Q&A


20.01.2016 | 19:35 | Q&A 

Hva er det beste minnet ditt i 2015?

Jeg har faktisk ekstremt mange gode minner fra det året, men det er ingen tvil om at språkreisen er det beste. Savner alt med hele turen; jentene, plassen, været, og tro det eller ei..skolen, gud så mange gode minner jeg har å se tilbake til. Jeg sier det bare, får du muligheten til å dra på språkreise noen gang, så GRIP sjangsen. Jeg reiste alene, uansett hvor skummelt jeg tenkte det var så endte det opp med å bli noe av det beste jeg har opplevd. Heldiggriser til dere som skal i år! 

Hvordan ser du for deg livet ditt om 10år?

Skummelt spørsmål, fordi jeg har faktisk ingen anelse. Jeg har såklart planer om å forsette på skole fremover, men må nok ha ett friår eller to etter videregående- så tipper jeg er midt i utdanningen min og kanskje lykkelig forlovet med en kjæreste? Who knows. 

Hvilke produkt bruker du i ansiktet? du har så fin hud.

Dere aner faktisk ikke hva dere snakker om, dette er noe av det jeg liker minst med meg selv- huden min er skikkelig skjør. Jeg kan bare bruke spesiell sminke fordi jeg reagerer på så mye rart, får tørr hud og utslett av ingenting i ansiktet, i tillegg til pigmentflekker om jeg blir litt brun. Jeg bruker så og si ingenting på huden, rett og slett fordi jeg tåler nada. Jeg er heldig med at det ikke viser så godt for alle andre, men jeg merker det veldig godt selv..at huden irriterer seg over alt jeg påfører er så kjipt.

Hvorfor fjernet du vippe extention? 

Jeg måtte fjerne det fordi jeg reagerte på det desverre, våknet med et knallrødt øye. Som sagt, jeg har veldig skjør hud og jeg må derfor være forsiktig med hva jeg bruker i ansiktet. Jeg skulle virkelig ønske det ikke skjedde, var så deilig å våkne og føle seg ok fresh med en gang. Når jeg våkner nå ser jeg ut som en død rotteunge, forferdelig stygg og skikkelig uvant, haha. Eneste som er sykt deilig uten vipper er at jeg kan kni meg så mye jeg bare føler for i øynene, det er faktisk undervurdert hvor deilig det er. Dere har kanskje merket på videoer i det siste så har jeg null vipper, det er rett og slett fordi jeg fjernet vippene selv...så jeg mistet alt jeg hadde. Jeg klarte faktisk ikke vente til neste gang jeg var i Oslo, så utålmodige meg pirket av vipp for vipp! Angrer nå..dette er vippene jeg har igjen: MED mascara :/ :/ :/ 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hva er planene dine etter videregående?

Først og fremst ett eller to friår, men etter det vet jeg ikke. Er fortsatt på første året videregående, så har heldigvis god tid til å finne ut hva jeg vil, men sånn jeg tenker nå så blir det nok til Oslo, eller.. jeg vet faktisk ikke. 

Hva er snappen din, godtar du alle?

Jeg godtar ikke folk jeg ikke kjenner, men alle kan følge meg og se mystoryene mine: S0fiesl.

Taco VS pizza?

Uten tvil Taco. Tenk at jeg ikke likte det ifjor og har gått glipp av15år med tacospising...hva tenkte jeg med?

Når tenker du å flytte hjemmefra?

Når det passer seg. Jeg trives veldig godt hjemme, spesielt deilig når jeg har fått min egen stue også. Tipper jeg blir boende ut videregående hvertfall, men etter det er vel planen å komme meg ut i egen leilighet. Gleder meg til å innrede noe som er bare mitt.

Hvordan startet du denne bloggen? og når?

I 2012 når jeg og Eilin plutselig bestemte oss for å ta litt bilder, var vel egentlig sånn det hele startet. Husker vi fikk så positiv respons med en gang, så vi bare fortsatte og fortsatte...3,5 år etter driver vi enda på. Motivasjonen er kanskje ikke like på topp da vi bor 2 forskjellige plasser i Norge, men vi prøver. 

Hva liker du best med soul children?

Samholdet vi har, herlighet for en fin gjeng. Jeg anbefaler alle som liker å synge og melde seg på det lokalet soul children koret, du får bruke stemmen skikkelig og i tillegg blir du kjent med mange herlige mennesker OG får bli med på mye spennenede hele tiden. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Er du og Sara bestevenner?

Har ikke vært med Sara på snart 2år, så vi kjenner nok ikke hverandre lenger. Sånn er det på videregående, der man finner ut hvem dine framtidige venner er, noen holder sammen og noen vokser fra hverandre.

 Har du merket at du har fallt på listen?

Ja, såklart har jeg det. Jeg har ikke fokusert helt på bloggen siden før sommeren egentlig, men som jeg har sagt veldig mange ganger; det er bare en hobby som jeg driver med når jeg føler for det. Jeg har ingen behov for å ligge på toppen, synes det er nok press hvor jeg ligger nå, så er egentlig fornøyd med plasseringen enn så lenge:)

Hvordan fikk du så langt hår?

Dere aner ikke hvor mange ganger jeg får dette spørsmålet, selv hvor åpenlyst svaret er; Jeg sparer:) BOM

Kan du vise oss bilder av hytta di?

