hits

Holder meg varm


23.01.2018 | 16:28 | OUTFITSSko HER // Jakke HER // Belte BIKBOK // Bukse PRIMARK // Genser BIKBOK


 

Hva skjer med Norge iår? Våknet opp og det hadde snødd inatt, i tillegg til det er så j*kla kaldt ute. Jeg vet det ikke er vår helt enda, men halloo..er påtide at snøen forsvinner i det minste. I Oslo hører jeg at det er det snøstorm hver dag, så litt flaks har vi i heldigvis her. Flaks for meg at jeg har kjøpt meg denne deilige dyna som jeg kan gå rundt i hver eneste dag, holder meg varm for å si det sånn. Er nok den diggeste jakka jeg noen gang har eid, men har likevel ikke lyst å gå rundt i den. Har lyst å gå rundt i kjole, shorts og singlet jeg. Lengter faktisk så sykt etter sommer akkurat nå...men det kan ha med at jeg skal flytte til sommeren, så gleder meg nok litt ekstra iår. 

 

Processed with VSCO with a5 preset

RABATTKODE: SOFIEMOTE15 ( Gir 15% på ordinære varer hos junkyard ) 


 

ANNONSE

 


7 kommentarer

Det snør, det snør, tiddelibom


29.11.2017 | 22:28 | OUTFITSFyttisteike, nå er det faktisk vinter. Det snør, butikkene har pyntet til jul og atm sitter jeg og diskuterer julegaver med Eilin. Må tvinge meg selv til å ikke få julestemning helt enda, det kommer og går så fort- så må utsette det så lenge som bare mulig. SÅ, for å hjelpe dere med å miste julestemningen..her har dere dagens antrekk. Som egentlig passer bedre på sensommeren, men jeg trosser både kulde og tid idag. Denne outfiten og dette innlegget gir meg flashbacks til 2013 når alle bildene var redigert på denne måten, med en stygg bakrunn og ganske ufokuserte bilder. Ikke at jeg er noe bedre nå, langt ifra...men da ga jeg faktisk en god f i hvordan bakrunnen så ut og om kvaliteten...rettelse* Jeg trodde faktisk at det ble bra og publiserte hvert eneste innlegg med stolthet. Nå vet jeg bedre, men det blir nok litt slik framover. Har valgt å fokusere på youtube nemlig, kjører på med vlogmas jeg! Gleder meg til å se hvordan det går, så håper jeg dere liker å følge med den ekstremt spennende hverdagen min hveeer eneste dag...i 24 dager:)


 

Jakke HER // Topp HER // Jeans og Belte BIKBOK // Sko NEW YORK

 

♥ ♥ ♥ 


3 kommentarer

OOT friday


26.11.2017 | 23:05 | OUTFITSVeske Zara // Hansker HESTRA // BIKBOK // Sko HER // Jakke og Lue SHEIN // Skjorte HER(spons)


Er farsken ikke lett og ta bilder i dette været altså, om det ikke regner eller snør så blåser jeg bort. Dessuten blir det mørkt klokken...før jeg kommer hjem fra skolen hvertfall. Skal ikke være så lett assa, men det ble jo noe. Sunnmøre assa..litt deilig med en unnskyldning da, har jo aldri vært flink og ta bilder- men nå kan jeg hvertfall skylde på noe annet enn latskap. 


6 kommentarer

Coming for u, New York


09.10.2017 | 21:58 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

 Nå er livet perfekt. Jeg har høstferie denne uken, og på fredag når den egentlig skal være "over" reiser jeg på klassetur til New York. Altså, OMG. Du vet du har valgt riktig linje når dere er de eneste som får reise dit på klassetur, herrejemin så lykkelig jeg er nå. Skulle gjerne reist dit uten læreren men :P Neida, tror faktisk det blir veldig gøy, den beste måten å lære på er jo i "felten" så tror det blir bra jeg. Kan faktisk GARANTERE med store bokstaver at jeg skal tilbake dit en annen gang uten lærere også- for hallo, det er New York. Synes egentlig dette er en fin første tur dit, enten med klassen eller på språkreise- så får man liksom litt hjelp. Født og oppvokst på valderøya hvor du må gjennom to tunneller for å komme til byen, så godt med litt hjelp i storbyen av alle storbyer. iiik, som jeg gleder meg. Forresten, tips mottas med glede. Enten gode plasser å spise, butikker jeg må innom eller ja, hva som helst! 

Tights HER // Sko SAMSØE // Genser HER (ANNONSE)


Tenkte jeg i samme slengen kunne vise dere antrekket jeg kommer til å bo i denne høstferien, for hvem orker vel pynte seg når man bare skal chille, se Planet Earth og spise popcorn hele dagene. Not me. Forresten, unn dere denne outfiten. Ikke for min del, men fordi det er superchill og serr noe av det diggeste jeg eier. 


10 kommentarer

My new home


29.09.2017 | 18:42 | OUTFITSJeg er hjemme jeg nå. Elsker Ålesund, men det kribler i magen av tanken på at jeg flytter hit neste år. Det jeg gruer meg mest til må nok være det å flytte fra rommet mitt og såklart..familien. Hjemme har jeg seriøst ikke et liv, det går liksom i; Skole, mat, lekser, jobb og litt sosialt. I Oslo skjer det noe nytt hele tiden. Idag har jeg vært på kontoret til Splay og jobbet, etterpå lunsjet vi på Olivia, vandret rundt i sentrum og ikveld skal vi møte en gjeng for å lage taco sammen. Imorgen er også fullpakket, med noe som bare skjer i tigerstaden. 9 måneder folkens, da skjer det. Skal faktisk begynne å se på leiligheter etter nyttår, og det er jo faktisk ikke lenge til!!! Omg omg.


 

En stk ukomfortabel Sofie framfor kameraet.

Dagens antrekk framfor Splay kontoret. 


Sko SKOPUNKTEN // Belte ZARA // Bukse&Topp BIKBOK // Jakke ONLY

 


11 kommentarer

Unblogged


17.09.2017 | 20:49 | OUTFITSLå på latsiden idag, så ble et unblogget antrekk denne gang.


I dette øyeblikket er jeg på russemøte. Jeg synes egentlig det er sykt tidelig å starte med sånne ting, men det er tross alt bare "noen" måneder til russetiden og det er mye som skal fikses. Tenk på de i Oslo med buss da, har hørt at de starter i 1.klasse videregående- eller tidligere?? Det er jo helt sykt. Tenk at folk tar russetiden så seriøst da, det er snakk om 17 dager i livet ditt. Jeg forstår greia, tro meg. Vi har funnet en bil som er kjempefin og det gleder meg veldig merker jeg, men jeg hadde faktisk aldri i livet lagt så mye penger som noen gjør på de dagene. Man kan jo ha det gøy uten å tømme lommeboka helt tenker jeg da, men det er min mening. Hadde jeg bodd i Oslo, så hadde jeg kanskje hatt et helt annet syn på det. Ålesund er så lite vettu, ingen som trenger buss her. Hadde sikkert vært morsomt, men så sinnsykt upraktisk på en så liten plass. 

Processed with VSCO with a5 preset

Shorts&topp HER // Veske HER // Klokke&armbånd HER // Sko SAMSØE (spons)

 


2 kommentarer

Countdown


14.09.2017 | 17:46 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Jeg teller ned til sommer allerde. Neste sommer blir faktisk magisk, ikke bare skal jeg reise- men jeg flytter til Oslo. Jeg er i en sånn benekter at vinteren kommer stadie akkurat nå. Har lagt fra meg shorts og skjørt, men letet frem korte topper og nekter å la solbrillene ligge helt enda. Det er jo faktisk ikke SÅ kaldt ute enda heller og solbriller synes jeg er innafor så lenge solen skinner i 2 minutter iløpet av dagen. Er en solbriller hele året person jeg, man blir jo faktisk blendet av lys også..i tillegg funker det på dagen man ikke orker sminke seg, sånn som meg på disse bildene. HEHE, luring. Nei farsken altså, jeg gruer meg til snø og plask på veiene. 

Processed with VSCO with a5 preset

Bukse JUNKYARD // Sko SAMSØE // Topp HER (spons)

 


3 kommentarer

Wardrobe cleanup


07.09.2017 | 23:23 | OUTFITSProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Litta torsdags outfit. 


Dere aner faktisk ikke hvor jeg har stått på i det siste. Jeg har ryddet rumpa av meg og sortert ut så mye, dere aner faktisk ikke. Greit nok, å rydde i skapet gjør man litt og litt hele tiden- men denne gangen hadde jeg tidenes opprydding og nå er jeg endelig ferdig. Jeg har kvittet meg med over halvparten av klesskapet mitt om ikke mer og da mener jeg bokstavlig talt. Nå er jeg dritlei av å sortere, men herlighet så godt det var. Har endelig plass i både skap og skuffer, dere aner faktisk ikke hvor lenge siden jeg har kunnet lagt på plass en topp uten at den må STAPPES ned en plass. Jeg er jo ganske glad i klær også, så bestiller nytt hver eneste måned- så dette var høyst på tide. Finner mye rart under en sånn opprydding også, så var digg å få orden endelig. Nå har jeg bare klær jeg faktisk liker, så nå skal jeg slutte og være den "har ingenting å ha på meg" jenta som jeg er hver eneste fredag og lørdag.

Veske HER // Topp HER // Bukse BIKBOK // Øredobber H&M (spons)


Btw: Hva skal man med chanel når man har romwe? Jeg er såå fornøyd med denne veska. Og toppen. Wii.

 


4 kommentarer

Schoolgirl outfit


06.09.2017 | 22:51 | OUTFITSProcessed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg er skolelei og det suger både for meg og dere. Jeg har derfor ingenting kult å dele, så da ble det enda en outfit gitt. lei eller? hehe, jeg også. 

Sko SAMSØE // Jeans GINA TRICOT // Bh CK // Topp HER // Klokke DANIEL WELLINGTON // Sekk HER (spons)

 


4 kommentarer

Lørdagen sin det


26.08.2017 | 20:07 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Matfestivalen i Ålesund, så det måtte vi såklart sjekke ut. Jeg elsker slike lørdager! Bruker som regel disse fridagene på å sove, alt for lenge- men denne dagen har faktisk vært veldig produktiv i forhold til hva jeg er vandt med. Først matfestivalen med Sofi, så fjellet og nå skal jeg ut på byen og sjekke ut livet ikveld. Er godt at vi ikke har kommet skikkelig igang med skole enda, kan fortsatt slappe litt av uten og bekymre oss så alt for mye om lekser og prøver. DIGG.

Storfornøyd med dagens lunsj. 

Processed with VSCO with a5 preset

Sko NIKE // Belte BIKBOK // Topp HER // Genser SAMSØE // Solbriller JUNKYARD (spons)


5 kommentarer

Ofte stilte spørsmål


14.08.2017 | 15:21 | OUTFITSHvor lang er leveringstiden til Shein og Romwe? 

Herlighet så ofte jeg får dette spørsmålet, føler jeg svarer på dette flere ganger daglig i DM på instagram- så da tar vi det på fellesen. Det varierer veldig, men sånn ca 2-3 uker. Jeg har bestilt fra Shein fast i 4 år og fra Romwe i snart 2 år- og det har variert veldig, men aldri mer enn 3 uker. Om det skulle være sent ute så er det bare å sende mail, de er veldig flink til å svare mail fortgående. Veldig behjelpelig også!

Hvordan er størrelsene hos Shein og Romwe? 

Små! Veldig, veldig små. Jeg bruker som regel small-medium til vanlig, alt etter hvordan jeg vil det skal sitte på. Bestiller alltid i large hos både Shein og Romwe. Skjørtet jeg har på nå er kanskje det første plagget som faktisk er litt for stort som jeg har bestilt derifra, så fra nå av skal jeg bli flinkere å lese størrelses-guiden på plagget før jeg bestiller. 

Er Shein og Romwe trygt?

JA, så absolutt. Jeg skjønner at mange tror det er lureri, alt er så sinnsykt billig. Men jeg har bestilt fra nettsidene deres i 4 år fast, hver eneste måned faktis- og har bare god erfaring. Har også snakket med mange som har shoppet der, og de sitter med samme erfaringen. Synes det er ganske sykt hvor billig det er i forhold til hvor fine klærne faktisk er. 

Må man betale toll og frakt? 

Man skal egentlig betale toll hver gang man bestiller for over 200,- fra utlandet, men jeg har aldri opplevd dette. Tror de sender pakkene som gave og man trenger heller ikke betale frakt. Frakt kan jeg gå god for, det er helt gratis- men det med toll tør jeg ikke love. 


 

Sko NELLY // Skjørt HER // Topp BIKBOK // Jakke SHEIN (spons)  

 

Har dere noen flere spørsmål?

 

 


4 kommentarer

Last day of summer


12.08.2017 | 17:54 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Nå erre bare å nyte disse siste solskinnsdagene merker jeg og hvordan gjøre det best? JO, med å kle seg i det mest sommerlige plagget du har i klesskapet vel. 

Processed with VSCO with a5 preset

Sko SAMSØE // Solbriller HER // Kjole HER (spons)

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Var ikke den vel søøt? 


6 kommentarer

Mitt paradis


24.07.2017 | 19:23 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset


Kjører man rundt i Steigen så er det så utrolig mange fine områder og utsikten er like on fleek overalt. Norsk natur er virkelig noe for seg selv og spesielt om sommeren etter min mening. Det tror jeg faktisk er min favoritt-ting når det kommer til Steigen, det er så utrolig vakkert her. Norge på sitt absolutt beste. Det går jo mye i fjellgåing, turer og bading når man blir værende på en sånn plass, så da skader det virkelig ikke at naturen er så fin som den er altså. Gjør hele opplevelsen med alt mye bedre. Mitt paradis dette. Marte og Hans Kristian møttes jo her og har så mye historie på denne plassen, så de har valgt å gifte seg her- noe som passer de perfekt. Hun har lyst på utebryllup og det er jo ikke vanskelig å finne plasser til det for å si det mildt- MEN så var det dette været da, som er langt ifra like fint. Har vært heldige nå da, fint vær en hel uke og det skal tydeligvis fortsette sånn i lang tid. Hjelper på hjemlengselen det, at det skal være strålendes fint vær her og pissregn i Ålesund. 

Processed with VSCO with a5 preset
Veske ZARA // Jumpsuit HER // Klokke HER // Solbriller HER (spons)


(Rabattkode SOFIELAXAA for 15% hos DanielWellington)


9 kommentarer

Summer vibes


17.07.2017 | 17:18 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Jumpsuit HER // Veske CALA JADE // Sko HER (spons)


Ble heldig likevel vi gitt. Var meldt drittvær hele uka, men fineværet kom brått på likevel. Veldig deilig, så slipper vi å sitte inne på hytta hele dagene. Hadde bestilt nye brettspill til hytta, så vi var egentlig veldig forberedt på regn..men jeg klager ikke. Har et veddemål med hele gjengen om at jeg skal på 5 toppturer i sommer og igår ble den første besteget. Ble opplett ganske sent på kvelden, så da bestemte vi oss for å utnytte dette med en fjelltur. 827moh..og jeg er evig stolt over at jeg ikke er støl i det heletatt idag. 

SÅ fornøyd med denne søte jumpsuiten. 

 


5 kommentarer

Mood?


16.07.2017 | 18:49 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Jeg har vært litteranne bitter siste dagene, fordi det ser ut som det fine været unngår meg. Jeg reiste fra Ålesund til Oslo, da forsvant fineværet i Oslo og dro til Ålesund..og med en gang jeg kom til Bodø/ Steigen ble det meldt regn i flere uker frem i tid. MEN, nå har hellet snudd gitt. Solen tittet frem nå og jeg er strålendes fornøyd- haha, see what i did?  Det skal nå være fint vær på kveldingen og senere i uken kommer den tydeligvis for å bli en stund også. Kanskje jeg endelig får føle på sommeren? Det er høyst på tide. Føler seriøst at det er påske sånn det er nå og siden jeg har valgt bort sydenferie, så burde jeg i det minste få oppleve litt Norsk sommer. Jeg skal til New York om ikke så alt for lenge skjønner dere, så har valgt å spare penger denne sommeren og bare chille på hytta- men unner meg selv et par festivaler. Summerbürst i Stockholm, Strömstadfestivalen tidelig i August og Findings i slutten av ferien, så det får holde for meg denne gangen. Jeg har så mye å se frem til i senere tid uansett så!

Skinnbukse HER // Sko HER // Genser BIKBOK // Solbriller HER (spons)

 


 


8 kommentarer

Another one


12.07.2017 | 17:05 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

 

Sko HER // Skjørt HER // Belte BIKBOK // Topp HER // Bh CUBUS // Solbriller HER (spons)


Lei av antrekk nå ja? Jeg også. Jeg har skrevet på youtube at jeg lover å publisere alle antrekk på videoen med linker, så da får jeg bare gjøre det. Jeg har atter en gang ikke gjort noe spesielt, været er liksom ikke helt på topp- så orker ikke henge ute bare for å gjøre det heller. Ser solen titter mer og mer frem idag, så vi tenkte å dra i frognerparken med en gjeng for å grille, spille kubb og kanskje en tur på byen senere på kvelden. Kjenner det blir godt å komme seg ut en tur, forma har endelig blitt litt bedre også så er påtide. Proppene er fortsatt i ørene og vi har bestilt fly til Bodø imorgen, får se hva som skjer da..typisk at jeg blir dårlig igjen. Velvel, får nyte denne dagen i det minste.


Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
 

♥ ♥ ♥


3 kommentarer

errday update


10.07.2017 | 15:12 | OUTFITSJeg er i Oslo jeg. Har faktisk ikke blogget ordentlig på en god stund nå, så en oppdatering er vel greit på tide. Eilin hadde bursdag på lørdag, så jeg reiste gry tidelig den dagen for å feire med henne. Hadde en helt j*vlig flytur- ikke fordi det var humpete eller skummelt, men jeg har vært syk siste uken og jeg sitter igjen med de sykeste proppene i øret som ikke går bort og hodet føles helt tett. Er skikkelig slapp i tillegg, så hverdagen er ikke akkurat veldig spennende atm. Koser meg, men prøver å gjøre så lite som mulig å bare bli frisk så fort som mulig. Vi prøver å finne ut når vi skal reise til Bodø denne uken, men jeg nekter faktisk å sette meg på et fly med proppene i øret..det skjer faktisk ikke. Haha, for et deprimerende innlegg- men der har dere hvertfall unnskyldningen min for at jeg bare publiserer tidligere antrekk. SÅÅ, her har dere enda et. 


Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Veske MICHAEL KORS // Sko NELLY // Solbriller KLONDIKE // Kjole HER (spons)Vi snakkes senere ikveld, eller imorgen...når jeg føler meg pittelitt bedre ♥ 


4 kommentarer

SUIT UP


03.07.2017 | 18:31 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Bh CUBUS // Sko SKOPUNKTEN // Vekse ZARA // Sett HER // Klokke&cuff HER // Smykke jordklode HER // Smykke fjær BJØRG (spons)

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
 

Antrekk nummer 2 fra videoen, for dere som har sett den. Legger den ved under for dere som ikke har fått med dere at jeg har lagt ut en summer-lookbook. Planen var egentlig bare å vise frem noen av favorittene mine, men så tenkte vi- hvorfor ikke filme litt i tillegg. Youtube må jeg skjerpe meg skikkelig på altså, har såvidt vært aktiv der i 2017..iche bra. Vet ikke helt hvorfor, jeg liker veldig godt å lage videoer- men synes det er så vanskelig å komme på nye ting. Har dere tips til hva jeg kan lage? 

 
 
 

8 kommentarer

Favorite wrap-tie dress


30.06.2017 | 22:30 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Sko NELLY // Kjole HER // Veske HER // Solbriller HER (spons)


Processed with VSCO with a5 preset

Folk skal bli dritlei denne kjolen på meg i slutten av sommeren, så godt liker jeg den. Nemlig.

 

 


7 kommentarer

Polkadots


04.06.2017 | 21:30 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Settet finner du HER // Veske ZARA // Sko HER


----

Nå er jeg RÅklar for sommeren altså, gleder meg allerede til å bruke dette settet en fin sommerdag. Ingenting gjør meg lykkeligere enn å åpne opp en pakke med noe som faller så sykt i smak og som sitter perfekt på. Materalistisk lykke altså. Selv om det er langt ifra sommer på sunnmøre enda, så var det på tide og klikke hjem noe lettere. Sitter faktisk ATM og bestiller meg sommerkjoler også, gleder meg til å vise dere! Er så fint med mønster disse dager, så det blir en stk fargerik pakke på meg. 
2 kommentarer

Sommerferie for en dag


03.06.2017 | 00:21 | OUTFITSIdag har jeg bare chillærn helt altså, ingen skole- det er livet det. Våknet tidelig faktisk, men bare fordi jeg måtte- Lene skulle til Oslo, så da var jeg snill søster og kjørte henne på flyplassen. Lene prøver å skaffe seg jobb i Oslo, så neste år bor nesten alle søstrene i tigerstaden gitt. Eilin reiste også tilbake til Oslo idag, men før det var vi på besøk med bestemor på gamlehjemmet. Var så fint utenfor, så da knipset Eilin noen antrekksbilder av meg før vi dro. Latet som det var sommer jeg idag, selv om dette egentlig var alt for kaldt. Men HALLO, se denne nydelige toppen. Shein ass, ilu. 

Topp HER // Shorts BIKBOK // Solbriller HER 
 


3 kommentarer

F U


30.05.2017 | 23:25 | OUTFITS
Jeg er så lei. Er faktisk så lei at jeg blir kvalm av hele opplegget. Dere aner faktisk ikke hvor mye jeg lengter etter friåret etter sommeren neste år. Idag var bare en skikkelig dust dag på skolen, fikk tilbake en alt for dårlig karakter også. Da blir jeg sint, det ødelegger faktisk dagen min. Trøster meg med at det faktisk snart er sommerferie og at det allerede begynner å bli chill på skolen fordi folk driver med eksamen osv. Er ikke helt min dag dette her. Først får jeg tilbake en dårlig karakter, så bæsjer og tisser katten til Daniel i ene skoen min. Gaad. 

Sko HER // Jakke HER // Strømpebukse EBAY // Solbriller HER // Jeans BIKBOK 

Tenk at jeg syter for en så små ting, teite menneske. Men, sånn blir det noen dager.

 

// Noen sponset produkt


2 kommentarer

Hurra for meg


15.05.2017 | 22:52 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

I helga feiret jeg bursdagen min sammen med Emilie. Vi leide et lokale på øya og inviterte 60 stk for å feire det sammen med oss. Ble en vellykket kveld og jeg tenkte jeg kunne vise dere antrekket jeg hadde på. Det ble desverre en tidelig kveld på meg, men hørte at resten av folket koste seg i godt lag. Dårlig host si, men det ble desverre slik på lørdag. Litt mye alkohol konsumert på litt for kort tid var en dårlig ide, så vet jeg det til neste gang. Nå har jeg feiret bursdagen min, jeg har vært på polet, jeg har vært på byen..nå mangler jeg bare lappen så er jeg så godt som 18 som du kan få det. Såå, nå går jeg og gleder meg til å bli 20. Neida, joda.
Veske HER // Sko NELLY // Belte ZARA // Topp HER // Bukse HER 


 


2 kommentarer

Spring vibes.. or nah


24.04.2017 | 22:27 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Nå er kanskje den overskrifta her litt misledende, fordi akkurat nå er det langt ifra spring vibes. Det var det tidligere, i sånn ca 5 minutter..når jeg tok disse bildene. Men været er så forbanna opp og ned at man ikke vet hvordan man skal kle seg for å forlate huset. Idag har vi vært så heldig å få hele året på en dag. Regn, snø, sol og mye vind. Kjære Zevs, kan vi få sommer nå ? Om jeg ikke tar helt feil så skal det være han som er værguden. Du kan få styre på som du vil den uken her siden jeg reiser til Berlin imorgen, men lørdaskveld forventer jeg at det er strålende sol og blå himmel. Takk for meg :) Nå rakk jeg heldigvis løpe ut og knipse et par bilder, så dere får nøye dere med disse idag. Jeg skal nemlig bruke kvelden på å øve til tentamen og å pakke kofferten- siden jeg reiser imorgen. 


Bukse HER // Topp og øredubber BIKBOK // Sko NELLY // Clutch ACNE // Klokke DW 

 

// Noen sponset produkt
 


3 kommentarer

Ny favoritt i garderoben


30.03.2017 | 18:42 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

- NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF A GOOD OUTFIT ON A BAD DAY -

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Sko HER // Topp HER // Skinnbukse HER // Solbriller RAYBAN // Klokke HER 


Jeg kjører på med enda et antrekk jeg. Har jo fått så masse fint i det siste som jeg veldig gjerne vil vise dere, deriblandt denne toppen eller blusen, skjorta...vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Jeg er hvertfall, atter en gang sykt fornøyd. Jeg leser forskjellige blogger veldig periodevis, akkurat nå leser jeg og følger daglig med på Janni Deler. Og for dere som vet hvem hun er, så er dette en skikkelig Janni topp. Jeg er ei pyse skjønner dere, må liksom se det på andre bloggere før jeg tør å bruke ting jeg egentlig synes er kult selv. For tiden tar jeg mye inspirasjon fra henne og Kenza, som er min alltime favoritt blogger. Århhh, de er så kul!!!


12 kommentarer

Kardashian pants


28.03.2017 | 21:16 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

- Luresmilet - 

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Koden: SOFIELAXAA gir deg 15% avslag på hele kjøpet ditt hos Daniel Wellington.


Koden varer helt til 30.April, men tenkte å bare gi dere en liten påminnelse på det nå når jeg har på meg den fine, nye klokka mi. Dere burde absolutt sjekke ut den nye kolleksjonen deres altså, den er såå fin og så klassisk. 

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Bukse HER // Topp HER // Sko HER // Klokke HER // Solbriller HER // Ring CALVINKLEIN // Ørering ARTS&CRAFTS

Idag ble det en enda et antrekk, rett og slett fordi jeg mottok denne godbiten tidligere idag. Måtte bare vise dere med en gang, fordi denne har jeg sett på lenge. Bestillte buksa fra Shein og den endte opp med å bli enda kulere enn jeg hadde håpet på. Jeg fikk former gitt! Det er sykt altså, fordi jeg har seriøst ingen former på kroppen. Jeg er så imponert over Shein i det siste, føler jeg blir så sykt fornøyd med alt jeg mottar. Ja, jeg er så heldig å bli sponset- men det har jeg vært i flere år og jeg har aldri blitt betalt for å skrive positive ord om de, men det synes jeg de fortjener nå assa. Mye snålt på siden deres, men herlighet så mye kult de har der også.

// Noen sponset produkt


6 kommentarer

Work it, gurrrl


23.03.2017 | 17:18 | OUTFITS
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Sko HER // Bluse HER // Bukse BIKBOK // Ring CALVIN KLEIN & BIKBOK // Øreringer ARTS&CRAFTS
Wowow, her ser jeg faktisk ut som tidenes bitch. Jeg tar alltid uendelig mange bilder fordi jeg ikke er så veldig fotogen, men på disse bildene var smilet virkelig ikke on point..så da ble det disse da. Leke modell bilder ftw. Jeg er på moa at the moment og jobber for å tjene penger til klassetur, så derfor slenger jeg ut ei litta outfit til dere i mellomtiden. 
 


2 kommentarer

It`s time..


22.03.2017 | 21:26 | OUTFITS
Jakke HER // Topp JUNKYARD // Jeans HER // Belte BIKBOK // Solbriller HER 


Nå har jeg pakket bort parkasen og hengt opp alle vårjakker. Er kanskje ikke helt sommer her i Ålebyen, men gud så godt det var å komme seg til Oslo og få kjent på sola. Får krysse fingrene for at det ikke blir så alt for lenge til den titter frem her også. Jeg har hvertfall gledet meg lenge til å legge bort de feite jakkene og de gigantiske skjerfa, føler seg liksom ikke så veldig pen i sånne antrekk. Bestillte meg denne jakka for et par uker siden og jeg digger fasongen, men aller best fargen. Synes det er såå kult og bryte et antrekk med en skikkelig fresh farge og da er nok rød favoritten for tiden.
 


4 kommentarer

Jentetur`s up


16.03.2017 | 21:28 | OUTFITSJeans BIKBOK // Sko SKOPUNKTEN // Jakke HER // Genser HER // Belte GAMMELT


Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Det pissregner, jeg er trøtt og jeg reiser til Oslo grytidelig imorgen. Tror jeg bare må sove jeg, er jo digg og være opplagt til helga. Vet faktisk ikke om jeg har sagt dette tidligere på bloggen, men jeg skal på jentetur med mamma, søstrene mine og Sofi. Highasakite konsert, shopping, god mat og mys med familie og venner hele helga. Tenker jeg skal vlogge, så dere får jo se hvordan vi har det på video om ikke så alt for lenge. Jeg gleder meeeg, iiik. 
 


2 kommentarer

Floral


11.03.2017 | 18:13 | OUTFITSProcessed with VSCO with f2 preset

Sko HER // Genser HER // Belte BIKBOK // Klokke HER // Solbriller HER // Jeans GINATRICOT 

Processed with VSCO with f2 preset
Blir ute og farter hele dagen, så slengte meg på bakken utenfor huset og knipset et par antrekksbilder til dere før jeg dro. Her ser dere den nye genseren jeg snakket om i siste video, som jeg er helt forelsket i. Jeg blir så sykt overrasket av leveringene til Shein til tider, at denne herligheten her koster under 100lappen sjokker meg. Skal ikke legge skjul på at jeg liker merker selv, men tenk så mange dritkule plagg man kan få fra f.eks shein da..for 1000kr i forhold til et plagg med et merke på. Jeg har funnet ut en smart greie jeg..om jeg skal bruke mye penger på et plagg, da må jeg vite at det kan brukes over lengre tid. Men sånne plagg som dette, et plagg som kanskje, kanskje ikke går ut av moten neste uke..da legger jeg ikke mye i det. Kjøper heller flere kule gensere, som ikke svir i lommeboka om de ligger og ikke blir brukt i skapet. Trendplagg rett og slett..det er noe jeg IKKE er villig til å bruker mye penger på. 

 

// Noen sponset produkt


8 kommentarer

OOTD..not


03.03.2017 | 21:56 | OUTFITS

Jakke HER // Sko SKOPUNKTEN // Skinnhansker HESTRA  // Jeans BIKBOK 


Jeg vet, enda en outfit..kjedeliig. Jeg er bare lat akkurat nå, så tenkte jeg kunne poste noen bilder i arkivet og bare slippe å røre meg fra sofaen. Det må vel være lov en gang iblandt? Jeg har gjengen på russebilen på besøk nå, vi prøver å komme igang tidelig. Veldig tidelig tydeligvis, det er jo faktisk mer enn 1 år til vi er russ, men det er litt deilig å bare komme igang med planleggingen. Tenke bare oppdaterer dere, så snakkes vi mer imorgen. Da lover jeg og poste noe som ikke er en kjedelig outfit. 


3 kommentarer

#Revelista


28.02.2017 | 23:56 | OUTFITSBare en liten outfit fra dagen idag, i favoritt buksa, favoritt genseren, favoritt skoa og favoritt solbrillene. 

Genser HER // Sko SAMSØESAMSØE // Klokke HER // Solbriller & Bukse BIKBOK


Bruk koden SOFIELAXAA20 hos IvyRevel så får du 20% av på hele kjøpet.

Bruk koden SOFIELAXAA hos Daniel Wellington så får du 15% av hele kjøpet. 


// Noen sponset produkt


3 kommentarer

Springlike


23.02.2017 | 21:46 | OUTFITSTopp HER // Klokke HER // Sko HER // Bukse HER Jeg har så lyst å gå uten jakke ute, gleder meg uendelig til våren begynner å titte frem. Nå har været bare konstante humør svinger, i det ene øyeblikket titter solen frem, så begynner det plutselig å snøstorme. Norge i et nøtteskall det, men gud så deilig det er nå solen da faktisk velger å ta turen. Jeg trenger ikke sol for å være fornøyd heller, gleder meg bare til det er mulig å gå ut døra uten boblejakke og vintersko. Krysser fingrene for at sommeren kommer tidlig iår. 
 

// Noen sponset produkt


3 kommentarer

friyay


17.02.2017 | 17:50 | OUTFITS
Sove lenge, spise god frokost, god tid til stell og sminke- det liker vi. Våknet med verdens beste følelse, men det er vel en selvfølge når det er første dag i vinterferien. Nå har jeg vært på besøk med bestemor og senere skal jeg på sleepover med jentene i Showup, altså ungdomsbedrifta mi. Vi har egentlig lagt planer om å jobbe litt, men det blir nok mest kos kjenner jeg oss rett. 


Genser HER // Jakke HER // Jeans BIKBOK // Clutch ACNE // Klokke HER // Sko HER 

 


Mottok en pakke fra shein.com idag og jeg er kjempefornøyd med alt. Det er alltid noe som enten er for lite, for stort eller bare snålt- men denne gangen traff jeg faktisk på alt. Denne genseren ble fort en favoritt hos meg, ser for meg at den blir godt brukt fremover. Mye av det Shein selger inneholder akryl, så tror jeg skal gå til innkjøp av en nuppemaskin. Har en dårlig vane på å kaste ting som nupper..at jeg ikke har tenkt på dette tidligere altså. 

PS: Bruk koden SOFIELAXAA hos DW så får du 15% avslag på prisen ♥
 


8 kommentarer

V-day outfit


14.02.2017 | 20:49 | OUTFITSSko HER // Jakke HER // Skjorte HER // Jeans BIKBOK 


Idag skal jeg faktisk ut å spise middag og se film senere, så tenkte jeg kunne slenge ut dagens antrekk- så snakkes vi heller senere ikveld. Det er jo tross alt valentine idag, så må være lov å kose seg litt ekstra synes jeg. Kos dere med eller uten kjæreste ikveld folkens, det skal hvertfall jeg ♥ HAPPY VALENTINE BABES 
♥ ♥ ♥ 


3 kommentarer

Furry tuesday


31.01.2017 | 20:35 | OUTFITSNå er det alt for lenge siden sist jeg postet en antrekk, tror faktisk det er mange måneder siden sist. Husker når jeg startet denne bloggen " Sofiemote " hehe, så var jeg sikker på at jeg skulle legge ut antrekk flere ganger i uken, men neida. En ting jeg angrer på når det gjelder bloggen er bloggnavnet, var liksom greit når jeg var 13...men nå nermer jeg meg 18 og det er like flaut hver gang jeg skal si navnet på bloggen min. Er liksom ikke så veldig Sofie-MOTE å gå i mainstream klær som hele skolen også eier. 
Sko RM WILLIAMS // Jeans BIKBOK // Jakke HER // Topp BIKBOK // Solbriller BIKBOK

 

 


8 kommentarer

Heia bloggen


23.10.2016 | 22:21 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Jeg har vært opptatt hele helga og er supersliten nå, gleder meg til å legge hodet på puta om noen minutter. Men først ville jeg inn og oppdatere dere, jeg lever enda. Slenger med en liten outfit casual/ bad hair day outfit fra helga, så snakkes vi mer imorgen. 


