NM update


21.03.2015 | 16:13 | CHEERNå er vi ferdig med første runde folkens og det gikk kjempebra. Laget er superfornøyd med dagens innsats, så nå er det bare å nyte resten av dagen og vente på resultatene. Ikveld er det bankett med alle andre cheerlagene og vi gleder oss så mye, er så hyggelig å møte nye folk. Jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg, jeg har en kjole men selvfølgelig klarte jeg og glemme sko, så om noen er på "campus" og vil lånebort ett par sko til meg ( Størrelse 38 ) så hadde jeg blitt superglad. Og btw, det er såå koselig at så mange folk kommer bort for å hilse å ta bilder med meg, jeg hadde blitt kjempeglad om dere kunne sendt meg alle bildene på direct på instagram - er så koselig å ha til senere. 


For dere som lurer på hvor dere kan se det så må dere ha TV2Sumo og klokken 14.29 står vi på mattene. 

- Emilie og meg - 


6 kommentarer

Generalprøven overstått


16.03.2015 | 21:59 | CHEERIdag hadde alle Hurricanes lagene generalprøve og det gikk kjempebra. Vi er virkelig klar for NM nå, la helga komme fort denne gangen!! Var veldig koselig at folk ville komme å se på, har fått mye skryt for at det gikk bra så vi kan si oss godt fornøyd med dagens innsats. Ting kan bli bedre og det er det vi skal jobbe med denne uka, men nå er vi så og si klar for matten på fredag. Jeg er så stolt av laget mitt, så stolt av treneren min og egentlig litt stolt av meg selv om det er lov å si. Jeg fikk til de tingene jeg var redd for å misse på, har jobbet hardt for å få det til og er derfor veldig veldig glad for at jeg klarte det idag. Vi greide oss fint, men til helga skal vi gjøre det ENDA bedre. 

- Laget mitt: Hurricanes Violets - 

 

 


7 kommentarer

Getting ready


15.03.2015 | 19:46 | CHEERHele dagen har gått til cheerdance, både trening, teambuilding og laget klar draktene til neste uke. Tenk at om bare 5 dager er vi på matta, nå er vi både spent, nervøse og skikkelig gira. Idag har vi endelig fått ordnet både draktene og fått dressene vi har bestillt. Vi hadde allerede kjolene, men siden alle var enig at det var ganske kjedelig med bare svarte drakter så lette vi frem limpistol og glitter å pyntet på draktene selv. Nå har vi klar duskene, klærne, musikken og rutina, så nå er det bare terping de neste dagene så er vi klar for NM neste helg og guud som vi gleder oss. 

- Hurricane Violets -

Jeg liker faktisk denne perioden før NM hvert år, alle treningene og alt det sosiale savner jeg alltid like mye når det er over og ikke minst selve NM helga. Det er jo litt annerledes iår og jeg har faktisk ingen anelse hvordan det blir siden jeg aldri har gått på cheerdance før, men det blir nok minst like bra om ikke bedre. For dere som har lurt på dette så er det i Stokke utenfor Tønsberg, hallen heter Oslofjord convention center. Du kan kjøpe billetter for å se på når du kommer dit, men det er billigere og forhåndsbestille HER.

Noen av dere som skal?

 

 


7 kommentarer

HurricanesViolets


08.03.2015 | 19:37 | CHEERNå er vi ferdig med 10timers treningshelg og vi er ett skritt nermere NM. Ting begynner og se bra ut på gulvet nå, alle kan skrittene og alle klarer hoppene - så endelig begynner det å se bra ut. Vi er kanskje ikke 100% klar for mattene enda, men vi er hvertfall gira og råklar for NM. Eneste vi mangler nå er vel draktene, som vi enda ikke har laget. Det blir jo en helt annen greie når alle får på seg drakta og håret, gud som vi gleder oss. 


