Svar på spørsmål; om bloggen

 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL UKENS LESER


 

Når startet du bloggen og hvorfor startet du? 

Jeg og Eilin startet denne bloggen sammen i august for to år siden! Vi startet den rett og slett fordi vi kjedet oss en dag, tok masse bilder og bestemte oss for å prøve oss på blogging. Jeg hadde blogget før, men det var sånn 5 oppdateringer på en mnd type blogg, noe jeg ikke tok seriøst eller brydde meg stort om før vi startet denne og så at vi faktisk fikk det til. 

Når tar du bilder til bloggen?

Hverdagsinnleggene er atm bilder som regel, ellers tar jeg kanskje flere outfit på en dag og planlegger fremover sånn jeg har tilfelle jeg ikke har tid til bloggen en dag. Men bilder prøver jeg såklart å ta hele tiden.

Hvordan får du inspirasjon til å blogge?

Via andre bloggere og weheartit helt klart. Leser veldig mange blogger hver eneste dag og de dagene jeg ikke har inspirasjon og vet hva jeg kan blogge om så føler jeg at jeg leser alle bloggene som finnes. Kan sitte mange timer og lese bloggene til de som kommenterer, de som ligger på topplisten osvosv.

Hvordan har du tid til å blogge 1-2 ganger hver dag og gjøre det så bra på skolen?

Det er det som er så fint med at jeg og Eilin har denne bloggen sammen. De dagene jeg har mye å gjøre så sender jeg en tekst og bilder til Eilin, så fikser hun resten. Da får jeg tid til alt vettu. Hadde nok aldri klart og oppdatere denne bloggen så ofte som jeg gjør om jeg hadde hatt den alene, så forstår ikke at andre greier det.

Tar du alle bildene dine selv?

Jeg synest det er kleint og ta bilder av meg selv, så jeg får som regel Martine, Lene, JanMartin eller mamma til å gjøre det for meg.

Hvordan fungerer sammarbeidet om bloggen når Eilin bor i Oslo?

Jeg sender alle bildene til Eilin via dropbox, så redigerer hun. Vi snakker hele tiden og planlegger hvem som skal gjøre hva, så det går egentlig fint. Var selvfølgelig lettere når hun bodde i Ålesund, men det funker.

Kan vi få se Eilin?

Vel, dere merker kanskje at navnet til Eilin blir ofte nevnt på bloggen, men aldri vist på bilder. Hun liker seg best bak kameraet, men dere kan få se noen bilder vi tok på photobooth for ett par år siden, alt er såklart bare tull. haha, se så liten jeg var da:

 


Hvordan blir man sponset?

Jeg vet det er mange som sender mail og spør, da sender du bare en mail hvor du presenterer deg selv og bloggen din, legg gjerne med statistikk og forklar hva du kan gjøre for de. Jeg har aldri gjort dette, bloggen min ligger jo på topplisten, da får jo bloggen endel sponsorer av seg selv. Dere kan også melde dere inn i f.eks bloggklubben eller tradedoubler.com!

Tjener du penger på bloggen?

Ikke fast inntekt, men jeg tjener litt nå og da. Jeg er veldig opptatt av at bloggen skal være "ren" og ikke full av reklame som ikke passer inn. Jeg velger heller og bli sponset med klær jeg får velge selv eller produkt jeg kan gå god for. Skriver aldri om ting jeg selv ikke vil annbefale.

Hvordan kom du på topplisten og hvor lenge har du vært der?

Det gikk veldig fort etter vi startet, lå på topplisten allerede etter en mnd. Vi gikk ganske opp og ned hele tiden, og det gjør vi enda! Men så langt oppe som jeg ligger nå har jeg bare lagt siden før sommeren. 

Hvordan har livet ditt forandret seg etter bloggen?

Jeg har de samme vennene og gjør det samme som jeg gjorde før jeg startet bloggen. Selvfølgelig fått litt flere likes, folk dømmer meg positivt og negativt på absolutt alt jeg gjør og jeg får bli med på ting jeg ikke fikk før, men sett bort i fra det så er det egentlig ikke så mye som har forandret seg. Er selvfølgelig veldig takknemlig for alt det positive som kommer med, men det er ikke så mye som folk kanskje tenker, det kommer også mye negativt som ikke er så lett og takle som man tror. 