Jeans BIKBOK // Sko RM WILLIAMS // Jakke HER // Solbriller HER // Topp HER // Sekk ??

// Noen sponset produkt

 


2 kommentarer

En liten lørdagsoutfit


24.09.2016 | 17:48 | OUTFITS
Processed with VSCO with tk preset
Processed with VSCO with tk preset

Processed with VSCO with tk preset
Processed with VSCO with tk preset

Sko HER // Jeans BIKBOK // Jakke HER // Belte ?? // Solbriller HER // Veske HER

Processed with VSCO with tk preset
 

 


7 kommentarer

Fav shirt


22.09.2016 | 18:40 | OUTFITS

Bukse HER // Sko SKOPUNKTEN // Topp HER // Klokke GUESS 


Bare en liten outfit på en kjedelig torsdag.
 


4 kommentarer

Ting forandrer seg


20.09.2016 | 21:22 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Sko HER // Jeans BIKBOK // Belte ?? // Topp HER // Smykke HER


Jeg synes det er så morsomt så fort ting forandrer seg. For et par måneder tilbake husker jeg at jeg snakket om hvor stygt jeg synes chokers og slengbukser var, men nå er det noe av det kuleste jeg vet om. Akkurat nå digger jeg faktisk trendene, liker spesielt høsten når det kommer til mote. Deilige gensere, kule tynnere jakker og sneakers. Det jeg gruer meg til er vinteren, hater når jeg må gå rundt i den feite boblejakka og enten fryse eller svette ihjæl. Det er faktisk ikke lenge til, så nå er det bare å utnytte seg med å bruke bombers, skinnjakker og fine sko i hytt og pine. Jeg nyyter det

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Hva er din favorittårstid når det kommer til klær? 
 


10 kommentarer

Sporty pink


18.09.2016 | 18:42 | OUTFITSBukse HER // Sko HER // Solbriller BIKBOK // Jakke HER // Topp BRANDY MELVILLE 

// Noen sponset produkt


7 kommentarer

tøffer sæ


15.08.2016 | 22:49 | OUTFITSNice pose? Jeg vet. Følte meg skikkelig kul...helt til jeg så bildene. Men her har dere hvertfall dagens antrekk, et veldig enkelt antrekk siden jeg ikke har gjort mye annet enn jobb og netflix. Jeg vet, jeg vet. livet mitt er sykt spennende, dere blir vel helt sjalu på livet mitt av å lese bloggen min, tenker det er mange der hjemme som kunne ønske de var meg nå. Jeg gjør jo så mye forskjellig hele tiden, sånn er livet som blogger.....he-he-he. Kunne ønske jeg var kul og gjorde nye ting hele tiden, men det er ikke helt meg. Jeg er liksom...lat, så det passer ikke livsstilen min og farte rundt 24/7.

SKO // JEANS // JAKKE // SKJORTE


ALLE klærne mine er bestillt på nett tilogmed, trenger ikke løfte rumpa en gang jeg.


4 kommentarer

Det enkle er ofte det beste


02.08.2016 | 21:25 | OUTFITSVeldig enkelt, men kanskje litteranne kjedelig- akkurat sånn jeg liker det. Som sagt var det som julaften å komme hjem etter ferien, og dette var noen av skattene jeg mottok. Toppen finner du HER, Skoene fra Samsøe Samsøe HER, Jakke HER, Bukse og solbriller fra BikBok, Ring fra CK. Skoene har jeg ønsket meg evig lenge, og endelig er de mine. Har sett de overalt i Oslo og på favorittbutikken i Ålesund, har vel siklet over de i snart et halvår- så det var høyst påtide. Jeg lover, disse skal jeg klare å holde hvite i mer enn 2 dager.

 

Processed with VSCO with s1 preset Processed with VSCO with a5 preset


 


11 kommentarer

Smil


27.07.2016 | 22:20 | OUTFITSJeg gjør ingenting jeg, så tenkte å poste dagens kjedelig outfit bare for å oppdatere dere. 
Jakke fra Zara, en av innkjøpene fra Spaniaturen! Loveit. 


 


12 kommentarer

Ei litta outfit


30.06.2016 | 17:20 | OUTFITS
Processed with VSCO with m2 preset

Jumpsuit HER // Birkenstock HER // Solbriller BIKBOK


7 kommentarer

Fredagsoutfiten


24.06.2016 | 20:18 | OUTFITSIdag er jeg sliten. Har ikke gjort noe spesiellt, bare veldig mye småputt. Var en tur nedi byen for å sjekke ut scena på rådhuset, sett mye på youtube og vært ute på "shopping" på douglas OG meny. Har fått en greie for neglelakk og utstyr, så brukte en 1000lapp på helt unødvendige ting jeg egentlig aldri kommer til å bruke. Neida, joda. Kan vise dere i eget innlegg iløpet av morgendagen, eventuelt lage innkjøpsvideo om dere vil? Etterpå dro vi på meny for å kjøpe inn godis til kvelden, så nå er planen rett og slett bare å lime oss fast i sofaen og ha en skikkelig kos fredagskveld. Burde vel egentlig løfte rumpa og gå ned for å se vglista, men har virkelig ikke energi til det akkurat nå. Orker ingenting egentlig, så sånn ble det idag. 


Skinnjakke og topp BIKBOK // Sko RM WILLIAMS // Bukse 5UNITS


Hva gjør dere denne fine fredagskvelden?
 


6 kommentarer

Fargerik sommer


21.06.2016 | 22:16 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Her har dere antrekket jeg brukte tidligere idag. Denne sommeren blir jeg fargerik. Har kjøpt meg masse nytt med spreke farger og jeg digger det, ingen bedre tidspunkt til det enn nå vel. Føler jeg går så kjedelig å svart året rundt, men det skal jeg skjerpe. Har fått en greie for både farger i sett og denim, så blir mye av det fremover - men skal innrømme jeg ikke er veldig god på tilbehør. Synes det er så vanskelig å vite hva man skal bruke til liksom, både når det gjelder sko og jakker. Finner nok ut av det, får plante meg forran pinterest noen timer for inspirasjon og tips.

Dette søte settet finner du HER. Jeg har det i strl: L
 


4 kommentarer

Sover bort livet mitt


09.06.2016 | 21:07 | OUTFITS

Jeg vet at jeg er i den alderen hvor du skal være litt trøtt, at ting ikke skal være helt på plass enda. Men jeg sover HELE tiden, er det normalt? Jeg kan legge meg klokken 23 på kvelden, for å så sovne på skolen og det første jeg gjør når jeg kommer hjem er at jeg slukner der også. Det er jo ikke morro å sove bort hele dagene, føler jeg kaster bort livet mitt men samtidig klarer jeg ikke gjøre noe med det. Jeg vet, spis sunt, tren og legg meg tidelig- men det hjelper ikke, har hvertfall ikke hjulpet meg hittil. Jeg sover HELE tiden jeg, bokstavlig talt. Dere har kanskje merket at bloggen har blitt småelig glemt i det siste? Jepp, det er fordi jeg sover. 


Gjespet tilogmed på bildet her^ jøss. Settet jeg har på finner du HER
 

 


7 kommentarer

Zunday


05.06.2016 | 15:02 | OUTFITSTenkte bare svippe innom og si god morgen. God morgen for meg hvertfall, vet ikke hvordan døgnrytmen er med dere- men jeg kan ikke skryte av den for tiden...eller noen gang egentlig. Ville egentlig bare innom å vise dere et kjempesøtt antrekk jeg mottok i posten forleden, passet meg perfekt siden jeg elsker matchende sett om sommeren. Dette var jo ganske nøytralt også, så kan godt brukes til andre underdeler og overdeler for den saks skyld. Har bestillt mange maange søte sett fra Shein som jeg gleder meg til å vise dere på bloggen senere. Tenkte å bare svare med en gang at jeg har det i LARGE- siden jeg alltid får uendelig med spørsmål om dette etter jeg har lagt ut noe fra Shein eller Romwe. Nå skal jeg sluke i meg frokost, så vi snakkes senere! Det søte settet jeg har på finner du HER


6 kommentarer

Jumsuiting it


25.05.2016 | 19:36 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Sko ADDIDAS // Jumsuit HER  // Topp BIKBOK
 


9 kommentarer

lørdag feels


21.05.2016 | 14:25 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Dagens gjøremål:  Outfit til bloggen 

Våkne opp uten vekkerklokke, spise en god og lang frokost med Family Guy på skjermen, vandre rundt i dyna alt for lenge og ikke ha noen planer før sent på kvelden eller ikke i det hele tatt= ja takk. Er litt sint for at vi bare har en lørdag i uken. Søndager er også digg, men da kommer liksom den såkalte mandagen dagen etter og ødelegger alt. Idag vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre, men det er egentlig veldig veldig digg- for en gangs skyld kan jeg slappe av uten mas fra noen kanter. Kjøpe meg en superchips og en pepsimax og bare chillern helt med en god film, blir ikke bedre enn det. Uff, må prøve og fikse meg en kjæreste snart- gjør bare sånne ting man egentlig skal gjøre med kjæresten for tiden. 


Kjolen min finner dere forresten HER!

PS: Har konkurranse på bloggen om å vinne et gavekort fra SHEIN, trykk HER for mer info.

 

 


5 kommentarer

Klar for sommeren


20.05.2016 | 20:28 | OUTFITSProcessed with VSCO with a5 preset

Jeg er så klar for sommer jeg, dere aner ikke. Is, bading, søte sommerkjoler og scooter i bikini. Jeg sitter og skal bestille meg litt sommerkjoler nå, kjenner jeg blir ordentlig gira. Det er jo faktisk snart juni, tenk på det. Føler tiden har gått sykt fort, snart reiser jeg til Barcelona og deretter Steigen for å kose meg i ny jacuzzien. Har faktisk ikke så veldig mange avtaler som jeg har brukt å ha om sommeren, men det er litt deilig å kunne slappe av og nyte sommeren med vennene hjemme også, kanskje ta meg en tur til Oslo- men ingen stress liksom. Noen andre som er klar for sommer eller?


Sko fra Addidas // Shorts, topp og jakke fra SHEIN // Solbriller fra Junkyard ( RayBan ) 


KONKURRANSE 

Har forresten en konkurranse hos SHEIN hvor du kan vinne 100$ og bruke på nettsiden deres. Husk at det er MYE der, alt er så fint og rimelig. Beste siden å kjøpe fine sommerklær og ytterjakker spør du meg. Det du må gjøre er:

1. Registrere deg hos Shein HER

2. Kommentere når det er gjort og legge igjen mail i kommentarfeltet.

Har du allerede registrert deg tidligere, så trenger du bare kommentere- så velger jeg en vinner iløpet av neste uke.

 


309 kommentarer

Army bomber


03.05.2016 | 22:53 | OUTFITSProcessed with VSCO with p5 preset
Nå har jeg fått tørket av meg det meste av tusjen og kom meg ut for å ta en aldri så liten outfit...igjen, som om dere ikke er lei av det liksom! Elsker at det er vær for å gå i bombers, skinn og denimjakker, ingen andre plagg jeg trives bedre i enn de. Har bombers i både grønn, hvit, burgunder og svart og det skal stribrukes i alle farger fremover. Gleder meg til å begynner med shorts og skjørt, DA kan jeg offisiellt erklære meg selv lykkelig. Hørte faktisk at det var meldt 20grader denne helga...i Oslo. Vi i møre får krysse fingrene for at det blir litt blå himmel her også, har jo tross alt lang helg og verdens beste mulighet for grillkvelder og bading (?)  eller er det kanskje litt for opptimistisk? Det er jo faktisk mai allerede, alt er mulig.
Sko ADDIDAS // Jeans HER // Topp BIKBOK // Klokke DW // Ring CK // Solbriller HER // Bomberjakke CHOIES
 


4 kommentarer

4 favoritter, 1 antrekk


29.04.2016 | 20:46 | OUTFITS
Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset

Buksa HER // Jakke HER // Solbriller HER // Sko fra RM WILLIAMS 


Jeg tenkte egentlig at det var på tide å vente litt med outfits nå, er jo bare det dere har fått i det siste. Men hadde på meg alt jeg har av favoritter, så tenkte det var greit idag. Jakka og buksa jeg har på er verdens deiligste og meget godt brukt siste halvåret. Solbrillene har jeg hatt før, ble såå lei meg når jeg mistet de- endelig har jeg de igjen, og jeg gleder meg til å bruke de HVER dag i sommer. Sist men ikke minst, de nye RM williams skoene mine. Jeg har ønsket meg disse alt for lenge. Ganske dyre sko, men absolutt verdt det når de ser like kul ut om 10år, en god invistering er vel det man kaller det. Trenger ikke nye boots på leenge jeg nå, wii


3 kommentarer

Summer Vibezzz


28.04.2016 | 00:13 | OUTFITSSkjørt JUNKYARD // Topp HER // Sko HER // Ring CK // Klokke DW


4 kommentarer

Mandagens antrekk


25.04.2016 | 19:23 | OUTFITS

Skjorte ZARA // Bukse BIKBOK // Sko ADDIDAS // Klokke GUESS // Skinnjakke SHEIN // Solbriller RAYBAN
 


14 kommentarer

Junkyard ftw


11.04.2016 | 20:52 | OUTFITSOkei folkens, dere er kanskje ikke så gira som jeg er, men Junkyard har fått inn nye merker som f.eks samsøe samsøe. Samsøe er topp3 på mine favorittmerker, så ble selvføgelig supergira når jeg fant ut at Junkyard ( som er en av mine sponsorer ) hadde tatt det inn og jeg gleder meg stort til å bestille hjem mye spennende fremover. Jeg har ikke fått beskjed om å skrive dette, noe dere kanskje tror- men den nettsiden blir faktisk bare bedre og bedre, det tror jeg de fleste av dere kan skrive under på. Føler de har hatt inne så mye fint i det siste, husker i starten var det mer en typ "skateside" men det er det absolutt ikke nå. Finnes noe for hver eneste smak, spesiellt nå!!! YEY, dere burde sjekke ut så mye fint de har inne nåALT FRA JUNKYARD FAKTISK, helt uplanlagt- seriøst liksom.
 


8 kommentarer

Enda et overfladisk innlegg


06.04.2016 | 22:30 | OUTFITS

Topp HER // Jakke HER // Sko HER // Skinnbukse BikBok // Klokke DW 


Antrekk igjen, jepp. Jeg kunne ønske hverdagen min inneholdt noe mer spennende enn bioteknologi og mattepugging, kunne virkelig ønske jeg hadde noe kult å dele med dere hver eneste dag. Hadde jeg hatt supersterke meninger om politikk eller pelsindustrien, hadde jeg hatt kjæreste eller barn, hadde jeg i det heletatt gjort noe som helst annet så kunne kanskje bloggen blitt litt spennende. Jeg er ei snart 17år gammel jente som ikke egentlig fokuserer på noe annet enn å komme meg gjennom videregående, med en veldig normal hverdag og ingenting spennende å meddele- atter en gang. Jeg er så lei av å skrive om skole og om været, men jeg er også lei av å skrive om overfladiske ting, inkludert antrekk. Men hva skal man gjøre? Tusentakk til dere som fortsetter å klikke dere inn på bloggen min hver eneste dag, jeg skal hvertfall prøve så lenge dere fortsatt er interessert i det. Kom gjerne med tips på hva dere liker å lese om, det kunne jeg trengt akkurat nå. Har ei såkallt tørkeperiode jeg må komme meg ut av!


12 kommentarer

Next up: Oslo


01.04.2016 | 20:19 | OUTFITSNå er det faktisk lenge siden jeg har vært i Oslo, ikke siden i starten av Desember faktisk. Gleder meg skikkelig og jeg har bestemt meg for å vlogge meg gjennom lørdagen, så dere får se hva vi driver med. Må egentlig bare løpe nå, står klar med veska over skuldra og er ready to go. Vi snakkes senere ikveld eller imorgen tidelig, dere må ha en god helg søtiser ♥ Jeans fra BikBok // Sko Nike // Veske fra Michael Kors // Topp HER 

 


 


10 kommentarer

OutfitOfTheDay


31.03.2016 | 18:41 | OUTFITSJeg hadde blitt superglad om dere ville hjulpet meg med en liten ting. Vi ( GESS ) har meldt oss på The stream og hadde blitt evig takknemlig om dere vil streame sangen våres. Tusentakk på forhånd til alle som er så søt å hjelpe oss, men husk at den må streames i 40sekunder for å telle. Kan streames flere ganger om noen føler seg litt ekstra snill idag ♥ STREAM HERProcessed with VSCO with f2 preset

Blazer HER // Jeans Carlings // Sko Skopunkten // Topp BikBok // Klokke Guess // Solbriller RayBan
 


7 kommentarer

Denim spring


18.03.2016 | 20:57 | OUTFITSProcessed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Sko NIKE // Jakke JUNKYARD // Kjole HER // Solbriller RAYBAN // Klokke DANIEL WELLINGTON

Enda en outfit? Really Sofie..Jeg hadde superdårlig tid etter skolen idag og kreativiteten min er rett og slett på bunn. Det er jaggu påskeferie, det gikk fort- føler det var vinterferie igår liksom. Jeg er hvertfall på vei til Bodø nå og skal tilbringe hele ferien med nermeste familie og det er ingenting jeg heller vil. Har savnet hytta, så gleder meg til å komme frem til Steigen og gå i skikkelig feriemodus. Krysser fingrene for at sola titter frem et par ganger, så kanskje jeg kan være litt produktiv også, vi får se.

Skal dere noe gøy i ferien?
 


10 kommentarer

Strålesund


16.03.2016 | 21:25 | OUTFITS

Processed with VSCOcam with p5 preset

Jakke HER // Skjorte fra BikBok // Klokke fra GUESS // Solbriller fra RayBan HER // Sko fra Skopunkten


Jeg kan ikke gjøre annet enn å knipse noen bilder ute i dette været, endelig har solen bestemt seg for å titte frem. Så banker vi hardt i bordet sånn det ikke begynner å snø inatt, er ikke det kjempetypisk? Idag la jeg faktisk skjerfet igjen hjemme, det er lenge siden det. I friminuttene satt vi ute og koste oss i sola, jeg har tilogmed gått med korte sokker UTEN og fryse. JIPPI, favorittårstiden er på god veg og det merkes. Nå må jeg ikke bli alt for gira, fordi sånne gleder snur fort her i landet..men dagen idag har hvertfall vært fantastisk og 90% av det har med været å gjøre- tenk at det faktisk har så mye å si. Ikke rart alle elsker sommer.
 


7 kommentarer

Blair Waldorf wannabe


15.03.2016 | 20:55 | OUTFITSJakke HER // Sko fra Skopunkten // Jeans fra BikBok // Klokke fra DW // Topp fra Junkyard 


Gjett om jeg jublet da jeg mottok denne jakka. Gossip Girl fan nr1 ble kjempeglad for å få noe som i det heletatt minnet om Blair Waldorf, mitt store idol, neida, joda. Mitt kjærlighetsliv skal være som Chuck og Blair`s, bare vent å se. Jeg ser faktisk aldri ferdig serier, blir alt for utålmodig- men Gossip Girl kom jeg meg gjennom, skikkelig koselig jenteserie. Er på tide å finne seg en ny serie nå, ikke en spennende serie- men en sånn koseserie som får meg til å gråte, le og ligge våken alt for lenge og fucke til døgnrytma mi. 


Processed with VSCOcam with f2 preset

Har dere tips til noen gode serier?


25 kommentarer

fashionable one-piece


13.03.2016 | 21:27 | OUTFITSPlanen var jo egentlig ikke et antrekk idag også, men filmen jeg har redigert ferdig vil nemlig ikke laste seg opp til youtube. Videoen kommer iløpet av kvelden eller imorgen tidelig- krysser fingrene for at det skal ordne seg snart. Tenkte jeg kunne vise dere den alt for deilige "one-piecen" min, det er Madeleine Pedersen som har et samarbeid med Junkyard XX-XY som har designet denne. Man har jo egentlig lyst å strolle rundt med joggisen hver eneste dag, men det er kanskje litt kjedelig i lenda. Da er denne veldig grei, minst like deilig og 1000 ganger så fin. Dette plagget blir nok godt brukt fremover, I LOVE IT

Processed with VSCOcam with p5 preset
Processed with VSCOcam with p5 preset

Dere finner den HER  // Solbriller fra BikBok

(sponset klær)


9 kommentarer

Saturday night fav


12.03.2016 | 15:35 | OUTFITS- Forhåndspublisert innlegg -

Idag er jeg som sagt i Trondheim, så tenkte jeg bare skulle slenge inn en liten outfit i mellomtiden. Denne kjolen finner dere HER! Jeg elsker den- turtleneck, langer armer og split på magen, for min del blir det ikke bedre. Jeg har store planer om å skrolle meg gjennom hele siden deres, krysser fingrene for at den finnes i flere farger, den endte akkurat opp på min topp 10 favoritter.
Var den ikke fin vel? 

 

 


8 kommentarer

Heia bloggen


29.02.2016 | 18:52 | OUTFITS


 


Sko fra Skopunkten // Skjorte fra Bikbok // Jakke fra Junkyard // Solbriller fra Rayban ( junkyard ) 


Assa, nå var det virkelig på tide med en oppdatering her. Bloggen har blitt veldig sisteprioritert siste dagene, men dere har fått fulgt med på hverdagen min gjennom vlog på youtube om dere vil det uansett så. Siste uken har flydd forbi og det suger mildt sagt å være tilbake på skolebenken. Nora og Marte reiste hjem igår og Eilin reiser imorgen, så fra og med onsdag er det offisiellt tilbake til den kjedelige hverdagen. Er heldigvis bare 3 uker til påskeferie og da reiser jeg til Bodø/ Steigen for å tilbringe hele ferien med familien igjen. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal si, bruker opp alt jeg kan fortelle med å vise dere alt på vlogs..forresten, hva synes dere om vloggene hittil? Er det noe jeg kan gjøre bedre. Alle tilbakemeldinger blir veldig fint tatt imot, litt konstruktiv kritikk trenger man alltids. Husk at kommentarer og tomler opp på youtube er også det som motiverer til å fortsette med det også, hoho..
 


9 kommentarer

All black, errting black


15.02.2016 | 21:01 | OUTFITSProcessed with VSCOcam with p5 preset
Processed with VSCOcam with p5 preset
Bukse HER // Jakke HER // Sko ? // Solbriller HER // Øredubber fra Marc Jacobs 
9 kommentarer

Grå klær til grått vær


09.02.2016 | 21:09 | OUTFITSSkjørt HER // Jakke HER // Sko HER // Klokke HER


Så sykt lenge siden jeg bare har lagt ut outfit, hele bloggen min bestod av outfits all the time for ikke så lenge siden. Jeg har liksom gått lei av det når andre poster sånne innlegg hele tiden, hva synes dere? Skal jeg fortsette med masse antrekk, eller kjøre på med kjedelige hverdagsinnlegg isteden? Det er uansett ikke så mye å skrive om, som dere ser er det regnvær og dagene føles så alt for lang ut for tiden. Føler vi er på sånn midtstadie, etter vinteren og bare venter på at sommeren skal komme med fineværet. 


17 kommentarer

Eat, sleep, school, repeat


21.01.2016 | 16:18 | OUTFITS
Assa, dere aner faktisk ikke hvor vanskelig det er å blogge når livet ditt består av; eat, sleep, school, repeat. Jeg måtte stå på bussen her en dag og holdt på å tryne når bussen stoppet! Det er kanskje det mest spennende som har skjedd meg på lenge, så da forstår dere kanskje problemet mitt litt bedre. Hm, hm, hmm, hva skal man si..jeg fikk igjen litt karakterer fra før jul da, kan fortelle dere om hvor stolt jeg er av meg selv:) Jeg ble faktisk ganske sjokkert, var spesielt spent på mattekarakteren min, men sier meg veldig fornøyd med en god 5er. Janteloven...hva er det? Jeg er drit fornøyd! Good job Sof. Ellers har jeg ingenting kult å meddele, så dere får en unblogged outfit i samme sleng, ha en fin torsdag videre da folkens:)

Processed with VSCOcam with p5 preset

Jakke HER // Skjørt HER // Skjorte HER

≈≈≈≈

 


10 kommentarer

hverdagssyssel


12.01.2016 | 21:52 | OUTFITS

Jakke HER // Klokke fra DW

Lite som skjer for tiden, så tenkte jeg kunne vise dere den nye favorittkåpa mi. Jeg har lenge lett etter ei jakke som passer til hverdag, men som jeg også kan bruke til kjole og litt med dressed up outfits. Jeg trodde faktisk ikke jeg var fan av lange kåper eller med knytting, men jeg digget denne og synes kvaliteten på den er sykt digg. Den er jo kjempebillig, så verdt hver eneste krone!! Elsker shein, spesiellt når jeg finner sånne kupp som dette. Jeg har faktisk ingenting spennende å meddele, jeg er tilbake på skole og den veldig kjedelige hverdagen min, så dette blir liksom det eneste jeg har på hjertet idag. Eller jo...jeg har jobbet med tentamen i entrepenørskap som vi har imorgen i hele dag, kjenner det er litt nerver innvolvert nå. Det blir faktisk min første skikkelige test på videregående, så krysser fingrene på at det går bra. Jeg er sånn som blir motivert over gode karakterer, så om jeg ikke er fornøyd mister jeg alt som heter motivasjon desverre..så litt spent er jeg. Lurer på hvordan jeg gjør det på videregående, om det er veldig mye vanseligere enn ungdomsskolen eller om jeg kan klare meg like godt som før..det gjenstår og se, kan oppdatere dere når jeg får resultatet. Noen som vet ca hvordan det er i forhold til ungdomsskolen? 16 kommentarer

Lapel Coat saturday


09.01.2016 | 18:17 | OUTFITS


Kjole HER // Jakke HER  // Sko ?? // Veske fra Michael Kors // Klokke fra Guess

Hva synes dere om antrekket?


20 kommentarer

Army bomber


05.01.2016 | 10:01 | OUTFITS


Bomber HER  // Bukse & Topp fra BikBok // Sko fra Nike // Klokke HER 


Jeg er en skikkelig bomber jente, skapet mitt er faktisk stappfullt med disse type jakkene. Jeg vet ikke helt hva det er, men liker veldig godt fasongen på de! Liker så godt at de ikke er for lang, fordi lange jakker er ikke helt meg har jeg funnet ut. Må liksom vise rumpa, for om jakka er for langt ned ser jeg ut som en formløs potet. Denne grønne er nok en av favorittene for tiden, er litt smålei av de helt svarte, kjedelige. Det er ikke dagens antrekk, hadde det på 1 januar- men fikk så mange spørsmål om jakka mi så tenkte det var like greit å poste det på bloggen også. Så det ble jaggu et innlegg tidelig på dagen også idag, tjohei det er sjeldentHvilke type jakker kler du / Liker du best?

 

 


11 kommentarer

Fav jeans


28.12.2015 | 19:09 | OUTFITS


Jeans HER // Jakke HER // Topp fra BikBok // Sko HER // Klokke HER 

Husk at du fortsatt har mulighet til å bruke koden: SOFIEMOTE hos Daniel Wellington og få 15% avslag på prisen. 


11 kommentarer

Kanye made me wear it


15.12.2015 | 18:24 | OUTFITS
En liten julegave til seg selv er vel innafor? denne har jeg ønsket meg lenge også, selv om det ikke er veldig typisk Sofie å gå i. Jeg har lyst å variere stilen min mer enn det jeg gjør for tiden, synes jeg har blitt så kjedelig. Denne med en kul skinnjakke og noen svarte boots hadde vært dødskult, gleder meg til å bruke det. Jeg er litt mer classy i stilen, eller enkel kan jeg kalle det- men er på tide og utfordre stilen min litt. Den er ikke veldig spesiell, men noe helt annet enn det jeg vanligvis går i. De har også flere varianter, med WANG osv på ryggen, men siden jeg personlig digger Kanye ble det denne. Ser den litt corny ut kanskje? den er rå irl. 

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

Tskjorta finner du HER 


8 kommentarer

On the road again


01.12.2015 | 15:52 | OUTFITSDet har vært mye små reising på meg i det siste, men det trives jeg veldig godt med. Jeg reiser altså til Oslo ikveld, blir der til torsdag og reiser videre til Bodø og blir der til søndag OGSÅÅ tilbake til Oslo igjen for å få med meg releasekonserten til The main level. Jeg er så heldig å ha blitt invitert på intimkonsert med The main level også, da får vi høre noen av sangene deres og være litt sammen med guttene. Intimkonserten er imorgen, så da reiser jeg ned så jeg får bli med på det. De guttene er jo kjempeflink, så gleder meg veldig til å høre de synge og til å møte de selvfølgelig. Har troa på at dette blir noen fine dager framover, lover at jeg skal oppdatere dere hver eneste dag. Har Eilin sammen med meg hele uken, så da regner jeg med det blir en ubloggedvideo også om ikke så lenge. 

Jakke HER // Sko Converse // Jeans HER // Topp Acne // Ring Calvin Klein // Klokke Paul Hewitt


Noen andre som skal på releasekonserten til The main level? 

 


7 kommentarer

Smalltalk


25.11.2015 | 19:52 | OUTFITSJakke HER // Genser HER // Jeans fra BikBok // Klokke fra Paul Hewitt // Clutch fra Acne // Toms Sko


Idag har jeg sendt resten av alt som skal sendes fra salgsbloggen, bare sånn dere vet det. Har fått veldig mange meldinger fra folk som har bestillt, men betalingen blir desverre ikke registrert hos meg før 7 dager etter dere har betalt- og når jeg mottar den sender jeg pakken med en gang. Jeg håper hvertfall alle har fått det de skal om kort tid, ellers får dere bare kontakte meg så får jeg se hva jeg kan gjøre..men nå vet dere hverfall at alt er sendt og på vei. Så håper jeg dere blir fornøyd med det dere har bestillt ♥ 


Endelig fant jeg en hvit skinnjakke jeg likte..for kaldt tenker du kanskje, du lever bare en gang..tenker jeg. Okeida, det ble kanskje litt kaldt idag, men jeg er dødsfornøyd og da vil jeg bruke plagget. Tok scooteren for å sende siste pakken og når jeg hadde kommet halvveis til butikken haglet det så mye at det gjorde fysisk vondt!! Jeg klarte faktisk ikke kjøre tilbake, så valgte å sitte å vente til det var over. Nå er jeg vel tilbake på rommet mitt og har ingen planer om å forlate huset igjen, det skal fyres i peisen, på med joggisen, så blir det vel et par episoder eller 10 med Gossip Girl. Hva gjør dere på denne regnfulle onsdagen?


7 kommentarer

23.11


23.11.2015 | 22:28 | OUTFITS

Skjørt HER // Sko HER // Klokke fra Paul Hewitt // Topp HER PS: Jeg har en konkurranse på instagram nå: @sofielaxaa - Hvor du kan bli med meg på konserten til The mail level som er i Oslo 6 desember. Håper mange av dere melder dere på, gleder meg til å ta med meg en av dere ♥


15 kommentarer

Dagens antrekk


17.11.2015 | 19:33 | OUTFITS

Bukse og Jakke fra Bikbok // Skjorte fra Acne // Ring fra Mestergull


15 kommentarer

c u l8r


16.11.2015 | 06:30 | OUTFITSDa var mine businesser i Oslo overstått og jeg er på vei til hjemstaden for å fortsette med min veldig kjedelige hverdag. Jeg har atter en gang storkost meg i Oslo, begynner å føle meg veldig hjemme her nå og gleder meg fortsatt like mye til etter videregående og til når jeg kan kalle Oslo for min hjemby. Jeg har muligheten til å flytte til Oslo nå om jeg vil, men er langt ifra klar til å reise fra mamma og pappa- litt for familiekjær til å forlate familien i så tidlig alder. Liker det egentlig veldig godt sånn som det er nå, å få reise til Oslo 2 ganger i mnd i en alder av 16 er absolutt ikke verst, det eneste som er positivt med at Eilin bor så langt unna. Neste gang jeg skal ut å reise blir i starten av desember, da er det Bodø som står for tur. Marte, Hans Kristian og Nora skal feire jul med familien til Hans i år, så da blir det dit en tur så det ikke blir så alt for store mellomrom fra vi ser de. Så gøy å ha mye å se frem til, wiiDenne lekre pelsen finner du HER // Panneband fra H&M // Klokke fra Paul Hewitt // Ring fra Mestergull 

 


15 kommentarer

Saturday stroll


14.11.2015 | 17:41 | OUTFITSIdag har jeg vært og fikset vippene mine igjen! Det er såå deilig når jeg refiller, føler meg plutselig 10 ganger så fresh. Etter det var jeg og Eilin egentlig bare rundt om i byen å tittet, peket ut hva vi ønsker oss til jul og bare sett på livet. Det er helt stappfullt i gatene her i Oslo, elsker når det er mye liv rundt meg- ingenting og ingen plass er kjedelig her. Var innom Egertorget og siklet på sånn ca alt de selger, jeg elsker å titte i butikker på denne tiden av året. De har så mye fint, spesiellt av strikk, skjerf, jakker og sko..æh alt, jeg vil ha alt. Har hvertfall kommet godt igang med ønskelista, er vel på ark nr 2 nå..heh.


