Eilin svarer på spørsmål

Hva skal Sofie søke til neste år?

Jeg er faktisk litt usikker, det tror jeg Sofie er selv også - men håper og satser på det blir latinskolen. Jeg gikk der selv og annbefaler absolutt alle den skolen!! 

Kjøper Sofie mye klær?

Nei, egentlig ikke. Sofie er så heldig og bli sponset av sheinside som sender endel klær i måneden, da blir det liksom ikke nødvendig og kjøpe så veldig mye - men litt shopper hun selvfølgelig. 

Hva vil Sofie bli?

Det er jeg veldig usikker på og det tror jeg ikke Sofie vet selv engang. Jeg har alltid trodd hun kommer til og bli ingeniør siden hun er så smart, ta over firmaet til pappa - men hvem vet. Tror dette spørsmålet blir vanskelig og svare på i mange år fremover, jeg som er 21år vet ikke hva jeg vil bli selv engang.

Hvem er Sofie mest med av vennene sine?

Jeg tror Sofie er veldig mye med June, Martine, Sara og Emilie. June og Martine møter hun hver dag på skolen og er gjerne med de etter det også! Sara og Sofie har faste dager de møtes i uken, og Emilie møter hun veldig ofte pga de synger sammen.

Trener hun mye?

Trening er vel kanskje ikke Sofie sin sterkeste side. Hun går Cheerleading og tar seg en tur på fjellet en sjelden gang, men ikke så mye mer enn det! 

Hva liker du mest og minst med Sofie?

Hmm, jeg liker veldig godt at Sofie blir veldig voksen når hun må det - at jeg ikke føler jeg går rundt med en fjortiss når vi er sammen! Jeg har møtt mange på den alderen og det er ikke alle som klarer og "oppføre" seg like voksent som Sofie, det liker jeg veldig godt. Det jeg liker minst med Sofie er at hun er verdens dårligste til og ta telefonen, egentlig til å svare generelt overalt. Bruker og si at det er lettere og få tak i Justin Bieber enn Sofie!! Tror ikke jeg er den eneste som har klaget på dette.

Har hun noen gang gjort deg flau? hvordan/hvorfor?

Nei, som sagt tidligere - det er dette jeg liker best med Sofie. Hun klarer og oppføre seg voksent når hun er sammen med meg i offentligheten.

Har Sofie kjæreste?

Nei, hun er singel. Tror ikke hun har hatt noe behov for kjæreste, hver gang jeg spør får jeg til svar "nehh, venter med slikt til videregående - vil bare nyte livet uten drama". 

Er ho en liten diva?

Har snakket utrolig mye med Sofie om dette, helt siden hun fikk bloggen. Jeg synest det er viktig at uansett hvor mye oppmerksomhet Sofie får er det viktig og ha føttene på jorda og ikke bli for høy på seg selv - men dette har absolutt ikke blitt ett problem med Sofie. Om vi går på gata og folk peker på sofie og hvisker merker ikke sofie noe i det hele tatt, jeg bruker selvfølgelig avogtil å nevne det når jeg ser det og da får jeg som respons " herregud, ikke vær innbilsk Eilin"  eller "har jeg noe i ansiktet?" - det tar jeg som ett godt tegn.

Gjør Sofie det bra på skolen?

Ja, det gjør det. Jeg er så utrolig stolt av Sofie på det området♥

Er Sofie sjenert?

Sofie er faktisk sjenert ja, tro det eller ei. Dette er bare når hun møter nye folk, men problemet er ikke at hun ikke tør og snakke - med engang der er noen nye mennesker blir hun mer voksen og ikke fullt så barnslig som hun egentlig er! Det tar ikke lang tid før dette går over og hun slår seg løs.

Har du og Sofie veldig god kontakt?

Helt siden Sofie ble født har jeg elsket og være med henne. Passet alltid på henne når hun var liten, og det stoppet egentlig aldri! Gulljenta mi det ♥

Snakker dere om mye sammen?

Har mange ganger fått høre at jeg er den eneste som får vite absolutt alt, så ja - vi snakker om absolutt alt og ingenting med hverandre.

Når har Sofie bursdag?

Sofie har bursdag 13april.

Krangler dere ofte?

Vi har selvfølgelig smådiskusjoner, men de går over på noen minutter - vi klarer ikke krangle med hverandre.

Hvordan er det å ha en toppblogger som lille søster?

Vi startet denne bloggen sammen, sofie blogger og jeg redigere bilder og filmer osv. Hun har ikke forandret seg ett sekund siden hun fikk bloggen, så dette er ikke noe jeg tenker over.

skal hun på vg lista??

Ja, vi satser på det. Hun og Malin reiser ned på Fredag, enveisbillett så ser vi hvor lenge de blir! 

Er Sofie ofte sur, hormonell?

Ikke som jeg merker, men hun har dager hvor hun sliter litt med selvtilliten og da er ikke humøret på topp. Folk tror kanskje det og ha en blogg gir mye bedre selvtillit, men det er ikke alltid tilfelle! Folk kommer med meningene sin om absolutt alt hun gjør, hun blir dømt om hun viser navelen sin selv om absolutt alle gjør det - hun er veldig flink og drite i de negative kommentarene, men det går selvfølgelig litt innpå henne selv om hun ikke alltid sier det selv. 

8 kommentarer

Veldig bra svart! :D

utrolig bra svart!! dere er nydelige begge to

Kjempefint innlegg, gøy når andre svarer på spørsmålene :-)

hvilken program bruker du sånn at skrifta din headeren blir så fin kan du send det kommentar tilbake?

Skriv en ny kommentar