 

- Snapshots fra dagens trening -


2 kommentarer

Cheerdance juleshow


14.12.2014 | 21:05 | CHEER- TanteSofie & Nora - 

Idag hadde alle cheerlag i Ålesund juleshow. Både cheerdance som jeg går på og cheerleading! Var veldig artig og det gikk egentlig veldig fint. Merker at det er litt mindre nerver innvolvert nå i forhold til hva det var før vi hadde show da jeg gikk på cheerleading. Gjør man en liten feil nå så er det ikke så mange som merker det, men når jeg var flyer så var det vanskelig å skjule det om du gjøre feil, pluss det er såklart litt skumlere når man skal bli kastet i lufta uten at man føler seg helt klar for det. Jeg kjenner jeg angrer cheerleading såklart, men ikke så mye at jeg angrer på valget mitt. Cheerdance passer meg nok bedre! Begynner og glede meg til NM jeg nåå, håper det blir like bra som alltid.

 

 


8 kommentarer

Cheerdance


24.09.2014 | 21:19 | CHEERIdag har dagen gått i full rulle. Har hatt karriere dag hele dagen, bare en liten pause i midten hvor jeg var på trening. Jeg har fått veldig masse spørsmål rundt dette, om jeg fortsatt går på cheerleading?nei, det gjør jeg ikke. Jeg var ikke hjemme da uttaket var til cheerleadingen og jeg følte meg uansett ikke klar med tanke på at jeg er flyer. Har også lenge vurdert og bytte, så nå ble det slik ♥ Jeg har altså startet på Cheerdance istenden, føler egentlig det passer meg bedre også. Har trening hver mandag og onsdag - blir godt å komme igang med treningen.

Her har dere nesten hele gjengen ♥ Som dere ser så går jeg sammen med Emilie å Sara, da får jeg møte de litt oftere også - stort pluss. Gleder meg mye til neste trening allerede, storkoser meg med denne gjengen. Hadde nok ikke klart å slutte helt med cheer, men tror jeg vil si meg ganske fornøyd med dette valget. Både Martine og June har sluttet på cheer, følte det var litt lite folk igjen på det laget desverre. Kommer selvfølgelig til å savne det, men gleder meg til å se neste gang laget skal fremføre noe!

 


4 kommentarer

Vel fremme


22.03.2014 | 08:28 | CHEERTorsdagen var fullpakket, fredagen gikk i ett sett...derfor ble bloggingen nedprioritert - beklager for det ♥ Som dere ser så er jeg vel fremme og superklar for dagen! Vi ankom igår ettermiddag og brukte kvelden her i stokke på å se oss rundt, komme oss til rette i hytta og møte ett par bekjente. Det er så ubeskrivelig deilig og endelig være her, det vi har gledet oss til i ett år!!!! Litt kjipt at fredagen allerede er over, men herregud..vi har to fantastiske dager på oss, og de skal virkelig nytes.Tok et par selfies, var tydeligvis ikke alle som ville være med! 

Nå har alle stått opp og er superklar for dagen. Dere vet når vi står opp tidelig for å dra på skolen så vil du bare ligge og slumre i mange timer, vel...her ligger jeg og venter på at alarmen skal ringe så jeg kan stå opp. Herregud for en følelse ♥ Nå må jeg nesten være rask, må ordne håret osvosv før vi drar til hallen for og se på alle lagene! Mitt lag skal ikke på matten før 14.30 - blir så utrolig deilig og endelig få vise det vi har jobbet oss opp til. Skal såklart ta med kamera, prøve å ta litt bilder til dere og filme fremvisningen! Vi snakkes senere søtiser


13 kommentarer

Endelig frisk


05.03.2014 | 17:39 | CHEERAh hvor herlig og stå opp idag å faktisk føle meg helt frisk. Har faktisk ikke tid til og være syk, bare to uker til NM og den siste tiden må virkelig utnyttes! Godt med ett par dager pause men nå er det nok...back on track endelig. Kjenner det går og kribler i magen pga de to neste ukene. Neste helg får jeg endelig møte lille prinsessa, og helga etter der igjen skal vi på NM - noe vi har gledd oss til siden ifjor. NM var fantastisk forrige gang, så satser på de blir minst like bra iår om ikke enda bedre! 