Veske fra Michael Kors // Sko HER // Bukse HER // Jakke fra Stutterheim

 

 


14 kommentarer

Gårsdagens antrekk


05.11.2015 | 20:43 | OUTFITS
13 kommentarer

Army green autumn


29.10.2015 | 17:01 | OUTFITSHvert eneste år føler jeg butikkene blir proppet full av armygrønne klær, iår var intet unntak. Armygrønt og burgunder dukker jo opp år på år, det passer meg egentlig veldig fint siden jeg personlig digger begge fargene. Ifjor tenkte jeg at om jeg skulle kjøpe jakker så måtte det være i nøytrale farger, men nå var det påtide å kjøpe noe med litt farge i seg. Jeg har enda ikke funnet ut hvilken ytterjakke jeg har lyst på, men høstjakker har jeg plenty av, blandt annet denne favoritten: Det er jo mye lettere å kjøpe haugevis av høst og vårjakker, det kan man liksom bruke året rundt og prisene er som oftes veldig grei. Det er liksom den helsikkes vinterjakka som koster lommeboka, den skal du liksom holde varmen i også.. da er jo det greit å ha noe med god kvalitet. Har dere noen tips til fine vinterjakker iår? IKKE Canada Goose eller PJS. Påtide å prøve noe nytt nå!


- Veske fra Michael Kors // Sko HER // Jakke HER // Pels fra Dale // Topp fra Acne // Jeans fra BikBok  // Solbriller fra RayBan -

 

 


15 kommentarer

Oslo outfit


25.10.2015 | 21:55 | OUTFITS
- Sko fra Primeboots // Jakke HER // Kjole HER // Veske fra Michael Kors -

Hva synes dere?


14 kommentarer

FAvorite fur


13.10.2015 | 20:33 | OUTFITSPelsen finner dere HER. En ting jeg har forelsket meg i er pels nå til høsten, kommer til å stribruke det fremover. Både det og skinnbukse er helt klart favoritter, jeg elsker denne tiden på året. Den perioden hvor man kan bruke tynne ytterjakker og deilige antrekk. Jeg liker ikke sommeren hvor vi må gå rundt i miniskjørt og singletter, men heller ikke vinteren hvor man må gjemme seg bort i store boblejakker. Høsten er helt klart best og jeg skal nyte denne tiden! 

Hva er deres favoritt tid på året når det gjelder klær?

 


20 kommentarer

jævla tenåring


05.10.2015 | 19:29 | OUTFITSAlle går vel gjennom denne perioden av livet sitt, hvor du sover bort alle fridagene dine og har ingen energi til å gjøre noe som helst. Alle søstrene mine har vært der, men jeg var sikker på at jeg skulle klare å unngå det. Jeg har altid vært en energibombe, men det har endret seg- tenårene traff meg hardt. Jeg sover etter skolen, på skolen- egentlig overalt. Jeg orker ingenting, jeg foretrekker å ligge på sofaen hele dagen og gjøre nada. Jeg trenger jo egentlig ikke bevege meg for å finne ut hva som skjer heller, jeg kan bare sjekke sosiale medier så er jeg oppdatert. Det er så kjipt at dette har blitt hverdagen våres, at ting ikke er som de var i gode "gamle" dager. 

Jeg klarte heldigvis å kravle meg opp av senga og knipse noen bilder til dere. Tror det er på tide å finne seg en hobby eller fritidsaktivitet som ikke inneholder og sitte på dataen i mange timer- det kan ikke være godt for meg. Jeg er faktisk, av de jeg kjenner- den som sitter minst på telefon og data. Jeg er bare på dataen når jeg skal blogge og jeg sjekker telefonen en gang i ny og ne for å svare folk på facebook osv..med mindre jeg har blitt hektet på et spill, da kan jeg sitte i timesvis. Kjenner jeg gleder meg til tenårene er over, til jeg er i ordentlig jobb og til jeg klarer å gå en dag uten og powernappe for å fungere. 

- Jeans fra Junkyard // Topp fra BikBok // Sko og jakke fra Shein -

Kan noen fortelle meg hvor gammel jeg må bli for at dette skal skje? Gleder meg, fordi jeg er faktisk sliten av og være slapp hele tiden.  

 


13 kommentarer

En grå dag


01.10.2015 | 21:03 | OUTFITSDagen idag har gått til en herlig far-datter tur på søppelfyllinga, ellers har jeg lagt rett ut i senga og sett i taket- pangstart på ferien med andre ord. Ouff det blir mye syting når det gjelder skole, men herregUUd så deilig det skal bli med noen dager fri. Jeg reiser til Steigen på tirsdag og da er planen min å gjøre NADA, jeg skal bare pakke med meg joggiser og spise meg skikkelig tjukk på godteri. Jeg har faktisk vært ekstremt flink å ikke spise usunt på lenge, så nå skal jeg bare slå meg løs og shoppe inn godteri til ferien. Før den tid har jeg vel egentlig bare planer om å henge med jentene, så skal jeg faktisk prøve å få gjort litt lekser- prøve å komme på riktig spor igjen, selv om jeg vet selv at jeg ikke kommer til å røre en eneste bok iløpet av ferien. 

- Skinnbukse fra BikBok // Jakke fra Shein // Solbriller fra Frank Walton // Strikk fra BikBok // Sko HER  -
Hva skal dere i høstferien?

 

 


7 kommentarer

La oss få det avklart


21.09.2015 | 20:05 | OUTFITSOg ha så mange lesere på bloggen og så mange følgere på andre sosiale medier gjør at det kommer noen goder med. Jeg er så heldig at jeg blir sponset med både klær, sminke og andre produkter. Jeg vet jeg ofte linker til produkt på bloggen og jeg vet mye av det jeg skriver om er sponset, men det er ikke alltid fordi de betaler for det og det er hvertfall ikke fordi jeg må. Jeg får masse masse mails hele tiden- og tro det eller ei så sier jeg nei til det meste. Jeg får spørsmål om jeg vil prøve ut produkt eller motta ting i posten flere ganger daglig, men for at jeg skal si ja må jeg like produktet selv. Jeg avtaler alltid på forhånd at jeg bare linker eller legger ut på bloggen om jeg faktisk liker produktet og kan gå god for det. Jeg har også faste sponsorer hvor jeg velger produkt selv og bare skriver om det jeg er fornøyd med..mottar jeg noe som ikke passer eller jeg ikke er fornøyd med- så vet de klart og tydelig at det ikke kommer på bloggen. Folk har også kommentert at jeg ofte linker til klær på antrekkene jeg legger ut, men det er jo fordi dere vil vite hvor ting er kjøpt- jeg prøver alltid å finne link til produktet om det selges på nett: sponset eller ikke. Jeg vil ikke dere skal tro jeg er en blogger som kan kjøpes til en hver pris, dere skal vite at jeg aldri sier ja til produkter jeg selv ikke kan gå god for og at jeg aldri ville lurt leserene mine til min fordel. Jeg har planer om å ha denne bloggen lenge og da er troverdigheten min til dere mye viktiere enn en kortvarig sum på kortet. Så har vi fått det avklart! Har dere noen spørsmål rundt blogg og sponsing?Orange dress HER  // Black jumpsuit HER 


Slenger med to nye plagg jeg mottok forleden. Vet ikke hvorfor jeg ble så orange i ansiktet på det ene bildet, men kan ha med refkelsjonen av kjolen. Begge er hvertfall fra shein som jeg er så heldig å bli sponset av- og jeg er kjempefornøyd. Jeg vil annbefale alle å gå opp minst 1 størrelse, jeg bruker egentlig small, men bestiller alltid i large fra shein. De har også ganske lang leveringstid, kan ta opp til en mnd før du får pakken- det eneste negative med den siden. Men med tanke på prisen så synes jeg det absolutt er verdt ventetiden. Såå..om du lurer på noe mer, spør meg- så svarer jeg direkte i kommentarfeltet. 

 


13 kommentarer

Dovendyret


08.09.2015 | 22:55 | OUTFITSIdag var jeg langt ifra like flink som igår. Etter skolen var jeg rett og slett utslitt - tenkte jeg skulle slappe av i en times tid og satt på alarmen 1 time etterpå sånn tilfelle jeg sovnet. Som dere sikkert allerede har skjønt så våknet jeg mange timer senere, helt forvirret over hvor sent det har blitt. Noen som kjenner seg igjen i det? Har så mye og gjøre at jeg bestemmer meg for å ta en lur istenden, det skjer alltid. Når jeg har helt åpen timeplan derimot, da klarer jeg verken sovne eller og slappe av - kjempetypisk. Jeg har faktisk vært utrolig flink med døgnrytmen i det siste, har heller ikke sovet så veldig mye etter skolen - men lekser, skole, trening, sang og blogg tar på og idag fikk jeg det helt. Skikkelig irriterendes om jeg ikke får til å sovne igjen nå, så har jeg ødealgt den fine døgnrytmen min..uff.- Jakke fra Sheinside // Topp HER // Sko fra Nike // Jeans fra BikBok // Solbriller fra Frank Walton -

 

 


13 kommentarer

Søndags syssel


06.09.2015 | 18:42 | OUTFITSJeg er sliten idag, skikkelig slapp. Har hatt det veldig fint denne helga, kjente det var skikkelig digg med helg - og denne søndagen kom godt på akkurat nå. Jeg har lagt i senga til langt utpå dagen og planen videre idag er: Ingenting. Skal slappe helt av, lage meg noe godt å spise og se en skikkelig jentete film. Har dere noen gode filmtips? Jeg liker alt fra action til disneyfilmer, ikke kresen på filmer - men er veldig mood til å se en klissete jentefilm akkurat nå. - Sko fra Birkenstock // Jeans fra BikBok // Topp HER -

 

// Noen sponset produkt
14 kommentarer

Nike, just do it


31.08.2015 | 22:00 | OUTFITSIdag mottok jeg verdens deiligste pakke fra junkyard, med knæsjgule sko og en nike joggis - jeg har gledet meg såå mye til denne pakken og det var ikke uten grunn. Jeg er råfornøud med hele dette "antrekket" og tenkte jeg kunne prøve å ta litt inspirerende bilder for en gangs skyld. Det kan da ikke være så vanskelig, jeg har jo sett haugevis av bilder på weheartit og på instagram - dette kan jeg klare. Men det var jaggu ikke så lett, kom inn igjen og var superfornøyd med dagens fotoshoot.. Nå har jeg sett gjennom bildene og sitter egentlig bare å tenker på naboene, de må tro jeg er gal. En person som står å hopper rundt for seg selv på verandaen, ikke helt normalt - men hvem bryr seg. Jeg fikk tatt noen bilder og dere får se det nye antrekket mitt, alle er fornøyde. 
- Sko HER // Shorts HER // Singlet HER -

Jeg er ikke gravid..jeg er bare veldig glad i mat. Disse skoene forresten, de er goals. Dere aner ikke hvor lenge jeg har ønsket meg de, og nå er de endelig mine - tjohoo. Stor bonus at jeg ser skikkelig tan ut i de.

 

// I sammarbeid med junkyard 


6 kommentarer

En siste outfit


28.08.2015 | 14:26 | OUTFITSDette er faktisk litt trist, men dette blir faktisk den siste outfiten jeg tar ved det "gamle" huset. Det er jo solgt, vi har ingen møbler igjen der og er helt innflyttet i det nye huset nå. Kjenner det blir litt rart å se noen andre i det huset, det er jo tross alt barndomshjemmet mitt. Jeg er kjempefornøyd med nyhuset og jeg vet vi kommer til å trives minst like bra der, spesiellt på rommet mitt. Har jo fått min egen minileilighet nå, gleder meg til alt er klart og jeg kan vise dere. Jeg hadde ok stort rom før, men nå er det trippelt så stort og jeg har egen stue - herlighet så deilig det blir. De driver å pusser opp i øveretasjen nå, alt skal være hvitt inne - så alt av møbler i øvste etasje er plassert på rommet jeg bor nå. DERFOR har jeg ikke vist dere hvordan det ser ut enda, det er bare et stort kaos enda. 
- Veske HER // Skjørt fra BikBok // Sko fra Birkenstock // Solbriller og hårstrikk fra BikBok -

 

 

 


6 kommentarer

WOW and me


26.08.2015 | 20:01 | OUTFITS- I favorittgenseren fra WOW - 

Vet dere hva jeg skal på lørdag? Noe jeg gleder meg veldig til. Jeg skal jobbe på WOW på Moa i Ålesund fra klokken 10 - 13 på morgen. De har så mange fine tilbud der for tiden og jeg har alltid vært veldig glad i Wow - så synes det er litt stas. Jeg er så heldig å få være ballongansvarlig og ja...det er så kult som det høres ut. Om du kjøper noe for så og så mye, så får du sprekke en ballong. Inni ballongen finnes det mange fine overraskelser, så det blir veldig spennende. WOW feirer 10år på lørdag og de kommer til å ha massemasse flotte tilbud. Jeg bruker fortsatt klær derifra og jeg er 16år, så det passer ikke bare for barn husk. Annbefaler alle som bor i Ålesundområdet og ta turen innom, hadde også vært veldig hyggelig å hilse på dere. Blir alltid like glad når noen kommer bort og sier hei ♥ Dere kan jo følge WOWMOA på instagram for å følge litt med på tilbudene som kommer, dette blir gøøy 

Noen av dere som har planer om å dra på Moa på lørdag?

 

 

 


3 kommentarer

GI MEG HELG


20.08.2015 | 21:32 | OUTFITSJeg kjenner meg selv alt for godt og vet at i helga blir det ELENDIG blogging. Da er det den helga Ålesund gleder seg til hele året, nemlig jugendfestival. Jeg husker såå godt festivalen ifjor, desto større grunn til å glede meg - et av de beste minnene fra 2014. Alle jentene skal dit sammen og jeg gleder meg så sykt, dere aner ikke hvor lenge jeg har sett frem til denne helga, og endelig er den her - wohoo. Jeg har tenkt lenge på hva pokker jeg skal ha på, men tror jeg har funnet ut at jeg går i denne kjolen: Jeg vet enda ikke hva jeg skal ha på til, men tenkte bare vise dere noe sånn ca så dere får se. Har dere noen tips til hva jeg kan ha på meg? Er helt blank på hva man bruker på festival egentlig, tenk om det begynner å regne...uff, er bare å krysse fingrene for strålendes vær.

- Er det innafor å gå i en sånn kjole? -

 

 


18 kommentarer

Maritime


19.08.2015 | 23:29 | OUTFITS


- Sko HER // Skjørt HER // Topp HER // Klokke Gant // Hårstrikk BikBok -

 

 

 


2 kommentarer

Back to school


17.08.2015 | 19:11 | OUTFITS- Back to school outfit -

- Sko HER //  Jakke fra Junkyard // Veske fra MK // Jeans fra Dr.Denim // Solbriller fra BikBok -

Herregud så skittent speil, det så jeg ikke før nå...Første skoledag ble ikke helt som forventet..jeg klarte såklart å forsove meg, flink som jeg er. Ble superstressa når jeg våknet, så tok scooteren å kjørte gjennom begge tunnellene, det har jeg faktisk aldri gjort før og det var skumlere enn jeg trodde det skulle være. Var sikker på at en lastebil skulle kjøre over meg bakfra, følte meg så utrolig liten der jeg kom rånende med scooteren min i 40km/t. Vi fikk hvertfall vite klassene når jeg kom frem tilslutt og ikke så mye mer enn det egentlig. Ble litt skuffet over antall gutter kjenner jeg - bare 3 stk i klassen min, det var litt lite. Det blir hvertfall spennende å se hvordan det blir fremover, jeg er positiv og gleder meg til de neste dagene - tro det eller ei.  Hvordan var deres første skoledag?

 


18 kommentarer

Reiseklar


22.06.2015 | 02:55 | OUTFITS- Klær fra BikBok // Solbriller fra Raybak(Junkyard) -

-

Jeg kjenner på meg selv at jeg er 100% reiseklar, men kofferten min sier noe helt annet. Imorgen drar jeg til byen for å kjøpe inn alt det nødvendige før jeg reiser, skal tross alt være borte i 2 måneder så er greit å få med seg alt. Jeg har faktisk ikke kjøpt meg bikini enda, ikke har jeg skaffet meg solkrem eller gjort klart noe som helst egentlig. Det føles så urealistisk at jeg skal på språkreise, har drømt om det så lenge og nå skjer det faktisk. Hva er deres planer denne sommeren, noe spennendes?

Har store planer om å bo i bikini og sminkeløs i lang tid fremover, så tenkte jeg skulle prøve å få lagt ut litt outfits denne uken. Jeg har også planer om å forhåndsblogge litt iløpet av de neste dagene, planlegge så det ikke kommer dager hvor jeg ikke har tid til å oppdatere dere. Jeg lurte derfor på om det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om? Nå er det ikke snakk om videoer, men innlegg. 8 kommentarer

SOMMERFERIE


17.06.2015 | 19:51 | OUTFITS 

 - Jumpsuiten finner du HER -


 

10års grunnskole - CHECK. Unnskyld språkbruket, men FYFAEN så deilig. Jeg har brukt så lang tid på å syte over hvor lei jeg er av skolen og hvor dritt det er å gå på ungdomsskolen, men jeg merker faktisk at jeg kommer til å savnet det. Det var kanskje ikke så ille alikavel! Jeg kommer til å savne klassen min, det gode miljøet og tro det eller ei - lærerene mine. Det tristeste av alt er vel at gjengen min splittes, at jeg ikke får se alle jentene hver eneste dag! Jeg skal gå i klasse med noen og samme skole som ganske mange. Det blir jo langt ifra det samme, men jeg er positiv og jeg gleder meg kjempemasse til forandringer! MEN, først og fremst er det sommerferie og den skal nytes. Tenk at nå er det 8 dager til jeg reiser bort i flere måneder; Malta, Bodø, Oslo here i come. 

- Klokke fra Dilligaf // Rosesmykke fra Bikbok // Sølvsmykke fra Björg Jewellery // Jumsuit fra Shein - 

 

 

- Sponset produkt -


14 kommentarer

A walk on the beach


15.06.2015 | 20:59 | OUTFITS


- Jeans og topp fra BikBok // Smykke fra Björg jewellery // Sko fra Birkenstock HER // Solbriller fra HER 


Tenkte egentlig bare informere dere om at JUNKYARD har masse salg før sommeren, at dere burde titte innom. Jeg har faktisk fått spørsmål om når de skal ha salg osv, jeg har jo egentlig ikke peiling på det selv - men fikk en mail hvor det sto at de har masse salg nå, så da vet dere det. Jeg mottok hvertfall mine Birkenstock fra Junkyard for noen dager siden, så nå har jeg både hvit og svart. Tror de selges for 899, 999 eller 1099 i forskjellige butikker alt ettersom - men på junkyard selges de for 799, yey. Mange mener det er bare bestemødre som skal gå i sånne sko, men jeg er HELT uenig. Jeg digger utseendet og de er en drøm å gå i, det tror jeg alle som eier et par kan skrive under på. Kommer til å bo i disse skoene hele sommeren, håper bare hvitfargen holder seg. Jeg har forresten i størrelse 37, altså en størrelse mindre enn det jeg bruker siden de er ganske store i størrelsene. 


- Noen sponset produkt -


15 kommentarer

stripe addiction


12.06.2015 | 14:15 | OUTFITS- Sko HER // Kjole HER // Jakke HER // Solbriller fra BikBok // Klokke fra Paul Hewitt - 


Striper er noe jeg virkelig har fallt for, tror jeg har typ 4 forskjellige kjoler som egentlig ser helt lik ut. Utringingen, cutten og lengden er forskjellig - så i mine øyner er det stor nok forskjell. Jeg har skikkelig dilla på striper og føler det er noe jeg kommer til å bo i denne sommeren. Det er jo så casual samtidig som det er veldig classy, personlig har jeg alltid likt den maritime stilen. Føler du kan gjøre så mye med den, enten du vil gjøre den tøffere med en oversized denimjakke/ skinnjakke - ellers kan man ha på noe litt finere over, tilbehøret har alt og si med disse kjolene. Tenkte jeg kanskje kunne prøve meg på sånn 1 kjole 3 antrekk, er det noe dere hadde likt?

 
// Sponset produkter 


12 kommentarer

Springfit


10.06.2015 | 22:03 | OUTFITS- Bukse fra BikBok // Sko fra DinSko // Topp fra Shein // Solbriller fra Junkyard;Raybans -

 

 // Sponset produkter


11 kommentarer

Springfeels


01.06.2015 | 15:41 | OUTFITS- Kjolen finner dere HER -

Man blir kanskje ikke lei av denimjakker eller skinnjakker, men det kan bli litt mye av det gode tilslutt, spesiellt på denne tiden av året. Jeg føler at hver gang jeg skal lage meg til så er det sånn; hmm, denim eller skinn idag(?) og det er jeg lei av. Det er ikke så pyntet som jeg alltid ønsker det, derfor synes jeg denne jakken er perfekt. Ganske tynn jakke som Eilin fant på lageret til BikBok. Det er ikke så alt for lenge siden de solgte de i butikk, men du finner den nok ikke nå. Jeg vet de selger en lengre versjon enda og den frister meg. Jeg har lyst på noe i hvitt, det er såå fint 

PS: håret mitt er ikke så hvitt, blir lurt av lyset på disse bildene 

 

// Sponset produkter


11 kommentarer

Olive green


27.05.2015 | 22:03 | OUTFITS- Klær fra BikBok // Sko fra birkenstock // Solbriller fra Rayban -


Det ble pittelitt shopping i Oslo, men ikke så mye at jeg orker og lage innkjøpsvideo som mange av dere ville. Kommer til og vise klærne i antrekk og div fremover, så dere skal få se alt jeg har kjøpt tislutt uansett. Jeg hadde en fantastisk tur med familien, kjenner jeg savner tilbake allerede. Trives veldig godt i Oslo, tror nok jeg ender opp der selv om noen år. Angrer faktisk nesten litt på at jeg ikke søkte skole der nå, men hadde nok ikke klart og reise fra familie og venner helt enda. Siste dagene på skolen har faktisk ikke vært så slitsom, vi har jo drevet med eksamen og da ligger det litt fridager rundt omkring heldigvis, det hjelper faktisk veldig med ett par fridager innimellom. 

 

 


14 kommentarer

Ikea-shopping


15.05.2015 | 21:47 | OUTFITSIgår reiste jeg, Jan Martin, mamma og pappa til Trondheim for å storhandle på ikea. Dere har vel hørt meg klage et par ganger på at jeg er misfornøyd med rommet mitt, at jeg har brunt speil og at jeg skal lage til rommet mitt. Nå blir det endelig! Vi dro hjem med en stor henger full av møbler. Jeg kjøpte meg kommoder, puter, nattbord, stort speil, pyntegjenstander og designet mitt eget skap. Gleder meg skikkelig til vi får montert opp alt, vi har nettopp kommet hjem - så ingen av oss har energi til å begynne med det enda. Tenkte jeg kunne lage en romvideo til dere om jeg blir fornøyd, eventuelt ta noen bilder da såklart. Skal bli så deilig å få orden på sakene endelig, jeg er tidenes perfeksjonist når det gjelder rommet mitt - alt må se fint og ryddig ut hele tiden, så dette skal bli godt. Om rommet mitt er rotete mister jeg all energi og orker faktisk ikke være produktiv i det hele tatt, så er faktisk ganske "viktig" at jeg er fornøyd. Da blir jeg flinkere til å gjøre leksene mine og til å trene, tro det eller ei..jeg er så ryddig av meg at det påvirker hele humøret mitt. Noen andre som har det sånn?

Det ble en liten outfit idag, siden jeg ikke har tatt noen andre bilder. Har jo sittet i bil uten tilgang til data både igår og idag så! For dere som lurer på hvorfor i alle dager jeg reiser så langt for å handle på ikea, så er det fordi det faktisk er den nermeste meg. De driver faktisk og skal lage ikea i Ålesund, gleder meg skikkelig til det!! 

16 kommentarer

Blue`nwhite


13.05.2015 | 23:06 | OUTFITSVel folkens, idag kom vi opp i eksamen.. og selvfølgelig kom jeg opp i matte! Var ikke mye gledeshyl i klasserommet våres som det var hos andre, her var det folk som brøt sammen i gråt og dro hjem fordi de ble så sint. Jeg skal ikke klage, jeg er jo faktisk en av de som liker matte, men jeg er langt ifra glad for å ha komt opp i det. Siden pappa er et geni får jeg sette meg ned noen dager og jobbe med han, så får han lære meg alt jeg trenger å vite. Er godt å ha pappa i sånne tilfeller, kjenner ingen som er smartere enn han og det er veldigveldig greit i sånne tilfeller. Noen andre som kom opp i eksamen idag?

- Solbriller, topp og jeans fra Bikbok // Sko fra Toms - 

 


26 kommentarer

#stripes


09.05.2015 | 18:32 | OUTFITS- Sko fra Birkenstock// Kjole HER // Solbriller HER


Igår fikk vi karakterene på prøveeksamen vi hadde denne uken. Jeg kom opp i matte og det gikk egentlig veldig fint, jeg fikk 5 så sier meg fornøyd med det. Det er hvertfall godt at det er overstått. Det har vært så ekstremt mye jobbing siste ukene, så denne helga har jeg faktisk ikke orket å være sosial i det hele tatt. Bruker tiden alene, ser film og koser meg i mitt eget selskap. Er så sliten at jeg ikke orker og være rundt venner, humøret er liksom ikke helt på topp så da orker jeg ikke være noe demper. MEN, og kose meg alene er også noe av det beste jeg vet. Igår laget jeg meg nachos, kjøpte inn godteri og brus - så satt jeg hele kvelden og så paradise hotel og jentefilmer. Ikveld skal jeg også bare slappe av og gjøre ingenting, har dere noen filmtips? gjerne chickflicks. 

20 kommentarer

Denim jacket


05.05.2015 | 17:05 | OUTFITS- Denimjakka finner du HER -


Jeg har lenge ønsket meg en litt oversized denimjakke og nå har jeg endelig fått det. Jeg har brukt Lene sin lenge nå, som dere sikkert har sett flere ganger på bloggen tidligere. Det er jo vår å da går det mye i skinn og denim for min del. Liker så godt at den er syrevasket, synest det er så kult når jakka får den vintage looken. Også veldig greit når den er litt oversized, da kan jeg bruke den om vinteren med deilige stikk under. 

12 kommentarer

Birkenstock


04.05.2015 | 18:56 | OUTFITSDet begynner jo å bli ganske varmt ute, bare regnet forsvinner helt nå så kan vi bytte ut bootsa med sandaler og lettere sko. Jeg har derfor begynt å tenke på hva jeg skal bruke denne sommeren. Ifjor slet jeg ut alle vansa og tomsa mine, så jeg trenger helt klart nye sko til sommeren. Jeg har forelsket meg helt i birkenstocks, disse er i modellen arizona. Det kalles jo pleiesko og det er ikke uten grunn, det er seriøst verdens beste sko og gå i - kunne bodd i disse. Jeg er sånn som elsker sandaler, og disse er jo perfeksjon som passer alt. Mange av dere mener kanskje ikke det, føler det er litt sånn smak og behag sak! Hva synes dere? Jeg skal hverfall bestille meg både svarte og hvite av disse. Og NEI, dette er ikke reklame.

- Jakke fra Sheinside // Jeans og topp fra Bikbok // Solbriller fra Rayban // Sandaler fra birkenstock -

 

 


8 kommentarer

OOTD


29.04.2015 | 19:22 | OUTFITS


Woh, jeg er så steike kreativ for tiden merker jeg. OOTD som overskrift, det har jeg aldri brukt på bloggen før;) Jeg tror jeg har sittet og tenkt på hva jeg kan ha som overskrift i en halvtime nå. Eilin skrev på innlegget igår at jeg aldri er kreativ og klarer det aldri alene, tenkte jeg skulle motbevise henne idag.. tror dere jeg klarte det? Nope. Jeg brukte samme overskriften som jeg har brukt sånn ca 1million ganger før. velvel, overskriften er heldigvis det siste som betyr noe for dere. 


Idag merket jeg hvor lei jeg er av skole, kjenner jeg har lyst og ta meg 10 friår og bare slappe av dagen lang. Jeg er så utslitt jeg, så utslitt har jeg faktisk aldri vært før heller. Alt jeg gjør tar på, jeg har såvidt energi og har bare lyst å sove dagen lang. Nå har vi heldigvis langhelg, da skal jeg fokusere på å slappe av - ikke tenke på noe å bare nyte det så lenge det varer. Jeg har også regnet ut at det bare er 50 dager igjen av ungdomskolen, da, DA er det ferie. - Bukse, solbriller og hårstrikk fra Bikbok // Topp ( Lene sin ) // Jakke fra Sheinside // Sko fra Palladium -

 

 


10 kommentarer

sunny days


20.04.2015 | 20:02 | OUTFITSAh, så digg at solen har kommet. Merker det så godt på kroppen og humøret når det er sol ute, spesiellt nå når jeg har scooterlappen. Siste dagene har rett og slett gått til råning i fineværet, storkoser meg med lappen og utnytter det til det fulleste. Sett bort ifra det fine været så blir det en tung periode fremover, masse lekser og slit fremover. Det er jo siste året på ungdomsskolen og nerden som jeg er så nekter jeg og gå ut med dårlig snitt, jeg skal være stolt av meg selv og karakterene mine i slutten av semesteret. Imorgen har vi mattetentamen, den som har mest og si på karakteren min - så kvelden min går til jobbing med matte. Heldigvis så er dette favorittfaget mitt, så tror nok det skal gå fint, håper hvertfall det.

Wow, Sofie uten svart bukse - det er sjeldent syn. Jeg må nesten bare bli flinkere på å legge det svarte på hylla, er liksom så typisk at man alltid ender opp med det, men det blir jo ekstremt kjedelig i lengda. Har planer om å gå til innkjøp av litt flere bukser og skjørt fremover, ikke bare nye topper heletiden. Alt blir liksom så ensidig når man hele tiden ender opp med svart fra topp til tå, selv om det helt klart er favorittfargen når det kommer til klær. Hippiestilen og freshe farger er jo tilbake for fullt, så må nok ta meg en tur til byen om noen dager for å titte. 

- Sko fra POLHEM // Bukse & topp fra Bikbok -

 

 


8 kommentarer

Stripes


10.04.2015 | 21:20 | OUTFITS

- Genser HER // Bukse fra Bikbok // Solbriller fra Bikbok // Sko fra Nike -


Tenkte egentlig at jeg kunne lagt ut noen andre bilder til dette innlegget, men siden det var så fint vær ute så tenkte jeg at jeg like greit kunne slenge med en outfit. Jeg ville hvertfall fortelle at jeg er skikkelig tilbake nå. Har vært mye tull med bloggen de siste to ukene, første uken var det ferie, andre uken var det flere tentamener, reise og Eilin har heller ikke hatt tid. Vi har lagt en plan fremover og det blir fra og med nå skikkelig blogging igjen! Beklager for så sjelden oppdatering og beklager for at jeg har lagt på latsiden på de innleggene som har kommet også - skjerping Sofie. Jeg blir faktisk litt sjokket over hvor mange som faktisk fortsetter og lese når det er så dårlig her, tusentakk til dere!! Dere gjør meg veldig veldig glad og motiverer meg mye til å fortsette med bloggen fremover, håper dere vet det!


 

 

 


9 kommentarer

discopants


08.04.2015 | 21:14 | OUTFITS

- Bukse fra BikBok // Topp fra BikBok // Veske fra Michael Kors // Smykke fra Topshop - 


8 kommentarer

Påskeferiee


27.03.2015 | 19:53 | OUTFITS- Fotogen sadu? -

Det er så EABREKCIRDERF deilig at det er ferie, herregud denne dagen har jeg lengtet etter. Jeg hadde jo fri fra skolen idag, men måtte tidelig opp for å rekke flyet våres som egentlig skulle lande i bodø klokken 10..men det været i oslo så skjer det såklart ikke. 3 timer venting ble det, så var ekstremt lei når vi endelig landet i Bodø. En stk sliten Sofie som var klar for å dra rett hjem møtte selvfølgelig en haug med gutter på veien?og jeg så ikke uut! Nå har jeg hvertfall vært hjemme hos Marte, ordnet meg og skal møte guttene igjen, denne gangen skal jeg prøve og ikke se ut som en påkjørt gris. Tenkte egentlig bare slenge inn en liten oppdatering før jeg stakk, så snakkes vi imorgeen- Bukse fra BikBok // Skjerf fra hollzweiler // Jakke fra Savetheduck // Sko fra Bianco // Topp fra BikBok -

 


11 kommentarer

Coco made me do it


25.03.2015 | 19:35 | OUTFITS- Sko HER // Nett HER // Jeans fra Dr.Denim // Jakke fra Junkyard.no // Topp fra BikBok // Klokke fra Paul Hewitt - 


Siste dagene har jeg vært utrolig slapp, så slapp at bloggen har blitt veldig nedprioritert. Jeg er fortsatt sliten, men kjenner jeg begynne og komme meg etter alt stresset rundt NM. Det skal bli så godt med ferie på fredag, ikveld skal jeg prøve å begynne med pakkingen og alt det nødvendige før jeg reiser. Skal bli så godt å komme seg litt bort, og ekstra deilig at jeg får være med hele familien i tillegg. Siste dagene har egentlig bare gått til skole og soving, veldig mye soving - ikke på natta såklart, men etter skolen når jeg egentlig ikke burde sove. Håper jeg får tatt igjen både søvn og andre ting når ferien kommer, noen andre som gleder seg?

 Endelig har jeg også fått meg noen hæler jeg faktisk kan bruke, ikke for drøy eller for høy - digger disse. Minner meg om acne pistols som jeg alltid har ønsket meg, dette er jo ett rimeligere alternativ som jeg selv synes er minst like fin. 

 

// Sponset produkt


12 kommentarer

Vårfølelse


11.03.2015 | 20:23 | OUTFITS- Sko fra Albertsko // Jeans fra BikBok // Genser HER // Jakke HER // Solbriller fra RayBan -Er så utrolig deilig når man kjenner det begynner å bli vår ute, ikke helt enda, men det nærmer seg. Jeg er så ekstremt klar for å bytte ut den feite vinterjakka med kåper, skinnjakker og deminjakker fremover og det er faktisk ingenting jeg gleder meg mer til enn når solen titter frem. Hører at det allerede er blåklar himmel og sol i Oslo, så nå er det jaggu på tide at den titter frem her på sunnmøre også. Det som skjer er nok at dere i Oslo ender opp med sommer i April, så kommer den til oss sent i Juni..som alltid. Får bare krysse fingerene for at det er slutt på snø hvertfall, er liksom ferdig med det nå - nå vil vi ha finevær ikkesant?


