1 down..


24.08.2017 | 21:08 | UNCATEGORIZEDOg alt for mange to go. Men første uka med skole er hvertfall vel overstått og det skal jeg feire med litt vin og favoritt-mennesket mitt atm; Sofi. Har fri imorgen og jeg er i ekstase over det, tenk at det allerede er digg etter bare 4 relativt slappe skoledager. Får bare bite sammen tenna og komme meg gjennom det, tenk at jeg bare har dette året igjen- så er jeg ferdig! Enn så lenge hvertfall, til jeg finner ut hva jeg vil videre. Ohh, det er motivasjon det. 

Processed with VSCO with a5 preset

Litt glad i polka si? Har seriøst fått helt dilla på det. Har denne toppen, som jeg har bodd i de siste dagene. Favoritt jumpsuiten min og et skjerf, som dere kanskje har sett om dere følger meg på youtube. Bestilte meg faktisk et skjørt med prikker igår, så gleder meg til å prøve det- mitt nye kjennetegn dette. Ser forresten at det kan se litt "drøyt" ut for noen, men utrigningen er ikke så dyp egt. Var bare knuten som ble litteranne slapp her ser jeg. For en hoe altså. Jeg skylder på vinden.

Jeans BIKBOK // Topp HER // Solbriller HER // Klokke HER (spons)

(Bruk koden LAXAA og få 15% på hele kjøpet hos Daniel Wellington. Du får også en gratis reim med på kjøpet i valgfri farge. Gyldig til 4.sep)


4 kommentarer

Cassandra Lysgård

24.08.2017 kl.21:21

Toppen var kjempe fin. :)
Victoria Larsen

24.08.2017 kl.22:51

Stilig antrekk! :-)
Kristine Larsen

24.08.2017 kl.22:55

Toppen var superfin!
Så fin blogg du har! :-)

Ha en fortsatt fin dag og en strålende helg :-D
hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©