Noen av dere som skal på NM ?

Ser fortsatt ut som et bustetroll, så idag får dere bilde av skoene mine. Elsker Nike, finnes ikke noe bedre ♥ Og fargene..herreguud så fin de er! Skal ha meg ett par til og de som står høyest på ønskelista atm er nok mintgrønne nike free run`s!! Lene hadde de når hun var hjemme å både jeg og Sara ble helt frelst av skoene - må nok være de fineste Nike skoene jeg noen gang har sett. En dag blir de mine, om ikke så alt for lenge og da skal dere selvfølgelig få se! 


15 kommentarer

Juleavslutning


17.12.2013 | 20:29 | CHEERIdag hadde vi juleavsluttning med cheerleadingen. Laget skulle ikke vise noe sammen, men jeg og en gruppe hadde groupstunt. Det gikk veldig bra første gang, men andre gang hadde vi latterkrampe og fallt flere ganger. Stakkars folk som så det, så sikkert helt katastrofe ut! Jeg fikk hvertfall filmet hele oppvisningen, så det kommer nok iløpet av kvelden. 

Nå sitter jeg og jobber med årets siste plan - skolearbeid altså. Tenk når jeg endelig er ferdig med det jeg gjør nå så har jeg ingenting skolearbeid før neste år, herregud så deilig. Jeg gleder meg så mye til og ikke gjøre en dritt, kose meg med familien og ikke gjøre en dritt. Kjenner jeg begynner og bli klar for ferie, er faktisk helt utslitt. Hele desember har vært fullt med lekser, konserter, selskap og mye mye mer. Påtide med en pause nåå og om ett par timer har jeg det!!! jippiii ♥

Cheerdraktene til hurricanes exclusive! ♥


6 kommentarer

CheerCheerCheer


21.11.2013 | 00:08 | CHEERIdag etter skolen ble Martine med meg hjem! Siden vi driver og diskuterer frisyrer osv til NM prøvde vi og lage en før trening idag, har sett på en million videoer på youtube og prøvd og finne noen som er fin men enkel og lage. Ifjor tok vi noen ingen av oss klarte og lage skikkelig så ble litt "failet" frisyre på hele gjengen, ikke at de ble stygg men de ble ikke akkurat sånn vi ventet. Dere synest kanskje det er teit at vi planlegger både frisyre og sminke, men det er jo ingen must - bare på gøy. 

Ble kjørt på trening klokken hal 4, etter det har jeg egentlig bare slappet dusjet, ryddet rommet og slappet av. Sitter bare og ser på cheervideoer på youtube, elsker og sitte å bli inspirert og motivert av andre lag. Er så gøy og sette seg mål og prøve nye ting! Sikkert kjempekjedelig for dere som ikke er interessert i cheer og lese bloggen min fortiden, bir endel cheerinnlegg - og det blir nok mer fremover. Med tanke på at det ikke er så alt for lenge til NM, at vi begynner og lære rutiner osv. Skal selvfølgelig passe på at det ikke blir for mye, men det blir isåfall bare mer blogging sånn dere får litt forskjellig og ikke bare cheercheercheer.


5 kommentarer

Halloweentrening


01.11.2013 | 19:55 | CHEERIdag har jeg hatt fri, og det siden onsdag - så utrolig deilig å sove lenge. Jeg og Martine dro faktisk på lyspunktet og spiste god mat idag før vi dro på halloweentrening! Kreativ som jeg er kledde jeg meg ut som cowgirl - IGJEN. Neste gang skal jeg være ekstremt kreativ, kle meg ut som en banan elns. Med tanke på at det er cheerleading blir det kanskje vanskelig med stort kostume uansett, må kunne bli kastet i luften uten at jeg sitter fast overalt - så da var dette kostymet egentlig ganske greit. 