10 kommentarer

scootersnakk


05.03.2015 | 20:35 | OUTFITS- Jakke fra BikBok // Bukse fra BikBok // Skjerf fra FWSS // Sko fra Reebook -

Siste dagene har jeg vært opptatt med trafikalt grunnkurs, ikke lenge til jeg blir 16år og da skal jeg såklart ha scooterlappen. Har gledet meg kjempelenge til det og nå nermer det seg virkelig. Jeg gjorde det litt i siste liten nå, så må bare få det gjort om jeg skal klare og få den til bursdagen min. Jeg blir 16, den 13 april og før den tid er egentlig timeplanen min stappfull - så fortiden er jeg ekstremt stresset og utslitt av alt som skjer. Nå skal jeg, Martine, Sophia og Emilie øve på samfunnsfagpresentasjon vi har imorgen, blæh så mye og gjøre. 

Jeg har forresten ett spørsmål til dere, kan dere noe om scooter og moped? Jeg har hvertfall planer om å kjøpe en hvit vespa, men har dere peiling på hva som er bra og hva prisen ligger på osv? Jeg er helt elendig på slike ting, så trenger virkelig hjelp med dette.

 


43 kommentarer

Deep V


26.02.2015 | 20:14 | OUTFITS- Genseren finner du HER -


Har sett mye av disse genserene i det siste, spesiellt i hvit og blå(svart) - men denne i grå fallt enda mer i smak for min del. Jeg er veldig kjedelig når det kommer til farger, liker det mørkt og dystert desverre. Jeg har gledet meg veldig til denne genseren skulle komme, men også vært litt usikker på hva man kan bruke den til med tanke på at utringingen er veldig dyp. Jeg har ikke fått fikset det enda, men skal kjøpe meg noen fine blondebher som passer under slike gensere! Har dere noen tips til hvor jeg kan få kjøpt det?

Ut med rumpa og pose..ikke lett og gjøre begge deler tydeligvis. Lo sånn når jeg så resten av disse bildene, jeg måtte så ekstremt på do når jeg skulle ta de - så ser ut som jeg står ut trykker rumpa mange meter ut, men egentlig måtte jeg bare tisse. Og gå 5 meter på do, så gå ut igjen og ta skikkelige bilder var hvertfall ikke aktuellt - lenge leve latskapen. BTW, så ser det ut som jeg er blond på det siste bildet, har jo stripet det blondere før en gang og likte det veldig godt, synes dere jeg skal gjøre det igjen? Liker og ha litt lysere hår når sommeren nermer seg. 


PS: Kan dere gjøre meg en tjeneste? Jobben til Eilin(BikBok) har en konkkuranse hvor det er om og gjøre å få flest følere innen februar - kunne dere gått inn og fulgt Bikbokbogstadveien43 - Da blir jeg og Eilin veldigveldig glad.15 kommentarer

Wintercroptop


24.02.2015 | 19:16 | OUTFITS - Sko fra Albertsko // Jeans fra Dr.Denim // Jakke fra sheiside // Topp HER // Solbriller fra RayBan -

 

 


16 kommentarer

P.i.n.k


22.02.2015 | 13:54 | OUTFITS

- Genser HER // Jeans fra Dr.Denim // Blondetopp fra BikBok // Sko Nike free - 


15 kommentarer

OOTD


17.02.2015 | 20:52 | OUTFITS- Jakke HER // Jeans fra BikBok // Solbriller fra RayBan // Skjerf fra Hollzweiler - 

 

 


13 kommentarer

Wang


31.01.2015 | 17:45 | OUTFITSHalloen folkens, nå er det faktisk Eilin som blogger. Sofie er ute med venner og spurte om jeg værsåværsåsnill kunne slenge ut ett innlegg til dere siden hun ikke rakk det! Siden jeg ikke har et liv så tidelig på dagen så kan jeg såklart det. Igår var jeg og Sofie bare hjemme, laget taco og så "Småspioner"- ja du leste riktig. Idag våknet vi faktisk ikke så alt for sent ( til og være oss ) så var det og lage oss til for å gå en liten tur rundt i byen. June er i Oslo med en vennine, så for en liten stund siden så kom de for å hente Sofie. De gikk vel for å møte en haug med gutter nå, skjønner ikke hvor alle kommer fra - småkleint at sofie har 10 ganger så mange venner som meg, og jeg bor her liksom.. Senere ikveld skulle de være med Silje, som er vennina til June, så da drar jeg også ut med mine venner. Koselig at Sofie kan gjøre noe annet enn å bare sitte hjemme med meg hele tiden(kan tenke meg det blir litt kjedelig i lengda), selv om det er litt kjipt at det er siste kvelden våres sammen. MEN som hun skrev tidligere er det ikke så alt for big deal det at hun er i Oslo lenger, blir liksom ikke så spesiellt når hun kan være her opp til 2 ganger i mnd. 

- Unblogged Outfit -


Sofie driver å filmer på kameraet(til unbloggedvideo), så det tok det med seg. Jeg har derfor ingen bilder fra Oslo, så tenkte jeg kunne slenge inn en unblogged outfit som hun ikke har lagt på bloggen enda. Jeg har sett mange av dere har lurt på hvor hun har kjøpt denne Wang genseren og en er fra Sheinside.no - link kan Sofie få legge med når hun har tid til å finne den fram. 

- Bukse fra Dr.Denim // Genser fra Sheinside // Solbriller fra RayBan // Klokke fra Paul Hewitt // Sko fra Dinsko -


Dere får kose dere resten av lørdagen, det skal hvertfall vi prøve og gjøre!! Sofie kommer nok innom en tur før hun drar senere, så da blir det nok ett lite bildedryss fra dagen, så stay tuned folkens 

 

 


11 kommentarer

Black casual


26.01.2015 | 05:33 | OUTFITS- Jeans fra Junkyard.no // Genser fra BikBok // Smykke fra BikBok // Skinnjakke fra Sheinside // Solbriller fra RayBan -

 

 


18 kommentarer

MintGreen Woolcoat


23.01.2015 | 15:17 | OUTFITS- Kåpe HER // Skinnbukse - Junkyard.no // Klokke - Paul Hewitt - 

 20 kommentarer

Pap


21.01.2015 | 00:39 | OUTFITS


5 kommentarer

dressed up denim


19.01.2015 | 17:42 | OUTFITS- Sko fra Dr.Martens // Skjerf fra Hollzweiler // Kjole fra BikBok // Jakke (?) - 

Da var det mandag igjen da folkens. Føler alle haater mandager, personlig så har jeg faktisk ikke noe imot det. Ja, helga er ferdig, men ny uke nye muligheter sier jeg bare. Denne dagen bruker alltid å gå så fort, først skole, så kor, så trening - etter det er jeg bare hjemme og slapper helt av noen timer før jeg dupper av. Jeg skal prøve å få laget en video til dere iløpet av kvelden, etter trening såklart. Har fått så ekstremt mange spørsmål om hvordan jeg lager den "sofietuten" som mange sier, den frisyra jeg har brukt alt for ofte i det siste, haha. Så da kommer det en liten kortsnutt av hvordan jeg gjør det ikveld, selv om det kanskje er verdens letteste frisyre og lage. så stay tuned, vi snakkes senere

Q: Hva synes du om antrekket?


9 kommentarer

New in; grey coat


14.01.2015 | 13:53 | OUTFITS

- Jakke HER // Turtleneck fra BikBok // Smykke fra Björg jewellery // Bukse fra Junkyard -

Mottok denne herligheten fra Sheinside her en dag. Begynner faktisk å få en del kåper på lager nå, synes det er skikkelig fint til både høst og vår - så gleder meg til å gå mye med det fremover. Har svart, blå, lysgrønn og grå nå, men dette er min absolutte favoritt. Er så greit at man kan bruke det til både hverdag og fest, liker sånne jakker som på en måte gjør hele antrekket. 


Var forresten veldig gøy å se at så mange var interessert i å kjøpe klær via salgsbloggen, så det skal jeg absolutt fortsette med. Skal være aktiv på den bloggen og sortere skikkelig gjennom skapet mitt siden det funket så bra. Har ikke kontaktet alle enda, men jeg kommer til å gjøre det iløpet av kort tid. Jeg kontakter den øverste som kommenterer, om ikke noen skriver til meg først. Det er forresten veldig mye lettere om dere ber meg sende direct melding på instagram eller på kik, fikk ikke til å sende melding til folk på facebook når vi ikke var venner av en eller annen grunn. Jeg heter hvertfall SOFIEMOTE på kik, så vet dere det:)

 


26 kommentarer

Holzweiler


12.01.2015 | 16:51 | OUTFITS- Veske fra Michael Kors(Kjøpt på steen&strøm) // Bukse fra Dr.Denim // Sko - Dr.Martens // Genser HER // Skjerf fra Hollzweiler(Fra Modo) - 


 Idag har jeg ingenting spennende å meddele, så da blir det enda en outfit. Hva synes dere?


35 kommentarer

Leatheroutfit


11.01.2015 | 17:18 | OUTFITS
- Sko HER // Skinntights HER// Skinnjakke HER // Topp HER // Solbriller fra RayBan -

 

 


17 kommentarer

Unblogged Outfit


09.01.2015 | 19:18 | OUTFITS- Sko fra DinSko // Jakke (?) // Skjerf fra Acne -


Tenkte at siden jeg skal på pizzakveld med koret(wohoo) så kunne jeg slenge inn en unblogged-outfit så dere hvertfall fikk en oppdatering før kvelden. Jeg har fått sendt ene filmen til Eilin nå, så svar på spørsmålsrunden DEL1 kommer mest sannsynlig ikveld, senest imorgen om det skulle skje noe. Jeg må hvertfall løpe nå, så får dere ha en fin fredagskveld allesammen. 

 


8 kommentarer

H.Å.P.L.Ø.S.T


06.01.2015 | 18:49 | OUTFITS- Skjerf fra Hollzweiler // Bukse fra Dr.Denim // Topp fra BikBok -

Ææh, for noe dritt. Prøver liksom å ta skikkelige bilder, men med dårlig lys og alt for mye vind blir det bare katastrofe hver eneste gang - ingen av bildene jeg tar for tiden blir bra. Gleder meg til lyset er her litt lengre enn til rett etter skolen, det er virkelig ødeleggende. Dere ser jo hvordan bildene ender opp, hendene i alle veier og håret helt ute av kontroll. Da blir det favoritthårfrisyren min som taes i bruk, hestehale ♥  Etter jeg har tatt bildene må jeg redigere bildene lysere for at dere i det heletatt skal se hvilken farge plaggene er i, prøver og endre instillingene på kameraet men ingenting funker. For noe tull, blæh! Blir nok mange bilder fra soverommet fremover..

 


14 kommentarer

WINDY


04.01.2015 | 18:41 | OUTFITS
 


15 kommentarer

R.E.D


03.01.2015 | 18:39 | OUTFITS- Bukse fra Dr.Denim // Veske fra Michael Kors // Genser(?) -


Gjett hva jeg har gjort idag da? Jeg har sittet og redigert unbloggedvideo til dere, så den kommer iløpet av kvelden. Jeg har funnet ut at jeg faktisk er elendig til å filme hverdagen min via kamera, at alle de bra klippene er på mobil! Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en mobilunblogged til dere iløpet av neste uke, da setter jeg sammen alle klippene både jeg og Eilin har på telefonen og lager en video. Liker ikke å ødelegge de vanlige unbloggedvideoene med dårligkvalitetfilming! Så da vet dere at denne filmen blir ganske kort og kjedelig, men en video er en video.

PS: Vinneren av Daniel Wellington klokken ble: HELENA MOE ( Sendt mail )


10 kommentarer

Special Edition


02.01.2015 | 05:11 | OUTFITS 

- Genseren finner dere HER -


God Morgen folkens! Idag når jeg våknet var Eilin borte, så nå føler jeg ferien er over. Folk skal tilbake til arbeid og det er på tide å få på plass døgnrytmen - ikke at det kommer til å skje, men må gi det er forsøk. Jeg kjenner jeg blir trist av tanken, men også litt glad, påenmåte. Det er jo siste halvåret i 10endeklasse, ikke lenge til jeg er ferdig med grunnskolen og skal videre, det blir veldig spennende og se hvor jeg ender opp. Føler også at siste halvåret er ganske chill i starten, men ekstremt stress på slutten. Nå er det duket for musikal og kos på skolen, men på slutten er det eksamen og tester all the way. Noen andre som gruer seg til skolestart? Og ikke minst, har dere hatt en fin ferie hittil?

 

 


6 kommentarer

Godt nyttår


01.01.2015 | 21:08 | OUTFITSDa folkens, var det 2015 og jeg har faktisk ikke blogget siden ifjor, hehe. Igår ble en veldig annerledes nyttårsaften på meg! Jeg er vandt med å sitte hjemme med familien hele kvelden og kveldens høydepunkt er som regel rakettene. Igår var jeg med familien og spiste god mat til klokken 10 - deretter var det ut med vennene mine for å ønske nyåret velkommen. Jeg hadde en veldig fin kveld, og har hatt en veldig fin dag idag også. En fin start på det nye året. Hva gjorde dere på nyttårsaften, hadde dere en fin kveld?


MINE NYTTÅRSFORSETT:

- FLIKERE TIL Å TRENE - BEDRE BILDER PÅ BLOGGEN - BRA SNITT TIL SOMMEREN -

- Nyttårsaften antrekket, Kjole fra BikBok -


Hva er dine nyttårsforsett?

 

 


10 kommentarer

Svea Serena


30.12.2014 | 15:41 | OUTFITSFikk endel spørsmål angående Svea jakken jeg fikk til jul, så tenkte vise dere den. Jeg har jo både Pjs og Canada Goose, så som mange av dere kommenterte så holder det med den type jakker og jeg trenger absolutt ikke 3 jakker som er ganske lik i modellen. Derfor ønsket jeg meg heller denne nydeligheten, altså en boblejakke modell. Jeg synes det er rålekker og har allerede brukt den hver eneste dag siden jeg fikk den. Litt lettere og kle opp enn de andre jakkene, litt mer casual. Sånn type jakke jeg kan bruke hele året, veldig tidløs modell.

- Jakken finner du HER -


Var den ikke fin vel?

 14 kommentarer

Outfit ( lille julaften )


23.12.2014 | 22:35 | OUTFITS- Klær fra Bikbok, Sko fra Nike Air Max, Smykke fra Bjørg Jewellery -

 

 


4 kommentarer

O.O.T.D


17.12.2014 | 15:07 | OUTFITS 


12 kommentarer

Dagens antrekk


16.12.2014 | 20:23 | OUTFITS- Jakke fra Bikbok // Smykke fra Björg Jewellery // Sko - Nike Air Max // Bukse - Dr.denim -

 

 


18 kommentarer

Summeroutfits


11.12.2014 | 17:49 | OUTFITSHvilket av disse antrekkene likte du best?


PS: Hadde blitt evig glad om dere ville gå inn og stemme igjen på meg HERHERHER! Det er mulig og stemme 1 gang hver 12 time og jeg blir så takknemlig for hver eneste stemme jeg får. På forhånd, tusentakk til alle som er så snill og stemme!! 

 

 


12 kommentarer

B L U E


09.12.2014 | 15:39 | OUTFITS- Jakke HER // Sko - Junkyard Adidas // Bukse - Dr.Denim // Lue - FWSS // Topp - Cubus -

 

// Noen sponset klær


10 kommentarer

Winterbomber


08.12.2014 | 18:09 | OUTFITS- Jeans fra 5unit // Bomberjakke HER // Topp fra BikBok // Sko HER

 

// Sponset lenker


13 kommentarer

Skoleball


06.12.2014 | 21:20 | OUTFITSIdag har jeg vært på 5 timers lang trening med cheerlaget, så etterpå var jeg ganske utslitt. Planen var egentlig bare og slappe av med noen venner, men i siste liten bestemte jeg meg for å dra på juleballet ungdomsskolen har laget til idag. Var egentlig ikke rågiret, men med tanke på at det er det siste året mitt og muligens det siste ballet med den gjengen. Får bare gjøre det beste ut av kvelden, klarer alltid og ha det gøy med jentene mine! Imorgen skal jeg på cheertrening igjen, så blir ikke en alt for sen kveld på meg idag.

 

- Kjole fra Wow -

Siden hele kvelden ble endret på så kort varsel så tok jeg bare på meg denne kjolen ikveld, håret ble som det ble! Skulle dusje, så gikk strømmen?just my luck. Jeg var vist ikke den eneste med dette problemet ser jeg, blar nedover instagram så ser jeg bilder hvor folk skriver at de bare rakk og krølle halve håret, så jeg var kanskje heldig. Fikk hvertfall tatt et par bilder og sendt bilde og tekst via mobil til Eilin! Så når dere får sett dette innlegget er jeg nok og danser på skoleballet, hehe. Skal hvertfall kose meg ikveld! Ha en fin lørdagskveld folkens, så snakkes vi imorgen

 

 

 


11 kommentarer

Sunday outfit


30.11.2014 | 16:28 | OUTFITS- Skjorten finner dere HER


Denne søndagen har vært slapp, som alle andre søndager. Den eneste forskjellen er at jeg faktisk sto opp til rimelig tid idag, følte meg veldig flink. Emilie var på julebord igår ikke så langt unna der jeg bor, så isteden for å dra hele veien hjem så nattet hun bare med meg igår. Veldig koselig og ha henne her siden det har blitt veldig lite sleepovers for tiden, alltd så mye annet som skjer. 


 
Planen idag var og trene, men jeg kjenner meg selv alt for godt så er fullstendig klar over at det ikke kommer til å skje. Skal bare nyte resten av søndagen, uten lekse - så er det tilbake til fengselet vi kaller skole imorgen.

PS: Ukens leser kommer ikveld :)


10 kommentarer

Unblogged


27.11.2014 | 18:51 | OUTFITS- Sko - Agnarsko // Bukse - Dr.Denim // Topp - BikBok // Smykke - Topshop // Jakke - HER


Jakken ser mye bedre ut nå etter den har blitt strøket, ikke så fint med alle rynkene. 

Dette er absolutt ikke dagens antrekk, fortiden går jeg egentlig bare rundt i joggeklær. Det er den kjipe tentamenstiden vet dere, da alle går rundt i slappe klær og ser alt for trøtt ut etter sene kvelder med pugging. Nå er vi halvveis ferdig heldigvis, ferdig med begge norsk tentamener å neste uke er det matte og Engelsk. Argh, gruer meg spesiellt til mattetentamen - da er det alltid så mye og pugge i forhold til de andre. Heldigvis ikke lenge igjen før det er juleferie nå, årets desidert beste tid. Sommerferien er fantastisk, men det er noe spesiellt med juleferien. Hele familien er samlet over lengre tid, god mat, julekos og ikke minst skolefri - ingenting slår dette. Noen andre som er råklar for ferie nå?

 

 


12 kommentarer

OutfitOfTheDay


25.11.2014 | 19:21 | OUTFITS

- Jakke - HER // Sko - Dinsko // Bukse - Dr.Denim // Skjerf - BikBok -

 

 


10 kommentarer

Dagens antrekk


19.11.2014 | 20:09 | OUTFITS
- Jakke - HER // Bluse HER // Bukse - Dr.Denim // Klokke - HER // Smykke - Björg Jewellery // Sko - Sapatos -


Idag var jeg endelig frisk, så da var det tilbake på skolen. Etter skolen måtte jeg egentlig bare raske meg hjem og dra rett på trening, men rakk og knipse et par antrekksbilder før den tid. Nå sitter jeg og Lene bare og snakker, skal ikke gjøre så mye idag! Bare slappe av, spise en god kveldsmat og finne senga ganske tidelg( den har dere hørt mange ganger før ) men det skjer aldri. 

Q: Hva synes dere om antrekket?

 

// Noen av produktene er sponset

 


12 kommentarer

Blc&Wht


15.11.2014 | 20:41 | OUTFITS- Sko - HER // Bukse - Dr.Denim // Jakke - HER // Skjorte - HER // Klokke - HER -


Våknet idag og var i relativt god form, fikk tatt litt bilder og hengt med jentene. Senere på kvelden ble jeg svimmel, kvalm og slapp! Er ganske sikker på at jeg har fått feber og alt jeg vil gjøre er og sove bort de neste dagene. Håper jeg sover så lenge at jeg våkner opplagt og frisk. Jeg hater virkelig å være syk, spesiellt når det er helg og jeg må avlyse alle planene mine. Velvel, Sånn er livet! Håper dere har en litt bedre lørdag enn det jeg har folkens, kos dere videre ikveld så snakkes vi imorgen - nå skal jeg sove! Nattaa søtiser 


16 kommentarer

fausse fourrure


13.11.2014 | 14:23 | OUTFITS- Denne pelsen finner dere HER -

 

 


18 kommentarer

Verdens beste tirsdag


11.11.2014 | 19:53 | OUTFITSVet dere hvorfor? fordi lærerene hadde planleggingsdag og da kan jeg sove så lenge jeg bare vil. En hverdag uten skole er himmelsk for min del. Jeg har jo vært så trøtt i det siste, så dette passet meg utmerket akkurat nå. Etter jeg stod opp har jeg vært i selskap til Stine som fyllte 18 år idag, gratulerer med dagen finaa!! Er så herlig når slektninger og venner blir gammel nok til å kjøre bil, da kan jeg utnytte de litt, hihi. Tror jeg skal finne meg en kjæreste som er over 18, så har jeg privatsjåfør døgnet rundt. Så om jeg får meg kjæreste i nermeste fremtid så vet dere hvorfor, hahah. Neidaa, over nyttår skal jeg begynne og ta skuterlappen tror jeg - så da kommer jeg meg nok rundt selv. Eneste som er kjipt er at man må gjennom to tunneller for å komme seg til byen siden jeg bor på en øy, så får nok holde meg til buss et par år til. Tiden går jo så fort for tiden, så snart øvelseskjører jeg også. Da er det bare og holde seg hjemme, veiene blir ikke trygge når jeg og mamma er ute og råner. 


- Genser - HER  // Skjerf - Bikbok // Bukse - Dr.denim // Sko - HER -

 

 

//Sponset lenker 


16 kommentarer

Lace knit


10.11.2014 | 21:26 | OUTFITSEr sliten idag, veldig sliten også. Ble mye denne helga, føler ikke jeg har fått nok søvn på evigheter - så blir nok en tidelig kveld på meg. Dette sier jeg hver eneste dag, men skjer det noen gang? Nope, dont think so. Kunne ønske jeg bare kunne legge meg nå og våkne helt utsovet imorgen, men så lett er det aldri. Sosiale medier er noe dritt til tider, det holder meg våken om nettene, hehe. Noen som kjenner seg igjen?

- Denne finner dere HER -


Tenkte jeg hvertfall kunne vise dere en søt greie jeg mottok fra sheinside her om dagen. Jeg har fått en sånn greie for blondetopper under "gensere" for tiden, da passet jo denne meg perf.  Liker veldig godt detaljene på, men den gjorde seg med en skinnjakke eller en bomber over - kan vise dere i et antrekk senere. Tror den kommer til å bli mye brukt fremover. Den er btw veldig mye finere på, det ser dere kanskje på det closeup bildet. 

 


15 kommentarer

Timberlands


09.11.2014 | 18:14 | OUTFITSHar faktisk fått endel spørsmål om hvilke sko jeg liker best nå når vinteren kommer. Jeg er jo fan av vans og nikesko, men nå når det blir litt glattere på bakken og kaldere i lufta er det lurt og legge de kalde skoene på hylla og finne frem noe som ikke gir neglebitt. Jeg vil absolutt si at R.M Williams, Timerlands og Dr.Martens er mine favoritter nå når kulden kommer. Alle disse skoene er sko som er gode på føttene, de varmer og tåler både kulde og regn. Uggs er jo også en favoritt fordi de er så gode å ha på, men de er jo ikke fin i det hele tatt. Jeg har faktisk tenkt lenge på hvilke sko og hvilken ytterjakke jeg vil bruke fremover, da kom jeg frem til at jeg likte disse best. Jeg er ikke typen til å gå rundt med sånne "månesko" om dere vet hva jeg mener. Det er så langt ifra min smak som man kan komme, noe dere ALDRI kommer til å se meg i, selv om jeg ser det er flere og flere som går rundt i de. Tror det er litt sånn ElskHat forhold til de skoene, enten digger du de ellers hater du de - Jeg, ja?..ikke min greie.

- Sko - Timberlands // Genser - Styleconnection.no -


Nå går jeg selvfølgelig ikke slik om vinteren, men sånn er det når man er blogger og skal vise frem et par sko. Løper ut for å få et par bilder, så er det inn igjen for å legge seg under dyna. Disse bildene ble ikke tatt idag, jeg er fortsatt på turne og synger - men kommer flere innlegg som er forhåndspublisert iløpet av kvelden. Hittil har jeg hvertfall storkost meg denne helga. Sunget myemye og vært med verdens herligste gjeng, det kan vel ikke bli bedre enn det!! Har du gjort noe spennende denne helga?


11 kommentarer

New favorite


08.11.2014 | 14:15 | OUTFITSJeg har sett denne jakken flere plasser og tenkte at denne MÅ jeg bare ha, digger fargen og mønsteret. Skader ikke at det er en bomberjakke heller, dere har kanskje fått med dere at det er min favorittvariant. De andre bomberene mine er litt større i størrelsen og litt mer casual, denne derimot gjør litt mer ut av seg og fargen er rett og slett nydelig. Begynner og få en god samling med fine jakker nå, så kjipt at vinteren kommer alt for fort - får liksom ikke brukt de før været kommer og ødelegger. Jaja, den får bare vente til våren om det blir for kaldt nå.

Lover at dette blir siste bomberjakken jeg bestiller, men denne måtte jeg bare ha. Håper virkelig de ikke går av moten, fordi fasongen og alle variantene man kan få av disse jakkene er helt utrolig. Jeg føler liksom dette og kåper er de jakkene man kan bruke til både hverdag og fest. Jeg har jo planer om å lage en liten lookbook til dere om ikke så alt for lenge, så da kan jeg vise varianter av antrekk med disse jakkene. Dere finner denne herligheten HER! Prisen kan man absolutt ikke klage på heller, yey


 "Mirror mirror on the wall, who's the fairest of them all" 

 - Toppen - BikBok// Bukse - Dr.Denim// Smykke - Björg jewellery// Sko - Cheap Monday(Junkyard) -

 

 

Q: VAR DEN IKKE FIN VEL?

// Sponset produkt


26 kommentarer

In my favorite jacket


07.11.2014 | 19:37 | OUTFITSHeihei og GOD FREDAG. Herregud nå var det godt med helg, er rett og slett drit lei av skole nå, så dette var godt. Denne helga er fullpakket med sang, blir veldig mye sang mot jul. Denne gangen skal vi faktisk på "turne" - altså flere plasser og synge. Som f.eks Valderøya og Volda, haha. Skal tilogmed overnatte i Volda lørdagen, så det blir litt artig. Har jo faktisk to av mine nermeste venner sammen som går der sammen med meg, så er alltid like gøy når vi reiser med koret. Skal se om jeg får oppdatert dere et par ganger iløpet av helgen, men jeg lover ingenting. Til tross for dette så har jeg forhåndpublisert ett antrekk imorgen også, så noe blir det hvertfall. Da snakkes vi senere, kos dere folkens.

- Jakke - HER // Topp - Acne // Smykke - Björg jewellery // Bukse - Dr.denim // Lue - Carhart // Sko - HER

Dette er samme jakka som jeg viste dere i svart tidligere! Elsker disse jakkene, ikke mer og si om den saken.


Q: SKAL DU NOE SPENNENDE DENNE HELGA?

 

 

//Noen sponset produkt

 


15 kommentarer

BOMBER LOVE


01.11.2014 | 13:40 | OUTFITS
For sånn ca 1 år siden kjøpte jeg meg en dritkul bomberjakke fra cubus, etter det har jeg liksom hatt helt dillet på disse jakkene. Synes de er kul både til fest og hverdag og de går liksom til de meste. Finner ingen jakke? Okei, da slenger jeg bare på meg bombern - sånn har det liksom vært for meg siste året. MEN, så vokste jeg og jakka ble alt for liten. Har prøvd hundrevis av lignende jakker, men de er enten for lange eller for shini, noe jeg ikke vil ha. Jeg mottok en pakke fra Junkyard for noen dager siden, der lå det to bomberjakker, en i svart og en i burgunder rød. Gjett om jeg jublet da? JAA, endelig ♥ Denne er litt tykkere og litt mer casual enn den jeg hadde forrige gang, men det gjør meg ingenting, jeg elsker den!! Dere kommer nok til å se mye av disse jakkene fremover.


De har forresten Halloweentilbud på junkyard.no denne helga. Bruk rabattkoden HALLOWEEN så får du -20% på alle varer tilogmed søndag. Dette er ikke noe junkyard har bedt meg skrive, dette er bare for å tipse dere siden jeg vet det ikke bare jeg som er glad i denne nettsiden ♥ Det er vel ikke meg som har en kjærlighet for både junkyard og bomber jakker?

7 kommentarer

Gult er Kult


31.10.2014 | 19:12 | OUTFITS

Dette dødskule gule skjørtet finner dere HER(sponset produkt)


Jeg var såå usikker på om jeg kom til å like dette skjørtet når jeg bestillte det, var redd for at det skulle sitte helt feil på og at fargen skulle være alt for skarp, men jeg digger det!! Fargen er faktisk mye finere i virkeligheten og det sitter som ett skudd. Hvem hadde vel trodd Sofie skulle gå rundt i ett gult skjørt. Det var virkelig på tide og få litt farger i garderoben ♥ Jeg kjøpte samme skjørtet i svart også, tilfelle jeg skulle være litt mer nøytral en dag, hehe. 

PS: Husk å Bruke rabattkoden SOFIEMOTE og få -25% på alt på hele nettbutikken STYLECONNECTION.NO innen Onsdag.


14 kommentarer

DAGENS OUTFIT


30.10.2014 | 18:15 | OUTFITS


11 kommentarer

Dagens antrekk


28.10.2014 | 18:50 | OUTFITS 

 


23 kommentarer

Verdens kjedeligste outfit osv


22.10.2014 | 22:47 | OUTFITS

Til tross for at dette sikkert er tidenes kjedeligste outfit, så ble det disse bildene idag. Dette er altså fra noen dager siden, vurderte og ikke legge den ut i det hele tatt - men tenkte jeg kunne vise dere den nye genseren min. Når jeg var på den LadyGaga konserten hadde vi en konkurranse om å vinne gavekort fra Bianco på 3000kr, jeg vant ikke, men de bestemte at jeg skulle få andreplass og sendte derfor en goodiebag til meg i posten. Tenkte det kom til å være sånn typisk "en refleks, en hotellshampo og kanskje ett par flaks lodd" men der tok jeg jaggu feil. Fikk en så fin pakke, med både genser, kjole og mye annet spennende! Jeg er jo ikke så jålete på skolen akkurat, går gjerne i litt chillere klær da - og da passet denne meg perfekt. 


Idag ble jeg og Martine med June hjem! Min veldig spennende hverdag går for det meste ut på å jobbe med skole fortiden - skole, skole, skole. Sånn er det når man har bestemt seg for å jobbe hardt på skolen, blir liksom ikke så mye å fortelle! MEN, fredag reiser jeg til Oslo med koret, vår årlige soul children festival, så nå skal jeg faktisk hjem å pakke, må ha en pause fra jobbingen. Guud som jeg gleder meg, det er alltid like gøy å være med på den festivalen. Er det noen av dere som skal dit?


16 kommentarer

Dagens antrekk


21.10.2014 | 18:50 | OUTFITS 

 


22 kommentarer

OOTD


16.10.2014 | 20:31 | OUTFITSSkoene finner du HER

Ugh, dårligste kvaliteten på bildene! Har fortsatt ikke fått endret på kameraet mitt, så setter stoor pris på om noen kan fortelle meg hvordan man fikser det. Bildene mine blir bare i 720pxl, men jeg bruker jo 800 på bloggen - å da blir jo hele kvaliteten drept når jeg endrer det. Jeg hadde det før, men plutselig ble det slik - uten at jeg vet hva som har skjedd. Jeg er heller ingen ekspert på kamera, så har faktisk ingen anelse hvordan man endrer det. Hjelp meeg, jeg vil ta skikkelige bilder:(:( uffuff


PS: Eilin lurer på om dere kan være så snill og svare på noen få spørsmål? trykk HER for å komme til undersøkelsen ♥ På forhånd TUSENTAKK til alle som tar seg tid til å gjøre det, tar bare 2 minutter av tiden deres. Dere er best!! 


15 kommentarer

White nike air max


15.10.2014 | 20:25 | OUTFITSSko - junkyard.no // Bukse - 5unit // jakke - Junkyard.no // solbriller - junkyard.no // genser - sheinside.com


Har egentlig vært ganske dårlig når det kommer til å oppdatere dere på hverdagsfronten, men siste tiden har egentlig bare gått i skole og sang.  Jeg har sikkert sagt det mange ganger før, men jeg har lovet meg selv å gjøre mitt beste på skolen - så det er definitivt førsteprioritet nå for tiden. Har så forferdelig mye som må gjøres på skolen og prøver heletiden, herregud jeg er lei. I tillegg til det har koret mye å gjøre, både CDrelease, fremføringer og snart soulchildren festival - men dette er bare kos ♥ Har jo verdens herligste folk å være med når det er sang, så det er absolutt verdt tiden. Er jo alltid mye sang når julen kommer, da er det jo duket for både konserter og julebord - jeg elsker det! Kjenner jeg begynner og glede meg til desember nå

 

// sponset lenker


19 kommentarer

Junkyard outfit


13.10.2014 | 18:28 | OUTFITSALT FRA JUNKYARD.NO ♥

 

 


9 kommentarer

Casual everyday outfit


11.10.2014 | 19:19 | OUTFITS11 kommentarer

FWSS


09.10.2014 | 22:08 | OUTFITSJakke - Cubus // Veske - Michael Kors // Sko - Junkyrd.no // Topp - BikBok // Lue - FWSS // Smykke - Björg jewellery

Hadde ett unblogged antrekk på dataen, så tenkte jeg måtte poste det nå før grønnfargen forsvinnet helt på gresset og det ikke passer inn på bloggen lengre. Jeg er jo på hytta nå, så antrekkene jeg har hatt på de siste dagene er ikke akkurat inspo. Har storkost meg siste dagene, slappet av og tilbring tid med familien ♥ Idag kom onkel på besøk, idet han kom inn døren så vi en elg som løp forbi hytta. Både pappa og onkel driver med elgjakt, så da var det ut og finne frem jegeren i meg. Nå blir det elgkjøtt til middag i lang tid fremover... neidaa ♥ Resten av dagen har vi bare planer om å slappe av, spise ost og kjeks, så burde jeg prøve å komme meg i seng litt tidligere enn ellers. Vi snakkes imorgen folkens!! 


