SÅNN SMINKER JEG MEG

 

Har fått ekstremt mange spørsmål angående hvordan jeg sminker meg i det siste, så tenkte jeg kunne vise dere det. Det er ikke en tutorial, bare jeg som sminker meg for kamera. Det er annonse fordi mesteparten av sminken min er sponset, men det er jeg som har valgt ut produtene selv og det er disse produktene jeg alltid går tilbake til. Må bare skrive annonse pga de nye lovene, så vet dere det. Håper dere liker den! Spør om dere lurer på noe, jeg svarer fortløpende både på youtube og her på bloggen:) 
 
 
 
9 kommentarer

Åh, veldig flott video og look! :-)

Såå fin video, du er så pen <3

Hei, kunne du ha lagd en fashion tips video? Det hadde vært interessant å se på:) Eller at du f.eks viser garderoben din, din samling av f.eks sko, vesker osv. Stå på med det du gjør, du er kjempeflink!

hvor er den største ringen fra? (med svart stein på)

Du er veldig flink til å sminke deg, men det er fryktelig mye sminke? Jeg føler meg som såå fæl med mye sminke på, så holder meg til bare litt foundation og maskara :) Mer enn det klarer jeg ikke å håndtere! haha, man blir fort litt oversminket føler jeg..

Hei, så nettopp den siste vlogen din, og jeg synes virkelig at du burde politianmelde den vakta på Brooklyn, slik oppførsel og maktmisbruk burde virkelig ikke vært lov. Synes det er helt motbydelig om han får fortsette som vakt på utestedet, kvalmt.

Innlegg med 10 favoritt klesplagg?

Så fin blogg du har og du er veldig flink til å sminke deg. Lykke til videre du vil bli en verdens berømt blogger om noen år.

Hei. Jeg lurte bare på, hvor leide dere hytte når dere var på Strømstad festivalen ifjor.. ?skal ha et samarbeid med dem og må si det fristet mere med hytte enn telt ;)

Skriv en ny kommentar