Q&A


21.10.2015 | 21:34 | Q&ATrener du rumpa? og hvilke øvelser gjør du?

Jeg trener ikke rumpa sånn fast, men jeg har tatt squatchallenge 2 ganger og det har faktisk funket. 

Når du tok spraytan, hvor lenge varer det og hvordan fungerer det?

Jeg har ikke hatt det så lenge, men det skal vare i 3 ca uker. Jeg er kjempefornøyd med resultatet og skal helt klart gjøre det igjen, må være deilig før jul- få litt brunfarge før man skal valse rundt i kjole hver eneste dag. 

Hva kommer du til å bruke mye av i høst?

Skinn i både jakke, skjørt og bukse, mye olivengrønt og burgunder, store deilige strikk og boots tror jeg min garderobe kommer til å se mye av fremover. 

Hvordan tjener du penger på bloggen?

Jeg får daglig mail med tilbud fra sponsorer, men jeg takker bare ja til ting jeg kan gå god for. Man kan også sende mail til folk du vil bli sponset av og høre om de er interessert i sammarbeid, men det har jeg faktisk aldri gjort før. 

Hva er en engangstruse?

Haha, var mange som lurte på dette. Det er en engangstruse du får når du tar spraytan, sånn du ikke trenger å få brunfarge på ditt eget undertøy. Mange som trodde det var noe jeg brukte til vanlig, men det er det altså ikke- haha. 

Hvor kjøpte du de stripet skoene dine som du la ut på instagram?

De er fra Junkyard og du finner de HER

Når kommer romvideoen?

Den kommer så fort rommet er helt ferdig, men det kan ta sin tid. Alt skal på plass før jeg lager noe video, men jeg satser på det blir før jul engang. Jeg kan eventuellt lage en liten sneakpeak om dere vil ha det?

Har du hatt sex?

Fikk veldig mange personlige spørsmål om mine erfaringer igår, men håper dere fortstår at jeg ikke kommer til å svare på det. Jeg laget "mensensnakk" innlegget for å hjelpe jenter som lurer på ting- ikke for å fortelle flaue historier om meg selv og legge ut om privatlivet mitt.

Har du farget håret ditt eller er det din naturlige farge?

Jeg har stripet håret lysere, men det gjorde jeg i sommer - jeg har ganske lik farge som jeg har nå, bare litt mørkere. Jeg driver fortsatt å funerer på om jeg skal farge det mørkere eller lysere..hva synes dere?

Er du rik? Du er så ofte i Oslo, hvorfor?

Jeg er så heldig at bloggen betaler Oslo turene mine. Jeg reiser dit ofte for å besøke Eilin og for å møte sponsorer osv- trives veldig godt der, så er veldig takknemlig for at jeg har muligheten til å reise dit så ofte.

Kan du lage flere youtubevideoer?

Dette spørsmålet får jeg hele tiden, men jeg tør ikke love noen ting. Jeg skal såklart prøve, men det er så lett og glemme. Bloggen tar dessuten veldig mye av tiden min, så om jeg skal drive med masse video i tillegg så blir det ikke mye fritid til overs desverre. MEN, jeg kan love dere at jeg kan prøve å bli flinkere til det- jeg vet jo selv hvor godt jeg liker å se videoer på de bloggene jeg selv leser.

Hvor får du inspirasjon til å blogge?

Overalt egentlig: på gata, på andre blogger, instagram, youtube, weheartit og pinterest. Jeg sliter ofte med å finne inspirasjon og motivasjon selv, så da setter jeg med ned og leser favorittbloggene mine, sjekker instagram og sitter i flere timer på både pinterest og weheartit. Inspirasjon kommer ikke alltid av seg selv, så det må til.

Trener du ofte?

Den treningen komme og går litt hos meg. Jeg har uker hvor jeg trener livshiten av meg selv, men så har jeg uker hvor jeg lever på junk og sofasitting. Såå..jeg trener avogtil ofte og avogtil aldri, om dere skjønner?


 

Noe mer dere lurer på? 


12 kommentarer

21.10.2015 kl.21:42

har du t eller p matte på skolen?
Cindy

21.10.2015 kl.22:34

Veldig gode svar! Oslo er en fin plass, bor på internat 1,5 timer ifra Oslo nå for tiden :D
Monia Bjørneraas

21.10.2015 kl.22:38

Veldig bra svart :)
Nikita <3

22.10.2015 kl.11:27

Fine svar :)

22.10.2015 kl.15:01

Stå på Sofie bra at du legger ut slike ting. Lurer på en ting, jeg har hatt utflod i 2-3 år nå er det vanelig å ha det så lenge?? Tror du jeg snart får mensen??

22.10.2015 kl.16:23

til du over, du burde være glad du har utflod, det er det som renser skjeden, om du hadde renset der selv så risikerer du bare sopp infeksjoner, så vær glad for at ting funker som de skal;))

22.10.2015 kl.17:08

bra du har fått fart på bloggingen igjen! stå på sofie du er flink :)
Marlene Narum

22.10.2015 kl.19:08

Den jakken du hadde på deg på videoen "Unblogged #17" i sekundet 0.14 til 0.15, hvor er den fra? Eventuelt vet du hvor jeg kan finne noe lignende?

22.10.2015 kl.22:25

Du er utrolig flink til å blogge for tiden Sofie, veldig kjekke innlegg, og ikke minst mange! You go girl!
Marie

24.10.2015 kl.11:04

Så fint innlegg :) Ha en fin lørdag!

25.10.2015 kl.11:44

HVILKEN VIDEOPROGRAM BRUKER DU?

04.11.2015 kl.19:01

Hvilken størrelse har du i skinnbuksa fra bik bok?
hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©