9 kommentarer

SKODILLA


08.10.2014 | 18:45 | OUTFITSAldri før jeg startet sammarbeidet mitt med Junkyard har jeg hatt dilla på noe, nå sitter jeg og ser på sko og sikler over de hele tiden. Det er farlig for lommeboken, men jeg ELSKER virkelig de nye nikeskoene. Nå har jeg bestillt enda ett par som er helt hvitt. Disse koster 1200, men de hvite koster bare 899 - jeg synest det absolutt er verdt pengene. Jeg har enda ikke hentet de hvite, men fikk melding av posten at de hadde kommet ♥ Jeg tror grunnen til at jeg liker disse skoene er fordi du kan bruke de til alt - samtidig som at de er så chill, altså verdens deiligste sko og gå i. Jeg var redd de var for casual, men når jeg var på LadyGaga VIP konserten så jeg mange av kjendisene gå rundt i slike sko med skjørt og kjoler - så why not? Det slår jo høyhelte for min del, det er noe jeg ikke har lært meg å gå i enda. Orker ikke stresse med det heller! Og gå rundt i sko som verker en hel kveld frister meg virkelig ikke for min del.


Disse herlighetene finner du HER 

Disse i rosa er vel kanskje litt begrenset hva du kan bruke til, men de hvite og de hvite/grå kan man jo faktisk bruke til nesten alt. Gleder meg til å vise dere, skal løpe til posten med engang jeg kommer hjem. Tror disse skoene er veldig smak og behag på hva folk synes, men jeg elsker de -  aah, materalistisk lykke ♥ 


12 kommentarer

Black&white


05.10.2014 | 22:45 | OUTFITS
Q: Hva synest dere om antrekket?


9 kommentarer

Unblogged outfit


03.10.2014 | 22:01 | OUTFITS

Alt fra Junkyard, enkelt og greit ♥


9 kommentarer

American college


02.10.2014 | 19:02 | OUTFITS

Sko - Superga // Jakke - AmericanCollege // Bukse - Junkyard // Topp - Bikbok


9 kommentarer

Autumn jacket


01.10.2014 | 12:33 | OUTFITSJakke - HER // Jeans - Dr.denim // Sko, topp og skjerf - Acne

Den siste måneden er det mest spurte spørsmålet "Hvilken jakke skal du kjøpe til høsten" og det skal jeg svare på nå. Denne jakken er helt klart favoritten ♥ Jeg kommer til å bruke mye kåper, skinnjakker og dressjakker fremover ( muligens denimjakker) men ikke så mye denne høsten som ifjor. Når jeg bestillte denne kåpen trodde jeg virkelig ikke at den skulle være så fin irl, tror jeg må ha meg flere slike. Prisen kan man hvertfall ikke klage på så fattig blir man ikke av det. De har flere farger og fasonger , annbefaler alle og ta en titt innom SHEINSIDE om dere er på jakt etter fine høstjakker. 


14 kommentarer

Frank Walton Sunglasses


28.09.2014 | 19:53 | OUTFITS


Solbrillene finner dere HER! Var de ikke kul vel? Jeg digger de ♥


13 kommentarer

Saturday outfit


27.09.2014 | 17:48 | OUTFITS
7 kommentarer

Dagens antrekk


25.09.2014 | 17:32 | OUTFITS
Sko - Cheap Monday HER // Skinntights - HER // Skjorte - RalphLauren// Genser - Vero Moda // Solbriller - Frank Walton HER


10 kommentarer

OOTD


19.09.2014 | 15:28 | OUTFITSSko - Cheap Monday HER // Bukse Junkyard - HER // Jakke - Monki // Genser - Vero Moda // Solbriller Ray Bans - HER


9 kommentarer

Favorittjeans


18.09.2014 | 19:26 | OUTFITSJeg har fått veldig mange spørsmål hvilke bukse jeg bruker, så tenkte og endelig svare på det for dere. Jeg har sverget til Dr.denims veldig lenge nå, rett og slett fordi jeg ikke trodde det var noen andre som satt like fint på. Jeg var så heldig å motta et par jeans fra Junkyard tidligere denne måneden og det er helt klart min nye favoritt! Den har god strech, ikke for lang i bena og sitter perfekt på! Jeg bruker xs i dr.denim buksene, men bestilte denne i small siden den er pittelitt mindre i størrelsen. Den er minst like god å bruke, men rimeligere - annbefaler absolutt denne. 

Buksa finner du HER 

 

// Sponset lenker


6 kommentarer

Casual everyday


13.09.2014 | 16:03 | OUTFITSTopp - Sheinside // Bukse - HER // Sko - HER // Cardigan - BikBok


16 kommentarer

Boyfriend jeans


12.09.2014 | 17:58 | OUTFITSBukse - HER // Sko - HER // Solbriller - HER // Genser - Sheinside // Klokke - DW

Q: Hva synest du?


10 kommentarer

Autumnjacket


07.09.2014 | 18:41 | OUTFITSBukse - HER // Jakke - HER // Klokke - DW

Var så heldig å motta en pakke fra Junkyard før helga og jeg ble superfornøyd med alt ♥ Denne buksa sitter som et skudd, og det samme med jakken. Jeg har lett såå lenge etter bukser som passer meg like godt som dr.denim buksene, endelig fant jeg noen. Elsker vasken på denne jeansen, tror nok jeg blir å bestille flere av disse modellene. Jakken er perfekt, rett og slett. Dere skulle sett den ìn real life`fordi den er så J*vla fin på, sitter som et skudd ♥ Superhappy med og endelig få en skikkelig høstjakke inn, gleder meg allerede til å kjøpe klær vi kan bruke til høsten. 

- Har forresten problemer med blogg.no og har hatt det en stund nå. Dette antrekket er fra igår, men verktøyslinjen forsvinner når jeg skal blogge så jeg får ikke lagt til bilder osv. Har prøvd alt som står man skal prøve om det skjer, har prøvd alle nettlesere, lastet flashplayer, men ingenting funker. Så jeg må bare vente på at det fikser seg selv før jeg får blogge, og det tar av og til noen dager! Noen andre som har opplevd dette og vet hva jeg må gjøre?


15 kommentarer

Batman


03.09.2014 | 17:26 | OUTFITSEr syk idag, så antrekket mitt er ganske kjedelig. Bare svart med en vanlig genser! Denne er fra Sheiside, men er en stund siden jeg bestillte den så er usikker på om den fortsatt er på lager. Klokken er fra DW, Veska fra Monki, Buksa fra Dr.Denim og brillene fra BikBok. Har fått ganske mange spørsmål om buksa mi og nei, jeg bruker ikke den samme hele tiden. Jeg kjøper bukser far Dr.denim hver gang jeg trenger ny fordi jeg elsker disse. Har aldri funnet noe jeg liker bedre så fyller heller skapet opp med flere varianter av den ♥
12 kommentarer

Blackonblack


01.09.2014 | 16:01 | OUTFITS

Solbriller - RayBan // Topp - Sheinside // Bukse - Dr.Denim // Sko - (?) // Klokke - DW


17 kommentarer

OOTD


29.08.2014 | 23:54 | OUTFITSSkjorte - (?) // Topp - HER // Shorts - HER // Solbriller - HER 

// Sponsede lenke


14 kommentarer

Klikker for meg


29.08.2014 | 11:44 | OUTFITSVet dere hva jeg er lei av? At folk kaller meg overlegen uten å engang ha møtt meg, uten engang å ha snakket til meg. Er så lei av at folk hopper til konklusjonen at jeg er cocky og overlegen bare fordi jeg har litt flere likes. Lei av at folk skriver " ikke lek kjendis " når personen ikke får svar med en gang. Hver gang jeg blir kjent med nye folk får jeg høre " Jeg trodde du var sykt overlegen helt til jeg ble kjent med deg " Kan dere vær så snill fortelle meg hvorfor? At jeg har litt flere likes betyr ikke en dritt, det betyr ikke at jeg blir en dårlig person av den grunn. Dere tror jeg blir høy på pæra av at litt flere folk vet hvem jeg er, vel det stemmer ikke. Dere får kanskje 100 likes og positive kommentarer på bildene deres, jeg får kanskje flere likes og flere positive kommentarer, men så får jeg også de ekstremt frekke og onde kommentarene. Det er de kommentarene som sitter igjen! Jeg er lei av at folk forhåndsdømmer meg, at folk antar at jeg er høy på meg selv bare fordi jeg har litt flere likes. Har fått mange meldinger av folk som kunne ønske de hadde det så lett som meg, men da tror jeg dere har ett forvrengt syn på hvordan livet mitt er.

For akkurat 1 år siden ville jeg flytte fra plassen jeg bor, vill få en ny start fordi jeg følte folk snakket dritt og dømte meg overalt hvor jeg gikk. June og Martine var de eneste "gode" vennene jeg hadde og om vi kranglet satt jeg igjen uten venner på øya jeg bor. Jeg hadde mange andre "venner" men fikk alltid høre at de ikke likte meg, at de synest jeg virket overlegen, at jeg trodde jeg var noe. Jeg gjorde ingenting gale, men begynte og få endel likes og bloggen min begynte og bli ganske populær og de hoppet da til konklusjon at jeg var høy på pæra. Nå har jeg endelig fått snakket med alle disse personene og vi har blitt kjempe gode venner, kanskje bestevenner også!

Jeg er bare så lei av at folk går rundt og tror jeg tenker jeg er mye bedre enn andre, fordi det er så langt ifra sannheten som man kan komme. Om det er noe jeg sliter med så er det sjalusi, er sjalu på andre jenter, på både utseende og personlighet. Jeg setter meg selv opp mot andre jenter og det er virkelig ikke bra for selvtilliten min. Jeg er en sjenert person og hater at jeg er sånn, blir så misunnelig på alle jentene som er utadvent og blir lett kjent med nye folk, fordi dette er noe jeg sliter med. Blir du kjent med meg så er det noe helt annet, jeg slår meg løs og er 110 % meg selv.

Igår sjekket jeg KIK og da hadde noen skrevet "Hei" til meg et par ganger uten svar, han var tydeligvis lei av at jeg ikke ga respons så han skrev " Svar da din overlegne hore, slutt og lek kjendis" og det er ikke første gang noen har skrevet sånn til meg, det skjer egentlig ganske ofte folk blir sint på meg fordi jeg ikke svarer. Jeg svarer absolutt alle jeg ser, og om du ikke har fått svar så har jeg mest sannsynlig ikke sett det. Ja, det er veldig koselig at mange skriver til meg, men kan være slitsomt når folk blir sint på meg uten at jeg engang har sett det, at folk hater meg og slenger dritt uten jeg har gjort noe gale. Jeg kan sitte med ett stort smil om munnen på grunn av søte ting dere skriver, men kan også ende opp i tårer og alt jeg vil gjøre da er og slette alle kontoer på sosiale medier og gjemme meg. Noen av dere er rett og slett slem, med bare onde baktanker og det skremmer meg. Dere tror det er greit og skrive dritt til meg fordi jeg få mange likes? Jeg er en helt vanlig person, blir ingen robot fordi jeg har litt flere følgere enn dere. Om jeg blir lei meg pga kommentarer så sier folk "dette må du tåle om du skal være blogger" !!! Må jeg det? jeg blogger om hverdagen min, om sminke, outfits osv, jeg har aldri provosert noen, har jeg vel?

Dere ser bilder av meg hele tiden, så forstår og vet at folk kommer til å dømme utseendet mitt. Men ingen av dere kjenner meg som person, så og forhåndsdømme personligheten min fordi du "antar" at jeg er slik, det blir bare for dumt. Du kan kalle meg feit og stygg, du skal jo få ha din egen mening. Men høy på pæra, overlegen osv får du faktisk ikke si før du kjenner meg. At jeg ikke smiler til deg på gata, at jeg ikke sier hei, at jeg ikke svarer kan være så mange grunner til, men ikke fordi jeg er overlegen!!!

Uff, det ble et langt syteinnlegg, men fikk noen meldinger igår som gjorde at jeg sprakk. Etter at bloggen min fikk endel lesere har jeg slitt litt med selvtillit pga kommentarer og ting folk sier, håper dette er noe jeg blir flinkere til og stenge ute i fremtiden, fordi bloggen min er her for å bli!! Stakkars de som ligger helt øverst på topplista sier jeg. Greit at alt det positive rundt bloggen veier opp det negative, men uansett hva folk sier så kommer disse slemme kommentarene som ett slag i magen og det er disse du sitter igjen med i hodet. Jeg har lært meg og ta imot dritt når det kommer til utseendet mitt, det vet jeg folk gjør uansett hvordan jeg ser ut. Kunne sett ut som en supermodell og ville fortsatt fått mye hat og negative kommentarer. Det jeg må lære meg er vel at folk kommer til å dømme meg som person også, men har ikke kommet på det stadeiet enda. Synest det er ekkelt at folk tror jeg er en fæl person, fordi det er jeg virkelig ikke(håper jeg) og vil gjerne at folk skal gi meg en kjangse før de dømmer meg på det området. Det kommer ikke til å skje, kan jo ikke bli kjent med alle, men måtte bare skrive dette innlegget for å få ut litt frustrasjon. Så håper jeg dere kan gi meg en kjangse før dere antar ting om meg neste gang!! TAKK FOR MEG, hahah nå skal jeg slutte og syte


31 kommentarer

Monday


25.08.2014 | 17:15 | OUTFITSEtter en slitsom men definitivt artigste helga på lenge er det tilbake til hverdagen. Nå sitter jeg egentlig bare og jobber med leksene for å få alt overstått, prøver og få gjort så mye jeg kan på en gang så jeg ikke sliter på slutten av uka. Hater dessuten og måtte si nei til folk pga lekser, så da gjør jeg alt så fort som mulig så jeg unngår det. Da blir det også mye lettere for meg og blogge, får altså bedre tid til alt. Snakket nettopp med Eilin, vi diskuterte hva jeg skulle blogge om denne uken og vi var egentlig blank beggeto. Har fått skrivesperre og har ingen anelse hva jeg kan blogge om bortsett fra outfits og hverdagsinnlegg. Etter 2 år med blogging så får vi slike perioder hvor vi ikke kommer på noe i det hele tatt..noen tips? Ikke videoer, men innlegg.
33 kommentarer

Autumncolour


24.08.2014 | 14:45 | OUTFITS 


27 kommentarer

Jugend Outfit


23.08.2014 | 19:34 | OUTFITSIgår på Jugend hadde jeg en fantastisk dag. Kom meg inn, snek meg helt fremst når David Guetta skulle på scena, fikk meg nye venner og hadde "the time of mye life" helt til?.jeg besvimte og ble hentet av ambulansefolka. Jeg har slitt med svimmelhet før pga at jeg drikker lite vann, så jeg ble hjulpet frem bak scena, fikk i meg noen glass vann så var alt bra igjen. Sett bort ifra det så hadde jeg det så sykt bra igår, kjenner jeg gruer meg til denne kvelden er over og det er ett helt år til neste gang. Gleder meg til jeg er gammel nok til å dra på andre festivaler ♥ Her har dere hvertfall gårsdagens antrekk, siden jeg ikke fikk lastet det opp igår, så får dere dagens imorgen. Nå må jeg nesten dra, så vi snakkes senere. Ha en fin lørdagskveld ♥

Q: Noen andre som var på Jugend igår?


8 kommentarer

Pap with Emi


23.08.2014 | 00:17 | OUTFITS


11 kommentarer

Bluebby


22.08.2014 | 09:09 | OUTFITS
8 kommentarer

Windy


18.08.2014 | 19:25 | OUTFITS


15 kommentarer

Casual


16.08.2014 | 19:32 | OUTFITS12 kommentarer

A smudge of red


15.08.2014 | 16:34 | OUTFITS


11 kommentarer

LEATHER


14.08.2014 | 21:14 | OUTFITS

7 kommentarer

Dagens..


04.08.2014 | 23:00 | OUTFITS


12 kommentarer

A.N.T.R.E.K.K


03.08.2014 | 17:46 | OUTFITSMottok sånn serriøst verdens råeste solbriller fra Junkyard tidligere denne uken og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Når jeg bestillte de var jeg litt usikker på om de kom til å bli for små for ansiktet mitt, men de passet perfekt og det er bare snakk om vane. Jeg som alltid har brukt ganske "store" briller så ble dette noe nytt og noe mye kulere. Digger de♥ Dere finner de HER

 
Idag overnattet jeg og Sara hos Emilie og nå skal vi på tjuvholmen. Denne gangen skal ikke jeg bade, så blir nok bare og "henge" litt med gjengen før Sara reiser imorgen. Så utrolig kjedelig, men ser henne jo om en uke så det overlever jeg nok!

// Sponset lenkerR


13 kommentarer

OUTFIT


24.07.2014 | 23:25 | OUTFITS


12 kommentarer

DAGENS


22.07.2014 | 20:13 | OUTFITS

Skjørt - Wow // Sko - Ferner Jacobsen // Topp - Sheinside.com

Idag er jeg helt utslitt. Dere vet jeg sa jeg skulle bare slappe av resten av kvelden igår? vel..slik ble det ikke. Jeg ble med resten av gjengen på topptur(fjellet) og vi var faktisk borte i over 5 timer. Når vi var tilbake ristet det i hele kroppen, alle var sulten, sliten og ikke minst veldig klar for senga. Jeg tror jeg var den eneste som ikke våknet idag med smerter i føttene, heldigvis ♥ Så jeg, Eilin og Niklas dro på tingeling(en cafe i steigen) idag, mens resten av gjengen reiste til Bodø. Dåpen er ferdig og folk begynner å reise hjem, så nå er det faktisk helt stille på hytta. Veldig kjedelig men også litt deilig egentlig. Kristine tok endel bilder på fjellet, men siden hun har reist nå kan hun ikke sende meg bildene med engang så de får jeg legge ut en annen gang. 


9 kommentarer

AriZona


16.07.2014 | 21:18 | OUTFITSÅh, det var godt å høre at dere likte lookbooken min så godt. Var egentlig veldig skeptisk hva dere kom til å si, men det var tydeligvis stor interesse for at jeg skulle lage flere slike. Kan få fikset det når jeg er hjemme og har tilgang til resten av klærne mine. 

Idag har hele familien bare slappet av inne, mens arbeiderene styrer ute for å få i orden hagen til oss. MEN, vi har ikke bare lagt på latsiden, når pappa dro til farmor for litt siden bestemte alle "barna" seg for å rydde og vaske huset/hytta til han kom tilbake ♥  Mamma kommer imorgen og da blir det ikke sløve dager lengre, hun er absolutt ikke fan av og sove lenge?i motsetning til meg. Det har vært regn her i Steigen, så idag ble det lite uteaktiviteter. Satser på fineværet er tilbake imorgen, det har de hvertfall spådd, så da satser vi på det. 

Topp - Cubus // Jakke - WOW // Sko - (?) // Solbriller - Cubus


10 kommentarer

Aztec-Outfit


15.07.2014 | 23:49 | OUTFITS

Her har dere altså dagens antrekk. Holder på og lage en liten "lookbook" video til dere nå, håper og bli ferdig til helgen. Søndag er det barnedåp så det er mulig jeg poster den, med tanke på at det blir lite tid for meg og oppdatere bloggen den dagen. Den er veldig 'l0ve.blogg.no' inspirert, kan kanskje kalle det herming også, haha! MEN det blir en video og det liker dere ♥ Synes den var så bra når hun laget den ifjor og iår, så ville prøve meg selv. Q: Hva synest dere om antrekket?


20 kommentarer

litt av hvert...


09.07.2014 | 10:47 | OUTFITSFørst ett par ting jeg har helt glemt av !!

Vinneren av Smilelab-konkurransen ble: Kristoffer, Sophie.L og Lovise! Har send mail til dere, så med engang dere svarer får dere pakken tilsendt ♥ Var utrolig mange som hadde meldt seg på, så kommer mest sannsynlig til å kjøre igang en konkurranse til om ikke så lenge. Var jo høyst påtide at jeg hadde en konkurranse hvor gutter også kunne vinne, så kommer til å tenke på det fremover og ikke bare ha slike jentekonkurranser.

Så var det for en tid tilbake jeg hadde en spørsmålsrunde hvor jeg sa jeg skulle linke en person, den heldige`s blogg finner du HER! Skriver ikke navn, fordi nå må alle trykke inn for å finne ut hvem det er, da får du kanskje litt klikk på bloggen din - hihi ♥ Det er ganske lenge siden, men jeg hadde helt glemt av det! Denne bloggen var dessuten utrolig bra, så anbefaler absolutt alle og klikke seg innom HERHERHER.

Så vil jeg takke Ida(LINK) og Liv Solveig (LINK) som har sendt inn så mange fine headere! Liv Solveig har laget den jeg har nå, men begge to er like flink så det var umulig og velge. Annbefaler alle og klikke seg innom bloggene deres og kanskje du trenger hjelp til å lage header til bloggen din? Da kan jo dere høre med de ♥Slenger med ett lite antrekk! PS: Klokken er fra Marc Jacobs, Eilin skrev feil:)

Aah, dette var egentlig utrolig deilig å få unnagjort. Er slike ting jeg tenker jeg må gjøre hver eneste dag, og når kvelden kommer kommer jeg på "oj shit, glemte det idag også" men nåå tror jeg ikke det er noe jeg har glemt ♥ Hadde forresten vært veldig koselig om dere klikket dere inn på bloggene jeg linket! Er jo litt gøy om det faktisk funker og disse herlige jentene får litt lesere iløpet av dagen - om det funker kan jeg jo gjøre det litt flere ganger. 


12 kommentarer

She-inside


07.07.2014 | 18:28 | OUTFITS

Disse toppene jeg fikk fra sheinside forrige gang er nok absolutt mine favoritter derifra. Denne i hvit finner dere HER og i grå HER 

Har fått så mye fint fra Sheiside i det siste og det er allerede mer på vei, heldige meg! Har fått veldig mange spørsmål rundt sheinside, men siden jeg blir sponset så vet jeg egentlig ikke så veldig mye om hvor mye ting koster osv - men jeg vet at det er gratis frakt. Det kan også ta ganske lang tid før du får det, som vil si ca 3 uker men det er så absolutt verdt det. Jeg synest klærne fra sheinside er så fin i forhold til hvor billig det faktisk er, har dere sett prisene? kan få såå mye fint til en så billig pris ♥ Noen andre som er glad i denne siden?

 


17 kommentarer

Festival


05.07.2014 | 21:08 | OUTFITS
Nå skal jeg på giskefestivalen så må bare løpe ut døren, oppdaterer dere skikkelig senere ikveld! Kos dere idaag♥

Topp - HER // Shorts - HER // Klokke - Mango // Smykke - H&M


10 kommentarer

DenimIT


02.07.2014 | 18:02 | OUTFITS
Q: Hva synest dere om antrekket?


20 kommentarer

Last OsloOutfit


28.06.2014 | 16:02 | OUTFITS16 kommentarer

Streetstyle


26.06.2014 | 11:56 | OUTFITS
Sko - Aldo // Jakke - Miss.selfridge // Bukse - dr.denim // Genser - Ralph Lauren // Solbriller - Rayban // Kopp - Starbucks


12 kommentarer

See-through top


24.06.2014 | 10:18 | OUTFITS

Sko - Acne // Jakke - Acne // Bukse - Dr.Denim // Topp - Cubus // Veske - Michael Kors // Ring - Calvin Klein // Smykke - Bjørg 


12 kommentarer

GOD SOMMER


20.06.2014 | 15:11 | OUTFITSDA var endelig dagen her, nå har jeg SOMMERFERIE ♥ Humøret endrer seg fort når du har to måneder skolefri og se frem til, herreguud så glad jeg er nå! Er allerede på vei til Oslo, så for min del har sommerferien startet med ett smell. De har vært så utrolig heldig med været i Oslo, så satser på det fortsetter - selv om at jeg tviler, typisk min flaks at det blir regn nå. Vi skal hvertfall på VGlista, noe jeg har gledet meg en stund til. Ikke bare fordi jeg vil på konsert, men fordi det blir gøy og møte alle vennene mine ♥ Vi skal faktisk være i Oslo helt til neste fredag, så har god tid på å nyyte det. Eilin skal jobbe hver dag, så jeg og Malin skal tusle litt for oss selv i Oslo denne gangen faktisk! 

Jeg er på flyet til Oslo nå, tenkte jeg bare skulle forhåndspublisere ett innlegg til dere siden jeg kommer til å være litt opptatt iløpet av kvelden. Ville isåfall bare ønske dere en GOD SOMMER!! 


16 kommentarer

Casual tee


14.06.2014 | 13:51 | OUTFITSJeg har en sånn greie..når været er kjempefint liker jeg å pynte meg med kjole osv, når det er kjempekaldt ute liker jeg å pynte meg med varmere klær, men når det er overskyet går jeg bare i casual klær. Tror det har med frykten for at det skal regne, da orker jeg virkelig ikke å pynte meg! Om det er noe jeg mangler i klesskapet mitt er det topper - har plenty av både gensere og cardigans, men ikke topper. Mottok denne fra sheinside her endag, jeg elsket den ♥ Liker litt sånne "kjedelige" topper, ikke med mye motiv på - så denne passet meg perfekt. Dere tenker kanskje at når jeg sier at jeg ikke har topper betyr det at skapet mitt er stappfullt av de uansett, men nei?har kanskje 3 overdeler jeg liker og bruke, da blir man litt lei tilslutt. Har tittet litt rundt på nettet, men det er kanskje lettere og finne topper som sitter fint i butikk dersom man er usikker på hvilken størrelse man trenger. Skal til Oslo snart, så da regner jeg med jeg finner noe!!

Topp - HER // Sko - New Balance // Bukse - Dr.denim // Armbånd - mestergull // Klokke - Daniel Wellington

Utrolig fint når smekken viser, haha! 

Idag er jeg på cdinnspilling hele dagen, kommer hjem i 9tiden så da snakkes vi så fort jeg er hjemme. Tenkte og lage en videoblogg siden det er så lenge siden ♥ Hva vil dere jeg skal lage? Føler jeg begynner og bli litt rusten når det kommer til videoer, så tar gjerne imot tips. Er nok ganske sliten når jeg kommer hjem siden jeg da har vært på cdinnspilling i 12 timer, så helst noe enkelt - ikke treningsvideo eller kveldsrutine og slike ting, det blir for mye styr for meg akkurat idag. Kom hvertfall med tips, så om jeg er for trøtt idag kan jeg prøve og fikse det til imorgen! 


20 kommentarer

What is Summer?


10.06.2014 | 15:35 | OUTFITS♥ Sommer er fri fra skolen, fri fra lekser, fri fra alt stress - ingen bekymringer!

♥ Sommer er tid til venner og familie.

♥ Sommer er og sitte oppe til langt på natt og sove så lenge jeg vil.

♥ Sommer er grilling, båtturer og bading.

♥ Sommer er is og kald drikke.

♥ Sommer er sol

♥ Sommer er reising og opplevelser.

♥ Sommer er idyll.

♥ Sommer er cheerleading i sola og sandvolleyball.

♥ Sommer er søte kjoler og sandaler.

♥ Sommer er festivaler, musikk og sosialt.

♥ Sommer er solkrem, myggspray og salt i håret.

♥ Sommer er bikinier i fine farger.

♥ Sommer er gutter i bar overkropp^^

♥ Sommer er den absolutt beste tiden på året!!

Kjole - HER // Sko - Toms

Dette er de tingene jeg forbinder med sommer! Tror det værste med sommeren må være myggstikk, brennmagneter og når brunfargen flasser - men det hører med det også♥ Jeg er så utrolig glad for at det bare er to uker igjen til ferien, to uker til alt dette skal skje. Har så mange fantastiske planer for sommerferien! Blandt annet: Oslo på vglista, Steigen/bodø, Tyrkia, Norwaycup, London, hyttetur osvosv! Gleder meg til å gå rundt i søte kjoler og shortser hele dagene og ikke ha noen ting og tenke på, ååh hvorfor er det ikke sommer året rundt!!? 

Q: Hva gleder du deg mest til denne sommeren?


14 kommentarer

SunnySunday


08.06.2014 | 20:21 | OUTFITS
Sko - Dinsko // Shorts - Sheinside.com // Topp - spania // Solbriller - Rayban


5 kommentarer

Polkadots


05.06.2014 | 22:26 | OUTFITSTopp - Spania // Shorts - HER // Sko - Toms // Solbriller - Mokki


15 kommentarer

SummerOutfit


02.06.2014 | 22:08 | OUTFITS

Skjørt - Lindex // Topp - Spania // Solbriller - Mokki // Klokke - DW // Sko - Toms


23 kommentarer

Those summer days


19.05.2014 | 21:08 | OUTFITS
25 kommentarer

Outfit 23.04.14


23.04.2014 | 21:52 | OUTFITS♥♥♥


26 kommentarer

Outfit


10.04.2014 | 19:00 | OUTFITS

♥ ♥ ♥


25 kommentarer

Bursdagsfeiring


06.04.2014 | 18:18 | OUTFITSIgår feiret jeg bursdagen min faktisk. Jeg blir 15 år den 13 april, men da er jeg i Steigen og får ikke feiret bursdagen min med alle vennene mine da - så da ble det igår. Jeg hadde heller ikke planer om å ha noen stor feiring iår, så innviterte bare mine aller beste venner til en liten feiring. Hadde det så utrolig koselig med allesammen, kunne ikke hatt bedre venner enn det jeg har! Tok endel bilder, men tenkte bare vise dere antrekket mitt først så kommer det bildedryss fra kvelden om ikke så lenge.

Skjørt - Vero Moda // Topp - BikBok // Klokke - Dilligaf // Sko - Toms 


13 kommentarer

Outfit


02.04.2014 | 22:17 | OUTFITS♥Sofie


25 kommentarer

Dagens antrekk!


18.03.2014 | 21:21 | OUTFITSGenseren - HER // Jeans - bikbok // smykke - Vero Moda // Sko - New Balance


19 kommentarer

Finfin tirsdag


11.03.2014 | 18:34 | OUTFITSIdag har vært en skikkelig deilig tirsdag!! Våknet opp ganske sent siden jeg hadde friii ♥ Blir faktisk ikke bedre enn når vi har fri fra skolen, i tillegg til at jeg har "fri" på fredag også siden jeg reiser til Bodø på torsdag. Isåfall...Sara kom klokken 3 etter hun hadde vært på skolen mohaha!! Vi har tatt masse bilder til dere, filmet litt og driver atm og lager vaffler med jordbær. Snakket med Eilin tidligere forresten, kjenner jeg blir litt sint egentlig....i Oslo er det strålendes sol og er meldt det i flere uker fremover. Der går de rundt i solbriller og cardigan mens her går vi rundt i boblejakker enda! Heldigvis skal jeg til Oslo neste helg, da får jeg pakke med meg badebuksa(lov og overdrive pittelitt) ♥ 

Ble litt vår inspirert, så tok på meg denne outfiten idag!Q: Har du fint vær der du bor?33 kommentarer

...


08.03.2014 | 16:24 | OUTFITS
 

Skjerf - BikBok // Genser - Acne // Jeans - Dr.Denim // Sko - sapatos

 


17 kommentarer

Sheinsidekupp


03.03.2014 | 22:30 | OUTFITSFikk mange spørsmål på facebook, ask og kik hvor jeg hadde kjøpt genseren jeg hadde på forrige innlegg ! Har lett frem linken nå, så den finner dere HERHERHER - verdens deiligste genser bokstavelig talt. Ikke bare er den deilig, samtidig så synest jeg den er kjempekuul - gjorde ett kupp her synest jeg ♥ Tror det jeg liker så godt med sheinside er at det er så utrolig billig i tillegg til at kvaliteten er så god som den er -har aldri ødelagt noe jeg har derifra og har bestillt fast fra siden i over 1 år nå. 

Q: Hvordan er dine erfaringer med Sheinside.com?


7 kommentarer

Konfirmasjonsleir


02.03.2014 | 19:59 | OUTFITSDere har kanskje merket at jeg har vært litt fraværende denne helga, ikke oppdatert eller svart på noen sosiale medier! Jeg VET at noen av dere merket dette, siden jeg har fått kjeftemeldinger med en del folk - jeg blir kalt overlegen og høy på pæra fordi jeg ikke svarer...selv om jeg ikke engang har sett det før nå! Snille folk... Jeg har isåfall vært på konfirmasjonsleir hele helga, så har derfor ikke vært på dataen og såvidt på mobilen hele helga. Innleggene på bloggen var forhåndspublisert så dere ble hvertfall oppdatert! Trodde jeg hadde sagt jeg skulle på leir, men det hadde jeg tydeligvis glemt og nevne♥ Jeg har hvertfall hatt ei utrolig bra helg med alle klassekameratene mine! Vi har kost oss, stått på ski, snakket om gud og diverse hahah! . Det er ikke lenge til nå, i mai er jeg offisielt voksen folkens. Jeg og mamma har allerede begynt og snakke om hvordan det skal se ut, tror jeg har bestemt meg for å ha hvit og gammelrosa pynt på konfirmasjonen min - favorittfargen min !! Nå ligger jeg i senga mi, helt utslitt fra helga...kommer nok til å bli en tidelig kveld på meg idag kjenner jeg!!  Slenger med dagens antrekk:

BTW VET DERE HVAAA!!!!! Marte har termin idag og jeg er endelig snart tante Sofie. Hele familien reiser ned ikke denne helga, men neste ♥ Hun har ikke fått baby enda, men når vi kommer er det garantert at vi får møte lillegullet som alle gleder seg sånn til! Går og kribler i magen nå, første tantebarnet mitt iiik. 


8 kommentarer

Gårsdagens outfit


28.02.2014 | 17:37 | OUTFITSGenser - Sheinside // Sko - Toms // Jeans - Dr.denim // Smykke - Vero Moda


13 kommentarer

Shopping outfit


25.02.2014 | 22:17 | OUTFITSIdag dro jeg og June til byen etter skolen! Jeg måtte kjøpe ett par ting, så vi dro like gjerne og tittet litt rundt - så spiste vi på Lyspunktet såklart! Elsker den plassen, verdens koseligste cafe ♥ Som dere kanskje vet så har jeg kjøpt meg ny krølltang, så driver og krøller håret hele tiden! Nå har jeg bestillt meg rettetang fra makestyle så regner med det blir veldig mye varme i håret mitt fremover. Dro derfor for å finne en god varmebeskyttende, tror jeg fant en som er helt grei. Gleder meg til å prøve den selv om jeg ikke merker forskjell, men bare den beskytter håret litt så er det vel greit. Kommer til å svi av meg håret tilslutt, men skal selvfølgelig prøve å ikke bruke varme i håret hver eneste dag - jeg er for lat til det uansett. Typisk meg " imorgen skal jeg stå opp tidelig og krølle håret mitt" dagen etter slumrer jeg helt til jeg får panikk og MÅ opp for å rekke skolen, uff latskap. 