Flinke pappaen min som har gjort alt dette selv! Den er ikke ferdig utvendig enda, men når uteplassen og alt er påplass tenkte jeg og lage en liten videosnutt til dere. Dette er altså mitt sommerparadis ♥ Norsk sommer slår alt etter min mening, spesiellt i Steigen!! 


Noe dere lurer på til neste gang? Begynner med ukens spørsmål hver onsdag fra nå av! 


19 kommentarer

Line

20.01.2016 kl.19:46

Fint innlegg, og fine svar!:)

20.01.2016 kl.20:05

Hvilket kamera bruker du?
Lena

20.01.2016 kl.20:32

1. Hva liker du best å gjøre på fritiden?

2. Kan du ha flere unblogged videoer

3. Hvordan klarer du deg, hvis du har en dårlig dag? (F.eks på skolen)

Ps: elsker bloggen din den er den beste jeg har lest❤️❤️❤️❤️

20.01.2016 kl.21:15

Hvor høy er du nå?

Hvilket språkfag har du?

Ferieplaner?

Noe du ser frem til?

Stå på!
Lea

20.01.2016 kl.21:16

1. Har dere hytte både i Bodø og Steigen?

2. Kan du legge ut en vanlig treningsplan som du bruker.

3. Har du fortsatt salgsblogg? Hva heter den?

4. KAn du lage et innlegg med matpakketips til skolen? Hva pleier du å ha med deg?

5. Kan du lage en ny hårvideo? Sånn hverdag og fest?

20.01.2016 kl.21:35

Hvilke programfag skal du velge til neste år??❤️❤️
Margrete

20.01.2016 kl.21:41

Jeg har også skjør og tørr hud - og det er sykt irriterende..

Derfor lurer jeg på hvilke produkter du bruker? Kan du lage et innlegg elns? Og ikke bry deg om det er fra apoteket eller so what - jeg vil se hvilke kremer og hudsminke.. Jeg sliter skikkelig på denne årstida..

21.01.2016 kl.00:24

Jeg er fast leser av bloggen, den er så søt:) Men du har en del skrivefeil. Hvis du er usikker på om ord skrives med en eller to bokstaver som f.eks (annbefaler/anbefaler, spesiellt/spesielt) så skriver du med en bokstav. Det er svært sjeldent det skrives med to). Og det heter skulle ønske og IKKE kunne ønske ;) Norsk har forresten veldig lite orddeling i språket så ikke del opp ordene. Men for all del - jeg elsker bloggen din! Syns du er flink og stå på videre :o) god klem :)
SOFIE LAXAA

21.01.2016 kl.00:30

Anonym: Så koselig å høre, tusentakk! Og takk for konstruktiv kritikk, det trenger jeg! Jeg er jo ingen journalist, så skrivefeil kommer jeg nok til å ha i lang tid fremover og da er det veldig greit at dere sier fra sånn jeg kan lære til neste gang:)

21.01.2016 kl.07:51

Hvirdan kamera har du? ser st det er Sony, men hvilken modell?
Celine

21.01.2016 kl.08:04

Hei! JeG har faktisk også hytte i lakså, steigen ❤️
Maria

21.01.2016 kl.13:03

hei. Jeg lurer på om du kan svare på spørsmålene under innlegget om den grå kåpa fra shein? Vurderer å kjøpe den selv, men vil gjerne vite hvor varm den er, og hvordan den er i størrelsen(hvilken størrelse du har) :)

21.01.2016 kl.16:43

hva er planene dine for sommeren 2016?
Ida

21.01.2016 kl.19:04

Er du ferdig med rommet ditt og er veggen din eggehvit med striper ?

Kan du filme helgen din en gang du er i Oslo ?er så gøy å se (gjerne lag fordi det er gøy)
Marlene Narum

21.01.2016 kl.19:27

Elsker bildene dine, både her og fra Instagram :)

Bare lurer på hvilket kamera du som oftest bruker til bildene her? og om du bruker noe spesielt lys? De blir så finee!
anna

21.01.2016 kl.20:15

<3 er du fornøyd med klassen din?

<3 hvor lang reisetid har du til skolen?

<3 kan du ha romvideo snart?

<3 hvilken mobil har du?

<3 får du lov til å ha gutter på overnatting?

<3 drikker du?

<3 hvordan er livet på øya?

<3 har du fortsatt kontakt med oslo folka?

<3 hva er det gøyeste å gjøre i oslo?

<3 hva anbefaler du å finne på i oslo? butikker/resturant/hotell osv
karo

31.01.2016 kl.00:28

Hvordan foundation bruker du ?

Kan du lage sminkevideo av hvilken sminkeprodukter du bruker?

Hvorfor blir man helt hvit i ansiktet når du har blitz?

05.02.2016 kl.14:31

Jeg så en video fra i jula at du bruker body lotion i ansiktet. Det er absolutt IKKE bra når du har så skjør hud. Jeg har det selv, og kan ikke bruke all verdens med kremer. Men jeg sverger til Natusan Baby Repair Cream. Fås i baby"avdelingen" på alle matbutikker. Hvite og grønne tuben. Funker gull for skjør hud.

27.02.2016 kl.22:17

Hvor kjøpte du det du organiseringsboksene i sminkepulten din?
hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©