Jeg vil faktisk tørre og påstå at mitt lag er det mest ufotogene laget av absolutt alle! Tok kjempemange bilder men alle ble katastrofe, aner virkelig ikke hva vi driver med. Enten er det noen som faller, ellers er det noen som ikke følger med! Tok mange tullebilder også, men absolutt alle ble uklare fordi vi lo sånn... så slik blir det for denne gangen.

Fikk heldigvis to bilder av kjempemange, som faktisk var brukbar. 


6 kommentarer

Rosatrening


18.10.2013 | 21:44 | CHEERIdag hadde vi rosatrening på cheerleading,  for og vise støtte til de som er rammet med brystkreft. 

Tenkte at denne gangen skulle jeg hvertfall endelig ta med kamera, siden dere har spurt så lenge etter bilder fra cheerleadingen. Men jeg filmet nesten hele treningen, så da ble det lite bilder! Er dere kanskje interessert i at jeg skal lage en cheervideo? Har hatt det før, eller en dag på trening - og det var veldig positiv respons på. Så om dere vil ha en så si ifra, så kjører jeg på og begynner og redigere med engang. 
16 kommentarer

Cheer me up


03.06.2013 | 18:18 | CHEERNå har jeg nettopp vært på cheerleading, og er påveg til kor! Har kjemedårlig tid, så må egentlig bare løpe avgårde - vi snakkes senere ♥

Sofie Laxaa


6 kommentarer

Spørsmålsrunde


23.05.2013 | 16:08 | CHEERHar vel egentlig hatt en spørsmålsrunde ganske nylig, men var så sen med og svare på spørsmålene - og har fått endel i kommentarfeltet så da kjører jeg bare på med en ny. Tenkte og ha sånn ukens spørsmål fremover, siden jeg er elendig på å svare i kommentarfeltene. Fortsatt usikker på om det blir film eller innlegg, ser ann hvor mange spørsmål jeg får. Så kjørpå ♥


Sofie Laxaa


77 kommentarer

Min 17.mai


18.05.2013 | 02:20 | CHEERGratulerer med "overstått" allesammen ♥

Jeg har sinnsykt dårlig samvittighet pga dårlig blogging siste tiden! Både oppdateringer og bilder - blir mye mobilbilder osv. Har hatt ganske mye som har skjedd i det siste så bloggen har nok ikke blitt førsteprioritet. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra 17.mai toget - eneste bildene som ble tatt med skikkelig kamera denne dagen! Har mange mobilbilder så dere kan få flere bilder en annen dag. Eneste vi gjorde idag var egnetlig og gå i tog og gå litt rundt i byen - OG spist mye is selvfølgelig.

Ble desverre ikke tatt noen stuntebilder.

Sofie Laxaa


4 kommentarer

Innkjøp sløyfer


18.03.2013 | 17:28 | CHEERKjøpte endel på NM, så tenkte å starte med å vise dere sløyfene jeg kjøpte. Likte såå godt alle sammen, men husk at de er masse finere i virkeligheten. Begynner å få en god samling med sløyfer nå, har langt over 10stk. *sløyfedilla 


Q: Var de ikke fine vel? 

♥ Sofie Laxaa


5 kommentarer

4.plass på NM


18.03.2013 | 01:10 | CHEERDa er jeg uheldigvis hjemme fra NM!! For en opplevelse, gleder meg allerede til neste år. Vi gikk jo videre til finalen, og kom på 4.plass - jeg er såå fornøyd med resultatet. Pirates gjorde det også kjemepebra, 7plass på de som stilte i samme kategori som oss! Dazzling divas kom på 6.plass med bare 4?? poeng fra og gå videre - og det i en høyere kategori. Er så stolt over alle lagene ♥ Synest det er litt sykt å tenke at i vår kategori så er vi 4.best i hele landet. wii

Kunne ikke hatt det bedre denne helgen, og er så heldig at jeg reiste med verdens beste jenter! Sitter allerede og mimrer fra turen, haha. Tok såvidt bilder selv, så jeg må bare legge ut litt og litt alt etter når folk legger det ut på facebook - men her har dere noen fra helgen:

Møtte jo verdens fineste Erica, så måtte nesten ta litt bilder (a) Q: Noen andre som var på NM?