Her har dere dagens antrekk:

Nå sitter jeg og ser Pretty little liars, igjen.....


15 kommentarer

Rainy sunday


23.02.2014 | 17:15 | OUTFITSTypisk. Idag måtte det selfølgelig regne når jeg og Eilin hadde store planer om å ta masse bilder ute før Eilin reiser senere ikveld. Hater at både Eilin og Lene reiser ifra oss idag, men det er heldigvis ikke så lenge til vi møtes igjen. Bare 8 dager til Marte har termin, så snart blir det tanteSofie - glede på joord!!! Da reiser nok alle til Bodø for og hilse på herligheten, herlighet hvor jeg gleder meg. Går og kribler i magen, blir vel sånn når det er første tantebarnet i familien.

Støvler - Hunter // Jeans - Dr.denim // Jakke - Match // Klokke - Dilligaf // Skjorte - Ralph Lauren // Lue - Carhartt 

Nå sitter jeg og Eilin inne på rommet mitt og glæfser i oss resten av alt snopet vi kjøpte denne helgen! Er det ferie så er det ferie ♥ Til tross for regnet så klarte vi og ta ett par antrekksbilder til dere, selv om mange av de ble helt kaos. Ikka bare og bare å ta bilder med paraply i regn og vind. Tror vi ødela hele greia tilslutt, men fikk hvertfall ett par brukbare. Vi kommer nok bare til å slappe av hele dag, eller hvertfall to timer til før vi kjører på flyplassen. Det kommer ett nytt innlegg om ikke så alt for lenge, så da snakkes vi!♥♥


12 kommentarer

Solskinnsdag


18.02.2014 | 21:34 | OUTFITSAhh for en herlig dag. Endelig kommer sola tilbake ♥ Vinteren vår består aldri av kompakt snø, men med konstant regn og sludd! Derfor er det alltid en stor glede når vi i det heletatt ser sola i 5 minutter. Jeg møtte sara i byen idag, vi tok bilder på kaia og spiste god mat på Lyst. Elsker slike dager ♥ Nå er jeg med Sara og Emilie vi skal faktisk ta bilder til konfirmasjons innbydelsen imorgen så må opp før "solen" forsvinner. Litt kjipt med drittbilder i drittværet vi alltid har her i Ålesund - så vi satser på det skinner og er deilig vær imorgen. 


Genser - Vero Moda // Jeans - Dr.Denim // Sko - New Balance // Smykke  - Bjørg Jewellery // Vest - Jott // Solbriller - RayBan

Her har dere altså dagens antrekk! 


6 kommentarer

Last night`s outfit


14.02.2014 | 14:22 | OUTFITSHer har dere gårsdagens antrekk ♥Jeg hadde på følelsen av at dette ballet kom til og bli kjedelig, men altså...man har det så gøy som man selv vil. Tror jeg og June var de som koste seg mest på dette ballet, danset og var helt hyper hele kvelden! Slo alle mine forventninger hvertfall. Når jeg kom hjem var jeg helt utslitt etter all dansinga, tror ikke jeg var den eneste! Men dere...DET ER FERIE. Herregud for en deilig ferie, en hel uke uten at jeg skal en eneste ting - bare slappe av og kose meg. Lene og Eilin kommer hjem i ferien så skal selvfølgelig tilbringe masse tid samme med de, gleder meg ♥

Det er jo valentin idag og jeg skal på date med kjæresten min...hadde jeg bare hatt en! Regner med jeg og jentene finner på noe gøy uansett, alle e jo singel så vi får trøste oss med hverandre! Jeg kjenner ikke noen med kjæreste på mitt kull faktisk, ikke noen av mine nermeste venner hvertfall. Helt ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre, kjæreste kan vente til jeg blir litt eldre! Orker ikke bekymringer og drama enda, får vel snart lyst på som alle andre jeg også...men enn så lenge klarer jeg meg veldig fint uten♥


16 kommentarer

Sneakpeak


12.02.2014 | 21:00 | OUTFITSSå ut som ett troll idag, så da blir outfiten slik isteden. Hadde en slik dag hvor ingenting er på plass, håret står i alle retninger, sminken blir aldri fin, føler meg bleik og fæl! Slike dager hater jeg..har de litt for ofte desverre. Kunne ønske vi hadde det like lett som gutter når det kommer til det, bare stå opp og hoppe i klærne så er du klar! Eller...jeg liker egentlig og sminke meg, men ikke på slike dager. 

Jeg har forresten funnet ut hvorfor bildene blir så mye dårligere kvalitet på enn når de kommer direkte fra kameraet. Jeg sender alltid bildene til Eilin så hun kan redigere de, altså via facebook. Tror alle vet at facebook ødelegger kvaliteten på bildene...så lurte på om noen av dere visste om ett program jeg kunne bruke som gjør det bedre? Sånn jeg kan sende bildene til Eilin uten at kvalitetet drepes helt ♥ Det er ikke alltid hun redigerer, men ganske ofte fordi hun har ett litt bedre program enn meg + at når jeg gjør det blir jeg alltid seendes bleik og ekkelt ut. 

Her har dere altså dagens antrekk..likte dere den? he-he ♥ 


17 kommentarer

Syk


04.02.2014 | 21:29 | OUTFITSEnda en teit tirsdag. Jeg ble syk idag, så fikk ingen besøk av sara denne gangen heller! Har heldigvis planer med henne på torsdag og kanskje fredag, så det går fint denne gangen. Jeg våknet idag og var utrolig dårlig i hele kroppen, så bestemte meg for å bli hjemme fra skolen! Ble heldigvis mye bedre utpå dagen, så imorgen er jeg klar igjen! Var egentlig deilig med en dag å få sovet skikkelig, har vært sliten i hele kroppen gangske lenge nå - følt meg slapp og elendig. 

Jeg er faktisk litt rar til når det kommer med det og være syk. Liker det faktisk ikke! Greit nok at skolen er kjedelig, og det er ett ork å stå opp så tidelig hver dag - men det er jo sosialt ♥ Får møte alle vennene mine hver dag, og vi gjør jo ganske mye gøy der også. Når vi har sommerferie er jeg den typen som gleder meg til skolen etter ett par måneder! Kunne gjerne hatt fri selvfølgelig, men savner alle folka etter en stund. Ble forresten litt rastløs utpå dagen, så tok bilder av antrekket mitt til dere idag:


Jakke - // Jeans - BikBok // Genser - Sheinside.com // Smykke - Vero Moda // Sko - Toms

ååh, det er godt og endelig kan bruke slike sko igjen. Lei av boots og uggs! Har så mange vårsko jeg vil bruke, de er hundre ganger finerer og mye bedre og ha på. Sa før jul at det ble så deilig å få bruke boots osv, men det blir man dritlei av etter en periode merker jeg. Skal bli deilig å få tatt i bruk alle de lettere skoene og jakkene vi har i skapet. 


14 kommentarer

UKM


02.02.2014 | 21:09 | OUTFITSIdag har det vært en lang dag. Vi sto opp i 12tiden og stelte oss, og øvde endel selfølgelig. Så dro vi i idrettshallen kl 15.00, og der var vi helt til klokken var 19.45 ca. Det var utrolig artig å se alle innslagene. Gud så mye talent det er her i Giske kommune. For dere som ikke har fått det med dere så sang jeg en sang alene og en sang sammen med Emilie. Det gikk overraskende bra egentlig. Jeg og Emilie var så utrolig nervøs før vi skulle på scenen. Vi hadde jo trossalt bare øvd en dag. 

Jeg har video av begge sangene. Jeg legger ut hvertfall den ene videoen når jeg sang. Jeg er usikker på om jeg får lagt ut den andre fordi det er mamma som har filmet den på telefonen sin. Jeg skal prøve å føre den over til macen om litt!


16 kommentarer

Universe College


29.01.2014 | 22:01 | OUTFITS 


13 kommentarer

Springjacket


21.01.2014 | 22:36 | OUTFITSHei dere ♥ Etter skolen idag, spurte June om jeg ville være med henne til byen og spise på Mc'Donalds, jeg sa selfølgelig ja! Når vi kom til byen dro vi rett på Mc'Donalds og spiste. Hadde deretter planer om å dra rett hjem. Det som skjedde var at vi gikk inn på senteret og tittet litt så ble klokken plutselig 16.45 ca. Da ringte June moren hennes og spurte om vi kunne få sitte på med henne hjem. Hun skulle jobbe på overtid så det ble ganske sent, men vi bestemte oss for å sitte på uansett. Så gikk vi og tok solarium mens vi ventet. Etter det dro vi inn på senteret igjen, satt oss ned på Chocolatte og spiste milkshake, naam. Etter det ble vi veldig godtesyk så vi dro på Nille og handlet godteri og tittet enda litt mer på senteret. Etter litt bestemte vi oss for å ta en buss hjem før det ble så utrolig sent.

Imorgen skal jeg på trening og skal da prøve å filme litt siden det er så utrolig mange av dere som har spurt om en cheervideo. Gleder meg sann, har det så utrolig gøy på hver trening og gleder meg til hver og en av dem!!


10 kommentarer

Sheinside girls


07.01.2014 | 20:18 | OUTFITSIdag bestemte vi oss for å ta litt bilder før det ble mørkt! fant såvidt ett bilde hvor vi ikke hadde latterkrampe, er ikke bare og bare å ta bilder. Le-bilder er jo alltids koselig...om du ser bra ut. Når jeg ler ser det ut som jeg blir slått med en spade i ansiktet - bokstavlig talt. Alltid like gøy og se gjennom bildene etterpå og ikke finne ett eneste normalt som faktisk går ann og bruke! Fikk jo mange koselige le bilder...ansiktet får bare gå for denne gang, kunne vært værre får vi si. Hadde det hvertfall utrolig gøy menst vi hadde "fotoshoot" - fikk filmet litt til unblogged som kommer iløpet av uken. Gikk litt catwalk og danset litt til dere! haha uffa.

Alle genserene er de jeg mottok fra sheinside og jeg ELSKET allesammen. Liker så godt gensere som har en nøytral farge og ikke gjør så alt for mye av seg - med mye mønster osv. Er så greit at man kan bruke det til absolutt alt. Den jeg har på er kjempefin til f.eks skjørt og shorts også! Trykk på navnet våres for og komme til genseren!

Sara - Sofie - EmilieQ: Likte dere noen av genserene?


17 kommentarer

Antrekk - første skoledag


06.01.2014 | 18:04 | OUTFITSIdag var første skoledag etter juleferie, og det var slitsomt og begynne på igjen etter lang ferie. Kjenner jeg gruer meg til imorgen allerede!! Heldigvis kommer både Sara og Emilie på besøk til meg rett etter skolen imorgen og det gleder jeg meg såå mye til. Har ikke sett noen av de siden lenge før jul - alt for lenge siden. Sara kommer litt før Emilie så vi får tatt litt bilder, så når Emilie kommer blir det bare kos. Gleder meg til å vise alt jeg har fått og til å bare slappe av med de - og se på tvèn min selvfølgelig. 

Har mottatt endel fra sheinside, så viser dere fremover - har aldri blitt så fornøyd som jeg ble denne gangen. Fikk f.eks genseren jeg har på her!! Trodde jeg ikke skulle like den så godt, men den er såå mye finere i virkeligheten - spesiellt i forhold til hvordan de viste den frem på nettsiden. Kommer til å legge ut endel antrekk fremover så dere får se alt, men orker ikke ta alt på en gang! Genser - Sheinside // Jeans - Dr.Denim // Sko - Sapatos // Smykke - Vero Moda

Kjenner jeg begynner og glede meg til lyset kommer tilbake...lei av mørke dårlige bilder. Blir så mye mer motivert når man faktisk klarer og ta skikkelige bilder, noe som er umulig fortiden! Om bildene ikke blir mørke så blir de hverfall uklare - æsj!! Det blir heldigvis lysere og lysere hver dag fremover så jeg gjør ikke annet enn og glede meg til jeg kan bruke kameraet mitt skikkelig ♥ Må kjøpe kontroll så jeg kan ta bilder selv også, er ikke alltid JanMartin på 9år synest det er kult og ta antrekksbilder av storesøstra. 

// Sponset link


8 kommentarer

Sneakpeak på kveldens outfit


29.12.2013 | 20:59 | OUTFITS
13 kommentarer

Winterprom


15.12.2013 | 18:44 | OUTFITSIgår var jeg på ball, men det varte ikke lenge. Stod tidelig opp og dro på trening, så videre for og synge med Trine Rein såå var det og synge 3 sanger på ballet. Jeg kom hjem fra konserten klokken 8 og da hadde allerede ballet begynt, så måtte kjappe meg og gjøre meg klar for kvelden - så til ballet for og synge. Etter jeg hadde sunget 3 sanger var jeg faktisk helt død i kroppen så orket ikke mer - da bestemte jeg og Martine oss for og dra hjem. Litt synd vi ikke fikk med oss så mye av kvelden, men tror ikke det hadde blitt noe annet enn syting om vi hadde blitt der. 

Vi hadde det heldigvis veldig koselig hjemme, dro til byen for og snope å bare slappet av ♥ Martine hadde også vondt i magen, så tror det var best slik. 

Her har dere hvertfall antrekket jeg hadde på, kjolen er fra nelly.com! Veldig vanskelig og ta antrekksbilder der jeg bor for tiden - er så mye vind. Dere som følger meg på instagram skjønner nok hva jeg snakker om♥ Har lagt ut en video der dere ser hvordan det er, og det er ikke snakk om en liten bris. Sykkelen min fløy..sådet!! Siste dagene har det heldigvis blitt bedre.


20 kommentarer

Autfait og konfirmasjon


10.12.2013 | 20:37 | OUTFITSIdag er jo egentlig Saratirsdag, men jeg fikk andre planer som uheldigvis gjorde at jeg måtte avlyse. Jeg var på konfirmasjonsmøte etter skolen, eller sånn avsluttning med konfirmantene hvor vi så film osv! Etter det har jeg egentlig bare jobbet med skole. Er mye som skjer fortiden, blir vel sånn siden jeg skal konfirmeres neste år - kristlig for de som lurte på det. Det er så mange møter vi må på i tillegg til alle de turene vi må i kirken..men det er selvfølgelig verdt det. Gleder meg faktisk veldig til og bli konfirmert, var veldig artig og prøve bunaden - blir utrolig spennende når dagen er her ♥ Vi i Ålesund konfirmerer oss i Mai..vet det er veldig forskjellig rundt i Norge - så det er jo lenge til, men tiden går jo så fort for tiden. 

Har faktisk fått mange spørsmål om hvilken bunad jeg skal ha siden mamma er fra sunnmøre og pappa fra nordland. Jeg valgte nordlandsbunaden, rett og slett fordi jeg synest den er finere og at det ikke blir det samme som alle andre på valderøya. I tillegg så har både Mamma, Marte og Eilin sunnmørsbunaden mens Lene har vigrabunaden...så da er det gøy og ha noe annet enn de. 

Dere fikk desverre ingen bunadsoutfit, det må dere nok vente en stund til det kommer haha. 

Genser - Vero Moda // Jeans - wow // Smykke - Vero Moda // Sko - Toms


20 kommentarer

AdventsOutfit


08.12.2013 | 17:25 | OUTFITS


Jeans - Dr.Denim // Jakke - Sheinside // Smykke - VeroModa // Topp - Acne // Støvler - Hunter 


27 kommentarer

Outfit // Pink


04.12.2013 | 18:57 | OUTFITS

Genser - Vero Moda // Skjorte - H&M // Sko - New Balance // Klokke - Marc Jacobs // Jeans - Dr.Denim


7 kommentarer

Black and White


03.12.2013 | 20:09 | OUTFITSQ: Hva synest du om antrekket?Jeans - five units // Sko - Sapatos // Jakke - Vero Moda // Genser - Monki // Smykke - Vero Moda


12 kommentarer

Gladlaks


29.11.2013 | 20:43 | OUTFITSDenne helgen her blir perfekt, bare vet det. Har blitt ansatt til og synge på julebord både idag og imorgen, og senere på kvelden skal jeg i selskap til Martine om jeg rekker det. Synest det skjer så mye bra fortiden, har all grunn til og smile å det er så deilig. Har begynt og få pittelitt julesteming også, sliter faktisk ofte med og få det. Er liksom ikke det samme som når vi var yngre lengre. Dette har jeg forhåndspublisert, så nå er jeg mest sannsynlig på julebord og skal synge. Har tatt på nisselua også, bare for og lage litt stemning - bilder får dere senere. Får se om jeg orker noe film, vil dere at jeg skal filme og legge det ut? tenker at dere har jo hørt meg synge flere ganger, er ikke like spennende lengre. haha! 

Verdens deiligste Cardigen // HERHERHER - Smykke // Bjørg jewellery - Topp // Acne - Jeans // Wow 

Kommer med masse bilder iløpet av kvelden så stay tuned ♥


14 kommentarer

Outfit // Burgundy


28.11.2013 | 15:02 | OUTFITS

Genser // HER - Sko // Sapatos - Jakke // Vero Moda - Smykke // Glitter - 

// Sponset link


21 kommentarer

Lumberjack


26.11.2013 | 18:50 | OUTFITSSiste tiden har jeg gått og siklet på sånne lumberjack skjorter i mange farger, altså flanellskjorter. Fant to stk på sheinside.com jeg digget, og mottok de nettopp i posten! Fikk i rød og grønn. Deilig og ha litt tykkere skjorter mot vinteren, blir litt kaldt og gå rundt i silkebluser og korte topper..jeg ender hvertfall alltid opp med å sitte inne med jakken da, spesiellt på skolen. Synest disse skjortene er utrolig kule og bruke sånn jeg har her, eller bare og knyte de rundt hoftene som accessorise. 

Siden jeg bare skulle vise dere skjorten denne gangen, så ble det bare helt plane antrekk - kan sikkert prøve og vise dere forskjellige måter dere kan bruke skjorten på en annen gang om dette er interessant for dere? Den er hvertfall kjempegod, men kanskje pittelitt liten i størrelsen..så vet dere det. Skjorte // HERHERHER - Jeans // Dr.denim - Smykke // Bjørg jewellery


12 kommentarer

Denim`N Stripes


14.11.2013 | 22:32 | OUTFITSIdag har jeg vært samme med Emilie nesten hele dagen! Og egentlig ikke gjort noe etter det. Blogg driver bare og klikker seg med meg, har sittet siden klokken 8 og ventet på at det kameragreierne skal komme hvor jeg skriver innlegg...klarer ikke legge inn bilder!! Men det kom tilslutt, måtte bare vente 3 timer..æsj. Kjenner jeg blir skikkelig frustrert når dette skjer, klarer ikke trykke på publiser knappen, og verktøyslinjen er borte men har ingen anelse hvorfor det skjer. 

Fikk forresten tilsendt en dødskul jakke fra sheinside! Dere finner den HERHERHER - digger at det er en hoodie på innsiden av jakken. Blir kanskje litt kaldt og bruke denne nå mot vinteren, men vet at det blir en favoritt når våren nermer seg. 
Jakke // sheinside.com - Bukse // cubus - Sko // Toms - Topp // Acne - Smykke // Bjørg jewellery


14 kommentarer

Outfit // MarcJacobs


12.11.2013 | 20:55 | OUTFITS

Genser // HERHERHER(salg) - Vest // HERHERHER - Jeans // Dr.denim - Skjerf // Acne - Sko // Uggs - Smykke // Bjørg Jewellery

// Sponset link


17 kommentarer

Need help


03.11.2013 | 23:19 | OUTFITSÅh, jeg trenger hjelp folkens. Jeg skal på juleball om ikke så lenge, og har ingen anelse hva jeg skal ha på! Kommer til og lete etter en kjole i Oslo, men har dere noen tips? Hvor de selger fine kjoler, evnt nettsider jeg kan sjekke ut. Har selvfølgelig sjekket ut Nelly.com osvosv, men har ikke lyst og komme i samme kjolen som alle andre. 

Jeg snakker ikke om "ballkjole ballkjole" om dere skjønner. Her har dere de kjolene jeg har brukt på de ballene jeg har vært tideligere, og som dere ser er det ikke sånn overpyntet greier! Ikke sånn askepott opplegg. Har lyst og finne en julekjole som er tidløs og kan brukes flere ganger, så det må ikke være en som er overpyntet.Noen tips?

BTW: må få bekreftelse på mail før jeg publiserer vinneren av acneskjerfet !


28 kommentarer

VOGUEC


27.10.2013 | 18:09 | OUTFITSMottok to hærligheter fra Voguec.com! Anbefaler alle og ta turen inn på denne nettbutikken - fant så mye fint jeg ønsker meg. Det som er så fint med denne nettsiden er at alt er så rimelig, men samtidig så kult! Elsker at man kan få en dritkul genser til bare 200,- sier ikke neitakk til det. Har sittet mange timer på denne siden nå, bare for og sikle på utvalget. Har faktisk begynt og skrevet ønskeliste for iår, har funnet endel ting både på voguec og sheinside.

Kan sikkert vise dere listen min om dere vil?

Denne var kjempebehagelig og ha på! Synest det var utrolig kult med sånn strikketkrage under. Jeg elsker skjorter under gensere, men synest faktisk det er ubehagelig og ha på i lengden fordi det blir trang i armene osv! Derfor er jo det kjempegreit når kragen sitter fast i genseren som på denne.Elsker fargen på cardiganen!! Er så typisk at man velger svart/hvitt/brunt til høsten men bestemte meg for at jeg trenger litt mer farger i skapet mitt - og da passer jo denne utmerket. I tillegg så er den kjempegod på! Hva synest du om fargen?

// Sponset innlegg


13 kommentarer

Burgundy


24.10.2013 | 21:19 | OUTFITSIdag ble jeg med Martine hjem etter skolen men dro ganske tidelig hjem. Har jobbet med skole hele idag, har nemlig Mat og Helse prøve imorgen - gruer meg. Er faktisk imponert over megselv den siste tiden - har jobbet skikkelig hardt med skolen og gjort det bra på alle prøver og innleveringer. Har faktisk bare fått toppkarakterer og er superstolt av megselv. Jeg synest jeg har lov og skryte litt av megselv når jeg faktisk har jobbet hardt for karakterene. Har bestemt meg for at jeg skal gjøre det skikkelig bra på skolen, flinkesofie. 

Fikk denne hærlige skinnjakka fra Sheinside, ELSKER fargen og fasongen.Jakke // HERHERHER - Tshirt // Burberry - Smykke // Vero Moda

// Sponset produkt


7 kommentarer

leatherjacket&fur


22.10.2013 | 20:52 | OUTFITSMottok en pels fra sheinside som jeg prøvde ut utpå en skinnjakke idag, synest det ble kult. Jeg er litt usikker hvordan man bruker en slik vest, men likte det egentlig veldig godt slik. Eneste som var negativt er at når det regner ute er det vanskelig og bruke den - men halloo det har jo ingenting og si. Dere finner den HER. Jeg driver og dikiderer hvordan jeg kan bruke ytterjakker, og når jeg kan ha en pels utpå slik så er jo det veldig greit om viteren - så får jeg litt ekstra varme! I tillegg til at det er veldig kult, hihi. 

Forresten, vinneren av sheinside konkurransen kommer iløpet av kort tid, ble litt styr men nå er det avklart. Så stay tuned! 

PS: DET ER IKKE EKTE PELS
14 kommentarer

Quilted jacket


18.10.2013 | 18:00 | OUTFITS

Jeg mottok denne fra sheinside for noen dager siden, og ElskerElskerElsker den! Veldig mange av dere som har spurt hvor jeg har kjøpt vaffeljakkene mine, og denne finner dere HERHERHER. Jeg synest den er kjempefin! Har så utrolig mye som går med svart, så deilig og ha noe i blått også - blir ikke så plane som svart. Sliter faktisk med og få bruke dongeribuksene mine, ender nesten alltid opp med svarte jeans. Jeg synest faktsik blå og svart blir kræsj, så da får jeg brukt dongeribuksene mine til denne jakka. 

PS: Ikveld kårer jeg vinneren av sheinside giveaway, så stay tuned ♥


16 kommentarer

Gult er kult


15.10.2013 | 21:01 | OUTFITSGenseren er ikke gul engang, men hadde ingen overskrift som var bra nok såå. Her har dere dagens antrekk! Jeg sitter atm og lager videoblogg til dere, eller svar på spørsmålsrunden. Var ganske enstemmig at jeg skulle gjøre det på video, så da blir det slik! Martine har vært på besøk idag så vi har ikke gjort mye mer enn og slappe av - ikke at jeg tror det kom som ett sjokk for dere. Jeg har verdens kjedligste liv fortiden, fatter ikke hvorfor dere orker og klikke inn på bloggen min hverdag - men ELSKER at dere gjør det hihi. 

Hele antrekket er fra Acne!!

kødda. Jeg er faktisk usikker på hvor jeg har kjøpt noe av det. Skoene // Toms - Genser // Monki - Smykke // Bikbok - jakke // wow - Bukse // dr.denim tror jeg. Var faktisk sinnsykt mange av dere som reagerte på at jeg skrev dr.denim på alle antrekkene i innlegget: Outfits. Vel - det er fordi jeg ikke har kjangs og se forskjell på svarte bukser på bildene. Jeg har mange fra veromoda, jeg har mange fra dr.denim men skrev dr.denim på alle fordi jeg var så usikker. Så nå får dere det oppklart : JEG HAR FLERE ENN ETT PAR JEANS. PS: Idag har Malin bursdag, gratulerer så mye til deg vennen ♥


13 kommentarer

Midtpånatta


09.10.2013 | 03:05 | OUTFITSNår er klokken midt på natta og jeg fikk plutselig veldig lyst og blogge!
Etter treningen idag dro jeg og martine en tur til june, vi syklet og kjøpte pizza og brus på Milano og etter det lager vi milkshake. Jeg fikk rett og slett bare veldig lyst og fortelle dere om min veldig sunne livsstil! Mamma har begynt og mase på meg om at jeg burde skjerpe meg, kommer snart rullende på skolen om jeg fortsetter slik. Menmen, er det ferie så er det ferie!

Kommer nok til og være minst like usunn imorgen, da jeg skal møte Emilie og sara. Før det vurderer faktisk jeg og june å dra på svømming på moa, bare for å bade hahah! Aah hvor lenge siden jeg har gjort det frivillig! Svømming er jo også veldig god trening, så det er jo ett stort pluss. Men veldig usikker på om der blir - dere blir oppdatert imorgen :*
Tidenes hverdagsblogg hæ, forteller dere i detalj hva jeg gjør på! Jeg skal prøve og få litt mer fokus på skjønnhet og mote igjen - er lei av å lese å skrive om sofie nå.

Nå skal jeg legge meg, ellers blir jeg liggende til middag imorgen - typisk meg. Da snakkes vi imorgen! Nattaaa


7 kommentarer

Saturday night


05.10.2013 | 19:35 | OUTFITSAnd i got no plans, imma stay at home and do the loner dance. 

Nei, Igår var Sara her med meg! Vi bare slappet av og hadde en skikkelig rolig fredagskveld. Idag kommer June og Martine for og natte med meg, vi har planer om å virkelig slå oss løs på en slik fin lørdaskveld - blir hardcore hayday gaming. Neida, vi vet faktisk ikke hva vi skal enda - så det tar vi som det kommer! Er hverfall utrolig deilig med høstferie, at vi faktisk har over en uke igjen av høstferien - sjalu nå eller oslo??? 

Jakke // Veromoda - Shorts // HERHERHER - Sko // Converse - Topp // Dale

Sofie Laxaa


7 kommentarer

Embroidered Jacket


04.10.2013 | 21:07 | OUTFITSFikk denne jakken fra Sheinside.com - dere finner den HERHERHER !! Synest den var så utrolig kul med det mønsteret, og elsker at den er oversized. Jeg har den i størrelse S og den sitter perfekt - digger at den er litt stor. Så deilig at jeg får gensere under, at den ikke strammer så fælt rundt armen! Er så typisk at jeg kjøper jakker hvor jeg ikke får noe som helst under, så går jeg bare og fryser heletiden. Tok så sykt mange bilder, jeg trenger litt hjelp av dere!!!

Pga fargene, føler jeg at min header begynner og gå ut på dato - vil ha en header med litt mer høststemning. Noen av dere som kunne vært så snille og lage en til meg? Dere er så mye flinkere enn meg! Har fått mange på mail, dere er kjempeflinke men jeg ville ha en med litt farger i bakrunnen. Tok en outfit, så da kan dere egentlig bruke de bildene siden bakrunnen var så høstlig. 

Størrelsen på headeren er 500x1040 - send til sofiemote@hotmail.com!

Kan legge ut noen av de jeg får inn så kan dere hjelpe meg og velge ♥ Ble litt bildespam, tenkte og legge ut mange så dere har noen og velge i.

Sofie Laxaa

// Sponset innlegg


30 kommentarer

Bikergirloutfit


22.09.2013 | 16:23 | OUTFITSHallo folkens! Idag har jeg vært på gudteneste faktisk, det er sånn obligatorisk når du er konfirmant. Etter det ble jeg med June hjem, der gjorde vi ingenting spesielt. Nå er vi hos meg og skal snart på malaki. Ganske chill søndag egentlig ♥ Blir nok mange slike søndager fremover siden alt dette konfirmasjons"styret" begynner nå. Allerede første gudstjeneste og jeg klarte selvfølgelig og forsove meg. Herlighet hvor mange ganger har jeg bedt megselv skjerpe meg med døgnrytmen, men neeida - like dårlig enda. 

Gleder meg utrolig mye til og bli konfirmert, selv om jeg egentlig gleder meg mest til alt det sosiale rundt det. Som dere sikkert har skjønt så skal jeg konfirmeres kristlig - fått endel spørsmål om dette, slik har alle i familien gjort det. Noen andre som skal konfirmeres?

Sofie Laxaa


19 kommentarer

Dagens antrekk


21.09.2013 | 19:09 | OUTFITSBeklager for at jeg ikke blogget mer enn en gang igår, og for sen blogging idag. Idag hadde jeg rett og slett ikke tiden til det. Jeg har overnattet med June, og når vi sto opp spiste vi jordbær og sjokolade til frokost, så laget vi oss til fordi vi skulle på Moa. Hadde selfølgelig planer om å blogge, men når vi sto å tok bilder, kom moren til June og hentet oss så da måtte vi bare dra. Nå sitter vi og spiser pizza, vi skal ha "jentekveld". Martine kommer litt senere så skal vi se film og kose oss. Dette her er da dagens antrekk. Alt er June sitt, untatt buksen og skoene jeg hadde på meg, som var toms ♥♥

Sofie Laxaa


22 kommentarer

Orange


19.09.2013 | 18:06 | OUTFITSHei dere ♥

Dette er da dagens outfit. Sola skinner som bare det så dette var altså ikke et passende antrekk for været, men i morges var det faktisk kaldt! Idag har jeg ikke gjort annet enn å spille hayday og sett på tv. Resten av dagen blir vel å gå ut på det samme.. Har litt lekser som må gjøres også, jippiii ♥


Vest // Jott - Genser // Ralph Lauren - Bukse // Dr. Denim - Sko // New balance - Solbriller // Cubus

Sofie Laxaa


5 kommentarer

Dagens Antrekk


18.09.2013 | 16:08 | OUTFITSJakke // Bikbok - Smykke // Vero Moda - Topp // Burberry - Bukse // Dr.denim - Sko // Toms - Solbriller // Mokki

Jeg har vært og klipt håret idag, noe som var høyst påtide. Håret mitt var langt og veldig slitt i tuppene, så det var deilig og endelig få gjort det! Å komme ut av frisøren må være en av de deiligste følelsene som finnest, føler meg alltid så "fresh" etter jeg er ferdig haha. Ikke at jeg gjorde noen drastiske tiltak på håret idag, men det er like deilig selvom det var lite som ble klippt.

Før og etter bilde! Første bildet ble veldig fælt pga blits.

Sofie Laxaa


23 kommentarer

PHILADELPHIA


11.09.2013 | 21:07 | OUTFITSIdag sovnet jeg etter skolen, var så utrolig slapp. Var nettopp ute og tok litt bilder, er så deilig at høsten endelig kommer! Klart det er kjedelig at sommeren er over, men personlig liker jeg mye bedre klærne som kommer i butikk om høsten. Alle de hærlige jakkene, bootsene og skjerfene. Så mye mer man kan gjøre når man skal kle seg enn og slenge på en shorts og en topp! Høstfargene er også de fargene jeg liker best - burgunder, brunt, orange, grønn/army! Gleder meg til og ta i bruk dette. 

Fikk tilsendt en dritkul topp fra sheinside, Grå hvor det står philedelphia på - passer perfekt denne høsten. Du finner den HERHER!!

Jakke // Vero Moda - Topp // Sheinside - Solbriller // Mokki - Boots // skopunkten - Bukse // Dr.denim

Sofie Laxaa


5 kommentarer

Outfit // Simple


09.09.2013 | 18:07 | OUTFITSPoloshirt // Ralph Lauren - Klokke // Dilligaf - Sko // Toms - Jeans // dr.denim - Smykke // Bjørg Jewellery 

Dette var altså dagens antrekk! Idag etter skolen ble jeg og June med Martine hjem, men jeg måtte dra ganske så kjappt fordi jeg har sangøvelse klokken 18.00 - NÅ faktisk! hihi, forthåndsskrev innlegget. Mamma har vært ute og reist, så hun spurte om det var noe spesiellt jeg ønsket meg - alltid like gøy når noen får dra på taxfree`n. Taxfree er som himmelen for meg - Billig godteri, sminke og parfymer! Tror jeg får meg enda en parfymte faktisk, lucky me. Gleder meg til den dagen jeg kan kjøpe selv, altfor lenge siden jeg har vært i utlandet ! ååå, vil reiseee. Var bare i Steigen og Oslo i denne summeren, noen av dere som var i utlandet?

Sofie Laxaa


15 kommentarer

Outfit med June


27.08.2013 | 16:14 | OUTFITSNå er jeg hos June, jeg var med hjem til hun etter skolen. Vi har tatt outfit til dere, så here you go !!

