Favoritt dagen


17.05.2017 | 00:01 | UNCATEGORIZEDJakka mi finner du HER

Imorgen er dagen her, dagen jeg har lært meg å bli så glad i de siste årene. Gleder meg til champagne frokost med jentene, til å spise meg stappmett på is og ikke minst å endelig få bruke bunaden min. Jeg har egentlig ikke så mye og komme med, tenkte egentlig bare titte innom bloggen siden det mest sannsynlig ikke kommer til å skje imorgen. Dere må hvertfall kose dere massevis imorgen og hurra for Norge!! 


Forresten, så en jodel idag som jeg bare må dele videre. Jeg irriterer meg skikkelig over folk som vil gå rundt med andre flagg enn Norskeflagget på 17.mai, for det er Norge som har bursdag, det er derfor vi feirer denne dagen. Kjenner jeg blir på de irritert som gjør dette til noen big deal, om du vil gå rundt med det tyske flagget f.eks så kan du gjøre det ALLE andre dager, resten av året. Men 17.mai, da er det Norge vi feirer!! 

" Dere som vil gå med andre flagg enn det Norske på 17.mai...går dere rundt i Andreas sin bursdag og gratulerer Bjørn med dagen? " 


 


3 kommentarer

Aurora

17.05.2017 kl.21:07

Enig!! Kun det norske flagget som skal vaie i vinden! Det er NORGES dag! Og hvis man har sett filmen Kongens Nei, bør man ihvertfall ikke være i tvil. Ååå kongefamilien vår!! <3 Og ikke minst Norges historie!! Utelukkende det vakre flagget vårt som skal flagget med og for vårt vakre land :)
Emma

17.05.2017 kl.22:29

Ja, det har du helt rett i. Det er Norges dag, og ingen andres land sin dag.

PS! Du har ein veldig bra blogg:-)
www.siljefjaren.femelle.no

18.05.2017 kl.13:41

Håper du hadde en fin feiring!
hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©