sweatsuit day

Settet finner du HER


Føler det nesten er teit å oppdatere bloggen nå som jeg har vlogmas på youtube, dere vet eller finner jo ut av hva jeg driver med om dere vil det. Tenkte derfor jeg heller kunne vise dere noe nytt jeg har fått meg, altså dette antrekket. Jeg synes det er dritkult, men vet at jeg kommer til å le av meg selv om noen år fra nå. Dette er jo sånn typisk " hva tenkte jeg på " antrekk. Men altså, man lever bare en gang..eller hur? 

 

 

7 kommentarer

kjempefint antrekk :D

Kjempe stilig! Ha en fin dag videre :)

Stilig!

Lurte på om du kunne lage en "hverdagssminke video for nybeggynere" der du kan vise hvordan sminke seg fint, hvor man kan kjøpe produktene og hvordan påføre:) Lurte også på om du kunne vise hvordan sminke seg fint til jul og nyttår, og andre festligheter :)

Hei, jeg lurer på hvor du har kjøpt sminke-oppbevaringen som du har i sminkeskuffen din? Du har en utrolig fin blogg (har fulgt deg gjennom mange år nå), og jeg elsker vlog?en din <33 Utrolig fint antrekk på bildene i dette innlegget, det kledde du. Digger deg :))

Hei! Jeg ser at du har en del Daniel Wellington klokker og jeg har et par spørsmål angående det:

Jeg skjønner at du får de sponset, men er det moms/toll/hva enn det heter med? Og hvor blir de levert? Er det Posten eller PostNord?

Digget outfitsen din :)))

Skriv en ny kommentar