TB#1: Valentinsballet2013

 

 


Det er så rart og se tilbake på bloggen - har samlet så utrolig mange minner her, noe jeg er utrolig glad for. Husker vi alltid reiste til byen for å lage oss til hos Eilin! Hun sminket oss og "stylet" oss til kvelden. Jeg var jo endel mindre da, altså kroppsmessig, så alt jeg bestillte ble for stort. Jeg tok derfor på meg kjolen, så klippte Eilin kjolen kortere med kjøkkensaksa mens jeg hadde den på. Husker hvertfall at vi hadde en super kveld og dette er sånne ting jeg elsker å se tilbake på! Har laget en throwback kategori, så kommer til å legge ut litt sånne innlegg avogtil. Har jo mange nye lesere som kanskje ikke har sett disse bildene, så er det jo en praktisk knapp og ha når jeg egentlig er helt blank på hva jeg kan blogge om - så da slenger jeg heller bare ut ett par gamle bilder, haha ♥

 

 

12 kommentarer

Hei og god morgen til deg! :-D

Håper du har en fantastisk morgen, og at du er i godt humør! Kanskje er du til og med i shoppehumør? Hva er vel ikke bedre enn å friske opp garderoben om du er i strålende humør? Jeg vil tipse deg om mitt siste innlegg der jeg selger fire splitter nye kjoler fra nelly.com til høyst bydende over 1,- :-)

Ellers vil jeg ønske deg ei kjempe fin uke videre, og kos deg masse! Klem i fleng <3

For en nydelig kjole du hadde, og vakre jenter begge to!

er gøy å se tilbake på ting, og der er blogg veldig nyttig å ha ja, hehe ;D

Så fine dere va! Hvor kommmer kjolen din fra?

Så utrolig fine bilder :) Synes du har så fin og inspirerende blogg :D

Kjoleeen din! Er den fortsatt til salgs? Har du link til den? :-D Sååå utrolig vakker!

Hei! Jeg ville bare gi beskjed om at jeg har svart på mailen din angående bloggdesign. Håper du har tid til å svare, uansett om du skal ha design eller ikke. Klem :)

Deilige jenter. Håper dere har sex med hverandre.

Hvordan sminket du deg her? Video?

Så sykt fint, spesielt i kinnene!

Anonym: Det var Eilin som sminket meg her, men kan kanskje lage en video som viser hvordan en gang :)

Skriv en ny kommentar