Haircare


21.10.2015 | 19:32 | HAIRTALKDet er faktisk veldig etterspurt hva jeg gjør med håret og hvordan jeg steller det. Det er ikke noe jeg er veldig flink på, men en skikkelig shampoo, balsam og hårspray trenger jeg i hverdagen. Jeg har ikke vært snill med håret mitt opp gjennom årene og dette er noe jeg helt klart må bli flinkere på..nå har jeg hvertfall endel produkt som behandler håret og ikke sliter. Både shampoo, balsam, hårspray, børsta og strikkene jeg bruker er veldig gode for håret heldigvis, og siden jeg ikke bruker så mange stylingjern så er jeg på god vei. Tipper de fleste av dere er kjent med TIGI produktene? Det er hvertfall det jeg bruker og er kjempefornøyd. Liker spesiellt disse pakningene godt, de er så stor og med tanke på hvor lite man skal bruke om gangen så varer det jo kjempelenge. 

Shampoo HER // Balsam HER // Hårspray HER

Invisibobble HER


Disse hårstrikkene er genial. Husker jeg mottok en pakke med grønne sånne i starten av sommerferien og jeg hadde ingen anelse hva det var. De har lagt i pakningen i flere mnd, helt til jeg så en person på gata gå med det som hårstrikk. Jeg måtte selvfølgelig prøve og de imponerte meg, hvem skulle tro det om hårstrikk? Disse hårstrikkene etterlater ikke merke i håret, de sliter ikke på håret og de er veldig holdbare- i tillegg er de ikke vond på, de strammer ikke i det heletatt. Jeg hadde jo bare en pakke i grønn, så tenkte det var påtide å bestille noen i litt mer nøytral farge, så da ble det i blank, hvit og svart. 

Tangleteezer HER


Husker denne hårbørsta var helt ny på markede når jeg var 13 år og nettopp hadde startet bloggen- jeg bestillte meg en i rosa og har brukt den siden. Man tenker kanskje at hårbørster ikke har så mye og si, men det er jo kanskje den tingen som sliter mest på håret- at du skal dra ut flokene dine med både vått og tørt hår, da er det greit å finne en som behandler det fint. Bare sånn dere vet at jeg ikke lyver, så ser dere meg som 13 åringer her; superfornøyd med den nye børsta mi, hahah. 3 år har jeg hatt den børsta uten å bytte ut- men nå tenkte jeg det var høyst påtide og bestillte meg en i både rosa og en i svart. 


Minime i 2012

 

 

// Sammarbeid med Adore.no 

 


6 kommentarer

Sandra Marie

21.10.2015 kl.20:11

haha, jeg kastet nettopp en sånn i børste i rosa :) men jeg har to til. bruker ikke annet etter det kom på markedet :D de strikkene og den shampooen er også god!
Iselin

21.10.2015 kl.20:27

Veldig gode hårbørster det der, har to slike og er kjempe fornøyd! :) De strikkene må jeg vel prøve ut snart, har sett at de har hatt de på forskjellige plasser lenge men har ikke kjøpt enda, men skal gjøre det definitivt.
Monia Bjørneraas

21.10.2015 kl.20:37

har ingen av delene, haha! men kjøper andre hårprodukter som er minst like bra :)
Line

21.10.2015 kl.20:44

Fine tips!
Cindy

21.10.2015 kl.22:31

Liker godt de hårbørstene! Bruker også Bead Head, bare i blå :)
Nikita <3

22.10.2015 kl.11:12

Fine produkter :D
hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©