Sofie Laxaa

 


6 kommentarer

Dagens antrekk


26.08.2013 | 17:11 | OUTFITSJeg må innrømme at jeg ikke hadde på meg dette på skolen, jeg skiftet hos June. Hadde egentlig på meg galaxygenseren. Men her har dere da ''kveldens'' antrekk. 

Sofie Laxaa


10 kommentarer

First day at school


19.08.2013 | 17:18 | OUTFITSFørste dagen på skolen var ganske kjedelig egentlig, det var bare stress og travelt å måtte stå opp tidelig å gå på skole. Det er utrolig uvandt at tiende ikke er der, men jeg vender meg nok til det etterhvert.

Hvordan var første skoledagen deres? 

Sofie Laxaa


12 kommentarer

Gårdagens antrekk


18.08.2013 | 18:35 | OUTFITSIgår hadde jeg ikke tid til å blogge i det hele tatt. Jeg sto opp, gjorde meg klar og stakk rett til kirka for å øve på sangene jeg skulle synge i bryllupet. Jeg var borte hele dagen i bryllup, og når jeg kom gjem kl 23.00 skulle jeg passe Andrea, Olivia å Jan Martin. Så jeg må bare beklage for null blogging igår, men fremover blir det bra ♥

Sofie Laxaa


10 kommentarer

Dagens antrekk med Malin


08.08.2013 | 20:56 | OUTFITSTok noen bilder til dere idag siden jeg fikk denne hærligheten i posten når jeg kom hjem! Genseren jeg har på er fra Sheinside og dere finner den HER! SPONSET PRODUKT

Sofies bukse// Dr.denim - Malins bukse// Vero Moda - Smykkene// Vero Moda - Malins Sko // Toms - Sofies Sko // London -Malin sin topp // New Yorker


17 kommentarer

Outfit - sentpåkvelden


08.08.2013 | 12:55 | OUTFITSVi bestemte oss for å ta noen antrekksbilder, så da ble det ikke lagt ut før nåå! Liker ikke legge ut mange innlegg rett etter hverandre, så da sier jeg bare - Bedre sent enn aldri ♥ Har blitt utrolig dårlig på outfit for tiden, men det har mye med at jeg har gått rundt som en slask hele sommeren - regner med når skolen begynner så blir det bedre. 

7 kommentarer

Black and white


08.07.2013 | 19:29 | OUTFITS     

Sofie Laxaa

 


14 kommentarer

Blonderr VS batman


07.07.2013 | 18:36 | OUTFITSAkkurat nå sitter jeg og spiser is og brownies! Eilin har bursdag imorgen, hun kom hjem idag så nå har vi familieselskap. Alltid like koselig når skjongslekten samles ♥ Ikveld har jeg planer om å jobbe litt med bloggen, så nå må dere bare komme med det om det er noe dere vil jeg skal gjøre. eventuelt videoer og innlegg. 

Her har dere dagens antrekk! 

Kjole // VeroModa - Genser // sheinside - Skjo // Toms

Sofie Laxaa


21 kommentarer

Today's


06.07.2013 | 20:23 | OUTFITSSofie Laxaa


13 kommentarer

Little White Dress


30.06.2013 | 21:39 | OUTFITSIgår overnattet Martine, og vi la oss som vanlig midt på natten. Gud, jeg må begynne å få litt orden på døgnrytmen min - verste jeg vet om! Men når vi våknet spiste vi, så dro vi på PSS og spiste softis. Tenkte ikke litt på å ta med kamera engang, ups. Resten av dagen har jeg bare tøyd og hoppet ♥

Sofie Laxaa


18 kommentarer

A summer outfit


29.06.2013 | 22:31 | OUTFITSSofie Laxaa
27 kommentarer

Outfit // Hoodie


28.06.2013 | 00:24 | OUTFITSKjørte kjedelig stil idag, trodde vi bare skulle entur på besøk til søskenbarnet våres i Nydalen - men jeg endte opp å gå slik hele dagen! Litt kjedelig siden jeg egentlig hater å gå slik, synest det er så sykt kjedelig. Hettegenser, bukse og converse - haha! 

Sofie Laxaa


6 kommentarer

Back on track


27.06.2013 | 01:46 | OUTFITSEndeliig ♥ Da fikk vi til internetten, så nå er jeg virkelig back on track! Har faktisk blitt helt gal av at jeg ikke får blogget skikkelig - føler jeg mister alle leserne mine når det blir slik. Nå lover jeg dere at jeg skal gjøre det skikkelig! Har tilogmed kjøpt kontroll til kameraet, så nå har jeg full pakke: Kamera, kamerastativ og kontroll! Det har jeg ønsket meg lenge, nå er det endelig påplass ♥

Atm så sitter jeg og Eilin i sofaen med store deilige tskjorter, serpå the OC og koser oss! Vi klarer aldri avslutte den serien, så vi får se hvor lenge vi klarer å holde øynene oppe! Var på shopping tidligere, kjøpte ikke så mye men tenkte å lage en innkjøpsvideo imorgen ! Så stay tuned 

Btw: Håret er ikke fett, jeg hadde nettopp dusjet og brukte sharpen som effekt. Ville bare si ifra ! haha 

Sofie Laxaa


11 kommentarer

Shine bright like a diamond


24.06.2013 | 03:32 | OUTFITSFikk noen klær i posten, men siden jeg blogger fra mobilen klarer jeg ikke legge ved link! Har fått noen ting fra sheinside, så kommer nok ett innlegg om det iløpet av uken - med en gang jeg får nett. Er hjemme fredagskveld, så da lover jeg at det blir bedre !!

 Sofie Laxaa


4 kommentarer

Funday sunday


23.06.2013 | 19:39 | OUTFITSHeia søtiser!

Nå sitter jeg og Eilin i sofaen, har nettopp vært på Subway og kjøpt god mat! Gud som jeg elsker den plassen, har vært der 3 av 3 dager her i Oslo. Vi sitter å ser på The OC, ikveld skal vi på kino - Hangover3! Har ikke gjort annet enn å slappe av idag, men imorgen har vi full timeplan. Ikea og shopping! Beste jeg vet. Skal prøve å oppdatere dere så ofte jeg klarer, men jeg gjør det med mobil så det blir ganske halvhjertet! Menmen, bedre enn ingenting.10 kommentarer

Keep it simple


19.06.2013 | 15:03 | OUTFITSSofie Laxaa
9 kommentarer

Outfit - SummerProm


14.06.2013 | 19:34 | OUTFITSNå har jeg, Emilie og Sara vært hos Eilin og laget oss klar til summerballet ! Begge to skal overnatte hos meg idag, så vi drar dit rett etter ballet er ferdig. Kameraet blir lagt igjenn i byen, så jeg blir nok ikke å ta noen bra bilder der - men skal prøve å være aktiv på mobilkameraet. Er så tiltak å dra med seg et stort speilrefleks! Her har dere antrekket våres for kvelden, dere vet jeg ikke fant noen kjole til idag - så jeg fikk låne en av Sara. Meg, Emilie og Sara.

Sofie Laxaa


18 kommentarer

1 skjørt - 3 antrekk


11.06.2013 | 21:48 | OUTFITSAlt fra Vero Moda.

Jakke // Boomerang - Topp // Bikbok - Skjørt // Vero Moda - Smykke // Match - Sko // Skopunkten - Briller // Mokki

Klær fra Vero Moda - Brille // Mokki - Sko // Converse - Veske // DNLR

Sofie Laxaa


9 kommentarer

80`s sunglasses


11.06.2013 | 18:35 | OUTFITSHei søtiser ♥

Idag har jeg hatt sånn lykkedag tror jeg ! Var nettopp på Klondike og hentet smykket jeg vant ( fra bjørg jewellery) , tusentakk til alle dere som likte bildet. Jeg har det på meg på disse bildene !! Når jeg var der fikk jeg noen Solbriller i samme slengen, jeg synest de var kjemperå. Er ikke sånn typisk alle går med, men da synest jeg bare de er enda kulere ! Elsker og ha ting ikke alle har ♥ I tillegg til å få disse to på Klondike så fikk jeg en gladnyhet med mamma og pappa idag! Kan fortelle dere imorgen ♥

Sofie Laxaa


11 kommentarer

I need summer NOW


10.06.2013 | 19:33 | OUTFITSIdag er første mandagen på lenge jeg har hatt "fri"!! Har alltid dratt direkte fra treningen til sang, men vi hadde jo nettopp sommeravsluttning så da har jeg ingenting og gjøre på mandager lengre! Bedre tid til bloggen da ♥ Var veldig deilig idag, med tanke på at vi er så heldig med været i det siste og idag var intet unntak. Har så sinnsykt sommerfølelse i det siste, og er superklar for ferie. Jeg reiser til Oslo rett etter skolen er ferdig neste uke, og der blir jeg en stund. DA er sommeren virkelig igang ♥ 

Eilin flytter fra meg på mandag forresten!!!! Det er hun jeg skal besøke i Oslo. Eilin, Niklas og Joachim flytter sammen noe jeg synest er utrolig gøy siden Malin er søsteren til Niklas og Sara er søsteren til Joachim! Da kan vi besøke de sammen - blir altså mange osloturer på oss fremover ♥ Eilin flytter ned alene i Juni, så flytter Niklas og Joachim senere i sommer! Derfor skal jeg bo med Eilin til det skjer. Gleder med såå mye - Tusenfryd, Vglista, ikea osv osv. blir så bra! Sofie Laxaa


7 kommentarer

Kjolesnakk


10.06.2013 | 18:07 | OUTFITSPå Fredag skal jeg på sommerball, og jeg har ingen anelse hva jeg kan ha på meg. Jeg elsker sånn arrangement, har det alltid så utrolig gøy. Nå har jeg bare vært på to ball tideligere, men gleder meg like mye nå - satser på det blir like bra. Siden jeg ikke klarer å finne noen kjoler selv, så lurte jeg på om du kanskje hadde noen tips til meg? Hvor jeg får kjøpt kjoler f.eks. Jeg har kjøpt begge mine tideligere "ball"kjoler på Nelly.com - så regner med jeg kommer til å se litt der, men er jo på fredag så må vær litt rask. I jul hadde jeg svart kjole, og til valentin hadde jeg rød - synest det passet! Tenker derfor at jeg kanskje skal ha pastellfarger denne gangen, vi får se ♥Vet du om noen butikker hvor de selger fine kjoler?

Sofie Laxaa


19 kommentarer

Late night shopping


06.06.2013 | 19:07 | OUTFITSNå stikker jeg og Eilin på storsenteret i Ålesund og shopper! Er kjempemasse tilbud på hele senteret og opent til klokken 11 - elsker sånne dager ♥ Kommer mest sannsynlig ikke til å kjøpe noe spesiellt, men vi får se. Idag hadde vi sånn jobbskyggingsdag, så jeg var med mamma på jobb! Fikk litt lønn, så jeg regner med de pengene forsvinner iløpet av kvelden. Noen av dere som skal dit?

Sofie Laxaa


20 kommentarer

Outfit // Black&spikes


04.06.2013 | 17:00 | OUTFITSSkjorte // Bikbok - Briller // Glitter - Jakke // Cubus - Veske og Bukse // Vero Moda - Sko // New Balance

Sofie Laxaa


12 kommentarer

A blackandwhite old outfit


03.06.2013 | 20:13 | OUTFITSSofie Laxaa


15 kommentarer

Shoppiiiing


31.05.2013 | 15:37 | OUTFITSNå skal Jeg, Stine og Eilin på Moa og shoppe faktisk! sykt lenge siden jeg har vært på shopping, føler det alltid bare er slike snarturer til byen og kjøpe sånn 1 plagg - men nå skal vi faktisk shoppe! Eller Eilin og Stine skal hvertfall. Lønningsdag vettu ♥ Tenkte og bare slenge inn dagens antrekk før vi stikker ut døren, så snakkes vi senere!


Sofie Laxaa


14 kommentarer

Et antrekk


28.05.2013 | 22:06 | OUTFITSNå har jeg nettopp kommet hjem fra byen, og sitter å øver på prøve - noe jeg burde gjort for lenge siden. Tenkte jeg bare skulle slenge inn ett antrekk, er så lenge siden sist jeg gjorde det! Skal absolutt bli flinkere fremover ♥ Kommer forresten en hårvideo iløpet av uken !Sofie Laxaa


9 kommentarer

Outfit // Nashville


18.05.2013 | 16:36 | OUTFITSNok en dag, er det strålendes sol! Nå er jeg hos Martine og der blåser det veldig i forhold til hjemme. Dere ser på håret mitt at det ikke klarer og ligge stille, haha.

Sofie Laxaa


4 kommentarer

Outfit // Rosaa


15.05.2013 | 21:11 | OUTFITSSofie Laxaa


8 kommentarer

Lollipop


14.05.2013 | 17:03 | OUTFITSNå er jeg i byen hos Eilin igjen! Tok bussen rett etter skolen, og tror jeg blir her hele kvelden. Klokken halv7 må jeg faktisk på Aksla og se tinestafetten! Må jo heie på klassen min ♥ Fikk sykt sommerfølelse når jeg kom hjem fra skolen idag - om det er en ting som virkelig gir meg den følelsen så må det være; Sol og lyden av gressklippere. Faktisk!! Elsker at det faktisk er mulig å gå ut døren uten å må ha på seg kjempestor boblejakke.

I tillegg så blir det såå mye bedre bilder, så regner med motivasjonen vil være på topp fremover! Personlig så leser jeg mye mer blogg i sommertidene pga at bildene er så mye bedre når vi kan ta skikkelige bilder ute. Jeg har ikke blogget om sommeren før, men jeg skal selvfølgelig prøve og ta masse bilder ute fremover ! ♥

 

Q: Noen andre som skal på Tinestafetten idag?

♥ Sofie Laxaa


9 kommentarer

Mcdonaldsdate


10.05.2013 | 18:00 | OUTFITSATM så sitter jeg, Adrian og Marius på mcdonalds men tenkte jeg skulle forhåndsskrive ett innlegg til dere! Jeg var med Emilie inatt og hadde det kjempegøy, vi blir altfor overtrøtt ilag! Våknet ikke før i 1-2 tiden, og ble hentet klokken 3 så vi rakk desverre ikke ta noen bilder, selv om vi hadde planer om å ha deen fotoshooten. Menmen! Tar ikke med Kameraet nå heller, men skal prøve å ta noen bilder. Om dere vil så kan dere følge meg på Instagram: Sofielaxaa - oppdaterer mest sannsynlig der. Litt usikker på hvordan kvelden blir, om jeg blir med guttene eller om jeg drar til Eilin ! Vi får seee ♥♥ Sofie Laxaa


9 kommentarer

Outfit // glasses


08.05.2013 | 21:25 | OUTFITSHei søtiser ♥ 

Endelig har jeg fått tilbake kameraet, så da får jeg blogget skikkelig fremover. Idag var vi så heldig å ha DET deilige været! Strålende sol hele dagen, så da ble det shorts i outfiten - deilig å tenke på at sommeren snart er her. I tillegg til dette så har vi langhelg, fri helt til Mandag! Blir ikke bedre enn det. 

Jeg har mange planer fremover, imorgen skal jeg overnatte hos Emilie og Fredag skal jeg møte Marius og Adrian i byen. Lørdagen vet jeg faktisk ikke, men jeg tror det blir en bra helg! 

Genser // Sheinside.com - Shorts // laget selv - Brillene // Klondike

Q: Har dere langhelg?

♥ Sofie Laxaa


8 kommentarer

Snømann i April


28.04.2013 | 18:25 | OUTFITSNå sitter jeg og Eilin og fikser siste del av spørsmålsrunden, så kommer kanskje iløpet av kvelden. Var sinnsykt mange spørsmål, så det blir en kjedelig og lang film! Bare så dere vet det. Idag har vi bare sett Pretty little liers, spist pizza og koset oss. Blir vel ikke så mye action iløpet av kvelden heller, bare og slappe av. Gleder meg allerede til tirsdag!!! Har jo fri på onsdag og det blir såå deilig. Ser nesten ikke hva jeg har på meg, er så lyse klær! ble litt snømann idag.

Alt fra Vero Moda. 

♥ Sofie Laxaa


7 kommentarer

Heia SOLA


27.04.2013 | 19:02 | OUTFITSBle så glad når jeg våknet idag tidelig og så ut at det var strålendes sol! Endeliig ♥ Nå er jeg hjemme og øver på sang til konserten, åå som jeg gruer/gleder meg. Ikveld skal jeg bare være i byen med Eilin og slappe av! Skal vel prøve og få gjort ferdig spørsmålsrunden også, mange av dere som er lei av å vente serjeg. 

Q: Har dere hatt sol idag?

♥ Sofie Laxaa


6 kommentarer

Unblogged Outfit


26.04.2013 | 13:44 | OUTFITS

♥ Sofie Laxaa


16 kommentarer

Outfit // Vaffeljakke


24.04.2013 | 21:51 | OUTFITS

♥ Sofie Laxaa


20 kommentarer

Shopping + Antrekk


19.04.2013 | 17:48 | OUTFITSNå har jeg og Eilin vært og shoppet litt! Ble en ganske kort tur siden Eilin ble dårlig, så nå skal jeg vaske og lage mat til den syke pasienten. Neida.joda.neida!! Kjøpte meg et par ting, kommer nok til å vise dere iløpet av kvelden. Var innom Dale i byen, og herlighet så mye fint de har fått - må nok spare meg noen tusen for at jeg skal få kjøpt noe av det... det kommer nok aldri til og skje med mine spareevner! 

Her har dere bilder av dagens antrekk også ♥

♥ Sofie Laxaa


4 kommentarer

Klar for justin bieber


16.04.2013 | 21:27 | OUTFITSJeg er så klar for Justin Bieber nå! Idag har jeg gjort alt jeg må av lekseplanen, ryddet og pakket så jeg er helt klar til imorgen. Jeg har heldigvis fri fra skolen både imorgen og torsdag, skal bli så deilig med fri - og det for å se Justin Bieber og shopping i oslo. Åå gud så jeg gleder meg!!! Skal selvfølgelig ta bilder til dere i oslo å få blogget om jeg rekker det, og om jeg har internett. 

Her har dere dagens antrekk! 


Bukse // wow - Smykke // Vero Moda - Topp // Vero Moda

♥ Sofie Laxaa

 


5 kommentarer

Mandagsstress


15.04.2013 | 22:16 | OUTFITSMandager er alltid så mye stress, Spesiellt denne! Først skole, så cheerleading og såå Kor. Har også drevet og prøvd å få solgt billetten til konserten imorgen! Gleder meg noe sykt til konserten nå, wææ! Noen av dere som skal? 

♥ Sofie Laxaa


7 kommentarer

Outfit // orange


14.04.2013 | 15:16 | OUTFITSIdag har jeg ryddet hele leilieheten til Eilin, med tanke på at vi etterlot ganske mye rot igår! Løp akkurat for og rekke bussen, men selvfølgelig kom den aldri.. Så da blir jeg plutselig altforsen til familieselskapet mitt som begynner om ikke så lenge. Vil forresten takke alle sammen for igår, både jentene som var her og gjorde dagen min så bra, og alle dere som har send meldinger OG tegninger faktisk på mail! Og alle som har gratulert meg med dagen.. TUSENTAKK ♥ Dere er best!

Topp // Vero Moda - Smykke // Vero Moda - Bukse // dr.denim - Jakke // WOW

♥ Sofie Laxaa


19 kommentarer

Bursdagsplanlegging


12.04.2013 | 20:18 | OUTFITSJippii, jeg har bursdag imorgen - så dagen idag har gått på og planlegge morgendagen. Jeg har invitert en gjeng jenter på pysjamasparty, og jeg gleder meg sinnsykt mye. Har handlet inn mat og snop osv idag, imorgen blir det vel innkjøp av ny pysjamas(antrekk) haha. Har ikke hatt tid til å ta noen bilder idag, men la ut et bilder fra tidligere på instagram - så dere ser jo dagens antrekk ogsåå. 

Alt fra Vero Moda. 


12 kommentarer

Outfit !!


11.04.2013 | 13:57 | OUTFITS

Jakke // wow - Topp // Bikbok - Smykke // London? - Veske // h&m - Bukse // Vero Moda - Sko // Converse

Q: Hva synest du om antrekket?

♥ Sofie Laxaa


21 kommentarer

Outfit // FUCK


09.04.2013 | 20:08 | OUTFITSIdag tok jeg med Martine og June til byen på besøk til Eilin, men før de kom så rakk vi og ta litt bilder. Nå har Martine dratt, og vi sitter å venter på at Malin skal komme hjem fra jobb siden hun har arbeidsuke så vi skal lage noe godt og spise. Er ikke dødssulten akkurat, siden vi nettopp var på mcdonalds - men lagå!! 

Genseren er fra Sheinside.com!! Synest den var dritkul, du finner den HER (sponset link) Luen kjøpte Eilin i københavn. 

♥ Sofie Laxaa


19 kommentarer

Audition/Fræna + Outfit


07.04.2013 | 19:11 | OUTFITSNå har jeg kommet hjem fra fræna, jeg var jo på sånn leir med hele koret. Var kjempeartig - gjorde masse forskjellig gøy hele tiden! Jeg måtte kjøre rett fra Fræna til audution - har litt blandet følelser om hvordan det gikk egentlig. Fikk skikkelig idolfølelse når jeg var der, var et dommerpanel og hele pakka. Heldigvis satt hele gjengen å digget og smilte når jeg sang så jeg ble heldigvis ikke så veldig nervøs!!

Nå er jeg i byen hos Eilin, vi har nettopp vært ute å tatt litt bilder og nå skal vi på lyspunktet å spise mat og koose oss. Har dere gjort noe gøy denne helgen?

PS: Bilder fra Fræna kommer senere. 

♥ Sofie Laxaa


19 kommentarer

Dagens antrekk + + +


04.04.2013 | 20:07 | OUTFITSIdag hadde jeg planer om å dra til Eilin rett etter trening, men jeg måtte hjem og øve på sangen jeg skal synge denne helgen. Jeg ble valgt ut som topp 20 av UngTalent, så på søndag skal jeg på en audition jeg er veldig spent på !! Både gleder meg og gruer meg noe sykt. Noe annet jeg har begynt med disse dagene er og planlegge bursdagen min! Har tenkt å gjøre noe gøøy med jentene iår. Har bursdag 13april, altså om 9 dager æææ. hahah, jeg elsker bursdager.  Jakke // Vero Moda - Genser // Vero Moda - Bukse // Carlings - Veske // Morris - Sko // converse

♥ Sofie Laxaa


19 kommentarer

Outfit // Carhartlue


03.04.2013 | 22:23 | OUTFITS
Fant ut at det var skikkelig gangster og posere slik, så da måtte det også prøves.. hahhhaha

Genser // Vero Moda - Jakke // Vero Moda - Lue // Carhart - Smykke // Topshop 

Q: Hva synest du?

♥ Sofie Laxaa


14 kommentarer

Let it snow


26.03.2013 | 19:05 | OUTFITSIdag var jeg klar for strålendes sol sånn som det har vært i det siste, sånn jeg kunne ta outfit! Men selfølgelig så begynte det og snø. Det stopper ikke meg og ta bilder, men de blir ikke like bra. Bloggen min ligner bare mindre og mindre på en moteblogg, så jeg må nesten komme meg ut og ta et par bilder før det blir mørkt! Senere idag skal vi kanskje en tur innom city nord fordi Lene har litt penger som hun har lyst å bruke. Ikveld skal vi lage chicken tandori og se på paradise hotel ♥♥ Sofie Laxaa


6 kommentarer

Outfit // glitter


22.03.2013 | 12:10 | OUTFITSNå må jeg bare springe ut i bilen, skal bli med Marte og kjøre mamma, pappa og Jan Martin til hurtigbåten. Skal innom city nord også. Innkjøp kommer senere. Snakkes ♥

♥ Sofie Laxaa


17 kommentarer

Outfit // LikerbareRoosa


11.03.2013 | 21:36 | OUTFITSHer har dere dagens antrekk! Ble veldig uklare bilder, iknow..

Q: Hva synest du om antrekket?

♥ Sofie Laxaa


14 kommentarer

Outfit // Aztecgenser


10.03.2013 | 21:23 | OUTFITSHer har dere dagens antrekk! Nå har det seg slik at jeg går ikke rundt med denne veska, men jeg hadde den til og fra Eilin så da tok jeg den med. 

Idag har jeg og Eilin bare jobbet med bloggen. Snakket med sponsorer, laget forhåndspubliserte innlegg, videoer og mye mer. Blir veldig mye trening fremover siden NM er neste helg så da må jeg planlegge litt bedre med tanke på at jeg kommer til å være endel opptatt. Imorgen begynner jeg forresten og gjesteblogge for Maria! Så da må dere nesten følge med der også ♥
Bukse // Bikbok - Skinnjakke // wow - Genser // Vero Moda - Smykke // Bjørg jewellery - Klokke // Mango - Sko // toms 

Q: Hva synest du om antrekket?

♥ Sofie Laxaa

Blogglisten

10 kommentarer

Outfit // grey leopard


09.03.2013 | 19:59 | OUTFITSBukse, Smykke og Genser // Vero Moda - Topp // Bikbok - Sko // Toms - Clutch // Acne

♥ Sofie Laxaa


15 kommentarer

Outfit // blackandlime


06.03.2013 | 14:32 | OUTFITS


♥ Sofie Laxaa


19 kommentarer

Outfit // FWSS lue


05.03.2013 | 19:56 | OUTFITS

Hele antrekket er fra Vero Moda ! Untatt luen - den kjøpte jeg på Dale i Ålesund :)

♥ Sofie Laxaa


12 kommentarer

Outfit // Cheerleading


24.02.2013 | 18:39 | OUTFITSIdag har jeg vært på trening, der vi lærte resten av dansen. Må nok øve masse forann speilet på den! Her har dere ''dagens outfit'', som da er drakten. Tok meg tiden til og krølle håret idag tidlig også, skikkelig gøy å komme på trening da. Nå driver jeg og danser i stuen, gleder meg sånn til NM ♥

PS: Det ser ut som jeg blaser opp brystet på bildene, det gjør jeg altså ikke !!

Q: Skal dere på NM ?

Sofie Laxaa
20 kommentarer

Outfit // Jeans+blouse shirt


22.02.2013 | 00:19 | OUTFITSIdag har jeg ikke fått blogget skikkelig før nå pga av jeg ikke fikk lagt inn bilder. Idag gjorde jeg ingenting spesiellt før trening klokken 4, etter det dro jeg, June og Martine for å møte Gabija! Vi dro på Kino for å feire bursdagen hennes. Nå er jeg med Martine og June - vi har sleepover! Altfor lenge siden sist ♥ Her har dere hvertfall dagens antrekk♥ Sofie Laxaa


14 kommentarer

Outfit // Skinnvest og Hoodie


20.02.2013 | 21:11 | OUTFITSIdag føler jeg meg mye bedre! Så jeg tok turen til Eilin, kommer mest sansynlig til og overnatte her inatt. Nå sitter jeg, Eilin og Niklas å serpå Idol og spiser pizza ♥ Siden både jeg og Eilin er syk, så blir det nok en slapp kveld. Her har dere dagens antrekk !


Alt fra Vero Moda!!!

♥ Sofie Laxaa


34 kommentarer

Outfit // boring


12.02.2013 | 20:33 | OUTFITS

♥ Sofie Laxaa


13 kommentarer

Promnight


10.02.2013 | 02:58 | OUTFITSIdag har jeg faktisk ikke blogget før nå, har hatt både cheertrening og ballet. Tenkte jeg bare skulle slenge inn hvordan antrekket blir, veldig mange av dere som lurte pga av jeg var så usikker hva jeg skulle ha på meg! Her har dere hvertfall resultatet på meg og June ♥ Hva synest dere?

♥ Sofie Laxaa


24 kommentarer

Outfit // army+leather


07.02.2013 | 20:48 | OUTFITSHer har dere altså dagens antrekk, selv om dere på en måte har sett det tidligere. Idag har jeg vært på cheerleading + solgt lodd(veldig gøy) !! Nå sitter jeg bare på rommet og vurderer å se litt mer prison break, selv om jeg ikke burde med tanke på at jeg aldri klarer og legge fra meg. Imorgen skal jeg og Stine til Eilin å ta litt bilder til dere, håper det går litt bedre enn forrige gang da det ble snøstorm...

BTW: Var jeg ikke fin på første bildet her vel? hahah, jeg skulle prøve å lage sånn kult bilde hvor du blåser snøen. Gikk ikke helt som planlagt!

Alt er fra Vero Moda!

♥ Sofie Laxaa


16 kommentarer

Outfit // Unblogged


04.02.2013 | 16:42 | OUTFITSMandag igjenn!! uff... Tenkte jeg bare skulle slenge inn et unblogged outfit, er fra den uken kameraet klikket så det blir litt rar kvalitet. Nå er jeg på cheerleading, etter det drar jeg direkte på sang - så jeg rekker ikke blogge mer før ikveld. Vi snakkes da ♥

♥ Sofie Laxaa


14 kommentarer

Outfitt // Spikes


02.02.2013 | 20:51 | OUTFITSNå er faktisk jeg på husmoturn og er DJ for barneskoleelever. Idag har jeg vært på lydprøve til UKM, det gikk veldig dårlig desverre - Stemmen sprakk(når jeg sang) desverre så jeg vurderer og melde meg av UKM. Etter det gikk jeg, Stine og Eilin en tur til byen og shoppet litt (en sminkekost og en parfyme) ikke så mye. Tenkte jeg bare skulle slenge inn en dagens antrekk som jeg tor før jeg dro.

♥ Sofie Laxaa


29 kommentarer

Outfit // Rihannatopp


31.01.2013 | 21:26 | OUTFITSNå sitter jeg hos Eilin og Niklas å spiser spagetti og ser HIMYM(How i met your mother). Idag har jeg vært på cheerleading og en liten tur på Vero Moda !! Har egentlig ikke så mye mer å fortelle om denne dagen, kos dere resten av kvelden søtiser ♥

Bukse // Cheap Monday - Topp // Topshop - Smykke // Vero Moda

♥ Sofie Laxaa


13 kommentarer

Outfit // Bikerjakke


26.01.2013 | 15:36 | OUTFITSÅh, nå er dere sikkert kjempelei av outfits! Jeg er hvertfall det. Har blitt litt mye av det i det siste, men jeg lover at jeg skal variere bloggingen litt mer fremover !!! Nå har jeg, June og Hans-Ole vært på hoffmann å spist lunsj og nå stikker vi en tur på storsenteret i sentrum og "shopper" litt.. Uten penger. 

Smykke&Bukse&Genser // Vero Moda - Jakke // River island - Armband // sno of sweeden - Boots // dinsko - Solbriller // Klondike

♥ Sofie Laxaa


37 kommentarer

Outfit // Animalprint


25.01.2013 | 07:25 | OUTFITSDenne herligheten har de faktisk på kampanjetilbud på Vero Moda for bare 80kr.. ikke verst. 

♥ Sofie Laxaa


10 kommentarer

DIY


24.01.2013 | 21:12 | OUTFITSHadde dongerivest jeg synest var ganske kjedelig, så jeg og Eilin prøvde å gjøre noe med det! Satt på nagler og faktisk talt "helte" neglelakk på. Synest den var altfor enkel, å likte ikke sømmen eller knappene på den. Ble ikke stor forandring, men den ble litt mer slitt - sånn jeg liker det. Den er ikke komplett enda, skal bruke sandpapir på den så den blir enda mer slitt. 

♥ Sofie Laxaa


14 kommentarer

Outfit // unblogged-knæsjrød


18.01.2013 | 00:26 | OUTFITSSkjerf // becksøndegaard - Jakke // wow - Bukse // Vero Moda - Genser //vetikke - Topp// justfemale

♥ Sofie Laxaa


16 kommentarer

Outfit // babypink


15.01.2013 | 18:31 | OUTFITSBeklager at jeg redigerer bildene så sykt, men som sagt så er kamera helt på trynet så det blir litt sånn denne uka. I tillegg så blir alle bildene dårlige så det ser ut som jeg virkelig har posert denne gangen! menmen, dere tåler det ♥

♥ Sofie Laxaa


9 kommentarer

Outfit // yellowblack


14.01.2013 | 19:00 | OUTFITSJakke // wow - Bukse // Vero Moda - Smykke // bikbok - Genser // monki

♥ Sofie Laxaa


16 kommentarer

bloggerlua


13.01.2013 | 19:43 | OUTFITSElsker denne lua! Niklas som begynte å kalle den bloggerlua, fordi han jobber jo på Dale å sier at alle bloggerne kjøper denne rosa lua. hahaha, jeg digger den♥ Selv har jeg den i blå og synest den er kjempestilig, er misunnlig på Eilin som har den i burgunder og grå. 

lue // FWSS

Q: Hva synest du om luene til FWSS?

♥ Sofie Laxaa


8 kommentarer

Outfit // gullperler


12.01.2013 | 21:50 | OUTFITS

Bukse // Vero Moda - Skjorte // wow - Smykke // bikbok

♥ Sofie Laxaa


30 kommentarer

Outfit // winered


10.01.2013 | 22:12 | OUTFITS

Jakke // Vero Moda - Skjerf // Acne

♥ Sofie Laxaa


9 kommentarer

Juicy couture


08.01.2013 | 22:44 | OUTFITSDette var altså dagens innkjøp! Kjøpte meg ny pcveske til skole, og en lommebok men det er kanskje ikke like interessant som denne herligheten♥ Har sett etter en slik joggedress så lenge, og nå hadde de det på salg på Dale man+woman!! Var den ikke fin vel?


♥ Sofie Laxaa


9 kommentarer

Outfit // polkarygg


28.12.2012 | 20:41 | OUTFITSBukse // Vero Moda - Topp // WOW - Smykke // Vero Moda

Q: Hva synest du om antrekket?

♥ Sofie Laxaa


25 kommentarer

Outfit // bluestar


26.12.2012 | 18:58 | OUTFITSIdag har jeg redigert siste finishen av filmen, så den kommer nok snart. Slenger med dagens antrekk menst dere venter! ♥
Q: Hva synest du?

♥ Sofie Laxaa


16 kommentarer

dagens + Outfit


20.12.2012 | 23:25 | OUTFITSIdag har jeg ikke hatt tid til blogging før nå. Jeg har vært i byen og "handlet" julegaver, selv om jeg endte opp med og ikke kjøpe noen!! På tide og begynne nå.. har ikke julestemning :/ Jeg var med Martine og en kompis, senere Eilin.

