvor jeg har lagt ut antrekk og diverse så har jeg hatt en slik stor "tut" på håret. Etter jeg har lagt ut slike innlegg så har flere av dere spurt meg hvordan jeg har gjort det, og at dere ikke får det til uansett hva dere gjør. Nå skal dere få hemmeligheten - det er seriøst verdens letteste frisyre og lage. Det du gjør er og floke til hele håret så sette det i en tut.. Da vil det se slik ut:

Det ser jo altfor dumt ut - rotete! Da lager du egentlig bare til rundt med fliseklemmer, og vanskeligere er det egentlig ikke!

 tadaaa! finish♥

Q: Noen som skjønte hva jeg mente, haha?

♥ Sofie Laxaa


4 kommentarer

Resultat av papiljotter


17.11.2012 | 18:50 | HAIRTALKQ: Hva synest dere?

♥ Sofie Laxaa


11 kommentarer

papiljotter


17.11.2012 | 17:54 | HAIRTALKIdag har jeg og Eilin bare slappet av og prøvd papiljotter - en annerledes måte og krølle håret på. Tar ganske lang tid, men er litt koselig egentlig! Spise en god frokost og sitte med papiljotter liksom - sånn som på tv hehe. Kan jo sove med det, så våkner du med krøller! Viser dere resultatet senere ♥ 

Q: Noen av dere som har prøvd dette før?

♥ Sofie Laxaa


7 kommentarer

hårfin


10.11.2012 | 16:20 | HAIRTALKHei søtiser ♥

Tenkte jeg skulle ha en produktanmeldelse til dere!! Sa jo for et par dager siden at jeg var og hentet en pakke i posten fra soar.no, og det var nemlig extention og tangle teezer. Når jeg først fikk pakken, ble jeg litt skuffet fordi jeg trodde hårfargen ikke kom til å passe meg, men så tok jeg den på.. Ser dere at jeg har på meg extentions?

Jeg synest det ble kjempefint, ble bare litt mere spill i håret og det er jo bra. Jeg 105g i lengde 66! På meg så utgjør ikke lengden så stor forskjell, men håret ble mye tykkere og fyldigere. Det er jo clipon extentions jeg har, men det er det jeg foretrekker! Vil kunne velge nårtid jeg vil bruke det - selv om jeg gjerne kunne gått med det hver dag. Jeg fikk jo ganske mye, men trengte bare bruke 4 av clipene - så da har jeg faktisk 4 ekstra også. Det er også billig - 899(!!) Dere finner det HER

Jeg fikk også en tangleteezer, noe jeg regner med alle vet hva er? Jeg har en i rosa fra før og jeg bare elsker disse børstene. Jeg fikk en i svart denne gangen og er bare superfornøyd. Hver gang jeg dusjet så kom det samme problemet med umulige floker og hårbørsten bare fyller seg med hår. NOMOORE!! Eilin fikk jo prøve denne tangle teezeren, og hun har jo krøller(mere problemer) Nå er det ingenproblem. Hørest nesten ut som jeg overdriver, men det er faktisk helt sant - denne børsten er genial. Du finner den HER

// Sponset produkt

♥ Sofie Laxaa


18 kommentarer

Hva jeg bruker når jeg lager krøller


09.11.2012 | 02:55 | HAIRTALKBruker begge disse krølltengene, men jeg vil absolutt anbefale den svarte - thairapy 365!!!! Det er den beste krølltangen jeg noen gang har prøvd. Like bra og lage små krøller som store, i tillegg så er den beskyttet med et sånt lag av varmebeskyttende så du ikke trenger og bruke varmebeskyttende spray eller skum osv OG du trenger heller ikke bruke hårspray. 

Q: Har du noen av disse to?