♥ Sofie Laxaa


7 kommentarer

Generalprøven


03.03.2013 | 19:30 | CHEERNå er jeg hjemme fra generalprøven, og føler selv det gikk bra. Er selvfølgelig mye vi kan jobbe med, men jeg synest vi var flinke idag. Eilin tok litt bilder, så tenkte dere kunne få se !! Vet ikke hvorfor det lille grå bildet kom i hjørnet på det første bildet her.. (??)♥ Sofie Laxaa


12 kommentarer

Cheerdrakta


24.02.2013 | 01:24 | CHEERHeii ♥ Vi har jo treningshelg, og idag fikk vi faktisk draktene. Jeg synsest den var kjempefin! Når vi fikk se den på bilde så ble vi litt skuffet, men den er såå mye finere i virkeligheten synest jeg. Håper dere ikke tror det er truse vi har under, det er cheershortsene. Just sayin ♥Q: Hva synest dere?

♥ Sofie Laxaa


16 kommentarer

Følg Cheerlaget mitt på instagram


23.02.2013 | 19:56 | CHEERVil dere følge oss på Instagram? Hurricanesexclusive !!  BTW: ignorer trynet på bilde 

♥ Sofie Laxaa


9 kommentarer

En dag på trening med Hurricanes Cheerleading


12.02.2013 | 23:56 | CHEERDa ble endelig filmen ferdig! Det er jo faktisk en stund siden vi filmet dette, vi har forbedret oss mye siden da faktisk. Dette er ikke en typisk "sehvorflinkvier" film, men mere en "vihardesågøypåtrening" type film. Dere skjønner hva jeg mener ♥ Elsker dette laget, har det så sinnsykt gøy hver trening. I starten er det foressten oppvaming vi driver med, starter alltid med leker! Jippiii

Håper dere likte filmen !!
♥ Sofie Laxaa

12 kommentarer

Cheervideo


28.01.2013 | 21:27 | CHEERDa var det mandag igjen da folkens.. værste dagen i uken. Som sakt så blir det en dårlig bloggdag for meg, siden jeg ikke kommer hjem før nå!! Jeg har altså til nå vært på både cheertrening og sang, men heldigvis så ble Eilin og Malin med meg så det ble ganske koselig ♥ Idag filmet Eilin cheertreningen, så jeg har planer om å lage en liten film så dere får se hva vi driver med. 

Q: Noen som vil ha cheervideo?♥ Sofie Laxaa


13 kommentarer

NM


23.01.2013 | 07:38 | CHEERGodMorgen! Det er bare onsdag å jeg gleder meg så sykt til helg allerede. Bare to hele dager igjen - det overlever jeg! Denne helgen har jeg mye å se frem til, stappfull "timeplan" hehe.

Åh, dere!! Fortiden går jeg bare rundt å gleder meg til NM, har hørt så mye bra å jeg gleder meg så sinnsykt. Gleder selvfølgelig mest til cheerleadingen, men også til det sosiale! Og å møte mange nye mennesker, spesiellt til å hilse på verdens fineste Erica Kvam !! haha, jeg høres jo helt gal ut men fyy så jeg gleder meg. Noen som var der ifjor, er det like gøy som det høres ut? Akkurat nå sitter jeg faktisk i sengen å ser på cheervideoer fra nm ifjor! Så mange flinke ♥ ♥ Sofie Laxaa


11 kommentarer

Nissegjengen


18.12.2012 | 22:11 | CHEERIdag hadde vi nissecheertrening, det var skikkelig koselig. Fikk litt julestemning siden alle kledde seg ut som nisser♥ Også veldig koselig at det var alle seniorene og juniorene samlet. Tok ikke så mange bilder, filmet litt isteden siden jeg driver og setter sammen en film til dere som kommer om ikke så alt for lenge!