Tenkte jeg skulle slenge med et dagens antrekk og ♥

ELSKER jakken!! kjøpt på Vero Moda :)

♥ Sofie Laxaa


8 kommentarer

Outfit // yesterdays


17.12.2012 | 19:28 | OUTFITSGidder ikke legge ut dagens antrekk fra idag, fordi jeg har jo skiftet siden jeg var på trening osv. Men her har dere søndagens antrekk! Q: Likte du det?

♥ Sofie Laxaa


21 kommentarer

Outfit / Promnight


15.12.2012 | 21:00 | OUTFITSTenkte jeg bare skulle slenge ut ballets antrekk! Vi kjørte den lille sorte hele gjengen, men ville helst ha så nøytral farge så mulig siden min er paljetter over hele. Bestillte den fra Nelly forrige uke, og den kom til meg igår så var ganske heldig med den. Malin lånte min kjole som er kjøpt på H&M, June kjøpte sin idag så er litt usikker på hvor. Vi var så heldige å få lage oss til hos Eilin, så hun sminket oss, laget oss til på håret og valge klær! hehe, personlig stylist ♥ Skal plukke opp Hans Ole på vegen, så vi må nesten løpe med en gang. Får se bilder fra ballet senere eller imorgen. 

Hadde en liten fotoshoot vi ♥Q: Hva synest du om antrekkene våres?

♥ Sofie Laxaa


30 kommentarer

Outfit // vårens farge


14.12.2012 | 22:15 | OUTFITSKommer kjempemye av denne grønnfargen i butikkene nå. Liker det ♥ Lei av kjedlige farger nå.Q: Hva synest du?

♥ Sofie Laxaa


12 kommentarer

Outfit // Blue


12.12.2012 | 22:09 | OUTFITSIgår fikk jeg meg nye uggs og en ny lue i blå faktisk! Nå er jeg nesten klar for vinteren!

Q: hva synest du ?

♥ Sofie Laxaa


15 kommentarer

Outfit // army


07.12.2012 | 19:38 | OUTFITSHeej! Idag er jeg usikker på om jeg rekker og blogge mer enn dette ene innlegget. Er på julebord, så dette er forhåndsskrevet! Hadde på meg dette tidligere, så da tenkte jeg bare og slenge inn ett innlegg. Har tatt et par bilder om hva jeg har på meg på julebord og tar med kameraet og tar litt bilder så da får vi se om det blir lagt ut idag eller imorgen. Da snakkes vii ♥

Q: Noen andre som har vært på julebord?

♥ Sofie Laxaa


12 kommentarer

Outfit // collar


06.12.2012 | 13:00 | OUTFITSHAHA - legg merke til høyre hånda på hvert bilde!! Holder den alltid slik..  Klarer ikke ta den bort, da ser jeg bare dum ut. men det får bare væære

Boots // Skopunkten - - Bukse // wow - - Genser+Skjorte // Vero Moda - - Smykke // ??

Q: Tycks?

♥ Sofie Laxaa


24 kommentarer

Outfit // dongerijakkaa


05.12.2012 | 17:10 | OUTFITSIdag gikk jeg faktisk for lys bukse, noe jeg sjeldent går for. Er så typisk og bare slenge på seg den første mørke jeansen jeg finner, altså svart eller grå. Er egentlig mye lettere og kle seg når du har mørke farger nederst, pga av da har du frie tøyler når det kommer til topper og gensere. Personlig så liker ikke jeg lyse jeans med knæsj farger, må ha nøytrale farget til som svart, grå, beige og hvit. Noen andre som har det slik?

Lenge siden dere har fått outfit nå, så here you goo!! 

Sko // Converse - - Dongerijakke // Vero Moda - - Bukse // wow - - Genser // Vero Moda - - Hals // bikbok

Q: Hva synest du?

♥ Sofie Laxaa


11 kommentarer

Goldjeans


04.12.2012 | 19:58 | OUTFITSJeg prøvde og ta bilder av dagens antrekk idag, men bildene ble helt elendige! Derfor tenkte jeg og lage et antrekk til dere, så får dere hvertfall et alternativ! synest det er så stilig med bukser som har enten gull, sølv eller bronsje i seg. Såå, dette er drømmeantrekket idag ♥ Synest ikke det gjør noe om man har en gull bukse, når man bruker så mange nøytrale farger til og i tillegg har en stor og god ytterjakke til. Kunne ønske det var slik vi kledde på oss selv hver dag, velge og vrake i alt som var. 

Q: Hva synest du?

♥ Sofie Laxaa


5 kommentarer

Favorittantrekk // November


01.12.2012 | 00:22 | OUTFITSJeg har jo en slik kategori på menyen som heter oppsum-antrekk hvor du kan finne alle antrekkene jeg har lagt ut samlet på et bilde hver måned. Dette blir den måneden med minst antrekk på bloggen, litt fordi jeg følte det ble veldig mye antrekk. Mange som synest det er gøy, men samtidig kanskje litt mye med antrekk hver dag! Hva synest du? Før la jeg ut antrekk nesten hver dag, men hvor ofte vil dere ha outfits på bloggen? Blir utrolig glad om dere kan svare meg! ♥ Hvis det er mange som ønsker det kan jeg prøve og legge ut antrekk minst 4 ganger i uken. 

Q: Hvilket av disse antrekkene likte du best?

♥ Sofie Laxaa


17 kommentarer

Gårsdagens Outfit


29.11.2012 | 18:32 | OUTFITS
Tycks?19 kommentarer

Outfit // millitærjakke


21.11.2012 | 00:37 | OUTFITSJakke // Zara - - Skjorte // wow - - Smykke // just female(dale) - - bukse // VeroModa - - Sko // converse - - Lue // Carlings

Q: Hva synest du om antrekket?

♥ Sofie Laxaa


23 kommentarer

Outfit // gullspiker


18.11.2012 | 17:56 | OUTFITSBukse // Vero Moda - - Smykke // Topshop - - Sko // Toms - - skjorte // huskerikke

Q: Hva synest du?

♥ Sofie Laxaa


14 kommentarer

Outfit // greenbby


15.11.2012 | 18:20 | OUTFITSBukse+Topp+Smykke // Vero Moda

Tycks?

♥ Sofie Laxaa


21 kommentarer

Outfit // kors


13.11.2012 | 19:04 | OUTFITSIdag tok jeg bussen rett etter skolen til Eilin. Vi gikk opp på senteret kikket litt rundt i butikker, kjøpte ingenting. Var innom på Vero Moda og snakket litt med sjefen og distriktsjefen til VeroMod! hihi.. Nå holder Eilin på og lage spagetti! Koos♥ Senere skal jeg spille inn spørsmålsrunden - så stay tuned :)Fineste Ida - sjefen på Vero Moda! ♥ Hadde også bilder med distriktsjefen, men de ble alfot uklare uheldigvis...

Alt både jeg og Ida har på oss er fra Vero Moda!

Q: Hva har du gjort idag?

♥ Sofie Laxaa


13 kommentarer

Outfit // glittergenser


12.11.2012 | 19:59 | OUTFITS
Genser og Skjorte // Vero Moda

Q: Hva synest du?

♥ Sofie Laxaa


19 kommentarer

Outfit // grågrågrå


06.11.2012 | 21:49 | OUTFITSQ: Hva synest du?

♥ Sofie Laxaa


14 kommentarer

halloween kostyme cowgirl


02.11.2012 | 18:23 | OUTFITSNåå stikker jeg til byen for og kjøpe cowboyhatt og pistol. Tenkte jeg skulle gi dere en liten sneakpeak på kostymet mitt!! Er selvfølgelig ikke ferdig enda, men det begynner og komme seg. Er ingen cowgirl uten hatt og pistol! ♥ blogges senere søtiser 

Q: Hva synest du? // Hva var du på halloween?

Sofie Laxaa


20 kommentarer

Outfit // lepard bukse


29.10.2012 | 21:51 | OUTFITSTenk at det er vinter i oktober da dere! Det er jo bare sykt, og den kommer jo til å fortsette helt ut i mai. Uff!!! Hadde vært helt greit for min del om det var skikkelig snø, altså sånn kompakt - men alt vi får er slafs. Du kan liksom ikke gå ut døra uten å ha på deg skikkelige sko, fordi da blir du bare gjennomvåt. Er ikke klar for å legge fra meg converse/toms skoene! Jeg må ønske meg uggs altså - ufine sko, men de er jo som å gå rundt med tøffler på bena. KJEMPEDIGG. Q: Har du noen FINE vintersko og anbefale?

Sofie Laxaa


23 kommentarer

Outfit // oversized


28.10.2012 | 17:03 | OUTFITSNå er jeg og Malin nede hos Eilin! Vi har store planer om å lage videoer og ta masse bilder til dere. Noe spesiellt dere vil se?

Q: Hva synest du?

Sofie Laxaa


26 kommentarer

Min vinterjakke


27.10.2012 | 16:28 | OUTFITSHeiaa! 

Idag har jeg vært på tidlig cheertrening, etter treningen gikk jeg litt i byen og ventet på at Eilin skulle bli ferdig på jobb. Litt flaut egentlig - gikk rundt med en pitteliten cheershorts, klarte selvfølgelig og glemme skiftet hjemme. La oss håpe ingen såg meg! Haha. Vi letet jo litt etter vinterjakker, men fant ingenting som "fanget blikket mitt" idag, men jeg har ingen problemer med å bruke den jeg hadde ifjor. Den er jo ganske tidløs siden den er rød. Blir sikker mer leting iløpet av de neste ukene, vil ha en til ♥ 

Q: Har dere kjøpt ytterjakke til vinteren? Vet dere om en plass hvor de selger noen fine?

Sofie Laxaa

 


35 kommentarer

Outfit // dark-lips


27.10.2012 | 02:27 | OUTFITSQ: Hva synest du om antrekket?

Sofie Laxaa


22 kommentarer

Outfit // my beautiful bff


21.10.2012 | 02:31 | OUTFITSSiden det ikke ble noen jentekveld idag, så hadde jeg egentlig ingenting og blogge om! Derfor tenkte jeg siden dere er så glad i antrekk, at jeg kunne vise Malin sitt antrekk fra igår - da hun var i selskap med en venninde. Var Eilin som tok bildene av henne, og jeg synest bare hun ble såå fin - derfor tenkte jeg og vise dere her ♥ Bare seee så fin hun var :) Malin har blogg, den finner dere HERQ: Var hun ikke fin vel? :) 

Sofie Laxaa


23 kommentarer

Outfit // whitefur


20.10.2012 | 15:05 | OUTFITSBeklager for dårlig kvalitet på bildene, men det var lillebroren min på 8år som tok bildene. Bedre enn ingenting hverfall ♥ Nå har jeg planer om og slappe av litt så skal jeg, Marte og Eilin på cafe(pss) og spise ca i 6tiden. Etter det skal jeg muligens ha jentekveld! Oppdaterer dere iløpet av kvelden. Kose dere ikveld søtiser!

Q: Har du noen planer idag?

Sofie Laxaa


22 kommentarer

Outfit // prikkeerr


16.10.2012 | 22:00 | OUTFITS


T-skjorte // Acne - Bukse // VeroModa - Smykke // sno of sweeden

Q: Hva synest du?

Sofie Laxaa


22 kommentarer

Outfit // fjær


14.10.2012 | 18:44 | OUTFITS

Q: Hva synest du?

Sofie Laxaa


33 kommentarer

Outfit // burgundermatch


12.10.2012 | 19:57 | OUTFITSHvis det er en farge det har kommet mye av til nå i høst så må jo det være burgunder/vinrød. Jeg synest fargen er kjempefin - har skikkelig lyst på en bukse i slik farge! Noen som vet hvor de selger noen fine? Vero moda sine passer ikke meg:/Skinnjakke // wow - Alt annet fra VeroModa :)

Q: Hva synest du om fargen burgunder?

 Sofie Laxaa


38 kommentarer

Sneak peak


12.10.2012 | 17:16 | OUTFITSHAHA! Tenkte jeg skulle vise dere en sneakpeak på dagens antrekk, men det røper jo bare hele egentlig. Menmen, får skikkelige bilder ikveld. Rekker ikke blogge noe mer nå, så da blir det slik ♥ 

Dere gjør meg forresten såå glad i det siste, sier så mye fint til meg! Snillinger !!! ♥♥

♥ Sofie Laxaa


10 kommentarer

Outfit // Rihanna


11.10.2012 | 22:22 | OUTFITSJeg merker at det veldig ofte blir litt mange innlegg om dagen, men jeg prøver og vise dere dagens antrekk så ofte jeg klarer. Synest dere kanskje det blir litt mye antrekk? eller vil dere jeg skal fortsette med det? :)Jakke, bukse og smykke // VeroModa - Rihanna topp // primark

Q: Hva synest du?

Sofie Laxaa


15 kommentarer

Outfit // Oversized


10.10.2012 | 22:03 | OUTFITS Her har dere dagens antrekk! Har selvfølgelig skiftet ca 10 ganger - altså at jeg hadde på meg noe helt annet tidlig idag. Idag lånte jeg dongerivesten til Eilin som egentlig er altfor stor, men gjorde det til min egen :) Den er egentlig så lang at den rekker meg ned til knærne, men jeg knøt den opp slik den ble en "kort dongri vest" Litt sånn cowboyish! hihi ♥ Synest det var litt kult jeg.Q: Hva synest du?

Sofie Laxaa


25 kommentarer

Outfit // Stripes


08.10.2012 | 15:23 | OUTFITSHei søtiser ♥ Nå skal jeg være superflink å skrive hvor klærne er kjøpt! Ah, jeg synest det er såå deilig at det er høst nå! kan bruke store skjerf og kule ytterjakker - LOVEIT♥

HAHA - veldig pen her !Jakke // wow - bukse // veromoda - topp // mango - Skjerf // bikbok - mobilholder // h&m - sko // skopunkten

Q: Hva synest du om dette antrekket? 

Sofie Laxaa


30 kommentarer

Outfit // shimmer


07.10.2012 | 16:10 | OUTFITS 

Må beklage for dårlige bilder denne gangen, men det er broren min på 8år som tar bildene her - sånn blir det da:) Men det er jo etterspurt med antrekk hver dag, skal jo prøve på det da. Håper dette er bedre enn ingenting ihvertfall! Nå er jeg sammen med Sunniva, vi gjør ikke annet enn og chille - snart kommer Eilin hit, så da blir det ut å spise og kose oss♥

Ps: Jeg har skikkelig trøbbel med blogg.no fortiden - blandt annet så stopper telleren min fra klokken hal 6 til kvart på 10, også går det ikke ann og legge ut bilder, så plutselig klarer ikke jeg og logge meg på. Heldigvis så er alt fikset nå, tror jeg! Q: Hva synest du om denne outfitten?

Sofie Laxaa


29 kommentarer

College jacket


06.10.2012 | 18:38 | OUTFITSBle ingen bilde på jentekvelden igår desverre - vi gjorde liksom ikke så mye mer enn og se film og kose oss! Idag har jeg vært på turntrening, og nå sitter jeg bare og blogger osv. Jeg har heller ingen planer ikveld. Blir nok bare og slappe av og se serier på senga:) Har jo kjempemange dager fremover hvor jeg kan være oppe lenge og finne på ting med venner! Trenger en chilldag idag♥ 

Tenkte jeg skulle vise dere en dritkul jakke fra Vero Moda. Dere vet jo disse college jakkene som var skikkelig populært før, nå har de fått inn en ny variant av disse - jeg synest den var kjemestiilig! Koster 500,- og de har den i svart og blå også!Q: Hva synest du om jakken?

Sofie Laxaa


28 kommentarer

Outfit // denimvest


05.10.2012 | 18:32 | OUTFITSHer er dagens antrekk! Hadde det faktisk litt på meg igår også da jeg skulle finne ut hva jeg skulle ha idag, så noen av dere har kanskje sett dette på instagram allerede? :) Hihi, digger denne vesten fra Vero Moda. De hadde den også med nagler som kors på ryggen - kjemestilig. Alt jeg har på meg idag er faktisk fra vero moda. Untatt armbandet som er fra sno of sweeden:) 

Liker veldig godt denne clutchen. Kan liksom brukes som både veske og lommebok! jeg har ihvertfall med meg alt jeg trenger i den - alt fra mobil, penger og kort til kremer jeg trenger, neglelakk og hårstrikk. 
Q: Hva synest du om antrekket?

♥ Sofie Laxaa


31 kommentarer

Outfit // Chain


04.10.2012 | 16:25 | OUTFITSIdag har jeg på meg blå genser med matchende blå toms sko! Er det en ting jeg ikke liker, så er det blå og svart ilag - så da ble det favoritt buksa i grå. Jeg kan godt bruke svart og blått ilag om det er på samme plagget, f.esk om det er en topp med svart og blått mønster - det jeg ikke liker er blå genser sammen med svart bukse. Det hender selvfølgelig at jeg går idet, men prøver og unngå:) Dette gjelder selvfølgelig ikke bukser med dongeri stoff, nå er det liksom snakk om en klar blåfarge:) Har noen farger jeg ikke liker sammen, det er: Blå/svart - svart/brunt - Rødt/rosa. Noen andre som har det slik?

Q: Er det noen farger du ikke liker og bruke sammen?

Sofie Laxaa


33 kommentarer

Furry sweather


02.10.2012 | 22:59 | OUTFITSNå sitter jeg og redigere filmen til dere! Det blir nok en veldig kort film, men det blir som det blir - kommer sikkert iløpet av imorgen:) Ville forresten vise dere en nydelig genser fra Vero Moda. Jeg har jo vært der og tatt litt bilder, så tenkte jeg skulle vise dere en av mine favoritter! Denne genseren er skikkelig deilig, det ser dere kanskje på stoffet. Den koster 299,95,-  Kan jo brukes til kosegenser, men samtidig så ser den dritkul ut:) Smykket er også kjøpt på Vero Moda!Q: Var den ikke fin vel?

Sofie Laxaa


22 kommentarer

Outfit // cross


25.09.2012 | 18:00 | OUTFITSIdag har vi hatt enda en fintværsdag! Skikkelig deilig♥ Jeg har rett og slett ikke gjort annet enn og være på skolen, og vært med Martine etter det.  Ikveld skal jeg ut med en gjeng venniner og kompiser, så får se om jeg tar med kameraet! :) Her har dere dagens antrekk! - Kræsjet litt med skoene idag. Liker ikke blå og svart, men det ble slik idag! hihi :)

Q: Har dere hatt fint vær idag?

♥ Sofie Laxaa


26 kommentarer

Outfit // Soul Children


23.09.2012 | 16:33 | OUTFITSHeii fininger♥

Idag har jeg vært på sunnmørshallen i byen og sunget med ålesund soul children(koret jeg synger i) Det var skikkelig koselig. Tenkte jeg skulle vise antrekket jeg bruker når jeg synger - altså ikke hver gang, men vi har t-skjorter, svart bukse og soulchildren smykke vi MÅ ha på oss. Nå driver jeg, martine og andrea og stunter litt ute på marka. Prøver og ta litt bilder, så dere får se ikveld. 

PS: Det var noen søte lesere som kom bort for og ta bilder med meg i sunnmørshallen idag! Jeg hadde selvfølgelig ikke med meg kamera(må bli bedre på det) så jeg fikk ikke tatt bilder. MEN jeg hadde blitt veldig glad om dere kunne kommentere her, så kan dere kanskje sende meg bildene? :) Vært litt koselig og ha♥Q: Var du i sunnmørshallen idag?

♥ Sofie Laxaa


13 kommentarer

Minifotoshoot


22.09.2012 | 18:50 | OUTFITSNå har jeg kommet hjem fra familieselskap! Andrea(verdens søteste søskenbarn) ville være med meg hjem, så vi bestemte oss for og ha en liten fotoshoot. Skulle egentlig vise dere dagens antrekk, men det ble det ikke denne gangen. Dere ser jo sånn ca hva jeg har på meg! Nå skal jeg og andrea kose oss og se en film, og senere skal jeg muligens til byen for å besøke Malin! - Om jeg får noen til og kjøre! Liker virkelig ikke og ta buss. Her har dere altså resultatet av dagens lille minifotoshoot. 

Haha! Tar alltid meg selv i og gjøre dette på bilder, derfor stemplet jeg megselv som fjortizz!! RETT OG SLETT

LIK DETTE INNLEGGET OM DU OGSÅ ER FJORTIIIZZZ ♥♥♥ 

 

Q: Er ikke Andrea nyydelig vel?♥

♥ Sofie Laxaa


12 kommentarer

Outfit // Cowgirl


21.09.2012 | 18:00 | OUTFITSHeii søtiser♥

Idag skal jeg faktisk på discotek! hehe - hørest skikkelig jalla ut, men er veldig koselig. Har ikke gjort noe spesiellt annet tidligere idag enn og vært på skolen. Nå driver jeg og funderer på hva jeg skal ha på meg ikveld, lurer på om jeg skal være casual eller pynte meg litt. hihi♥ Jeg oppdaterer nok hva det blir til senere! :)

 
Q: Hva skal du ikveld?

♥ Sofie Laxaa


20 kommentarer

Outfit // oldfashion


20.09.2012 | 18:16 | OUTFITSIdag har vært en koselig dag! I tross at jeg ikke rakk cheerleadingen. Var ferdig på skolen klokken 2, men rakk ikke bussen før klokken ble hal3 - å da fant vi ut at det var ingen vits i og gå på cheerleading siden vi bare hadde fått med oss et kvarter. Da dro jeg, Martine og June heller til Eilin en tur og gikk ut og spiste på cafe. Nå har Martine og June dratt, så da vurderer jeg og lage en hårvideo til dere om det er interesse for det? Har funnet ut noe kult nemlig:) Og har fått ganske stor forespørsel på hårinnlegg :) 

Her har dere dagens antrekk. Har skiftet et par ganger idag-men endte opp med dette. Elsker slike skjørt med en stor genser til, blir liksom ikke så altfor pyntet da. Litt sånn casualpyntet:)Q: Vil dere jeg skal ha flere hårinnlegg?

♥ Sofie Laxaa

 


20 kommentarer

Outfit // Grey burberry


19.09.2012 | 12:07 | OUTFITSNå er jeg på skolen faktisk! Har forhåndsskrevet et innlegg til dere, altså dagens outfit. Er veldig casual idag, har en skikkelig slappdag. Kjedelig og være tilbake på skolen - jeg er altfor flink til og nyte fridagene :/ uff. Ikke lenge til helg heldigvis♥ Q: Hva synest du?

Sofie Laxaa


12 kommentarer

Outfit // babyblue&laces


18.09.2012 | 17:46 | OUTFITSHeihei! 

Idag har jeg hatt fri fra skolen faktisk. En gang i måneden så har lærerene på skolen vår planleggingsdag, så det betyr altså frii!! Så idag tok jeg meg tid til og krølle håret :) Her har dere dagens antrekk. 

Q: Hva synest du?

Sofie Laxaa 


23 kommentarer

Outfit // Pokershirt


17.09.2012 | 22:06 | OUTFITSJeg beklager virkelig for at det alltid blir så sen blogging! Men sånn blir det når jeg ikke er hjemme før klokken 9:) Idag har jeg vært på skolen, cheerleading og kor - imorgen har vi skolefri! LYKKE♥ Vi skal forresten ta bilder til salgsbloggen min idag, så blir nok oppdatert iløpet av kvelden. Ble litt senere enn planlagt! Her har dere dagens antrekk.

I dette øyeblikket sitter jeg, Eilin, Niklas og Malin og spiser verdens beste spagetti og ser på 90210. Skikkelig koselig♥

Q: Hva har du gjort idag?

Sofie Laxaa


16 kommentarer

Outfit // Collarjewellery


16.09.2012 | 20:27 | OUTFITSIdag har jeg ikke gjort annet enn og nyyte søndagen! Har vært med sunniva og Martine - vi har vært på pss og spist god mat:) Nå har Martine dratt hjem så jeg, Sunniva og Andrea(søskenbarnet mitt) er ute og tar litt bilder:) Så her har dere da dagens antrekk! Mange som har lurt på hvordan man skal bruke slike "kragesmykker" - her viser jeg hva som er meningen med de. Under skjortekragen:) Jeg synest det er kjempestilig. 

Q: Hva har du gjort idag?

Sofie Laxaa

 


21 kommentarer

Outfit // Mørkgrønn


13.09.2012 | 13:42 | OUTFITSIdag har jeg på meg høstens farge - Mørkgrønn! :) Kommer kjempemye av både mørkgrønn og armygrønn, flaks for meg at jeg elsker begge!Sofie Laxaa15 kommentarer

Outfit // Lommetaske


12.09.2012 | 13:13 | OUTFITSIdag prøvde jeg ut noe jeg ikke ser på så veldig mange! Kjøpte denne "lommetasken" om det er det vi kaller det? på cubus. Personlig så synest jeg den var kjempekul, og digger at ikke alle går med slike. Hva synest du om slike lommetasker?Q: Hva synest du om denne outfitten?

Sofie Laxaa


23 kommentarer

Outfit // hint of red


11.09.2012 | 17:29 | OUTFITSIdag har jeg vært på skolen - og nå henger jeg med Martine! Vi gjør ingenting spesiellt egentlig, bare tar masse bilder og koser oss. Skal ikke noe spesiellt ikveld heller! Det var altså dagens første oppdatering fra mitt actionfyllte liv. Takk for meg!! Neida - vi skal nok klare og finne på noe, og jeg blir og oppdatere dere iløpet av kvelden. 

Idag har jeg på meg dette! Elsker og matche leppestiften til noe lite jeg har på meg, idag ble det skjerfet! Synest det er så greit og ha noen slike accesories med litt farge som fresher opp et ellers så ensfarget antrekk! Q: Hva synest du om antrekket?

Sofie Laxaa


24 kommentarer

Outfit // polkadot&fakefur


08.09.2012 | 20:46 | OUTFITSQ: Hva synest du?

Sofie Laxaa

 

 


18 kommentarer

Outfit // Cheap monday


05.09.2012 | 15:17 | OUTFITS
topp - weekday // bandana - carlings // bukse - vero moda // armebånd - klondike

Hehe! Veldig fin på siste bildet♥

Q: Hva synest du?

Sofie Laxaa


21 kommentarer

Outfit // Stjernejeans


04.09.2012 | 14:33 | OUTFITS

Q: Hva synest du om antrekket?

Sofie Laxaa


26 kommentarer

Outfit // camera around my neck


03.09.2012 | 13:01 | OUTFITS

 

Q: Hva synest du om antrekket?

Sofie Laxaa


28 kommentarer

Outfit // RED


01.09.2012 | 21:08 | OUTFITSHei søtiser! 

Idag har jeg vært i byen med Eilin, og vi har shoppet pittelitt. Viser det i senere innlegg! Tenkte jeg skulle vise dere dagens outfit - men dette er bare det jeg har på meg nå. Hadde på meg noe annet tidligere, dette hadde blitt for kaldt til og gå med ute. Nå skal vi til Malin og hennes familie og spise verdens beste spagetti:)

Vi driver og tar noen bilder til ett innlegg senere også, så stay tuned:) 

Lik gjerne innlegget ♥

Q: Hva synest du om bildene?

Sofie Laxaa


20 kommentarer

Fineste høst-jakken


31.08.2012 | 18:47 | OUTFITSSjekk den jakka! Var den ikka bare superfin? Den blir selvfølgelig med hjem. Den er fra Vero Moda og koster bare 400,- Elsker stoffet, og at den kan brukes som både en cardigan og en ytterjakke:) Synest det var skikkelig kult med mørkgrønn under også, det kommer jo kjempemasse av den fargen til høsten. Tenkte jeg skulle lage et innlegg om dette i løpet av helgen:) Om høstens mote!

Q: Hva synest du?

LOVEsofie


13 kommentarer

Outfit // Nagler


30.08.2012 | 21:06 | OUTFITS
Q: Hva synest du om nagler?

LOVEsofie


33 kommentarer

Dagens Outfit // Pink Collegejacket


29.08.2012 | 21:16 | OUTFITSBle veldig mange bilder nåda. 

Q: Hva synest du?

LOVEsofie


11 kommentarer

Outfit // Laces


28.08.2012 | 17:18 | OUTFITSHeey søte ♥

Dette er altså dagens antrekk! ATM så sitter jeg og prøver og skaffe skyss til byen - har lyst en tur til Eilin. Har ingen planer idag, og det gjør meg rastløs. Vi har planer om og ta litt bilder til dere, sette sammen noen kule antrekk - og muligens lage en videoblogg:) Vi får se♥

LOVEsofie


17 kommentarer

Outfit // denimONdenim


27.08.2012 | 21:36 | OUTFITS

Q: Hva synest du?

LOVEsofie


10 kommentarer

Outfit // Denim


26.08.2012 | 18:52 | OUTFITSIdag har jeg overnattet med Martine, og ikke gjort så mye annet enn det. Nå har jeg og Eilin planer om og stikke på cafe og kose oss! Etter det har jeg planer om og ta litt bilder til dere♥ Har på meg ganske chill klær idag, ingen accessories! Litt deilig det også en gang ibladt:)Q: Hva har du gjort idag?

LOVEsofie

 


18 kommentarer

Outfit // Lepard


25.08.2012 | 17:20 | OUTFITSVet det er veldig mange som ikke er helt fan av lepard, evt dyreprint - Men jeg synest denne toppen var kjempesøt! Under har jeg på meg gråbuka,som blir brukt litt for ofte merker jeg! menmen, sånn blir det når man har favoritter:)

Q: Hva synest du om dyreprint på klær? 

LOVEsofie

 


14 kommentarer

Outfit // Army Jacket


24.08.2012 | 17:58 | OUTFITSSjekk den kule jakka! Elsker fargen og nagledetaljene:) Har lett så lenge etter en slik jakke, og nå har de den på Vero Moda! Just my luck♥ Vet at de får inn akkurat samme jakka, med millitærprint i desember - MÅHA!:D Jeg synest ihvertfall den er råstilig. Den er kanskje litt stor på meg, men det vokser jeg i ! hihi.. sånn blir det når de ikke har størrelsen min inne :/Q: Hva synest du om jakka?

LOVEsofie

 

 

 


22 kommentarer

Råeste jeg har sett


21.08.2012 | 20:42 | OUTFITSSjekk den da!! Den er jo litt spesiell, men jeg elsker det! Dritkul.. Trenger ikke si noe mer om dette - du får kjøpt den på Vero Moda!

Q: Hva synest du om jakka?

LOVEsofie


7 kommentarer

Outfit// Første skoledag


20.08.2012 | 11:19 | OUTFITSAlt er kjøpt på WOW :)

Disse bildene er jo tatt i butikken, men det var dette jeg gikk for på første skoledag! Kan selvfølgelig bruke skjorten nedi buksa også, men som sakt. Disse bildene er fra butikken! dere får bilder av dagens senere:D
Q: Hva hadde du første skoledag?

LOVEsofie

17 kommentarer

Sunday outfit


19.08.2012 | 15:28 | OUTFITSElsker søndager! Ikke mer og si om det.Q: Hva skal mine søte lesere denne søndagen?

LOVEsofie


11 kommentarer

Outfit // Red Lips


18.08.2012 | 20:45 | OUTFITSDette hadde jeg på meg tidligere en dag, men tenkte og vise dere denne jakka! Elsker den. Det er jo kjempepopulært med millitær grønn og millitær mønster, så denne har jo det preget. Antrekket ser litt drøyt ut på dette bildet, men det er bare måten bildene er tatt på. Om dere ser på det siste bildet, så ser dere at det ikke er så voldsomt  som det ser ut - hihi♥ Det er faktisk storesøs sin jakke, men jeg kan godt bruke den som oversized. 

Q: Var ikke jakka kul vel?

LOVEsofie

 


13 kommentarer

Outfit // Perletopp og burgunder jeans


17.08.2012 | 15:17 | OUTFITSElsker denne perlekrage toppen fra Vero moda! Og selvfølgelig burgunder jeansen. Har ventet så lenge på å finne noen i den fargen jeg liker. Men disse er kjempebehagelige.

LOVEsofie

 


11 kommentarer

Outfit // millitær


16.08.2012 | 20:22 | OUTFITSHar en ting for millitærgrønn for tiden! Elsker fargen, og syntes spesiellt at millitærmønsteret er dritkult. Passet kjempegodt til nybuksen også.

HUSK og melde deg på konkurransen om og vinne deborah lippmann neglelakk HER

Q: Hva synest du?

LOVEsofie


13 kommentarer

innkjøp - Outfit // Leather


15.08.2012 | 22:57 | OUTFITSHva kaller man ett slikt innlegg? hehe..

Som sagt tidligere så har jeg vært på shopping med Martine! Vi kjøpte ikke så alt for mye, ble mest sånn dill til skolestart. Var også en tur på Vero moda og fant noen kupp. Fant en råå bukse jeg bare måtte ha! 

Q: Var den ikke kul vel?

LOVEsofie


10 kommentarer

Shopping


15.08.2012 | 16:08 | OUTFITSHeii ♥

Nå stikker jeg og Martine en tur til byen på shopping! Blir ikke så mye mer enn noe penalhus og fargeblyanter til skolestart, meen finner vel alltis noe ekstra.

 Her er antrekket for dagen :)

 

 

LOVEsofie


10 kommentarer

Outfit // Black`n white


15.08.2012 | 11:37 | OUTFITS 

LOVEsofie


6 kommentarer

Outfit // knæsjrosa


12.08.2012 | 19:08 | OUTFITSLIKER BARE TING HVIS DE ER ROOOSA!! heheh..

Igår var jeg sammen med Martine hele dagen! Vi var ute og kosa oss på Pss, og hoppet egentlig på trampoline resten av dagen. Jeg lærte meg endelig backflip på trampolinen. Wiii

 

Q: Kan du backflip?

LOVEsofie

 


17 kommentarer

Outfit // Grønn,Grønn,Grønn


12.08.2012 | 18:50 | OUTFITS 

LOVEsofie


11 kommentarer

Outfit // Lepard jeans


10.08.2012 | 15:39 | OUTFITSNår jeg var i bodø, så kjøpte jeg meg 3 nye bukser. Denne fikk jeg av Eilin - og jeg elsker den! Den er lysblå med lepardmønster. Er ikke helt fan av dyremønster, men det vistes såvidt på denne så det gikk greit. 

Jeg og Martine har overnattet med June idag, så det blir nok litt bilder ikveld også :)

 

LOVEsofie


7 kommentarer

Outfit // Pink rose


09.08.2012 | 10:52 | OUTFITS 

 

 LOVEsofie

 


13 kommentarer

Outfit // Skinnjakke


09.08.2012 | 05:04 | OUTFITS


LOVEsofie


11 kommentarer


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©