♥ Sofie Laxaa


11 kommentarer

Høstens frisyre


09.09.2012 | 17:56 | HAIRTALKTenkte jeg skulle vise dere noe som kommer til og være høstens mote blant frisyrer. Lav rufsete hestehale:) 

Veldig kult med disse strikkene som jeg bruker på bildet - i alle farger(gull, sølv og rose) Men også veldig kult om du bruker en vanlig strikk og skjuler strikken med og surre hår rundt! Dere skjønner hva jeg mener sant? Selv synest jeg at denne frisyren er kjempestilig, og veldig enkel. Ihvertfall for de som sliter med dårligtid før skolen, da er jo denne kjempegrei. 

Q: Hva synest du om denne frisyren?

LOVEsofie


18 kommentarer

Hairstyle


08.09.2012 | 21:15 | HAIRTALKDa har jeg prøvd og vise dere hvordan jeg lager fletta jeg hadde forleden:) Orket ikke video, fordi jeg har mange andre prosjekt på gang som skal bli laget som videoblogg! Så hereyouGO 

Såå enkelt ikke sant:)

Q: Klarer du og lage den?

LOVEsofie


13 kommentarer

easypeasy hårfrisyre


05.09.2012 | 19:49 | HAIRTALKFikk endel spørsmål angående om jeg kunne vise dere hvordan jeg laget fletten jeg laget igår. Fikk tilogmed en epost om dette! Prøvde og lage en nå for og vise dere hvordan den ser ut på nært, og om det er noe dere vil jeg skal lage et innlegg om? Den er ihvertfall kjempelett og lage, og fikk veldig god respons på det forrige innlegget om hårfrisyrer. 

Slik ser den ihvertfall ut.


Q: Kan du lage denne fletten? Vil du vite hvordan?

LOVEsofie


34 kommentarer

curls


02.09.2012 | 19:12 | HAIRTALKFikk et par spørsmål da jeg hadde krøller på et bilde en tid tilbake om hvilken krølltang jeg brukte. Jeg bruker 2 forskjellige tenger, begge kjøpt i london - så jeg er usikker på hvordan man får tak i de:) Den lilla er jo ganske grei fordi du kan lage veldig store krøller og veldig små krøller, og selvfølgelig de i mellom. Ganske greit og kunne variere litt! MEN ingen krølltang slår den svarte fra Theirapy. Den er så sinnsykt bra, kan lage store/små krøller og du trenger bare og holde i 3 sek - de fleste andre skal jo man holde i hvertfall 10sek. Så denne er spesiellt deilig og ha når jeg har dårlig tid!Den fungerer også slik at du ikke trenger og burke hårspray, og krøllene vil fortsatt være der helt til du dusjer. Den er også tilsatt med ett ellerannet stoff så den ikke sliter på håret i forhold til andre varmeprodukter.  Beste jeg noen gang har prøvd - tenkte og lage en video for og vise en dag. 

Q: Har du prøvd noen av disse?

LOVEsofie

 


25 kommentarer

glatt eller rufsete hestehale?


02.09.2012 | 00:20 | HAIRTALKJeg lurer egentlig på hva dere synest om dette. Er det finest med glatt børstet hestehale eller rufsete mer tilfeldig hestehale?:)Q: Hva mener du?

LOVEsofie


38 kommentarer

Fin på håret på 1-2-3


20.08.2012 | 22:07 | HAIRTALKSiden vi har begynt på skole igjen, så tenkte jeg skulle vise dere et godt tips. Om morgenen så er det jo typisk at du står opp altfor sent, så har du kjemedårlig tid. En standart ting og gjøre for oss jenter da er og sette håret opp i en vanlig hestehale. MEN her har dere et tips for noe som gjør det lille ekstra og tar like rask tid. 

Prøvde å ta noen bilder for og vise dere, håper dere forstår sånn ca hvordan det skal gjøres♥

Q: Var det ikke litt kult?

LOVEsofie


18 kommentarer

Dipdye


11.08.2012 | 00:16 | HAIRTALK 

Idag har jeg og Martine dipdyet håret våres for første gang, og vi ble superfornøyd. Det ble rosa/rød på meg og grønn på Martine. 

 

LOVEsofie

 


10 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©