Q&A


15.05.2017 | 00:08 | Q&AHvordan ser en typisk dag ut på matfronten hos deg? Kunne ønske jeg hadde et godt svar på dette, men jeg er desverre ikke et rutinemenneske med et sunt forhold til mat. Jeg brødskive til frokost med det pålegget vi har i kjøpeskapet, lunsj varierer veldig- men det blir desverre ofte bigbite eller noe annet lett tilgjengelig på skolen. Til middag spiser jeg det jeg får servert hjemme og til kvelds er det enten omelett / skive / eller noe varm mat om jeg har besøk. Har faktisk ingen fasit svar på dette og desverre ikke et inspirerende svar. 

Er du født i Steigen, hvorfor er du der så ofte? Og hvorfor feiret du bursdagen din i Bodø? Jeg er ikke født i Steigen, men pappa er. Han har vokst opp der, så vi har hele pappas side av slekta der. Familien min bodde der en periode også, men da lå jeg i magen og fikk desverre ikke oppleve det. Pappa bygde hus der, men fant ut at det ikke var nødvendig- så solgte det til Onkel. Etter noen år innså mamma og pappa at vi ikke kunne bo hos farmor hver sommer og påske siden vi har gigantisk familie og vil gjerne ta med venner osv- så da ble det hytte på oss heldigvis. Nå reiser vi dit så ofte vi bare kan og det er faktisk ingen plasser jeg slapper mer av enn i Steigen. Jeg feiret bursdagen min i Bodø fordi jeg har bursdag på skjærtorsdag og da var jeg i Steigen. Rett og slett. 

Hvilken mascara bruker du? Jeg bruker IsaDora Flashing Volume Mascara. Verdens beste mascara, sånn helt seriøst. Har ingen vipper, men med den kan jeg late som.

Et av mine favorittsett fra SHEIN. Du finner flere fine HER


Hvor ser du deg selv om 5 år? Om 5 år bor jeg i Oslo, kanskje med en framtidig kjæreste? Jeg vet faktisk ikke. Forhåpentligvis går jeg en linje jeg trives med og jobber med bloggen på si. Det blir egentlig for vanskelig å svare på dette, akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal etter videregående engang. Vet bare at jeg skal til Oslo, så tar jeg det egentlig litt som det kommer. Jeg håper jo at jeg skal våkne med svaret en dag, må jo begynne å finne ut hva jeg vil studere videre snart. Selv om jeg har god tid. 

Hva skjer mellom deg og Remi? Hei Remi ♥

Hva skal du i sommer? Eilin spurte meg om dette forleden dag og da var svaret mitt " Steigen vel". Det at jeg har blitt 18 og kan reise alene osv har virkelig ikke gått opp for meg, er fortsatt så avhengig av både mamma og pappa. Jeg skal hvertfall være med familien i store deler av ferien, så får vi se om jeg reiser på noen tur alene også. Jeg prøver jo å titte litt rundt å se om jeg finner noe jeg liker, men vil liksom ikke på en typisk teit party plass hvor folk går rundt i like t-skjorter og hooker med tyrkere. 

Hvilke blogger leser du og hvor mange lesere har du på bloggen nå? Jeg leser ingen blogger. Jeg er SÅ dårlig på å sitte på dataen i det hele tatt, så om jeg følger noen er det isåfall på youtube. Jeg sjekker kanskje innom alle på topplisten samt noen svenske bloggere i ny og ne, men det blir faktisk ikke mer enn det. Er ikke rart bloggen min har gått i dassen, jeg vet jo ikke hvordan man gjør dette lenger. Jeg har jo såvidt blogget det siste halvåret faktisk, så nå er lesertallet rimelig lavt altså. Ligger vel på rett under tusingen. Jeg har jo blitt enig med meg selv og Eilin at bloggen desverre skal komme siste denne tiden, fordi akkurat nå er eksamen og skole mye vitkigere. Neste år når jeg flytter til Oslo blir det andre boller, men nå får det egentlig bare gå som det går. Jeg blir hvertfall veldig glad når jeg ser hvor mange av dere som klikker dere inn hver dag og sjekker til tross for dette ♥ Besteste leserene! 


Hvilke størrelser bruker du på Shein? Alt i large. Jeg bruker typ small-medium til vanlig, så bestiller bare alt i large siden det er så smått i størrelsene. Jeg bestiller 6-8 plagg fra shein i mnd og det har jeg gjort i 4 år nå. Tror kanskje jeg har mottatt 3-4 ting iløpet av den perioden som ikke passet meg så godt, så det vil jeg si er imponerende altså. GO shein!! 

Går du noen gang uten sminke? Jeg går aldri helt uten sminke offentlig. Jeg har tidenes babyface og er desverre langt ifra komfortabel uten noe. Det eneste jeg er veldig avhengig å gjøre er vel egentlig å tegne på bryna, fordi uten bryna ser jeg virkelig ikke ut altså. Mascara, hudsminke og leppeprodukter derimot- det kan jeg klare meg uten en dag eller to. Nå er jo det så poppis med no-makeup-makeup og det har jeg faktisk blitt veldig stor fan av. Er så behagelig å gå uten masse sminke rundt øynene, spesielt i pollen-sesongen.

Kan du ha skap tour, hvor kjøper du klærne dine? Som sagt så bestiller jeg veldig mye fra Shein og Romwe. Det er nok faktisk der og junkyard store deler av garderoben min er kjøpt. Samtidig så er jeg veldig glad i Zara, bikbok og alle de andre store kjedene. Vi har også to butikker i Ålesund jeg er ganske forelsket i, DaleTrend og Modo for dere som vet hva det er. Jeg handler egentlig ikke bare noen spesielle plasser, jeg kjøper det jeg liker om jeg finner noe og leter mye på nett. Ingen fasitsvar på dette heller desverre.

Uttaler man venninna di sitt navn Sofia eller Sofi? Hun skrives vel Sophia? Sofi ♥ 

 


1 kommentar

sunnivaccskaug

15.05.2017 kl.00:19

Bra svar <3
hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©