Spørsmålsrunde ala Instagram

Hvilke fritidsaktiviteter går du på ? @juliacvr

Atm så går jeg faktisk ikke på noen, det har jo vært sommerferie - så nå er det vel påtide og bestemme seg for hva jeg vil fortsette med. Skal jeg fortsette med cheerdance og sant? Jeg aner faktisk ikke, men det får dere nok vite så fort jeg finner det ut selv.  

Positivt / Negativt med blogging ? @onkelinga

Kunne laget en evig lang liste med hva som er både positivt å negativt, men det beste med å blogge er såklart responsen jeg får fra dere - så skal jeg ikke lyve, alle godene er selvfølgelig også veldig positivt. Jeg får jo sminke og klær, tilogmed en tur til Malta - Er ikke alle som er så heldig, det er jeg evig takknemlig for. Det negative er at det tar veldig mye tid og energi, så er det ikke alltid like artig å få frekke kommentarer. 

Har du hatt kjæreste? @sofen16

Jeg hadde en kjæreste som het Kristian i 7 klasse, sånt forhold hvor vi såvidt turte å se på hverandre engang - men aldri noe seriøst.

Hva ser du etter i en gutt? @idamosamuelsen

En som behandler meg som familie, en som går overens med familien min og vennene mine. En med et gigantisk hjerte og en som kan være min aller beste venn.

Hva synes du om å være sjenert, hvordan takler du det? @serine_mossige

Jeg har aldri vært supersjenert, bare litt i starten av ungdomsskolen. Jeg var veldig stille når jeg møtte nye folk fordi jeg var redd for å gjøre eller si noe feil, men med årene har jeg lært å gi litt faen. Jeg er heller ikke en person som liker å være midtpunktet irl, så at jeg er litt stille til tider synes jeg bare er greit. 

Hvor kjøper du de fleste klærne dine? @lottemooor

Synes dette er så vanskelig å svare på, jeg har ingen faste plasser jeg handler. Jeg går rundt i butikker overalt som alle andre, finner jeg noe jeg liker så kjøper jeg det - om jeg har penger såklart. Jeg bestiller også litt på nett, men samme der...titter rundt, finner jeg noe så bestiller jeg det. 

Fav årstid? @birwaaa

Sommeren, definitivt. 

Hva tjener du penger på? @elisefurevik

Jeg er så heldig at jeg har fått litt sponsorer på bloggen, så jeg tjener litt penger her i tillegg til at jeg får ukelønn med mamma og pappa om jeg er flink å hjelpe til hjemme.

Hva er din største frykt? @heles03

At det skal skje noe med noen som står meg nær..og edderkopper.

Hvor kjøpte du michael kors veska og hva kostet den? @malenhammer

Jeg var så heldig å få veska med Eilin, den koster 3400,-

Hva søkte du på videregående og hvorfor? Og gleder du eller gruer deg? @jennyklynne

Jeg søkte på Latinskolen i Ålesund, på en linje som heter Creo. Det er en gründerlinje som er ganske ny her, jeg synes det høres veldig spennende ut i tillegg til at jeg har hørt mye positivt. Jeg er veldig lei av bare skole, så tenkte det ble deilig med litt forandring - så får jeg allmenfaglig utdanning i tillegg. 

Kan du lage video om Malta språkreisen du var på og innkjøpsvideo? @lisehansen02

Jeg holder på med Maltavideoen, den kommer så fort Eilin har redigert ferdig. Innkjøpsvideo kommer det nok ikke desverre.

Har du flest gutte eller jentevenner? @lene_hagevold_tjernlie

Jeg har både gutte og jente bestevenner, men flest jenter som jeg ser på som nære venner. 

Hvordan er det med familien din siden du er en kjent blogger, er det annerledes? @risnesprivat

Jeg har ikke merket noe siden jeg startet bloggen, hvor jeg bor kjenner alle alle og ingenting skjer fordi jeg får litt ekstra følgere. Jeg merker det når jeg reiser til Bodø eller Oslo f.eks, men ikke hjemme på valderøya eller med familien min såklart.  

Hva vil du jobbe som? @tinajasminee

Enn så lenge har jeg bare planer om å gifte meg med en rik mann og leve av han. God plan ikkesant? med tanke på at jeg ikke klarer å komme på en eneste ting jeg kan jobbe som selv. Men regner med det kommer med årene, er tross alt bare 16 år enda..så tror jeg venter noen år før jeg stresser med det. 

