DIY: Cheersløyfe


01.11.2014 | 16:49 | DIYHusker med engang jeg startet denne bloggen så var det mye cheerleading og DIY`s på bloggen. Etter en periode sluttet jeg, men dere har ikke gitt opp og jeg får nesten daglige spørsmål om hvordan jeg laget cheersløyfer. Tenkte jeg endelig skulle lage ett nytt innlegg på hvordan jeg gjorde det, selv om det er evigheter siden jeg har laget det. Det er jo en veldig fin måte og gjøre det på om du ikke vil bruke så alt for mye penger på sløyfer, eller om du bare samler på. Jeg er den typen som ville ha sløyfer som matchet alle draktene/ Treningstøyet mitt. Det å lage cheersløyfer er egentlig lettere enn det ser ut, skal ikke så mye til. Alt du trenger for å lage cheersløyfe er:

+ hårstrikk, det glemte jeg og skrive ned. 

Det ser jo veldig stygt ut når du er ferdig med dette. Limet vil vise gjennom båndet, men det er altså der du limer på glittere. En ting du kan gjøre når du skal feste glittere er å ruke neglelakk i samme farge som glitteret, det vil gi ett mye bedre resultat enn om du bruker lim. Det er veldig viktig at det ligger og tørker over natten, da er du helt sikker på at glitteret sitter og sløyfen ikke faller fra hverandre. Husk at når den er ferdig er det viktig at du rister av alt glitteret som ikke har festet seg ute - så unngår du gris.

Jeg har prøvd mange ganger og jeg har ikke kontroll på hvor mange jeg har kastet. Har prøvd med forskjellige mønster osv, men jeg liker best enkle sløyfer uten mønster. Etter NM trengte jeg ikke lage flere sløyfer selv, kjøpte så mange der som var sånn 100ganger finere enn de jeg laget, men har ett par stk jeg er fornøyd med. Her har dere min samlig av cheersløyfer: 


Vil dere ha flere slike DIY innlegg?

 

 

 

 


19 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©