50 spørsmål

1. Hvor gammel er du om fem år? Om 5 år nermer jeg meg 21. 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Hele klassen min. 

3. Hvor høy er du? Er faktisk evigheter siden jeg målte meg sist, men siden jeg har blitt høyere enn Eilin som er 1,66 regner jeg med at jeg er rundt 1,67 høy.

4. Hvilken film så du sist? Camp Rock, haha! Sophia nattet igår, så vi bestemte oss for å se teite disneyfilmer ( Som vi egentlig elsker og har sett flere ganger )

5. Hvem ringte du sist? Mamma.

6. Hvem ringte deg sist? Ukjent nr. Jeg har faktisk frykt for ukjent nr, så jeg svarer aldri på telefon om det er ukjent. 

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? " Send bilda med engang " fra Eilin som er lei av og vente på bildene jeg skulle sendt for lenge siden, haha. 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Ingen av delene, jeg hater telefon generelt. Liker ikke å snakke lenge i telefon, liker ikke å skrive lange meldinger, eneste jeg kan like er faktisk facetime. 

9. Hva er ditt favorittsted? Senga mi, helt klart! 10. Hvilket sted foretrekker du minst? Det må såklart bli tannlegen eller sykehuset.

11. Når så du moren din sist? For 10 minutt siden ca.

12. Hvilken øyefarge har du? Blå.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Klarer ikke velge bare en, har så mange julefavoritter.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Jeg er så heldig og ha foreldre som fortsatt er sammen, og det er jeg så evig glad for! At familien min er samlet betyr så mye for meg.

15. Når våknet du i dag? Jeg sov ikke mye inatt, men våknet vel i 7 tiden.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Vanskelig spørsmål, men jeg håper jeg bor i Oslo med kjæresten min og studerer noe jeg liker godt der. Hva det skal være vet jeg ikke enda! 

17. Hvilken musikksmak har du? Jeg liker alt, men er veldig glad i partysanger. Jeg er typen som kan sitte og høre på teite russesanger i senga mi alene, digger det! Skikkelig harry

18. Beskriv stilen din? Variert. Jeg er verken class eller swag, jeg går i akkurat det jeg føler for. En dag kan jeg gå i skjorte med genser over skuldrene, mens en annen dag kan jeg ha bomberjacket og boots. 19. Hva er din beste egenskap? At jeg sparker meg selv i rumpa når det kommer til skole, klarer og ta det seriøst - selv om det til tider er slitsomt og er veldig demotivert atm.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er lat, veldig veldig lat! Så har jeg en greie med å se veldig negativt på meg selv, det må jeg slutte med.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Jeg er en puteperson, så kunne hatt stappfullt med puter i senga, men akkurat nå har jeg 5. 

23. Hva er det rareste du har spist? Har ikke spist noe rart tror jeg faktisk, hmm

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar, jeg har Mac Pro.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker eller sko, jeg hater føtter.

26. Hva hører du på akkurat nå? Ser faktisk på musikkvideoen til Maroon5 "sugar" den er så sinnsykt søt.

27. Snakker du ofte med folk på telefonen? Nei, absolutt ikke. Jeg er veldig dårlig på å svare generelt, så å sitte på telefon å snakke med folk er ikke min greie. MEN det skal sies at jeg har ett par samtaler på kik f.eks som jeg sjekker og svarer ganske ofte.

28. Hviken dessert er din favoritt? Sjokoladefondant, får foodgasm av det ordet. 

29. Den største premien du har vunnet? Hm, engangskamera(?) når jeg var 8 år. Neida, men jeg melder meg sjeldent på konkurranser og hver eneste gang kommer jeg i finalen eller videre..men vinner aldri noe liksom, haha.

30. Liker du kaffe? Nei, absolutt ikke. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Melk eller vann.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Det gjennstår og se til neste år det.

33. Vil du ha barn? Ja, jeg gleder meg allerede til at jeg får barn. Noen av det beste som har skjedd meg er og bli tante til verdens fineste gull, så ser virkelig frem til den tiden jeg skal ha min egen lille familie.

34. Skal du på noen reiser iår? Jeg skal på språkreise til Malta, 24juni til 14juli! Wææ

35. Har du mange bestevenner? Jeg har så mange som jeg ser på som mine beste for tiden, er så heldig å ha den største og beste gjengen du kan finne.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Uff, det husker jeg faktisk ikke. Eneste gangene jeg hører på radio er når jeg sitter på med pappa, da er det som regel nyheter - så husker ikke kanalen.

37. Røyker eller snuser du? Nope og nope.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk! Så kan jeg si " Hola, me llamo Sofie " Woho

39. Noe du ser frem til? Bodø i påsken, språkreisen jeg skal på i sommer og sommerferie generelt!! 

40. Hvor gammel er du og når har du bursdag? Jeg er 15år, født: 13 april 1999.

41. Hva bruker du helst penger på? junk og godteri, helt klart.

42. Eier du dyrebare smykker? Ikke sånn diamantsmykker til mange tusen nei, det dyreste jeg har er vel bunadssølvet mitt, Björgsmykkene mine og de fleste øredobbene som er av gull eller små diamanter siden jeg ikke kan ha bijouteri i ørene. 

43. Hva er hobbyene dine? Jeg driver med cheerdance, blogg og sang, så det er vel mine hobbyer. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Har ingen konkrete planer enda, men skal hvertfall møte Daniel på lørdagen. 

45. Kan du stå på slalåm? Jaa, åh som jeg savner det! Alt for lenge siden familien har vært og stått på slalom nå, håper det ikke blir så lenge til neste gang. 

46. Hvordan imponerer man deg? Få meg til og le, det er den absolutt beste måten. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige, men jeg har som oftes på lydløs - noe som irriterer alle siden jeg er helt elendig til å svare på telefonen av den grunn. 

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg har en bror som er ett år eldre enn meg (98er) som heter Magnus, han døde som ung pga hjertefeil. Jeg har nettopp lært meg og like taco og jeg liker ikke ketchup. Jeg 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En bokscola, mm

50. Er du sosial? Jeg er veldig sosial ja, men må ha litt sofietid en gang i blandt også. 

 

 

12 kommentarer

Morsomt innlegg! :) Mye jeg ikke viste, og ny mat for de som later som om de er deg :)

Kan du ha sminkevideo om hvordan man kan sminke seg med bunad?:)

Herlig innlegg!

Ønsker den en herlig uke :)

Hahahaa, har samme greia med mobilen på lydløs hele tiden og alle som iriterer seg over det, siden jeg derfor aldri tar telefonen! Men det som er mest irriterende er når jeg legger den fra meg og den ligge på lydløs så hører jeg den ikke når jeg må ringe til den. Syykt irriterene.

Finner du på spørsmålene selv? eller har alle faste spørsmål? :)

Kan du ha en spørsmålsrunde til?

Så fine svar. Ha en nydelig dag!

Kor ser du camp rock?

når (tidspunkt), ble du født på 13. April? Jeg er født akkurat samme dato og årstall, er bare moro å hørre det.

hvor lang og bred er sengen din?

hunstad <3<3<3

hvilken størrelse har du i kåpen din fra sheinside?

Skriv en ny kommentar