Har dere kledd dere ut som nisser i år?

♥ Sofie Laxaa


10 kommentarer

Cheertrening


17.12.2012 | 18:02 | CHEERNå er jeg på cheertrening.Tok med meg kamera på treningen endag, så jeg tok og laget et collage til dere. Dør serriøst av noen av disse bildene, haha så fine vi er. Holder forresten på å lage en film til dere, kommer muligens iløpet av kvelden eller imorgen. Gled dere, håper dere liker bildene ♥


ELSKER denne gjengen, elsker at alle på laget har så sykt godt forhold. LOVEU ♥

♥ Sofie Laxaa


9 kommentarer

Tøy og bøy


17.11.2012 | 01:28 | CHEERAkkurat nå driver jeg og Eilin og tøyer i gangen, eller jeg tøyer og Eilin ser på. Tenkte vi måtte ha noe og gjøre menst guttene spiller fifa       ( Niklas og Jan Martin) !! Jeg måtte låne treningsbhen til Eilin og shortsen til Niklas så jeg ser skikkelig teit ut - hehe. Tenkte jeg skulle lage innlegg/video der jeg viser hvordan jeg tøyer til de forskjellige posisjonene, om dere vil ha det? Faktisk ganske mange som har spurt etter. Nå skal vi se Space jam(lol) det kan bli morsomt. Sånn er det og være med lillebroren, hihi. 

♥ Sofie Laxaa


8 kommentarer

Hvordan lage cheersløyfe!


14.10.2012 | 21:33 | CHEERHåper dere skjønner sånn ca hvordan jeg gjør det! Kjempegøy og lage de, jeg har en ganske stor samling med sløyfer nå! Veldig gøy og ha ny sløyfe hver trening :) 

Glemte og ta bilde når denne sløyfa var ferdig, men jeg tok av en annen jeg ble ferdig med! Som dere ser på bildet så viser jo limet veldig godt - og jeg synest det derfor er veldig fint og ta lim på stripen og ha glitter på slik som her:

Q: Var den ikke søt vel?

Sofie Laxaa


22 kommentarer

Hjemmelaget cheerbows & header


11.10.2012 | 00:50 | CHEERNå er jeg hos Eilin IGJEN hehe. Har glitter over ca hele meg selv pga at jeg har laget meg enda en cheerbow med glitter denne gangen <3 Synest den ble kjempefin! Den med rosa laget jeg igår, og den blå idag.Q: Hva synest du?

PS: Jeg har fått inn kjempemange headere, og alle sammen er kjempefine - men jeg må ha lyse headere:) Så om du vil lage header til meg så sier jeg jatakk til det:) Men må være lys, så det passer til designet mitt :) Og størrelsen er 960 X 400 - så kan du sende det til epost: Sofiemote@hotmail.com

♥ Sofie Laxaa


14 kommentarer

Rosa cheertrening


09.10.2012 | 10:00 | CHEERIdag har jeg og June vært hos Eilin å forberedt oss til rosatreningen ikveld! Vi skal jo selvfølgelig gjøre dette i støtte til brystkreft.  Vi kjøpte inn bånd og glitter, så nå har vi laget rosa cheersløyfe og hatt på oss neglelakk i rosa - og kjøpt glitter og strødd over! Ble faktisk veldig stilig. 

