Ganni VS Tante

Tanta mi er flinkere enn tanta di! 

Se på denne herligheten som tante Anka har strikket til meg. Tenk at folk kan lage dette helt selv da, en genser folk faktisk talt betaler 4200(?) kroner for fra Ganni. Jeg personlig hadde aldri brukt så mye på en genser, men jeg kan forstå det; den er jo helt rå. Husker i mine yngre dager, i hodet mitt var strikking for gamle mennesker som ikke hadde noe bedre å ty til- men nå; Jeg MÅ lære meg å strikke. Vet at bestemor lærte mamma og tantene mine det, så er vel på tide at mamma lærer meg snart. Er jo helt faktisk genialt, tenk så mye penger man kan spare inn på å gjøre det selv og det må jo det være verdens koseligste hobby, litt som meditasjon egentlig. Er så sykt mye kult man kan strikke selv for tiden også, men dette er helt klart favoritten. Har siklet på ganni-genseren siden den kom ut og nå har jeg min egen, bare at tante har strikket den (enda bedre!) Betyr jo litt mer når det blir gjort på denne måten også, får litt sentimental verdi. Blir liksom ikke et plagg man bare selger videre når man er ferdig med det. Så denne genseren blir nok værendes en stund si.

 

12 kommentarer

Sykt fin!!😍😍 Kan du legge ut/sende oppskrifta og hvilken farge og garn tanta di har brukt?

Fin genser, men jeg har litt ambivalente følelser når det gjelder "kopiering" av gensere du finner på butikken. For en ting er det når du kjøper et mønster og strikker genseren. Men noe helt annet er det når, jeg sier ikke at tanten din har gjort det!, enkelte mennesker går bevist inn på butikken - for eksempel Gianni. Tar bilder av genseren, både hengende på stativet, og på i prøverommet. Teller masker, og noterer seg det - kun for å få så lik originalen som overhodet mulig. Det ligger en jobb bak genseren som henger på butikken, uavhengig om den koster 200 kr eller 20.000. Designere, fargevalg, produsenter, garnvalg. I tillegg skal den gjennom nåløyet for vurdering om den blir solgt eller ikke.

Og du? Jeg har nettopp kjøpt garn til en genser som heter "lisa genseren" og jeg kom opp i 2.000 kr. Så det kan vel hende at tanten din har gjort det samme :)

Kan du legge ut oppskrift og farge??👍🏽😍😍😍

Veldig fin farge på gensere, meeeen... Det er ikke alltid sånn at det blir så SYKT mye billigere å strikke selv, for garn er DYRT. Svindyrt faktisk. Jeg fikk ei venninne til å strikke en Line Langmo-lignende genser til meg, og den kom på 700,- bare i garnkostnader. I tillegg kommer en eventuell strikkejobb! Det er en grunn til at prisen i butikken er sånn de er sannsynligvis :-) Bare tenk deg prisen på superundertøy for eksempel!

LifebyCamilla: nei selvfølgelig, men jeg betalte for garn og det ble 500kr! Altså 3700kr billigere enn ganni genseren :)

Da var du heldig :) 500 kr er veeeeldig billig dersom det er ull da ;)

Nå jobber tanta mi på Oleana og lager utrolig mye fint hun også.

;)

Denne genseren var fin, flott farge.

Alltid vært fan av strikkegensere, så jeg er såå glad for at det har blitt mer in med det :D Superfin genser tanta di har strikket til deg <3

Den genseren er dødsfin! Skulle ønske jeg også kunne strikke, men det får vel bli til at noen andre må strikke til meg, haha!

Ka farge hr du garnet i?

Så utrolig fin genser, fargen var helt nydelig!

Vet du hvilken oppskrift tanten din har brukt?

Om hun har kjøpt en oppskrift på nettet eller i en bok?

Skriv en ny kommentar