Dette bruker jeg i håret

Jeg striper håret og da er det viktig med opprettholding av det. Om jeg bruker butikk- shampoo aka shampoo med mye silikon i, så vil ikke fargen sitte godt så lenge og jeg har en tendens på å reagere produkter med sulfat. Jeg vet at man ikke skal vaske håret så veldig ofte, men jeg klarer ikke holde det til mindre enn annenhver dag. Folk klager ofte på at håret er blast, tørt og frizzy, det gjelder også meg- men det er tydeligvis det shampooer og balsamer med silikon i resulterer i lengda. Om dere vil sjekke om det er mye sulfat i ( silikon ) så kan dere se etter SLS eller ALS på baksiden av shampo/balsamen. 


Jeg har farget håret med Olaplex og bruker da denne kuren 1 gang i uken for at håret skal holde seg mykt og friskt. Om dere ikke har hørt om olaplex burde dere google det, skal vist være noe revolusjonerende innen hår. Den gjenoppretter hårets disulfidbinding, som visstnok skal være det du ødelegger med varmeprodukter, farge og andre kjemikaler. Så, det gjenoppbygger håret rett og slett. Jeg har ikke merket syke forskjeller annet enn at håret er mye mer glansfullt, men det gjør frisøren min. Jeg bruker også Moroccanoil i tuppene siden håret mitt fort blir veldig brusete. Disse to er dreamteam på å gi liv til håret mitt^Så har vi de hverdagslige produktene. Tørrshampoo, varmebeskyttende og hårspray. Disse er gjengangere for meg, ikke fordi de er bedre enn alle andre- fordi det vet jeg faktisk ingenting om. Men disse liker jeg rett og slett fordi de lukter fantastisk og for meg funker de veldig fint. Prøver å bruke både tørrshampoo og hårspray så sjeldent som mulig, men det er alltid greit å ha og jeg bruker de oftere enn planlagt. Varmebeskyttendes bruker jeg sjeldnere enn planlagt desverre, men prøver å huske på det hver gang jeg bruker varmeprodukter. Er så lett og ta det for gitt, men jeg vet jo at det skader håret i lengda om jeg dropper det.


Skulle faktisk trodd dette var et sponset innlegg, men det er det faktisk ikke. Jeg har fått veldig mange spørsmål om hvordan jeg kurer og behandler håret mitt, så da vet dere det også. Jeg har blitt mye flinkere på dette faktisk, husker jeg ga ganske faen på dette området før. Har fått meg en frisør som forklarer litt hva ting er, så har forstått hvor viktig det er og behandle håret med omhu. Klipper og striper håret på "Hair&There" i Ålesund sentrum og er superfornøyd med det! 

Én kommentar

Elsker den oljen! bruker den mye selv :)

Skriv en ny kommentar