Leppestift eller lipgloss? @apepriiv 

Lov å si lipliner? Neida, leppestift. Jeg klarer ikke klisserier som lipgloss på leppene.

Hvilket sminkeprodukt har du brukt mest av denne mnd? @siljee_h

Jeg bruker faktisk bare øyenbrynspensel for tiden, den er fra billion dollar brows. Siden jeg har satt på vipper trenger jeg ikke sminke! Jeg bruker ikke hudsminke, jeg trenger ikke mascara lenger og da må det bli brynpenselen, helt klart. 

Av alle appene du har, hvilke er best? nevn 3 @guropriiv

Hmm: instagram, messenger og snapchat.

Hvilket kamera har du? @ms.sande

Tenkte jeg skulle ha ett innlegg om dette, har fått meg ett nytt kamera - så tenkte det kunne være greit. 

Kan du ha ny linkerunde? @madeleineevj

Jaa, det kan jeg ha iløpet av de neste dagene faktisk! God idee 

Kan du ha sunn mat video? @nystool

Det tror jeg ikke du vil, kostholdet mitt er ingenting dere blir inspirert av. Spiser det mamma lager til middag og om jeg skal fikse selv blir det junk..hihi

Er Kristian Steffensen en av de kuleste du vet om? @kapteinzwerz

DEFINITIVT

Kan du ha romvideo? @stineharaldsen

Rommet skal pusses opp og gjøres klart, men når det er helt ferdig kan jeg prøve å sette sammen en video til dere - gleder meg veldig til å se selv, så det kan bli spennende.

Beskriv deg selv med 1 ord? @fursetida

Perfekt, søt, snill, glad, best, grei og hæærlig. Jeg er ubeskrivelig...næddaa, om jeg skulle valgt ett ord måtte det blitt ; Lat. 

Hva er det beste du har gjort i ferien? @maddaprivat_

Språkreise til Malta, for en fantastisk opplevelse - beste jeg noen gang har vært med på.

Hvor redigerer du bildene på instagram? Hvilke apper bruker du? @noraskjorsvik

Alle bildene jeg legger ut på instagram er redigert på VSCOCAM - heter sofiemote der, om dere lurte:):)

Hvor gammel var du da du begynte å blogge for første gang? @malingjer

Jeg var alt for ung. Men denne bloggen startet jeg når jeg var 13, som er ungt nok..tenk at jeg hadde 2 blogger før det også. Hadde heldigvis Eilin med meg på denne, så er ikke så mye dumt å lese her heldigvis. 

Kan du ha en VlogVideo? @Nigen.ab

Er det ikke litt samme som unblogged bare uten musikk? Eller er det masse klipp fra dagen min liksom? Det kan jeg hvertfall gjøre en dag, det var en god ide. 

Hvordan parfymer bruker du? @privatmilene

Uff, jeg har ingen anelse. Jeg bruker så mye forskjellig hele tiden, tror jeg aldri har brukt opp en hel parfyme. Kan sikkert ha ett innlegg om det en dag, har så mange forskjellige dufter jeg er glad i så.

Tips til å få bedre karakterer? @mekarans

Gå inn for det, ønsk det. Om du ikke bryr deg om det så vil du ikke få bedre resultat, fordi da klarer ingenting å motivere deg. Jeg har gått inn for å få gode karakterer, så jeg har øvd til prøvene og gjør leksene mine, skal ikke så mye mer til enn det. 

Hvordan ser du på folk som er feite? @lene_hagevold_tjernlie

For det første så er feit feil å si, synes det er et stygt ord som jeg aldri ville brukt. Folk kan være så stor de bare vil, det er det siste jeg bryr meg om - jeg velger venner etter personlighet, ikke utseende. 


Så skal jeg hilse til Nigen, SofieBorvik, Elise Furevik, Trine Aune,Tina Fossheim, Ihne Øvrebø, Frederikke Sørensen, Mathea Ness, Helene Johanne, Madelen, Julia Croberg, Bettina, Mariell, Celina, Ane Hanken og Maria Johnsen..ouh, det ble mange. Dere trodde nok jeg skulle lage video, men tenkte jeg kunne hilse uansett - Sååå..HEI til deree<3<3 

 

6 kommentarer

Kjempe fint innlegg! :D

Hvorfor er det så feil å si "feit"? Det kan umulig opprinnelig ha vært et stygt ord, så hvorfor må vi definere det som et? I bunn og grunn er dette ordet like harmløst som "tynn".

hvor kan man kjøpe vesken?

Når kommer malta videoen?

Anonym: den kommer imorgen:)

Skriv en ny kommentar