Svar


23.01.2014 | 19:32 | Q&AHvor mange lesere har du, og er du på topplisten?

Hvor mange lesere jeg har varierer fra hver dag, men det kan være alt ifra 1500-3000 hver dag! Og ja, jeg ligger på topplista, men som sagt - det varierer også hvor jeg likker fra dag til dag.

Jeg har bestilt klær fra sheinside.com men får aldri klærne, tar det lang tid?

Ja, de er absolutt til og stole på. Men når jeg bestiller tar det ca 3 uker før jeg får de i posten - men min personlige mening er at det er absolutt verdt ventetiden.

Hvor høy er du? og hvor mye veier du?

Jeg har gått rundt og sagt til folk at jeg er 1,60ca, men fant faktisk nettopp ut at jeg er ca 1,65 - så jeg er høyere enn jeg trodde. Hvor mye jeg veier er helt urelevant for dere og vite :)

Gjør du det bra på skolen, og hvilket fag er ditt beste?

Ja, jeg jobber jo endel med lekser så karakterene er gode. Men ble ikke så fornøyd med snittet mitt, håpte det skulle bli litt bedre. Mitt beste fag er matte, får faktisk 6èr i det faget - men det blir jo bare vanskeligere og vanskeligere så tviler på den karakteren holder seg slik.

 

 

Genseren jeg har på finner dere HERHERHER

Har du kjæreste og hvem er dine beste venner?

Jeg er nok singel, og har planer om å bli det en stund. Mine bestevenner er Martine, June, Emilie, Sara og Malin!

Kunne du blitt bestevenn med en 00er?

Jeg synest det blir for dumt og pushe ett helt kull under en kam. Jeg har ikke møtt alle 00èrne, men om jeg hadde møtt en som var det så hadde jeg virkelig ikke brydd meg om personen var tre år yngre eller eldre. Jeg dømmer på personlighet og ingenting annet!

Blir du nervøs før du skal synge, tips til og ikke være nervøs?

Jeg er faktisk utrolig heldig her, blir sjeldent nervøs. Jeg begynte og synge før jeg snakket skikkelig så har liksom alltid opptredt og er ganske vandt til det. Om jeg skal synge en vanskelig sang hvor jeg er redd for å voicecracke så er jeg selvfølgelig nervøs, men det går som regel over når jeg går på scenen.

Hvor handler du mest klær?

Hm, dette er litt vanskelig og svare på egentlig. Jeg har utrolig mange favoritter fra sheinside, så det må nok bli favoritten! Ellers handler jeg overalt, ingen fast plass hvor jeg kjøper utrolig mye - går rundt og ser så kjøper jeg det om jeg liker det!

Har du noen dyr?

Nei, det har jeg ikke. Hadde en kanin i sommer, men jeg er virkelig ikke flink med sånt! Jeg klarer selvfølgelig og ta vare på den, men jeg gir den nok ikke nok oppmerksomhet  - så den ga vi videre til noen som hadde litt større interesse for det.Er du bortskjemt siden du fikk mac bare sånn uten videre?

uff å uff så mange spørsmål jeg har fått om jeg er bortskjemt osv. NEI, jeg er langt ifra bortskjemt! Jeg hadde ikke data, så ble det salg på mac som var nedsattt med 3tusen kroner, så da var jeg heldig og fikk den siden de hadde lovd meg ny data. Jeg måtte selvfølgelig jobbe for den, får ikke ting bare uten videre.

Hvor lang tid bruker du på blogg?

Dere har sikkert merket at jeg blogger veldig sent på kvelden, og det er fordi jeg gjør alt annet først. Prøver og ikke la bloggen ta over og snakker så lite som mulig om bloggen med venner og familie. Jeg tar bilder og blogger etter jeg har spist kveldsmat og gjort alt av lekser osv..så jeg bruker kanskje 1 time på blogg hverdag ca, noe jeg synest er helt greit.

Har du et bra forhold til familien din, det virker slik.

Ja, familien min har ett veldig bra fohold til hverandre. Den personen jeg sier absolutt alt til er jo søsteren min, og jeg ELSKER og tilbringe tid med alle av de. Vi er en veldig sammenspleiset familie og jeg kunne ikke bedt om en bedre nei:)

Hva synest du om at folk på din alder drikker alkohol?

Det har jeg ingen planer om å blande meg i, men personlig har jeg planer om å vente en stund. Jeg synest selv jeg er alt for ung og har planer om å vente til jeg føler meg ansvarlig nok.

Hvordan uttaler vi Laxaa?

Veldig mange som har lurt på dette, man sier Laxa**

Da fikk jeg hvertfall svart på noen spørsmål, har dere noen flere så svarer jeg på de neste uke!! Forresten: Genseren på bildet er fra Sheinside.om


9 kommentarer

thealinni

23.01.2014 kl.19:35

Bra svar! Og sinnsykt vakkert hår :D
Eli-Birgithe Kristiansen

23.01.2014 kl.19:39

Fine svar :)
Elise Bjørnson Kleven

23.01.2014 kl.19:57

Så fine bilder og bra svar! <3
Marlene Nilsen

23.01.2014 kl.21:20

elsker sånne innlegg :) masse gode svar her =)
Elise

23.01.2014 kl.21:35

Har du veldig masse klær? Handler du ofte?
kornelia osen

23.01.2014 kl.21:46

Så bra svart :)
SANNE SKAR

23.01.2014 kl.22:28

Så bra du venter med å drikke alkohol, man er alt for uansvarlig i en alder av 14:) Du virker som en super jente, stå på! :)
Marianne

23.01.2014 kl.23:34

Bra svart og veldig fine bilder :D

Åå, så nydelig håret ditt er <3 Og det er du også!
pelle pung

24.01.2014 kl.00:25

Fint å vite uttalelsen av navnet ditt. Jeg trodde det var "Lakså". ; p
hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©