Slik ble sløyfen! Synest den ble kjempefin jeg. Vi har planer om og lage mange sløyfer, det er jo kjempegøy og ikke minst koselig og drive med litt kunst&håndverk. Elsker å holde på med slike ting ♥ Kjøpte glitter i alle farger, så kan vi bruke det ellers også! Dere vet det går ann og kjøpe slike deborah lippmann neglelakker med slike glittergreie oppi. Like greit dette her egentlig:) Billigere også - og jeg synest dette ble like fint.

Klaare! Skal selvfølgelig ha på oss rosa treningsklær også, så skal vi krølle håret! hihi ♥ GØØY

Q: Går du på cheerleading? Har dere hatt rosatrening?

♥ Sofie Laxaa


21 kommentarer

Ups


16.09.2012 | 18:52 | CHEERBeklager for forferdelig dårlig blogging igår! Var opptatt til sent på kvelden, prøvde og ta noen bilder da - men liker virkelig ikke så mørke bilder. Jeg var ihvertfall på trening i byen på turnhallen klokken 10 på morgen, senere var jeg og en gjeng og såg Tina og Bettina the movie. Den var skikkelig morsom! Dere skal nok få dagens outfit fra idag ihvertfall! kommer iløpet av kvelden♥

Her er det eneste brukbare bildet fra igårdagens! Meg og june i turnhallen - Skikkelig deilig og trene der:)

Q: Noen andre som driver med cheerleading? Hva heter laget ditt?

LOVEsofie


8 kommentarer

Cheerbow


27.08.2012 | 22:19 | CHEERVet det blir masse blogging på en gang, men ville bare vise dere cheersløyfa mi - fikk den i posten idag! Jippi:) Gleder meg til og bruke den♥

 

Q: Var den ikke fin vel?

LOVEsofie


2 kommentarer

På vei til cheer!


27.08.2012 | 20:40 | CHEERIdag har jeg ikke gjort noe annet enn og være på skolen, cheerleading og på korøvelse - har rett og slett full timeplan. Jeg har forresten funnet en ny konkurranse til dere! Må først avslutte den første, som kommer til og skje i løpet av denne eller neste uke. Hvilken konkurranse det er får dere vente og se! hihi♥  Nå skal jeg legge inn bilder på dataen så dere får se dagens outfit!
LOVEsofie


8 kommentarer

Cheerleading - IGJEN


19.08.2012 | 21:22 | CHEERBeklager at det blir så masse blogging om cheerleading. MEN vi har som sakt snart uttakk og alt vi gjør er og tøye, tøye, tøye. Ser ihvertfall store forandringer fra tidligere i sommer, noe som er veldig motiverende. Tar også ganske mange bilder, for og dokumentere forbedringene våres. GØY♥


Q: Går du på cheerleading? Evt. hva heter laget ditt?

LOVEsofie


5 kommentarer

Cheerleading // Uttak


18.08.2012 | 19:24 | CHEERHei Søte lesere♥

Igår var jeg hos Martine og tøyde/øvde oss til uttaket. Cheerleading laget mitt skal ha et uttakk for de som får være med på NM, og være med på junior1. Håper så veldig gjerne å få komme med! - Tok et par bilder underveis. 

Q: Er du myk? 

LOVEsofie

 


9 kommentarer

Todays cheerleading


16.08.2012 | 19:42 | CHEERVar kjempekoselig på cheertrening idag. Vi var så heldige med været også, strålende sol! akkurat sånn vi vil ha det:) Siden jeg og Malin overnattet hos Eilin i natt, så måtte jeg låne klær med Malin idag. Gikk for lilla ♥ hihi.. 
haha.. hva skjer med meg her?

Husk og melde dere på konkurransen om og vinne deborah lippmann neglelakk HER

Q: Går du på Cheerleading?

LOVEsofie


11 kommentarer

Cheertime


16.08.2012 | 16:22 | CHEERNå er jeg og Malin på Cheerleading! Tenkte jeg bare skulle slenge inn et par bilder av fineste Malin♥ Lånt fra bloggen hennes som dere finner HER 

LOVEsofie5 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©