Q: NOE MER DERE LURER PÅ?


PS: Ville egentlig bare fortelle dere at grunnen til fraværet igår er fordi jeg og Eilin driver og diskuterer om vi skal ta en pause fra bloggen. Det er veldig usikkert enda og vi blir nok å tenke på det en liten stund til! Det kommer jo endel negativt med bloggen og det har bare blitt mer og mer i det siste, når dette skjer mister man litt motivasjon og det har skjedd nå. Jeg kommer ikke til å slutte, men kanskje pause til etter jul(?) vi skal tenke ett par dager til, men det er mulig bloggingen blir litt sløvere fremover, så vet dere hvertfall grunnen til det. 

21 kommentarer

Du virker som en veldig ekte og snill person, Sofie! Digger bloggen din, stå på!

stå på! elsker bloggen din

Elsker bloggen din!

Du er en stor insprasjon :D

Nei, ikke slutt!! Du kan nå langt, om du slutter nå ødelegger du det ://

Kan du vær så snill tillatte folk som har sagt noe dumt en gang, følge deg igjen! Du var liksom favorittbrukeren min på instagram! Angrer skikkelig på det jeg #commentlike på:(((

Hvor stor seng har du?

Veldig gode svar! Lurer på om du kunne ha skrevet et innlegg med tips om hva man kan blogge om? :D

Krangler du mye med søskene dine?

Tusen takk for at du linket meg Sofie, elsker bloggen din <3

Bra svart ! Jeg sjønner veldig godt at du vill ta en pause, men vil berre si at du er ein helt utrulig god blogger som gjer mye insperasjon! Jeg gleder meg til hvert eneste innlegg du har, du er rett og slett favoritt bloggeren min!:) At du har innlegg om både mote og personlige ting, er kjempe bra! Trur du løfter sjølvtelitten til mange der ute, det har du hvertfall gjort med min da du den gangen hadde et innleg om hvordan få bedre sjølvtelitt.

Du må ha en fin kveld og uke videre! Så håper jeg seffølgeli at du ikke tar pause, men sjønner at du vill det :)

Linn Johannessen❤️

Ikke slutt å blogg! Du er favoritt bloggerne min,og jeg får så mye inspirasjon fra deg! Du virke så utrolig hyggelig,og er nydelig tvers igjennom❤️

Du virker veldig kul :-) Dumt at du ikke her da kunne vi vært bedre kjent...

Jeg mener at om dere kommer til å blogge litt mindre fremover bør dere kansje heller ta en liten pause. Dette er min mening, men dere må bestemme selv.

Jeg elsker bloggen og håper at den fortsetter lenge.

Et spørsmål.

Blir det en pause til våren når du begynner med Eksamen?

Ikke slutt å blogg! Jeg digger bloggen deres!

Jeg har forresten et spørsmål. Jeg lurer rett og slett på hva dere anbefaler bloggere å gjøre for å få en kjent blogg? Det er mitt største ønske, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram, og trenger sårt tips! Hadde jeg fått det til ville det vært en drøm som gikk i oppfyllelse!

Klem<3

Er du kristen?

jeg lurer på om nike air max skoene dine er normal på størrelsen? jeg har et parr nike air free sko fra før og i de har jeg gått opp en størrelse fordi de var små på størrelsen.... derfor lurer jeg på om du har gått opp ett hakk på størrelsen (eller ned) på nike air max skoene fordi jeg har tenkt å bestille meg sånne :)

Du virker som en super herlig jente, stå på og ikke bry deg om folk som er negative mot deg, da er det noe med dem ikke deg! Håper du fortsetter å blogge!

Hvordan har du fått den rompa du har?? Såå fin

ikke slutt med bloggen, du er en så stor inspirasjon for meg! du får dagen min til å bli bedre! hilsen en helt fra kongsberg

Hvor er sengen din fra?

Hva heter cheerdance laget ditt? Er det junior eller senior dance?

Skriv en ny kommentar